Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

K-DRAMA

• Please log in to reply
243 replies to this topic

#136 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2010 - 18:13

wow!! τωρα με ψηνεις πραγματικα να το δω...πόσα επεισόδια ειναι??
περιμενω και το Coffee House να ξεκινησει για να το δω !!

20 συνολικά. Τελικά εσύ κόλλησες πολύ με k-dramas. Και εγώ θέλω να δω μερικά (τουλ καμιά 10ρια ακόμη) γιατί το παράκανα με τα παλιά ιαπωνικά. Το κενό είναι τεράστιο... 28 kdramas vs 300+ jdramas! :P

#137 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2010 - 18:27

ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ :respect: ??? πωω αυτα είναι..ναι ρε κι εσύ πλεον βλεπω ώς επι το πλείστον κορεατικα γιατί δεν με συγκινουν πάρα πολυ τα plot τα γιαπωνεζικα..εκτός κι αν παίζουν johnnάκια *angel* !!

#138 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2010 - 18:55

Και εγώ το ψιλοπεριτριγυρίζω αυτό το Story of a Man. Μου φαίνεται ενδιαφέρον. Αμα μου φτιάξουνε τον σκληρό και έχω χώρο για να το φορτώσω, έχω πολλά να πιάσω. :blurah5:

#139 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2010 - 16:11

Λοιπόν τελείωσα το Story of a Man την Πέμπτη. 20 επισόδεια σε 7 ημέρες, όχι και άσχημα ε; Ήταν καταπληκτικό δεν μπορούσα να το αφήσω. Είχε ένα από τα πιο jaw-dropping ending scenes ever. Πόσο πιο θεϊκό; Συστήνεται ανεπιφύλακτα.

Άρχισα 2 άλλα k-dramas: When it's at Night & Capital Scandal. Και τα δύο τα γυρόφερνα πάνω από 2 χρόνια αλλά τώρα ευκαίρησα να τα αρχίσω.

When it's at Night: Έχω δει 4 επισόδεια μέχρι στιγμής και είναι από τις πιο αστείες σειρές που έχω δει από Κορέα. Το premise πάρα πολύ ενδιαφέρον. Λέκτορας πανεπιστημίου, σταρ της τηλεόρασης και χαρισματικός εκτιμητής αρχαιοτήτων αναγκάζεται (για να προωθήσει την καριέρα του) να συνεργαστεί με μια θερμοκέφαλη υπάλληλο του τμήματος Αρχαιοκαπηλίας και κόρη γνωστού συλλητή τάφων για να εντοπίσουν παράνομα κλεμμένα κειμήλια. Αυτός είναι τρελή ψωνάρα και εκείνη μες στη γκρίνια. Η χημεία τους είναι over 9000. Αλλά μιλάμε και για 2 τρομερούς ηθοποιούς: τον Lee DongGoon και τη θεά (aka my no1 favorite Korean actress) Kim Sunah. So far so good!

Capital Scandal: Μόνο 1 επισόδειο μέχρι στιγμής (χτες το άρχισα) αλλά τώρα ξέρω γιατί θεωρείται από τις καλύτερες σειρές της Κορέας. Επαναλαμβάνω για 10000000000000η φορά, τα ιστορικά σκίζουν. Κορέα, δεκαετία του 30. Η χώρα βρίσκεται υπό τον Ιαπωνικό ζυγό και αγωνίζεται να απεξαρτηθεί. Ένας πλούσιος Playboy και δημοσιογράφος σε σκανδαλοθηρική εφημερίδα μετά από ένα στοίχημα με τους φίλους του, βρίσκεται στον επαναστατικό στρατό για να κερδίσει την καρδιά μιας παλαιομοδίτισσας δασκάλας. Από την άλλη ο παλιός του φίλος και εχθρός δουλεύει για την ιαπωνική αστυνομία. Μέσα σ' όλα αυτά μπλέκεται η διασημότερη Jinsaeng της πόλης και όλοι μπερδεύονται σε ένα περίεργο σκάνδαλο. Jazz μουσική, ατμόσφαιρα φιλμ νουάρ, πολύ χιούμορ και ο πρωταγωνιστής Kang JiHwan που είναι σαν να ξεπήδησε κατευθείαν από αυτή τη δεκαετία. Ευτυχώς θα τον δω και στο Hong GilDong μετά γιατί μου καλάρεσε! XD

So next up what? Tazza & Fantasy Couple probably. I missed Chuno's protagonists!

#140 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2010 - 16:31

πωω Αρσινόη με ψήνεις τρελα τωρα να ξεκινησω το Story Of A Man !!
και επισης λόγω BigBang και ost θέλω να ξεκινησω το Iris !!

το Fantasy Couple άμα δεν το είδες ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ :respect: είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ

#141 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2010 - 16:55

Και εγώ θα πάρω new σκληρό και μετά θα πιάσω διάφορα να δω. Τελικά τον παλιό μου τον στείλανε πίσω γιατί ανάσυρση δεδομένων δεν είναι στην εγγύηση. Μα, τι μ*λακίες! Τι την έχουνε την εγγύηση αμα είναι να χάσεις όλα τα πράγματα για τα οποία το πήρες το μηχάνημα; Οπότε θα τον κρατήσω μέχρι να έχω λεφτά για να τον πάω κάπου να μου βγάλουν τα πράγματα απο μέσα. Μέχρι τότε, new one. Άλλα 90 ευρώ down the drain. :if:

#142 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2010 - 18:00

Ouch! I know the pain. Πρέπει και γω να κάνω ανάκτηση σε έναν παλιό μου δίσκο που τα παιξε. Είχα συναυλίες και παλιά Jpop εκεί μέσα. Πολύ δυσεύρετο πράγμα. Αναγκάστηκα να τον κάνω format. Λογικά θα την κάνω μόνη μου τώρα που πήρα νέο SATA για να αντικαταστήσω το καμμένο παλιό. Τι σκ*** Πληροφορική σπούδασα;

Πάντως έχω να λέω ότι τα k-dramas τα βρίσκεις σε καλό μέγεθος και άψογη ποιότητα συνήθως. Μπορείς να πιάσεις και ωραία screens. :P

Btw, η αδερφή μου θα με πρήζει μέχρι να βγάλουν το επόμενο του Personal Taste. Τι το θέλα και γω να της πω να δούμε ongoing! 동생 να σου πετύχει αχαχαχα! :sigh2:

#143 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2010 - 18:26

κρίμα ρε συ Βασω....εμένα που δεν αναγνωρίζει τον σκηρό (εξωτερικο δισκο) ?? τσκ!! τα νευρα μου!!!
άντε ρε συ περιμενω υποτιτλους καθε μερα για Personal Taste και Prosecutor Princess!!

#144 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2010 - 19:23

Και εμένα δε μου τον αναγνωρίζει. Τα δεδομένα λογικά είναι οκ. Απλά πρέπει να πληρώσω για να τα ανακτήσω και right now, χρειάζομαι καινούργιο οπότε no money no honey.

Το Personal Taste τελείωσε. Είδα το 16 απο viikii. Ένα θα πω... Gong Yoo και Lee Min Ho είναι μεγάλα respect. Οι ΜΟΝΟΙ που δίνουν σωωωωωστά φιλιά! Όχι αυτά τα pecks τα άχρηστα που δίνουν σε άλλες (μη τους κάνει ντα η κυβέρνηση, έλεος). Δες το 16 να πάθεις. Άνοιξε το ντούζ στο κρύο και ετοίμασε τα παγάκια. Είχα και πυρετό όταν το είδα, η άμοιρη και έγινα κλίβανος... :kakaka:

#145 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2010 - 22:49

ωωω!! τι ειναι αυτο το vikii??:respect: !!Βασια ευχαριστωωωωω πρωτη φορα το βλεπω!!

#146 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2010 - 00:31

Παρακαλώ. Είναι streaming subtitle site όπου τους υπότιτλους τους φτιάχνουν οι χρήστες οπότε ο καθένας contributes κάπως. Δεν είναι οι τέλειοι υπότιτλοι, αλλά βγαίνουν πολύυυυυ γρήγορα. Αν ταχύτητα > ποιότητα εικόνας, τότε είναι καλό site. Το Personal Taste π.χ, μια χαρά το είδα εκεί.

Θα το φορτώσω κιόλας για να το δούμε με τη μητέρα μου όταν γυρίσει, αλλά για τώρα, με βόλεψε το Viikii.

#147 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2010 - 22:10

Ξεκινησα το Coffe House ..δεν ξερω πραγματικά τι θα γίνει(λέμε τωρα....προφανως θα καταλείξει με τον συγγραφεα αλλα.)...είδα τα 2 επεισόδια πολυ φαση και πολύ γελιο!!!

#148 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2010 - 22:48

Δε πάω καθόλου τον κεντρικό (αυτό το Hong Gil Dong ήταν τόσο μεγάλη μάπα που μου άφησε ουλές :hahaha:), αλλά θα check it out, αφού λες οτι είναι ωραίο.

#149 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2010 - 23:11

xaxa αυτός?έχει ένα σπαστικό χαμόγελο!!αλλά πολύ γελιο`!!

#150 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2010 - 12:06

Εμένα αυτός (Kang JiHwan) μ' αρέσει πολύ! Στο Capital Scandal είναι γεννημένος για το ρόλο του! Αφού σκέφτομαι να αρχίσω και το Coffee House για αυτόν αλλά τρέμω μην το ανακαλύψει η αδερφή μου όσο είναι ongoing οπότε θα περιμένω λίγο. Duuuuuuude τα j-dramas βγαίνουν με το τσιγκέλι και έχω δει τα κέρατα μου από κορεάτικα instead. Με βοηθάει και με τη γλώσσα μιας και την ξεκίνησα και τώρα ξεχωρίζω υποκείμενο, ρήμα και αντικείμενο που λέει ο λόγος!