Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
K-DRAMA
Posted 23 April 2010 - 11:07
Posted 25 April 2010 - 20:29
Ξεκίνησα το Hero (το κορεατικο)
Βασια το Style το έχεις δει ? έχει να κάνει με περιοδικο μόδας romance/comedy θεωρειται!! Εγω ξετρελάθηκα πάντως
Το Oh my Lady άμα το ξεκινήσεις πες έτσι?
Posted 26 April 2010 - 15:30
Να περάσω όσα έχω ήδη στον εξωτερικό σκληρό και θα τα βάλω να φορτώνουν όλα.
900 giga έχω σχεδόν γεμίσει η λολή!
Το Hero το βλέπω απο εδώ και απο εκεί, αλλά το θέμα δε με συγκίνησε. Θα το κοιτάξω όμως.Ariγάτους.
αφού έχεις τόσα πολλά δεν κάνεις και μια αλυσίδα??? θα σε help και εγώ αν θες εε??
λιγω offtopic ee sorry!!!
τελικα το bad family was way too nice thanks!!
Posted 26 April 2010 - 23:02
Απλά η καλύτερη σειρά που έχω δει ποτέ. Και αν και σχεδόν έλιωσα στο κλάμα, το τέλος ήταν ικανοποιητικό από πολλές απόψεις.
Θα κάνω ένα διάλειμμα από k-dramas προς το παρών και το μόνο που θα βλέπω θα είναι το Personal Taste. Βασικά ο κύριος λόγος είναι ότι και το επόμενο που θέλω να δω, το Damo είναι ιστορικό και φαίνεται παρόμοια συνομωταξία με το Chuno. Δε θέλω να με πιάσει κατάθλιψη, πολύ απλά.
Περιμένω το Paradise Meadow στο μεταξύ να κάνει πρεμιέρα. Πόσο καιρό μας έχουν στο περίμενε? Θέλω Changminnie αλογατάρη!
Posted 03 May 2010 - 08:43
Posted 03 May 2010 - 16:09
Jolieeeeee!
Μόλις τελείωσα και το Bad Family. Τι απίστευτη σειρά! Πωωωω πωωωω! Συγκινητικότατη χωρίς πολλά κλάμματα απο τους χαρακτήρες, ζεστή, ανθρώπινη. Το κοριτσάκι όλα τα λεφτά. Μέχρι και απο τον Myung Min πήρε τη ταυτότητα.
166 Α.Ν.Jell photos για δωράκι. Ελαφρώς παραπάνω του Keun Suk.
αφού έχεις τόσα πολλά δεν κάνεις και μια αλυσίδα??? θα σε help και εγώ αν θες εε??
Τι αλυσίδα; I is clueless.
Barbara, το Style δε το πλησιάζω. Παίζει το ξόανο απο το Beethoven Virus. Δε τη ξαναπλησιάζω αυτήν.
Edited by Orion19, 03 May 2010 - 16:28.
Posted 03 May 2010 - 17:30
TAE KYUNG FTW >:3
Ήθελα να δω το Yamato Nadeshiko Shichi Henge αλλά διαβάζοντας εδώ τόσα για τα δράματα και τις ταινίες του Geun Suk θέλω να ξεκινήσω απ'το Beethoven Virus και το Baby and me x3 ♥ Love forevah ♥
Edit : woo , ευχαριστώ για το δωράκι <3
Posted 03 May 2010 - 18:48
Δες BV να τον δείς πως ήταν.
Posted 03 May 2010 - 22:41
Posted 04 May 2010 - 05:18
Posted 04 May 2010 - 23:30
Έχω δει ήδη τα 8 επισόδεια και σε λίγο πάω για το 9ο. 14 έχει όλα κι όλα! ΘΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ (και δε θέλω γμτ!!!)...
Είναι τόσο τέλειο! Τόσο μα τόσο τέλειο! Το χω ήδη δίπλα στο Chuno, ακόμα δεν πρόλαβα να το τελειώσω! Πρέπει να κόψω τα ιστορικά γιατί σε λίγο δε θα χω τι να δω... Έχει το είδος ιστορίας για την οποία ψοφάω (rebels fighting against the kingdom αλλά βλέπουμε και από τις 2 μεριές), μάχες που θυμίζουν Τίγρη και Δράκο, ένα θεϊκό θεματικό τραγούδι που μου έχει κολλήσει και το τραγουδάω συνεχώς και τον Lee SeoJin για τον οποίο κόβω φλέβα (Hwangbo Yoon saranghaeyo!). Δεν απορώ καθόλου που όταν προβλήθηκε έκανε θεαματικότητες πάνω από 50%. Ζήτω τα ιστορικά όμως!