Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Yaoi (manga)
Posted 15 January 2012 - 01:49
Posted 24 January 2012 - 01:05
Ενα έχω να πω...ανακοπή καρδιας θα παθουμε...η ψυχή θα μας βγει...pfff.!
Τελευταιες σελιδες σκοτωνουν!!!

Posted 24 January 2012 - 15:16
περίεργο γιατί συνήθως δεν μου αρέσουν οι τρυφερότητες...
Posted 24 January 2012 - 16:00
εγώ χθες έκατσα και διάβασα στο mangafox όλα τα manga της toyama mako
Τότε πρέπει να έχεις διαβάσει πάνω από 20 one shots...wow!!!
Δεν έχω διαβάσει κανένα της γιατί αποφεύγω τα one shots... αλλά θα ρίξω καμιά ματιά

Edited by mono, 24 January 2012 - 18:37.
greeklish coverted ^_^

Posted 25 January 2012 - 12:01
μερικά ωστόσο ήταν συνέχει άλλων καλά ήταν δεν βαριέσε.
διάβασα και το Pathos Lol το yaoi Twilight χωρίς λυκάνθρωπους το σενάριο έμπαζε απο παντού
Posted 25 January 2012 - 13:25
εγώ χθες έκατσα και διάβασα στο mangafox όλα τα manga της toyama mako
Πολύ καλή πρόταση. Ήθελα κάτι γούτσου γούτσου και έτσι διάβασα το Hanataba ni te wo agero που είχε 3 ιστοριούλες μέσα. Τίποτα hardcore, απλά τρυφερούλια και τα τρία, ειδικά το πρώτο με το γιατρό και το βοτανολόγο ~μα πού πάνε και τα σκέφτονται αυτά τα pairings~

edit : Ο βοτανολόγος με τη yukata μου θύμισε τον Ranmaru από το Ikoku Irokoi Romantan <3
Posted 25 January 2012 - 13:58
και το spin off του Suki Toiunoni Nazekashira. Πολύ γλυκούλια και τα couple dynamics στο Suki με έκαναν να lolarw κάποιες φορές.
Το Τιght Rope το είχα διαβάσει εδώ και πολύ καιρό και είναι ubercute. Aνυπομονώ να το δούμε σε anime.
Μοno σοβαρά δοκίμασε,
- Yume Musubi, Koi Musubi
- Dog Style
- Complex
- U dont know me.
Posted 25 January 2012 - 21:37
αυτές συνεργάζονται λέει εδώ και 15 χρόνια και γράφουν και yaoi και yuri και δεν είναι καθόλου κακά
τουλάχιστον το ένα yaoi που διάβασα αλλά είναι Ongoing λέω σήμερα να διαβάσω κάτι άλλο δικό τους..
Ιρηστέλλα και Μονοκόριτσο...εννοείται πως ......λώνω κάθε φορά που βλέπω τις υπογραφές σας.
Posted 25 January 2012 - 22:00
Διαζευγμένος νεαρός με μία μικρή κορούλα ανακαλύπτει σιγά σιγά πως ο easy going ψιλογκομενάκιας πελάτης του εστιατορίου που δουλεύει είναι κατά βάθος care bear και μια ιστορία αγάπης ξεκινάει. Μου άρεσε πολύ επειδή είναι τρυφερό, η ιστορία ξετυλίσσεται πολύ όμορφα και απλά και έχει ένα αρκετά hottttt τέλος. Μπορώ να πω ότι ήταν αρκετά ρεαλιστικό με την έννοια ότι δεν ήταν μπαμ και κάτω έρωτας αλλά εξελίχθηκε η κατάσταση.
Θα τσεκάρω το U dont know me και το dog style ~kinky name~ αμέσως μετά ^_^
Posted 25 January 2012 - 22:43

on other news ...

Posted 29 January 2012 - 05:19

Posted 29 January 2012 - 12:37
Τελείωσα το U don't know me, καλούλι, πολύ γέλιο, θυμήθηκα το totally captivated μιας και μιάζουν λίγο στο χιούμορ και τα chibi faces. Σε κάποια στιγμή έγινε πολύ συγκινητικό βέβαια... Και τελικά το έχω παρατηρήσει. Όταν βλέπω χαρακτήρες με commitment issues λόγω παρελθόντος, δεν πα να είναι το μεγαλύτερο κλισέ όλων των εποχών, κολάω να πάρει!
Μετά διάβασα το dog style και κόλησα απίστευτα! Από τα καλύτερα yaoi που διάβασα τώρα τελευταία. Τελικά τα κακά παιδιά που ερωτεύονται είναι μεγάλο φετίχ XD. Από το όνομα του δεν περίμενα πολλά αλλά τελικά όχι μόνο δεν ήταν μόνο fanservice αλλά είχε και μία πολύ όμορφη ιστορία περί φιλίας, αφοσίωσης και έρωτα. Στην αρχή με ξένισε λίγο το σχέδιο που δεν ήταν 100% bishounen-ish αλλά γρήγορα δεν έδινα σημασία. Σε στιγμές ήταν heartbreaking χωρίς να γίνεται μελοδραματικό και το λατρεύω όταν το κάνουν αυτό. Δηλαδή να νιώθεις την καρδιά σου να χάνει ρυθμούς χωρίς απαραίτητα ο πρωταγωνιστής να κλαψουρίζει. Προτείνεται ανεπιφύλακτα. Είναι και για τις ρομαντικές ψυχές, είναι και HOT όσο δεν πάει

Μετά από χρόνια που είχα τελειώσει το Haru wo daiteita συνειδητοποίησα ότι ακόμα να διαβάσω εκείνο το τελευταίο volume που είχε βγάλει η mangaka μετά από αρκετό καιρό που ήταν σε hiatus και είπα για χάρη των παλιών καλών καιρών να το διαβάσω και αυτό. Δεν ήταν κάτι συγκλονιστικό, πιο πολύ βεβιασμένο θα έλεγα. Δεν θα άλλαζε κάτι αν το είχα αφήσει εκεί που το άφησα αλλά λίγος Katou και λίγος Iwaki παραπάνω δεν έβλαψαν ποτέ κανέναν

Τέλος, διάβασα και το Yume musubi, Koi musubi αλλά δεν τρελάθηκα. Γενικά οι tsundere seme είναι λίγο make it or break it. Ή θα βγουν γ@μάτοι ή θα βγουν ηλίθιοι. Ούτε το χιούμορ του με τρέλανε ούτε η υπόθεση ούτε οι χαρακτήρες. Το βρήκα λίγο αφελές και ολίγον τι disturbing.
Posted 01 February 2012 - 09:20

Ps. ακόμα και bara να είναι δεν πειράζει...
Posted 01 February 2012 - 12:38
έχει κανείς να μου προτείνει μία καλή mangaka, κυρίως με καλό αρτ και να μην είναι shounen-ai, αλλά yaoi χωρίς αναγκαστικά να έχει πολύ σματ; δεν ξέρω τι άλλο να διαβάσω και έχω πλακώσει όλα τα doujinshi? ... και με αυτό το κρύο λίγο yaoi για ζεστασιά δεν κάνεις κακό
Ps. ακόμα και bara να είναι δεν πειράζει...
Κάποιες στα γρήγορα που μου έρχονται στο μυαλό, αν και φοβαμαι θα τις έχει ήδη "ξεκοκκαλίσει"

Est em με 1000, αφού διαβάζεις dj, must ειναι τα dj της Kyuugou (τα υπολοιπα δικά της πιστεύω θα τα έχεις διαβάσει, είναι παντού) και την KUNIEDA Saika, HONMA Akira,YAMASHITA Tomoko,JARYUU Dokuro με ιδιαίτερη μνεια στο Endless World
Αν μου έρθει τπτ άλλο θα πέσει edit...
//edit:Hanakage no Kioku
Ake Nure Goyou ni Furu Yuki wa
Edited by Shihama-ru, 01 February 2012 - 13:52.
προσθήκες