Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Anime cosplay party 12 Σεπτεμβρίου @ Dasein (by Akai Panda)

• Please log in to reply
256 replies to this topic

#211 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 15 September 2009 - 23:59

Εμένα τις κατεβάζει κανονικά αλλά το θέμα είναι ότι δεν έχει επιλογή να τις κατεβάσει όλες μαζί οπότε πρέπει να τις κατεβάσεις μια μια:uhh:

Posted Image

#212 Nerethil

Nerethil

Lvl 1 Inhuman

• Members
  • 139 posts

Posted 16 September 2009 - 00:56

AAAAA δεν το εννοούσα προσβλητικά το τρελάρας :OMG3:!!! Και δεν με τρομαξές κανονικά, απλά έκφραση λόγου(ουσιαστικά πάνε και τα 2 για να δείξουν οτι θεωρώ απίστευτο το οτι κάνεις τόση δουλειά για τα cosplay μας και οτι εντυπωσιάτικα απο την αφοσίωση σου και την επιτυχία του αποτελέσματος σου). Τα σκάτωσα πάλι:wet2:... Τέλος πάντων, το κυριώς θέμα είναι α) ευχαριστώ που με θυμήθηκες έστω και με δυσκολία (εγώ με όλα τα nicknames και όλα τα ονόματα θα είχα αυτοκτονήσει). β) όσον αφορά το ομαδικό, το σχεδιάζαμε και το είχαμε και σχεδόν έτοιμο αλλα τελευταία στιγμή συνειδητοποιήσαμε οτί μας λείπουν οι περούκες και όταν πήγαμε να προμθευτούμε απο το wigs στο μεταξουργίο ανακαλύψαμε προς δυσάρεστη έκπληξή μας οτι οι τιμές είχαν διπλασιαστεί. Παρ'όλα αυτά δεν επαναλαμβάνουμε το ίδιο λάθος, και νομίζω θα είμαστε πανέτοιμοι για το επόμενο!

#213 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 16 September 2009 - 09:27

Εμένα τις κατεβάζει κανονικά αλλά το θέμα είναι ότι δεν έχει επιλογή να τις κατεβάσει όλες μαζί οπότε πρέπει να τις κατεβάσεις μια μια:uhh:

Συγγνωμη, σκέφτηκα περισσότερο αυτούς που θα θέλανε μόνο τις 10-20 με τον εαυτό τους και τους φίλους τους... :hot: Όπως είπα, για όποιον είναι Αθήνα, πετάγομαι σε κάποιο σταθμό ηλεκτρικού/μετρό και του δίνω ένα CD με τα πάντα. (βαριέμαι περισσότερο να ανεβάζω ΚΑΙ ολόκληρο .ZIP κάπου)

#214 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 posts

Posted 16 September 2009 - 14:42

In retrospect, αυτό το 'cosplay thing' (;)) είναι εθιστικό. Χμμμ...

Edited by Yo! Master, 16 September 2009 - 16:16.

----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#215 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 16 September 2009 - 16:12

In retrospect, αυτό το cosplay thing είναι εθιστικό. Χμμμ...

Ναι,και εγώ 1 για πλάκα έκανα πριν 1 σχεδόν χρόνο και κλείνω τον χρόνο με το 8ο σε 9 μέρες XD. Κανείς δεν μπορεί να κάνει μόνο ένα :P. Έρχεσε πάνω είπαμε έτσι :D;

Nerethil, ξέρω ακριβώς τι εννοούσες μην ανυσηχείς:).Εφόσον είδες δεν εβαλα πουθενά "αυτάκια" στο ευχαριστώ:hahaha:.Να νε καλά και η Marilou από δίπλα που ψυθήριζε το nick σου όταν είδε πως δεν παλευόταν πια η μνήμη μου:deadga6:.Το παθαίνω συνέχεια όταν σας βλέπω, δεν ξέρω γιατί, δεν μου έρχονται πολλές φορές -μόνο- τότε.Ε θα φτιάξει με τον καιρό:wis:.Α ναι ναι, έμαθα τι πάθατε με το ομαδικό σας λίγο πριν το πάρτι και τώρα θυμήθηκα.Κρίμα πάντως.Πάλι εκπληκτικοί θα ήσασταν και θα υπήρχε και άλλο ένα κορυφαίο ομαδικό στο ήδη μεγάλο σύνολο των υπάρχοντων.

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#216 Kurosaki_Ichigo84

Kurosaki_Ichigo84

Radical Dreamer

• Members
  • 36 posts

Posted 16 September 2009 - 23:38

Μπορω να πω οτι ηταν πολυ ωραια ηταν το πρωτο cosplay που πηγα και μπορω να πω οτι οι εντυπωσεις ηταν καλες αν και ασχολουμαι με anime kai manga 2-3 χρονια δεν ηξερα οτι υπηρχαν τετοια πραματα στην ελλαδα και τοσος κοσμος που πηγαινει

Αν και δεν ειδα ολα τα cosplay (ουτε καν τα μισα) αυτα που μαρεσαν πιο πολυ ηταν του pain yoruichi belldandy Φυσικα ολοι καν καλη δουλεια και ψη8ηκα και γω να κανω στο προσεχες μελλον

Παντως omedeto στους ακαι panda και σε ολα τα παιδια με τα cosplay Tωρα που σας βρηκα δε 8α γλιτωσετε τοσο ευκολα :kill4u:
Pitiful demon let your soul be saved from this goddamned fillers
Kiseki wa kanau hazu!!!

#217 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 posts

Posted 17 September 2009 - 01:22

ΟΦ ΤΟΠΙΚ

αντε κουτσα στραβα τα φτασατε τα views μου...και τα ξεπερασατε:Ρ

http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7632

did you know that το eating meeting ειχε 5800 views 3-4 μερες αφου φτιαχτηκε το thread???:P

Spoiler:

#218 Morcairiel

Morcairiel

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 17 September 2009 - 12:10

να με συγχωρείται για την καθυστέρηση... μόλις δημιούργησα λογαριασμό εδώ:hi:
έχω και 'γω κάτι φωτογραφίες από το party : http://www.flickr.com/photos/42589102@N02/
δεν είναι και ό,τι καλύτερο, αλλά από το τίποτα... :unlucky:

#219 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 posts

Posted 17 September 2009 - 17:20

να με συγχωρείται για την καθυστέρηση... μόλις δημιούργησα λογαριασμό εδώ:hi:
έχω και 'γω κάτι φωτογραφίες από το party : http://www.flickr.com/photos/42589102@N02/
δεν είναι και ό,τι καλύτερο, αλλά από το τίποτα... :unlucky:

More photos are always welcome. :riiight:
Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image
----

#220 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 17 September 2009 - 21:16

Και εγώ έχω μερικές φωτογραφίες που τράβηξα με την μηχανή μου, αλλά δεν ξέρω που να τις ανεβάσω! Για πείτε κάνα uploading site που να μην θέλει να γίνεις μέλος.
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#221 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 posts

Posted 17 September 2009 - 21:50

Bonus picture:

Posted Image

Edited by Yo! Master, 17 September 2009 - 21:59.

----

#222 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 17 September 2009 - 21:57

OMG πόσα cosplay (και καλοφτιαγμένα κιόλας)! Τώρα στενοχωριέμαι πιο πολύ που δεν ήμουν εκεί! Οι μόνες στολές που είδα εκείνη τη μέρα ήταν οι μανιάτικες του κουμπάρου! Μπουχουχουχου~~~! :unlucky::nanana::run:

#223 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 17 September 2009 - 22:28

...κανόνισε συ, και την επόμενη φορά να χεις πάλι γαμους-βαφτίσια-εμποροπανήγυρη.

...που ακόμα και η Εφη Θώδη σε λιγότερους γάμους εχει παέι!
Αντε!

#224 Kirenahana

Kirenahana

Not-so-hardworking Youth

• Members
  • 272 posts

Posted 18 September 2009 - 10:03

...κανόνισε συ, και την επόμενη φορά να χεις πάλι γαμους-βαφτίσια-εμποροπανήγυρη.

...που ακόμα και η Εφη Θώδη σε λιγότερους γάμους εχει παέι!
Αντε!

:hahaha::hahaha::hahaha:

OMG πόσα cosplay (και καλοφτιαγμένα κιόλας)! Τώρα στενοχωριέμαι πιο πολύ που δεν ήμουν εκεί! Οι μόνες στολές που είδα εκείνη τη μέρα ήταν οι μανιάτικες του κουμπάρου! Μπουχουχουχου~~~! :unlucky::nanana::run:

don't worry sempai! Στις μέρες μας να τα φοράς αυτά είναι μάλλον η παραδοσιακή ελληνική βερσιόν του κάνω cosplay :P:P:P Πάντως αφιέρωμα -έστω κι αν ήταν μόνο οπτικό- Arashi χωρίς να παρευρεθείς... *still not believing you missed it*
Θα τα καταφέρεις την επόμενη φορά! :)

Posted Image

#225 Kurosaki_Ichigo84

Kurosaki_Ichigo84

Radical Dreamer

• Members
  • 36 posts

Posted 18 September 2009 - 10:54

ρε συ cassiel αυτος ο τυπος με την μπλε μπλουζα που ειναι σχεδον σε ολες τισ φωτο ποιος ειναι? εσυ? (στις φωτο που ανεβασες απο το cosplay)
Pitiful demon let your soul be saved from this goddamned fillers
Kiseki wa kanau hazu!!!