Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Yaoi (manga)

• Please log in to reply
734 replies to this topic

#61 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 05 September 2009 - 00:56

Nice thread:kill4u:
Ομολωγω πως την πρωτη φορα που ακουσα για το Yaoi δεν μου εκαναν καλη εντυπωση. Βλεποντας ομως οτι ειχαν μπολικα fangirls (αναμεσα σε αυτα και μια πολυ καλη μου φιλη) αποφασισα να τους ριξω μια ματια, και μπορω να πω οτι μου αρεσαν:ureshii:... καποια στιγμη λοιπον πετυχα μερικα πολυ καλα yaoi comedies με αποτελεσμα να γινω fangirl. Τα υπολοιπα τα γνωριζετε πιστευω.
Μαλιστα, μια μερα που ελειπαν οι γονεις μου εκατσα και εκτυπωσα ενα τευχος του crystal harem (ενα απο τα αγαπημενα μου) και την επομενη το εφερα στο σχολειο. Μακαρι να ειχα φωτογραφικη μηχανη μαζι μου για τραβηξω τα προσωπα των συμαθητων μου την στιγμη που το ειδαν XD, θα χρησιμοποιεισω emoticons για να σας τα δειξω:
αυτο το προσωπο ειχαν τα αγορια :terror2:
και αυτες τις εκφρασεις τα κοριτσια :himitsu::erk: με εξαιρεση την onee-chan μου που ειχε αυτην εδω :bahhh:

Αυτον τον καιρο διαβαζω το Aijin Incubus (το οποιο ειναι πολυ ωραιο αλλα λειπουν μερικα chapters) και το Chuuken Kunshu.
Τα αγαπημενα μου yaoi μεχρι στιγμης ειναι τα Crystal harem και Ai no gebokutachi.

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#62 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 19 September 2009 - 04:27

Dear fangirls με χαρά και δάκρυα συγκίνησης στα μάτια έπειτα από πολύμηνη αναμονή ανακοινώνω ότι έχουμε καινούριο chapter Crimson Spell στα χέρια μας.:nanana: Όσες πιστές προσέλθετε.

Spoiler:

Edited by iristella, 14 September 2010 - 13:37.

#63 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 19 September 2009 - 15:09

Quote απο mangafox forum για ένα yaoi με το όνομα "Boku no Shiru Anata no Hanashi"

"Was "δε λέω ποιός" the one talking about having a TOOTHBRUSH up his!?!....1st it's about anal beads then a toothbrush!!

I've read plenty of hard yaoi where they stick everything but the kitchen sink up each other asses but since this is not that kind of yaoi...I mean it's hard but not hentai hard so I was a little surprised by that....
"

Ok, I loled with that :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: Πραγματικά σε μερικά χώνουν οτι βρούν!:deadga6:

Πω πω, με τη σχολή είχα καιρό να διαβάσω yaoi. Missed it. :Blissfull:

Crimson Spell είπες; Τρέεεχωω!

#64 unagi

unagi

Anime Fan

• Members
  • 154 posts

Posted 03 October 2009 - 19:08

λεω να αρχισω να διαβαζω yaoi manga μετα τα yaoi anime:nosey: εχετε να μου προτινετε καποιο για αρχη?:hmmm:

#65 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 03 October 2009 - 19:37

Και πολύ καλά θα κάνεις...:ureshii:

Αν και δεν ξέρω τα γούστα σου και τι περίπου προτιμάς, κωμωδία, δράμα, πολύ ή λίγο fanservice θα σου κάνω μερικές προτάσεις...

Κατά αρχάς τρέχεις για Haru wo daite ita. Το διαβάζεις online από εδώ Είναι μεγάλο και χορταστικότατο με την σχέση του ζευγαριού να εξελίσσεται πολύ όμορφα...Δείχνει τη γνωριμία τους, την αρχή της σχέσης, πώς ωριμάζει παράλληλα με αυτούς και είναι απίστευτα ρομαντικό με μπόλικο πάθος :P

Επίσης θα σου προτεινα να πιάσεις το a tyrant who falls in love...Είναι ongoing βέβαια...Είναι πιο κωμικό αλλά και αυτό πολύ ρομαντικό...Το διαβάζεις online από εδώ.

Επίσης μια mangaka που μου αρέσει πάρα πολύ και όλα της τα έργα είναι ένα και ένα είναι η Minase Masara. Τα βρίσκεις εδώ

Από κει και πέρα βέβαια αν θες ρίξε και μια ματιά στο υπόλοιπο thread, υπάρχουν μερικές πολύ καλές προτάσεις...

Όρεξη να έχεις και από yaoi manga άπειρα:hahaha:

Edited by Nighteyes, 14 September 2010 - 13:40.
links corrected

xbJ3b2w.jpeg

#66 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 03 October 2009 - 20:03

Bγάζει την λίστα:

Τyrrant Falls in love
(ongoing): Comedy (smexyness rate: Medium- shows stuff no nosebleeding details though) => Θα ψοφήσεις στο γέλιο, πάρα πολύ ωραία ιστορία και απίστευτοι πρωταγωνιστές. Subtle irony at it's best. Προυπόθεση να έχεις εύκαιρο extra νεφρό. Btw tsundere sadistic uke FTW!!!!!!!!!

Only the ring finger knows
(completed): school life (smexyness rate: Really light): Πολύ γλυκιά σειρά.

Haru wo daite ita (ongoing - to be completed soon/last chapter pending) Comedy drama romance (smexyness rate: OMFG ze nosebleed): Από τις πιο όμορφες ρομαντικές αξιαγάπητες σειρές ever. Απαραίτητη προυπόθεση για να το διαβάσεις: πολλά πακέτα χαρτομάντηλα, πορτοκαλάδα, αιμοστατικός ορός,

Βοys Next Door (completed) Tragedy (smexyness rate:really light): One of the best dramas EVER, regardless the genre. Καλό είναι να απομακρύνεις τα ξυραφάκια από το σπίτι πριν το διαβάσεις και να εφοδιαστείς με χαρτομάντηλα.

Warui Yume (completed one shot): Romance (smexyness rate: Medium): Συντομη ιστορία αλλά πολύ καλή.

Υellow (completed):Action, romance, drama, comedy (smexyness rate :Medium): Περιπέτεια δράση, δύο κούκλοι κλέφτες, and of course το υπέρτατο prioritizing
Spoiler:

Koyoi wa kimi to chi no kiss wo (completed): Supernatural, vampires romance, drama (smexyness rate: medium): Ωραία ιστορία, σύντομη.

Γενικά όλα τα έργα από Tateno Makoto είναι recommended (Κa shin fuu, Cage, Like the barren wasteland, Kirai kiraimo, 9th sleep).

Επίσης reccomended είναι και όλα τα έργα από Minase Masara με ίσως κορυφαίο Imo το

Gokujou no Koibito
(completed): Romance (smexyness rate: medium): Πάρα μα πάρα πολύ όμορφη ιστορία, moved me to tears.

To Mirai No Kioku Και τοsequel του το Kaze no yukue (completed) είναι επίσης πάρα πολύ καλές προτάσεις. (comedy, romance) Το σχέδιο είναι περίεργο αλλά σαν ιστορία τα σπάει με επικές ατάκες μέσα. Α ρε Kendou με τα attack σου :hahaha:. (smexyness factor light to medium)

A Reason for Earlobes
(completed) επίσης από την Kunieda Saika είναι must see. comedy romance (smexyness factor : medium). Πολύ γλυκούλη και tsundere uke is tsundere.

Eπίσης oπωσδήποτε τα έργα της Ayano Yamane
Crimson Spell, Ikokku Irokoi Romantan, You re my loveprize in viewfinder (smexyness factor: αυξημένος ). Ωραίες ιστορίες απίθανοι πρωταγωνιστές και ακόμη πιο απίθανες ατάκες.
Watch out for the peeping pervert flying bunny in crimson spell.

Matsugo no yume (completed) tragedy historical (smexyness level, medium): Επίσης Heartbreaking πανέμορφη ιστορία

Eien no Aida ni Miru Yume (
completed/one shot):supernatural tragedy: Πως σε 28 σελιδούλες μπορεί να χωρέσει μια φανταστική ιστορία.

Και επειδή με βλέπω να ξεφεύγω και να βγάζω καμιά 100στή τίτλους στο τέλος, οταν διαβάσεις κάποια και θελήσεις να εντρυφήσεις σε κάποιο συγκεκριμένο concept εδώ είμαστε για να προτείνουμε (ναι υπάρχουν για όλα τα γούστα και κάθε theme possible).

Edited by iristella, 14 September 2010 - 13:53.

#67 unagi

unagi

Anime Fan

• Members
  • 154 posts

Posted 03 October 2009 - 20:05

arigato mono-san:ureshii:

#68 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 03 October 2009 - 21:26

Ευχαριστω για της πληροφοριες Iristella :ureshii:
Σκεφτομαι να ξεκινησω το crimson spell, ειναι οντως τοσο καλο οσο λετε?
Και ιδου οι τιτλοι που διαβασα προσφατα:

Guren no kusari (crystal harem):
Completed (2 volumes)
Comedy
Smexyness: medium-high
Περιεχομενα: Γκριματσες, μια ικανοποιητικη δοση romance μεταξυ των πρωταγωνιστων, καλοι χαρακτηρες, και κανα-δυο vibrators.
Ηταν αυτο που ειχα φερει στο σχολειο και συμαθητριες μου φρικαραν αλλα προσωπικα το λατρευω και το συνιστω ανεπιφυλακτα.

Αijin Incubus:
Completed (3 volumes αλλα επειδη ειναι licenced μπορεσα να βρω μονο τα δυο πρωτα volumes στο animea)
Comedy, fantasy, smut
Smexyness: Παρα πολυ, o rei θα σας στυλει στον αιμοστατικο ορο.:nbleed:
Περιεχομενα: Γκριματσες, πλοκαμια (ελαφρια δοση) και εναν καυτο σεξοδαιμονα!
Πολυ γελιο! Μπαινει ανετα στο Τοp5 yaoi list μου.

Posted Image

#69 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 03 October 2009 - 21:46

Για το crimson spell

Koίτα αν δεν σε ενοχλεί το fantasy action στοιχείο του είναι πάρα πολύ καλό. Από σχέδιο σκίζει, από υπόθεση το ίδιο, οι χαρακτήρες είναι για epic nosebleeds και σε ορισμένες φάσεις το χιούμορ του τσακίζει κόκκαλα. Από fanservice έχει αρκετό και σε ανεβασμένο επίπεδο αλλά παρόλαυτά not too graphic.

Spoiler: something to motivate you a bit more

Rurukaaaaaaaa (the bunny) is love by the way.:awww: I want one of those.

Edited by iristella, 03 October 2009 - 21:58.

#70 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 03 October 2009 - 21:48

Σκεφτομαι να ξεκινησω το crimson spell, ειναι οντως τοσο καλο οσο λετε?

Κοίτα η Iristella πίνει αίμα νερό στο όνομα του...

Εγώ πάλι παρόλο που το βρίσκω HOT δεν ενθουσιάζομαι γιατί shounen-o-φέρνει...Τουτέστιν έχει μέσα και μερικές μάχες και εγώ είμαι πιο πολύ του slice of life-comedy...Από κει και πέρα όμως καλό είναι, έχει και γέλιο and did I mention HOT?

xbJ3b2w.jpeg

#71 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 03 October 2009 - 22:09

Πω πω, αυτες οι εικονες ειναι θεικες :nbleed:
Θα το τσεκαρω! Και απο την στιγμη που ειναι καλο δεν με πειραζει αν εχει action η slice of life. Και μια τελευταια ερωτηση: εχει καθολου γκριματσες (chibis) που ειναι η λατρεια μου?

Posted Image

#72 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 03 October 2009 - 22:20

Ναι υπάρχουν στα πλαίσια του Humor αρκετές φορές, αλλά μην περιμένεις να γίνεται συνέχεια. :3

#73 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 21 October 2009 - 01:16

Βγήκε (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) μετά από δυο μήνες καινούριο chapter από το tyrant who falls in love και είναι extra ffs! arggggg! Εντάξει δεν είναι άσχημο, πολύ ωραία η ιστοριούλα, ουσιαστικά ξανασυναντιούνται ο αδερφός του Morinaga με τον παιδικό του φίλο αλλά είχα αγωνία για την εξέλιξη της ιστορίας και έμεινα με την αγωνία στο χέρι...:sigh2: Επίσης από ότι φαίνεται και το επόμενο chapter extra θα είναι οπότε σε κανα 5μηνο οι εξελίξεις...Reading on going manga SUCKS BIG TIME!

Επίσης ξεκίνησα το You're my loveprize in viewfinder και είμαι σε μόνιμο nosebleed mode...Ακόμα στο πρώτο volume είμαι αλλά αυτό το manga δεν είναι για καρδιακούς...Asami <33333 I totally have a thing for sadistic/don't f*ck with me semes:bath:

Και μιας και έπιασα το είδος, έφτασα up to date στο okane ga nai...Άααααλλος σαδιστής από κει ο Kanou...Αλλά μιλάμε θέλω τόσο πολύ να πλακώσω στο ξύλο τον Ayase (ο κλαψιάρης uke) που αν διάβαζα το manga από tankoubon και όχι online θα το χα κάνει χίλια κομματάκια από τα νεύρα...Τί ηλίθιος άνθρωπος Θεέ μου...Συγχίστηκα τώρα...

xbJ3b2w.jpeg

#74 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 25 October 2009 - 16:29

Tι μου κάνατε κακούργες!!!:erk: (U know who you are) Μετά από επιμονή μηνών της αρχικακούργας και την υποστήριξη προ λίγων ημερών και της 2ης, είπα μετά απο πολύ καιρό διακοπής απο τα yaoi, να διαβάσω το tyrant who falls in love.
2 βράδια μαύρο ύπνο κάνω.:uhh: Το ξεκίνησα προχθές το βράδυ και κοιμήθηκα αργά το πρωί. Ξύπνησα μεσημέρι, διάβασα λίγο ακόμα και παραλίγο να αργήσω και στην δουλειά. Εχθές το τελείωσα (ευτυχώς είχαμε και αλλαγή ώρας) και είμαι με το κεφάλι καζάνι ακόμα.
Τέλος.:yellowcard: Τα yaoi είναι εθιστικά και πρέπει να αποφεύγονται.:emptyonexg1:
Κι αφού κλάφτηκα:congrats: (ας πρόσεχα, θα πείτε) να πω ότι είναι όπως φάνηκε από τα παραπάνω, από τα καλά. Ωραίο σχέδιο και εκφράσεις, ενδιαφέροντες χαρακτήρες και η σχέση τους (αν και εξωπραγματική, αλλά αν δεν ήταν δεν θα μας άρεσε), πολύ γέλιο, όχι πολύ explicit αλλά με αρκετά πιπεράτες σκηνές (στην τελευταία σκηνή τους (chapter 26), τι ήταν αυτά που του έλεγε πάλι ο seme;:nbleed: ).

Reading on going manga SUCKS BIG TIME!

+1000
Το έχω πει πολλές φορές...Πως με ψήσατε πάλι και το ξεκίνησα; Έχω που έχω άλλα πόσα που είναι στην μέση, τώρα κι αυτό....Αχχχ! Άντε πάλι στο περίμενε...

Edited by Nighteyes, 25 October 2009 - 16:35.

Posted Image

Posted Image

#75 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 25 October 2009 - 16:55

Δεν ξέρω ποιές είναι οι κακούργες αλλά από αυτά που λες Nighteyes san ακούγονται πολύ ξηγημένα, γαμάτα, πανέμορφα, πανέξυπνα και γενικότερα σπινθηροβόλα πλασματα. Καλώς μας ήρθες στο Tyrant board.

Eγώ με τη σειρά μου να σχολιάσω για το chapter 26.1 ότι ήταν αρκετά ιδιαίτερο.

Spoiler: chapter 26.1

Επίσης πριν από κάτι μέρες βγήκε και το πιο πρόσφατο chapter του viewfinder. And boy was it smexy. Παραλίγο να ψοφήσω από το nosebleed με αυτά που έβλεπα. I can never look at tomatoes the same way again either. xD

Επίσης πολύ καλή δουλειά είναι και το Heavens Love της Shimotsuki Kairi. Συμπαθητική ιστορία και πάρα πολύ ωραίο σχεδιο. Μου θύμιζε ελαφρώς dogs. Τι ελαφρώς δηλαδή ημουν σε ένα σημείο πεπεισμένη ότι ο mangaka του Dogs έχει ψευδώνυμο και εκδίδει yaoi (περίπου όπως ο Usami Akihiko του Junjou) ή τουλάχιστον εξέδιδε πριν πέσει στην πρέζα xD. Οh ze bishonen, oh ze badass uke, oh ze "τρέμει το φυλλοκάρδι μου σα κουνέλι, αλλά όχι τόσο εκνευριστικά σαν τον Ayashe" uke. Oh the badass semes. Ναι δεν θα πω ψέμματα την υπόθεση την θυμάμαι αμυδρα. xD Είχα την προσοχή στραμμένη στα bishies.

τώρα διαβάζω παράλληλα και το kimi wo mukaeni της ίδιας το οποίο είναι επίσης καλό και με πολύ γέλιο μέσα.

Βγήκε και extra chapter από crimson spell αλλά δυστυχώς ήταν κεφάλαιο το οποίο είχαμε ξαναδεί πιο πριν. >w< κρίμα και ανυπομονώ για την συνέχεια.

Edited by iristella, 25 October 2009 - 18:05.