Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

K-DRAMA

• Please log in to reply
243 replies to this topic

#106 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 posts

Posted 23 April 2010 - 11:07

περιπου :rolleyes: !! πανω κάτω όλες μαζι..εξαιτίας μια φίλης που μαθαινε γιαπωνεζικα !!;)

#107 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 24 April 2010 - 21:16

Λοιπόν, έχω ένα ολόκληρο καλοκαίρι μπροστά μου και μπόλικο χρόνο... Τι προτείνετε; Ξέρετε τα γούστα μου, πάνω κάτω. :ureshii:
Oh my Lady και Prosecutor Princess βλέπω πολύ να αναφέρονται σε ξένα site. Τι λένε;

#108 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 posts

Posted 25 April 2010 - 20:29

Prosecutor Princess όσο είδα ..τα σπάει !! To Oh my Lady παίζει πολυ στο lj !!δεν ξερω
Ξεκίνησα το Hero (το κορεατικο) :respect: πολύ τελειο !!
Βασια το Style το έχεις δει ? έχει να κάνει με περιοδικο μόδας romance/comedy θεωρειται!! Εγω ξετρελάθηκα πάντως :love:
Το Oh my Lady άμα το ξεκινήσεις πες έτσι?

#109 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 25 April 2010 - 22:40

Να περάσω όσα έχω ήδη στον εξωτερικό σκληρό και θα τα βάλω να φορτώνουν όλα.

900 giga έχω σχεδόν γεμίσει η λολή! :kakaka:

Το Hero το βλέπω απο εδώ και απο εκεί, αλλά το θέμα δε με συγκίνησε. Θα το κοιτάξω όμως. :gotit: Ariγάτους.

#110 FallenSpiritGR

FallenSpiritGR

~From Hell i came~

• Members
  • 248 posts

Posted 26 April 2010 - 15:30

Να περάσω όσα έχω ήδη στον εξωτερικό σκληρό και θα τα βάλω να φορτώνουν όλα.

900 giga έχω σχεδόν γεμίσει η λολή! :kakaka:

Το Hero το βλέπω απο εδώ και απο εκεί, αλλά το θέμα δε με συγκίνησε. Θα το κοιτάξω όμως. :gotit: Ariγάτους.

αφού έχεις τόσα πολλά δεν κάνεις και μια αλυσίδα??? θα σε help και εγώ αν θες εε??

λιγω offtopic ee sorry!!!
τελικα το bad family was way too nice thanks!!
Posted Image
Spoiler: AnimeList

#111 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 26 April 2010 - 23:02

Τελείωσα το Chuno την Παρασκευή... Και το κλάμα που έριξα δε συγκρίνεται με τίποτα... Με τίποτα. Έκλαιγα από το τέλος του 23 και σχεδόν σε όλο το 24. Μετά πήγα για ύπνο και ξάπλωσα και συνέχισα να κλαίω μέχρι που με πήρε ο ύπνος.
Απλά η καλύτερη σειρά που έχω δει ποτέ. Και αν και σχεδόν έλιωσα στο κλάμα, το τέλος ήταν ικανοποιητικό από πολλές απόψεις.
Θα κάνω ένα διάλειμμα από k-dramas προς το παρών και το μόνο που θα βλέπω θα είναι το Personal Taste. Βασικά ο κύριος λόγος είναι ότι και το επόμενο που θέλω να δω, το Damo είναι ιστορικό και φαίνεται παρόμοια συνομωταξία με το Chuno. Δε θέλω να με πιάσει κατάθλιψη, πολύ απλά.
Περιμένω το Paradise Meadow στο μεταξύ να κάνει πρεμιέρα. Πόσο καιρό μας έχουν στο περίμενε? Θέλω Changminnie αλογατάρη!

#112 Maffy

Maffy

Maffcaekz

• Members
  • 291 posts

Posted 03 May 2010 - 08:43

Woo , είχα καιρό να έρθω εδώ στο φόρουμ αλλά επειδή τις τελευταίες 2 βδομάδες είμαι κολλημένη με k-drama , απλώς έπρεπε να έρθω για να βρω κι άλλους πορωμένους x3 Αν κι έχω τελειώσει το You're beautiful πριν λίγες μέρες και είδα ακόμα και το Full House μόλις χτες αλλά είμαι τόσο κολλημένη με το Minami Shineyo <333333333 Δεν έχω σταματήσει να τραγουδάω και τα 2 ost και έπεισα 3 φίλους μου να κάτσουν να το δουν xD Κι στενοχωρήθηκα που έμαθα για το drama μόλις πριν απο καμιά βδομάδα γιατί εμαθα για αυτήν την ειδική preorder για το box set που κάνει μεν 120 δολλάρια αλλά εχει τοσα πράγματα μέσα >.<

#113 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 03 May 2010 - 16:09

Πολλοί θα στεναχωρηθούν για την pre-order. Δε νιώθω ένοχη που την αγόρασα όμως. :ureshii: Νομίζω ακόμη τη βρίσκεις τη special απλά δε θα έχει το ημερολόγιο και τη κάρτα μέσα. Δες εδώ για λεπτομέρειες. Δυστυχώς όμως, την άλλη δε τη πρόλαβες. Sorry sorry sorry sorry, που λένε και οι Super Junior. :sigh2:
Jolieeeeee! :if: Haha. Γλύκα ο Hong Ki. Αν και εγώ είμαι πορωμένη με τον Keun Suk, τον άτιμο. :kawaii: Εσυ έχεις κάποια προτίμηση ή δε μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα στα παιδιά;:awww:

Μόλις τελείωσα και το Bad Family. Τι απίστευτη σειρά! Πωωωω πωωωω! Συγκινητικότατη χωρίς πολλά κλάμματα απο τους χαρακτήρες, ζεστή, ανθρώπινη. Το κοριτσάκι όλα τα λεφτά. Μέχρι και απο τον Myung Min πήρε τη ταυτότητα. :kakaka: Καλά, θεός και αυτός, εννοείται. Μου άρεσε πολύ η σχέση της οικογένειας με τα καλά και τα κακά της. Πραγματικά μεγάλη ευλογία το να βρίσκεις αυτούς τους ανθρώπους στη ζωή σου που είναι πιο πάνω ακόμα και απο τη πραγματική οικογένεια σε μερικές περιπτώσεις. Τη λάτρεψα τη σειρά και ανυπομονώ να γυρίσει η μητέρα μου να τη δούμε. Θα πάθει με τη Μαντάμ ΣουΣου (nickname που βγάλαμε για τον Kim Myung Min στο Beethoven Virus :kakaka: )

166 Α.Ν.Jell photos για δωράκι. Ελαφρώς παραπάνω του Keun Suk. :ureshii:

αφού έχεις τόσα πολλά δεν κάνεις και μια αλυσίδα??? θα σε help και εγώ αν θες εε??

Τι αλυσίδα; I is clueless. :canthelp: Και δεν έχω τόσα πολλά. Δεν είναι όοοολα τα 900 giga σειρές.

Barbara, το Style δε το πλησιάζω. Παίζει το ξόανο απο το Beethoven Virus. Δε τη ξαναπλησιάζω αυτήν.

Edited by Orion19, 03 May 2010 - 16:28.

#114 FallenSpiritGR

FallenSpiritGR

~From Hell i came~

• Members
  • 248 posts

Posted 03 May 2010 - 17:11

Τι αλυσίδα; I is clueless. Και δεν έχω τόσα πολλά. Δεν είναι όοοολα τα 900 giga σειρές.

Aυτό
άλλα με drama να το ξερής πάντως αν κάνεις ποτέ είμαι ο πρώτος στην λίστα σου ^^ και θα σε βοηθήσω και με ένα seed ^^:ureshii::ureshii:
Posted Image
Spoiler: AnimeList

#115 Maffy

Maffy

Maffcaekz

• Members
  • 291 posts

Posted 03 May 2010 - 17:30

Ναι , κυρίως απ'αυτό το site είχα μάθει για το box set χθες :cry5: στο τσακ ήμουν να στείλω e-mail στη κοπελιά που είχε τον οδηγό :if: αλλά κρατήθηκα ακριβώς για το λόγο ότι δεν θα'χει ότι εχει και το preorder ! >.<! Kι εννοείται οτι αγαπημένος μου ειναι ο Geun Suk :kawaii::blush2::kawaii::blush2: . Tης φίλης μου , που τη φωνάζω soulmate (aka sm) , είναι ακόμα στο 4 και έχει κλίση προς τον Yong Hwa και με μια δόση Hongki <3<3<3

TAE KYUNG FTW >:3

Ήθελα να δω το Yamato Nadeshiko Shichi Henge αλλά διαβάζοντας εδώ τόσα για τα δράματα και τις ταινίες του Geun Suk θέλω να ξεκινήσω απ'το Beethoven Virus και το Baby and me x3 Love forevah
:awww:
Edit : woo , ευχαριστώ για το δωράκι <3

#116 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 03 May 2010 - 18:48

Πήγαινε και στο "Ασιατικός κινηματογράφος". Έχω reviews για τις ταινίες του εκεί και θα κάνω και για τις υπόλοιπες σύντομα. :gotit:
Δες BV να τον δείς πως ήταν. :if: Αχ, τι κουκλί που ήταν. Όποιος τον ξαναβάλει σε δίαιτα, θα τον ευνουχίσω! :burningbe3: Να μη πω τι θα κάνω τον στυλίστα του που τον έχει ντυμμένο σα πριγκήπισσα το τελευταίο καιρό. Ξύπνα βρε Keun Suk! Δε θα σου μείνει καθόλου τεστοστερόνη έτσι όπως πας! :sadist:

#117 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 posts

Posted 03 May 2010 - 22:41

Beethoven Virus? δεν το έχω δει ..αλλα παίζει αυτη ναι :P !! .it's ok!!

#118 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 04 May 2010 - 05:18

Την άντεξα γιατί ήταν ωραία η σειρά και θεϊκοί οι άλλοι δύο (αφού την είδα και 2η φορά!). Επίσης, το παίρνουνε χαμπάρι σε κάποια φάση οτι κανείς δε θέλει να τη βλέπει και ψιλογράφουν το χαρακτήρα της. Απο ένα σημείο και μετά, τη ξεχνάνε σχεδόν τελείως. Έτσι μωρή άχρηστη! :kakaka:

#119 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 04 May 2010 - 23:30

Ω Θεέ μου καταστράφηκα! Έχω πολύ ελεύθερο χρόνο αυτή τη βδομάδα και μιας και έχω εξαντλήσει όλα τα επισόδεια που έχουν βγει από τα ongoing j-dramas, είπα μπας και άρχιζα το Damo γιατί με έτρωγε... Το Σάββατο...
Έχω δει ήδη τα 8 επισόδεια και σε λίγο πάω για το 9ο. 14 έχει όλα κι όλα! ΘΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ (και δε θέλω γμτ!!!)...:cry5:
Είναι τόσο τέλειο! Τόσο μα τόσο τέλειο! Το χω ήδη δίπλα στο Chuno, ακόμα δεν πρόλαβα να το τελειώσω! Πρέπει να κόψω τα ιστορικά γιατί σε λίγο δε θα χω τι να δω... Έχει το είδος ιστορίας για την οποία ψοφάω (rebels fighting against the kingdom αλλά βλέπουμε και από τις 2 μεριές), μάχες που θυμίζουν Τίγρη και Δράκο, ένα θεϊκό θεματικό τραγούδι που μου έχει κολλήσει και το τραγουδάω συνεχώς και τον Lee SeoJin για τον οποίο κόβω φλέβα (Hwangbo Yoon saranghaeyo!). Δεν απορώ καθόλου που όταν προβλήθηκε έκανε θεαματικότητες πάνω από 50%. Ζήτω τα ιστορικά όμως!

#120 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 05 May 2010 - 09:11

Λίγο νέα, αλλά της πάει το bossy.

Ίιιιισως έχουμε τη Sumire-chan για το κορεάτικο "You're My Pet".

Δείτε εδώ.

Έπρεπε να το ποστάρω στο "Ασιατικός κινηματογράφος", αλλά δε πατάνε και πολλοί εκεί πόδι. :if: Πρέπει να κάνω post και για τις υπόλοιπες ταινίες του Keun Suk.