Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

[s]To Μέλλον[/s] Η μελαγχολία του .aNiMe//GR


  • This topic is locked This topic is locked
102 replies to this topic

#31 Nehelenia

Nehelenia

    Queen Nehelenia

  • Members
  • 674 posts

Posted 01 April 2009 - 01:40

Bad joke, if its a joke. Μας πάγωσες το αίμα!
Αν ήταν 5ευρω θα το έκανα αλλα 15 τσου

Posted Image


#32 Radagast

Radagast

    Cogito ergo sum

  • Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 01 April 2009 - 01:48

Άντε καλό μήνα και πάντα τέτοια. ^^

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#33 Doshaburi

Doshaburi

    High school days

  • Members
  • 74 posts

Posted 01 April 2009 - 01:50

Καλο μηνα. Καλα να περασετε την χειροτερη μερα του χρονου.

Posted Image


#34 Mad_Hatter

Mad_Hatter

    xyz scum

  • Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 01 April 2009 - 02:09

i hate that day.καλο μηνα σε ολους

qzMHWHd.png


#35 Deeo

Deeo

    Starting...

  • Members
  • 1 posts

Posted 01 April 2009 - 02:16

η καλύτερη πλάκα ηταν αυτή!! συγχαρητήρια

#36 Geutella

Geutella

    Anime-Greek

  • Members
  • 337 posts

Posted 01 April 2009 - 04:02

To tell you the truth, στην αρχή το έχαψα και σκεφτόμουν πως θα πρέπει να τρέχω για προπληρωμένες κάρτες και paypal... Αλλά εντάξει πλέον δεν υπάρχει αμφιβολία πως η πρωταπριλιά ήρθε λίγες ώρες νωρίτερα με βάση την ώρα που έγινε υποβολή της ανακοίνωσης (και ναι τα 15 ευρώ ήταν υπερβολικό ποσό) Αλλά τώρα πραγματικά αναρωτιέμαι αν όντως γινόταν κάτι τέτοιο πόσα μέλη θα παρέμεναν πιστά στην .aNiMe//GR?
Posted Image

#37 Dante80

Dante80

    (╯°□°)╯︵ ┻━┻

  • Retired Staff
  • 5,515 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 01 April 2009 - 07:59

Μας θεωρείτε τόσο ηλίθιους που θα επιλέγαμε μια πρωταπριλιάτικη πλάκα τέτοιου είδους; Επιπρόσθετα, την κατάσταση του site τους τελευταίους μήνες δεν την βλέπετε; Ήδη έχουμε φτάσει να πληρώνουμε 100$+ τον μήνα, και θέλουμε τα διπλά για ένα server που μπορεί να μας κρατήσει σε ταχύτητα. Ο λόγος για τον οποίο έκανε ο CSP την ανακοίνωση, είναι γιατί είμαστε στο αμην.

Διαφημίσεις δεν μπαίνουν στο site χωρίς να φύγουν downloads και adn (μας έριξαν ήδη δύο άκυρα από adsense). Βρισκόμαστε τώρα 4 μήνες σε limbo, με ένα server που αδυνατεί να κρατήσει 30+ concurrent users στην mysql. Εσείς λέτε να μην είχαμε βάλει ακόμα αν μπορούσαμε? Ένα adblock φτάνει από τον χρήστη για να τις απενεργοποιήσει, χώρο δεν θα πιάνανε, και λεφτά θα έδιναν σίγουρα. Επίσης μας έχουν κατά καιρούς πλησιάσει διάφοροι για direct διαφήμιση, αλλά από σεβασμό στα μέλη (δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από την ύπουλη αβάντα) τους ρίξαμε. Μάλιστα...ο ένας πούλαγε bootlegs τρομάρα του.

Απλά paypal donations δεν πρόκειται να κάνουν τπτ, καθώς τα μέλη διακατέχονται από τa κλασσικά χαρακτηριστικά του "ζήτω ο τζάμπας" (σάμπως τζάμπα δεν πειρατεύουμε fansubs όλοι μαζι),
του "δεν έχω πιστωτική κάρτα καρδιά μου" και του "θα πάτε στα bora bora αμα εγώ δώσω 15euro για ότι μου προσφέρετε χρόνια τώρα τζάμπα).

Το ΜΟΝΟ που μπορεί να δουλέψει, είναι ένα subscription model.
Το οποίο είναι και ταυτόχρονα η λύση που θα διώξει και τον περισσότερο κόσμο από το site, λέτε να μην το ξέρουμε? Η λέτε να έχουμε άλλη επιλογή αυτή την στιγμή;

Ο τελευταίος που χαίρεται με αυτή την εξέλιξη εγώ είμαι. Μέχρι τις 28 του μήνα πρέπει να πληρώσουμε τρίμηνο για τον server, ενώ από τον Ιανουάριο έχει λήξει το Vb license (γιαυτό και είμαστε ακόμα στην 3.7.2 ενώ όλος ο κόσμος έχει προχωρήσει. Δεν μπορούμε ούτε update να κάνουμε).Ένα subscription model (με ένα μήνα+ περιθώριο μέχρι την αλλαγή) θα μας δώσει τα λεφτά για να πάμε σε ένα server της προκοπής, να προχωρήσουμε επιτέλους στα site updates (η έλλειψη μερικών είναι και επικύνδυνη για την ασφάλεια της DB) και να έχουμε επιτέλους την δυνατότητα να επιστρέψουμε τα οφέλη στα μέλη μας. Στο δεκαπλάσιο.

Τα μέλη θα έχουν πολύ περισσότερες υπηρεσίες από ότι σήμερα. Just wait and see, δεν μιλάμε απλά για πρόσβαση στα section που έχουμε ήδη, αλλά για custom pop3 e-mails, subdomain hosting, blog syndication, radio, .aNiMe//GRTV, social networking της προκοπής, news content management, κανονική database για τους τίτλους ΧΩΡΙΣ την χρήση χρηστών ως editors, προβολές, συνεργασίες με άλλες ομάδες για festival και άλλα πολλά. ΙΔΕΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΚΕΦΙ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ..ντρέπομαι να το λέω ρε παιδιά, και ξέρετε πόσο έχω ματώσει για αυτόν τον χώρο, εγώ, οι άλλοι admins, και όλη η ομάδα εθελοντών μας... :nanana:

Αν δεν μπορείτε/θέλετε να μας πιστέψετε (πόσο μάλλον να μας στηρίξετε) τουλ, απαντάτε σοβαρά στο topic, δεν είναι αστείο.
Όχι πιά.

Edited by Dante80, 01 April 2009 - 19:37.
typos T_T

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.


#38 Namida

Namida

    Nihao

  • Members
  • 1,106 posts

Posted 01 April 2009 - 08:27

Άντε και του χρόνου με υγεία, και με κάτι πιο πιστευτό
Spoiler:



#39 Sponis

Sponis

    Despair-Ridden Heart...

  • Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 01 April 2009 - 08:33

η πλάκα δεν είναι στα λεγόμενα του δαντε και του κομάντερ...

αλλά στις αντιδράσεις όλων...

κατά καιρούς όταν υπήρχαν προβλήματα οι περισσότεροι έβαζαν το χέρι στην τσέπη [δάντε πλζ βρες το τόπικ που λένε να κάνουν δωρεές για το καλό του site]. Και τώρα που ήρθε πραγματικά η ανάγκη το παίζουν κινέζοι...

δεν πειράζει, επιτέλους θα ισχύσει αυτό που λέω από καιρό
λίγοι και καλοί

#40 jedimastermaniac

jedimastermaniac

    METAL POWER!!!!!

  • Members
  • 252 posts

Posted 01 April 2009 - 08:54

:)

Spoiler:

Edited by jedimastermaniac, 01 April 2009 - 09:05.

Posted Image
Thanks for the sig Snivelili
Last Chancer Platoon - Paintball team

#41 Zoro

Zoro

    escaping reality

  • Members
  • 2,833 posts

Posted 01 April 2009 - 08:59

Να κάνω μια ερώτηση τότε,αν γίνεται,και θα την κάνω σοβαρά:

Πως και επιλέξατε την 1η Απριλίου για να μας τα πείτε αυτά;

Spoiler:

ΥΓ:Καλό μήνα κι από μενα.^w^


Edited by Zoro, 01 April 2009 - 12:11.


#42 Geutella

Geutella

    Anime-Greek

  • Members
  • 337 posts

Posted 01 April 2009 - 09:15

Τέλος πάντων... Αν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο, τότε άντε και του χρόνου, να 'μαστε καλά, καλό μήνα και καλή πρωταπριλιά!
Αν πάλι τα πράγματα είναι τόσο σοβαρά και σε τόσο κρίσιμο σημείο που θα χρειαστεί από κάθε απλό μέλος μόνο και μόνο για να γραφτεί στο site 15 ευρώ τότε εντάξει βρε παιδιά μπορώ να κατανοήσω πως υπάρχουν έξοδα αν και ως απλό μέλος φυσικά δεν έχω πλήρη εικόνα των οικονομικών του site και πόσο στοιχίζει ένας server που θα είναι ικανός να κρατήσει ένα τόσο μεγάλο site όπως η .aNiMe//GR (αν όντως είναι 100 δολάρια και βάλε τον μήνα τότε ναι όντως μιλάμε για πολλά λεφτά). Αν λοιπόν τα πράγματα είναι τόσο άσχημα (έχουμε και την οικονομική κρίση στην μέση) και δεν μπορεί να λυθεί το θέμα ανάμεσα στους admins - mods τότε ίσως απλώς θα έπρεπε να επανεξεταστεί το ποσό το οποίο θα απαιτείται από τα απλά μέλη (αν υπάρχει η δυνατότητα η συνδρομή να μην είναι 15 ευρώ αλλά πιο προσιτή). Προσωπικά δεν με προβληματίζουν τα 15 ευρώ (έχω δώσει πολύ περισσότερα χρήματα για τις ανάγκες site) αυτό που για μένα είναι πραγματικός πονοκέφαλος είναι πως θα χρειαστεί να βγάλω προπληρωμένη κάρτα και να την συνδέω με paypal (κάτι που απέφυγα μέχρι σήμερα μιας και μπόρεσα να στείλω χρήματα με εναλλακτικούς τρόπους όπως π.χ. ταχυδρομείο). Οπότε, μιας και σήμερα η μέρα είναι περίεργη λέω να μην τρέχω σε τράπεζες πρωταπριλιάτικα... αν όντως η ανακοίνωση είναι αληθινή θα ισχύει και αύριο και μεθαύριο και παραμεθαύριο... οπότε λέω να μην μπω στην διαδικασία να μυρίσω τα νύχια μου για το αν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο ή όχι (αν αναλογιστούμε ότι κάποιοι από εδώ μέσα έχουν αρρωστημένο χιούμορ) ο χρόνος θα δείξει, μια μέρα είναι θα περάσει και από αύριο πάλι εδώ θα είμαστε, δεν χανόμαστε.
Posted Image

#43 Sponis

Sponis

    Despair-Ridden Heart...

  • Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 01 April 2009 - 10:11

1oν είναι δεκαπέντε ευρώ για πλήρη προνόμια και πρόσβαση στο φόρουμ
2ον το ότι δεν έχει μπει ακόμα paypal button είναι για τον λόγο που λέει η Geutella... δε ξέρουμε κατά πόσο μπορούν όλοι οι χρήστες να αποκτήσουν πρόσβαση ώστε να καταθέσουν το ποσό...
από την άλλη τι να κάνουμε; να βγάλουμε δίσκο;
Λογαριασμός λίγο δύσκολο γιατί θέλουμε να έχουμε και κάποια στοιχεία για το ποιος έχει πληρώσει. Να ποαφευχούν και αλιας και να είμαστε πιο σωστοί

#44 mysticismlover

mysticismlover

    free Porn supporter

  • Members
  • 306 posts

Posted 01 April 2009 - 10:20

πολύ ύποπτη η μέρα της ανακοίνωσης η οποία αν εξαιρέσουμε το ποσό είναι αρκετά αληθοφανής.
ύποπτη όχι μόνο γιατί είναι πρωταπριλιά [ναι,ναι έγινε 2 ώρες και 10 λεπτά πριν I know] ,αλλά επειδή δε γίνεται ο ίδιος ο ιδρυτής του site να μην ξέρει τα μέλη του.κάνωντας μια τέτοια ανακοίνωση τη συγκεκριμένη μέρα τις αντιδράσεις τις βρίσκω λογικές και αναμενόμενες.
το μόνο σίγουρο είναι ότι για μία τουλάχιστον μέρα θα επικρατήσει σύγχυση.κι αν η ανακοίνωση αυτή ισχύει θα συνεχίσει να επικρατεί σύγχυση κι άλλες μέρες.

btw όπως λέει κι η Geutella προπληρωμένες κάρτες,pay-pal και μπλα μπλα πολύ γουάου και μπροστά αδερφέ,αλλά νομίζω ταχυδρομείο για μας που είμαστε παραδοσιακοί τύποι is da best.[αυτό σε περίπτωση που όντως ο αγαπητός founder κι οι mods δεν έχουν αρρωστημένο humor-no offence guys,αλλά δε γνωριζόμαστε από κοντά για να έχω άποψη].
τέσπα υπομονή μέχρι να ξημερώσει το αύριον.

και πέρα από όλα αυτά καλό μήνα να έχωμεν συνάδελφοι :tensai:

"When you are in pain you can sleep.When you inflict pain you can never sleep" [f.m alchemist]
"Don't ask for it.Go out and win it.Do that and you will be rewarded!" [gurren lagann]
"The melody of reason will always play out the truth" [spiral]

Spoiler:


#45 sgouver

sgouver

    One Piece Maniac

  • Members
  • 540 posts

Posted 01 April 2009 - 10:46

Περα απο την πλακα και επειδη βλεπω πως το site εχει πολλες καθυστερησεις λογο traffic πιστευω δεν θα εβλαπτε να μπουν διαφημησεις οι οποιες δεν θα ειναι ενοχλητικες (βλ. insomnia)και ετσι να βγαζετε τα κοστοι ενος καλου server.

Επισης και ενα κουμπι για paypal donation για οποιον θελει και μπορει, δεν θα ενοχλουσε.

Αυτα...

Καλη Πρωταπριλια BTW !!!