Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

K-DRAMA

• Please log in to reply
243 replies to this topic

#121 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 posts

Posted 05 May 2010 - 10:27

Arigato Βασιααα!!! :)
θα βάζανα ή βάλλανε κορεάτικο Κινηματογράφο στην ΕΤ1 /2 /3 ??

#122 Maffy

Maffy

Maffcaekz

• Members
  • 291 posts

Posted 06 May 2010 - 17:31

Θα πάω , θα πάω να δω το thread o: Απλώς προς το παρόν εξαντλώ ότι μπορώ να βρω για YB <33333 Bρήκα κάποιον στο youtube που ανεβάζει τις κομμένες σκηνές και γενικά όλα τα Director's Cuts και κάθομαι και τα βλέπω όλα σήμερα <3:awww:

Τελείωσα και το drama marathon με τη φίλη μου για το YB κι όπως το περίμενα από fan του Shin Woo έγινε φανατική του Tae Kyung και Jeremy xD

Και με το φάκελο με τις φωτό που μου'δωσες , τον έχω κάνει θέμα στα windows 7 και αλλάζει κάθε 5 λεπτά φωτό <3 Αχχχχ <333 :lovulovu:

Και μια που μας αρέσουν τα ταξίδια , σκοπεύουμε όταν μαζέψουμε λεφτά σε κανά χρόνο να πάμε ταξιδάκι στην Κορέα για λίγες μέρες <3

PS: Απλώς έλεος :v
Spoiler:

#123 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 11 May 2010 - 10:11

Arigato Βασιααα!!! :)
θα βάζανα ή βάλλανε κορεάτικο Κινηματογράφο στην ΕΤ1 /2 /3 ??

τα κρατικά κανάλια παίζουν εδώ και χρόνια κορεάτικο κινηματογράφο απλά εσύ άργησες
να το ανακαλύψεις... sorry Κιόλας.

#124 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 posts

Posted 11 May 2010 - 11:07

εμ!! τι να κάνουμε..βάλτε καμια φωνη κι εσεις!!

#125 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 12 May 2010 - 00:58

την επόμενη φορά θα φωνάζω πιο δυνατά....
In other news

the spin off of IRIS will be named Athena the goddess of war...

να παρακαλάμε να κάνουν γυρίσματα στην Αθήνα μπας και δούμε
το γκομενάκι απο τους SS501 να τρέχει υδρωμένος στην ακρόπολη...

http://marinastory.wordpress.com/2010/05/11/ss501-leader-kim-hyunjoong-to-join-iris-spin-off-athena/

#126 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 12 May 2010 - 09:22

Το πράμα απο το BOF λες; Έχει τσαντίσει κόσμο το οτι τον βάλανε στο cast. Γιατί είναι μαμάτος ηθοποιός βλέπεις. Συμπαθητικό παιδάκι, αλλά δε κάνει για ηθοποιός.

Συνεχίζω με Personal Taste εγώ. Περιμένω το 12 τώρα.
Spoiler:

#127 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 12 May 2010 - 09:43

Καλά ρε έφτασε στο 12 κιόλας;
γιατί παίζετε δυο φορες την εβδομάδα;

#128 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 posts

Posted 12 May 2010 - 12:33

Personal Taste έμεινα στο 8 γιατί περιμένω υπομονετικα τους υποτίτλους απο το withs2!! tsk!!
και το prosecutor princess συνεχίζει να τα σπαει!! 6 ep. ως τωρα!!

#129 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 12 May 2010 - 18:51

Τελείωσα το Damo την προηγούμενη Πέμπτη (3 last eps marathon). Τι έπος! Κάθε φορά επιβεβαιώνω και πιο πολύ ότι τα καλύτερα k-dramas είναι τα ιστορικά. Τέλος πάντων... Τι έρωτας ο Lee SeoJin! Δε πα να ναι 37 χρονών, είναι τρελά θεός! Γι αυτό έκατσα και είδα και το Freeze που κάνει το βρικόλακα. Τι χαριτωμένο που ήταν! Μόνο 5 επισόδεια, καθόλου βαρύ και καθόλου τρομακτικό. Βασικά, αν δεν ήταν βρικόλακας δεν θα ήταν παρά ένα συνηθισμένο χαριτωμένο romantic Mini-series. :3
Spoiler:

Ουφ... To Personal Taste καλά το πάει. Άκουσα θέλουν να το κάνουν 20 επισόδεια αλλά δεν νομίζω να γίνει...

Spoiler:

Πόσο πιο γλοιώδης ρε Seulong???? I LOVE YOU, YOU THIEVING EVERYWHERE-APPEARING, SLEAZY BASTARD! XD (μετά τον Kwonnie εσύ είσαι το bias μου στους 2AM! Γράψε κάτι στο Twitter σου pleaaaaaaase!)

Περιμένω τώρα τα torrents για το Slingshot/Story of a man. Και μετά παίζει να πιάσω το When it's at night (Kim Sunah/Lee DongGun sounds like an amazing pairing nonetheless) ή το City Hall (yeah, I'm extremely Kim Sunah biased).

#130 Eleni~WaIKinG oN AiR~

Eleni~WaIKinG oN AiR~

BtotheItotheG BANGGGGGGGG

• Members
  • 206 posts

Posted 14 May 2010 - 00:03

You are beautiful!!!:lovulovu:
[media]http://www.youtube.com/watch?v=dm6SbyO2mUw[/media]
[media]http://www.youtube.com/watch?v=VfoHz01ykHQ[/media]

LEE HONGKI IS THE BEST!!:blingeye2:
Posted Image

..SiGn My KpOp PeTiToN..ANd LeTs mEeT In gReEcE..

Posted Image
*~AnImE AnD MuSiC OtAkU~*
Takeru and Maya are my husbands...Miyavi and Ruki are my boyfriends...

#131 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 14 May 2010 - 09:25

σχετικά με το Personal Taste ήθελα να πω
πως είναι λιγάκι...
κάπως...
Η κοπέλα θυμίζει έντονα την πρωταγωνίστρια του BOF ειδικά με τις γκριμάτσες που κάνει
η συνταγή της τσαπατσούλα και του τακτικού και καθαρού άντρα μου θύμισε
το Worlds within και δεν μπορώ να καταλάβω ποιο ειναι το πρόβλημα τους
και κάνουν τις πρωταγωνίστριες τόσο βλαμένες.
Ωστόσο η φίλη που την πρόδωσε... ξέρουμε που αλλού έπαιζε;

#132 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 14 May 2010 - 10:52

Το έχεις δεί όλο μέχρι στιγμής; Ξεκινάει έτσι σα την BOF, αλλά δε συνεχίζει το ίδιο. Προσωπικά, τη συμπαθώ. Σιγά σιγά γίνεται πιο "κοπέλα". Το πράγμα στο BOF δε βλεπότανε και έκανε τον τσαμπουκά να φαίνεται ψεύτικος. Αίσχος.

Η In Hee, θέλω να τη σκοτώσω. Θέλω απλά να τη κρεμάσω! Που σημαίνει οτι μου αρέσει η ηθοποιός. :kakaka:
Προς το παρόν, 2 μεγάλα αρνητικά βρίσκω που ειλικρινά, δε μπορώ να καταλάβω πως τα βάλανε σε τόσο ωραία σειρά.

Η "oppaaa" κολλιτσίδα του Jin Ho και ο πατέρας του Chang Ryul. ΠΩΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟ τους βάλανε στη σειρά; Και όχι μόνο εκνευριστικοί, αλλά και οι ηθοποιοί χάλιες! Βαρέθηκα να την ακούω αυτή να φωνάζει "oppa" "oppa" και αντί να της πεί αυτός "Άντε και μαμήσου, μωρή, σε βαρέθηκα", συνεχίζουν να την έχουν εκεί. Γιατί; Νομίζουν οτι είναι comic relief; Και ο άλλος πάλι... ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΣΑ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 80, θα τονε σφάξω! Εντελώς σα μαφιόζος παλαιών αρχών είναι (μέρχι και ουλή, έλεος) και πέρα απο το να γελάει και να φωνάζει, τίποτα άλλο. Χάαααλιααα.

Ειλικρινά, δε μπορώ να καταλάβω πως βάλανε τόοοοσο μα τόσο κλισέ χαρακτήρες στη σειρά. Εντάξει, θέλανε να μας ενοχλήσουν, αλλά σε όλα υπάρχουν όρια. Έχουμε μπόλικα προβλήματα και χωρίς αυτούς. H In Hee τα σπάει απο μόνη της και δε χρειάζεται τίποτα άλλο η σειρά για να τσαντίσει τους θεατές. Και ο Chang Ryul ψιλοβλάκας που και που. Φτάνει. ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ άλλους 2 λαλάκες.

Πάντα σε σειρές πρέπει να υπάρχουν άτομα που εμποδίζουν το "happy end". Δημιουργούνται συγκρούσεις, εμπόδια και άλλα πράγματα που δίνουν ένταση στη σειρά και ανησυχία στους θεατές. Είναι standard πράγματα. Αλλά αυτή η σειρά το παρακάνει λόγο της φύσης των χαρακτήρων. In Hee, thumbs up. Οι άλλοι δύο, δε τους αντέχω και μου χαλάνε την εμπειρία κάθε φορά που εμφανίζονται. Είναι αρκετοί για να μου χαλάνε τη σειρά και να μη θέλω να τη ξαναδώ, μόνο και μόνο για να μη χρειάζεται να δω/ακούσω αυτούς τους άχρηστους.

#133 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 14 May 2010 - 11:27

έχεις δίκιο.

#134 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 15 May 2010 - 16:09

HOMFG! To Namja Iyaki aka Story of a Man aka The Slingshot είναι καταπληκτικό! Εκτός από το καταπληκτικό story έχει χαρακτήρες που συναντάς μόνο σε videogames ή anime! Ο κακός είναι χαλαρά επιπέδου Sephiroth! Κούκλος, άδειος από αισθήματα και όνειρα, σαδιστής... *dies* Και με έναν εξίσου κούκλο, σιωπηλό και σατανικό σωματοφύλακα! Πιο κακός κακός δεν υπάρχει και έχω δει τόσες σειρές! Η προσωποποίηση του σκότους! *bows*
Ο πρωταγωνιστής είναι γοητευτικός, crazy dog και απόλυτα προσανατολισμένος στην εκδίκηση. Έκανε και φυλακή και έχει μάθει! <3 Και εκεί γνώρισε και την αγάπη μου, ένα bishi αυτιστικό με headphones που είναι ιδιοφυής οικονομικός αναλυτής. Και μόνο που υπάρχει αυτό το πλάσμα με κάνει να τσιρίζω σα χαζό! Adorable twichy boy KyungTae (Park KiWoong)!
Και φυσικά ο Lee Phillip που τον είχα ερωτευτεί ήδη από το The Legend και εδώ είναι ακόμα πιο θεός γιατί είναι sexy beast που μιλά και θεϊκά αγγλικά!

Γενικά τα σπάει (μέχρι το 6 που χω δει) και ΝΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ROMANCE! Υπάρχει, αλλά έρχεται σε δεύτερη μοίρα! Η δράση και οι απάτες είναι στην πρώτη γραμμή. Τέτοιες σειρές θέλω από Κορέα πάνω απ' όλα!

#135 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 posts

Posted 15 May 2010 - 16:15

wow!! τωρα με ψηνεις πραγματικα να το δω...πόσα επεισόδια ειναι??
περιμενω και το Coffee House να ξεκινησει για να το δω !!