Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

j-idols κουτσομπολ- γκουχ! news

• Please log in to reply
480 replies to this topic

#136 anny_yachiru_chan

anny_yachiru_chan

Anime Amateur

• Members
  • 95 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2009 - 14:33

επι την ευκερια...μιας και ειμαι νεα στο αθλημα...(και για να ειμαι ον τοπικ) εχω δει μονο 1-2 λαιβ αξιον σειρες..μπορειτε να μου προτεινετε καπου για ν αβλεπω ονλαιν? περαν απο youtube φυσικα....

ααα, και οσον αφορα κατι παραπανω ποστς.....Ερισα...μπορει να εισια η γυναικα του Jun, εγω ομως ειμαι το αισθημα!!!!:hahaha:

εγώ βλέπω πολλά doramata στο dramacrazy !! εκεί μπορείς να δεις online και κορεατικες και ιαπωνικες και άλλες διάφορες σειρές! (εμάς βέβαια μας ενδιαφέρουν οι ιαπωνικες..)
και αν θες μπορω να σου προτείνω και κάποια κορυφαία j-dramas! :orly:

#137 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2009 - 15:57

Αυτήν που λες παίζει και να την έχω friend στο fb ο_ο...ZOMG I LOL'D x'D και πίστευα ότι τέτοιες mental cases δεν υπήρχαν στην Ελλάδα...Τ.Τ

Εγώ που είμαι γυναίκα του Ταμάκη (όχι του Χιρόσι, του Σούο) τι να πω; Είναι και 2D ο δύσμοιρος, ούτε Ζ άξονα δεν έχει σιγά μην κάνει και facebook :hahaha:

Για να είμαστε και εντός τόπικ, πάρτε συνημμένο τον χάρτη της Γιαπωνέζας Λαμπίρη (είναι λίγο παλιός αλλά με την ευκαιρία να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούργιοι) - ευγενική προσφορά της υποφαινόμενης κατίν- *γκουχ* japanese showbiz fan :drink:

Επισυναπτόμενο Αρχείο

• Επισυναπτόμενο Αρχείο  4v5o39.jpg   195,59Κ   16 Αριθμός downloads

Δημοσιευμένη  εικόνα

#138 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2009 - 16:17

εγώ βλέπω πολλά doramata στο dramacrazy !! εκεί μπορείς να δεις online και κορεατικες και ιαπωνικες και άλλες διάφορες σειρές! (εμάς βέβαια μας ενδιαφέρουν οι ιαπωνικες..)
και αν θες μπορω να σου προτείνω και κάποια κορυφαία j-dramas! :orly:

hai hai!!!!! i want to!!!! arigato gosaimasuuuu!!!:wooi2:
και για να μην σπαμαρουμε μποριες να μου τα στειλεις τις λιστες σου σε πμ!!!!

@Glastenen: σε πληροφορω οτι στο ΦΒ βρηκα ατομο που ειναι γραμμενο ως Ταμακι-σεμπαι!!!!!! Τι ελεγες οτι δεν ειναι δυνατον????:hahaha:
We play hide and seek......Hinamizawa style of course!!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#139 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2009 - 16:24

@Glastenen: σε πληροφορω οτι στο ΦΒ βρηκα ατομο που ειναι γραμμενο ως Ταμακι-σεμπαι!!!!!! Τι ελεγες οτι δεν ειναι δυνατον????:hahaha:

...

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#140 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2009 - 17:39

Gals, ο Ακανίσι θα κάνει solo concert του χρόνου το Φλεβάρη μετά την προβολή της ταινίας. Πληροφορίες στην Tsuyaka στο livejournal

αν και εμένα προσωπικά δεν μου προκαλεί τίποτα περισσότερο από τρόμο και, sorry κιόλας, λίγο disgust γιατί τώρα θα ψωνιστεί ακόμα περισσότερο...Plus we're going to be bombed with tones of more magazine interviews and photoshoots and new shop photos and papapics >< Δε μ'αρέσει το flood of attention στον Jin, αλλά τί να κάνουμε...Αφού πουλάει ο άτιμος xD

Εγώ θα εκτιμήσω τον Johnny μόνο όταν θα δώσει solo concert στον Junno...
Δημοσιευμένη  εικόνα
~ ~
Fanfics and original stories @ my writing LJ
http://fuyunogekkouka.livejournal.com/

#141 marilena_r

marilena_r

Pirate Queen

• Members
  • 226 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2009 - 17:47

Gals, ο Ακανίσι θα κάνει solo concert του χρόνου το Φλεβάρη μετά την προβολή της ταινίας. Πληροφορίες στην Tsuyaka στο livejournal

αν και εμένα προσωπικά δεν μου προκαλεί τίποτα περισσότερο από τρόμο και, sorry κιόλας, λίγο disgust γιατί τώρα θα ψωνιστεί ακόμα περισσότερο...Plus we're going to be bombed with tones of more magazine interviews and photoshoots and new shop photos and papapics >< Δε μ'αρέσει το flood of attention στον Jin, αλλά τί να κάνουμε...Αφού πουλάει ο άτιμος xD

Εγώ θα εκτιμήσω τον Johnny μόνο όταν θα δώσει solo concert στον Junno...

Συγνώμη, αλλά θα του βγει για άλλη μια φορά το λάδι του παιδιού και αν θέλει να ψωνιστεί είναι δικαίωμά του! Σίγουρα θα έχουμε πολύ πρόμο, αλλά δεν νομίζω περισσότερο από όσο είχαμε για το Bandage... Και θα ήταν ωραίο να έκανε και ο Τζούννο κάτι, αλλά είναι πολύ χλωμό...
Kimi ga iru subarashi sugiru

Moderator της withoutnotice livejournal κοινότητας

#142 anny_yachiru_chan

anny_yachiru_chan

Anime Amateur

• Members
  • 95 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2009 - 20:36

ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!! θελω θελω!! jiiiin! το νινιιι μουυυυυυυυυυ!!!
ας ψωνιστεί!! όντως δικαωμα του!!!! εμένα μου αρέσει που ειναι ψώνιο ρεε! :P
έχει πολυ πλάκα!!! και θελω και magazine interviews και photoshoots και new shop photos και τα πάντα όλα θέλω!!!

βασικά vagetasmate θέλω να μου πεις τι είδους θες! ρομαντικά? μυστηρίου? κωμωδίες? ή λίγο από όλα?! :)

#143 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2009 - 20:55

ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!! θελω θελω!! jiiiin! το νινιιι μουυυυυυυυυυ!!!
ας ψωνιστεί!! όντως δικαωμα του!!!! εμένα μου αρέσει που ειναι ψώνιο ρεε! :P
έχει πολυ πλάκα!!! και θελω και magazine interviews και photoshoots και new shop photos και τα πάντα όλα θέλω!!!

βασικά vagetasmate θέλω να μου πεις τι είδους θες! ρομαντικά? μυστηρίου? κωμωδίες? ή λίγο από όλα?! :)

να ψωνιστει, ν αψωνιστει!!! ψωνισμα = πιο πολλες συνεντευξεις = πιο πολλες φωτο = πιο πολυ eye candy!!!!! οποτε!! ψωνισου παιδι μου!!!!!:hihi2:

χμμμμμ, μαλλον λιγο απο ολα...αν και τωρα τελευταια το εχω ριξει στα ρομαντικα...αλλα προτιμω μια ευρυ λιστα...νομιζω...οκ, προτεινε μου εσυ οτι θες!! δεν εχω προβλημα!!!:ureshii:
We play hide and seek......Hinamizawa style of course!!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#144 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2009 - 21:01

Να υπενθυμίσω ότι για προτάσεις έχουμε ετούτο. Κρίμα είναι να το φάει ο σκόρος. Οπότε you know what to do.;)

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#145 anny_yachiru_chan

anny_yachiru_chan

Anime Amateur

• Members
  • 95 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2009 - 21:44

νομίζω πως έχεις δίκιο!! οκ ! vagetasmate θα πάω εκεί να γράψω και πάνε να τα δεις!!! :)

επιστρέφουμε στο θέμα μας....ψωνήσουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ jin!!!!!!!!!!! <3

#146 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2009 - 01:36

OXI AΛΛΟ JIN ΚΑΡΒΟΥΝΟ, ΜΑΣ ΤΡΩΕΙ ΤΟ SPOTLIGHT ΛΕΜΕ! Βαρέθηκα μέσα στην Tsuyaka να βλέπω νέα για Ακανίσι και Καμενάσι, μου φάγαν τα συκωτια πια! ΘΕΛΩ ΚΑΤ-TUN action, όχι K-A-K-A-K-A! TA K-A EINAI K.A.K.A!!! [A ρε Peacefulldays, από απ'τ'αγαπημένα μου τραγούδια θα σε μισήσω στο τέλος!!!]

...And I still write Akame no matter what I say. DUH, what the hell am I doing, dammit >.>

Γι'αυτό τα Kanjaniα είναι καλύτερο fandom. Way better. Τα καζάνια που ανάβουν τ'ανάβουν όλοι μαζί κι όχι μεμονωμένα <33333 [μιας που μίλησα για κάρβουνο πιο πάνω ...:3]

ΝΑΙ ΒΡΑΖΩ ΣTO ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΑΝΑΒΟΥΝ OI KANJANI <3
Δημοσιευμένη  εικόνα
~ ~
Fanfics and original stories @ my writing LJ
http://fuyunogekkouka.livejournal.com/

#147 marilena_r

marilena_r

Pirate Queen

• Members
  • 226 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2009 - 07:17

Καλά και εμείς θέλουμε να δούμε τους ΚΤ σαν σύνολο. Αλλά δεν νομίζω ναι φταίει ο Τζιν για αυτό. Δες και την καλή πλευρά. Ο Κόκι βρήκε ευκαιρία να κάνει διακοπές στην Χαβάη με την γκόμενα!!
Kimi ga iru subarashi sugiru

Moderator της withoutnotice livejournal κοινότητας

#148 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2009 - 11:31

Όχοχο! Τα διάβασα! Ήθελε να πάει Χαβάη και έχει βρει σταθερή κοπέλα! Εκπλήσσομαι! Μακάρι να περνά καλά! (Τι καλή και μη ψυχοπαθής Koki fan που είμαι!) Αν και... να δω πόσο θα τον αντέξει με το clinginess του!

Επίσης ας ψωνιστεί όσο θέλει ο Jin! Η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους και ο Jin μόνο μέτριος δεν είναι (νταξ ως ηθοποιός είναι αλλά στ' άλλα...) Οπότε δε βλέπω τπτ νέο από KAT-TUN μέχρι να περάσει ο Φλεβάρης. Θα τον ψοφήσουν τον Jin Τ_Τ *poor alter ego*

#149 anny_yachiru_chan

anny_yachiru_chan

Anime Amateur

• Members
  • 95 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2009 - 14:57

1oν συμφωνώ!! είναι τέλειος! και 2ον αυτο το "η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους" μήπως το πήρες btw απο τον γιάννη??? (άκυρο λίγο αλλά αυτος το λέει συνέχεια και μου λεχει κολλήσει! :hahaha: anyway!) ....
φυσικά και δεν φταέι ο jin ! τι να κάνουμε αφού του έχουν όλοι! και ειδικά ΟΛΕΣ αδυναμία!! εξάλου είναι πολύ καλός στν δουλειά του!!!

#150 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2009 - 17:16

Πειτε οτι θελετε τρελένομαι για τον Jin έστω και ψωνισμένο!! :love:
καλα ρε σόλο του junno χαχα αχ δεν μπορω :lol: ..!! με το καλο ομως όταν !!