Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

j-idols κουτσομπολ- γκουχ! news
Posted 13 November 2009 - 13:22
Posted 13 November 2009 - 13:25
Posted 15 November 2009 - 08:26

Μιλάμε ήμουν

Έχει βάψει τα μαλλιά του; Γιατί στο hana kimi που τον είχα δει, δεν ήταν βαμμένα. Να πω σε όσους βλέπουν Gintama αν δεν το είδαν, ότι είναι το επεισόδιο 154 και γίνονται κι άλλες αναφορές(οι οποίες μου άρεσαν πολύ) σ' αυτόν.
Edited by Nighteyes, 15 November 2009 - 08:44.
Posted 18 November 2009 - 22:01
λοιπόν... πάνω σε αυτό που λέτε πιο πάνω για το φατσοβιβλιο...
εμένα μου είχε τύχει κάτι ακόμα πιο κουλό!
Ήταν κατι κορίτσια (Ελληνίδες.. γκουχ..) που η μια ισχυριζοταν πως ήταν η κόπελα του jun (matsumoto) και η άλλη ενός φίλου του! και είχαν φιαξει και προφιλ για αυτούς για να δείχνουν πως και καλά ειναι οντως αλήθεια!!
τελος παντων να μην τα πολυλογω... μια μερα μιλησα με αυτην την κοπελα, μια και ειδα πως την ενδιαφερουν τα JE και μου ειπε ξερω γω οτι ειναι η κοπελα του jun... και την έλεγα έλα τωρα κόψε την πλακα σοβαροι άνθρωποι είμαστε... και παιδια με σκυλοβρισε..!! και την επομενη μερα μου εστειλε message απο το προφιλ του jun (ισχυριζοταν και παλι φyσικα οτι ηταν αυτος) και μου έλεγε να αφήσω ησυχη την κοπελα του.. και να μην ανακατευομαι στα προσωπικα τους! να τουσ αφήσω ησυχουσ να ζησουν τον έρωτα τους.. και κατι τετοια!

οσο κολλημα και να εχω με τα JE αυτο δεν θα το εκανα ποτε! και αυτες οι κοπελεσ το ελεγαν και το πιστευαν!!!

Posted 18 November 2009 - 22:27
ROFL,LMAO και τρια LOL.Spoiler:
this kind of people(που λενε και πιστευουν τετοια πραγματα) are so sad.. :\ I almost pity them..

Posted 18 November 2009 - 22:48

Aλλα εγω δεν καταλαβαίνω κάτι. Σου εστειλε μνμ μεσω του λογαριασμου του jun? O_O Επειδη δεν πολυξέρω απο facebook(ακομη αντιστεκομαι στο φακελωμα), πως ειναι δυνατον να γινει αυτο?
Ή απλως εφτιαξε ενα νεο προφιλ που το ονομασε matsumoto jun?
Ή είναι hacker και μπηκε στο προφιλ του matsujun???O_O
Posted 18 November 2009 - 23:00
jun has a jweb και του φτανει και του περισσευει θα ελεγα XDD
it's a sad situation indeed... και να σκεφτει κανεις οτι αυτα δεν ειναι καν το peak του σαλεματος στην ολη ιστορια. there's worse out there

Posted 18 November 2009 - 23:08
Έπρεπε να του απαντήσεις το εξής: Sorry, μου είπε ο Aiba να την ενοχλήσω γιατί σε θέλει όλο δικό του.
Και η ερώτηση είναι: Στα αγγλικά όλα αυτά; Από πότε ο Jun μας έγινε αγγλομαθής και δεν το ξέρα;
Posted 18 November 2009 - 23:28
η αληθινή γυναίκα του...
Posted 18 November 2009 - 23:34

λοιπον ... ναι τον λογαριασμο τον εφιαξε 100% αυτη! (γκουχ.. οταν δεν ηταν αυτη μεσα ήταν ο jun.. συμπτωση?! ) ... και αν τυχον δεν το γνωριζετε υπάρχουν εκατομμύρια προφιλ του jun στο fb !! (οπως και απο αλλους.. και όλοι υποστήριζουν πως ειναι οι ιδιοι..!! μου είχε τύχει και ενα περιστατικο στο μσν με κάποιον που έλεγε οτι ήταν ο jun... ελεος!)
και ναι! ο jun εντέλως ξαφνικά έμαθε αγγλiκά! (θαύμααα!) ....
ουφ.. σοβαρά τα λυπάμαι αυτα τα άτομα..
(και εγω να τονίσω πως είμαι η γυναικα του yamada ryosuke!)

Posted 18 November 2009 - 23:49
it's a sad situation indeed... και να σκεφτει κανεις οτι αυτα δεν ειναι καν το peak του σαλεματος στην ολη ιστορια. there's worse out there

does.not.want. D:
Posted 18 November 2009 - 23:50
απο που να αρχισω?!
λοιπον ... ναι τον λογαριασμο τον εφιαξε 100% αυτη! (γκουχ.. οταν δεν ηταν αυτη μεσα ήταν ο jun.. συμπτωση?! ) ... και αν τυχον δεν το γνωριζετε υπάρχουν εκατομμύρια προφιλ του jun στο fb !! (οπως και απο αλλους.. και όλοι υποστήριζουν πως ειναι οι ιδιοι..!! μου είχε τύχει και ενα περιστατικο στο μσν με κάποιον που έλεγε οτι ήταν ο jun... ελεος!)
και ναι! ο jun εντέλως ξαφνικά έμαθε αγγλiκά! (θαύμααα!) ....
ουφ.. σοβαρά τα λυπάμαι αυτα τα άτομα..
(και εγω να τονίσω πως είμαι η γυναικα του yamada ryosuke!)(οχι ρε δεν κανω σαν αυτες γιατι το λετε.... )
lol!!! πραγματικα τετοια ατομα ειναι ν ατα λυπασαι......
παντως αυτο για το φατσοβιβλιο ισχυει.....οταν ημουν ακομη αθωα (καημενο πλασμα) και ηθελα να βρω παιδια απο την ιαπωνια, εβλεπα ενα ιαπωνικο ονομακαι φατσα και σαν χαζο τους εκανα αντ!!! μετα εμαθα οτι αυτοι στις φωτο ειναι j-idols!!!!!!

προς το παρων μονο εν αατομο εχω στο φμπ, το οποιο ειναι βερος ιαπωνας..(φαινεται απο μακρια γιατι ντρεπεται ν αμου μιλησει γιατι δεν θυμαται πολυ καλα τα αγγλικα που εκαν εστο σχολειο!!!)

Posted 19 November 2009 - 00:18

αλλά δυστυχως μου διεγραψαν το προφιλ στ φβ και τον έχασα...

οι περισσοτεροι παντως ειναι fake και είναι πολλοι αυτοι που βαζουν ονόματα απο διάσημους!
το πιο σπαστικό βέβαια ειναι όταν σου μιλάνε και επιμένουν οτι ειναι οι ιδιοί! (σε ποιον τα πουλανε αυτα... )

και μια και το θέμα είναι τα νεα των j'idols θέλω να δηλώσω ενθούσιασμενη αφου μόλις σήμερα έμαθα πως το πρόσφατο special (ή ταινία τελος πάντων) "hidarime dantei eye" του yamada ryosuke στο οποίο παίζει και ο yokoyama yu ΘΑ ΓΙΝΕΙ DRAMA!!

ειμαι βαθια συγκηνημένη....!!!!!

Posted 19 November 2009 - 00:38
ααα, και οσον αφορα κατι παραπανω ποστς.....Ερισα...μπορει να εισια η γυναικα του Jun, εγω ομως ειμαι το αισθημα!!!!

Posted 19 November 2009 - 01:22
στο Myshoujo μπήκες ; καλύτερα να τα κατεβάζεις ώμος.