Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Zeni Geba

• Please log in to reply
78 replies to this topic

#31 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 07 May 2009 - 15:01

Λοιπον, οσον αφορά τα σάλια.:hahaha:

Πρωτον, δεν παίζει όλο αυτο το σάλιο να το παράγει κατα βούληση. Είχα διαβάσει καπου οτι υπαρχουν ειδικά χάπια που αυξάνουν τη παραγωγή σιέλου(για την αντιμετωπιση της ξηροστομιας), μαλλον τετοια πρεπει να παίρνει. Ή παίζει να σκεφτεται λεμονια σε όλη τη διαρκεια της σκηνης για να βγαλει τετοιες ποσοτητες σαλιου.:hahaha:

Δευτερον, σημερα μου ηρθε φλασια και θυμήθηκα ότι σε καταστάσεις που ενεργοποιείται το συμπαθητικό σύστημα(δλδ καταστασεις εκτακτου αναγκης,πανικου κλπ) το σάλιο που εκρίννεται ειναι πολυ πηκτο, ενω αντιθετα οταν ειναι ενεργοποιημενο το παρασυμπαθητικό(οταν χαλαρωνουμε) το σάλιο είναι πιο νερουλο. Αμα προσεξα καλά το δικό του ήταν πολυ αραιο, αλλα δεν μου φαινοταν και πολυ χαλαρος οταν το εκανε αυτό... Εκτος και αν υπαρχουν καποιες εξαιρεσεις σε αυτη την κατασταση ή συμβαίνει σε ψυχασθενείς, νομιζω οτι ο Kenichi το παρακανε λιγο. :P

#32 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 07 May 2009 - 17:19

Η καλύτερη ανάλυση πάνω στην έκριση σάλιου που έχω διαβάσει!:hahaha: Εύγε!
Σα δε ντρέπεται ο φούστης να βγάζει νερουλό σάλιο όταν θα έπρεπε να βγάζει πηκτό! Να του κάνουμε μήνυση! Αχαχαχα! Λες να είναι τόσο σαλιάρης επειδή είναι ψευδός; Αχαχα. Η μόνη λογική εξήγηση πέρα απο το οτι σκέφτεται κεκάκια (εμ, 3 ταινίες Death Note θα έγκωσε ο άνθρωπος απο τη ζάχαρη) ή είναι όντως τρελός.

Συγνώμη για τα off (?) topic παιδιά, αλλά έπρεπε να το λύσουμε. Αν και μιλάμε για σωματική αντίδραση του κύριου χαρακτήρα οπότε μέσα είμαστε νομίζω... Ίσως υπερβολικά "in to it" θα έλεγα. Αχαχαχα. Είμαστε λολές and proud of it!

Nighteyes, και εγώ πρόσεξα μια δυό άσχετες φάσεις στους υπότιτλους, αλλά οχι κάτι τρανταχτό. Εκτός και αν δε το πήρα χαμπάρι.

Επίσης, πριν το τελευταίο επεισόδιο έχε έτοιμο ένα Panadol γιατί θα το χρειαστείς:terror2:

Ανυπομονώ να επιστρέψεις με εντυπώσεις!

Edited by Orion19, 07 May 2009 - 17:33.

#33 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 08 May 2009 - 00:52

Λοιπον, οσον αφορά τα σάλια.:hahaha:

Πρωτον, δεν παίζει όλο αυτο το σάλιο να το παράγει κατα βούληση. Είχα διαβάσει καπου οτι υπαρχουν ειδικά χάπια που αυξάνουν τη παραγωγή σιέλου(για την αντιμετωπιση της ξηροστομιας), μαλλον τετοια πρεπει να παίρνει. Ή παίζει να σκεφτεται λεμονια σε όλη τη διαρκεια της σκηνης για να βγαλει τετοιες ποσοτητες σαλιου.:hahaha:

Δευτερον, σημερα μου ηρθε φλασια και θυμήθηκα ότι σε καταστάσεις που ενεργοποιείται το συμπαθητικό σύστημα(δλδ καταστασεις εκτακτου αναγκης,πανικου κλπ) το σάλιο που εκρίννεται ειναι πολυ πηκτο, ενω αντιθετα οταν ειναι ενεργοποιημενο το παρασυμπαθητικό(οταν χαλαρωνουμε) το σάλιο είναι πιο νερουλο. Αμα προσεξα καλά το δικό του ήταν πολυ αραιο, αλλα δεν μου φαινοταν και πολυ χαλαρος οταν το εκανε αυτό... Εκτος και αν υπαρχουν καποιες εξαιρεσεις σε αυτη την κατασταση ή συμβαίνει σε ψυχασθενείς, νομιζω οτι ο Kenichi το παρακανε λιγο. :P

τι το έκαναν εκείνο το στρουμφάκι με τα γυαλάκια όταν άρχισε να λέει τα δικά του, πως το έλεγαν θυμάστε; πως; Pizza Dora???
αν και ευχαριστώ για τις πληροφορίες επειδή δεν τις ήξερα...

όντως ρε παιδιά όταν είδα το μέγεθος του φιτιλιού
Spoiler:

#34 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 08 May 2009 - 02:49

To στρουμφάκι απαντούσε σε θέμα που έθιξα οπότε αν το πειράξει κανείς, θα περάσει απο εμένα πρώτα :wis:

Μου αρέσει η ιδέα σου για τη σειρά πάντως...

Spoiler:

#35 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 08 May 2009 - 03:00

δεν μπορείς εσύ παραδέξου το... ναι όντως θα είχε πολύ πλάκα αυτό.
επίσης σκέφθηκα μήπως θα
Spoiler:

#36 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 08 May 2009 - 17:48

Δεν ξέρω τι γίνεται με τα άλλα doramas αλλά αυτή η σειρά είναι πολύ καλή. Είναι από τις καλύτερες σειρές που έχω δει γενικότερα κυρίως λόγω του θέματος/ιστορίας και της ερμηνείας των ηθοποιών. Ο πρωταγωνιστής και το παιδάκι ήταν καταπληκτικοί. Ήταν τέτοιοι οι ρόλοι τους, γι' αυτό τους ξεχωρίζω. Όλοι παίξανε πολύ καλά.

Ένα έχω να πω: Αν η σειρά ήταν Αμερικάνικη παραγωγή θα είχε γίνει χαμός. Τύπου Prison break χαμός. (Όχι ότι έχουν ομοιότητες. Απλά, τόσο δημοφιλής θα ήταν.)

Όσον αφορά το τέλος.
Spoiler:

Posted Image

Posted Image

#37 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 09 May 2009 - 01:55

ωραία καιρός να δεις το maou τώρα.

#38 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 09 May 2009 - 08:21

Maou... και μόνο ο τίτλος με πορώνει... Θα το κοιτάξω και εγώ.

Για το Zeni Geba,

Spoiler:

Αχ... συγχύστηκα τώρα... :deadga6:

#39 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 09 May 2009 - 17:40

Το κατέβασα και γω είδα και το πρώτο που μου άρεσε από αρκετά εώς πολύ, αλλά
Spoiler:

Απλά να ενημερώσω μετά από μικρή έρευνα πως υπάρχει καλύτερο fansub release για την σειρά από τους [Querbeet].

Είναι 720x480 ripped by 1280x720 hd raws με καθαρότατη εικόνα (σχεδόν hd θυμίζει), χρησιμοποιεί ίδια subs ΑΛΛΑ με διορθώσεις, βελτιωμένο timing και πολύ καλό font/typesetting. (κοινώς ότι κάνει κάθε καλό fansub) ενώ το μέγεθος είναι μόλις 300-450mb per ep. Για την ώρα μόνο σε κάτι forums με registration τα βρήκα, και σε κάτι public torrents.
Αν βρω κάτι καλύτερο θα το ποστάρω.

Δυνατή αρχή πάντως πολύ ωραία τα flashbacks για το παρελθόν του πρωταγωνιστή, και έξυπνη και γρηγορότατη σκηνοθεσία όπου έπρεπε. Γεμάτο επεισόδιο, ενώ μου άρεσε και η μουσική. :)

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#40 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 09 May 2009 - 18:27

Τα πρώτα που είχα βρεί και εγώ ήταν Querbeet, αλλά ήταν torrent και δε κατέβαινε με τίποτα. Ίσως τώρα πηγαίνουν πιο γρήγορα αν έχει πάρει χαμπάρι τη σειρά πιο πολύς κόσμος. Απο τη ποιότητα εγώ δεν έχω πρόβλημα.

Το dvd player μου βέβαια δεν έπαιζε τα subs οπότε τα hardsub η ίδια.

Πάντως, αν σου φαίνεται πολύ βαρύ, δε θα το τελειώσεις. Ακόμα είναι η αρχή. Γίνεται πολύυυυυ πιο βαρύ, σκοτεινό και διεστραμμένο.

Αυτό το κάνει τόσο ωραίο όμως.

Εδώ είναι το thread για τη σειρά στο D-Addicts

Έχει και για τα HD Raws υπότιτλους, οπότε αν τα βρεί κανείς, ας σφυρίξει.

Πολύ το θέλω σε HD!:wooi2:

Edit: http://www.d-addicts.com/forum/torrents.php?&sort=&search=Zeni%20Geba&start=25

Εδώ έχει σε torrent τα HD raws. Θα βάλω σε λίγο να φορτώνουν να δω πως πάνε και θα σας πω.

#41 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 09 May 2009 - 18:50

Τα πρώτα που είχα βρεί και εγώ ήταν Querbeet, αλλά ήταν torrent και δε κατέβαινε με τίποτα. Ίσως τώρα πηγαίνουν πιο γρήγορα αν έχει πάρει χαμπάρι τη σειρά πιο πολύς κόσμος. Απο τη ποιότητα εγώ δεν έχω πρόβλημα.
Το dvd player μου βέβαια δεν έπαιζε τα subs οπότε τα hardsub η ίδια.

Πάντως, αν σου φαίνεται πολύ βαρύ, δε θα το τελειώσεις. Ακόμα είναι η αρχή. Γίνεται πολύυυυυ πιο βαρύ, σκοτεινό και διεστραμμένο.
Αυτό το κάνει τόσο ωραίο όμως.

Εδώ είναι το thread για τη σειρά στο D-Addicts

Έχει και για τα HD Raws υπότιτλους, οπότε αν τα βρεί κανείς, ας σφυρίξει.

Edit: http://www.d-addicts.com/forum/torrents.php?&sort=&search=Zeni%20Geba&start=25

Εδώ έχει σε torrent τα HD raws. Θα βάλω σε λίγο να φορτώνουν να δω πως πάνε και θα σας πω.

Εγώ πάλι τα κατέβασα ένα ένα ταυτόχρονα από torrent και μάλιστα κατέβηκαν εντελώς όλα μέσα σε λίγες ώρες. (από ένα bittorrent public tracker νομίζω)

Το σκέφτηκα να τα κατέβαζα τα hd raws (τα βρήκα και αυτά εύκολα σε public torrents), αλλά ήταν άπειρο file size δεν άξιζε imo, απ'την άλλη με τους Querbeet όπως είπα και παραπάνω κερδίζεις σε font/typesetting, διορθώσεις και ούτως ή άλλως το rip το έκαναν απ'τα hd raws με φίλτρα κτλπ, οπότε είναι ότι καλύτερο σε αναλογία με το file size που κατεβάζεις imo...πεντακάθαρη εικόνα μου φάνηκε...
Προσωπικά δεν με καίει άλλο version προς το παρών.

PS : Nα το κάνω drop αποκλείεται δεν με ξέρεις καλά. Ότι αρχίζω το τελειώνω. (ευτυχώς ή δυστυχώς) Όσο βαρύ και να είναι, είμαι μαζόχα κατά βάθος σε τέτοια. XD
Στα διεστραμμένα και σκοτενά δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα, το θέμα είναι πως το παρακάνουν στο να κάνουν τον θεατή να κλάψει με το ζόρι τεσπά.
(κλασικό στοιχείο των doramas θα μου πεις, απ'τα λίγα που έχω δει έστω)

Edited by Radagast, 10 May 2009 - 01:42.

sigpic3736_12.gif

Spoiler:

#42 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 09 May 2009 - 19:36

Μπα. Δε το παρακάνουν.

Ή μάλλον, σου δημιουργεί έντονα συναισθήματα, αλλά είναι περισσότερο jaw-drops και facepalms απο το πόσο twisted είναι τα πράγματα.

Ε, υπάρχουν και δάκρυα ίσως... Εμείς οι πιο ευθαίσθητες κιουρίες ρίξαμε μερικά :wooi2:

Όσο για την εικόνα, ίσως φορτώσω και εγώ τα Querbeet. Δε ξέρω.. Απλά τα βλέπω απο το Xbox 360 στην HD και θα ήταν τέλειο το 1280x720. Θα δω αν πηγαίνουν γρήγορα και θα πράξω αναλόγως ;)

#43 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 09 May 2009 - 19:51

Εγώ εντάξει δεν έκλαψα αλλά το jaw dropping πήγε σύννεφο. Όπως εκεί:

Spoiler:

Α ρε ηθοποιάρα... Speaking of which...

LOLWUT? If it's true oh! man there goes another one...

#44 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 09 May 2009 - 20:08

Αχαχαχα!

Εγώ είχα μείνει στα της κυράς απο το Kamui Gaiden.

Δε νομίζω να χρειαζόταν male prostitute τόσο ωραίο παιδί που είναι.

Γενικά, τα κουτσομπολιά δε τα πιστεύω και ούτε με ενδιαφέρουν. Είναι respect και ή κάποια κοπέλα ή κάποιο παλικάρι θα κάνει κάποτε ευτυχισμένο. Same to me.

As long as he doesn't kill anyone, yeah? :kakaka:

a2a: Εγώ σε εκείνη τη σκηνή

Spoiler:

#45 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 09 May 2009 - 20:16

Εγώ από εδώ τα πήρα πάντως :
public torrent

sigpic3736_12.gif

Spoiler: