Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

j-idols κουτσομπολ- γκουχ! news

• Please log in to reply
480 replies to this topic

#166 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 18 December 2009 - 01:32

d'awwwww~ adorableeee~ X333
eito look really good in white, το συνειδητοποιω για δευτερη φορα μετα τη photoshoot στο Potato δεκεμβριου :3

εγω παλι με τετοιο στησιμο μου φαινεται το ακριβως αντιθετο, αλλα οσο να ναι τα καβουρια στις τσεπες του sachou ειναι αδιαμφησβητητα :pp
παντως Yasu and Maru win an award for overwhelming moe in that cm :awww:

Posted Image

Spoiler: &#33909

#167 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 18 December 2009 - 11:57

Ειναί υπέροχοι! Πόσα χρωστάω στη φίλη μου που μου τα πήρε δώρο για τα Χριστούγεννα! Λογικά θα τα έχω πριν την Πρωτοχρονιά! Yay! ^^

#168 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 18 December 2009 - 13:54

Eeeeehhhh, από πού κι ως πουυυυ??? Εσύ δεν είπες στη withoutnotice ότι τα ταχυδρομικά από εξωτερικό θα αργούνε να παραδοθούνε???
Posted Image
~ ~
Fanfics and original stories @ my writing LJ
http://fuyunogekkouka.livejournal.com/

#169 marilena_r

marilena_r

Pirate Queen

• Members
  • 226 posts

Posted 18 December 2009 - 14:09

Όχι απαραίτητα! Εμένα μου ήρθε η παραγγελία από το CDJapan εχθές και μου την είχαν στείλει μόλίς την Δευτέρα.
Kimi ga iru subarashi sugiru

Moderator της withoutnotice livejournal κοινότητας

#170 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 18 December 2009 - 17:25

Από Ασία είπα και εννοούσα κυρίως YesAsia. H φίλη μου τα πήρε από το CdJapan με EMS. Επίσης επιτέλους σήμερα πήρα 4 παραγγελίες μαζί (ήρθε και το BANDAGE YES!) άρα μάλλον ξεκόλλησαν τα ταχυδρομεία! Είδωμεν βέβαια!

#171 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 18 December 2009 - 18:51

Αχ μακάρι, γιατί κι εγώ από το CDJapan τα πήρα <333 Τέλεια, πεθαίνω στην ανυπομονησία τώρα ΧD
Posted Image
~ ~
Fanfics and original stories @ my writing LJ
http://fuyunogekkouka.livejournal.com/

#172 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 24 December 2009 - 18:43

ελάτε πείτε το είμαι η αγαπημένη σας shenpai... στο φόρουμ... (άσχετα που οι μόνες μεγαλύτερες εδώ είμαι μόνο εγώ και η Nighteyes) και αν δεν είμαι θα γίνω μετά απο αυτό...
(ή έτσι νομίζω)

όσες έχουν τάσεις για nosebleed να απομακρυνθούν από την οθόνη

Spoiler: Male Celebs that you would want as your lover 2009

εγώ πάντως δεν έχω πρόβλημα τους θέλω όλους...

#173 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 24 December 2009 - 19:57

Εμένα πάλι δε μου γεμίζει το μάτι κανένας τους. Ο τελευταίος κάτι λέει γιατί δε φαίνεται ανήλικος :kakaka:
Επίσης ο Ninomiya Kazunari φαίνεται καλούλης.

Βέβαια τώρα που βρήκα τον Αυτοκράτορα Geun-Seok, τα γιαπώνια μου φαίνονται ακόμα πιο σαμιαμίδια. Αν θα'ναι γιαπωνέζος, θα είναι μεγαλύτερος σε ηλικία... ή ο Kenichi :canthelp:

#174 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 24 December 2009 - 20:29

Φυσικά είναι θεϊκή λίστα! Ο Tsuyopon στο 10! Yatta!
O Masa είναι σταθερή αξία. Πόσοι άντρες που πάτησαν τα 40 είναι ακόμα τόσο σέξι; Πολύ λίγοι!
Ο Hiro είναι παντρεμένος πια! ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΑΚΑ! Μακάρι να είναι πάντα μαζί (Hiro please don't hurt her EVER <333).
And Sho... Ah... Sho... I keep dying even thinking about you...

And I prefer skinny, short Japanese boys to bulky Koreans! Ποτέ δε μου άρεσαν οι ψηλοί και οι φουσκωμένοι. Δώστε μου κοκκαλιάρικα αγοράκια και πάρτε μου την ψυχή! :if:

AND LOL 2008 -> 07 Kamiji Yusuke
Just LOL! He's cute but... LOL

#175 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 25 December 2009 - 00:25

And I prefer skinny, short Japanese boys to bulky Koreans! Ποτέ δε μου άρεσαν οι ψηλοί και οι φουσκωμένοι. Δώστε μου κοκκαλιάρικα αγοράκια και πάρτε μου την ψυχή! :if:

*nods*nods*:smokingg:

#176 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 25 December 2009 - 00:28

δεν νομίζω εγώ τον θέλω τον άντρα, άντρα όχι γυναίκα...
αν ήθελα γυναίκα δόξα το θεό έχει αρκετά ωραίες εδώ πάνω...

#177 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 25 December 2009 - 01:40

δεν νομίζω εγώ τον θέλω τον άντρα, άντρα όχι γυναίκα...
αν ήθελα γυναίκα δόξα το θεό έχει αρκετά ωραίες εδώ πάνω...

Posted Image

#178 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 25 December 2009 - 13:13

^true μια βόλτα να βγεις και έχεις σταμπάρει πολλές ωραίες παρουσίες(τι λέω θεέ μου)

Ο Ιάπωνας μ'αρέσει λεπτός.Ο Κορεάτης μ'αρέσει γυμνασμένος.Ο Έλληνας μ'αρέσει να έχει ένα κανονικό βάρος(το λέω γιατί προχθές έπεσα πάνω σε έναν dj που παίζει να ήταν πιο λεπτός από τον Kame στο One Pound Gospel.Πήγαν να μου πέσουν τα μαλλιά!)

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#179 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 25 December 2009 - 18:33

ρε συ μίκο,γιατί δεν σκέφτεσαι αλλιώς ότι εγώ είμαι γριά και οτι σε περνάω 11χρόνια
άρα θα πεθάνω πρώτη, τότε μπορείς να τον χαρείς όσο θες.

αλλά άντε επειδή είμαι μεγαλόψυχη σου τον χαρίζω...
όμως με τον Kaname, Odagiri, Eita και Shirota
δεν διαπραγματεύομαι...

επίσης ήθελα να ρωτήσω... ρε παιδιά τι έχει η γυναίκα του Hiro Mizushima?
και θα πάρει είπε άδεια το 2010 μάλλον θα κάνει ένα διάλειμμα
για να σταθεί στο πλάι της άρρωστης γυναίκας του...
τι μπορεί να έχει ειναι και μικρό κοριτσάκι ρε γμτ.

#180 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 25 December 2009 - 20:55

Τότε εμένα που μου αρέσουν ψηλοί και ψιλογεροδεμένοι (δε θέλω πολλά καρούμπαλα, απλά ωραία γραμμή), δώσε μου τον Geun-Seok. :awww:
Τον είδα και στο Beethoven Virus που είχε και τα κιλά του ακόμη και έπαθα. Πάθαμε δηλαδή. Αρχίσαμε τα επιφωνήματα και τις κραυγές με τη μητέρα μου μαζί :hahaha:
Κράτα εσυ τα σαυρούδια σου και ασε τους πιο φουσκωτούς σε εμάς :hehehe: