Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

j-idols κουτσομπολ- γκουχ! news

• Please log in to reply
480 replies to this topic

#121 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 13 November 2009 - 13:22

Kαλά, μερικά φανγκερλς είναι τρομερά πωρωμένα΄πού είχα δει δεν θυμάμαι ότι κάνανε bashing με χοντρό βρισίδι σε μια κοπελιά που στο FB είχε δηλώσει το κορίτσι του Όκουρα... Αλλά όταν είδα τί έγραφε [εγώ φατσοβιβλίο δεν έχω, αλλά το είχανε αντιγράψει από 'κει] σοβαρά η κοπελιά συννεφοπερπατούσε...
Posted Image
~ ~
Fanfics and original stories @ my writing LJ
http://fuyunogekkouka.livejournal.com/

#122 marilena_r

marilena_r

Pirate Queen

• Members
  • 226 posts

Posted 13 November 2009 - 13:25

Έλα, έχει τέτοια το Φατσοβιβλίο;! Εγώ είχα κάποτε αλλά το έσβησα. Έχασα τζέρτζελο!!
Kimi ga iru subarashi sugiru

Moderator της withoutnotice livejournal κοινότητας

#123 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 15 November 2009 - 08:26

Στα όρια του off topic αλλά αυτό είναι το πιο ταιριαστό thread νομίζω και ήθελα να μπει στο subforum γιατί στο thread του Gintama δεν θα το βλέπατε πιθανόν.Posted ImagePosted Image
Posted Image
Μιλάμε ήμουν:OMG3: όταν είδα το παραπάνω στιγμιότυπο. Ούρλιαζα...:hahaha:Δεν το περίμενα με τίποτα να τον δω μέσα στο Gintama.
Έχει βάψει τα μαλλιά του; Γιατί στο hana kimi που τον είχα δει, δεν ήταν βαμμένα. Να πω σε όσους βλέπουν Gintama αν δεν το είδαν, ότι είναι το επεισόδιο 154 και γίνονται κι άλλες αναφορές(οι οποίες μου άρεσαν πολύ) σ' αυτόν.

Edited by Nighteyes, 15 November 2009 - 08:44.

Posted Image

Posted Image

#124 anny_yachiru_chan

anny_yachiru_chan

Anime Amateur

• Members
  • 95 posts

Posted 18 November 2009 - 22:01

εχμ... γεια! είμαι καινούρια εδώ αλλά μετά απο λίγο σπρώξιμο τς "Hitorinai Kokoro" είπα να γράψω και εγώ...!

λοιπόν... πάνω σε αυτό που λέτε πιο πάνω για το φατσοβιβλιο...
εμένα μου είχε τύχει κάτι ακόμα πιο κουλό!
Ήταν κατι κορίτσια (Ελληνίδες.. γκουχ..) που η μια ισχυριζοταν πως ήταν η κόπελα του jun (matsumoto) και η άλλη ενός φίλου του! και είχαν φιαξει και προφιλ για αυτούς για να δείχνουν πως και καλά ειναι οντως αλήθεια!!
τελος παντων να μην τα πολυλογω... μια μερα μιλησα με αυτην την κοπελα, μια και ειδα πως την ενδιαφερουν τα JE και μου ειπε ξερω γω οτι ειναι η κοπελα του jun... και την έλεγα έλα τωρα κόψε την πλακα σοβαροι άνθρωποι είμαστε... και παιδια με σκυλοβρισε..!! και την επομενη μερα μου εστειλε message απο το προφιλ του jun (ισχυριζοταν και παλι φyσικα οτι ηταν αυτος) και μου έλεγε να αφήσω ησυχη την κοπελα του.. και να μην ανακατευομαι στα προσωπικα τους! να τουσ αφήσω ησυχουσ να ζησουν τον έρωτα τους.. και κατι τετοια!:oo: σε τραγικο σημειο! παιδια τι να σας πω ελεος!
οσο κολλημα και να εχω με τα JE αυτο δεν θα το εκανα ποτε! και αυτες οι κοπελεσ το ελεγαν και το πιστευαν!!! :bahhh:

#125 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 18 November 2009 - 22:27

Spoiler:

ROFL,LMAO και τρια LOL.
this kind of people(που λενε και πιστευουν τετοια πραγματα) are so sad.. :\ I almost pity them..:borednn9:

#126 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 18 November 2009 - 22:48

Αυτα παθαίνει οποιος ασχολείται με το facebook...:yawn2:

Aλλα εγω δεν καταλαβαίνω κάτι. Σου εστειλε μνμ μεσω του λογαριασμου του jun? O_O Επειδη δεν πολυξέρω απο facebook(ακομη αντιστεκομαι στο φακελωμα), πως ειναι δυνατον να γινει αυτο?

Ή απλως εφτιαξε ενα νεο προφιλ που το ονομασε matsumoto jun?

Ή είναι hacker και μπηκε στο προφιλ του matsujun???O_O

#127 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 18 November 2009 - 23:00

ahem... το δευτερο προφανως ("εφτιαξε προφιλ που το ονομασε matsumoto jun") :pp
jun has a jweb και του φτανει και του περισσευει θα ελεγα XDD
Spoiler:

it's a sad situation indeed... και να σκεφτει κανεις οτι αυτα δεν ειναι καν το peak του σαλεματος στην ολη ιστορια. there's worse out there :deadga6:

Posted Image

Spoiler: &#33909

#128 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 18 November 2009 - 23:08

Yeah riiiiiiiiiight Jun...

Έπρεπε να του απαντήσεις το εξής: Sorry, μου είπε ο Aiba να την ενοχλήσω γιατί σε θέλει όλο δικό του.
Και η ερώτηση είναι: Στα αγγλικά όλα αυτά; Από πότε ο Jun μας έγινε αγγλομαθής και δεν το ξέρα;

#129 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 18 November 2009 - 23:28

δεν ξέρω τι λέτε... εγώ μια φορά ειμαι η γυναίκα του Kaname Jun...
η αληθινή γυναίκα του...

#130 anny_yachiru_chan

anny_yachiru_chan

Anime Amateur

• Members
  • 95 posts

Posted 18 November 2009 - 23:34

απο που να αρχισω?! :wis:
λοιπον ... ναι τον λογαριασμο τον εφιαξε 100% αυτη! (γκουχ.. οταν δεν ηταν αυτη μεσα ήταν ο jun.. συμπτωση?! ) ... και αν τυχον δεν το γνωριζετε υπάρχουν εκατομμύρια προφιλ του jun στο fb !! (οπως και απο αλλους.. και όλοι υποστήριζουν πως ειναι οι ιδιοι..!! μου είχε τύχει και ενα περιστατικο στο μσν με κάποιον που έλεγε οτι ήταν ο jun... ελεος!)

και ναι! ο jun εντέλως ξαφνικά έμαθε αγγλiκά! (θαύμααα!) ....
ουφ.. σοβαρά τα λυπάμαι αυτα τα άτομα..

(και εγω να τονίσω πως είμαι η γυναικα του yamada ryosuke!) :hahaha: (οχι ρε δεν κανω σαν αυτες γιατι το λετε.... ) :wooi2:

#131 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 18 November 2009 - 23:49

it's a sad situation indeed... και να σκεφτει κανεις οτι αυτα δεν ειναι καν το peak του σαλεματος στην ολη ιστορια. there's worse out there :deadga6:

Posted Image
does.not.want. D:

#132 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 posts

Posted 18 November 2009 - 23:50

απο που να αρχισω?! :wis:
λοιπον ... ναι τον λογαριασμο τον εφιαξε 100% αυτη! (γκουχ.. οταν δεν ηταν αυτη μεσα ήταν ο jun.. συμπτωση?! ) ... και αν τυχον δεν το γνωριζετε υπάρχουν εκατομμύρια προφιλ του jun στο fb !! (οπως και απο αλλους.. και όλοι υποστήριζουν πως ειναι οι ιδιοι..!! μου είχε τύχει και ενα περιστατικο στο μσν με κάποιον που έλεγε οτι ήταν ο jun... ελεος!)

και ναι! ο jun εντέλως ξαφνικά έμαθε αγγλiκά! (θαύμααα!) ....
ουφ.. σοβαρά τα λυπάμαι αυτα τα άτομα..

(και εγω να τονίσω πως είμαι η γυναικα του yamada ryosuke!) :hahaha: (οχι ρε δεν κανω σαν αυτες γιατι το λετε.... ) :wooi2:

lol!!! πραγματικα τετοια ατομα ειναι ν ατα λυπασαι......
παντως αυτο για το φατσοβιβλιο ισχυει.....οταν ημουν ακομη αθωα (καημενο πλασμα) και ηθελα να βρω παιδια απο την ιαπωνια, εβλεπα ενα ιαπωνικο ονομακαι φατσα και σαν χαζο τους εκανα αντ!!! μετα εμαθα οτι αυτοι στις φωτο ειναι j-idols!!!!!!:terror2:
προς το παρων μονο εν αατομο εχω στο φμπ, το οποιο ειναι βερος ιαπωνας..(φαινεται απο μακρια γιατι ντρεπεται ν αμου μιλησει γιατι δεν θυμαται πολυ καλα τα αγγλικα που εκαν εστο σχολειο!!!):wooi2:
We play hide and seek......Hinamizawa style of course!!!!

Posted Image

#133 anny_yachiru_chan

anny_yachiru_chan

Anime Amateur

• Members
  • 95 posts

Posted 19 November 2009 - 00:18

και εγω είχα την τύχη να γνωρίσω έναν κανονικό ιάπωνα απο φβ! τα αγγλικά του ήταν χάλια (οχι πως τα δικά μου είναι σε πολύ καλύτερη μοίρα βέβαια...) , είχε εντέλως τα κλάσικα χαρακτηριστικα ενός ιάπωνα (δυστύχως ήταν χάλια..) ... και γενίκα απο αυτά που έλεγε και απο τον τρόπο που μου μιλούσε για την ιαπωνία και για άλλα θέματα φαινοταν οτι ήταν απο έκει!:congrats:
αλλά δυστυχως μου διεγραψαν το προφιλ στ φβ και τον έχασα...:fromabove:
οι περισσοτεροι παντως ειναι fake και είναι πολλοι αυτοι που βαζουν ονόματα απο διάσημους!
το πιο σπαστικό βέβαια ειναι όταν σου μιλάνε και επιμένουν οτι ειναι οι ιδιοί! (σε ποιον τα πουλανε αυτα... ) :bahhh:

και μια και το θέμα είναι τα νεα των j'idols θέλω να δηλώσω ενθούσιασμενη αφου μόλις σήμερα έμαθα πως το πρόσφατο special (ή ταινία τελος πάντων) "hidarime dantei eye" του yamada ryosuke στο οποίο παίζει και ο yokoyama yu ΘΑ ΓΙΝΕΙ DRAMA!! :nbleed:
ειμαι βαθια συγκηνημένη....!!!!! :nanana:

#134 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 posts

Posted 19 November 2009 - 00:38

επι την ευκερια...μιας και ειμαι νεα στο αθλημα...(και για να ειμαι ον τοπικ) εχω δει μονο 1-2 λαιβ αξιον σειρες..μπορειτε να μου προτεινετε καπου για ν αβλεπω ονλαιν? περαν απο youtube φυσικα....

ααα, και οσον αφορα κατι παραπανω ποστς.....Ερισα...μπορει να εισια η γυναικα του Jun, εγω ομως ειμαι το αισθημα!!!!:hahaha:
We play hide and seek......Hinamizawa style of course!!!!

Posted Image

#135 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 19 November 2009 - 01:22

εε θα σφαχτούμε.... τι θες τώρα να τον βάλω να σου στείλει μύνημα;

στο Myshoujo μπήκες ; καλύτερα να τα κατεβάζεις ώμος.