Τα πρώτα που είχα βρεί και εγώ ήταν Querbeet, αλλά ήταν torrent και δε κατέβαινε με τίποτα. Ίσως τώρα πηγαίνουν πιο γρήγορα αν έχει πάρει χαμπάρι τη σειρά πιο πολύς κόσμος. Απο τη ποιότητα εγώ δεν έχω πρόβλημα.
Το dvd player μου βέβαια δεν έπαιζε τα subs οπότε τα hardsub η ίδια.
Πάντως, αν σου φαίνεται πολύ βαρύ, δε θα το τελειώσεις. Ακόμα είναι η αρχή. Γίνεται πολύυυυυ πιο βαρύ, σκοτεινό και διεστραμμένο.
Αυτό το κάνει τόσο ωραίο όμως.
Εδώ είναι το thread για τη σειρά στο D-Addicts
Έχει και για τα HD Raws υπότιτλους, οπότε αν τα βρεί κανείς, ας σφυρίξει.
Edit: http://www.d-addicts.com/forum/torrents.php?&sort=&search=Zeni%20Geba&start=25
Εδώ έχει σε torrent τα HD raws. Θα βάλω σε λίγο να φορτώνουν να δω πως πάνε και θα σας πω.
Εγώ πάλι τα κατέβασα ένα ένα ταυτόχρονα από torrent και μάλιστα κατέβηκαν εντελώς όλα μέσα σε λίγες ώρες. (από ένα bittorrent public tracker νομίζω)
Το σκέφτηκα να τα κατέβαζα τα hd raws (τα βρήκα και αυτά εύκολα σε public torrents), αλλά ήταν άπειρο file size δεν άξιζε imo, απ'την άλλη με τους Querbeet όπως είπα και παραπάνω κερδίζεις σε font/typesetting, διορθώσεις και ούτως ή άλλως το rip το έκαναν απ'τα hd raws με φίλτρα κτλπ, οπότε είναι ότι καλύτερο σε αναλογία με το file size που κατεβάζεις imo...πεντακάθαρη εικόνα μου φάνηκε...
Προσωπικά δεν με καίει άλλο version προς το παρών.
PS : Nα το κάνω drop αποκλείεται δεν με ξέρεις καλά. Ότι αρχίζω το τελειώνω. (ευτυχώς ή δυστυχώς) Όσο βαρύ και να είναι, είμαι μαζόχα κατά βάθος σε τέτοια. XD
Στα διεστραμμένα και σκοτενά δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα, το θέμα είναι πως το παρακάνουν στο να κάνουν τον θεατή να κλάψει με το ζόρι τεσπά.
(κλασικό στοιχείο των doramas θα μου πεις, απ'τα λίγα που έχω δει έστω)
Edited by Radagast, 10 May 2009 - 01:42.