Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Anime cosplay party 12 Σεπτεμβρίου @ Dasein (by Akai Panda)

• Please log in to reply
256 replies to this topic

#226 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2009 - 13:51

Είναι θεαματικό και συγκινητικό, να βλέπουμε το επίπεδο και το αποτέλεσμα των cosplays να ανεβαίνει κάθε φορά όλο και ψηλότερα.

Και είναι σημαντικό να ξέρουμε, πως ακόμα και σε ένα cosplay όπου το βασικό κοστούμι θα μας έρθει έτοιμο από το ιντερνετ, κάποια από τα μέρη του χρειάζεται να τα επιμεληθούμε και να τα κατασκευάσουμε μόνοι μας.
Πόσο μάλλον αυτό που έχουμε δει σε όλα τα ως τώρα πάρτυ. Η συντρηπτική πλειοψηφία των κοστουμιών είναι χειροποίητα!!

Ενα μπράβο σε όλους! :congrats: Με την εμπνευση σας και το θεαματικό αποτέλεσμα, παρακινείτε και τους τελευταίους που εχουν ενδοιασμούς να ακολουθήσουν το χόμπυ του cosplay.

Παρακαλούνται θερμά όλοι οι cosplayers και των 2 πόλεων, ανεξάρτητα σε ποιο πάρτυ είχαν παρουσιάσει το cosplay τους, να μοιραστούν μαζί μας τα μυστικά ενός πετυχημένου κοστουμιού στο cosplay sub-forum του anime.gr, παρουσιάζοντάς το και να μοιραστούν μαζί μας το πώς το έφτιαξαν

συγκεκριμμένα στο topic: "Cosplay που έχουμε κάνει, τι και πώς" http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=5491

(εσένα Xa0s σε περιμένω πρώτο & καλύτερο!)

#227 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1.606 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2009 - 14:40

ρε συ cassiel αυτος ο τυπος με την μπλε μπλουζα που ειναι σχεδον σε ολες τισ φωτο ποιος ειναι? εσυ? (στις φωτο που ανεβασες απο το cosplay)

Ξέρω εγώ:hmmm:; Κανένας περαστικός από το εξωτερικό που είδε την φάση με τα cosplay,πορώθηκε και άρχισε να χώνετε σε όλες τις φώτος από ένα σημείο και μετά:hahaha:...NOT:kakaka:.Εγώ είμαι ναι:Blissfull:. Σε κάποια φάση μετά την καταγραφή,βίντεο και φώτο συνειδητοποίησα ότι...gasp:oo:....δεν βγήκα φώτο με κανέναν.Ε οπότε τσακ μπαμ όποιος cosplayer βρισκόταν εκεί έγινε "θύμα" και βγήκε φώτο μαζί μου. Φυσικά άλλα άτομα τραβούσαν σε αυτές τις περιπτώσεις, όπως η Vegetasmate που, ναι πρέπει να την ψιλοζάλισα:blurah5:.

Με την εμπνευση σας και το θεαματικό αποτέλεσμα, παρακινείτε και τους τελευταίους που εχουν ενδοιασμούς να ακολουθήσουν το χόμπυ του cosplay.

Ελπίζω να μην είναι όμως οι τελευταίοι γιατί θέλουμε και άλλα:lovulovu:.

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#228 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2009 - 13:27

Αποφάσισα να ανεβάσω και εγώ μερικές από τις δικές μου φωτογραφίες (I was too lazy to do that before :P)
http://www.sendspace.com/file/8s46v1
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#229 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1.108 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2009 - 10:17

Ένα μικρό άρθρο για το πάρτι στον Ταχυδρόμο αυτής της εβδομάδας, που κυκλοφορεί μαζί με ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο.

Η αγαπητή Wabbit ως Mikuru σε πρώτο πλάνο, και εντυπώσεις ενός δημοσιγράφου που βρίσκεται για πρώτη φορά σε κάποιο ανάλογο σκηνικό.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Το μόνο στενάχωρο; Η τελευταία φράση: "στη χώρα μας αυτή η μόδα δύσκολα θα έχει μέλλον". Εμείς όμως ξέρουμε καλύτερα, και να στε σίγουροι ότι θα κάνουμε τα πάντα για να να διαψεύσουμε αυτή την φράση, και να δώσουμε στο cosplay το μέλλον που του αξίζει!

#230 vasilisk

vasilisk

Anime Professional

• Members
  • 670 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2009 - 10:54

καλα, λεει οτι ειναι το "πρωτο παρτι της ελληνικης cosplay κοινοτητας"... μονο πρωτο δεν ηταν...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#231 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1.606 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2009 - 11:02

:oo::riiight::riiight::riiight:!!!Έχει όντως λάθη όμως. 1o cosplay πάρτι;More like -37o-:hahaha:.3 καλύτερες ιδέες;-5- to be exact.Και δεν το κατάλαβα το τελευταίο:hihi2:;Τα μέλη της κοινότητας προβλέπουν ότι δύσκολα θα έχει μέλλον αυτή η 'μόδα';;;820 cosplays σε 3,5 χρόνια and rising με αυτό το πιο επιτυχημένο event ever.Και τα μέλη σίγουρα -δεν- είναι αυτά που αμφιβάλλουν για το μέλλον της 'μόδας'.Άντε τώρα μην τα πάρω...j/k:Blissfull:.

P.S.:Go Wabbi-chan go:lovulovu:!!!Άντε και πρώτο G-Idol (πως λένε J-Idol:hahaha:).Your way to stardom has opened:8):

sigpic1127_9.gif

My Contacts

#232 Asaph

Asaph

Okama's way

• Members
  • 158 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2009 - 11:55

Μοδες, underground ποπ κουλτουρα..
πραγματικα ελεος:/ εχω βαρεθει να διαβαζω αρθρα απο ασχετους που δεν μπαινουν καν στον κοπο να κανουν ενα GOOGL-αρισμα...

Ειτε θα γραφουν τις κλασσικες ανοησιες που γραφει καποιος ο οποιος ξερει γενικα πολυ λιγα πραγματα (πχ επειδη ειμαι κ σκιτσογραφος κ μελος του Comicdom που οργανωνει το μονο Con της χωρας, με ενοχλει ΠΟΛΥ καθε αρθρο της σειρας για κομικς με τον κλασικο τιτλο "ΚΛΑΤΣ, ΚΡΑΣ, ΜΠΑΝΓΚ") ειτε πασαλειματα απο πληροφοριες που ακουσαν καπου κ δεν τις συγκρατησαν (εχω δει αρθρο που ελεγε οτι το πρωτο μανγκα που βγηκε ποτε το εκανε ο Οζακου Τεζουκα) και ασυναρτισιες μαζι με ηλιθια αστειακια..

Κανε ενα wiki-search ρε βλαχο..!!
Και ρωτα και κανεναν απο αυτους τους ρημαδιδες τους περιεργους με τα κουστουμια που ειναι μεσα στη "μοδα":P

Εκνευριστικοτατο κ απογοητευτικο :(
(αν κ καπως ειναι καλο να ακουγεται τι κανουμε, οχι ετσι ομως...)
Wa-chan you look great though :) adorable

#233 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2009 - 13:13

Παιδιά ευχαριστώ πολύ, αν και νομίζω πως ήταν λάθος να βάλουν φωτο που δείχνει απλώς ένα άτομο. Δεν ήταν καθόλου αντιπροσωπευτικό της εικόνας του πάρτυ. Θα ήταν καλύτερα να βάζανε καμία ομαδική...το κείμενο δεν θα το σχολιάσω καν, είχε κάποια χτυπητά λάθη...

P.S. Παρεπιπτόντως, ο δημοσιογράφος αυτός μίλησε με κάποιους από εμάς και τα παιδιά του είπανε πράγματα για τα συγκεκριμένα event. Προφανώς απλά τους αγνόησε και έγραψε ότι να ναι μετά, ή απλώς δεν άκουγε τι του λέγανε. ("οι μουσικές που ακούγονται είναι από τα opening manga"...γράφει...omg λες και θα του έλεγε ποτέ κάποιος κατι τετοιο....)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Wabbit: 20 Σεπτέμβριος 2009 - 13:22

Δημοσιευμένη  εικόνα

I Will Follow You into the Dark

http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7809

#234 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2009 - 17:30

"Mια νεαρη γκεϊσα ανταλλασει φιλοφρονησεις με ενα χαρτοκουτο!!!!"
FTW:hahaha::hahaha::tensai:

header.jpg?t=1485907896

#235 Asaph

Asaph

Okama's way

• Members
  • 158 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2009 - 18:31

"Good evening mister cardboard box! How are you this fine evening?"
"I consider myself to be fine, thank you very much for being interested, miss..!"
"Are you the box from Metal Gear Solid?"
Alas, I'm afraid not.. This is my cousin"

#236 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2009 - 18:45

"Good evening mister cardboard box! How are you this fine evening?"
"I consider myself to be fine, thank you very much for being interested, miss..!"
"Are you the box from Metal Gear Solid?"
Alas, I'm afraid not.. This is my cousin"

"And my cousin right now is on a mission....with other cardboard boxes xD"

header.jpg?t=1485907896

#237 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2009 - 21:11

Προφανώς απλά τους αγνόησε και έγραψε ότι να ναι μετά

Μια πολύ περιεκτική περιγραφή ενός πολύ μεγάλου μέρους του τι περνάει για δημοσιογραφία γενικώς. But anyway...
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#238 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2009 - 01:04

Το συγκεκριμένο πάντως δεν ήταν και τόσο κακό.....έχουμε δει πολύ χειρότερα ως τώρα.
Με εξαίρεση τον "pop underground" χαρακτηρισμό και το ΜΕΓΑ λάθος "1ο τέτοιο event" τα υπόλοιπα ήταν too trivial.
As for the future thingie....εγώ συμφωνώ.....:stubborn:
Μπορεί να βλέπουμε μαζική αύξηση τώρα αλλά δε πιστεύω να κρατήσει για πάρα πολύ(yah yah είμαι απαισιόδοξος I know...)

Edit: Και μάλλον βρήκα που οφείλεται το "1ο πάρτυ" thingie...
Στη σελίδα του Dasein υπάρχει αναρτημένο notice για το event και πρώτη πρώτη γραμμή είναι "To πρώτο japan anime cosplay party της νέας περιόδου είναι γεγονός!"
Most possibly "της νέας περιόδου" was just ignored or was interprented as "της νέας εποχής".....:nosey:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kon_Okami: 21 Σεπτέμβριος 2009 - 01:10

Δημοσιευμένη  εικόνα

#239 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2009 - 08:53

Μήπως το έχει κάποιος σκαναρισμένο, να το ανεβάσει κάπου παρακαλώ;; :hot:

#240 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1.606 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2009 - 16:17

Μα το ανέβασε πιο πάνω ο Namida στοι ίδιο post όπου το ανέφερε:)

sigpic1127_9.gif

My Contacts