Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Yaoi (manga)

• Please log in to reply
734 replies to this topic

#676 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2012 - 13:37

αλλά μετά από τις εικασίες για το τι γνωρίζω, και τη λογική "αμα δε σκαμπαζεις απο μπάλα, στην κουζίνα σου" νομίζω δε μένει χώρος για κάτι τέτοιο.

Καταρχάς δεν έκανα εικασίες. Σε ρώτησα 2 φορές πού στηρίζεις την κάπως απλοϊκά αφοριστική σου άποψη και μου απάντησες με γενικολογίες. Από αυτό κατάλαβα ότι δεν ξέρεις τις ιδιαίτερες συνθήκες της συγκεκριμένης και ότι μιλούσες κάπως πιο γενικά. Από κει και πέρα δεν υπάρχει καμία λογική τύπου "στην κουζίνα σου" καθώς αυτό που είπα ήταν ότι για κάποιον που δεν ξέρει είναι φυσιολογικό να φτάνει σε αυτό το συμπέρασμα γιατί όντως έτσι μπορεί να φανεί. Η Ειρήνη, η οποία εκείνη την ώρα ήταν ελαφρώς πιο ξύπνια από μένα που μισοκοιμόμουν πάνω από το λαπτοπ, έκατσε μάλιστα και σου εξήγησε γιατί υποπέφτεις σε λογικό σφάλμα.

Το ότι εσύ κατάλαβες ότι σε έστειλα για βρούβες είναι άλλο ένα λογικό σφάλμα.

Τέσπα, σε περίπτωση πάντως που ενδιαφέρεσαι, το haru κατά την άποψη μου είναι ένα ωραίο δείγμα yaoi καθώς εξετάζει σε βάθος την συντροφικότητα σε μία σχέση. Αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο θα στο πρότεινα μιας και βλέπω ότι είσαι ανοιχτός στο είδος. Πες μας και τις εντυπώσεις σου από αυτά που διαβάζεις να πάρουμε και μια αντρική άποψη καθώς έχουμε καταντήσει γυναικωνίτης εδώ μέσα ΧD

xbJ3b2w.jpeg

#677 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2012 - 15:03

Ιρι τενκιου και για την απαντηση και για την προταση ι ο u twice now.

Μονο δεν έχω κατι άλλο να πω, για μενα η συζητηση έληξε μιας και απαντηση πήρα - αν υποθεσουμε οτι έκανα και καποια ερωτηση, δηλαδή. Προφανως εννοούμε διαφορετικό πράγμα με τις λεξεις "εικασίες" και "λογικά σφάλματα", γιατι νοημα δεν πολυβγαζω από το παραπάνω. Ας ειναι ομως.

Το HwD το τελειωσα περσι καθαρά από περιέργεια. Εχω διαβασει πολυ καλυτερα πραγματα στο ειδος. Μου φανηκε μαλιστα και τραγικά αστειο το γεγονος οτι το ολοκληρωσα λίγο πριν τη φουκουσιμα... Και ειχα πει και μια σχετικη βλακεια στο θρεντ του σεισμου/τσουναμιου.
Μου φάνηκε σαπιο και επικινδυνο (για τις μικρες ηλικιες) μιας και περνά ωραιοποιημένα πολύ λαθος μυνηματα αναφορικά με τις ερωτικές σχεσεις των ανθρωπων (ανεξαρτητως φυλου φυσικά μιας και σε όλους τους πιθανους συνδυασμους λιγο πολύ τα ίδια ισχυουν) και εξιδανικευει καποια πραγματα τα οποία ειναι πραγματικά δευτερευοντα. Η απλά λάθος.
Τεσπαν αν δεν το βλέπει καποιος για χαβαλε για να γελασει με τις τσουντεριες, τις ζηλιες, τους ακυρους συναισθηματικους συμβολισμους, αλλα το παιρνει στα σοβαρα και θεωρει οτι καπως έτσι ειναι η πραγματική αγάπη, then he is on for a big surprise later on in his life, που αν ειναι λιγο τυχερος μπορει να παρει ενα δειγμα του τι ειναι στα αληθεια αγαπη. Δηλαδή αυτού του μαγικού πράγματος που δεν έχει καμια σχεση με την αλληλοεξάρτηση. Γυναικουλιστικο με την πολυ κακη εννοια του όρου. Φανταζομαι οτι το κοινο του λατρευει και τα βραζιλιάνικα, και ξερει απέξω ενα καρο βλαχοπορτογαλικα ονοματα XD

Παρόλα αυτά ειναι αδιαμφισβητητα καλογραμμενο και προσεγμενο σε όλους τους τομεις, και σιγουρα ο τροπος που πραγματευεται το θεμα του δεν ειναι ο μονος λογος που πετυχε, κι ας ειναι ο κυριοτερος.

Τώρα οσο για το γυναικωνίτης... πέρα 'πό την προφανή (και όχι απαραίτητα λογική ή σωστή) αιτία, νομίζω οτι μετά την προηγούμενη "ανταλλαγή επιχειρημάτων" μου κάνει ακόμα λιγότερο εντυπωση. παω πίσω στο ανεγκέφαλο και υπο-ρεαλιστικό one piece μου που από ότι φαίνεται υπάρχει μεγαλυτερη ... "ανεξιθρησκεία" ;)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Lord Leon: 28 Φεβρουάριος 2012 - 18:11
κακός και ισως αδικος αστεισμός. σόριζ

stasou%2520mygdala.jpg

#678 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2012 - 15:23

Δεν νομίζω ότι υπήρχε αλληλοεξάρτηση στο Haru. Ο όρος αλληλοεξάρτηση υπονοεί το να υπάρχει μια παθολογική κατάσταση ψυχοφθόρα για όλους και απλά να μην μπορείς να την κόψεις. Αλληλοεξάρτηση πχ υπάρχει σε κάποια φάση στο Complex και παρουσιάζεται ακριβώς ως τέτοια. Δεν θεωρώ αλληλεξάρτηση το να είσαι καλά με κάποιον να μαλώσετε και να πέσεις να στεναχωρηθείς γι αυτό. Ούτε θεωρώ απαραίτητα ως μη αληθινή αγάπη το να παρουσιαστεί και η ζήλια σε μία σχέση εφόσον οι τα μέρη της είναι και οι δύο άνθρωποι και όχι κάποια μορφή ζωής σε ένα ανώτερο πνευματικό πεδίο.

Τώρα από εκεί και πέρα στο ότι παρουσιάζει κάποια πράγματα εξιδανικευμένα δεν θα διαφωνήσω. Αλλά μέσα από την εξιδανίκευση αυτή παρουσιάζει και κάποια θέματα τα οποία δεν συναντάς συχνά όχι μόνο στο yaoi genre αλλά και στα manga γενικότερα. Για αρχή σου δείχνει πρακτικά τι εστί gay γάμος ως μια διαρκής σχέση σε βάθος χρόνου, σου δείχνει πρόοδο από την αρχή της σχέσης μεταξύ δύο ατόμων με όλες τις tsunderies τις ζήλιες και τους καυγάδες που καθε άλλο από ιδανικά και cute παρουσιάζονται imo σε μια φάση αμοιβαίας αλληλοκατανόησης, και εμπιστοσύνης. Πολύ βασικό σου δείχνει ανθρώπους οι οποίοι δεν είναι έρμαιοι των παθών τους και ο κόσμος τους αρχίζει και τελειώνει στο βρακί του άλλου. Και εξίσου βασικό σου δείχνει ότι το να έχεις έναν συγκεκριμένο σεξουαλικό προσανατολισμό δεν εξισώνεται με αλλαγή φύλου. Και οι δύο είναι άντρες και απαιτούν να αντιμετωπίζονται ως τέτοιοι και όχι ως πριγκηπέσσες.Είναι άνθρωποι με στόχους στην ζωή τους, τους οποίους παλεύουν σκληρά να πραγματοποιήσουν. Η επαγγελματική πρόοδος παρουσιάζει τόσο ενδιαφέρον όσο και η προσωπική.

Από εκεί και πέρα το τι ορισμό δίνει ο καθένας για την αγάπη στην προσωπική του ζωή είναι τελείως υποκειμενικό και είναι εξίσου πιθανό να μην είναι ο ίδιος για όλους τους ανθρώπους. Θεωρώ όμως τους χαρακτηρισμους και τις υπόνοιες για το fandom του συγκεκριμένου manga way out of line, πολύ περισσότερο δεδομένου ότι ήσουν εσύ που έκανες εκστρατεία υπέρ της ευγένειας και της καλής συμπεριφοράς στο Black Hole πρόσφατα. Παρακαλώ περισσότερη προσοχή στις διατυπώσεις σου.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 28 Φεβρουάριος 2012 - 15:28

#679 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2012 - 15:50

Που ειναι το οut of line δλδ; Για το μανγκα μπορω να λεω οτι θελω - σε λογικά πλαισια. Η αποψη μου ζητηθηκε και αυτη παραθέτω. Θεωρω αυτονοητο το οτι καποιος εχει αλλη αποψη, και το να λες χαζο ή σαπιο ή γυναικουλιστικο ενα μανγκα δεν σημαινει οτι λες και αυτον που του αρεσει.
Spoiler:
Ουτε το βραζιλιανικα ειναι προσβολη εκτος αν θες εσυ να ειναι.

Αν ειδες κατι που για οποιονδηποτε λόγο δεν βλεπω, πεστο μου να το διορθωσω αμεσως.

Βtw στο "ερμαιο των παθων" διαφωνω με όλους τους πιθανους τροπους, και τα υπόλοιπα τα θεωρω αυτονοητα (ανδρισμος ανεξαρτητως προτιμησεως) η δευτερευούσης σημασίας (επαγγελματικο).

stasou%2520mygdala.jpg

#680 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2012 - 16:12

Ότι όταν λες κάτι γυναικουλίστικο με την κακή έννοια και συνεχίζεις αμέσως μετά ότι το κοινό του προφανώς και γουστάρει και τα βραζιλιάνικα (ως εξίσου γυναικουλίστικα i presume) δεν συνεπάγεται εμμέσως πλην σαφώς ότι το κοινό του δεν έχει γουστό να πούμε.

Ότι όταν λες ότι "κάποιος που του αρέσει αυτό το manga seriously ίσως κάποτε μάθει την πραγματική αγάπη" δεν τον ισοπεδώνεις τον άλλο σε προσωπικό επίπεδο και κρίνεις την ζωή του;

Και τέλος και πολύ σημαντικό. Όταν έχεις δύο άτομα από τα οποία το ένα σου ζητά διευκρινήσεις για τα λεγόμενά σου και που τα βασίζεις, και το άλλο κάθεται και σου εξηγεί αρκετά λεπτομέρως πώς έχει η κατάσταση στην συγκεκριμένη περίπτωση από τις 3 η ώρα το προηγούμενο βράδυ (ενδεχομένως να μπορούσα και περισσότερο αλλά δεν πιστεύω ότι θα σε ενδιέφερε να παραθέσω άρθρα) είναι τουλάχιστον απαξιωτικό να γυρνάς και να μας βάζεις την ανταλλαγή επιχειρημάτων εντός εισαγωγικών να αρνείσαι την "ανεξιθρησκεία" (your words) και να αποδίδεις εκεί την έλλειψη ανδρικής παρουσίας στο thread. Ότι τι δηλαδή; Θα είχαμε ανεξιθρησκεία αν δεν ζητούσε η μεν εξηγήσεις και η δε δεν έλεγε αυτά που ξέρει που αποδεικνυουν το αντίθετο(κατά την άποψή μου πάντα.)? Αν αυτό γίνεται στο one piece thread δεν λέγεται ανεξιθρησκεία λέγεται χάβρα. Θα μπορούσα ενδεχομένως να το στρετσάρω και σε σεξιστικές προεκτάσεις αλλά θέλω να πιστευω ότι δεν ήταν εκεί η πρόθεση σου.

Kαι για να συνεχίσω και την συζήτηση , αυτό που λες περί ανδρισμού με βάση την κατάσταση σε πολλά shounen,ecchi, shoujo, ακόμη και seinen δεν είναι καθόλου αυτονόητο. :)

#681 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2012 - 16:44

Υπέθεσες ένα κάρο πράγματα που δεν ισχύουν σε καμιά περίπτωση. Να τα πιάσω ένα ενα να μην θεωρείς οτι σε γραφω or something.

1η παραγραφος, ναι δε μου αρέσει αυτό το γούστο και όλοι μας έχουμε κατι που θεωρουμε κακογουστο. Εξηγησα και το γιατι. Ποσες φορές εχουν ειπωθει στο φορουμ πραγματα για το "πως γινεται να βλεπεις κάτι για το ξυλο;" Πρέπει να το εκλαμβάνω καθε φορά ως προσωπική επίθεση;

2η όχι. Θεωρώ ότι υπάρχει μια καποια συναισθηματική απειρία, και θεωρω και οτι η κοινωνια διδασκει καποια πραγματα λαθος, από τα παιδικά παραμυθια ακομα με πριγκηπες και τα συναφη. Εξ'ου και το "later on" Που έγραψα. Ουτε βλακα τον θεωρω τον άλλο, ουτε κομπλεξικο ουτε αναισθητο. Αλοιμονο και γω εχω ανασφαλειες και πολλές μαλιστα. Με το να τις δικαιολογω δεν κερδιζω κατι ομως.

3ον εσενα μια χαρα σου απάντησα. Και για την μονο παλι απάντησα σε πολύ καλυτερο τόνο από τον δικό της. Δε σημαινει οτι πρέπει να είμαι και ευχαριστημένος όμως από την αντιμετώπιση μιας διαφορετικής άποψης. Ουτε ειπα οτι ειναι ο κύριος λογος που δεν μαζεύονται εδω αγοράκια.

Τα υπόλοιπα ήταν ρητορικά υποθέτω.

Το περι ανδρισμου στο τελος που λες ειναι αυτονοητα από εμενα, όχι απο την κοινωνια, ουτε την τεχνη. Το γνωριζω αυτό αλλα δε θα λεω και μπραβο για κατι που θεωρω αυτονοητο. το θεωρω ηττα.

Και δεν νομίζω οτι χρειαζεται να παιρνουμε ως προσωπικη επιθεση το οτι καποιος μπορει να θεωρει σιχαμα και προπαγανδα κατι που σε εμας αρεσει. αν ισχυε κατι τετοιο θα σφαζομασταν καθε μερα ρε συ... τα θρησκευτικά μονο να βαλεις...

Αν εξακολουθεις να πιστευεις οτι προσβαλλω μια ομαδα ανθρωπων,(κάτι που δεν το θελω σε καμια περίπτωση) άλλαξε ότι γουσταρεις στα παραπανω ποστ με κοκκινο, i'm totally fine with it.

Εdit: Κεννυ μετέφρασες τα λεγόμενα μου με τρόπο που θεωρώ άδικο, αλλα λήγει το θέμα και από μενα εδώ (ήθελα να ληξει πολυ νωρίτερα αλλά τεσπαν). 1ο quote σβηστηκε (οχι τελειως να μη φαινονται και τρελοι οι επομενοι) συγνωμη ζητηθηκε από όποιον ένιωσε ασχημα, και ξεκαθαριζω οτι ποτε δεν ειπα ουτε εννοησα ουτε κατ'ελάχιστο το "όλες έτσι είστε, γι' αυτό δεν πατάει άνδρας εδώ"

Αναγνωριζω πάντως οτι οσο ευγενικός και να γινω η κεντρικη ιδεα της άποψης μου θα παραμεινει ιδια για τέτοιου ειδους σεναρια (οχι yaoi γενικά) για αυτό μάλλον θα κανω αυτό που έκανα μεχρι σημερα και θα αποφευγω να το ξαναθιξω ως θεμα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Lord Leon: 28 Φεβρουάριος 2012 - 18:43

stasou%2520mygdala.jpg

#682 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2012 - 17:41

Δεν έρχομαι για να το συνεχίσω, αλλά για να δώσω ένα τέλος σ' αυτόν τον εκτροχιασμό, διότι αρκετά ταλαιπωρήθηκε το thread για μία μέρα.

Lord Leon, αναρωτιέσαι που ακριβώς προσβάλλεις μια ομάδα ανθρώπων. Let me show you:

Γυναικουλιστικο με την πολυ κακη εννοια του όρου. Φανταζομαι οτι το κοινο του λατρευει και τα βραζιλιάνικα, και ξερει απέξω ενα καρο βλαχοπορτογαλικα ονοματα XD

Αυτό το κομμάτι ξεφεύγει από τα όρια της κριτικής του HwD, και στοχεύει ευθέως σε όσους τους άρεσε, με καθαρά υποτιμητικό ύφος για το ποιόν τους και τα γούστα τους. Με όρους shounen, είναι σαν να μπαίνει κάποιος στο subforum σας και να γράφει «Λοβοτομημένο και απολίτιστο ανάγνωσμα του χειριστου είδους. Φαντάζομαι ότι το κοινό του λατρεύει και αγώνες κατς, και ξέρει απέξω ένα σωρό ονόματα από "American Gladiators". XD» Θα σ' άρεσε να σε βάλουν σ' αυτό το τσουβάλι; Όχι; I thought so.

Και:

Τώρα οσο για το γυναικωνίτης... πέρα 'πό την προφανή (και όχι απαραίτητα λογική ή σωστή) αιτία, νομίζω οτι μετά την προηγούμενη "ανταλλαγή επιχειρημάτων" μου κάνει ακόμα λιγότερο εντυπωση. παω πίσω στο ανεγκέφαλο και υπο-ρεαλιστικό one piece μου που από ότι φαίνεται υπάρχει μεγαλυτερη ... "ανεξιθρησκεία" ;)

Εδώ προσβάλλεις σε πρώτο επίπεδο τη mono, και σε δεύτερο επίπεδο όλα τα μέλη που postάρουν συχνά εδώ. Καταρχήν κάνεις το λάθος να εκλαμβάνεις την απάντηση της mono ως προσβλητική τη στιγμή που ήταν άψογη απέναντί σου, ακόμα και μετά το φάουλ του πρώτου quote. Ξαναδιάβασα τα posts της για επιβεβαίωση, και ούτε σε προσβάλλει, ούτε σε υποτιμά, ούτε ρητά ούτε υπαινικτικά. Τέλος, στηριζόμενος στο ήδη λάθος συμπέρασμα, βγάζεις το επιπλέον λάθος συμπέρασμα ότι "όλες έτσι είστε, γι' αυτό δεν πατάει άνδρας εδώ". Θα σ' αφήσω να σκεφτείς μόνος σου γιατί κάθε κοπέλα που postάρει εδώ θα βρει αυτό το quote απαράδεκτο.

Θα μπορούσες να καταλάβεις τα λάθη σου όταν στα επισήμανε η iristella και να πεις μια απλή συγγνώμη, αλλά από τα posts που ακολούθησαν φάνηκε ότι δεν είσαι πρόθυμος για κάτι τέτοιο, οπότε δεν επιμένω πάνω σ' αυτό. Θα σου ζητήσω όμως να μην ξαναγράψεις σ' αυτό το thread αν δεν μπορείς να ελέγξεις αφοριστικούς χαρακτηρισμούς όπως τους παραπάνω, που κανείς δεν έχει όρεξη να διαβάζει.

Αν θες να απαντήσεις σε κάτι, στείλε μου ένα VM. Το θέμα εντός thread θεωρείται λήξαν.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#683 galexia

galexia

I want more...

• Members
  • 212 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2012 - 10:32

Is anyone a member of fushichou scan group? And willing to share the links? (specially ch4-5 of Gattendo Tenmatsuki?)

P L E A S E ? ? ?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#684 sakuJo

sakuJo

Ōji-sama?

• Members
  • 74 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2012 - 03:22

να σας ρωτηξω κατιτις; το [υπερτατο] black sun doreiou εχει και δευτερο volume σωστα; αλλα δεν το βρισκω πουθενα!!! το εχει κανεις σας; μπορω να το βρω καπου; :cry:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#685 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2012 - 16:18

Ξέρει κανείς τίποτα για το 14ο κεφάλαιο του Punch Up ? Το ψάχνω απελπισμένα καιρό...

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#686 galexia

galexia

I want more...

• Members
  • 212 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2012 - 12:53

@ Jiji
FS group no longer scanlates punch up but you can find raws easy, just google it (ch 14 is act12)

@ sakuJo

only ch7 was scanlated (you can find it at their webside : http://exlibrisscanlation.wordpress.com/2010/02/06/black-sun-doreiou/ )
for the rest unfortunately only raws.... ( I got mine -if I recall correctly- over at Nihonomaru)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από galexia: 08 Μάιος 2012 - 07:29

Δημοσιευμένη  εικόνα

#687 LuluChan92

LuluChan92

Lulu the Berserker

• Members
  • 519 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2012 - 20:27

Τελικά έχεις κανέις/καμία σας ιδέα από δω τι παίζει με το Hyakujitsu no Bara (ή Maiden Rose για όσους/όσες προτιμούν τον αγγλικό τίτλο) και γενικά με τη Inariya Fusanosuke-sensei και τα manga της??? Γιατί πάει πολύς καιρός από την τελευταία φορά που είδα νέο chapter από τα δικά της... :emptyonexg1:

#688 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Αύγουστος 2012 - 00:03

Mάλλον έχει θέμα το περιοδικό στου οποίου τις σελίδες εκδίδεται το maiden rose, γιατί γενικά η mangaka βγάζει τα κάτι της που και που. Φέτος ας πούμε έκανε oneshot την εμπειρία της στο yaoi-con (το οποίο ελπίζω να μεταφραστεί κάποτε). Και πέρυσι έβγαλε κάμποσους τόνους από T&B doujinshi.

Σήμερα έπιασα τους ταυρομάχους της Est Em (έχει αναφερθεί το Equus με τους κένταυρους στο thread). Έχει την αφήγηση σε πρώτο πρόσωπο αλλά με πιο συμπαθητικούς εσωτερικούς μονολόγους από το μέσο yaoi. Μόλις τελείωσα το Carmen και τώρα ετοιμάζομαι και για το πιο παλιό της, το Orokamono wa Aka wo Kirau. Από τις λίγες φορές που το angst δεν μου κακοκάθεται, εδώ που τα λέμε οι καταστάσεις μπορούν να το σηκώσουν κάπως χωρίς να το κάνουν γελοίο.

Δημοσιευμένη  εικόνα
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#689 Shihama-ru

Shihama-ru

Anime Fan

• Members
  • 201 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Αύγουστος 2012 - 22:00

Σήμερα έπιασα τους ταυρομάχους της Est Em (έχει αναφερθεί το Equus με τους κένταυρους στο thread). Έχει την αφήγηση σε πρώτο πρόσωπο αλλά με πιο συμπαθητικούς εσωτερικούς μονολόγους από το μέσο yaoi. Μόλις τελείωσα το Carmen και τώρα ετοιμάζομαι και για το πιο παλιό της, το Orokamono wa Aka wo Kirau. Από τις λίγες φορές που το angst δεν μου κακοκάθεται, εδώ που τα λέμε οι καταστάσεις μπορούν να το σηκώσουν κάπως χωρίς να το κάνουν γελοίο.

Το Orokamono wa Aka wo Kirau είναι από τα αγαπημένα μου.
Spoiler:

Διάβασε και το Ultras είναι εξίσου καλό, με καλύτερη, κατα την γνωμη μου ιστορία, το The onlooker.Αυτή η ιστορία με στοίχειωσε, δεν ξαναείδα το απέναντι διαμέρισμα με το ίδιο μάτι ποτέ ξανά. :D :D :D :D

Αναφορικά με την Fusanosuke Inariya απ οτι έχω καταλάβει δεν υπάρχει νέο υλικό γιατί:
α)το group που είχε αναλάβει κατα αποκλειστικότητα σχεδόν τις δουλείες της έχει να δώσει σημεία ζωής από τον Απρίλιο και κανένα άλλο δν έχει αναλάβει να καλύψει το κενό.
β) το Maiden Rose δν κυκλοφορεί κάθε 2μηνο που είναι κανονικά αφού η mangaka έχει άλλες 2-3 σειρές που δουλεύει παράλληλα.Πάντως υπάρχουν βίντεο στο youtube με μεταφρασμένα τα 2 τελευταία κεφάλαια.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Shihama-ru: 23 Αύγουστος 2012 - 22:08

Δημοσιευμένη  εικόνα

#690 Shihama-ru

Shihama-ru

Anime Fan

• Members
  • 201 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2012 - 21:26

Τι πάλι εγώ ποστάρω?Μήπως απέμεινα μονάχη στο βουρκο της ακολασίας? :nooooo:
Όλοι πήραν τον σωστό το δρόμο???
Η αλήθεια είναι οτι έχω "ξεπέσει" στα οngoing αλλά και τι να κάνεις ,έχει πέσει νέκρα στα releases....

Από αυτά που διάβασα,πολλά υποσχόμενο μου φάνηκε το Papa's Assasin - Ryuunosuke wa Tonde Yuku.Λίγο περιεργο αλλά καλό το Iberiko Buta to Koi to Tsubaki.(Αγαπάμε Shoowa!!!! :head: )
Βέβαια από 1 chapter έχουν κ τα δύο αλλά από κάτι κλεφτές ματιές στα raws φαίνεται να έχει ψωμί το πράγμα.
Διάβασα το Reply από Yoneda Kou.Eμμμ... μάλλον πρέπει να το ξαναδιαβάσω,κάτι δεν έπιασα
Spoiler:

Δοκίμασα την τύχη μου με Senya Ichiya - Shitone no Himegoto.Υπόσχομαι δν θα το ξανακάνω :damn: .
Κάποιος θαρραλέος μετέφρασε το ch6 από το licensed Castle Mango.Αυτό το story το αγαπώ!! Όταν βγεί το 2ο τομάκι θα αγοραστεί σίγουρα.

Επίσης, τι έχουν πάθει όλα τα BL scan groups και εξαφανίζονται ομαδικά a la X-files τώρα τελευταία??? Σκάλι?Μόλντερ?Αναλάβετε δράση!Τα θέλουμε πίσω!! :iyaaa:
Δημοσιευμένη  εικόνα