αλλά μετά από τις εικασίες για το τι γνωρίζω, και τη λογική "αμα δε σκαμπαζεις απο μπάλα, στην κουζίνα σου" νομίζω δε μένει χώρος για κάτι τέτοιο.
Καταρχάς δεν έκανα εικασίες. Σε ρώτησα 2 φορές πού στηρίζεις την κάπως απλοϊκά αφοριστική σου άποψη και μου απάντησες με γενικολογίες. Από αυτό κατάλαβα ότι δεν ξέρεις τις ιδιαίτερες συνθήκες της συγκεκριμένης και ότι μιλούσες κάπως πιο γενικά. Από κει και πέρα δεν υπάρχει καμία λογική τύπου "στην κουζίνα σου" καθώς αυτό που είπα ήταν ότι για κάποιον που δεν ξέρει είναι φυσιολογικό να φτάνει σε αυτό το συμπέρασμα γιατί όντως έτσι μπορεί να φανεί. Η Ειρήνη, η οποία εκείνη την ώρα ήταν ελαφρώς πιο ξύπνια από μένα που μισοκοιμόμουν πάνω από το λαπτοπ, έκατσε μάλιστα και σου εξήγησε γιατί υποπέφτεις σε λογικό σφάλμα.
Το ότι εσύ κατάλαβες ότι σε έστειλα για βρούβες είναι άλλο ένα λογικό σφάλμα.
Τέσπα, σε περίπτωση πάντως που ενδιαφέρεσαι, το haru κατά την άποψη μου είναι ένα ωραίο δείγμα yaoi καθώς εξετάζει σε βάθος την συντροφικότητα σε μία σχέση. Αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο θα στο πρότεινα μιας και βλέπω ότι είσαι ανοιχτός στο είδος. Πες μας και τις εντυπώσεις σου από αυτά που διαβάζεις να πάρουμε και μια αντρική άποψη καθώς έχουμε καταντήσει γυναικωνίτης εδώ μέσα ΧD