Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Yaoi (manga)

• Please log in to reply
734 replies to this topic

#76 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2009 - 22:05

Girls, διαβασα τα πρωτα 10 κεφαλαια απο το crimson spell! Ειναι τελειο :awww:, το στορυ, το σχεδιο, οι χαρακτηρες.....val!!!!!!!!:lovulovu: Kyaaaaaaahhhh
Arigato Iri-chan που μου το προτεινες, δεν ηξερα πως ενα yaoi μπορει να εχει τοσο ενδιαφερον σεναριο (ειμαι φτιαγμενη για το fantasy τελικα), και το σχεδιο ειναι μακραν το καλυτερο που εχω δει σε σειρες τετοιου τυπου.
Η Yamane Amano ειναι ταλαντουχα καλλιτεχνης!

Δημοσιευμένη  εικόνα
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#77 amaya3

amaya3

high priestess of homin

• Members
  • 362 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2009 - 02:07

Fellow fangirls, χρειάζομαι τη βοήθειά σας! I'm looking for manga with Don't fuck with me/sadistic seme x Baddass uke(who provokes the seme-wants the punishment etc) pairing. Tο 'χω πετύχει πάρα πολύ λίγες φορές αυτό το είδος pairing so if anyone has any recommendation, please share.:congrats:
Μόλις διάβασα κι εγώ το latest chapter του Viewfinder.:nbleed: I miss Feilong<333

I can never look at tomatoes the same way again either.

I second this every way possible xD

2s9p2fs.jpg

#78 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2009 - 11:43

Για το ερώτημα σου amaya3 να πω το Heavens love το δεύτερο κομμάτι του (εκεί να δεις τι εστί dont fuck with me seme και badass uke). Maybe Dark Road αν και είναι πολύ μικρό but psycho pairing is psycho. Μέρος του Punch Drunk Babies είναι έτσι δηλαδή ένα από τα ζευγάρια με τα οποία ασχολείται. Επίσης 17Guyz και When a man loves a man αν και το πρώτο επικεντρώνεται περισσότερο στο badass και το δεύτερο στο ψυχολογικό του θέματος. Tα έργα της Fujisaki Kou έχουν συχνά αυτό το theme όπως πχ Virgin Love και Beautiful Beast (lol at the titles) αλλά το σχέδιο της είναι κάπως ιδιόμορφο. Check also I want to be naughty , Steal Moon, heros heel and aoi hitsuji no yume.

#79 amaya3

amaya3

high priestess of homin

• Members
  • 362 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2009 - 00:17

Thanks a lot for the recommendations iristella-san!*runs to download*
Τη γνωρίζω τη Fujisaki Kou και μου αρέσουν πολύ οι δουλειές της(το πρώτο μου yaoi ήταν το Playboy Amour και μετά πήρα σβάρνα όλα τα έργα της:wooi2:). Btw, her ukes remind me of Kame for some reason :deadga6:*is shot*
Speaking of Fujisaki Kou, βγήκαν σήμερα δύο κεφάλαια από τα Men's Love και King & Prince + Kaiser. Τελικά αυτά τα δύο pairings, DaigoxKaoru και KingxPrince(lol) αντίστοιχα, είναι τα αγαπημένα μου από τα manga της.

2s9p2fs.jpg

#80 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2009 - 19:31

In other news εδώ και κάποιες μέρες είχαμε update στο Οkane Ga Nai. Και 2 oλόκληρα chapters μάλιστα.

Spoiler: chapter 35 και extra 7

#81 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2009 - 20:22

Tα διάβασα τα κεφάλαια που αναφέρεις την προηγούμενη βδοβάδα μετά την κρίση που έπαθα με το tyrant. Χαίρομαι που άρχισε να σου αρέσει. Πάντως όταν ο
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#82 Shihama-ru

Shihama-ru

Anime Fan

• Members
  • 201 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2009 - 01:59

Αν κ με το είδος δν τα πηγαίνω κ ιδιαίτερα καλά , νομίζω ότι είναι σαν το τσιγάρο, όλοι κάποια στιγμή δοκιμάζουν.

Απ αυτα που διάβασα μου άρεσαν :
-Σχεδόν όλες οι δουλείες της YONEDA Kou κ ιδιαίτερα το Doushitemo Furetakunai (μου άρεσει πολύ το σχέδιο της συγκεκριμένης mangaka)

- Τα The Cornered Mouse Dreams of Cheese (prequel), The Carp on the Chopping Block Jumps Twice (sequel) της Setona Mizushiro (για την διεισδυτική ματιά της στις σχέσεις των ανθρώπων γενικότερα)
-το 1999
Shanghai μιας κ ήταν το 1ο μου,(αφορά μια κλασική τραγική ιστορία αγάπης, μόνο το σχέδιο είναι λιγο κάπως)
- και το Shiranai Kao, η 1η ιστορία(1-3 ch), το story με κέρδισε, μου άρεσε πως παρουσιάζονταν και το σχέδιο ήταν πολύ καλό.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Shihama-ru: 03 Νοέμβριος 2009 - 02:12

#83 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2009 - 18:00

Κατα την γνώμη μου το καλυτερο yaoi manga ειναι το Love Mode
ενώ απο anime ειναι το Junjou Romantica

#84 alex90

alex90

Anime Amateur

• Members
  • 110 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2009 - 20:04

Κατα την γνώμη μου το καλυτερο yaoi manga ειναι το Love Mode
ενώ απο anime ειναι το Junjou Romantica

για το junjou romantica συμφωνώ απόλυτα.:wooi2:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#85 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2009 - 20:14

Πληροφοριακά μόνο (για να μην μπλέξουμε spoilers από anime και manga σε μελλοντικές συζητήσεις) για τα yaoi anime απευθύνεστε εδώ.

Σε άλλο τόνο το Doushitemo Furetakunai είναι πραγματικά πάρα πολύ γλυκό, διακριτικό και τρυφερό και το τέλειωσα σε ελάχιστο χρόνο. Τώρα ξεπουπουλιάζω τα άπαντα της συγκεκριμένης και επιστρέφω με εντυπώσεις.

#86 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2009 - 14:28

Μηπως ξερει κανεις αν πουλιουνται yaoi manga στην Ελλαδα???:hmmm:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Jiji: 07 Νοέμβριος 2009 - 14:49

#87 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2009 - 14:50

Μηπως ξερει κανεις αν πουλιουνται yaoi manga στην Ελλαδα???:hmmm:
Posted Image

Εγω μονο ενα yaoi novel βρηκα στο mangashop της πολης. Αν δεν ντρεπεσαι (σαν κι εμενα) μπορεις να τους ζητησεις να παραγγειλουν.

Δημοσιευμένη  εικόνα
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#88 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2009 - 14:57

Eγώ πάντως στο Solaris και το Otaku No Sekai είχα βρει yaoi manga. Οπότε μια χαρά πωλούνται. Αν θες κάποιο συγκεκριμένο από την άλλη μπορείς να ζητήσεις να σου παραγγείλουν.

Σε άλλο τόνο ξεπουπούλιασα όλες τις completed δουλειές της Yoneda Kou και πραγματικά συστήνονται ανεπιφύλακτα. Πολύ ωραίες ιστορίες χωρίς να γίνονται cheesy kαι πολλές φορές αντισυμβατικές. Feelings Spectrum, Dont Stay Gold, Nights etc etc absolutely recomended. Και ναι το σχέδιο της είναι πολύ καλό.

#89 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2009 - 17:37

Lol Ευχαριστω παρα πολυ, γιατι γενικα εχω ψαξει λιγο αλλα καθε φορα που ρωταω με κοιτανε περιεργα και ναι,... :ureshii:

#90 unagi

unagi

Anime Fan

• Members
  • 154 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2009 - 18:19

Πληροφοριακά μόνο (για να μην μπλέξουμε spoilers από anime και manga σε μελλοντικές συζητήσεις) για τα yaoi anime απευθύνεστε εδώ.

Σε άλλο τόνο το Doushitemo Furetakunai είναι πραγματικά πάρα πολύ γλυκό, διακριτικό και τρυφερό και το τέλειωσα σε ελάχιστο χρόνο. Τώρα ξεπουπουλιάζω τα άπαντα της συγκεκριμένης και επιστρέφω με εντυπώσεις.

Μολις ξεκινισα το doushitemo furetakunai:awww: οντως ειναι ετσι οπως τα λες....thnx για το post σου:riiight: