Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * - - - 1 votes

Asian HORROR movies!

• Please log in to reply
127 replies to this topic

#61 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 11 September 2009 - 22:44

Για οποιον θέλει να δει asian horror free χωρίς να νοικιάσεi απο το βιντεοκλάμπ και χωρίς να κατεβάσει ενα καλό site είναι αυτό~
http://www.asian-horror-movies.com/

Ωραίος!!!:congrats:
Αυτό το site είναι παράδεισος! Πολλές απο τις ταινίες που παρουσιάσατε εδώ, δεν μπορώ να τις βρω, και αυτό το site είναι η μόνη μου διέξοδος
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#62 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 19 September 2009 - 10:10

The wall man (kabe otoko) (2006) (Japan)

Posted Image

Ο παραγωγός μιας ανούσιας τηλεοπτικής εκπομπής αποφασίζει να κάνει ρεπορτάζ επάνω σε εναν αστικό θρύλο που αφορά ενα πλάσμα που παρακολουθεί τις ζωές των ανθρώπων, κρυμμένο σε τοίχους.

Αργό, υποβλητικό και ψυχολογικά μπερδεμένο, μα πανω απ όλα πιστό στις βασικές σκηνοθετικές αρχές των ταινιών του είδους συγκεκριμμένης γεωγραφικής προέλευσης, είναι ότι πρέπει για μια βραδιά όπου δεν έχετε τι άλλο να δείτε και ειδικά αυτή την εποχή που ζέχνει ο τόπος στην τηλεόραση με τα καραγκιοζιλίκια των εκλογών....

trailer:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6G1WdLAlMd0[/youtube]

Carved (Kuchisake onna) (2007) (Japan)

Posted Image

Το επωνομαζόμενο και "Slit mouthed woman".
Κάθε κάτοικος σ' εκείνο το προάστιο γνωρίζει το θρύλο της πανέμορφης γυναίκας που πριν 30 χρονια ο ζηλιάρης σύζηγός παραμόρφωσε φριχτά το πρόσωπό της με ένα ψαλίδι.
Όταν μιλάς πάρα πολύ για κάτι που δεν υπάρχει, είναι σαν να το πιέζεις να γίνει πραγματικότητα. Αυτό όμως ήταν η αιτία που ο θρύλος ζωντάνεψε και εγινε ο εφιάλτης ολόκληρης της συνοικίας?

Πρόκειται για μια ιδιεταίρως διάσημη ταινία, ειδικά στην αμερική. Τα σχόλια είναι περριτά, καθώς οι απόψεις ποικοίλουν...

trailer:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AGr9Z8N9AVM[/youtube]

#63 shihou-chan

shihou-chan

Anime Fan

• Members
  • 142 posts

Posted 28 September 2009 - 23:13

Λοιπόν, είδα το "Νορόι" και μπορώ να πω ότι μου άρεσαι αρκετά!:ureshii: Δεν είναι από τις ταινίες που θα σε κάνουν να τρελαθείς από τον φόβο σου αλλά έχει αρκετό μυστήριο νομίζω και σε κάνει να θες να δεις τί στο καλό συμβαίνει (αν και μεγάλη ταινία δεν σε κουράζει).:riiight:
Το "Κουτσιζάκε Οννα" ήθελα εδώ και πααααααρα πολύ καιρό να το δώ και χάρης σε αυτό το σάιτ το είδα το 1.:wooi2: Μου άρεσε αν και ανυπομονώ να δω και το 2 που πρέπει να είναι ακόμα πιο ωραίο από ότι έχω τσεκάρει από τρέιλερ.:orly:

#64 shihou-chan

shihou-chan

Anime Fan

• Members
  • 142 posts

Posted 30 September 2009 - 14:07

Οκ...Είδα και το "Σιντερέλα" αλλά θα ομολογήσω ότι από λίγο μετά την μέση και μετά,έχασα την μπάλα...:canthelp: Πρώτη φορά "χάνομαι" σε ταινία τρόμου... Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τί στο καλό έγινε?!!!:uhh: Έχω διάφορες εκδοχές στο μυαλό μου αλλά.... Wakaranai yo mooooo!!!:unlucky:

#65 dk master

dk master

Anime Newbie

• Members
  • 50 posts

Posted 17 October 2009 - 11:08

Επειδή ήμουν που ήμουν φανατικός με asian horror ανοίξατε και το τοπικ και με αποτελειώσατε. Έχω λοιπόν μια πρόταση. Έχω ήδη μεταφράσει κάποιες ταινίες από αυτές που προτείνετε αλλά επειδή είναι πολλές και δεν θα την παλέψω μόνος μου τι θα λέγατε να φτιάξουμε μια ομάδα μόνο για asian horror και να γίνει πανικός;

#66 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 18 October 2009 - 23:36

The Commitment (2005) (Thailand)

Posted Image

Αφέλεια ή μάταιη ελπίδα? Τι είναι αυτό που μπορει να οδηγήσει τους ανθρώπους σε ενα μέρος όπου φημολογείται ότι πραγματοποιούνται ευχές? Πόσο σοβαρά ή αψήφιστα παίρνουν το τίμημα που πρεπει να πληρώσουν αν γίνει αυτό που εύχονται?
Μια παρέα κοριτσιών, αφου κάνουν μια εξαγνηστική θρησκευτική τελετή σε ενα σπίτι όπου διαπράχτηκαν κάποτε εγκλήματα, ζητούν από τα πνεύματα να τους πραγματοποιήσουν ευχές. Καποιες είναι μικρές και απλές. Καποιες πιο σπουδαίες. Καποιες εχουν ενα φτηνό τίμημα. Αλλά καποιες άλλες ενα πολύ πιο βαρύ.....

Ενα από τα λιγα, αλλά πολύ καλά θρίλερ που εχει βγάλει η Ταϋλάνδη.

#67 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 20 October 2009 - 22:11

Chermin (the mirror) 2007 (Malaysia)

Posted Image

Μια ευχάριστη εκπληξη από τη Μαλαισία, αυτή η ταινία είναι ιδανική για όσους αρέσκονται σε θρίλερ που βασίζουν την πλοκή τους σε στοιχειωμένα αντικείμενα κι εκδικητικά πάθη....

trailer:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nfwywhofGjI[/youtube]

#68 dk master

dk master

Anime Newbie

• Members
  • 50 posts

Posted 23 October 2009 - 10:59

Παιδιά αν κάποιος ενδιαφέρεται για την μετάφραση ας μου στείλει πμ να φτιάξουμε μια ομάδα και αν συμφωνούν και οι admins να είναι αποκλειστικά για το anime.gr. Πιστεύω πως αξίζει.

#69 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 09 November 2009 - 00:32

Στο πάρα πολύ χρήσιμο για τετοια θέματα, λοιπόν, site: asian-horror-movies.com ανάμεσα στις ταινίες υπάρχει και κατι άλλο πολύ ενδιαφέρον για παρακολούθηση.

Japanese Ghosts on film

http://www.asian-horror-movies.com/japgh.php

διάφορα λοιπόν αλλωκοτα πράγματα που εχουν καταγραφεί σε φίλμ και βίντεο και θα μπορούσαν να εκληφθούν ως φαντάσματα. Strongly Recomended :riiight: για όλους τους λάτρεις του είδους "real (?) paranormal activity" αλλα και για όσους θελουν να περάσουν μια διαφορετική βραδιά...
Υπάρχουν βεβαια και στο youtube, απλώς εδώ θα χετε την ευκαιρία να τα δείτε-σερί.

Ενταξει, σε αρκετά από αυτά, μπορει να ευθυνονται τα παιχνίδια με τις σκιές και το φως, προβληματικοί φακοί, οφθαλμαπάτες ή και editing από προγραμματα επεξεργασίας βίντεο.
Καποια μοιάζουν αστεια, αλλα καποια άλλα-αν ειναι οντως fake αμφιβάλλω, αλλα είναι τόσο καλοφτιαγμένα :colddd: που σηκώνουν πέτσα.
Τα περισσότερα εχουν παιχτει σε τηλεοπτικές εκπομπές ανάλλογης θεματολογίας, γι αυτό καλό θα ήταν να ειχαν και υπότιτλους. Ενδιαφέρον εχουν επίσης αυτά που καταγράφτηκαν σε κάμερες κατα τη διάρκεια κινηματογραφικών γυρισμάτων, καθώς και ενα στο οποιο πρωταγωνιστούν...ελληνες φοιτητές!

Για παράδειγμα, παρακολουθήστε το 4ο βιντεο αυτής της ενότητας:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GPDq8uxmBiA[/youtube]

:terror2:...και ειχα και το volume στο δυνατό...και χεστηκα και πάνω μου! Δε ξερω παιδιά...αυτό εμένα δε μου κάνει για ψεύτικο. Αφήστε το ρεπορτάζ που λεει οτι όντως σε κεινο το δωμάτιο ειχε κρεμαστεί η προηγούμενη ενοικος...

Bonus Track: Ισως το διασημότερο japanese ghost video ever!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2zwzXelddds[/youtube]

#70 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 09 November 2009 - 04:59

444444444 (1998 ) (Japan)

Posted Image

Πρόκειται για μια ταινία πάρα πολύ μικρής διάρκειας (γυρω στα 5'), αλλά εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Πρώτον, διότι φερει την υπογραφή του σκηνοθέτη Takashi Shimizu (Ju-On). Δευτερον, θεωρείται prequel για την πρώτη ταινία Ju-On και συνάμα είναι μέρος του "Gakkou no kaidan G" TV-anthology.

Strongly Recomended! :riiight: Γιατί, πιστεψτε με....δε χρειάζεστε παραπάνω από 5' για ν' ανακαλύψετε οτι ξαφνικά χρειάζεται ν' αλλάξετε εσώρουχο....

#71 geogoku

geogoku

Starting...

• Members
  • 11 posts

Posted 10 November 2009 - 03:58

εχω το "εμμονη" (premonition) να δω...θα γραψω εντυπωσεις!!!
Kamahamehaaaa!Dattebayo!Kira!benkyou!

#72 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 10 November 2009 - 13:20

Εχει γυριστεί και ενα αμερικάνικο Premonition (νομίζω παίζει η Sandra Bulock).
Μια συμβουλή για το Ιαπωνικό Premonition, αμα σκοπευεις να το δεις, για να μην απογοητευτείς.
Το ιαπωνικό Premonition είναι ενα εξαιρετικό δραματικό/ψυχολογικό θρίλερ με μεταφυσικές προεκτάσεις. Δεν εχει καμια σχέση με τα κλισέ των τυπικών ιαπωνικών θρίλερ. Κοινώς εδώ δεν παγώνει το αίμα μας, δεν κλάνουμε μαλλί, αλλα απολαμβάνουμε μια καταπληκτική δραματική ταινία με σασπένς και θαυμάσιες ερμηνίες...

Another Heaven (2000) (Japan)

Posted Image

Δυο ικανότατοι μπάτσοι εχουν να αντιμετωπίσουν εναν...gourmet- serial killer που εχει το γκροτέσκικο χόμπυ να μαγειρευει τους εγκεφάλους των θυμάτων του. Όσο πλησιάζουν την άκρη του νήματος, τόσο πιο "εσωτερικό" αρχίζει να γίνεται το ζήτημα. Μηπως τελικά όλοι μας είμαστε υποπτοι? Και εννοώ Κυριολεκτικά.

Αστυνομικό θρίλερ διανθισμένο με δόσεις μαύρου χιουμορ. Δεν θελω να σας πάρω στο λαιμό μου, αλλά εμένα μ' άρεσε!
Για "καπάκι" αμέσως μετά το Suicide Club είναι ο,τι πρέπει.

L: Change the World (2008 ) (Japan)

Posted Image

Ρε, δεν ήξερα ότι το Death Note live action εχει βγάλει και 3η ταινία! Τρίτη & φαρμκακερή! Τρίτη και (κατά πολλούς, count ME in) η καλύτερη!

Χωρίς Shinigami να μασουλάνε, χωρίς το Φώτη να μας χαλάει τη μανέστρα. Μόνο L.
Το βασικό σημειο της υπόθεσης μπορεί να μην είναι το πιο πρωτότυπο (εννοώ ότι εχουμε δει κατι τετοιο και στο Hollywood), αλλα τιποτα δεν μπορει να είναι το ίδιο όταν καθαρίζει ο L...

trailer:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8M7mXu_0gP4[/youtube]

#73 geogoku

geogoku

Starting...

• Members
  • 11 posts

Posted 10 November 2009 - 14:12

δυστυχως το αμερικανικο premoniton δεν μου αρεσε καθολου...εχω την τριλογια του dessu noto αλλα οσοι την εχουν δει μου εχουν πει τα χειροτερα για το τριτο μερος.τωρα θα μου πεις γουστα ειναι αυτα κ θα εχεις κ δικιο...ακομα παντως δεν την εχω ολοκληρωσει.εχω δει μονο το πρωτο το οποιο μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις.

#74 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 10 November 2009 - 14:57

εχω την τριλογια του dessu noto αλλα οσοι την εχουν δει μου εχουν πει τα χειροτερα για το τριτο μερος.

...κάτι βαμμένοι Kira-fans τα λένε κάτι τετοια. Και συνήθως με πολύ εντονο ύφως. Τους προσπερνάμε λοιπόν, και βλέπουμε την 3η ταινία. Δεν ειναι αναγκη να μαστε καμμένοι L-fans για να της δόσουμε αυτή την ευκαιρία. Το αξίζει, γιατί είναι πράγματι καλή. Ο L αξίζει μια καλή θέση στο album των πλεον αξιομνημόνευτων detectives.

#75 geogoku

geogoku

Starting...

• Members
  • 11 posts

Posted 10 November 2009 - 15:24

...κάτι βαμμένοι Kira-fans τα λένε κάτι τετοια.

:nanana: