Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

j-idols κουτσομπολ- γκουχ! news

• Please log in to reply
480 replies to this topic

#106 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 03 October 2009 - 15:49

Omg omg omg! Εχω πάθει σοκ! Εβλεπα λοιπον στην tv εκεινη τη νεα εκπομπη με το φωτη και τη μαρια μπακοδημου(μην με παρεξηγείτε, το είχε μετα τα φιλαράκια :P)

Και ειχε λοιπον θεμα με τα 5 πιο παραλογα διαζυγια. Και το πρωτο ηταν με μια κινεζα που κατι εκανε αλλα δεν θυμαμαι τι ακριβως, διοτι ειχα εκστασιασει εκεινη την ωρα! Ειχε background video απο πίσω με διαφορες σκηνες απο doramas!O_O:OMG3: Και στην αρχη δεν το πολυκαταλαβα γιατι τα περισσότερα ηταν κορεατικα, αλλα οταν ειδα την πλατη το Jun μου, ε εκει αρχισα να φωναζωωωω!:burningbe3: (εκεινη τη σκηνη απο το handan με τη βροχη με την makino)
Πρεπει να εδειξε και αλλα γνωστα αλλα μετα τον Jun δεν ημουν σε θεση να προσεξω. Παιζει να ειδα και το sho καπου, αλλα δεν ειμαι σιγουρη.

ΠΟΤΕ δεν περιμενα να δω εστω και την πλατη του jun στην ελληνική τηλεόραση! ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΜΙΛΑΜΕ, ΠΟΤΕ! Το ξερω, δεν ειχε καμια σχεση με τα doramas εννοείται, αλλα αυτο δείχνει οτι εστω και 1 ατομο στο star γνωριζει ισως κατι ψιλα!

Ετσι ηταν και με τα anime στην αρχη! :hahaha: Bλεπαμε πριν καποια χρονια μια σκηνη random και καναμε σαν υστερικα λες και ηταν το γεγονος της χρονιας. Ευχομαι να ειμαστε σε καλο δρομο και με τα dramas. :D (καλα λιγο αδυνατον, αλλα ποτε δεν ξέρεις)

#107 marilena_r

marilena_r

Pirate Queen

• Members
  • 226 posts

Posted 03 October 2009 - 22:11

Μα τον Μέρφυ!! :OMG3:
Kimi ga iru subarashi sugiru

Moderator της withoutnotice livejournal κοινότητας

#108 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 03 October 2009 - 22:24

Τρέμε κόσμε! Σύντομα θα έρθει η μέρα που θα δεις την Kim Sam-soon μεταλγωττισμένη στα ελληνικά! *cringes*
Λες να μας τελειώσουν οι ιδέες που αντιγράφουμε από ισπανικές σειρές και να πιάσουμε τις ιαπωνικές και τις κορεάτικες;
Επίσης κάποιος στο Star είναι dorama watcher και δεν είμαι εγώ (ακόμα).

#109 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 07 October 2009 - 18:46

BUMP: Σαρώνει ο ιός της γρίπης τους Johnnys και δη τους Kanjani8!
Τα 3 αγαπημένα μου μέλη (Ohkura Tadayoshi, Yokoyama Yu, Yasuda Shota) πέσαν ξερά! Προσοχή ρε παιδιά! Τ_Τ Πολύ θερίζει η γρίπη στην Ιαπωνία καθώς φαίνεται!
Περαστικά!

#110 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 posts

Posted 07 October 2009 - 21:04

όχι ρε παιδια νισαφι πια!! άντε να αναρρώσουν τα μωρα μου!!!
περαστικα τους!!!

#111 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 08 October 2009 - 13:54

η γρίπη είναι η κανονική ή είναι ο νεός ιός της γρίπης των χοίρων;

#112 marilena_r

marilena_r

Pirate Queen

• Members
  • 226 posts

Posted 08 October 2009 - 14:06

Είναι η γρίπη των χοίρων...

#113 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 posts

Posted 11 October 2009 - 11:23

Ohayo mina !!!
Κάπου διάβασα ότι ο Akanishi Jin κόλλησε την γρίπη αλλα τώρα αναρώνει ..!!
Άντε ρε Jin :love: περαστικά σου αγόρι μου!!

#114 ANM

ANM

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 11 October 2009 - 13:47

Τι στο καλό γίνεται με τα Johnny's και την γρίπη? Μήπως δοκιμάζουν πάνω τους την αποτελεσματικότητα του εμβολίου???
BE AGAINST YOUR FATE!!!

#115 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 posts

Posted 07 November 2009 - 01:46

..κανενα νέο καινουριο παιδια;;;;

#116 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 07 November 2009 - 13:01

ο oguri shun ετοιμάζει νέα ταινία σαν σκηνοθέτης πλέον.

#117 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 posts

Posted 07 November 2009 - 16:28

πλάκα κάνεις ;;;αν είναι δυνατόν!!!
άντε με το καλό καλή αρχή !!

#118 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 posts

Posted 08 November 2009 - 01:06

Σήμερα έχουνε επαίτειο οι Akame!!:awww:
Omedetooooo!!! :love:

#119 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 13 November 2009 - 11:41

Το κατά πόσο ξέρατε ότι η Εrika Toda βγαίνει με τον Murakami SHingo δεν το ξέρω, αλλά βγήκε στη φόρα ότι είναι έγκυος και μετακομίζει η μαμά της στο Τόκυο σούμπιτη κτλ...

Εγώ πάντως αν είναι αλήθεια εύχομαι να μην μπει στη μέση ο Γιαννάκης president και τους τα δυαλύσει όπως μερικών άλλων >.>
Posted Image
~ ~
Fanfics and original stories @ my writing LJ
http://fuyunogekkouka.livejournal.com/

#120 marilena_r

marilena_r

Pirate Queen

• Members
  • 226 posts

Posted 13 November 2009 - 11:45

Μπα τελικά δεν πρέπει να είναι έγκυος. Οι φήμες αυτές ακούστηκαν πριν από αρκετές μέρες και δεν έχουμε κανένα νεότερο. Ακόμα και να επαληθευτούν σύντομα όμως, ειδικά ο Σίνγκο δεν νομίζω να έχει πρόβλημα.
Και δεν φταίει ο Γιαννάκης αλλά η στρατιά των φαν που είτε θέλουν να κάνουν αυτές τα παιδιά του είτε θέλουν να είναι ο φανταστικός τους γκόμενος - και να το ξέρει -.