Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Το Bad Family το έχω βάλει και εγώ στο μάτι. Kim Myung Min είναι αυτός. Τι τέρας, το άτομο. Τρελός (πως δε πέθανε έτσι όπως έγινε για το Closer to Heaven?!!? ), αλλά καλός.
Beethoven Virus να δείς όπωσδήποτε. Σε σύγκριση με αυτά που βλέπω τελευταία, πολύ ώριμη σειρά. Κοινωνική περισσότερο με πολύ καλό supporting cast και θεϊκές στιγμές με Kim Myung Min και Jang Keun Suk. Μεγάλο αρνητικό της σειράς είναι η πρωταγωνίστρια. Έχει το βλέμμα και την ενέργεια της πιο έξυπνης αγελάδας στο μαντρί. Κρύα, εκνευριστική, κακάσχημη και απορώ γιατί βρίσκει τόσους ρόλους. ΕΥΤΥΧΩΣ όμως, ο χαρακτήρας της δεν είναι σημαντικός και δε δίνει και πολλή βάση σε ρομάντζο η σειρά. Ειδικά απο ένα σημείο και πέρα, τη ξεχνάνε σχεδόν εντελώς. Η σειρά δείχνει διάφορα προβλήματα διαφόρων ατόμων στο κόσμο της κλασσικής μουσικής. Τομέας που, δυστυχώς, είναι περισσότερο (αν όχι σχεδόν εξ ολοκλήρου) για τους πλούσιους και τους elite.
Προσωπικά, θεωρώ πως έγινε για τον Kim Myung Min και τον Jang Keun Suk και τη σχέση τους σα fellow artists. Και καλώς πράξανε, γιατί σε όλη τη σειρά, αυτό είναι και το πιο ενδιαφέρον.
Εγώ επειδή είμαι των ρομαντικοκλαψιάρικων, ψιλοβαρέθηκα με τη σειρά σε μερικές φάσεις, αλλά αξίζει μόνο και μόνο για την ερμηνεία του Kim Myung Min που κάνει κάθε του δευτερόλεπτο στη κάμερα απολαυστικό. Όχι οτι το τεκνό με χάλασε. Ήταν και ψωμομένος τότε, ο φούστης. Την είδα και 2η φορά μάλιστα. Απλά σου έρχεται να κάνεις fast forward στις σκηνές που δεν είναι αυτοί οι δύο μερικές φορές. Επαναλαμβάνω, όμως, αυτές οι σκηνές, σώζουν όλη τη σειρά!
Βέβαια, Jang Keun Suk in period clothes και μιλώντας όλη την ώρα με τη χαμηλή σεξουλιάρα του φωνή. Δε χρειάζομαι τίποτα άλλο για να το δω. Το φούστη, αμα πάρει βλέμμα οργής, σου έρχεται να φύγεις τρέχοντας για τα βουνά!
γι αυτο ακριβως ελεγα να το δω κι εγω. emo prince!JGS in period clothes sounds way too good. *__* Αλλα δεν εχω ακουσει και πολυ καλα λογια γι'αυτο, ειναι και Hong Sisters, δε με κοβω να το βλεπω τελικα...
Nevertheless! Ειδα με πολλη χαρα οτι παιζει και στο Hwang Jin Yi, το οποιο ψοφαω εδω και καιρο να δω οποτε δε θα μεινω με το JGS in period drama απωθημενο απ οτι φαινεται =w=/
Στην περιπτωση Jang Geun Seuk, θα πρεπει να δω καμια ταινια τελικα απ οτι φαινεται. Any suggestions welcome.
Η μόνη που αξίζει, σύμφωνα με τα γούστα μου πάντα, είναι αυτή.
Τις έχω δεί όλες, αλλά δε με ενθουσίασαν οι άλλες. Τις ευχαριστήθηκα μόνο επειδή ήταν αυτός μέσα, οπότε αν απλά σε ενδιαφέρει το τεκνό και όχι και πολύ το τι θα είναι η ταινία, τότε είσαι οκ με όλλες.
Το The Case of Itaewon Homicide είχε καλή βάση, αλλά επειδή είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, το κάνανε δικαστικό και γενικά βαρετό.
Spoiler:
Όταν έχεις τέτοιο δι για δολοφόνο, το κάνεις σωστά, damn it Η όλη ταινία είναι δικαστικός εφιάλτης του "Το έκανε ο ένας, ο άλλος ή και οι δύο;" και τελικά λύση δεν έχει καθώς δε λύθηκε ποτέ η αληθινή υπόθεση (αμερικάνοι κατηγορούμενοι...γιατί άραγε δε λύθηκε; )
Το Baby and Me έχει μερικές καλές φάσεις και συμπαθητική πρωταγωνίστρια (αν και δε παίζει τίποτα ρομαντικό, απλά είναι η μόνη λογική και υπεύθυνη στη ταινία, lol ), αλλά no mystery there. Ένα χαριτωμένο μωρό (το σκασμένο είναι γλύκα) και ένα χαριτωμένο μωρό. Το δεύτερο είναι ο Keun Suk. Ένα μου με χάλασε είναι οτι το μωρό το ακούμε με τη φωνή ενός κωμικού που είναι αντιγραφή "Look who's talking". Δεν είναι και κανένα περίπλοκο σενάριο. Δε χρειάζεται να "μιλάει" το μωρό για να καταλάβουμε τι γίνεται και πάνω που πας να πείς "άχουτο", μιλάει αυτός που ακούγεται σα νταλικιέρης και στη χαλάει.
Αλλά...Keun Suk είναι αυτός. Όσο για το Crazy Waiting, δεν έχει και πολλές σκηνές καθώς η περισσότερη ταινία δείχνει τους άλλους και ποιές πηδάνε, σχεδόν πηδάνε και πως τους απατούν οι φιλενάδες όταν είναι στο στρατό κτλ. Αυτός έχει γκόμενα 30 χρονών και αντί να μα δείξουν juicy πράγματα, δε το αγγίξανε πολύ το θέμα γενικώς. Τον δείχνει πολύ σύντομα μόνο με σώβρακο όμως, οπότε μου έσωσε τη ταινία. Αν και τότε ήταν μικρό και τριανταφυλλένιο το γλυκούλι μου. Τώρα έχει πιο αντρικό σώμα.
Βασικά, θα κάνω review για τις ταινίες του (ήδη ξεκίνησα) οπότε βρες τα στο "Ασιατικός Κινηματογράφος". Αν και μάλλον θα κάνω copy/paste ότι έγραψα εδώ.
Το Doremifasolasido έχει συμπρωταγωνιστή τον κορεάτη Keanu Reeves (κούκλος, αλλά λες και δεν έχει ψυχή, χάλιας, βαρετός, δε βλέπεται) και ηλίθια υπόθεση. Επίσης, σε μια σκηνή, στο κεντρικό τραγούδι, αντικαθιστούν τη φωνή του Keun Suk με την "επίσημη" βερζιόν του και όχι μόνο ακούγεται καλύτερα η βερζιόν του Keun Suk που τραγούδησε πιο πριν στη ταινία, αλλά δε μοιάζουν και οι φωνές τους και η "official" φαίνεται κάργα οτι δεν τραγουδάει αυτός. Τους λαλάκες... Αξίζει μόνο και μόνο για το Keun Suk που δίνει, όπως πάντα, πολύ καλή ερμηνεία, αν και το ηλίθιο σενάριο δε του δίνει και πολλά να work with.
Το One Missed Call: Final, δες το απλά για καταλάβεις για πόσο respect άτομο μιλάμε. Τα τελευταία 10 λεπτά είδα όλα κι'όλα, πιο πολύ συναίσθημα και ερμηνεία έβγαλε αυτός με το μαλλί μεσ'τη μούρη και χωρίς να μιλάει (νοηματική) παρά η πρωταγωνήστρια που χτυπιόταν και έκανε σα λολή. Έτσι βρήκα τότε το μουγγό κορεατάκι μου που έχασα μέχρι το 2009.
Όσο για τις σειρές, και εγώ πήρα χαμπάρι το άλλο εποχής και θα το δω, απλά διάβασα το summary και ξέρω οτι με περιμένει κλάμα... Θα τολμήσω όμως.. Για τα μάτια του μόνο, είπαμε... Αν και απο όσο είδα, τα ρούχα του εκεί δεν είναι τόσο smexy όσο στο Hong Gil Dong και είναι και μικρούλι ακόμα. Και εγώ το απεχθάνομαι το HGD, αλλά θα το δω. Πέτυχα μερικές φάσεις με τον Keun Suk που μου πήραν την ανάσα απο θέμα ερμηνείας (και looks βέβαια) οπότε θέλω να το δω properly για την ερμηνεία του μόνο.
Τις έχω δεί όλες, αλλά δε με ενθουσίασαν οι άλλες. Τις ευχαριστήθηκα μόνο επειδή ήταν αυτός μέσα, οπότε αν απλά σε ενδιαφέρει το τεκνό και όχι και πολύ το τι θα είναι η ταινία, τότε είσαι οκ με όλλες.
Το The Case of Itaewon Homicide είχε καλή βάση, αλλά επειδή είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, το κάνανε δικαστικό και γενικά βαρετό.
Eκει ακριβως ειναι το θεμα. First of all, δυστυχως, μονο για τα πολυ μεγαλα biases μου μπορω να δω ταινια που δε μ αρεσει/τραβαει in some other way. Στην Κορεα, μονο για τον Lee Jun Ki το εχω κανει αυτο. Και second of all και κυριοτερο, τον JGS θα ηθελα να τον δω σε κατι πολυ καλο. Γιατι imho, he deserves it και φαινεται οτι σταζει ταλεντο.
Itaewon Homicide is out? *checks* It is! oO δε το πηρα χαμπαρι οτι it's out! D: /just found her first JGS movie
thank you for the comments! ^^ Μαλλον θα τσιμπησω και Βaby and me (γιατι οσο μου τη δινουν τα romance τοσο μ αρεσουν τα family stuff για καποιο λογο ) and Happy Life. :3
Απο το 2009 έχει βγεί το TCOIH. Απο εκεί τον είδα και κόλλησα. Απο την αφίσα, βασικά.
Αυτή η φωτό τα άρχισε (ξανα άρχισε) όλα. Μα δε φαίνεται απόλυτα τρελός και creepy? I had to see this movie. Ψιλοβαρετή τελικά, αλλά βλεπόταν. Με τραβάνε οι ψυχάκηδες εμένα, τέρμα. Τελικά, πιο πριν είδα το You're Beautiful και μετά αυτή, άσχετα αν τη φόρτωσα πρώτη.
Όσο για αυτό που λες, συμφωνώ. Θέλω να τον δω σε ένα proper adult drama ή thriller. Κάτι για πιο ενήλικες βρε παιδί μου. Μάλλον γι'αυτό έκανε και το συγκεκριμένο και το BV. Πολύυυ εύκολα παίρνει κάποιος τη σφραγίδα του idol για τα κοριτσάκια και μετά οι μόνοι ρόλοι που του προσφέρονται, είναι σε σειρές/ταινίες για το ίδιο demographic, δηλαδή, νεαρά κορίτσια. Πρέπει να κάνει τέτοια που και που για να τον παίρνουν και σε πιο "σοβαρά" πράγματα. Είναι κρίμα τέτοιο ταλέντο να μείνει μόνο σε ανάλαφρες ρομαντικές σειρούλες και ταινίες. Βέβαια, μιλάμε για 23 χρονών παιδί, έχει χρόνο και για πιο σοβαρά, αλλά πρέπει να ξεκινήσει απο τώρα για να έχει στο μέλλον σίγουρους πιο μεγάλους και σοβαρούς ρόλους.
Όχι οτι δεν ευχόμουν το remake του Kimi wa Petto να είναι σειρά και να ευχαριστηθούμε μπόλικη kawaiiness, αλλά θέλω και πιο σοβαρούς ρόλους.
P.s: Και σόρυ αν είμαστε λίγο off topic σειρών, αλλά δεν υπάρχει thread για κορεάτες ηθοποιούς οπότε.. Που λες, στο Itaewon δε προσέξανε την υπόθεση σε προσπάθεια να μη θίξουν και να τη κάνουν πιο ρεαλιστική. Π.χ, οι πραγματικοί, απο οτι είχα διαβάσει, ήταν καθαροί αμερικάνοι, ενώ στη ταινία είναι αμερικανοκορεάτες. Επίσης, καλά τα πάει ο Keun Suk με τη προφορά αν σκεφτούμε οτι 6 μήνες στη Νέα Ζηλανδία μόνο έμαθε αγγλικά, αλλά δε περνάει για αμερικάνος που δεν έχει πατήσει πόδι Κορέα. Ούτε ο άλλος περνάει για "μεγαλωμένος στην Αμερική". Έπρεπε να το προσέξουν αυτό το θέμα, γιατί το να έχουν ρεαλισμό στην υπόθεση και στα γεγονότα, αλλά τέτοια κουφά με τους χαρακτήρες, δεν είναι ωραίο. Δες και θα καταλάβεις τι εννοώ. Πέρα απο αυτό, damn it, is Keun Suk HOT in this!
Πρέπει όμως να το δω και ολόκληρο γιατί δε κατάλαβα Χριστό απο τα τελευταία λεπτά. Κατάλαβα Keun Suk όμως.
Btw, το My Fair Lady πάει καλύτερα. Ακόμα εκνευριστικός ο πρωταγωνιστής, αλλά έκοψε τις πολλές γυφτιές. Έχει και πολύ ωραία ρούχα η Eun Hye στη σειρά. Έχει και γέλιο τελικά.
Πωωω!!! ξεκίνησα το Prosecutor Princess!! η κοπελια τα σπάει και τα συνολάκια απλααα! LOVE !! είναι πολύ τέλειο!!! είδα και το SP του Coffe Prince!!! βασικά το'χα δει αλλα δεν το θυμομουν!! lol!!!
Τελειώσαμε το My Fair Lady. Το φούστη, τον κατασυμπαθήσαμε... Εντάξει... Τα παίρνω πίσω όσα είπα. Η υποψία μουστακιού που έχει, ακόμη με εκνευρίζει, αλλά τον συμπάθησα τον ηθοποιό τελικά. He's kinda sweet *γυναίκα που αμα τους λυπηθεί τους συγχωρεί τα πάντα*
Καλά, απορώ πως τη ξεκολλήσανε την Eun Hye απο τη γκαρνταρόμπα της. Εγώ θα τους είχα κλέψει όλα τα ρούχα και θα την είχα πουλέψει στο τέλος των γυρισμάτων. ΤΙ ΘΕΪΚΑ συνολάκια φορούσε η γυναίκα σε αυτή τη σειρά.
Αχ, να ήταν λίγο μεγαλύτερη, θα ήταν τέλεια για το remake Kimi wa Petto. Η πιο όμορφη κορεάτισα που έχω δεί so far. Δε μου αρέσει το χαριτωμένο στυλ που έχουνε οι περισσότερες ασιάτισσες. Δε λέω, καλό, αλλά φωνάζει "κοριτσάκι" και όχι "γυναίκα". Άτομα σα τη Koyuki και την Eun Hye έχουνε αυτή την άγρια ομορφιά που, προσωπικά, θεωρώ πολύ σαγηνευτική. Αχ, τι δε θα'δινα να τη δω δίπλα στον Keun Suk. Δε ξέρω αν θα ταιριάζανε στην οθόνη, but damn, θα ήταν πολύ όμορφο θέαμα.
Συνεχίζουμε αργά αργά το Personal Taste. Κοντεύω να σκάσω γιατί αργούν οι WithS2 και δε λέει να το δω απο Viiki. Υπομονή...
Πρέπει να βρω πράγματα για το καλοκαίρι. Μάλλον θα πιάσω και οτι άλλο έχει κάνει η Eun Hye να δω τι λένε.
Θεάρα η Υοο Εun Hye!! εχω κατεβάσει τις περισσότερες φωτογραφήσει που έχει κανεΙ!!
και εννοείται πως θιελουμε τα ρούχα της σειρας!!! που να δει και το Prosecutor Princess και εκει έχει τελεια ρούχα!!!
Ναι ρε κι εσύ αργούνε αφάνταστα οι υπότιτλοι grrrr!!!
Oύτε εγώ ήξερα το cast αλλα οι αδεφές μου με είπανε ότι παίζει ένας απο του "How to Meet a Perfect Neighbor" το οποίο βλέπουνε τώρα και τους αρέσει παρα πολυ το οποίο θελω να το ξεκινησω....
καλα ότι να΄ναι έχω ξεκινησει γύρω στις 3 σειρες και οι υπότιτλοι δεν βγαινουνε...!!!