Thing is ότι αν μιλάγαμε για τον οποιοδήποτε mangaka ο οποίος έκανε μια επιτυχία στα δέκα projects που έχει αναλάβει ή ο οποίος δεν μας έχει δείξει τόσα δείγματα γραφής, θα σου έλεγα ότι ξέρεις κάτι έχεις δίκιο.
H συγκεκριμενη όμως είναι και κομματάκι ειδική περίπτωση. Έχει πάρα πολλές δουλειές η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων έχει κριθεί αρκετά επικερδής προκειμένου να γίνει licensed στα αγγλικά. Την καλούν στα Yaoi cons τα οποία γίνονται στην Αμερική. Είναι εντός εκτός πλήρως αναγνωρισμένη και αν πιάσεις τις ιστορίες μία μία δεν στερείται δημιουργικότητας ή ικανότητας. Για τον χώρο είναι περίπου ότι είναι ο Αnno για τα anime. Δεν αγοράζω yaoi manga (με εξαιρεση το AnK) αλλά τα έργα της συγκεκριμένης θέλω να τα πάρω με την πρώτη ευκαιρία. Αν έκανες ένα poll στην κοινότητα για το ποια mangaka θα διάβαζαν στα παιδιά τους θα έβγαινε πρώτη με διαφορά - που λέει ο λόγος-.
Οπότε με κάποια σιγουριά από άποψη δημοτικότητας αλλά και δημιουργικότητας δεν χρειάζεται να καταφύγει σε παλιό τίτλο. Ήδη δουλεύει ongoing άλλες δύο yaoi σειρές και άλλη μία josei μυστηρίου. Θεωρώ πιο πιθανό να θεώρησε ότι είχε αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς στην σειρά (με ένα point αυτό που ανέφερα πιο πάνω που δεν χαριτολογούσα εξ ολοκλήρου) και να επανήλθε.
Το τελειώνει δεν τελειώνει είναι ένα θεματάκι το οποίο το έχουν γενικά τα yaoi manga. Πάρε παράδειγμα το Viewfinder το οποίο το συζητάμε στις τελευταίες σελίδες σε φάση "τελείωσε τελείωσε, ώχ νέο αρκ" *
*της mangaka του λατρεμένου και απο τους δυο μας Crimson spell btw (Ναι του έδωσα crimson spell του ανθρώπου μη με κοιτάτε στραβά, του άρεσε that's all that matters) in case you care. Επος και αυτό από τα λίγα.
Aποκλείω το να παίζει και ο οικονομικός παράγοντας ρόλο? Όπως λες και εσύ μέσα στον κεφάλι της δεν είμαι και σίγουρα οι εκδοτικές δεν κάνουν ότι κάνουν για τν ψυχή της fujoshi μάνας τους. Θέλω να πιστεύω όμως ότι δεν είναι συνώνυμο της πτώσης της ποιότητας εν προκειμένω.
Με κάνετε και μιλάω για yaoi πέντε τα ξημερώματα. xD
Edited by iristella, 28 February 2012 - 14:21.