Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Yaoi (manga)

• Please log in to reply
734 replies to this topic

#706 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 11 December 2012 - 20:01

Jigoku Meguri , πολύ όμορφο, ακόμα βουρκωμένη είμαι ;___;

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#707 amaya3

amaya3

high priestess of homin

• Members
  • 362 posts

Posted 05 February 2013 - 18:42

Το Love Stage!! είναι τόσο τέλειο, i can't. Δεν είναι τίποτα φοβερό αλλά είναι τόσο αστείο! Αγαπώ όλους τους χαρακτήρες, ακόμα και τον seme. Why does it have to be ongoing? orz

2s9p2fs.jpg

#708 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 15 February 2013 - 20:26

πρόσφατα διάβασα το Koujitsusei no Tobira Manga και το Jin to Neko wa Yobu to Konai: http://www.mangaupdates.com/series.html?id=52268 της Shoowa .

Η αλήθεια είναι η ιστορία Jin to neko μου άρεσε πιο πολύ αλλά δυστυχώς ήτνα πολύ μικρή τώρα ψάχνω τίποτα μεταφρασμένες δουλειες της δημιουργού μπας και βρω συνέχεια. Δεν ξέρω γιατί αλλά μου έκανε μεγάλε εντύπωση η ιστορία και τώρα θέλω και άλλο.

Επίσης πρέπει να βρω όλα τα dj του Tiger and Bunny γιατί βρήκα μόνο κάτι λίγα και δεν αξίζαν τον κόπο

#709 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 13 March 2013 - 00:04

http://www.athensvoice.gr/article/%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AE%CF%86%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CF%8C%CE%BB%CE%B7/%CE%B3%CE%BA%CE%AD%CE%B9-%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%BD%CF%8C-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%B1
Ποιός στην χάρη σας! Και προβολή των yaoi σε γνωστό, ελληνικό lifestyle έντυπο.

#710 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 16 March 2013 - 20:00

Ναι, γιατί για αυτό ζούμε εδώ μέσα. Για την προβολή των yaoi στην ελληνική κοινωνία.

Κατά τάλλα, το άρθρο αν και περιείχε αρκετά σωστή περιγραφή και κριτική για το είδος, μου έδωσε την εντύπωση ότι γράφτηκε από κάποιον που δεν έχει διαβάσει ποτέ του yaoi αλλά έχει διαβάσει για αυτά και δεν είχε κάτι να μου πει ιδιαίτερα.

xbJ3b2w.jpeg

#711 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 16 March 2013 - 20:49

Αντιγραφή απ' τη wikipedia ήταν. Κι έλεγα πού τα είχα ξαναδιαβάσει αυτά...

#712 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 02 April 2013 - 19:47

τόσο καλά.in other news....
Spoiler:

πολύ ηρεμία έχει πέσει εδώ μέσα και εγώ έχω προβλήματα αξεπέραστα
όπως που μπορώ να βρω τη συνέχεια του Secret Diplomacy της Nitta sensei
και φυσικά την συνέχεια του sex pistols έχουν να βγουν volumes Εδώ και πόσο καιρό

#713 Shihama-ru

Shihama-ru

Anime Fan

• Members
  • 201 posts

Posted 03 April 2013 - 18:19

πολύ ηρεμία έχει πέσει εδώ μέσα και εγώ έχω προβλήματα αξεπέραστα
όπως που μπορώ να βρω τη συνέχεια του Secret Diplomacy της Nitta sensei
και φυσικά την συνέχεια του sex pistols έχουν να βγουν volumes Εδώ και πόσο καιρό

όντως πολύ ηρεμία εώς ερημία θα έλεγα....
Το εν λόγω ch έχει ήδη βγεί, από το ομώνυμο group το οποίο έχει και πολύ "σκληρή πόρτα" λέμε :mafia: .
Spoiler:

Το SP έχει μείνει εδώ και αρκετό καιρό(κανά χρόνο και) στο ch 42 σε raws ,στο 41 μεταφρασμένο. Απ'οτι έχω καταλάβει δεν υπάρχει νέο ch, κάπου διάβασα οτι τώρα θα κυκλοφορούσε τον Μάρτιο το 43 αλλά δεν έχω δει κάτι να κυκλοφορεί κ ούτε στο περιοδικό που βγαίνει.
Για το SD δεν έχω ιδέα. :P

και μιάς που έγραψα...
πρόσφατα διάβασα το Usotsuki wa Shinshi no Hajimari .Πολύ ωραίο και το σχέδιο όσο πάει και βελτιώνεται.Έχει και vol2 αλλά παίζει να μν μάθουμε ποτέ τι γίνεται αφού το γκρούπ που το είχε αναλάβει το έκλεισε το μαγαζί και τώρα πια είναι κ licensed, και
όπως έχει δείξει η ιστορία αυτό,σε απλά ελληνικά, σημαίνει "Τρέχω να βγάλω τον πρώτο τόμο για να κόψω τον αέρα στα groups και μετά απλά ξεχνάω να βγάλω την συνέχεια". Τρέμω για την στιγμή που θα αποφασίσουν να εκδώσουν το Acid Town. :(

Edited by Shihama-ru, 03 April 2013 - 18:30.

Posted Image

#714 amaya3

amaya3

high priestess of homin

• Members
  • 362 posts

Posted 19 April 2013 - 15:24

Συνεχίζω τη λατρεία για το Love Stage!! Από τότε που ανακάλυψα ότι το γράφει η Eiki Eiki(η αδερφή του Daigo από τους Breakerz) και ότι ο Shougo είναι modeled after Daigo έγινε 100% more hilarious. Daigo had even come up with suggestions for the title of the manga, bless him<3
Spoiler: ch.16

ugh, γιατί να είναι τόσο τέλειο και τόσο ongoing; OTL
Διάβασα επίσης τα summaries από τα κεφάλαια του Back Stage!! με την ιστορία του Rei και του Shougo. Είναι πολύ πιο angsty από το LS αλλά more Shougo/Rei can only be good!

Στο τεύχος Ιουλίου του Ciel το cover είναι το LS και υπόσχεται μία huge ανακοίνωση. in an ideal world, it will be an anime announcement but it's probably a drama cd one. oh well, i'll take what i can get!

2s9p2fs.jpg

#715 Dim_Seigi

Dim_Seigi

Starting...

• Members
  • 1 posts
  • Locationathens (greece)

Posted 22 April 2013 - 10:51

I love yaoi, u?

#716 galexia

galexia

I want more...

• Members
  • 212 posts

Posted 04 May 2013 - 14:54

I love yaoi a lot!!
Btw I read the article link above and the author really did not know much about what he or she was talking about....
Posted Image

#717 Aena

Aena

Anime Freak

• Members
  • 284 posts
  • LocationUp in the sky searching for the brightest star

Posted 11 February 2014 - 00:26

Λατρεύω τα yaoi!! Δεν μου αρέσουν τα πολύ διακριτικά, θέλω γενικά να υπάρχει αρκετή δράση στον τομέα της ερωτικής επαφης. Μπορεί να είναι και βίαιη δεν με ενοχλέι καθόλου, αντιθέτως μου αρέσει. Κάποια που παρακολουθω και είναι ongoing manga είναι το No Money και You are my Loveprize.

30w46c0.jpg

#718 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 11 February 2014 - 21:47

Συνεχίζω τη λατρεία για το Love Stage!! Από τότε που ανακάλυψα ότι το γράφει η Eiki Eiki(η αδερφή του Daigo από τους Breakerz) και ότι ο Shougo είναι modeled after Daigo έγινε 100% more hilarious. Daigo had even come up with suggestions for the title of the manga, bless him<3

Spoiler: ch.16

ugh, γιατί να είναι τόσο τέλειο και τόσο ongoing; OTL
Διάβασα επίσης τα summaries από τα κεφάλαια του Back Stage!! με την ιστορία του Rei και του Shougo. Είναι πολύ πιο angsty από το LS αλλά more Shougo/Rei can only be good!

Στο τεύχος Ιουλίου του Ciel το cover είναι το LS και υπόσχεται μία huge ανακοίνωση. in an ideal world, it will be an anime announcement but it's probably a drama cd one. oh well, i'll take what i can get!

omg αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που έπρεπε να πεις...πω τώρα θέλω να το διαβάσω και εγώ. Ρε παιδάκι μου τι άδικη αυτή η ζωή ο θεός πάει και δίνει όλα τα ταλέντα σε μία οικογένεια εννοώ αυτή του Daigo.

edit: ehh...φαίνεται το έχω διαβάσει αυτό τουλάχιστον ως ένα σημείο το ξέχασα το αλτσχάιμερ μου μέσα. 

Edited by Erisadesu, 11 February 2014 - 22:21.

#719 ice_hime

ice_hime

and the livin's (not) easy

• Moderators
  • 1,396 posts

Posted 11 February 2014 - 22:23

Tελικα anime announcement ηταν και οχι απο το studio deen !!!!!!!!!!!!

http://www.animenewsnetwork.com/news/2014-01-28/j.c-staff-to-animate-love-stage-boys-love-anime

#720 hgatakoskylos

hgatakoskylos

Anime Fan

• Members
  • 139 posts

Posted 07 March 2014 - 10:10

Διάβασα κι εγώ τον Tyrant who falls in love και ένα έχω να πω: ήταν πολύ καλύτερο από τα OVAs! Βλέπετε, εκτός από το ότι η ιστορία συνεχίζεται και βλέπεις την εξέλιξη της σχέσης των 2 αντρών, στο μανγκα΄περιγράφονται καλύτερα τα κίνητρα των χαρακτήρων και οι καταστάσεις οι οποίες τους οδήγησαν σε ενοχλητικές ΄πράξεις.  Συμπάθησα πολύ τον Shuichi, ο οποίος

Spoiler:
. Επίσης μου άρεσε πολύ η σκηνή(filler) όπου
Spoiler:
Αλλά σχόλια δε θα κάνω, καθώς εσείς τα είπατε όλα, και μάλιστα πολύ καλύτερα.