Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Japan&Anime Party 12 Ιουνίου, Θεσσαλονίκη!

• Please log in to reply
182 replies to this topic

#91 Christie Valentine

Christie Valentine

Christie Valentine

• Members
  • 11 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2009 - 09:59

Οντως ηταν υπεροχο και οπως παντα καθε παρτυ καλυτερο απο το προηγουμενο!:wooi2: Αν και δεν ειμουν πολυ μεσα και τον περισσοτερο χρονο ημουν εξω:uhh:
Περασαμε Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Α εγω και η αδελφη μου!:wis:

#92 DarcRose22

DarcRose22

In my Dreamworld....

• Members
  • 72 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2009 - 10:59

Εγώ πάντως έχω να πω οτι πέρασα πάρα πολύ καλά!!!! Και χαίρομαι που γνώρισα πολλά παιδια και σπάσαμε πλάκα!!!

Επίσης αυτό δν είναι φτυστό ο Cassiel? ---------> :8): lol
Come to the dark side.... we have cookies......

http://darcrose22.deviantart.com

#93 X-LpBleach

X-LpBleach

a.k.a. Bleach155

• Members
  • 203 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2009 - 11:10

Μου άρεσε το πάρτυ ώραια τα κόσπλει Ειδίκα του Code geass. Αλλά δεν πέρασα καλύτερα όταν πήγαινα προς το σπίτι εγώ ο ΡόρικονΦαν. Τζούλης, Γιούλης, I_am_neji και ο Λαχαενεμάκος...

Μας σταμάτησαν οι μπάτσοι επείδη είδαν το I_am_neji ντυμένο Hollow Ichigo και να κρατάει σπαθί μας φώναξαν κρυμένοι πίσω από μια γωνία μπας και ήταν κανένας ψυχάκιας και τους έριχνε καμιά σλασιά. Και φώναξαν τον I_am_neji και του είπαν "Τι είναι αυτό άσ΄το κάτω και απομακρύνσου" Τους εξηγήσαμε τι είναι το κόσπλει και λύθηκε η παρεξύγηση ευτηχώς ο ΡόρικονΦαν είχε ταυτότητα και μας ξελάσπωσε και είχε λευκό ποινικό μητρώο(Απίστευτο δεν το περίμενα αυτό).

#94 SakuSuki

SakuSuki

rabid fangirl

• Members
  • 117 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2009 - 11:24

Μου άρεσε το πάρτυ ώραια τα κόσπλει Ειδίκα του Code geass. Αλλά δεν πέρασα καλύτερα όταν πήγαινα προς το σπίτι εγώ ο ΡόρικονΦαν. Τζούλης, Γιούλης, I_am_neji και ο Λαχαενεμάκος...

Μας σταμάτησαν οι μπάτσοι επείδη είδαν το I_am_neji ντυμένο Hollow Ichigo και να κρατάει σπαθί μας φώναξαν κρυμένοι πίσω από μια γωνία μπας και ήταν κανένας ψυχάκιας και τους έριχνε καμιά σλασιά. Και φώναξαν τον I_am_neji και του είπαν "Τι είναι αυτό άσ΄το κάτω και απομακρύνσου" Τους εξηγήσαμε τι είναι το κόσπλει και λύθηκε η παρεξύγηση ευτηχώς ο ΡόρικονΦαν είχε ταυτότητα και μας ξελάσπωσε και είχε λευκό ποινικό μητρώο(Απίστευτο δεν το περίμενα αυτό).

hahaha και εγώ είχα ταυτότητα για καλό και για κακό!

όλα τα cosplay ήταν απλά καταπληκτικά!!!

Το πάρτυ ήταν υπέροχο είχα καιρό να περάσω τόσο καλά!...ελπίζω να τα πούμε σήμερα στο meeting.. :gotit:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#95 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2009 - 11:53

CASSIEL!!! Έκανες Kamina ρε?!!?!? PICS NAO!!!!:bike::fromabove:

#96 alex90

alex90

Anime Amateur

• Members
  • 110 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2009 - 12:20

παιδιά περιττά τα λόγια.
ήταν ένα φανταστικό party.
η ποιότητα όλων τον cosplay ήταν απίστευτη.όχι μονο η ποιότητα αλλα και ο αριθμός.
πραγματικά έμεινα πολύ ενθουσιασμένη.
μπράβο σε όλους^^
Δημοσιευμένη  εικόνα

#97 Noitora

Noitora

δεν αλλαζω τα stats μου:o

• Members
  • 43 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2009 - 12:31

ηταν καταπληκτικα...!!!!
μου αρεσε παρα πολυ,γνωρισα αρκετα παιδια και τα cosplay ηταν πολυ πετυχυμενα..κ αρκετα μπορω να πω..εκανα και εγω χθες για πρωτη φορα cosplay..!!:riiight:
ημουν ο luffy

Δημοσιευμένη  εικόνα

#98 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2009 - 12:39

Ενα μεγαλο μπραβο και ενα ακομα μεγαλυτερο ευχαριστω στις Sakura Syndrome που για μια ακομα φορα διοργάμωσαν ενα φανταστικο party!
T A Σ Π Α Σ Α Τ Ε!!!

Επισης μπραβο σε ολα τα παιδια που εκαναν cosplay. Hταν ολα πανεμορφα!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#99 私の死んだ兄弟

私の死んだ兄弟

Kirin is undefeatable

• Members
  • 11 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2009 - 15:16

παιδες ελλήνων και μη το παρτυ ειτανε απλα καταπληκτικο
σπασαμε ολα τα ρεκορ μου φαινετε για θεσσαλονικη με κοστουμια:oo:
παντως εγω εκαψα το χερι μου μετα απο μερικα περιπλοκα κ περιτεχνα κολπα φωτιας(katon-火の要素) αλλα αξιζε το θεαμα....:nbleed:
I've had it with all of you.This is the End! Kirin!

#100 Somnium_in_Tenebris

Somnium_in_Tenebris

Hoshi wo Mezashite

• Members
  • 107 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2009 - 16:11

Ξύπνησα επιτέλους xD

Tο χτεσινό πάρτυ πέρασε σε μια άλλη διάσταση, από πολλές απόψεις. Συνέβησαν πολλά θετικά που τα είδαμε πρώτη φορά σε τέτοια μεγάλη έκταση, όπως το απίστευτο το μαγαζί να είναι γεμάτο από τις 9παρά, ενω στις 9:10 δεν υπήρχε χώρος να καθίσεις, ενώ το πάρτυ κράτησε μέχρι τις 4 και έπρεπε να σταματήσουμε για λόγους κοινής ησυχίας, αν και υπήρχε ακόμα κόσμος, ή η πρωτοφανής σωρεία των cosplay, τα οποία το ένα ξεπερνούσαν σε δημιουργικότητα και ποιότητα το άλλο. Επίσης η προσέλευση του κόσμου ήταν η μεγαλύτερη που έχουμε δει μέχρι στιγμής...Υπήρχε ένα μαγαζί γεμάτο και στους δυο ορόφους και ένα μαγαζί έξω από το..μαγαζί. Τέλος σημειώθηκε ρεκόρ request, ώστε το 1/3 της μουσικής ήταν μουσική που εσείς ζητήσατε να ακούσετε, καθώς και δικές σας δουλειές, με φοβερά fanvideo, anime music video κτλ

Όπως είπαν και τα παιδιά πιο πάνω, υπήρχε μια ιδιαίτερα φιλική ατμόσφαιρα παντού και μια καταιγιστική θετική ενέργεια, τόση που ακόμα και τα μηχανήματα δεν άντεξαν και τα παράτησαν σε κάποιες φάσεις :roar::roar::roar: [ακριβώς αυτή την έκφραση είχα λολ]. Αν και κατά κανόνα οι διοργανώσεις μας φημίζονται για την απουσία τεχνικών λαθών, δημιουργήθηκαν κάποια ψιλοκενά στον ήχο και την εικόνα, αλλά ξεπεράστηκαν άμεσα. Υποθέτω πως και τα μηχανήματα δικαιούνται...διακοπές κάθε τόσο :joyful: . Παρόλα αυτά, τίποτα δεν κατάφερε να πτοήσει τον κόσμο, που τραγουδούσε, χόρευε και έβγαζε φωτογραφίες μέχρι τελικής πτώσεως! Συγχαρητήρια σε όλους!!! :8):

Μιας και για κάποιο λόγο δεν υπήρχε μικρόφωνο χτες, ίσως κάποια παιδιά να μην άκουσαν καλά όσα ειπώθηκαν. Ακολουθούν πληροφορίες.

- Κλήρωση Anubis/Helm: παρουσία κοινού, επελέγησαν 40 τυχεροί [ευχαριστούμε τη Videl και την φίλη της για την βοήθεια], οι οποίοι θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικώς για να παραλάβουν τα δώρα τους.

Να σημειωθεί πως τα δώρα, μετά από σχετική ειδοποίηση εκ μέρους των υπευθύνων , περιλαμβάνουν manga της εταιρίας Anubis καθώς και κόμιξ της εταιρίας Helm (με εκδόσεις όπως το Έλρικ κτλ) . Ευχαριστούμε θερμά τους υπεύθυνους της Helm που ήταν μαζί μας χτες και βοήθησαν στην διεξαγωγή της κλήρωσης!

- Διαγωνισμός Cosplay Cineshop: υπήρξε μια μικρή αλλαγή στην βράβευση των cosplay. Δόθηκαν 3 δωροεπιταγές στα παιδιά με τις περισσότερες ψήφους και 10% έκπτωση σε όλα τα υπόλοιπα cosplay! Συγχαρητήρια σε όλους!

Επίσης:

- Οι υπεύθυνοι του μαγαζιού αναγκάστηκαν να ανοίξουν 3 φορές το κλιματιστικό, το οποίο κάθε φορά έβρισκαν σβηστό (..). Υπάρχει κάποιος ανάμεσά μας που αγαπάει τη σάουνα?? Διερωτώμαι.

- Παρατηρήσαμε πως αν και ο κόσμος αφιερώνει πολύ χρόνο στη δημιουργία του cosplay του, λίγοι τελικά μπαίνουν στη διαδικασία να ψηφίσουν, αν και τα κουπόνια υπήρχαν αυτή τη φορά και στην είσοδο και στο μπάρ. Αν και προσωπικά το θεωρούσα περιττό , γιατι πίστευα πως το να ψηφίσει κανείς ήταν αυτονόητο, για εσάς που θέλετε να σας φέρουν το κουπόνι στο χέρι και να το παραλάβουν με τον ίδιο τρόπο, αποφασίσαμε να ορίσουμε άτομο-α που θα βοηθάει στις ψηφοφορίες. Δεχόμαστε αιτήσεις :)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Somnium_in_Tenebris: 13 Ιούνιος 2009 - 16:18

#101 Randomness_Owns

Randomness_Owns

done starting...

• Members
  • 6 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2009 - 23:19

Ωραία όλα στο πάρτυ , πιστεύω το καλυτερο φέτος ^^ κ πολύ ωραία cosplay (εγώ ήμουν ο Dr. Stein :P )

Φωτογραφίες πότε θα δούμε παιδιά??
this isn't madness stein-kun! THIS IS SHIBUSEN! ! !

#102 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2009 - 23:41

Επιτέλους στο PC. Καφριλιαστήκαμε και σήμερα στο ανιμίτινγκ, και ακόμα δεν έχω ηρεμήσει από χτες xD Tα τύμπανά μου αντηχούνε V-Kei xD Και τις τσιρίδες μας με τα jE. ΠΑΜΠΟΛΛΑ cosplay, καλύτερα από ποτέ, ΑΦΟΡΗΤΗ ζέστη αλλά απ'ότι φαίνεται τα ότακου αντέχουν xD Aφού βάζουμε κάτω και τα μηχανήματα...

Έφερα μαζί μου την κολλητή μου από το Βόλο, πρώτη φορά σε τέτοιο event και μιλάμε το κορίτσι έμεινε. Τώρα ζηλεύει ακόμα πιο πολύ! Τρελάθηκε από τη χαρά της και μου είπε όταν τελικά φύγαμε κατά τις 3:30[χαράματα εννοείται!] ότι δεν έχει περάσει καλύτερα στη ζωή της!

Ένα μόνο παράπονο έχω, αλλά όχι απ'τα κορίτσια, η δουλειά ήταν ΥΠΕΡΟΧΗ ακόμα και με τα minor τεχνικά προβλήματα. Seriously, guys, ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΑΠΝΙΣΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΩ ΟΡΟΦΟ. Ας βγαίνουν έξω όσοι θέλουν. Θα πάθουμε ασφυξία καμια φορά, και δε γίνεται κάθε φορά που γυρνάω σπίτι από event να αδειάζω το κουτί με τον φυσικό ορό για τα μάτια, seriously. Όσο κι αν δεν μ'ενοχλεί γενικότερα, σε κάτι τέτοιες καταστάσεις το κάπνισμα κυριολεκτικά σκοτώνει και δημιουργεί ακόμα πιο αποπνικτική ατμόσφαιρα [ειδικά στο πάρτι που και να χιονίζει έξω μέσα θα έχει κλίμα Καραϊβικής].

All in all, it was the bestest ever. I've been around for nearly 2 years and I'm telling you, I've had the TIME OF MY LIFE. THANKS TO ALL WHO DID THEIR BEST!

Περιττό να πω ότι από τη ζέστη κόντεψα να λιώσω [κι ας ήμουν με το μαγιό], και από το τραγούδι και το τσίριγμα σήμερα μιλάω σαν νταλικέρης. xD

pictures will be up from monday on! +extra από afternoon photoshoot @ Νέα Παραλία!
Δημοσιευμένη  εικόνα
~ ~
Fanfics and original stories @ my writing LJ
http://fuyunogekkouka.livejournal.com/

#103 Konart

Konart

Ramen.. ramen..miam!

• Members
  • 74 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2009 - 14:39

ΤΕΛΕΙΟ το πατρυ!!!!:nbleed::nbleed:
το κλιματιστικακι.... αν καθοσουν μπρόστα κατι έκανε... παλι καλα υπηρχαν και οι ανεμιστήρες!! Παρόλο αυτα ο 2ος όροφος ηταν συνεχως γεμάτος!!!
και μια βολτα εξω να έκανες έβλεπες σχέδον ενα παρτυ να ηταν στιμένο στον δρομο!!!:wooi2::wooi2:
Τα σπασαμε παλι ως τα ξημερώματα..... οπως και δυστηχως μου έσπασαν και το keyblade:Crying2::erk::Crying2: .......αλλα αν το καλο σκεφτώ με απαλάξανε απο το κοπο να το κουβαλαω μέχρι το σπιτι... :hahaha::hahaha:
Spoiler:

#104 Zerro

Zerro

Zero to Hero

• Members
  • 56 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2009 - 15:01

φοβερο παρτυ οπως παντα!!!
μαματα cosplays, μαματη παρεα κ γενικος μονο θετικα μπορει να μιλαει κανεις!
κ η C.C. ειναι το καλιτερο female cosplay π εχω δει ποτε μ. ενα μεγαλο μπραβο στην κοπελα!

#105 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2009 - 15:29

Τελείωσα το editing γρήγορα so pics douzo~

pics from the cosplay~

http://www.mediafire.com/download.php?3ynm5noodmz

and the EXTRAS from the afternoon photoshoot~

http://www.mediafire.com/download.php?nng2jzitunz

Θα μεταβιβάσω τις φιλοφρονήσεις για τη C.C στη Νάντια^^

Ακόμα δεν μου επιτρέπουν να ξαναστήσω το photoshop γι'αυτό ό,τι μπορούσα έκανα για τα κόκκινα μάτια με τo Microsoft Office Picture Fax Viewer τέσπα...
Δημοσιευμένη  εικόνα
~ ~
Fanfics and original stories @ my writing LJ
http://fuyunogekkouka.livejournal.com/