Το έχεις δεί όλο μέχρι στιγμής; Ξεκινάει έτσι σα την BOF, αλλά δε συνεχίζει το ίδιο. Προσωπικά, τη συμπαθώ. Σιγά σιγά γίνεται πιο "κοπέλα". Το πράγμα στο BOF δε βλεπότανε και έκανε τον τσαμπουκά να φαίνεται ψεύτικος. Αίσχος.
Η In Hee, θέλω να τη σκοτώσω. Θέλω απλά να τη κρεμάσω! Που σημαίνει οτι μου αρέσει η ηθοποιός.

Προς το παρόν, 2 μεγάλα αρνητικά βρίσκω που ειλικρινά, δε μπορώ να καταλάβω πως τα βάλανε σε τόσο ωραία σειρά.
Η "oppaaa" κολλιτσίδα του Jin Ho και ο πατέρας του Chang Ryul. ΠΩΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟ τους βάλανε στη σειρά; Και όχι μόνο εκνευριστικοί, αλλά και οι ηθοποιοί χάλιες! Βαρέθηκα να την ακούω αυτή να φωνάζει "oppa" "oppa" και αντί να της πεί αυτός "Άντε και μαμήσου, μωρή, σε βαρέθηκα", συνεχίζουν να την έχουν εκεί. Γιατί; Νομίζουν οτι είναι comic relief; Και ο άλλος πάλι... ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΣΑ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 80, θα τονε σφάξω! Εντελώς σα μαφιόζος παλαιών αρχών είναι (μέρχι και ουλή, έλεος) και πέρα απο το να γελάει και να φωνάζει, τίποτα άλλο. Χάαααλιααα.
Ειλικρινά, δε μπορώ να καταλάβω πως βάλανε τόοοοσο μα τόσο κλισέ χαρακτήρες στη σειρά. Εντάξει, θέλανε να μας ενοχλήσουν, αλλά σε όλα υπάρχουν όρια. Έχουμε μπόλικα προβλήματα και χωρίς αυτούς. H In Hee τα σπάει απο μόνη της και δε χρειάζεται τίποτα άλλο η σειρά για να τσαντίσει τους θεατές. Και ο Chang Ryul ψιλοβλάκας που και που. Φτάνει. ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ άλλους 2 λαλάκες.
Πάντα σε σειρές πρέπει να υπάρχουν άτομα που εμποδίζουν το "happy end". Δημιουργούνται συγκρούσεις, εμπόδια και άλλα πράγματα που δίνουν ένταση στη σειρά και ανησυχία στους θεατές. Είναι standard πράγματα. Αλλά αυτή η σειρά το παρακάνει λόγο της φύσης των χαρακτήρων. In Hee, thumbs up. Οι άλλοι δύο, δε τους αντέχω και μου χαλάνε την εμπειρία κάθε φορά που εμφανίζονται. Είναι αρκετοί για να μου χαλάνε τη σειρά και να μη θέλω να τη ξαναδώ, μόνο και μόνο για να μη χρειάζεται να δω/ακούσω αυτούς τους άχρηστους.