Α ναι και μην ξεχνάμε και το μικρό Saito Ryusei που έκανε το Futaro μικρό! Τον έχω ήδη δει σε 2-3 άλλες σειρές και γενικώς είναι από τα καλύτερα παιδιά-ηθοποιούς της γενιάς του!
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Zeni Geba
Posted 06 May 2009 - 11:36
Α ναι και μην ξεχνάμε και το μικρό Saito Ryusei που έκανε το Futaro μικρό! Τον έχω ήδη δει σε 2-3 άλλες σειρές και γενικώς είναι από τα καλύτερα παιδιά-ηθοποιούς της γενιάς του!
Posted 06 May 2009 - 11:46
Το παιδάκι τα σπάει! Δεν είχε και ασήμαντο "ανταγωνισμό" για ενήλικα και πιστεύω οτι πολύ άξια στάθηκε απέναντι στο Kenichi. Μπράβο το παιδάκι. Είναι και γλύυυυκας μωουέεεεεε

Όσο για το Sexy Voice & Robo, ψάχνοντας για τα έργα του Kenichi, έχω διαβάσει του κόσμου τα καλά λόγια οπότε είναι next στη λίστα μου. Φαίνεται μεγάλη ακυριά, οπότε θα μου αρέσει

Edited by Orion19, 06 May 2009 - 11:53.
Posted 06 May 2009 - 12:26
Αυτό τελικά με έπεισε και είπα να το ξεκινήσω.
Το πρώτο επεισόδιο ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Οι ηθοποιοί ήταν πολύ καλοί(ο μικρός απίστευτα καλός) όπως και η σκηνοθεσία και το μοντάζ. Έχει βέβαια κάποια προβλέψιμα σημεία και ιδέες δραματικής ελληνικής ταινίας του 60, αλλά ακόμα είναι αρχή. Πιστεύω ότι ο πρωταγωνιστής, εκτός από καλό L θα έκανε και καλό Light και δεν είδα ακόμα τίποτα από το ταλέντο του.
Επειδή είδα ότι αναφερθήκατε και στην εμφάνιση του, προσωπικά δεν με ξετρέλλανε αν και γενικά δεν είμαι και πολύ της ανατολής.
Posted 06 May 2009 - 12:51

Nighteyes, δεν είναι μόνο η εμφάνιση που τον κάνει κούκλο (αν και 24χρονος νεαρός 180 που για ιάπωνας είναι αρκετά ψηλός με πρόσωπο to die for είναι κάθε γυναίκας το wet dream), αλλά και το όλο πακέτο. Γοητευτική γλώσσα του σώματος (δε μιλάμε για φάσεις Negishi, lol), ωραία φωνή (και ναι, το παιδί επίσης είναι ΜΑΜΑΤΟΣ τραγουδιστής), ταλαντούχος... εδώ μας αρέσουνε bishies που δεν είναι και πολύ ταλαχτούχοι, δε θα μας αρέσει αυτός που είναι και respect; Hahaha.
Όπως λες όμως, αν δεν είσαι και γενικά της ανατολής, δεν έχει ελπίδα.
Μη νομίζεις, και εγώ όλη την ώρα λέω "10-15 κιλά πιο βαρύς να ήσουν βρε φούστη!":hahaha:
Η σειρά όντως έχει ένα σαπουνοπερίστικο feel ώρες ώρες (και η τηλεοπτική κάμερα δε βοηθάει), αλλά δεν αφαιρεί καθόλου απο την απόλαυση πιστεύω. Το πρώτο επεισόδιο επίσης είναι αρκετά introductory. Έχεις ακόμα να δείς... Η σειρά απο εδώ και πέρα δε σε αφήνει να πάρεις αναπνοή ούτε για δευτερόλεπτο!

Posted 06 May 2009 - 13:31

και σε μερικά πράγματα απλά η κοινή λογική έχει εξαφανιστεί.
είναι πολύ καλή σειρά ο πρωταγωνιστής πολύ καλός
Posted 06 May 2009 - 13:44
Σας μαζεύω σιγά σιγά βλέπω.
Ωραία ωραία!
Nighteyes, δεν είναι μόνο η εμφάνιση που τον κάνει κούκλο (αν και 24χρονος νεαρός 180 που για ιάπωνας είναι αρκετά ψηλός με πρόσωπο to die for είναι κάθε γυναίκας το wet dream), αλλά και το όλο πακέτο. Γοητευτική γλώσσα του σώματος (δε μιλάμε για φάσεις Negishi, lol), ωραία φωνή (και ναι, το παιδί επίσης είναι ΜΑΜΑΤΟΣ τραγουδιστής), ταλαντούχος... εδώ μας αρέσουνε bishies που δεν είναι και πολύ ταλαχτούχοι, δε θα μας αρέσει αυτός που είναι και respect; Hahaha.
Όπως λες όμως, αν δεν είσαι και γενικά της ανατολής, δεν έχει ελπίδα.
Μη νομίζεις, και εγώ όλη την ώρα λέω "10-15 κιλά πιο βαρύς να ήσουν βρε φούστη!"
Η σειρά όντως έχει ένα σαπουνοπερίστικο feel ώρες ώρες (και η τηλεοπτική κάμερα δε βοηθάει), αλλά δεν αφαιρεί καθόλου απο την απόλαυση πιστεύω. Το πρώτο επεισόδιο επίσης είναι αρκετά introductory. Έχεις ακόμα να δείς... Η σειρά απο εδώ και πέρα δε σε αφήνει να πάρεις αναπνοή ούτε για δευτερόλεπτο!

Νόμιζα ότι μιλούσατε μόνο για την εμφάνιση. Θα σας πω τότε όταν τελειώσει. Μπορεί τότε να αλλάξω γνώμη.

Posted 06 May 2009 - 19:17
το καλυτερο drama της προηγουμενης season imo και overall must watch...
τα ρεστα μου στον Kenichi απλα και ταπεινα... m(_ _)m
γελουσε παρανοϊκα και γυαλιζε το ματι του τοσο που αναρωτιωσουν αν κατι δεν παει οντως καλα.. οΟ
οσο καθαρμα και να ηταν ο Fuutatou, περισσοτερο αντιπαθουσα τον γερο του και τη Midori παρα αυτον... Τ^Τ
παντως αλλες συγκλονιστικες σκηνες για μενα ηταν
and call me shallow all you want, αλλα ποτε δεν μπορεσα να καταλαβω γιατι υποτιθεται οτι ηταν ασχημος και απεχθης λογω της ουλης στο ματι (*said the person with the crush on Captain Harlock since she was 5...* :pp)
just don't call him MatsuKen ppl... καθε φορα που γινεται αυτο μου ερχεται mental image με τον Kenichi να κανει αυτο... plz spare me!!

Posted 06 May 2009 - 19:55
Πω πω τι άσχημος και τι άσχημος... Τι λέτε ρε παιδιά;!;! Scars are HOT!!!!

Βέβαια τα συγκεκριμένα λόγια προέρχονταν κυρίως απο άντρες οπότε που να καταλάβουν τη γοητεία μας αρρενωπής ουλής....

Επίσης, call me shallow AND crazy, αλλά πολύ γουστάρω όταν του τρέχουν τα σάλια... Πόσο πιο στο πετσί του ρόλου can you get, man?!?!?

Το staff πρέπει να κατουρούσε τα βρακιά του με κάθε σκηνή. Αχαχαχα.
Supoireru!
Posted 06 May 2009 - 21:50
Και εμενα μου αρεσε το scar, ακομη και αν δεν ειναι και fan του ειδους. Αλλα δεν ήταν κάτι τόσο αντιαισθητικό πια! Κομπλεξικοι ήταν οι άλλοι γύρω του.

Posted 06 May 2009 - 22:01
Όταν όμως το άτομο βρίσκεται σε φάση που τα έχει χάσει τελείως, είναι too busy being nuts για να συγκρατήσει τα υγρά του

Απλά επειδή έχουμε συνηθήσει τα "ελκυστικά" κλάμματα του Hollywood που απο το μακιγιάζ και τη σκηνοθεσία φαίνονται πια επικά και χωρίς επιπτώσεις στο σώμα (ούτε σάλια συνήθως και η μύτη πια σχεδόν ποτέ δε τρέχει!), είναι περίεργο.
Πολύ ρεαλιστικό όμως πιστεύω. Δηλαδή, το άτομο πορώνεται τόσο με το ρόλο που εκρίνει τόνους σάλιου!

Και ένα βίντεο με spoilers απο τα 1-2 πρώτα επεισόδια. Ωραίο τραγούδι. Έχω πάρει φόρα και τα φορτώνω όλα τους απο imeem οπότε αν σας αρέσει, πείτε να το ανεβάσω κάπου.

Edited by Orion19, 06 May 2009 - 22:17.
Posted 07 May 2009 - 01:52
I loled hard!Πολύ ρεαλιστικό όμως πιστεύω. Δηλαδή, το άτομο πορώνεται τόσο με το ρόλο που εκρίνει τόνους σάλιου!
Ή αυτό ή ξέρει να το παράγει at will (α ρε χαρά οι γκόμενές του...). Either way, he's out of this world!!!
Συγκεντρώσου βρε τρελή τι κάθεσαι και σχολιάζεις, και τι συνειρμοί είναι αυτοί που κάνεις???Έχεις μπει σε full fangirl mode και όποιον πάρει ο χάρος (στην προκειμένη η αδέσποτη θανατ- ori ατάκα)!

Anw on topic τώρα το πρώτο επεισόδιο πραγματικά ήταν πάρα πολύ καλό.
In any case και το παιδάκι και ο πρωταγωνιστής είναι πολύ ταλαντούχοι. Πολύ θετικη εντύπωση μου έκαναν και κάποιοι από τους δευτερεύοντες χαρακτήρες όπως η μάνα του, ή ο αστυνομικός αν και είναι πολύ νωρίς ακόμη για να πω περισσότερα.
Btw είχα συνηθίσει από τα 25λεπτα anime επεισόδια και με το που είδα την ωριαία διάρκεια πήδαγα από την χαρά μου.

Posted 07 May 2009 - 08:38

(real expression:

Αυτό που λες με τη διάρκεια το έπαθα και εγώ. Σε πολλές φάσεις έλεγα "Να, τελείωσε" και συνέχιζε θυμίζοντάς μου οτι πρόκειται για series και όχι anime.

Όσο για το casting, πιστεύω πως είναι πάρα πολύ καλό. Θέλει καλούς ηθοποιούς για να μη φανούν "λίγοι" δίπλα στον Kenichi και βρήκανε καλό cast. Δε ξέρω πολλά απο j-dorama, αλλά περίμενα ελληνικής δραματικής σειράς στυλ ΓΤΠ ερμηνείες που ευτυχώς δε πήρα.
All around καλή ποιότητα η σειρά. Πολύ καλή σκηνοθεσία επίσης. Συμβαδίζει με και αποδίδει τέλεια τη τρέλα, τις καταστάσεις και τα συναισθήματα.
Edited by Orion19, 07 May 2009 - 08:52.
Posted 07 May 2009 - 10:59
του στύλ
Posted 07 May 2009 - 14:26
Αν και μέχρι την μέση είναι προβλέψιμα τα πράγματα, λογικό βέβαια αυτό αφού έχουμε πετύχει άπειρα σενάρια με
Συγκινητικό πολλές φορές ειδικά βλέποντας το παρελθόν του πρωταγωνιστή και τις σκέψεις του που αφορούν αυτό. Σκοτεινό και με αρκετή δόση τρέλας το παρόν του. Τρομερή η ερμηνεία του πρωταγωνιστή. Τι να πω, δεν το περίμενα... Γενικά όλοι παίζουν πολύ καλά αλλά ο ρόλος του είναι τέτοιος που του επιτρέπει να μας δείξει καλύτερα το ταλέντο του.
3 more to go...
(Είναι η ιδέα μου ή σε κάποια σημεία οι υπότιτλοι είναι ότι να ναι; )