Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Yaoi (manga)


  • Please log in to reply
734 replies to this topic

#31 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 09 June 2009 - 06:40

Spoiler:

Edited by iristella, 09 June 2009 - 18:54.


#32 Orion19

Orion19

    Merciless, with love.

  • Members
  • 1,095 posts

Posted 09 June 2009 - 06:51

Όντως το drag δε μου αρέσει στα yaoi. Be a man AND be gay damn it! :hahaha:
Spoiler:


#33 Nighteyes

Nighteyes

    Thinking backwards.

  • Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 09 June 2009 - 07:09

:hahaha::hahaha:
Πολύ γέλασα με τα comments σου iristella.
Spoiler:

Φοβάμαι ότι με αυτό τον ρυθμό πάντως θα τελειώσει μετά από μια δεκαετία. Μέχρι τότε...
Δεν ξαναξεκινάω ongoing.:stubborn:

Posted Image

Posted Image


#34 Wisdom

Wisdom

    Dark Desire

  • Members
  • 23 posts

Posted 09 June 2009 - 18:19

Aaaww! Μα γιατί? Εμένα μαρέσει πολύ το cross-dressing στα αγοράκια :kill4u:
Το Crimson Spell έχει σίγουρα ένα από τα καλύτερα σκίτσα και μέχρι στιγμής τα πάει καλά με το σενάριο...
Spoiler:

Πφφ, ελπίζω να μπορέσω να το δω ολοκληρωμένο...
Orion19 thanks for share ^.^

#35 Orion19

Orion19

    Merciless, with love.

  • Members
  • 1,095 posts

Posted 09 June 2009 - 19:17

Χαρά μου. :nod2:

Και εγώ τσαντίζομαι με τα ongoing πολλές φορές, αλλά τα dropped είναι που με πεθαίνουν... Αυτά που ΔΕΝ είναι licensed :burningbe3:. Ειδικά αμα είναι κανένα sequel απο τίποτα και βρίσκεις όλη τη σειρά, αλλά δεν έχουνε πιάσει τη συνέχεια...:dazed:

Δε μπορώ να αντισταθώ όμως και έχω αναπτύξει ικανότητα υπομονής με τα yaoi. Δε θέλω να πιάνω μόνο τα τελειωμένα. Να έχω και κάτι να περιμένω. Βέβαια, θα ήταν ωραία να μη περιμένω χρόνια :hahaha: Και αυτό το Koisuru Boukun να δω πότε θα συνεχιστεί.... :cry5: Και ακόμα είναι στο volume 1 το licensed! :terror2:

Αυτό τσεκάρετε αλήθεια... Πολύ καλό. Απο τα πρώτα που είχα διαβάσει. Το τι τραβάει ο κακομοίρης ο seme δε λέγεται... Δε κάθεται με τίποτα ο άτιμος ο uke!:hahaha: Πραγματικά tyrant! (ο αγγλικός τίτλος είναι "The Tyrant Who Falls in Love")

#36 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 09 June 2009 - 19:32

Χαρά μου. :nod2:

Και εγώ τσαντίζομαι με τα ongoing πολλές φορές, αλλά τα dropped είναι που με πεθαίνουν... Αυτά που ΔΕΝ είναι licensed :burningbe3:. Ειδικά αμα είναι κανένα sequel απο τίποτα και βρίσκεις όλη τη σειρά, αλλά δεν έχουνε πιάσει τη συνέχεια...:dazed:


Tell me about it... Την έπαθα πρόσφατα με το Invoke. Eγώ σε αντίθεση με σένα δεν είμαι των on going και πιάνω κυρίως τα finshed με ελάχιστες εξαιρέσεις. Οπότε πάνω που η ιστορία ξεδιπλωνόταν είχε αποκτήσει ενδιαφέρον (was also smexy as hell) και είχε θέσει ερωτήματα κόβεται απότομα και μένω κάγκελο :borednn9::dazed:.

Γενικά πάντως μεγάλο μαρτύριο τα on going. Ο καθένας τα μεταφράζει όποτε θέλει και μας βγαίνει η πίστη στην υπομονή. Περιμένω πως και πως τα νέα chapters από 2 τίτλους της Tateno Makoto και μου έχουν σπάσει τα νεύρα. Για να μην αναφέρω το Junjou Romantica το οποίο θα κυκλοφορήσει από Αυγουστο και μετά.:uhh:

ΕDIT And just as I finally snapped and started bitching about the lack of new Junjou romantica chapters my wish came true. Two new chapters appeared in mangafox. Όσες πιστές σπεύσατε.

Edited by iristella, 09 June 2009 - 20:19.


#37 Orion19

Orion19

    Merciless, with love.

  • Members
  • 1,095 posts

Posted 09 June 2009 - 21:54

Ώπα! Θα τα διαβάσω αργότερα! Είδες; Το ζητάς και γίνεται! Είσαι παντοδύναμη! Ευχήσου να κερδίσω το lottooooooooooo! :cry5: Kane!!!! :burningbe3:

Edit: Junjou read!

Spoiler:

Edited by Orion19, 10 June 2009 - 02:01.


#38 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 10 June 2009 - 06:30

*εύχεται να κερδίσει η Ori chan το Lotto*

Να πω ότι κάτι μέ έχει πιάσει με τα heavenly creatures τώρα τελευταία.... Διάβασα το White and black και ήταν τόοοοοσο γλυκό και συγκινητικό.. I dont know why i have such a sweet tooth for the lovestruck angels. Is it the halo? Οr maybe I should blame the feathers? Πραγματικά πολύ προσεγμένη υπόθεση.

Επεσε επίσης στα χέρια μου και το Chokujou Lovers με έναν από τους πιο αξιολάτρευτους sadistic seme ever. :hahaha: Ψόφησα στο γέλιο.

Spoiler: junjou romantica vol 10 chap 2 - 3

Edited by iristella, 14 September 2010 - 13:55.


#39 Wisdom

Wisdom

    Dark Desire

  • Members
  • 23 posts

Posted 10 June 2009 - 20:05

Yeap κ εγώ αγαπάω τις ιστορίες με αγγέλους - ανθρώπους... Το καλύτερο (αλλά ανολοκλήρωτο) yaoi με αυτό το θέμα είναι για μένα το Soul Kiss (κ άψογο σκίτσο btw)
Eδώ μπορείτε να βρείτε τα 2 πρώτα volumes...
----
Αν κάποιος/κάποια έχει ιδέα που θα μπορούσα να βρώ και τα υπόλοιπα, please let me know... Α! και σε περίπτωση που λείξει το link και δεν έχετε κατεβάσει το manga, στείλτε μου pm να το ανανεώσω...

Edited by Nighteyes, 14 September 2010 - 13:44.
link removed

...People live their lives bound by what they accept as correct and true... That's how they define "reality"...

#40 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 03 July 2009 - 20:21

For the junjou romantica fans the latest chapter is out.
Spoiler: junjou romantica volume 11 chapter 1


In other news ξεκίνησα το The Tyrrant Who Falls in Love.... And epic laughs were fallen. Πραγματικά χρειάστηκα καινούρια νεφρά μετά από αυτήν την σειρά εξαιτίας του γέλιου και παραλίγο καινούρια οθόνη υπολογιστή εξαιτίας της τσαντίλας όταν είδα ότι είναι Ongoing και με άφησε σε καλό σημείο. Sadistic tsundere Uke πρώτη φορά συναντάω.:hahaha:

Κάτι ανάλογο έγινε και με το You are my loveprize in viewfinder. Εκεί ομολογώ στην αρχή στράβωσα άσχημα. Μετά είδα ότι ο χαρακτήρας που λυπόμουνα ήταν λίγο .... αναίσθητος να το πω.... δεν καταλάβαινε/επτοείτο με τίποτα να το πω.....τραβάτε με και ας κλαίω να το πω....και χαλάρωσα. Βασικά μόνο και μόνο για το πόσο κοσμάρα και τρείς λαλούν και δυο χορεύουν είναι ο Akihito η σειρά έχει επικό γέλιο. Μετά εμφανίζεται και ο Feilong Sama και σε συνδυασμό με τον Asami πέφτουν επικά nosebleeds.:wooi2:

#41 Nighteyes

Nighteyes

    Thinking backwards.

  • Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 04 July 2009 - 01:31

Αχ ωραία.:wooi2:
Και είχα έναν φόβο μήπως και το anime ακολούθησε πορεία εκτός manga(δεν είχα δει τα raws ούτε το ψαξα στο net να δω τι λένε γι αυτό) για να τελειώσει
Spoiler:
Οπότε περιμένουμε και 3η σεζόν(Χωρίς λογοκρισία ελπίζω. Στην 2η το παρακάνανε.)

Posted Image

Posted Image


#42 Orion19

Orion19

    Merciless, with love.

  • Members
  • 1,095 posts

Posted 05 July 2009 - 05:21

Προσευχηθείτε στις ero μας δυνάμεις να είναι τα DVD της δεύτερης πιο τολμηρά! :deadga6:

#43 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 13 July 2009 - 22:57

Και καθώς σέρφαρα στο Anime News Network χτες πέτυχα ένα αρκετά ενδιαφέρον άρθρο.

http://www.animenewsnetwork.com/news/2009-06-30/youka-nitta-to-print-last-embracing-love-book-in-fall

Αυτα που συγκράτησα ήταν τα εξής.

Το καλό= το φθινόπωρο μάλλον θα έχουμε καινούριο Haru Wo DaiteIta chapter.

To κακό= Θα είναι το τελευταίο.

Το χειρότερο = Η Youka Nitta αποσύρεται από τον χώρο των yaoi.

Και για να κλαφτώ λιγό ακόμη. Διάβασα το When A man loves a man της δημιουργού και κόπηκα πάνω στο καλύτερο κομμάτι. Για όνομα του Rociel and what is holy ας πάρουν τα μεταφραστικά γκρουπ λίγο τα πόδια τους και ας αρχίσουν να μεταφράζουν λίγο περισσότερο από ένα chapter την διετία. Ι mean ρε παιδιά λυπηθείτε τα fangirls.:nanana::zetsubou:

#44 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 13 July 2009 - 23:57

Iri chan σε νιώθω:if:

Ελάτε να κλάψουμε όλα τα fangirls μαζί...Γιατί, γιατί, γιατίιιιιι?:nanteee::nanteee: Γιατί σταματάει? Επειδή κάποιοι βλάκες από ζήλεια της ζάλισαν τα @@ με το tracing ενώ σιγά το tracing, έλεος...Μακάρι να χουμε και άλλο chapter Haru Wo Daite Ita αλλά στην ιδέα ότι θαναι το τελευταίο μου φεύγει όλη η χαρά:nanana: Τι σειρά και αυτή...:lovulovu: Χτύπησα ανώτατα επίπεδα fangirlismού όταν την διάβαζα...Katou:blingeye2: Iwaki :blingeye2: Σας αγαπώ...Please marry me...Both of you...:fromabove:

Φοβερή υπόθεση, υπέροχη ιστορία αγάπης, από αυτά τα ζευγάρια που πραγματικά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...Καλά για το σχέδιο και το fanservice δεν το συζητάω:nbleed::nbleed::nbleed: Στο τμήμα μετάγγισης αίματος του Ευαγγελισμού με φωνάζουν με το μικρό μου...

Και μετά από αυτόν τον παροξυσμό fangirlismου και emoticons να κατηγορήσω για ακόμη μια φορά την Iristella που με έριξε στα σκληρά ναρκωτικά yaoi. Its all your damn fault girl~ You should be proud ashamed of yourself!

Από κει και πέρα ξεκίνησα και το crimson spell...Πολύ shounenια για τα γούστα μου αν και ο Val είναι φωτιά και λαύρα *drools*
Spoiler:


Εκεί που έριξα το επικό γέλιο όμως είναι με το a tyrant who falls in love...Ο senpai-ομοφοβικός-tsundere-clueless uke είναι όλα τα yen...
Spoiler:


Το white & black μου άρεσε πάααααρα πολύ, απίστευτα ρομαντικό και συγκινητικό και μου θύμισε κάπως την Πόλη των Αγγέλων...Όπως μου άρεσε πολύ και το oneshot Eien no Aida ni Miru Yume...Όσοι λατρεύτε καταραμένους έρωτες θα το βρείτε εξαιρετικό...

xbJ3b2w.jpeg


#45 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 22 July 2009 - 00:08

^:kill4u::kill4u::kill4u: Eγω σου έδωσα ένα για την εμπειρία. If you came back asking for more it s not my fault [/drugyaoidealer mode]

In other news βγήκαν δύο σύντομα extra chapter από Junjou romantica και Junjou terrorist (shinobu is sooo cute)

Έχουν και τα δυο απίστευτο γέλιο και δόση kawainess από Misaki και Shinobu.:wooi2:
Spoiler: chapter 34


Spoiler: vol 00 ch 5

Edited by iristella, 14 September 2010 - 13:55.