Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * - - - 1 votes

Asian HORROR movies!

• Please log in to reply
127 replies to this topic

#76 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 10 November 2009 - 23:43

Strongly Recomended :riiight: το λέμε από τώρα...

Tokyo Gore Police (2008 ) (Japan)

Posted Image

Η Ruka μελος της αναβαθμισμένης-λογω των δυσκολων και βιαιων καιρών, αστυνομίας εχει επωμιστεί το σκληρό καθήκον να εξοντώσει μια νεα γενιά μεταλλαγμένων εγκληματιών.

Το Tokyo Gore Police είναι το japan-made splatter/horror που θα λατρεψουν οι περισσότεροι εδώ μέσα. Επιτιδευμένα στα όρια του B-movie/splatter με το αίμα να φευγει με τις μάνικες, ειναι χαρακτηριστικό του τι αντιστοιχου ειδους ταινίες μπορούν να φτιάξουν τελεια οι ιάπωνες, ετσι για την ποζεριά! Σοκαριστικά τελεια ειδικά εφφέ (από τον δημιοργό του Machine Girl), γαμάτη μουσική, γρήγορες εναλλαγές...δε σ' αφήνει δευτερόλεπτο να βαρεθείς.

Οι διαφημίσεις-σφηνάκια που πέφτουνε μέσα στην ταινία ("κομματιάστε κι εσείς εναν κρατούμενο ΤΩΡΑ με το Wii") και ο Ιατροδικαστής ειναι όλα τα λεφτά!

trailer:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5bNuHJmtTpQ[/youtube]

#77 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 13 November 2009 - 03:34

...και συνεχίζουμε, πρώτα απ όλα με μια βαθειά υπόκλιση στην Αυτοκρατορία του Epic-cult και της Πόρωσης. :nod2:

Από τους δημιουργούς του Tokyo Gore Police (που βγάζει και sequel!!!!):

Machine Girl (2007) (Japan)

Posted Image

trailer:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1A0nv5wtVbE[/youtube]

και...coming soon:

RoboGeisha (2009) (Japan)

Posted Image

trailer:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zgrKLjoWcbs[/youtube]

Δεν υπάρχουν λόγια, ρεεε!! :burningbe3:

#78 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 22 November 2009 - 20:41

Παιδιά, αν και δεν είναι τρόμου (αν εξαιρέσεις το πόσο τρομακτική είναι η λαλακία που τους δέρνει), δείτε το "Murderer".

Έχει ένα απο τα πιο εξωφρενικά γελοία plot twists που έχω δεί μιλάμε. Καλή βάση και cast που πήγαν όμως down the drain απο χάλια σενάριο...

#79 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 23 November 2009 - 04:50

Synesthesia* - Gimme Heaven (2005) (Japan)

Posted Image

*Είναι η ικανότητα να βλέπεις και να αισθάνεσαι τον κόσμο γύρω σου πολύ διαφορετικά από τους απλούς ανθρώπους, όταν μπορείς να συνδιάσεις όλες τις αισθήσεις σου.

Θα αισθανόσασταν μοναξιά αν ήσασταν διαφορετικοί, ε? Θα αφήνατε πίσω σας μυνήματα με την ελπίδα ότι καποιος σαν εσάς μπορεί να τα διαβάσει?

Η ρότα των πραγμάτων σε αυτό το ενδιαφέρον σενάριο μυστηρίου τραβάει διαφορετικά. Η αρχή του κουβαριού βρίσκεται σε μια σειρα φόνων με κοινό παρονομαστή μια νεαρή ορφανή κοπέλα που υοιοθετήθηκε από αρκετές εύπορες οικογένειες. Και όλες είχαν το ίδιο τραγικό τέλος....

Το άριστο cast συμπληρώνεται από την παγερή ομορφιά του Ryouhei Matsuda (of NANA).

trailer:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-FxH769asCQ[/youtube]

...μιας και είπα Ryouhey Matsuda (:nbleed: & :frozen:) ας μιλήσουμε και γι αυτό:

46 okunen no koi - Big Bang Love (2006) (Japan)

Posted Image

Σκηνοθεσία από τον Takashi Miike. Από αυτή την άποψη, πρόκειται για αριστούργημα. Επίσης, φανταστική φωτογραφία.

Στο άγριο περιβάλλον μιας φυλακής εκτυλίσσεται η ιστορία μας. Λίγο από αστυνομικό μυστήριο, λίγο από ψυχολογικό γρίφο, λίγο από σκοτεινή ποιηση, λίγο από ανεκπλήρωτα συναισθήματα....

Αμφιβάλλω αν δεν αφήσει κι εσάς με ερωτήματα στο τέλος.
Το μόνο σίγουρο όμως είναι πως θα αρέσει ιδιέταιρα στις κοπέλες :himitsu: (κι όχι μόνο για λόγους που αν τους αποκαλύψω, τα αγόρια θα με κυνηγάνε με τα πασούμια)....

Εμένα μ' αρεσε πάντως. Ειδικά η σκηνοθεσία του, δεν παίζεται!

a fan AMV-πολύ καλύτερο από trailer:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mQ2DtIbevZo[/youtube]

#80 Blue Samurai

Blue Samurai

직업 군인

• Members
  • 203 posts

Posted 01 January 2010 - 02:39

Είδα την ταινία..

Akumu Tantei 2

και με συγκίνησε... :blingeye2:

Λέω να δώ και την πρώτη ταινία της σειράς..μήπως δηλαδή με τρομάξει παραπάνω..:lol:

#81 Blue Samurai

Blue Samurai

직업 군인

• Members
  • 203 posts

Posted 10 January 2010 - 10:54

Εχω δει και τα Shikoku 1999,Akumu Tantei 2006, και μου άρεσαν..

#82 Blue Samurai

Blue Samurai

직업 군인

• Members
  • 203 posts

Posted 10 January 2010 - 12:21

Forbiden Floor!!!

Spoiler:

Δεν ξέρω αν το έχω ξαναπει αλλά την ταινία την έχω δει και μου άρεσε απλά δεν μου αρέσαν κάποιοι ηθοποιοί απο την εμφανισή τους..
Θέλω να πω ακόμη οτι το τέσσερα στα κινέζικα λέγεται yon/shi ενώ στα γιαπωνέζικα λέγεται yottsu..

#83 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 10 January 2010 - 13:06

Δεν ξέρω αν το έχετε προσέξει, πάντως τα πιο τρομακτικά θρίλλερ είναι τα Κορεάτικα. Αυτά είναι που ξεκίνησαν τις χόρορ ταινίες στην Ασία στο κάτω κάτω.

Τις ταινίες Wishpering Corridors (που τελευταία είδα ότι είναι 5:frozen:). Είναι καλές να τις δώ;

Έχω κατεβάσει τις 3 πρώτες, αλλά ακόμη δεν τις έχω δεί. Διστάζω. Θέλω να τις δώ και με παρέα γιατί μόνος μου:terror2::terror2: Καμια ιδέα;;
[media]http://www.youtube.com/watch?v=Rd1kYaI2bsE[/media]
[media]http://www.youtube.com/watch?v=XEs4KtfHv-M[/media]
[media]http://www.youtube.com/watch?v=_48PpMX2ITw[/media]
Παρτε και αυτά, μήπως θελήσετε να δείτε καμία από αυτές...:colddd:

Edited by Night_Wizard_Seal, 10 January 2010 - 13:13.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#84 Itachi_HAZE

Itachi_HAZE

Story Scripter/Manga Draw

• Members
  • 35 posts

Posted 03 May 2010 - 10:17

Sorry αλλα μονο αυτα ξερο

the shuter
the grudge 1,2,3
the ring japaneses version 0,1,2,3,4,5,6

Edited by Itachi_HAZE, 04 May 2010 - 16:06.

#85 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 03 May 2010 - 11:42

1ον Δεν χρειάζεται να πεις ποια ξέρεις, αλλά να προτείνεις αυτά που σου άρεσαν και να μας πεις και κάτι για το καθένα :)
2ον Please ξαναδιάβαζε τι γράφεις πριν πατήσεις post ("χερο"; οκ καταλαβαίνω ότι εννοείς "ξέρω" but still...)
3oν το ring ΔΕΝέχει 6 ταινίες αλλά 4εις, είναι τα Ring, Spiral, Ring 2, Ring 0, στο Japanese franchise τουλάχιστον

και χαίρομαι που έγινε revive το θρεντ!

Posted Image

#86 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 04 May 2010 - 01:51

Εγώ εν τω μεταξύ δεν ειναι οτι εχω σταματήσει να βλέπω j-horror. Βλεπω αρκετά. Αλλά το θεμα ειναι πως δεν μου χει κατσει τον τελευταιο καιρό να δω κατι της προκοπής που να αξίζει περιγραφη και πρόταση! :sadist: Ολο σε κάτι μπαρούφες παω και πεφτω τελευταία...

#87 Blue Samurai

Blue Samurai

직업 군인

• Members
  • 203 posts

Posted 04 May 2010 - 09:36

Κανα νέο παίδες ? Δεν έχει βγεί κάποια νέα ταινία ?

#88 Itachi_HAZE

Itachi_HAZE

Story Scripter/Manga Draw

• Members
  • 35 posts

Posted 04 May 2010 - 16:05

Παιδια ιδα το Into the mirrors ειναι καταπλικτικη ταινια πρεπει να τιν δειτε και το Ending ειναι καταπλικτικο.

#89 bocikris94

bocikris94

Anime Amateur

• Members
  • 105 posts

Posted 21 May 2010 - 11:46

Εχετε καμια ταινια τρομου απο το Βιετναμ;

#90 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 posts

Posted 21 May 2010 - 11:59

αρχισα να βλεπω asian horror απο κει που μου την εσπαγαν απιστευτα παλιοτερα. 3 που μου αρεσαν ηταν το dark water, απο το οποιο εκανα και cosplay την Mitsuko, το thirst, εξαιρετικο κορεατικο θριλερ, και το the eye. Ξερει κανεις γενικοτερα αν υπαρχει καποια βαση δεδομενων οπως το myanimelist, που να γινεται το ιδιο με movies?