Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
ΚΑΙ ΝΑΙ!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! 2 φρέσκα φρεσκα chapters στο tyrrant who falls in love:drink: Το πώς τα περίμενα δεν λέγεται
Spoiler:
Θα πιάσω τον senpai και θα τον κάνω κομματάκια δηλαδή μα τα yaoi and all that is holly θα τον ανασκολοπίσω Βρε καλό μου το ίδιο σου το σώμα σου (ένα συγκεκριμένο κομμάτι της ανατομίας σου *ahem* to be frank) στο λέει αλλά εσύ εκείιιιιιιι στην άρνηση...Τί μου συμβαίνει και τι μου συμβαίνει...Έλα μου ντε...Rocket science κατάντησε...Θα σου λεγα τι σου συμβαίνει αλλά θα γεμίσει το post αστεράκια (λογοκρισία γαρ XD) Και ο καημενούλης ο Morinaga σαν κουτάβι τον κοιτάει Poor thing...τι βασανιστήριο και αυτό
Έριξα και μια ματιά στο έργο της Minami Haruka...Ολίγον shotacon η τύπισσα αλλά έχει και μερικά καλά όπως το bitter που είναι πολύ ρομαντικό και συγκινητικό χωρίς να *gough gough* σαν τα κουνέλια όλη μέρα και δεν έιναι shotacon...
Διάβασα και το groupie...Δεν ξέρω τι σκεφτόταν η Youka Nitta όταν το έφτιαχνε...
Spoiler:
Δεν με ενόχλησε τόσο το incest όσο η βλακεία που έδερνε τον uke. το μόνο καλό είναι ότι έδινε με αρκετά ρεαλιστικό τρόπο την κατάληξη που έχουν τέτοιου είδους σχέσεις...Κάποια στιγμή κάποιος γίνεται ο πιο αδύναμος κρίκος..
-Crimson Spell: πολύ καλή περίπτωση αν και δεν είμαι φαν των επικών/φάντασυ σεναρίων. Έχει όμως πολύ καλό εώς άψογο σκίτσο, ωραίο σενάριο, ακόμη καλύτερο fanservice ( ). Έχει ενδιαφέρον και θα το συνεχίσω στα σίγουρα.
-Viewfinder: Με μία λέξη: βαρετό. Πολύ όμως. Ίσψς φταίει ότι μου την σπάνε οι μαφιόζοι, όπως και να έχει βρέθηκα να χασμουριέμαι σχεδόν συνέχεια και δεν έφταιγε η νύστα μου.
-Baby Bitch ( Oh my bitch!): Άνετα ότι πιο άρρωστο έχω τσεκάρει. Drop στη μέση του τρίτου κεφαλαίου γιατί αυτό το πράγμα απλά δε παλεύεται.
Λοιπόν μετά από πρόταση(τι πρόταση δηλαδή, challenge ήταν) ξαναδιάβασα κάτι που θεωρείται "καλό" yaoi(το βάζω σε εισαγωγικά γιατί το προηγούμενο που χα διαβάσει ήταν ένα που δε το ξερε και η μάνα του) δηλαδή το Haru wo Daiteita.Δεν μ'άρεσε.Αισθητικά κυρίως.Τι εννοώ?Προσωπικά αποδέχομαι την ομοφυλοφιλία αλλά οι σκηνές που χει στο πρώτο κεφάλαιο μου χτύπησαν άσχημα στο μάτι.Σε αντίθεση με τα smut τα οποία τα λατρεύω.Δηλαδή νομίζω ότι έχει να κάνει με το φύλο των πρωταγωνιστών το ζήτημά μου.Δεν μπόρεσα να το τελειώσω(το πρώτο κεφάλαιο).Επίσης δεν κατάλαβα και την ευχαρίστηση στο να διαβάζεις ένα τέτοιο είδος μάνγκα ή να βλέπεις τέτοιου είδους ανιμε(Ai no Kusabi->προσπαθώ εδώ και ένα μήνα να το τελειώσω).Δε ξέρω τι άλλο να πω.Μήπως να προσπαθήσω με κάποιο λιγότερο ερωτικό και περισσότερο συναισθηματικό?
Άστο mono chan έχει σειρά άλλος και δεν νομίζω να θέλει να τον μοιραστεί τον senpai μαζί σου. Εγώ πάλι όλες αυτές τις φρίκες και τα sock που τρώει ο senpai τα βρίσκω απίστευτα διασκεδαστικά. Η ειρωνία ήταν ότι με τον Morinaga έχει κανονικές σχέσεις εδώ και κάτι μήνες και παρόλαυτά σοκαρίστηκε όταν έρχεται ο άλλος να του πει μια κουβέντα και να τον προσεγγίσει, ή με το φιλί που έδιναν οι άλλοι στον δρόμο. Εκεί ήμουν σε φάση "oh the irony":hahaha:. Ωραία μένει μόνο να περιμένουμε να κάνει catch up ο εγκέφαλος σε αυτό που όλος ο υπόλοιπος senpai γνωρίζει ήδη. Με λίγα λόγια ότι τον θέλει τον Morinaga και ότι πλέον δεν μπορεί να μείνει χώρια του.
Τον οποίο Morinaga έχω σταματήσει εδώ και καιρό να τον λυπάμαι. Τα θελει και τα παθαίνει εδώ που τα λέμε. Τουλάχιστον όμως έχει τρομερή επιμονή και υπομονή. Αυτό του το αναγνωρίζω. Α και το ότι είναι γλύκας.
Από άλλα manga εγώ διάβασα το
-When a Man loves a man από Nitta Youka. Πάρα πολύ καλή δουλειά και με ονόματα και χαρακτήρες που παραπέμπουν σε Haru Wo daite ita. Βέβαια έμεινα λίγο ξεκρέμαστη γιατί δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη αλλά ελπίζω να δω κανα chapter σύντομα. Υπόθεση πάρα πολύ καλή πρέπει να πω.
- To Wonderful Days ήταν επίσης πάρα πολύ καλή δουλειά. Ωραίο και γλυκό στόρυ . Πάρα πολύ τρυφερό.
- Το Kirai Kiraimo από Tateno Makoto ήταν απίστευτα αστείο και ρομαντικό. Αυτή έχει εξελιχθεί σε μια από τις αγαπημένες μου mangaka του είδους. Πέρα από το πολύ ωραίο σχέδιο κάνει και πολύ καλές ιστορίες. (έχει ένα μικρό κόλλημα/βίτσιο σε κάποιες περιπτώσεις με το incest between brothers αλλά περα από αυτό είναι απαιχτη).
- Νee Sensei ήταν επίσης πολύ αστείο. (τι στο καλό το γύρισα επικίνδυνα στο comedy τώρα τελευταία). Και οι δύο πρωταγωνιστές ήταν αξιολάτρευτοι.
- Calorie is also recommended along with Wild Rock that literaly rocked.
@ Red pyramid. No sweety. Αν δεν εχεις διαβάσει Map of tokyo Savage δεν έχεις δει τι πραγματικά είναι άρρωστο . Seriously έφαγε drop μετά από δυο volumes (τα οποία διάβαζα με ηθική συμπαράσταση άλλου fangirl και πηδώντας πολλές σελίδες) και ακόμη έχω εφιάλτες με πλοκάμια.
@ miKo-chin. Αν ξεκίνησες με το Haru για εισαγωγή στο είδος είναι πολύ λογικό να εχεις φάει φρίκη. Εντούτοις θα πω ότι το αδικείς γιατί η υπόθεση αργότερα γίνεται πάααρα πολύ γλυκειά και ρομαντική και περνά από τα ίδια στάδια που περνάνε και οι σχέσεις των περισσότερων ανθρώπων πιστεύω. Δοκίμασε κάτι σε πιο ελαφρύ από άποψη ερωτικών σκηνών όπως πχ. only the ring finger knows, Boys next door, 9th sleep, Hybrid Child, Beyond My touch, Wild Fangs and wild rose, Hatsuai και kaze no yukue.
Στην ερώτηση σου τι βρίσκει κανείς σε ένα τέτοιο είδος άνιμε θα απαντήσω ότι το σημαντικό είναι το τι δεν βρίσκει κανείς. Aka μια ηλίθια πρωταγωνίστρια η οποία άγεται και φέρεται από τον πρωταγωνιστή και παράλληλα ρίχνει και ξεγυρισμένες κρίσεις υστερίας. Επίσης βρίσκει κανείς πρωταγωνιστές πιο εκδηλωτικούς και ευαίσθητους και κατά κάποιο τρόπο πιο κοντά σε αυτό που θεωρούν οι γυναίκες ως πιο προσιτό στην δική τους ψυχολογία.
Πέρα απο το κόντεψε να λύση πραγματικά η μύτη μου , έριξα ΤΟ γέλιο! Μαζέψτε τοοον! Αχαχαχα!
Και μείναμε με τον Souιchi στο ντούζ να αναρωτιέται γιατί του σηκώθηκε :kakaka::kakaka: Τουλάχιστον το κάτω κεφάλι καταλαβαίνει τι γίνεται! Με το καλό να τα καταλάβει και το πάνω!
Και Iri-chwan, όντως καλό το Wonderful Days και γενικά της Tenzen Momoko τα έργα. Για το Kirai Kiraimo θα διαφωνίσω όμως. O seme πολύ cheating bastard. Δε μου αρέσει αυτό.
Για το Nee,Sensei θυμάμαι οτι ήταν hot hot hot και η Sakuragi Yaya μαζί με τις απο πάνω (Tateno και Tenzen) είναι στη λίστα με τις αγαπημένες μου.
Calorie was kawaii.
Iri-chan, να διαβάσεις πράγματα απο Araya Miki. Σχεδόν σε όλα της έχω σημειώσει "Tell Iri!". Ένα θα σου πω: Θυμάσαι εκείνο με έναν που μπούκαρε και έκανε πρόταση γάμου σε έναν μπροστά στην οικογένειά του; Που του έλεγε "Θα στείλω σε 3 μέρες κάποιον να σε ζητήσει επίσημα εκ μέρους μου" και άλλα τέτοια; Μιλάμε, ΤΟ γέλιο τα έργα της! Τα προτείνω σε όλους βασικά. Είναι τόσο παρατραβηγμένα (σκοπίμως βέβαια) που έχουνε μεγάλη πλάκα!
Αν δεν εχεις διαβάσει Map of tokyo Savage δεν έχεις δει τι πραγματικά είναι άρρωστο . Seriously έφαγε drop μετά από δυο volumes (τα οποία διάβαζα με ηθική συμπαράσταση άλλου fangirl και πηδώντας πολλές σελίδες) και ακόμη έχω εφιάλτες με πλοκάμια.
ειναι απο τα πρωτα yaoi που διαβασα,και ενα απο τα αγαπημενα μου(αν οχι ΤΟ αγαπημενο μου) UuuMMmmm..Γιατρε μου θα ζησω?
I'd make the vampire cry.Great.I felt like a superhero. Harry Dresden,breaker of monsters' hearts.
@ Red pyramid. No sweety. Αν δεν εχεις διαβάσει Map of tokyo Savage δεν έχεις δει τι πραγματικά είναι άρρωστο . Seriously έφαγε drop μετά από δυο volumes (τα οποία διάβαζα με ηθική συμπαράσταση άλλου fangirl και πηδώντας πολλές σελίδες) και ακόμη έχω εφιάλτες με πλοκάμια.
Το ποστ σου τούτο μου προκάλεσε τη περιέργεια να το διαβάσω ιδού η κριτική, αφότου διάβασα τα πρώτα 6 κεφάλαια
Spoiler:
-Δε μπορώ να καταλάβω το σενάριο, τι γίνεται και για ποιο λόγο, και αυτό με εκνευρίζει
-το σχέδιο είναι μετριότατο και λόγω και τις επανάληψης του σεναρίου, είναι σα να βλέπεις copy-paste το κάθε καρέ με λίγο διαφορετική γωνία.
-το σενάριο δεν έχει λογική
-neko boy rape απο τη σελίδα 13, έτσι στο άκυρο. οκ......
-αυτό το σενάριο, ω θεέ μου
-ακόμη και το σεξ ουσιαστικά δε λέει κάτι. Βαρέθηκα να βλέπω τα ίδια σκηνικά, την ίδια στάση απο άλλα γωνία επί 4 σελίδες σερί, κτλ. Το ότι το πιο ξενέρωτο πράγμα που θα έβρισκα σε yaoi θα ήταν το fanservice, δε το περίμενα ποτέ μου
ειναι απο τα πρωτα yaoi που διαβασα,και ενα απο τα αγαπημενα μου(αν οχι ΤΟ αγαπημενο μου) UuuMMmmm..Γιατρε μου θα ζησω?
Get back! Stay away from meeeee
Κοίτα, αν σου άρεσε γιατί γέλασες με τη καρδιά σου, λογικό. Εγώ είχα σκάσει στο γέλιο που για 2-3 κεφάλαια βγάζανε τα μάτια τους only με παραπάνω προσθήκες πλοκαμιών! Τρύπα για τρύπα δεν είχε μείνει ελεύθερη! Έλεος! Αχαχαχα. Και βέβαια το σενάριο.. υπήρχε σενάριο καλέ; Μετά απο τόσες σελίδες αφιερωμένες στα πλοκάμια, έχασα ελπίδα για υπόθεση. Η πλάκα είναι οτι έχουνε βγεί πολλάαααα τεύχη. Έχει βγάλει ολόκληρη σειρά η Dr.Ten γύρω απο αυτά! Τι άλλο θα κάνει δηλαδή; Θα βιάζουν σε λίγο τα τέρατα και το ένα το άλλο; The Shadow of A Thousand Tentacles VS The Abyss of a Thousand Holes?
να σου πω το καταλαβα το σεναριο..δεν ειχε καποια ουσια βεβαια,προφαση για "ξεσκισματα" αποτελει ουσιαστικα,αλλα εκει ηταν η πλακα του..οσο για τα πλοκαμια,νομιζω μονο στο πρωτο chapter εχει μερικα,κ μετα δειχνει κανενα περιστασιακα
που να διαβασεις το side story της σειρας...εκει τα πραγματα ειναι ακομη χειροτερα
I'd make the vampire cry.Great.I felt like a superhero. Harry Dresden,breaker of monsters' hearts.
Πάντως it involved τον "πρωταγωνιστή", έναν ξανθό με μακρύ μαλλί που ήταν σα γυναίκα και έναν κακό.... μαζί με τα πλοκάμια που ξαμόλησε στους άλλους δυο.... Και βέβαια, επειδή τα πλοκάμια δε φτάνανε, ξεσκιζόντουσαν και μεταξύ τους!
:terror2: <----Μόλις διάβασα τα προηγούμενα posts...
Καταρχάς διάβασα τις προάλλες ένα μεγαλειώδες σαπούνι, μιλάμε τόσο μελόδραμα, έλεος δηλαδή φωσκολιάδα...Saihate no kimi e το πόνημα και η υπόθεση έχει να κάνει με το μικρότερο από τα δύο αδέρφια τα οποία τα έχει πάρει μια πλούσια οικογένεια υπό την προστασία της και τη σχέση του με τον γιο της οικογένειας...Το κλασικό μοτίβο "I' ll rape you till you love me" με μπόλικο δάκρυ και ένα πονεμένο αλά Ξανθόπουλος παρελθόν συνθέτουν μια ωραιότατη σαπουνόπερα...Αν σας αρέσουν τέτοιου είδους ιστορίες η συγκεκριμένη είναι top...
Αλλά αυτό που συστήνω ανεπιφύλακτα είναι το gokujou no koibito...Μου θύμισε λίγο από haru wo daite ita και λίγο από tyrant who falls in love.Πάαααααρα πολύ ρομαντικό...Ευαίσθητος πλην extra cute manager αναλαμβάνει κακομαθημένο πλουσιόπαιδο να το μετατρέψει σε μοντέλο...Το κακομαθημένο βέβαια βάζει στο μάτι το μανάρι manager και γίνεται το έλα να δεις...
Spoiler:
Η yaoi εκδοχή του : Η στρίγγλα που έγινε αρνάκι... Αφασία όμως το σκηνικό που ενώ ο manager νόμιζε ότι μετά τη συμφωνία τους να γίνει πρώτα ο άλλος διάσημος και μετά να βγούνε τη γλύτωσε, ο άλλος ορμάει και του λέει "άλλο αυτό, αυτό έιναι απλά sex" Αλλά ο μικρός άνετα ανταγωνίζεται σε ορμές τον Katou, με το που έβλεπε τον manager του γύριζε το μάτι
Kατ αρχάς για το Saihate no kimi e να σχολιάσω ότι αυτό ήταν δεν ήταν yaoi manga αυτό ήταν compilation και μεταφορά όλων των μακάβριων αστείων με την μικρή Αννούλα. Eίμαι tragedy fan αλλά στο συγκεκριμένο έφτασα να λέω "EΛΕΟΣ τι άλλο θα τύχει?". Εχω και κάτι άλλο να σχολιάσω ειδικά για τον uke αλλά είμαι κυρία και θα κρατήσω την θέση μου . Δεν ήταν άσχημο σε γενικές γραμμές αλλά πολύ Ξανθόπουλος ρε γαμώτο. Well σε όσους άρεσε ίσως θα ήταν ωραίο να ρίξουν μια ματιά στο Kago No tori που είναι ανάλογου ύφους αλλά με σοβαρό story.
Τώρα για το gokujou no koibito να πω μόνο ότι καλώς ήρθες στον κόσμο της Minase Masara. Καταπληκτικές δουλειές έχει αυτή η mangaka. Nα θυμηθώ το Sweet restraint (επίσης με κακομαθημένο βρωμόπαιδο που εν μερει όμως πήρε αυτό που του άξιζε <pun intended>) , το Libido που ήταν το δεύτερο yaoi manga Που διάβασα, το Lovers position, Empty Heart, Uso to kiss, και χίλια δυο άλλα τα οποία τα έχω χιλιολατρέψει...... Η γυναίκα έχει απίστευτο σχέδιο δεν το παρακάνει με γραφικότητα και πολύ όμορφες ιστορίες που δεν θέλεις να τελειώσουν. Και ευτυχώς και για τα fangirls έχει και πολλές δουλειές.
Από Minase masara πιάνω το Missing code που ολοκληρώθηκε πρόσφατα και θα επιστρέψω με εντυπωσεις.
Πρόσφατα διάβασα επίσης το " I want to be Naughty" από Sakuraga Mei, και το "Little butterfly" από Takanaga Hinako τα οποία ήταν απίστευτα γλυκά και χαριτωμένα.
Τώρα για το gokujou no koibito να πω μόνο ότι καλώς ήρθες στον κόσμο της Minase Masara. Καταπληκτικές δουλειές έχει αυτή η mangaka. Nα θυμηθώ το Sweet restraint (επίσης με κακομαθημένο βρωμόπαιδο που εν μερει όμως πήρε αυτό που του άξιζε <pun intended>) , το Libido που ήταν το δεύτερο yaoi manga Που διάβασα, το Lovers position, Empty Heart, Uso to kiss, και χίλια δυο άλλα τα οποία τα έχω χιλιολατρέψει...... Η γυναίκα έχει απίστευτο σχέδιο δεν το παρακάνει με γραφικότητα και πολύ όμορφες ιστορίες που δεν θέλεις να τελειώσουν. Και ευτυχώς και για τα fangirls έχει και πολλές δουλειές.
Όντως καταπληκτική mangaka, έλιωσα, διάβασα σχεδόν τα άπαντα Εντωμεταξύ βρήκα μία άλλη την οποία την λένε...Nangoku Banana:hahaha: Kαι σοβαρά τώρα, όσο άκυρο το όνομα της, τόσο άκυρες και οι ιστορίες της...Σε μία ο πρωταγωνιστής, χτυπημένος από τη ζωή και μην έχοντας τίποτα να φάει, βάζει στο μάτι ένα φυτό, το οποίο μεταμορφώνεται σε άντρα...I mean... lulz were had though
Επίσης πάρα πολύ μου άρεσαν τα : Twin's labyrinth και heart strings της Akira Norikazu... Ρομαντικές και ευαίσθητες ιστορίες...
Και το νέο της ημέρας!!!!!!!!!1one New tyrant who falls in love chapter!!!!!!!!1YAY!
Spoiler:
ένας senpai σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης (άλλα λέει το ένα κεφάλι άλλα λέει το άλλο) να κοντεύει να πάθει κρυοπαγήματα στο μπάνιο, ο Morinaga στην αρχή κλασικά clueless (μα τι συμβαίνει τέλοσπάντων...) ενώ στη συνέχεια αγριεύει XD Πάντως το καλό είναι ότι ο senpai έχει αρχίζει να νιώθει κάπως...Σαν να πέφτουν οι αντιστάσεις του και είναι τόσο γλυκούλης έτσι μπερδεμένος και συγχυσμένος Καλά οι διάλογοι μεταξύ τους είναι απλά ξεκαρδιστικοί όμως...
Ναι και μετά την δεσποινίδα/κυρία Banana δεν είδα τα φυτά ξανά με το ίδιο μάτι.... T^T
To τελευταίο tyrrant chapter χαρακτηρίζεται μόνο με μια λέξη "ΕΠΙΚΟ". Cause epic were the laughs that were fallen.
Spoiler: Tyrrant that falls in love chapter 26
Το επικό δεν είναι μόνο οι φάτσες, είναι και η απόλυτη αντίθεση μεταξύ τους. Ο Morinaga να είναι ηρεμότατος και να προχωράει την αποπλάνηση και ο Senpai να τρώει τις φρίκες την μία πάνω στην άλλη και να βρίσκεται σε πλήρη σύγχιση. Ούτε ήξερε τι ήταν... Ντροπιασμένος, ξαναμμένος θυμωμένος, πουντιασμένος (γιατί είχε μουσκέψει μέχρι και το κόκκαλο του με το κρύο ντουζ. Κρυοπαγύματα κόντεψε να πάθει).
Aλλά αυτό που με πεθαίνει, είναι το υφάκι του Morinaga... Ούτε ένα tantrum της προκοπής δεν τον αφήνει να πετάξει ο Shuichi να ξεθυμάνει. Αλλά όοοοοχι είτε είναι θυμωμένος είτε οχι ο Morinaga θα πάρει το chiibi υφάκι και με το που δει ένα κενό στην αλληλουχία των κρίσεων ATTACK!
Moυ αρέσει που o senpai φοβόταν και για τους γείτονες εν τω μεταξύ. Δεν νομίζω έτσι όπως έκανε να τους πέρασε τίποτα πονηρό από το μυαλό. Απλά την επόμενη μέρα ο γείτονας ήταν εκπληκτος γιατί μάλλον νόμιζε ότι τον είχαν σφάξει έτσι όπως ωρυόταν. Well the lines "bastard" "i ll kill you" "it s your fault" "arghhhhh" fit more to a crime scene than a rovu rovu situation xD