Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Zeni Geba

• Please log in to reply
78 replies to this topic

#46 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2009 - 20:16

ωραία καιρός να δεις το maou τώρα.

Ελπίζω να μ' αρέσει. Αλήθεια όλα τα doramas είναι δραματικά; Θα μου πείτε η λέξη το λέει, αλλά είπα μήπως έχει άλλη έννοια. Γιατί αν όλα τα doramas είναι δραματικά, με τα υπόλοιπα είδη τι γίνεται; Λέγονται αλλιώς;:nosey:

Orion19
Spoiler: Μην ανοίξετε αν δεν έχετε δει το τέλος

Για την σκηνή που λέτε, εγώ την είχα καταβρεί. Ήταν απίστευτα καλός και την βρήκα θλιβερή
Spoiler:
Το όλο σκηνικό είχε πολλά μηνύματα. Από τις αγαπημένες μου. Όπως και
Spoiler:
Αν το σκεφτώ θα θυμηθώ κι άλλα, οπότε την κάνω.:congrats:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nighteyes: 09 Μάιος 2009 - 20:55

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#47 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2009 - 20:46

Ε όχι δεν είναι όλα τα dramas δραματικά. Έχει για όλα τα γούστα. Προσωπικά εμένα τα αγαπημένα μου είναι τρελές κωμωδίες αλλά πρέπει να σου αρέσει το περίεργο ιαπωνικό χιούμορ για να τις εκτιμήσεις. Τσεκάρε τη λίστα με τα recommendation μου αν θες. Δε θέλω να πιστέυω ότι τη γράφω τσάμπα...

#48 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2009 - 01:37

όχι τα doramas δεν ονομαζονται ετσι λογω καταναγκαστικης συγκινησης... οσο συχνα βρισκεις το στοιχειο αυτο στα anime π.χ., τοσο το βρισκεις κι εκει...
ffs, δεν ειναι ειδικη κατηγορια κλαψας... >_>
προσωπικα θα δωσω βραβειο ευρηματικοτητας σ'οποιον μου βρει πού ακριβως υποτιθεται οτι βρισκεται το καταναγκαστικο κλαμα στο mendol για παραδειγμα.. καμια σχεση απλα...

*kinda off-topic but couldn't resist*

video quality talk?? in my jdrama fandom?? :oo::oo::oo:

just giving a warning απο τωρα:
αν ειστε αμετανοητο quality freak σχετικα με αυτα που βλεπετε, proceed with caution...
σε -συγκριτικα- ελάχιστες περιπτωσεις εχει υποτιτλιστει σειρα απο πανω απο εναν fansubber και αυτο σε προσφατα dramas.. απο κει και περα, one has no other option than simply take what's given and be grateful for that...
ενδεικτικα πηγαινετε να κατεβασετε ενα episode απο το Neverland ή το Love & Eros για να συνειδητοποιησετε για ποσο χαλι μιλαμε...

Spoiler:

edit: on the other hand, ας ποσταρω εγω κανα 2 για πιο ευκολα

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από LucyBR: 10 Μάιος 2009 - 01:46

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: &#33909

#49 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2009 - 20:00

Δεύτερος γύρος και φτάσαμε πάλι στο 9ο επεισόδιο...

Spoiler:

#50 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2009 - 11:24

Βασικά είδα κι εγώ την σειρά μετά από προτροπή της Δώρας και μπορώ να πω πως μου άρεσε.Όχι τόσο για την πλοκή αλλά για διάφορα θέματα που έθιγε.Ενα απ'αυτά ήταν και οι μεγάλες αντιθέσεις που υπάρχουν σήμερα στην κοινωνία μας.Στην ίδια περιοχή υπήρχε μια οικογένεια όπου δεν είχε ούτε 50 Yen και υπήρχε και μια οικογενέια όπου είχε μια τεράστια βίλλα και 3-4 υπηρέτριες.Δείχνει ότι το σύστημα δυστυχώς έχει προβλήματα.

Γι'αυτό και στο τέλος αν είδατε έδειξε
Spoiler:

Πάντως σε αμερικάνικες σειρές πολύ δύσκολα βλέπεις να θέτονται προβληματισμοι γενικότερα -_-.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#51 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2009 - 02:48

Όντως. Τέτοιες σειρές θα έπρεπε να τις βλέπουμε. Θα έπρεπε να συζητιούνται στα σχολεία. Πόσοι απο εμάς προβληματιστήκαμε και προβληματιζόμαστε απο το θέμα των χρηματικών (ειδικά με τη κατάσταση που έχουμε στην Ελλάδα). Καλά, δε γινόμαστε Futarou, αλλά χωρίς το φονικό στοιχείο (αν και αυτό υπάρχει συχνά), πόσοι άνθρωποι σαν αυτόν υπάρχουν;

Ειδικά στη σημερινή κοινωνία θα έπρεπε να θίγονται τέτοια θέματα ειδικά με πιο νέα παιδιά που έρχονται σε ένα κόσμο που κυβερνείται απο το χρήμα και τη "dog eat dog" κατάσταση.

Ειδικά για τόσο σοβαρό θέμα που όπως έδειξε και η σειρά δε γλιτώνεται εφόσον ακόμη και οι "καλοί" αναγκαζόμαστε να υποκύψουμε στο χρήμα και μάλιστα μας διοικεί και χωρίς να το καταλαβαίνουμε αφού είναι τόσο "φυσικό" τη σήμερων ημέρα, θα έπρεπε να συζητάμε με τα παιδιά μας.

#52 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2009 - 09:34

Όπως κάθε εξεταστική περίοδο είπα να αρχίσω τα ντοράμας (αρχίζουνε τα δράματα, καταλαβαίνετε. ναι, βλέπω ντοράμας μόνο στις εξετάστικες, μόνο έτσι τις παλεύω :terror2:). Αφού είδα το Mei-chan no shitsuji για να μου πάει καλά ο μήνας (:hahaha:) είπα να διαβάσω εργατικό δίκαιο...και βρήκα το κατάλληλο ντοράμα να το συνοδεύσει! :kakaka:

Είμαι στα μισά και είμαι κάπως :nbleed: με το στόρι. Μόλις το τελειώσω θα πω τη γνώμη μου συνολικά.

'Εχει κάποια λάθη η σειρά, συμπεριλαμβανομένου του

Spoiler:

σε όσους άρεσε να δούνε Kurosagi ASAP. :nod:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#53 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2009 - 14:33

λάθη είχε αρκετά νομίζω...

Spoiler:

#54 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2009 - 14:53

Kαλα για αυτές τις μικρες λεπτομερειες μιλατε? :P

Spoiler:

#55 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2009 - 15:06

ε ναι δίκιο έχεις... και στην τελική μπορούσε απλά να μη το κάνει γιατί εκείνος δεν είχε αποδείξεις... άσε που μετά πήγε και τον έβαλε εκει πέρα και κανείς δεν τον πείρε χαμπάρι τόσες ώρες...
Spoiler:

#56 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2009 - 15:11

συμφωνώ @ παραπάνω :hahaha: ειδικά αυτό που λέει η πίτσα ήτανε μεγάλη ντροπή για την σειρά. κενούμπα να. απλά δεν μας είπανε τι έγινε και όλα οκ...νοτ :deadga6:

η μέγιστη μπούρδα για μένα ήταν

Spoiler:

και άλλα πολλά έχει. αλλά η ψυχολογία των πρωταγωνιστών είναι ρησπέκτ :nod:

επίσης πείτε μου ότι ο γιος του μπάτσου είναι και ιρλ δικός του γιατί είναι λες και έφτυσε και βγήκε! :hahaha:

έντιτ:
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#57 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2009 - 15:16

:hahaha:
Όντως είχε κάποιες τρύπες αν και για μένα δεν έπαιξαν ιδιαίτερο ρόλο. Έχω την εντύπωση πάντως ότι δεν ήταν τρύπες με την κακή έννοια αλλά κάποια πράγματα που δεν εξήγησαν ή δεν ανέπτυξαν από το manga. Δεν ξέρω, υποθέτω ότι θέλανε να κόψουν από την ιστορία λόγω έλλειψης τηλεοπτικού χρόνου. Εξάλλου το σημαντικό στην ιστορία ήταν άλλο κι όχι αυτά τα κενά.

Σ' αυτό που λέει η samurai_pizza_dora όντως είναι το πιο κουφό, αλλά φαίνεται ότι παρέλειψαν αρκετό υλικό σ' αυτό το σημείο. Btw όταν βγήκε το manga
Spoiler:

Spoiler:

έντιτ:
Spoiler:

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nighteyes: 02 Ιούνιος 2009 - 15:39

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#58 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2009 - 15:36

E ναι, εννοείται πως δεν κρατάμε τις τρυπες απο την όλη σειρα! Αυτό έλειπε!:terror2: Αλλα αφου μπηκαν που μπηκαν στον κοπο να κανουν τετοια αριστουργηματική σειρα, δνε μπορουσαν να μπαλωσουν 2-3 πραγματάκια έτσι για τα μάτια του κοσμου? :S

Την πρωτη φορα που το ειδα, μπορω να πω οτι δεν με ενοχλησε τόσο η τρυπα, αλλα το εβλεπα προχθες 2η φορά με 2 φιλες μου και νταξ, επεσε πολυς σχολιασμός. Και αυτό με την εταιρία όντως ήταν παράξενο glastenen! Αλλα για τους υπολοιπους που δεν εχουν ιδεα απο νομικές υποθέσεις μπορει να περναγε καπως πιο ελαφρα. :P

#59 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2009 - 17:38

συμφωνώ @ παραπάνω :hahaha: ειδικά αυτό που λέει η πίτσα ήτανε μεγάλη ντροπή για την σειρά. κενούμπα να. απλά δεν μας είπανε τι έγινε και όλα οκ...νοτ :deadga6:

Spoiler:

και άλλα πολλά έχει. αλλά η ψυχολογία των πρωταγωνιστών είναι ρησπέκτ :nod:

επίσης πείτε μου ότι ο γιος του μπάτσου είναι και ιρλ δικός του γιατί είναι λες και έφτυσε και βγήκε! :hahaha:

έντιτ:
Spoiler:

:nod2::nod2::nod2::nod2::nod2::nod2::nod2::nod2:

βάσηκα φάνηκε ότι κληρονόμησε αυτός τα πάντα... και όχι ενώ μπορούσε να σταματήσει εκεί αυτός ήθελε και άλλα... επίσης στο τέλος
Spoiler:

#60 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2009 - 17:50

Εγώ απ'ότι έχω καταλάβει οι Ιάπωνες βιαριούνται ορισμένες φορές να δόσουν προσοχή σε τέτοιες και τις περνάνε στο ντούκου.Αντίθετα οι αμερικάνικες σειρές δίνουν πολύ περισσότερη έμφαση στις λεπτομέρειες.
Δημοσιευμένη  εικόνα