Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

j-idols κουτσομπολ- γκουχ! news

• Please log in to reply
480 replies to this topic

#76 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 08 September 2009 - 22:15

δηλαδή έλεος γιατί το κάνουν αυτό....
και για να αποφοιτήσουν πρέπει να κάνουν μουσική καριέρα;
δηλαδή ο τόμα με τόση δουλειά που έχει ρίξει... ακόμη junior...
o μακινο αποφοίτησε;

#77 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 08 September 2009 - 22:37

Έλα ρε! Ο Makino είναι τόσα χρόνια εκεί;
Όχι δεν αποφοίτητησε, ακόμα παίζει τα ντραμς για τους KAT-TUN! Πάντως σκεφτείτε ότι και οι KAT-TUN είδαν και έπαθαν να κάνουν ντεμπούτο και ήταν και τρελά δημοφιλείς. Για τα άλλα γκρουπ ούτε λόγος. Τους έχουν έχουν αναλώσιμους ως backdancers.

#78 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 09 September 2009 - 09:50

για την ταινία του Τζιν

official site

gossip

preview

για να δούμε... :hot:

Posted Image

#79 marilena_r

marilena_r

Pirate Queen

• Members
  • 226 posts

Posted 09 September 2009 - 20:27

Καλά η ταινία θα τα σπάσει! Είμαι σίγουρη!!
Η πρώτη εμφάνιση του Τζιν δεν ήταν και ότι καλύτερο για τα δικά του μέτρα, αλλά συγχωρείται.
Kimi ga iru subarashi sugiru

Moderator της withoutnotice livejournal κοινότητας

#80 hananaki

hananaki

Starting...

• Members
  • 10 posts

Posted 14 September 2009 - 21:47

Τελικά παρότι δεν πολυσυμπαθώ το Jin μόνο σε μένα ψιλοάρεσαν τα πλάνα από την ταινία?Σε σημείο που από κει που έλεγα πως δεν υπάρχει περίπτωση να τη δω τώρα λεω να τη δω να ξέρω τι θα κρίνω δηλαδή!
Δε μου φάνηκε τόσο κατώτερη των προσδοκιών για το Jin πάντως

Posted Image

#81 marilena_r

marilena_r

Pirate Queen

• Members
  • 226 posts

Posted 14 September 2009 - 21:49

Καλέ και σε εμένα άρεσαν τα πλάνα! Τι έγραψα μόλις πριν από εσένα;

#82 ANM

ANM

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 15 September 2009 - 00:45

Akanishiiiiiiiiiiii... Καιρός ήταν να τον δούμε στν μεγάλη οθόνη (γενικότερα σε οποιαδήποτε οθόνη... Που έχεις εξαφανιστεί Jin?????).. Ίσως είμαι υπερβολικά positive αλλά είμαι σίγουρη οτι η ταίνια θα τα σπάσει.. Rock Jin... Μόνο αυτό ήθελα να δω.. Kyaaaa!!(crazy fangirl mode on)..
BE AGAINST YOUR FATE!!!

#83 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 15 September 2009 - 01:04

Καινούρια φρέσκα gossip, μου τα είπε η αδελφή μου το απόγευμα. Πάλι, μια φιλενάδα του Jin με την οποία είναι πολύ κοντά κ όλα τα συναφί, ενώ έχουν ρωτηθεί σε σόου ή συνέντευξη, δεν έχω ιδέα, αν θα τα φτιάχνανε μεταξύ τους, ο Ακανίσι μας είπε πως ΄κάνει dating πολλά κορίτσια γιατί με οποιαδήποτε τα είχε μέχρι τώρα, τον χώριζε πάνω στη βδομάδα. [hard to believe] Και όταν η φιλενάδα του ρωτήθηκε αν θα τα έφτιαχνε μαζί του, απάντησε πως όχι, και δεν είναι ο τύπος της xD

Να το δω αυτό [Akanishi dumped every week] και τί στον κόσμο! Πάντως το playboy του πάει μια που τώρα παίζει και το ρόλο στην ταινία τρομάρα του...xDD

As well as, D-Boy Seto Koji, ο οποίος είναι τόσο φαν του Luffy που τον κάνει κόσπλεϊ σε κάθε ευκαιρία, λέει πως θέλει δίδυμα και δεν θα παντρευτεί αν δε βρει κοπέλα που να τα θέλει κι αυτή. το κατά πόσο θα το καταφέρουν, αλλουνού παπά ευαγγέλιο
Posted Image
~ ~
Fanfics and original stories @ my writing LJ
http://fuyunogekkouka.livejournal.com/

#84 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 15 September 2009 - 07:54

Θα τα καταφέρουν με εξωσωματικη. :P Αλλα μην βγουν τπτ πενταδυμα και μετα τρέχουνε και δεν φτάνουνε...Ή μπορει να κανουν καμια δεκαρια παιδια πρωτα, ε η εντεκατη προσπάθεια μπορει να ειναι πιο καρπερη.

#85 marilena_r

marilena_r

Pirate Queen

• Members
  • 226 posts

Posted 15 September 2009 - 08:04

Είμαι σίγουρη ότι ο Τζιν θα έχει πολλές ερωτικές απογοητεύσεις. Αν μη τι άλλω, λέτε να τον θέλει καμία για εσωτερικά του χαρίσματα; Μια χαρά παιδί είναι, αλλά πόσο εύκολο είναι να το καταλάβεις; Ποιος ξέρει με τι κοπέλες μπλέκει... Βασικά αν θέλει μια κοπέλα να την κυνηγάει αυτός, αλλά μην τολμήσει αυτή να γίνει τσιμπούρι... τότε δύσκολα τα πράγματα. Πρέπει να εκφραστεί και αυτή!!!
Επίσης φυσικά και δε χάθηκε ο Τζιν! Δεν χρειάζεται να κάνει 500 ντράμα!! Ας ξεκουραστεί, χαλαρώσει, κόψει το τσιγάρο, ισιώσει γενικά, κάνει καμιά πρόβα γενικά... Που δεν είναι τεμπέλης δηλαδή, αλλά αν προσπαθούσε λίγο παραπάνω δεν θα είχε να πει κανείς τίποτα κακό για αυτόν. (Φλυάρησα ή άνοιξα τους ασκούς του Αιόλου; Αχ ο Τζιν είναι ευαίσθητο θέμα....)
Gomen gomen...

#86 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 15 September 2009 - 10:30

Χαχα για τον Setou Kouji είχα διαβάσει σε συνέντευξη του στο Myojo ότι είναι μεγάλος One Piece fanboy και ότι κλαίει κάθε που διαβάζει το κεφάλαιο που αφήνουν τη Vivi στην Arabasta (d'awwwwwww). Θέλει διδυμάκια; Τι χαριτωμένο! Όντως αν κάνουν εξωσωματική θα τα πιάσουν πιθανότατα. Εγώ πάντως δε θα άντεχα 2 μωρά ταυτόχρονα!

Όσο για το Τζιν... τελικά νομίζω θα ταίριαζε μαζί μου. Δεν θα του γινόμουν ποτέ τσιμπούρι. Ούτε τηλέφωνο δεν θα τον έπαιρνα. Βαριέμαι υπερβολικά μέχρι και μηνύματα να στέλνω. Θα ανταλλάζαμε και Pimp hats. Χαλαρά πράγματα... Το πότε θα πέρναγε η βδομάδα και δε θα χαμε χωρίσει (ούτε συναντηθεί) δε θα το καταλάβαινε! LOL
Πάντως πλάκα πλάκα ΠΑΝΕ ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ ΡΕ ΒΛΑΜΜΕΝΟ! Τα χεις κάψει τα κυκλώματα με τις καταχρήσεις. Μια χαρά παιδί και έχεις καταστραφεί! Τσκ τσκ...

#87 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 posts

Posted 15 September 2009 - 11:34

Ρε παιδιά μην ανησυχείτε είναι μέχρι να πάω στην Japan να τον στρώσω να τον βάλο στον σωστό δρόμο :P ..!!
Αχού το μωρό μου :love: λίγη καθοδήγηση θέλει !!
Jin ζούμε με μένα να σε δούμε :P.................

#88 Kirenahana

Kirenahana

Not-so-hardworking Youth

• Members
  • 272 posts

Posted 15 September 2009 - 11:44

Δε μου κάνει και τόση εντύπωση πάντως να τον παρατάνε... Αν είναι τόσο ψώνιο όσο φαίνεται, λογικό το κόβω. Έχει κι αυτή την έκφραστικότητα πανάθεμά τον, φαντάζομαι τον βαριουνται και μετακινούνται στο επόμενο Τζονι μποι... Σκύλες!

Posted Image

#89 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 15 September 2009 - 12:09

Όσο για το Τζιν... τελικά νομίζω θα ταίριαζε μαζί μου. Δεν θα του γινόμουν ποτέ τσιμπούρι. Ούτε τηλέφωνο δεν θα τον έπαιρνα. Βαριέμαι υπερβολικά μέχρι και μηνύματα να στέλνω. Θα ανταλλάζαμε και Pimp hats. Χαλαρά πράγματα... Το πότε θα πέρναγε η βδομάδα και δε θα χαμε χωρίσει (ούτε συναντηθεί) δε θα το καταλάβαινε! LOL

:hahaha:Me too.Εμένα μου χει τύχει κιόλας να μου παραπονεθεί κάποιος επειδή δε του έστελνα μηνύματα και δεν τον έπαιρνα τηλ.Ας αποφασίσουν τι θέλουν πια!Πάντως εγώ δεν έχω δει ούτε trailer της ταινίας.Όταν βγει σε καλό αρχείο με υπότιτλους μπορεί να το δω από περιέργεια και μόνο.Καλός ο Τζιν αλλά όχι αρκετός για να δω ταινίας εξαιτίας του.

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#90 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 15 September 2009 - 23:22

θα του καθόμουν του κότζι αλλά ειναι πολύ μικρός....

συμφωνώ με την a2a

Spoiler: μεγάλη φωτό