Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Zeni Geba

• Please log in to reply
78 replies to this topic

#76 Pirate Luffy

Pirate Luffy

Mein König

• Members
  • 331 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2010 - 21:11

Σκέφτομαι να ξεκινήσω τη συγκεκριμένη σειρά. Δεν γνωρίζω όμως πολλά από downloading(το ίδιο ισχύει και για τα anime). Θα ήθελα -αν αυτό είναι δυνατόν- να μου δώσει κάποιος ένα λινκ. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.

#77 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2010 - 22:20

το ιδιο κι εδω, δεν το εχω δει το συγκεκριμενο αλλα ψινομαι με οσα διαβασα!

αν υπαρχει ενωμενη ολη η σειρα σε ενα link και με subs (στο megaupload πχ) plz message me.

#78 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2010 - 22:36

Link για κατεβασμα υπαρχει στο πρωτο post.
Τωρα, αν αναφερεστε σε batchακι ή κατι τετοιο, δυστυχως δεν υπαρχει γι αυτη τη σειρα as far as I know.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: &#33909

#79 Abomination

Abomination

Anime Amateur

• Members
  • 71 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2011 - 10:47

Ειδα τα 2 πρωτα επεισοδια.
Το πρωτο μου αρεσε, αν και ειχε μπολικα ελαττωματα. Στο δευτερο, αν και με μερικες καλες στιγμες, γενικως με εκανε να σκεφτομαι να το παρατησω.

Εχει μια ενδιαφερουσα υποθεση, αλλα αρκετα μειονεκτηματα (τουλαχιστον για καποιον που εχει συνηθισει να βλεπει πραγματικα καλες live action σειρες).

Η υποθεση σε μερικα σημεια σαπουνοπεριζει λιγο. Εχει σεναριακα κλισε και σεναριακες ευκολιες, οπως ειναι το φτωχο παιδι με το μεθυσμενο πατερα που κακοποιουσε την οικογενεια, η καλη μητερα αρρωστη μητερα που πεθανε... μετα ο πατερας εκλεψε τα λεφτα του παιδιου κι αυτο φωναζε πως τα 'χε για να παρει δωρο για τη μαμα του, το θεωρω εξαιρετικα βεβιασμενο δραμα.
Κι εκτος αυτου, ισως χανει σε ρεαλισμο εξαιτιας των πολλων συμπτωσεων, ή μαλλον τον ευκολο τροπο με τον οποιο παρουσιαζονται.

Η φωτογραφια μου αρεσει αρκετα, ωστοσο ο χειριστης της καμερας δεν ειναι ιδιαιτερα ικανος. Το -τοσο- ζουμ στα προσωπα ειναι αχρειαστο και παλι μου θυμιζει βεβιασμενο δραμα και λογικη σαπουνοπερας, ενω οι εναλλαγες πλανων, σε μερικα σημεια, ειναι πιο γρηγορες απο τη ροη του χρονου, κατι που τα οδηγει στο να φαινονται ελαφρως σπασμωδικα.

Οι ηθοποιοι δεν ειναι ασχημοι, αλλα οχι και τιποτα φοβερο.
Ο πρωταγωνιστης, ενταξει, καλουτσικος, ειναι αρκετα πειστικος, αλλα δεν ειναι και κανενα καταπληκτικο ταλεντο (κατι που διαπιστωσα οταν τον ειδα και ως L).

Τελος, κατι που με ενοχλησε πολυ, ειναι η συνεχης χρηση του μουσικου θεματος. Δηλαδη, νταξει, εχετε ενα ωραιο theme, μη μας κανετε να το σιχαθουμε πριν καν το συνηθισουμε. Επαιζε καθε 2 δευτερολεπτα, απο ενα σημειο και μετα απηυδησα. Ετσι συνεχιζειq αν δω τα υπολοιπα 7 επεισοδια θα ακουω επι 315 λεπτα την ιδια μελωδια;