Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Anime cosplay party 12 Σεπτεμβρίου @ Dasein (by Akai Panda)

• Please log in to reply
256 replies to this topic

#196 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 posts

Posted 15 September 2009 - 15:19

By the way, είναι η δεσποινίς εδώ κάποιο συγκεκριμένο κουστούμι ή general j-goth look? :

Posted Image
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#197 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 15 September 2009 - 15:22

Εγώ σκεφτόμουν το Πεδίον Άρεως (αν και είναι under reconstruction τους τελευταίους μήνες) ή κάποιο λόφο (Λυκαβηττό, Φιλοπάπου ίσως). Δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα να το κάνουμε πριν το πάρτυ και να κουράσουμε τόσο τους/τις cosplayers ή να το αφήσουμε για άλλη μέρα (κάτι σαν "υπαίθριο cosplay gathering" ας πούμε).

#198 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 15 September 2009 - 15:43

By the way, είναι η δεσποινίς εδώ κάποιο συγκεκριμένο κουστούμι ή general j-goth look? :

Posted Image

That's Ayami(or I think she is x.x) cosplaying as Mad Hatter(τώρα από που μην ρωτάς.....)

Posted Image

#199 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 posts
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Posted 15 September 2009 - 15:49

- Ευχαριστώ τον Monkey D. Tasos για το τρομερό φοβερό καταπληκτικό ανεπανάληπτο AMV του που πορώθηκα να το βλέπω 4 φορές την ίδια μέρα και μου έδωσε ιδέα για το ένα από τα μέχρι τώρα 6 cosplays της 2ης χρονιάς μου σαν cosplayer που αποφάσησα ήδη και η οποία θα αρχίσει μετά το επόμενο μου 1st year anniversary cosplay στην Θεσσαλονίκη στης 25.09

Δεν κανει τιποτα αυτος ηταν ο σκοπος μου για το amv:tensai:Χαιρομαι που σου αρεσε τοσο :ureshii:
Αμα ντυθεις αυτο που συζηταγαμε θα εχεις απειρα respect απο εμενα!!
Για οσους δεν προλαβαν να το δουν ή ειχαν φυγει οριστε
http://www.megaupload.com/?d=GEGZIS70
Το account μου στο youtube το βγαλανε οποτε υπαρχει για να το κατεβασετε μονο
Btw Cassiel το ονομα του cosplay μου λεγεται Danboard,απλα προσθεσε ενα ard και ειναι μια χαρα :riiight:

Edited by Monkey D Tasos, 15 September 2009 - 15:59.

header.jpg?t=1485907896

#200 Xa0s

Xa0s

Gambate o kudasai !!!

• Members
  • 341 posts

Posted 15 September 2009 - 16:11

Εκφράζοντας προσωπική γνώμη πάντα θα έλεγα ότι μια τέτοιου είδους φωτογράφιση έχει 2 επιλογές .

1.Μπορεί να γίνετε νωρίτερα τις ίδιας μέρας σε κάποιο μεροσ από τα προαναφερθέντα ή και κοντά στο σταθμό της Ακρόπολης .Μετά από εκεί να πηγαίνουμε όλοι μαζί στο πάρτι... Διότι
το κουστούμι του καθενός σίγουρα δεν θα είναι σε άριστη κατάσταση μετά το πάρτι όπως θα είναι πριν από αυτό. Επίσης συνήθως τα πάρτι γίνονται Σάββατο,οπότε υπάρχει και η χρονική άνεση (για όσους βέβαια δεν δουλεύουν και Σάββατο ) να παρευρεθούν σε αυτή.

2. Να γίνετε την Κυριακή μετά το πάρτι έτσι ώστε να μπορούν όλοι να φωτογραφηθούν και να μην χάνετε κ το στοιχείο της έκπληξης αναμεταξύ των Cosplayers ...

Οποιαδήποτε άλλη μέρα νομίζω ότι δεν θα βολεύει ούτε από θέμα χρόνου ούτε από θέμα ετοιμότητας καθ' ότι αρκετά άτομα τελειοποιούν το cosplay τούς την τελευταία μέρα...

I would likePosted Image for a pet...

#201 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 15 September 2009 - 18:17

Τα πανοράματα από το party (συγγνώμη σε όσους ήταν πάνω στο ένωμα των φωτογραφιών και έχουν βγει με 2 χέρια, πόδια ή οτιδήποτε):

Flickr Link: http://www.flickr.com/photos/spirosk/3923487608/
Download Link: http://farm3.static.flickr.com/2447/3923487608_cd09ddcf2a_o.jpg

Flickr Link: http://www.flickr.com/photos/spirosk/3923491932/
Download Link: http://farm4.static.flickr.com/3473/3923491932_e300760712_o.jpg

Flickr Link: http://www.flickr.com/photos/spirosk/3923495764/
Download Link: http://farm4.static.flickr.com/3428/3923495764_24545d4301_o.jpg

Flickr Link: http://www.flickr.com/photos/spirosk/3923499264/
Download Link: http://farm4.static.flickr.com/3473/3923499264_79115653c1_o.jpg

Flickr Link: http://www.flickr.com/photos/spirosk/3922698745/
Download Link: http://farm4.static.flickr.com/3475/3922698745_8e573a548c_o.jpg

ΥΓ: Τώρα πρέπει να δουλεύουν όλα σωστά... αυτοί οι αυτοματισμοί το διάλυσαν το ποστ μου... :(

Edited by SpirosK81, 15 September 2009 - 18:35.

#202 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 15 September 2009 - 19:02

@Wabbit & Fireroses: Arigato Wabbie-chan & Firerose-chan:blingeye2:Θα σας δω στο επόμενο μεγάλο:thatsit:

@Nerethil: Γιατί σε τρόμαξα Nerethil :hihi2:; Επειδή έδειχνα με κινήσεις το μπλόκο που είχε φάει για άλλη μια φορά ο εγκέφαλος μου ενώ προσπαθούσε να εντοπίσει το nickname σου μέσα από την λίστα των μερικών εκατοντάδως nicks και ονομάτων από cosplayers που -προσπαθώ- να μην ξεχνάω :hot:. Συγνώμη και σε όσα άλλα παιδιά το έπαθα αυτό. Απ'ότι φένεται δεν είμαι καλός στην 'άμεση προσπέλαση μνήμης' σε στιγμές συρροής :frozen:. Το ίδιο πράγμα που έπαθα στο προηγούμενο πάρτι,αλλά ευτυχώς πολύ λιγότερο αυτή την φορά:). Κατά τα άλλα ευχαριστώ και για το 'τρελάρας'.Μεθυσμένος δεν ήμουν πάντως for the record χαχα :drink:.Nerethil την επόμενη περιμένω να κάνετε και άλλο επικό ομαδικό. Αυτή την φορά και άλλοι περίμεναν κάτι τέτοιο από εσάς αλλά δεν έγινε.Άντε την επόμενη έτσι;);

@Asaph, MoBoRoS & Six Winged Angel: Α παιδιά με πληγώνετε τώρα. Είπαμε ναι οκ βγάλαμε μια δυο...δεκάδες (!!!) άσπρες τρίχες στα μαλλιά εδώ και εκεί, αλλά όχι και Oak από τώρα :sadist:.Πλάκα κάνω φυσικά:hahaha:.Ευχαριστώ για όσα γράψατε, αλλά δεν είμαι άτομο που επιζητά διακρίσεις.Απλά κάνω ότι μου αρέσει και που πιστεύω θα προσφέρει και στο μέλλον σε άλλους. Και φυσικά χωρίς την βοήθεια των δεκάδων ατόμων όπως και εσάς από την αρχή, αυτό δεν θα γινόταν έτσι και αλλιώς από ένα άτομο.Πάντως μιας και πιάσαμε το Pokemon, η πλάκα είναι ότι και εγώ σκέφτηκα κάτι αντίστοιχο πριν μερικές μέρες. Πιστεύω ξέρετε όλοι πλέον τι είναι ένα Pokedex. Εκεί ανάμεσα στις μυριάδες οτινάναι σκέψεις μου μία από αυτές ήταν να δημιουργούσα ένα app/πρόγραμμα ή κάτι τέτοιο στο στυλ του Pokedex για να το έχει κανείς μαζί, που αντί για Pokemon θα έχει τους cosplayers με στοιχεία, φώτος κ.τ.λ. όπως και στο θέμα που έχω κάνει XD.Ναι ξέρω οτινάναι είμαι XD.Πάνε όμως τα χρόνια του προγραμματισμού μιας και το παράτησα το θέμα μετά την σχολή με τέτοια άνω κάτω προσπέλαση μνήμης που έχω:P.Πέρα από αυτό κάτι άσχετο.Μια άλλη παρομοίαση που έκανα με το θέμα, είναι ότι είναι ένα παρόμοιο πράγμα με την βάση δεδομένων για τους μεταλλαγμένους που κρατούσε η κυβέρνηση που τους κυνηγούσε στα παλιότερα κόμιξ και σειρές X-Men:hihi2:.Είναι αστείος ο συσχετισμός πιστεύω:hahaha:.Επίσης Eri-chan τι να κάνω μου λες :run:.Αρχικά κατέγραφα όλα τα cos από τις 9:30 ως και τις 11:30 περίπου. Αν το πάρεις αναλογικά, 75 άτομα από 1-1,5 λεπτό, να οι 2 ώρες ως να πεις ποιος είσαι,τι κάνεις, γιατί το κάνεις κτλ κτλ κτλ :hot:.Μετά ως της 12 περίπου τράβηξα τα βίντεο.Και όλα αυτά γιατί ήξερα ότι μετά της 12 και την ψηφοφορία θα έσπαγε ο κόσμος, όπως και την προηγούμενη φορά. Άργησαν λίγο και τα αποτελέσματα, οπότε κατά της 12 και μετά είπα να αρχίσω να βγάζω και φώτος έτσι για συμπλήρωμα. Όπως είπα, δεν ρίχνω εκεί βάση γιατί όλοι οι άλλοι φωτογράφοι είναι οι επαγγελματίες αστέρια της υπόθεσης. Εγώ απλά 'περνάω' από εκεί. Οπότε όπως κατάλαβες ως τότε είχες ήδη σκάσει από την μάσκα και την είχες βγάλει, και αρκετά άτομα είχαν ήδη φύγει. Έψαχνα πάντως να βρω γενικά όσους είχαν απομείνει για φώτος και ευτυχώς είχαν μείνει αρκετοί:).Άλλη φορά θα βγάζω φώτο τους 'μασκοφόρους' από την αρχή για να μην ξαναγίνει αυτό ;)

@evaofadawn:
Δεν θυμάμαι δυστυχώς να μας σύστησε η Tomodachi:unlucky:.Αλλά that might be just my memory playing tricks on me :sigh2:...εγώ πάντως αναρωτήθηκα εφόσον είχα δει τα post πριν το πάρτι αν τελικά είχες έρθει. Για να καταλάβω, είσαι το τρίτο άτομο στα αριστερά του Βασίλη που κάνει Vizard Ichigo μετά το 0:44 του βίντεο;Στο 12:12 που λες, είναι μόνο ένα δευτερόλεπτο και δεν μπορώ να δω και πολλά ^-^.Ελπίζω να τα πούμε την επόμενη φορά κανονικά:ureshii:

@Namida: Make that 49 character based cosplays;) Δεν πρόσεξα ότι είχαμε -2- Elizabeth!!!Τον πρόσθεσα στην λίστα:riiight:.Sporty Jr τώρα, και αύριο ποιος ξέρει τι χεχε:wooi2:

@Xa0s: Φοβήθηκα για το τι θα με περίμενε εκεί μέσα :OMG3:!!!Όσο για το 'εξέχον μέλος' (Kurosakiiiiiiii :hahaha:) που μπήκε μέσα και περάσατε τόσο 'καλά', το 5ο κρυφό βίντεο που δεν ανέβασα για ευνόητους λόγους τα λέει όλαααα...εχεμ...:tensai:

@Neuro: Όσους αναφέρεις πιστεύω ότι θα τους είδες, απλά δεν τους αναγνώρισες πιθανόν. Λογικά θα τους έχεις και σε φώτος σου. Για τις ομαδικές φωτογραφίες...ούτε πήρα χαμπάρι ότι εγιναν :oo:!!! Μου το είπε η Camus την επόμενη και απόρησα τι έκανα τότε. Ίσως να τραβούσα τα βίντεο ή τις φώτος δεν ξέρω αλήθεια.Τι ώρα περίπου έγιναν οι ομαδικές; Σχετικά με το αρχείο είναι εύκολο να το ανεβάσεις. Καλύτετα να το σπάσεις σε 2-3 κομμάτια όμως. Κάνε ένα free account στο megaupload, κατέβασε το Megaupload Manager και διαμέσου αυτού κάνε upload τα parts.Ακόμα και να σου κοπεί, το ανέβασμα θα συνεχίσει από εκεί που κόπηκε στην επόμενη προσπάθεια σου. Δεν έχει όριο ανεβάσματως. MU for life:).Περιμένω και τις δικές σου με αγωνία:)!!!

@SpirosK81: Thanks:).Εντομεταξύ γιατί δεν καθιερώνετε και εσείς εκεί κάτω κάποιο pre-party photoshooting 3-4 ώρες πριν το πάρτι σε ανοιχτό χώρο όπως κάναμε και εμείς από την προηγούμενη φορά πάνω στην Θεσσαλονίκη (και ορισμένα παιδιά και πέρισυ;)). Βγαίνουν πολύ όμορφες φώτος (τσεκάρετε π.χ. μερικές ορισμένων cosplayers από το τελευταίο πάρτι στην Θεσσαλονίκη στο Hall of Fame να καταλάβετε διαφορά στην φύση).Άντε βλέπω πάλι πήρατε φόρα όλοι ;). Τέλεια τα πανοράματα!!!Εντομεταξύ έχεις κάποια pic σου να σε θυμηθώ και εσένα γιατί δεν άκουσα το nick σου πουθενά στο πάρτι να αναφέρετε και δεν κατάλαβα ποιος είσαι ακόμα:thatsit:

@Matu-san: Thanks για το info Matu:nod2:!!!Και ήμουν σίγουρος ότι ο μέγας Φοίνικας θα τα κατάφερνε στο τέλος ακόμα και έτσι:hero:

@Υο! Master: Mad Hatter [ Alice in Wonderland ] ( Ayami / Yuna )

@Monkey D. Tasos:
Το έβαλα με βάση πως το έγραφε στο Wikipedia,αλλά εφόσον το θέλεις με αυτή την εκδοχή το άλλαξα φυσικά;)

Και κάτι έλεγα ότι ξέχασα μετά από αυτά τα 2 post...duh!!!...το ποιο προφανές. Εντυπώσεις για τα ίδια τα cosplay και το κλίμα XD. Ε ναι είμαι απαράδεκτος και τελείως αφηρημένος πλέον officially. Α ρε άτιμη πίεση χρόνου τι μου κάνεις:deadga6:.

Λοιπόν αρχικά να αναφέρω ότι αν και δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να είμαι παρόν στο μεγαλύτερο μέρος, όσα άκουσα και είδα στο videowall πέρνουν ΑΑΑ από μένα!!! Ιδιαίτερα το βίντεο του Monkey D. Tasos όπως είπα και πριν:8):.

Σχετικά με τα cosplays και ένας τυφλός ( είπατε ήσασταν πολλοί που δεν βλέπατε, έτσι παιδιά :hahaha:; ) θα καταλάβαινε ότι τέτοια ποσότητα δεν ξαναυπήρξε. Η ποιότητα επίσης ήταν σαφώς ακόμα πιο κορυφαία από την προηγούμενη φορά με τα έντονα χρώματα και τα πρωτότυπα cosplay να επικρατούν.Τα κλασσικά θρυλικά Pokem...εεε εννοώ οι πατροπαράδωτοι mega cosplay masters της Αθήνας έδωσαν για άλλη μια φορά ρεσιτάλ όπως κάνουν κάθε φορά, και τα ομαδικά επικράτησαν παντού με την παρουσία τους.Εκπλήξεις για μένα ήταν το ομαδικό του Gin Tama καθώς δεν περίμενα να δω ούτε ένα cosplay βασικά γενικά από την σειρά,οι Power Rangers που ούτε φυσικά περίμενα σε καμία περίπτωση να δω, η πλοιάδα από Soul Eater cosplayers σχετικά με τους οποίους που με στεναχώρησε λίγο που δεν μπόρεσα να συμμετέχω, καθώς όσα περίμενα -ακόμα- δεν ήρθαν και φυσικά τα μικρότερα ομαδικά που ήταν απλά εξαίσια!!!Φυσικά δεν παραλείπω σε καμία περίπτωση και τα μεμονομένα cosplays και τους νεοεμφανιζόμενους cosplayers.Ήταν όλα εξαίσια και πρωτότυπα!Μου άρεσε που είδα και την επιστροφή και της 'αρχέγωνης' cosplayer Αλίκης ως Yuroichi και παιδιά να επιλέγουν cosplay από ασυνήθιστες σειρές ( 20th Century Boys,Pandora Hearts κ.α. ) ή ασυνίθηστους χαρακτήρες ( Mikuru maid version, Belldandy, Jewelry Bonney, Mumm-ra, Danboard κ.α. ). Πολύ πάθος βρε παιδιά:).Άντε να σας χαιρόμαστε:thatsit:

ΤΑ 7 ΠΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΑ COSPLAY EVENTS ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

1η Θέση

28) 12.09.2009 / 21:00 - Akai Panda Anime Cosplay Party (Dasein)
[-- Στατιστικά: 49 Cosplays & 27 Specials ( Σύνολο: 76 ) --]

2η Θέση

A06) 09.03.2008 / 21:00 - Orde de Ciel & J-Music Greece Cosplay Party (Καβάτζα)
[-- Στατιστικά: 44 Cosplays & 20 Specials ( Σύνολο: 64 ) --]

3η Θέση

Θ11) 12.06.2009 / 21:00 - Sakura Syndrome Japan & Anime Party (Cofix)
[-- Στατιστικά: 43 Cosplays & 5 Specials ( Σύνολο: 48 ) --]

4η Θέση

Α24) 25.04.2009 / 21:00 - Akai Panda Anime Cosplay Party (Dasein)
[-- Στατιστικά: 35 Cosplays & 12 Specials ( Σύνολο: 47 ) --]

5η Θέση

Θ09) 13.02.2009 / 21:00 - Sakura Syndrome Japan & Anime Party (Cofix)
[-- Στατιστικά: 34 Cosplays & 12 Specials ( Σύνολο: 46 ) --]

6η Θέση

Α04) 17.11.2007 / 22:00 - 2nd J-Music Party (Bios)
[-- Στατιστικά: 21 Cosplays & 13 Specials ( Σύνολο: 34 ) --]

7η Θέση

Θ10) 03.04.2009 / 21:00 - Sakura Syndrome Japan & Anime Party (Cofix)
[-- Στατιστικά: 23 Cosplays & 7 Specials ( Σύνολο: 30 ) --]

Αυτά προς το παρόν από μένα. Πλέον πρέπει να σταματήσω ειλεικρινά να ποστάρω:unlucky:. Έχω μόνο 9 μέρες να τελειώσω το επόμενο μου cosplay για εδώ πάνω και -δεν- είμαι on track. Οπότε θα εξαφανιστώ για τον επόμενο μισό μήνα πάνω κάτω παιδιά XD. Έχω να ρίξω τρελή δουλειά ;).

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#203 evaofadawn

evaofadawn

living in Seoul for the past 2 1/2 years....

• Members
  • 152 posts

Posted 15 September 2009 - 19:41

@evaofadawn: Δεν θυμάμαι δυστυχώς να μας σύστησε η Tomodachi:unlucky:.Αλλά that might be just my memory playing tricks on me :sigh2:...εγώ πάντως αναρωτήθηκα εφόσον είχα δει τα post πριν το πάρτι αν τελικά είχες έρθει. Για να καταλάβω, είσαι το τρίτο άτομο στα αριστερά του Βασίλη που κάνει Vizard Ichigo μετά το 0:44 του βίντεο;Στο 12:12 που λες, είναι μόνο ένα δευτερόλεπτο και δεν μπορώ να δω και πολλά ^-^.Ελπίζω να τα πούμε την επόμενη φορά κανονικά:ureshii:

ναι, το τρίτο κορίτσι αριστερά, με τη μπύρα στο χέρι!
12:10 με 12:14 περνάω πολύ κοντά στην κάμερα, στα αριστερά, αλλά δεν την έχω προσέξει. Αυτα! cya next time!
Posted Image
thanks lily. you gave true meaning to my naruto shippuden.

http://www.anime-planet.com/users/evaofadawn

#204 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 15 September 2009 - 20:47

Τελικά ανακάλυψα ότι η μαμά-Microsoft δίνιε 25GB ελεύθερα για αρχεία και τα ανέβασα εκεί!! (εκτός από τα πανοράματα που είναι στο Flickr).

Ελπίζω να δουλέψει και να μην απαιτεί live ID!!!

http://cid-ddd20c9fa7353c50.skydrive.live.com/self.aspx/Photos/2009-09-12%5EJ%20Dasein%5EJ%20Akai%20Panda%20cosplay%20party

Edited by SpirosK81, 15 September 2009 - 20:54.

#205 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 posts

Posted 15 September 2009 - 21:57

εμενα βασικα ηταν το πρωτο μου κοσλπει και γενικα η πρωτη φορα που εδωσα παρον σενα τετοιο event και η αληθεια ειναι πως περιμενα να δω κυριως mainstream χαρακτηρες,sailor moon,amane misa klp, αλλα οπως λεει ο cassiel ειχε πολλους ασηνυθιστους χαρακτηρες και το καταχαρηκα
προς την κοπελια που χε ντυθει Haruhi Suzumiya νομιζα πως ειχες ντυθει απο Lucky Star...μετα το πηρα χαμπαρι αλλα ειχα φυγει ..ηταν αργα......:wet2:
@xaos αχα δηλ δεν ειμαι εγω το εξεχον μελος που ειδε το κοσπλει απο μεσα αλλα ο κουροσακις...αμα σου πω εγω τι εκανε οσο ελειπες και ειχε αυτος την παπια:yellowcard:

Edited by Lucy-Nyu, 15 September 2009 - 22:03.

Posted Image

#206 Kurosaki_Angellust

Kurosaki_Angellust

Achieved Bankai

• Members
  • 254 posts

Posted 15 September 2009 - 22:56

εμενα βασικα ηταν το πρωτο μου κοσλπει και γενικα η πρωτη φορα που εδωσα παρον σενα τετοιο event και η αληθεια ειναι πως περιμενα να δω κυριως mainstream χαρακτηρες,sailor moon,amane misa klp, αλλα οπως λεει ο cassiel ειχε πολλους ασηνυθιστους χαρακτηρες και το καταχαρηκα
προς την κοπελια που χε ντυθει Haruhi Suzumiya νομιζα πως ειχες ντυθει απο Lucky Star...μετα το πηρα χαμπαρι αλλα ειχα φυγει ..ηταν αργα......:wet2:
@xaos αχα δηλ δεν ειμαι εγω το εξεχον μελος που ειδε το κοσπλει απο μεσα αλλα ο κουροσακις...αμα σου πω εγω τι εκανε οσο ελειπες και ειχε αυτος την παπια:yellowcard:

εγω μια παπια εβλεπα , τωρα εσυ που ειδες αυτον τον κουροσακι δν ξερω τπτ, παντως ξερω και αλλα μελλοι που τους πειραζε η παπια :hahaha:
Posted Image
Posted Image

#207 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 posts

Posted 15 September 2009 - 22:59

:redcard2:μαζεψουυυ
Posted Image

#208 Kurosaki_Angellust

Kurosaki_Angellust

Achieved Bankai

• Members
  • 254 posts

Posted 15 September 2009 - 23:07

*sitting on the corner crying* :P
Posted Image
Posted Image

#209 Asaph

Asaph

Okama's way

• Members
  • 158 posts

Posted 15 September 2009 - 23:19

Τελικά ανακάλυψα ότι η μαμά-Microsoft δίνιε 25GB ελεύθερα για αρχεία και τα ανέβασα εκεί!! (εκτός από τα πανοράματα που είναι στο Flickr).

Ελπίζω να δουλέψει και να μην απαιτεί live ID!!!

http://cid-ddd20c9fa7353c50.skydrive.live.com/self.aspx/Photos/2009-09-12%5EJ%20Dasein%5EJ%20Akai%20Panda%20cosplay%20party

egw den mporw na kanw egkastash ti mlk14 pou zhtaei gia na se afhsei na ta katevasis.. k oti anoiksa menonomeno htan ena keno...

#210 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 15 September 2009 - 23:48

egw den mporw na kanw egkastash ti mlk14 pou zhtaei gia na se afhsei na ta katevasis.. k oti anoiksa menonomeno htan ena keno...

Ουφ... κάποιο ActiveX control πρέπει να είναι... αλλά θα στα δώσω έτσι κι αλλιώς εσένα, οπότε δε σκας. Και έλεγξα ότι τα βλέπεις και χωρίς να είσαι logged in....