Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * - - - 1 votes

Asian HORROR movies!

• Please log in to reply
127 replies to this topic

#91 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 26 August 2010 - 00:14

The Forbidden Door (2009)

Posted Image

Μια ταινία τρόμου που μας έρχεται απο την Ινδονησία. Την πρόσεξα οταν μπήκα στο site του London Film Festival και διαβάζοντας το σενάριο μου φάνηκε ενδιαφέρουσα.
Ο Gambir είναι ενας πετυχημένος γλύπτης που φαινομενικά κάνει ζωάρα. Όμως κάτω απο την λαμπερή επιφάνεια της ζωής του κρύβονται σκοτεινά μυστικά. Φίλοι και συγγενείς, συνεργάτες και μή, κανένας δεν είναι αυτός που φαίνεται. Και είναι στο χέρι του Gambir να ξετυλίξει το κουβάρι της διαπλοκής.
Ως ταινία τρόμου, λογικό είναι να περιέχει αηδιαστικές σκηνές. Κάποιες απο αυτές είναι πολύ disturbing, πάρα πολύ.
Απο τις ερμηνείες των ηθοποιών δεν είχα κανένα παράπονο και οι δύο περίπου ώρες που διήρκεσε η ταινία πέρασαν ευχάριστα( όσο ευχάριστο μπορεί να είναι ενα θρίλερ :burningbe3: ).

London Film Festival

Trailer(μπορεί να περιέχει μικρο-spoilers)

Youtube Video

Υ.Γ Εντάξει η Ινδονησία δεν είναι μόνο ασιατική χώρα. Ενα κομμάτι της είναι στην Ωκεανία(σύμφωνα με τη wikipedia)

#92 nickgekas

nickgekas

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 03 October 2010 - 11:02

Posted Image

'Οποιος γνωρίζει την σειρά παιχνιδιών για PS2 ονόματι forbidden Siren μπορεί πολύ απλά να καταλάβει τί τον περιμένει...Ατμοσφαιρικό, χωρίς gore και αίματα και ανατρεπτικό φινάλε. Σεναριακά δεν είναι πιστό στο videogame, αλλά δανείζεται την ατμόσφαιρα.

Παρακάτω παραθέτω link από το Imdb τοσο για την ταινία: http://www.imdb.com/title/tt0494815/

Όσο και για το παιχνίδι για όποιον ενδιαφέρεται: http://www.gamespot.com/ps2/action/siren2/index.html

#93 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 posts

Posted 26 October 2010 - 17:14

^Συμπαθητικο ηταν,χωρις να ειμαι φαν των παιχνιδιων περιμενα κατι παραπανω,dunno..

Προχθες ειδα το Paradise Murdered, το ειχα ξεκινησει πριν 2-3 χρονια αλλα τωρα το ειδα ολοκληρο :P Ωραιο ηταν, καλη ατμοσφαιρα, σκηνοθεσια, ηθοποιια. κλασσικη κορεατικη ταινια. XD

Youtube Video

Posted Image

#94 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 posts

Posted 17 November 2010 - 16:44

το Tokyo Gore Police που αναφερθηκε στη προηγούμενη σελιδα ειναι απ'τις αγαπημενες μου ταινιες (απο εκει πήρα και το avatar), γενικά αυτό το είδος το λατρεύω και εχω δει σχεδον τα πάντα (Machine Girl, Tokyo Gore Police, Robo-Geisha, Vampire Girl VS Frankenstein Girl κλπ)... πρόσφατα κύκλοφορησε και το Gothic & Lolita Psycho, αλλά δε κατάφερα να το βρώ ακομα....

Posted Image

μήπως το είδε κανεις να μας πει αν αξίζει ?

#95 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 18 November 2010 - 01:26

Είδα τα Death Bell. Η δεύτερη ταινία ηταν λιγότερο τρομακτική μα αντισταθμίζει αυτό το μειονέκτημα με τους ιδιαίτερα εντυπωσιακούς και ευρηματικούς φόνους! :hiding_something:
Spoiler:

Σε κάθε περίπτωση, εύχομαι κι ελπίζω το κακό να τριτώσει!:kill4u:

#96 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 18 November 2010 - 02:02

Asian Horror Movies Vs 70χρονο Πατέρα .... σημειώσατε Ένα

Chinese thriller on telly Vs 70χρονο Πατέρα... σημειώσατε ένα...

όπως και να το πω κάποια πράγματα δεν μπορούν να ταιριάξουν...

#97 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 18 November 2010 - 08:55

Ακομα να βγουν αγγλικοι υποτιτλοι για το Mutant Girls Squad και εχω αρχισει να εκνευριζομαι... (Βεβαια αυτο δεν με σταματησε απο το να το δω δυο φορες ηδη.. Δεν προκειται για ταινια που βασιζεται στους διαλογους....)

http://www.chud.com/articles/articles/24273/1/REVIEW-MUTANT-GIRLS-SQUAD/Page1.html
Posted Image

#98 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 posts

Posted 18 November 2010 - 19:50

Ακομα να βγουν αγγλικοι υποτιτλοι για το Mutant Girls Squad και εχω αρχισει να εκνευριζομαι... (Βεβαια αυτο δεν με σταματησε απο το να το δω δυο φορες ηδη.. Δεν προκειται για ταινια που βασιζεται στους διαλογους....)

http://www.chud.com/articles/articles/24273/1/REVIEW-MUTANT-GIRLS-SQUAD/Page1.html

το ιδιο ακριβως εγραψα και στο αλλο τοπικ http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=448049&postcount=84

απο το Σεπτεμβριο εχω τη ταινια, δεν την εχω δει απο τοτε, αλλα ακομα να βγουν subs...:burningbe3:

#99 lou

lou

Starting...

• Members
  • 8 posts

Posted 15 December 2010 - 16:34

Voices aka Someone Behind You aka
Du saram-yida

[media]http://img600.imageshack.us/img600/3900/418pxsomeonebehindyoupo.jpg[/media]

δεν την έχω δει ακόμα...,;)αλλά μου φαίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα:)

για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ http://www.hancinema.net/korean_movie_Someone_Behind_You.php#synopsis

ή και το trailer [media]http://www.youtube.com/watch?v=gUWUr5FwOdg[/media]

μια ακόμα συμπαθητική, με ένα τυπικό θέμα είναι το¨---->
The evil twin [media]http://www.youtube.com/watch?v=7n9KUX_74v4[/media]

[media]http://img545.imageshack.us/img545/8138/theeviltwinmovie.jpg[/media]

Περίληψη----->
Είναι δύο αδερφές, η Hyo-jin και η So-yeon. Μετά από ένα ατύχημα που είχαν τα δύο κορίτσια πεθαίνει η Hyo-jin, ενώ η So-yeon ζει, αλλά σε κωματώδη κατάσταση....Όταν ξυπνήσει από το κώμα της δεν έχει καμία μνήμη ούτε από την παιδική της ηλικία, ούτε από την αδερφή της.Παράλληλα πεθαίνουν συνέχεια άνθρωποι γύρω της, και οι υποψίες όλων στρέφονται σε αυτή...

#100 Abomination

Abomination

Anime Amateur

• Members
  • 71 posts

Posted 16 December 2010 - 01:15

Το The tale of two sisters ειναι το πιο τρομακτικο Ασιατικο Horror που εχω δει (αρκετα περισσοτερο και απο το ringu). Ισως και το πιο τρομακτικο γενικοτερα (δε μετραω τα horror της πλακας που χεζομουν πανω μου απλως επειδη ημουν πολυ μικρος οταν τα εβλεπα). Γενικα λατρευω το ειδος, κι ετσι ειναι δυσκολο πλεον να βρισκω τετοιες καλες ταινιες, αλλα απο ιαπωνια-κορεα εχει ευτυχως πολυ πραμα.

#101 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 16 December 2010 - 12:26

Το The tale of two sisters ειναι το πιο τρομακτικο Ασιατικο Horror που εχω δει (αρκετα περισσοτερο και απο το ringu). Ισως και το πιο τρομακτικο γενικοτερα (δε μετραω τα horror της πλακας που χεζομουν πανω μου απλως επειδη ημουν πολυ μικρος οταν τα εβλεπα). Γενικα λατρευω το ειδος, κι ετσι ειναι δυσκολο πλεον να βρισκω τετοιες καλες ταινιες, αλλα απο ιαπωνια-κορεα εχει ευτυχως πολυ πραμα.

Την συγκεκριμένη ταινία την θεωρώ σκέτο αριστούργημα για τον Ασιατικό κινηματογράφο γενικότερα, αν και δεν θα την κατέτασσα ακριβώς στο category asiatic horror.
Σε κάθε περίπτωση η ταινία δεν υπάρχει, και κάθε φαν Ασιατικού cinema, θα έπρεπε να την τσεκάρει imo για πάμπολλους λόγους. :)

Edited by Radagast, 17 December 2010 - 12:10.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#102 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 posts

Posted 17 December 2010 - 01:47

μαλλον δεν εχεις δει και τοσα πολλα, ετσι δεν ειναι ? το The Τale Οf Τwo Sisters δε το βρηκα καθολου τρομαχτικο, ειχε mind twisting, ηταν λιγο μπερδεμα, αλλα δε μπορω να πω τρομαξα...

δειτε το Noroi μπας και νιωσετε. θυμιζει λιγο Blair Witch Project, αλλα ειναι ΠΟΛΥ καλυτερο και πιο τρομαχτικο!!!

Posted Image

#103 jun

jun

Anime Fan

• Members
  • 219 posts

Posted 17 December 2010 - 10:51

μολις ειδα το The tale of two sisters επειδη το διαφημισατε εδω xD
συμφωνω με τον @sickO lickO
+πιο πολυ στεναχωρηθηκα παρα τρομαξα βαρεθηκα κιολας λιγο
αλλα η τελευταια σκηνη ειναι συγκλονιστικη ,τρομαχτικα τραγικο
επισης μ'αρεσε -->

Spoiler:

(γενικα νομιζω πως τα ασιατικα εργα εχουν μια διαφορετικη αισθηση του τι ειναι τρομαχτικο απο τα αμερικανικα/ευρωπαικα~)

το rattle rattle ειναι ενα απο τα πολυ αγαπημενα μου.

#104 Abomination

Abomination

Anime Amateur

• Members
  • 71 posts

Posted 17 December 2010 - 11:36

μαλλον δεν εχεις δει και τοσα πολλα, ετσι δεν ειναι ? το The Τale Οf Τwo Sisters δε το βρηκα καθολου τρομαχτικο, ειχε mind twisting, ηταν λιγο μπερδεμα, αλλα δε μπορω να πω τρομαξα...

δειτε το Noroi μπας και νιωσετε. θυμιζει λιγο Blair Witch Project, αλλα ειναι ΠΟΛΥ καλυτερο και πιο τρομαχτικο!!!

Posted Image

Καθολου; Τι να πω, συνηθως δε τρομαζω ευκολα σε μεγαλο βαθμο με ταινιες αλλα αυτο καταφερε και με απορροφησε εξαιρετικα. Εχω βεβαια υποψιν και τους εξωτερικους παραγοντες οπως η διαθεση/ψυχολογια και ισως ωρα οταν την ειδα. Μου φανηκε εκπληκτικη η ατμοσφαιρα του, κι αυτη ηταν που εκανε ολη τη δουλεια (και) στο horror part. Σιγουρα δεν προκειται για μια 100% ταινια τρομου. Ολοκληρωμενα θα την ελεγα Horror/mystery/Psychological thriller/Drama. Σε καθε περιπτωση την θεωρω κορυφαιο φιλμ.

Οσο για το mindfuck μερος, μια ταινια που καταφερε να μου δημιουργησει, τοσο επιτυχημενα, παρομοια συναισθηματα ειναι το Strange Circus του Sion Sono, επισης αριστουργηματικη ταινια και ισως λιγακι υποτιμημενη.

Θα δω και το Noroi το συντομοτερο (γουσταρα το Blair Witch Project, για να δουμε αυτο).

#105 spartankid

spartankid

LALA-RU

• Members
  • 138 posts

Posted 21 December 2010 - 04:42

είναι τα Ring, Spiral, Ring 2, Ring 0, στο Japanese franchise τουλάχιστον

Κανένα λίνκ με καλές ταχύτητες για download παίζει ;
Posted Image