Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

K-DRAMA

• Please log in to reply
243 replies to this topic

#151 Eleni~WaIKinG oN AiR~

Eleni~WaIKinG oN AiR~

BtotheItotheG BANGGGGGGGG

• Members
  • 206 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2010 - 22:50

Είδα λίγο απο The wallflower σήμερα....WTF??!!
Πολύ άκυρο και περίεργο φαίνεται το συγκεκριμένο!!
Το έχει δει κανείς?
Για να ξέρω αν αξίζει να δω την συνέχεια!
:emptyonexg1:
Δημοσιευμένη  εικόνα

..SiGn My KpOp PeTiToN..ANd LeTs mEeT In gReEcE..

Δημοσιευμένη  εικόνα
*~AnImE AnD MuSiC OtAkU~*
Takeru and Maya are my husbands...Miyavi and Ruki are my boyfriends...

#152 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2010 - 23:53

ποιο εννοεις αυτο; http://wiki.d-addicts.com/Yamato_Nadeshiko_Shichi_Henge ?
αυτό δεν είναι Κορεάτικο...έχει βγει και Κορεάτικο;
είναι κάτι άσχετο με αυτό;

#153 Eleni~WaIKinG oN AiR~

Eleni~WaIKinG oN AiR~

• Members
  • 206 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2010 - 00:04

ποιο εννοεις αυτο; http://wiki.d-addicts.com/Yamato_Nadeshiko_Shichi_Henge ?
αυτό δεν είναι Κορεάτικο...έχει βγει και Κορεάτικο;
είναι κάτι άσχετο με αυτό;

Yep αυτό εννοώ!!
Οχι δεν εχει βγει και κορεάτικο,ευτυχώς που μου είπες οτι δεν είναι, εγω έκανα λάθος που νόμιζα οτι είναι κορεάτικο επειδή το είδα σε σελίδα που έγραφε για K-drama.:wet2:
Για πες εσένα σου άρεσε?
Είναι καλύτερο στην συνέχεια γιατί απο αρχή δεν έλεγε και πολλά(μην σου πω οτι μου φανηκε και λιγό πατάτα.)
Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#154 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2010 - 00:23

χαχαχα πήγαινε στο ανάλογο thread Και ρώτα :P:P
εμένα μου άρεσε γενικά μου αρέσουν αυτά τα βλαμένα σήριαλ
με πολλά αγόρια...

#155 Eleni~WaIKinG oN AiR~

Eleni~WaIKinG oN AiR~

• Members
  • 206 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2010 - 00:31

χαχαχα πήγαινε στο ανάλογο thread Και ρώτα :P:P
εμένα μου άρεσε γενικά μου αρέσουν αυτά τα βλαμένα σήριαλ
με πολλά αγόρια...

Well ήδη πήρα μια γνώμη οπότε no need!!:wooi2:
Arigato gozaimasu erisadesu που με διαφώτησες!!:ureshii:
Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#156 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2010 - 13:46

Λοιπόν, έχω βάλει μπροστά το μεγαλεπίβολο project να έχω φτάσει να δω 70-100 Kdramas μέχρι το τέλος του χρόνου για να καλύψω το τεράστιο κενό ανάμεσα σε αυτά και στα Jdramas. Και χτες έφτασα να τελειώσω το 30ο, Personal Taste.

As expected it was super sweet & super nice in the end.
Spoiler:

Ο Lee Minho όντως ξέρει να φιλάει και δεν τα τσιγκουνεύτηκαν πολύ τα φιλιά όπως κάνουν συνήθως. Είχε και χημεία με την πρωταγωνίστρια του βέβαια.

Επίσης τελείωσα το When it's at night και στο τελευταίο επισόδειο με πήραν τα ζουμιά. Δεν ήταν και το αριστούργημα αλλά βλεπόταν πολύ άνετα και ευχάριστα μέχρι το τέλος.

Και μ' αυτά η τελειωμένη μου λίστα έχει ως εξής:

Spoiler:

Τώρα βλέπω με ταχείς ρυθμούς το υπέροχο Capital Scandal (έφτασα στη μέση) που είναι πραγματικό διαμάντι. Και ξεκίνησα και το Cinderella's Sister επειδή είδα στον ύπνο μου τον Taecyeon και το εξέλαβα ως σημάδι να δω το drama του. Το 1ο επισόδειο ήταν πολύ καλό, ρίχνει μια διαφορετική ματιά στην ιστορία της Σταχτοπούτας. Η πρωταγωνίστρια μας είναι η αδερφή της και είναι μονίμως τσαντισμένη με τον κόσμο. Εεεε προβλέπεται πολύ μελούρα αλλά αυτό το ήξερα ήδη. Δε με χαλάει και μία στις τόσες! XD

#157 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2010 - 14:31

Μάλλον σκεφτήκανε για το Personal Taste "Τσαντίσαμε που τσαντίσαμε κόσμο με την gayness, μας την είπανε που μας την είπανε για τα "taboo", ας see it to the end". :hahaha: Και καλά κάνανε!

Αμάν πια! Αφήστε τους ανθρώπους να παίξουνε ελεύθερα και να δούμε κανα φιλί της προκοπής! Min Ho rocks, αλλά αν δε τον αφήνανε οι δημιουργοί, πάλι μια απο τα ίδια τη-φιλάω-λες-και-έχει-έρπη θα είχαμε, όπως με τις περισσότερες κορεάτικες σειρές. :deadga6: Να τα βλέπετε άλλοι και να ξανοιχτείτε και εσείς!

That said, αν δε δω της προκοπής φιλί στο remake του Kimi wa Petto απο τον Keun Suk, θα τον πνίξω και αυτόν και τον σκηνοθέτη. Έχουνε τον Matsumoto να live up to που έριχνε κάτι φιλιά θάνατο στο γιαπωνέζικο. Μπράβο ρε Matsumoto. Εσυ, μωρή πριγκίπησσα (Keun Suk), να τα κάνεις ακόμα καλύτερα! Αν δε δω γλώσσα, θα σου αποτελειώσω την αλλαγή φύλου! :hahaha:

Εγώ είπα να ξεκινήσω Bad Guy γιατί είδα το τεκνό απο Coffee Prince. Λέω να δω και το Goong με την Eun Hye shi. Δεν είμαι σίγουρη όμως για άλλα. Δεν έχω δεί κάτι που να μου γυαλίζει. Κανένα άλλο ρομαντικοκωμικό, έχετε να προτείνετε; Αλλά αν γίνεται, οχι σε στυλ BOF. Δηλαδή, το παρακάνανε με τα κλισέ και τα κλάμματα. Σίγουρα, δε γλυτώνω κλάματα και δράμα, αλλά να μην είναι υπερβολικά.

#158 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2010 - 11:08

Τελειωσα εδλω και πολύ καιρό το Personal Taste :respect:..είδαμε και φιλί της προκωπής !! Πολύ τελεια σειρα...τόσο που θελω να γίνω σχεδιαστρια επίπλων !!
Εξίσου αγαπηένο το Prosecutor Princess ( με τα εκπληκτικά συνολάκια) πωω καλα ε σε κάθε romance comedy τα 2 με 3 τελευταία επεισόδια καταλήγουν ΠΑΝΤΑ σε δράμα και καλα!!΄χει να δώσει πολυ αυτή η σειρα!!!
Και στις 2 σειρές αυτές έχει και τέλειο o.s.t !!

Ξεκίνησα το Iris (επιτελους) και αχ!! τι σώματαρες είναι αυτές :love: λολ !πολύ τελειο ως τώρα και ο TOP αν και εμφανίζεται στο τέλος του 2ου επεισοδίου απλα τα ΣΠΑΕΙ..πολύ αντριλα βρε αιδάκι μου !!:nbleed:. Ο πρωταγωνίστης πολυ κουλάκι αν και δεν θυμάμαι πως λέγεται και μἀρεσε η χημεία των 2 συμπρωταγωνιστων-φιλαρακια απ το στρατο :P !! :respect:
Εδώ και ποοοοσο καιρό είχα ξεκινήσει το Hero και ακόμα δεν έχω δει τα 2 τελευταία επεισόδια!!
p.s και επιτέλους είδαμε και φιλιά εννοείται της προκοπής και ελάχιστο κρεβάτι..από το τίποτα τέλεια είμαστε!!! εμ!! φάτε τι σκόνη τους γιαπωνέζοι :bleh:

#159 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2010 - 22:43

Δοκίμασα Bad Guy, αλλά μισώ τους χαρακτήρες και δεν έχει αρκετό μυστήριο, αγωνία και δράση για να με κρατήσει. Έχουνε ρίξει "ρομάντζα" μέσα και μου τη χαλάει.

Ξεκίνησα όμως Coffee House και το λάτρεψα! Η μικρούλα είναι ψιλοάχρηστη ως ηθοποιός, αλλά οι άλλοι έχουνε φάση. Έχει πλάκα και προς το παρόν, ξεφεύγει πολύ καλά απο τα κλισέ τέτοιων σειρών. Στις περισσότερες με ρομαντικά τρίγωνα, τετράγωνα κτλ, είναι αρκετά εμφανές ποιός θα είναι με ποιόν τελικά απο αρκετά νωρίς. Στο συγκεκριμένο, ακόμα και στο 6-7 επεισόδιο, δεν είσαι σίγουρος/η. Ακόμα και στο 8 που είδα που είχε πιο πολύ εξέλιξη, ακόμα δεν είμαι σίγουρη πως νιώθει ο Jin Soo, αν του αρέσει καν κάποια απο τις δύο. Μου άρεσε πολύ αυτό. Οτι for a change πραγματικά υπάρχει τρίγωνο.

Επίσης, βρίσκω τους χαρακτήρες πολύ original. Η μικρούλα δεν είναι ούτε εντελώς cute και innocent, ούτε tomboy αλα BOF να συμπεριφέρεται σα νταλικιέρης. Είναι νορμάλ. Επίσης, ΛΑΤΡΕΥΩ την Eun Young! Σε τέτοιες σειρές έχεις συνήθως δύο τύπους γυναίκας. Ασχημόπαπο/Μικρούλα/Τσαμπουκαλού και Ωραία/Σοφιστικέ/Ήρεμη/Βαρετή. Τύποι σαν αυτή, πρόεδροι εταιρίας, ωραίες γυναίκες με μυαλό είναι συνήθως βαρετές και γλάστρες. Η συγκεκριμένη μου αρέσει γιατί είναι μεν ωραία, αλλά έχει χαρακτήρα, δεν είναι βαρετή και κουβαλάει και τη τρέλα της!:hahaha:
Και βέβαια, πρέπει να πω πως ο manager της καφετέριας, το βλαχάκι, είναι πολύ easy on the eyes and cuuuuuuuuuuuute as heck! :awww: Τι ωραίο παιδί! ΚΑΙ ΓΛΥΥΥΥΚΑΑΑΑΑΑΣ!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Orion19: 19 Ιούνιος 2010 - 00:46

#160 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2010 - 12:36

ξακινησα το coffe house αλλα δεν είμαι σίγουρη αμα με αρέσει..το Bad Guy θα το ξεκινούσα γιατί έπαιζε το κουκλί με τις βάφλες από το Coffee Prince αλλά βαριέμαι ακόμα να το ξεκινησω...
αλλα τώρα που το λς Βασω θα το συνεχίσω το Coffee House !! αλλα ο πρωταγωνίστης όταν χαμογελάει μου την δίνει στα νεύραααα

#161 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2010 - 20:46

μολις τελειωσα το couple fantasy καλο ηταν ΑΛΛΑ
Spoiler:

#162 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2010 - 22:21

Ε, δεν ήταν και αγγελάκι ο άντρας της. Αλλά ναι, δε τον πάω τον Oh Ji Ho ούτε εγώ.

Barb, και εγώ δε τον πάω τον πρωταγωνιστή στο Coffee House, αλλά τρελός είναι anyway οπότε δε παρεξηγώ.:hahaha:
Όσο για τον Jae Wook (Βάφλας), γι'αυτόν την έπιασα τη σειρά, αλλά δεν άντεξα ούτε καν για χάρη του. Παραείναι χάλια (η σειρά) και ενώ οι σκηνές του είναι καλές, μέχρι στιγμής είναι λίγες. Αν θα δω τη σειρά, θα κάνω speed-watch τις σκηνές του μόνο. Όπως έκανα για τον Keun Suk στο Hong Gil Dong (απο εκεί "μίσησα" και τον του Coffee House). Αλλά τι κουκλί και αυτός ο Jae Wook. Πολύ ωραίο παιδί.

#163 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2010 - 11:06

IRIS RESPECT :respect:
Πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω !!!
Kαλά ε ?? είχα να δω τέτοια ΕΚΠΛΗΤΚΙΚΗ σειρά πάαρα πολύ καιρο !!
Ερμήνειες υπέροχες και ο TOP ο ΤΕΛΕΙΟΣ κακός..ακόμα είμαι με ανοιχτό το στόμα για το τι έκανε στην μικρη όχι την Υuki αλλα την χακερ !!
Α ρε TOP την μισω την κοπελια γιατί τον φιλούσε συνεχεια :P

To o.s.t KATAPLHKTIKO ακόμα και του αδερφού μου του άρεσε( καθως έιχα τερμα τα ηχειά...και κορειδεύει τα ασιατικα τελειωας αλλα ξετρελάθηκε ε την μουσικη!
Ααα ξέχασα να πω ή αλλη η κοπελια η Kim So Yun που παίζει και στο Prosecuto Pr. πωω τι θεαρα που είναι,...τόσο που σκέφτοαμι να γίνω και εγώ εκτελεστρια lol !!
Και ο άλλος στυνομικός πολύ γοητευτικός και όλα τα λεφτα!!
KAΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΤΕΛΟΣ ΗΤΑΝΕ ΑΥΤΟ!!! ΟΜG !!
Spoiler:

Αν δεν έχετε δει την δειρά μην διαβαζετε τα spoiler !!

#164 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2010 - 11:46

To τέλος του IRIS το μισώ! Η σείρα ήταν υπέροχη αλλά το τέλος μου τα χάλασε όλα! Για προφανείς λόγους. Αν θελήσω να το ξαναδώ ποτέ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩ ΤΟ ΤΕΛΟΣ! Άντε να αρχίσουν να γυρίζουν το Athena: The Godess of War και να έρθουν για γυρίσματα εδώ για να πάρω από πίσω το Siwon, το παπαδοπαίδι, και να του ζητήσω επίσημα να έρθει να κουβαλήσει Επιτάφειο...

Εχμ, τελείωσα το Capital Scandal και δε πα να λέτε ότι θέλετε για τον Kang JiHwan, είναι θεός! Το έκφυλο βλέμμα και το πρόστυχο του χαμόγελο με σκλάβωσαν. (Και αν δω το Coffee House γι αυτόν θα το δω.) Αν και προς το τέλος έριξα πολύ κλάμα...
Spoiler:

Γενικώς ήταν εξαιρετική σειρά, με μύνημα (οι Κορεάτες μοιάζουν τόσο πολύ με τους Έλληνες που δεν έσκυψαν το κεφάλι μπροστά στους κατακτητές) και εξαιρετικό love story που δεν το βγήκα κουραστικό. Αν το δει κάποιος άλλος να μου ρίξει σύρμα.

Cinderella's Sister... Δεν έχω λόγια. Δεν περίμενα να μου αρέσει μελόδραμα τόσο πολύ. Κοντεύω να φτάσω στη μέση της σειράς και τη λατρεύω! Οι χαρακτήρες είναι τόσο πολύπλοκοι και με βάθος! Η πρωταγωνίστρια είναι το μεγαλύτερο μυστήριο που έχω δει. Ακόμα να καταλάβω την ψυχοσύνθεση της και τα πραγματικά της αισθήματα. Μόνο να εικάζω μπορώ. Και από την άλλη ο Taec... Oh! Taec τι μου έχεις κάνει; Δεν είσαι όμορφος (βέβαια έχεις κορμάρα), έχεις τεράστια φρύδια, άθλιο μαλλί, αυτιά δορυφόρους και πεταχτά δόντια και παρόλ' αυτά σε αγαπώ και ζω για να σε ακούω να μιλάς και να σε βλέπω να γελάς! You're my new 2PM bias babe...

Και σταθερά για τον Kdrama marathon: Bad Couple! Finally! Άλλη μια σειρά που γυρόφερνα χρόνια! Συντάκτρια περιοδικού μόδας αποφασίζει να κάνει παιδί εκτός γάμου και ψάχνει τον άντρα με τα τέλεια γονίδια. Ο κατάλληλος υποψήφιος βρίσκεται στο πρόσωπο ενός καθηγητή Πανεπιστημίου ο οποίος όμως δεν πιστεύει στο σεξ πριν το γάμο. Και άντε τώρα η άλλη να τον πείσει! Ήθελα να δω αυτή τη σειρά τότε που προβλήθηκε αλλά το προσπέρασα. Και με βασάνιζε κάθε χρόνο. Λοιπόν καιρός να τη δω. Το 1ο επισόδειο ήταν πολύ διασκεδαστικό. Νομίζω θα εξελιχθεί καλά αν κρίνω από το Bad Family που είναι μέρος της τριλογίας (μαζί και με το Bad Housewife).

#165 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2010 - 14:09

IRIS 2 Spin Off Athena Reveals Promotional Shots

Δημοσιευμένη  εικόνα

Synopsis

A terrorist group known as "Athena" and led by evil mastermind Son Hyuk threatens South Korea and the world. It is now up to special agent Lee Jung Woo of the National Security Agency to foil their terrifying conspiracy. Jo Soo Young, the daughter of the South Korean president, is kidnapped and hidden away in Italy. Jung Woo and his team are given the assignment to find her and bring her back.

Cast

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ !!!:ureshii: