Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Θέλουν να απαγορεύσουν τα eroge και άλλα ROFL (κάπως ακατάλληλο για ανηλίκους)

• Please log in to reply
155 replies to this topic

#76 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 posts

Posted 25 June 2009 - 19:05

Posted Image

ΉΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΣΥ!!

υπάρχουν άτομα που πέζουν αυτά τα παιχνίδια που προσπάθεις να την ρίξεις στο κρεβάτι?

και ακόμη χειρότερα τι λογοκρισία ειναι αυτή στις μέρες μας ρε.
Δε πα να έχει και που---βράκια το παιχνίδι εμένα τι με νοιαζει , εγώ το βλέπω?

ακου ρε συ πραγματα των 21ο αιώνα....

δεν πάνε οι κυρίες που το παίζουν και αγωνιστρίες να πλυνουν κανα πίατο καλύτερα, που αντι να αγωνίζωνται για να πάρουν αυτες παραπάνω δικαιόματα αγωνίζωνται για να σταματίσουν άλλοι να έχουν δικαιόματα..
:bahhh:
Posted Image
My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews :P

#77 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 25 June 2009 - 19:27

Κριμα ρε γαμωτο εχει γινει πολυ ανωμαλος ο κοσμος...

Αμα ειναι να βλεπουμε και παιδικο πορνο διοτι οπως ειπε και καποιος ποιο πριν δεν μπορουμε να βιασουμε την πριζα του υπολογιστη μας...ημαρτων!

Δεν εχει να κανει με το τι ειναι πραγματικο, εχει να κανει με το τι εθιζεσαι σαν ατομο κατι που δεν ξερεις πως μπορει να βγει στην κοινωνια ποιο μετα.

Σε αυτα η Ιαπωνεζοι νομιζω το εχουν χασει τελειως, μπορει να ακουστω σκληροπυρινικος αλλα ακομα και anime στυλ lucky star μου φαινονται ΠΟΛΥ παραξενα (με την κακη εννοια).

#78 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 25 June 2009 - 20:19

Δεν εχει να κανει με το τι ειναι πραγματικο, εχει να κανει με το τι εθιζεσαι σαν ατομο κατι που δεν ξερεις πως μπορει να βγει στην κοινωνια ποιο μετα.

Τα eroge το κάνουνε το άτομο έτσι ή ήταν από πρίν και απλά στρέφεται σε αυτά για εκτότωση;

#79 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 25 June 2009 - 20:38

Εγώ πάντως σας το λεγα πρέπει να απαγορεύσουμε τα πάντα, αλλά δεν μ' ακούγατε :hahaha:

Να απαγορεύσουμε τις τσόντες, τις ταινίες, βιβλία και όλα τα σχετικά με βία, να απαγορεύσουμε την ομοφυλοφιλία, να απαγορεύσουμε την ελευθερία στο internet, να απαγορεύσουμε τα σκουλαρίκια και τα βαμμένα μαλλιά για τους άντρες και φυσικά να απαγορεύσουμε το να λες μια μη politically correct άποψη γιατί επηρεάζεις του άλλους και τους κάνεις ανώμαλους.

Και όσοι αντιδρούν σε αυτά προφανώς έχουν πρόβλημα... Αφού μπορούν να κάνουν όλα τα άλλα, και επιμένουν να κάνουν τα δικά τους! Τι αχαριστία. Δεν έχει σημασία αν αυτά που κάνουν δεν ενοχλούν τους υπόλοιπους, σημασία έχει ότι δεν πρέπει να το κάνουν.

Φυσικά κάποια στιγμή θα πρέπει να επιβληθούν κάποιες απόψεις για να σωθεί ο κόσμος. Να κάψουμε και όσους λένε το αντίθετο για να μην μας επηρεάζουν.

Γιατί το να παίζει ένας κακόμοιρος ένα eroge στο σπιτάκι του, είναι μεγάλο έγκλημα. Κάνει κάτι που η ιδέα και μόνο της πράξης αποτελεί έγκλημα. Με την ίδια λογική φυσικά όποτε κάποιος νευριάζει και λέει δεν αντέχω θα τον σκοτώσω αυτόν, θα πρέπει να φυλακίζεται.

Άντε γιατί πολύ ελευθερία έπεσε και εξαιτίας αυτής δεν μπορούμε να ζήσουμε ελεύθερα και με ασφάλεια.
phmava.php

#80 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 25 June 2009 - 20:56

Άντε γιατί πολύ ελευθερία έπεσε και εξαιτίας αυτής δεν μπορούμε να ζήσουμε ελεύθερα και με ασφάλεια.

Δεν ειμαι εναντιον της ελευθεριας...μην φερνεις ισοπεδοτικα παραδειγματα για να μπερδεψεις τα λεγομενα μου.

Απλα οταν θελεις να καταπολεμησεις (π.χ. την παιδικη πορνογραφια -η οποια φανταζομαι ολοι συμφωνουν οτι πρεπει να ειναι παρανομη) δεν μπορεις παραλληλα να δινεις ελευθερα οτι διαστροφικο σιχαμα κατεβει στον καθενα σκιτσογραφο και στους αναγνωστες του, οι οποιοι κανεις δεν μου εγγυαται τι σοι πραγματικα φετιχ εχουν και ασχολουνται με αυτα.

Διοτι ειμαι σιγουρος οτι τα δυο target group (eroge - παιδικο πορνο) ερχονται πολυ κοντα και θα ηταν τουλαχιστον στροθοκαμιλησμος να μην το παραδεχθουμε αυτο.

Γενικα ειμαι υπερ της προληψης καποιων καταστασεων οι οποιες βγαζουν ματι.
π.χ. δεν με καλυπτει το να τιμωρουμε απλα τους δολοφονους αλλα να φτιαξουμε μια κοινωνια οπου δεν θα τους δημιουργει.

και στη τελικη η ελευθερια ρε παιδια δεν βρησκεται στο να κακοποιουμε στον υπολογιστη μας μικρα κοριτσακια...ΕΛΕΟΣ

Edited by sgouver, 25 June 2009 - 21:15.

#81 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 25 June 2009 - 21:06

Εγώ πάντως σας το λεγα πρέπει να απαγορεύσουμε τα πάντα, αλλά δεν μ' ακούγατε :hahaha:

Να απαγορεύσουμε τις τσόντες, τις ταινίες, βιβλία και όλα τα σχετικά με βία, να απαγορεύσουμε την ομοφυλοφιλία, να απαγορεύσουμε την ελευθερία στο internet, να απαγορεύσουμε τα σκουλαρίκια και τα βαμμένα μαλλιά για τους άντρες και φυσικά να απαγορεύσουμε το να λες μια μη politically correct άποψη γιατί επηρεάζεις του άλλους και τους κάνεις ανώμαλους.

Και όσοι αντιδρούν σε αυτά προφανώς έχουν πρόβλημα... Αφού μπορούν να κάνουν όλα τα άλλα, και επιμένουν να κάνουν τα δικά τους! Τι αχαριστία. Δεν έχει σημασία αν αυτά που κάνουν δεν ενοχλούν τους υπόλοιπους, σημασία έχει ότι δεν πρέπει να το κάνουν.

Φυσικά κάποια στιγμή θα πρέπει να επιβληθούν κάποιες απόψεις για να σωθεί ο κόσμος. Να κάψουμε και όσους λένε το αντίθετο για να μην μας επηρεάζουν.

Γιατί το να παίζει ένας κακόμοιρος ένα eroge στο σπιτάκι του, είναι μεγάλο έγκλημα. Κάνει κάτι που η ιδέα και μόνο της πράξης αποτελεί έγκλημα. Με την ίδια λογική φυσικά όποτε κάποιος νευριάζει και λέει δεν αντέχω θα τον σκοτώσω αυτόν, θα πρέπει να φυλακίζεται.

Συμφωνώ, και μάλιστα προτείνω να τα κάψουμε όλα και να τους κάψουμε όλους και μετά να αυτοκτονήσουμε και οι ίδιοι. Αν δεν έχει απομείνει τίποτα, ε, τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά. :hahaha:

Διοτι ειμαι σιγουρος οτι τα δυο group (eroge - παιδικο πορνο) ερχονται πολυ κοντα και θα ηταν τουλαχιστον στροθοκαμιλησμος να μην το παραδεχθουμε αυτο.

Ξέρεις, υπάρχουν κάτι διαφορούλες στο πως φτιάχνεται το ένα και πως το άλλο.

και στη τελικη η ελευθερια ρε παιδια δεν βρησκεται στο να κακοποιουμε στον υπολογιστη μας μικρα κοριτσακια...ΕΛΕΟΣ

Μου αρέσει που δεν ήθελες και να τα ισοπεδώνουμε όλα. Τα eroge δεν είναι μόνο με λόλι. Έχουνε όλων των ειδών τα φετίχ. Όπως τα ανιμέ δεν είναι μόνο για παιδάκια.

#82 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 25 June 2009 - 21:13

Τα eroge δεν είναι μόνο με λόλι. Έχουνε όλων των ειδών τα φετίχ. Όπως τα ανιμέ δεν είναι μόνο για παιδάκια.

Να ειμαι σιγουρος οτι υπαρχει και ενα 30% που δεν πρεπει να ειναι αλλα τουλαχιστον συμφωνουμε για τα λολι επειδη εγω σε αυτα αναφερομουν βασικα.

#83 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 25 June 2009 - 21:29

Στην κοινωνια που θα δημιουργησουεμ μετα το 2025 που θα εχουμε κατακτησει τον κοσμο, κατα τα προτυπα αυτης των Ολυμπιων Ελ, αυτα τα φαινομενα θα εκλιψουν, καθως προκειται καθαρα για τα αποτελεσματα της επιροης των Νεφελιμ πανω στην ανθρωπινη φυση. Τα Ρυπαρα Γενη θα χασουν ολα τους τα κεκτημενα, τα 18 Ταγματα των Τελωνιων θα εχουν κατατροπωθει και ο κοσμος θα ειναι επιτελους ασπιλος.

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#84 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 25 June 2009 - 22:53

Στην κοινωνια που θα δημιουργησουεμ μετα το 2025 που θα εχουμε κατακτησει τον κοσμο, κατα τα προτυπα αυτης των Ολυμπιων Ελ, αυτα τα φαινομενα θα εκλιψουν, καθως προκειται καθαρα για τα αποτελεσματα της επιροης των Νεφελιμ πανω στην ανθρωπινη φυση. Τα Ρυπαρα Γενη θα χασουν ολα τους τα κεκτημενα, τα 18 Ταγματα των Τελωνιων θα εχουν κατατροπωθει και ο κοσμος θα ειναι επιτελους ασπιλος.

Για σου ρε συντροφε EL !

Θα ερθει ο καρος που θα μας καταλαβουν...που θα παει λιγα χρονακια ακομα μενουν,καναμε κατι 1000δες υπομονη.

#85 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 25 June 2009 - 23:34

Εντάξει αν έρθει μια ώρα όπου θα έρθει η αστυνομία και θα κλείσει αυτό το site γιατί προωθεί την παιδική πορνογραφία και προσπαθεί να συλλάβει όσα πιο πολλά μέλη μπορεί, γιατί θα θεωρηθούν ύποπτα, τότε ελάτε και πείτε ε, ήταν για να προστατευτεί η κοινωνία.

Και θα πει κάποιος.. ε εντάξει δεν παίζει φάση να γίνει και είμαι ακραίος... Ίσως, αλλά βλέπω τελευταία ότι παίζει μια αυξημένη κίνηση στο censorship (βλέπε αυτό το thread, η προσπάθεια ελέγχου του internet και άλλα).

Επιπλέον κανείς δεν κακοποιεί κανένα κοριτσάκι με το να παίζει eroge. Όσο για την πρόληψη... Ναι και στην χούντα για αυτό δεν επιτρέπονταν να κυκλοφορείς το βράδυ, για λόγους πρόληψης μην τυχόν είναι κανένας εγκληματίας. Αλλά δεν νομίζω να άρεσε και σε πολύ κόσμο..
phmava.php

#86 manOfManyNames

manOfManyNames

Anime Newbie

• Members
  • 62 posts

Posted 25 June 2009 - 23:42

Επιπλέον κανείς δεν κακοποιεί κανένα κοριτσάκι με το να παίζει eroge. Όσο για την πρόληψη... Ναι και στην χούντα για αυτό δεν επιτρέπονταν να κυκλοφορείς το βράδυ, για λόγους πρόληψης μην τυχόν είναι κανένας εγκληματίας. Αλλά δεν νομίζω να άρεσε και σε πολύ κόσμο..

Στη Χούντα ήξεραν τι έκαναν. Απαγόρευαν να μαζεύονται και πάνω από 5 άτομα, για να μην κολλήσουν γρίπη των Χοίρων

#87 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 26 June 2009 - 08:58

Εντάξει αν έρθει μια ώρα όπου θα έρθει η αστυνομία και θα κλείσει αυτό το site γιατί προωθεί την παιδική πορνογραφία

Με τετοιες γενικευσεις βγαινεις εκτος θεματος, εγω δεν ειπα ποτε να σε κλεινουν φυλακη επειδη παιζεις eroge και αλλα τετοια απλα ειμαι υπερ του cencorship κυριως σε οτι αφορα τα λολι.
Τωρα αμα εχεις εθιστει τοσο πολυ σ'αυτα που το θεωρεις καταπατηση των δικαιωματων σου, εκει παω πασο διοτι δεν χωραν πολλες κουβεντες.

Ναι και στην χούντα για αυτό δεν επιτρέπονταν να κυκλοφορείς το βράδυ, για λόγους πρόληψης μην τυχόν είναι κανένας εγκληματίας. Αλλά δεν νομίζω να άρεσε και σε πολύ κόσμο..

XAXA !

Την χουντα φιλε phm ποσος θα την ενδιεφεραι αν ησουν στο σπιτακι σου και παιζεις eroge απο την στιγμη που δεν θα εκανες ενεργειες εναντιων της τοτε θα σε εγραφε στα παλια των υποδυματων της.

Οταν λεω προληψη εννοω παιδεια και πολιτισμο...το να μην υπαρχει κυκλοφορια ειναι απλα μια καταστολη.

Καταλαβαινω οτι ο καθενας εχει την αποψη του πανω σ'αυτο και δεν ειναι υπαρχει σωστο ή λαθος...απλα εχω την αποψη μου και το γεγονος οτι δεν συμφωνητε μαζι μου δεν σημενει οτι ειμαι χουντικος.

#88 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 26 June 2009 - 09:10

Αν δεν σας αρέσουν, μην τα παίζετε. Αν σας αρέσουν, παίξτε τα ήσυχα στο σπιτάκι σας και μην ενοχλείτε κανέναν. Αν ξεφύγετε και κάνετε κάτι σε αληθινά άτομα, φυλακή.
Everyone is happy.

Το θέμα φαίνεται να είναι λιγότερο συμαντικό κι από το κάπνισμα σε δημόσιους χώρους. Με ενοχλεί αν ο άλλος ξεφυσάει καπνό δίπλα μου και μπορώ να του ζητήσω να σταματίσει ή μπορώ να φύγω μακριά του. Αν παίζει eroge στο σπιτάκι του ενώ δεν είμαι εκεί, τι να του πεις;

#89 manOfManyNames

manOfManyNames

Anime Newbie

• Members
  • 62 posts

Posted 26 June 2009 - 14:15

Με τετοιες γενικευσεις βγαινεις εκτος θεματος, εγω δεν ειπα ποτε να σε κλεινουν φυλακη επειδη παιζεις eroge και αλλα τετοια απλα ειμαι υπερ του cencorship κυριως σε οτι αφορα τα λολι.
Τωρα αμα εχεις εθιστει τοσο πολυ σ'αυτα που το θεωρεις καταπατηση των δικαιωματων σου, εκει παω πασο διοτι δεν χωραν πολλες κουβεντες.

Κοίτα, εγώ με τα eroge δεν έχω επαφή, μόνο κάτι anime βασισμένα σε τέτοια παιχνίδια έχω δει (Kanon, Air, Tsukihime τρία που θυμάμαι). Αλλά μου αρέσουν πολύ οι ταινίες τρόμου. Οι πολύ βίαιες ταινίες τρόμου. Δεν έχω και πρόβλημα αν παίζει και σεξουαλική διαστροφή ανάμεσα στα αιματοκυλίσματα. Δε με ενδιαφέρει αν ο Ιάπωνας θα μπορεί να παίζει παιδεραστικά παιχνίδια στο PC του. Ξέρω όμως ότι, όταν ξεμπερδέψουν με αυτόν, θα αναστήσουν το νόμο για τα video nasties και θα μου χαλάσουν και εμένα τη διασκέδασή μου.

Δε θυμάμαι ποιος το είχε πει, αλλά πήγαινε κάπως έτσι: "Όταν οι Ναζί συνέλαβαν τους Εβραίους, δεν έκανα τίποτα, γιατί δεν ήμουν Εβραίος. Όταν συνέλαβαν τους Κουμουνιστές δεν έκανα τίποτα, γιατί δεν ήμουν Κομουνιστής. Και όταν συνέλαβαν εμένα, κανένας δεν έκανε τίποτα, γιατί δεν ήταν εγώ." Η λογοκρισιά, ο νεοσυντηριτισμός και τα ακραία λόμπι είναι εχθροί όλων μας.

#90 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 27 June 2009 - 14:31

Δε με ενδιαφέρει αν ο Ιάπωνας θα μπορεί να παίζει παιδεραστικά παιχνίδια στο PC του.

Eμενα αυτο ειναι κατι που το θεωρω αρρωστο και ειμαι πολυ χαρουμενος που τουλαχιστον εδω δεν υπαρχουν σε βιτρινες μαγαζιων τετοιου ειδους παιχνιδια ή κομικ.

Γενικα πιστευω οτι η παιδικη αθωωτητα ειναι κατι που εδω και χρονια εχει αρχιζει να σβηνει και θεωρω οτι ειναι βασικο συστατικο μιας υγειης κοινωνια να δειχνει ιδιαιτερη προσοχη σε ολα αυτα τα ζητηματα που αφορουν την διαμορφοση του παιδικου χαρακτηρα, διοτι μπορει να ξεκιναν απο τον υπολογιστη σου αλλα δεν ξερεις που καταληγουν.

Βεβαια εδω εχουμε φτασει στο σημειο να συμμετεχουν παιδακια σε ριαλιτι, το rtl μαλιστα εχει φτιαξει και ενα με βρεφοι! Τι λεμε τωρα...

Η λογοκρισιά, ο νεοσυντηριτισμός και τα ακραία λόμπι είναι εχθροί όλων μας.

Συμφωνω οσο δεν παει...

Αλλα εσυ την λογοκρισια που την βλεπεις, στην βια και το sex? Παντου υπαρχουν και προμοταρονται απο το lifestyle, γεννωντας ανθρωπους που σκεφτονται μονο ετσι.

Η λογοκρισια υπαρχει και θα υπαρχει εκει που συμφερει το συστημα και τον παρα του καθενος, αμα μας ενδιεφεραι τοτε δεν θα μιλαγαμε για λογοκρισια στα eroge αλλα στα media και στην πολιτικη, εκει δηλαδη οπου πραγματικα υφισταται.

Edited by sgouver, 27 June 2009 - 14:42.