Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Yaoi (manga)

• Please log in to reply
734 replies to this topic

#661 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 01 February 2012 - 22:17

Κάποιες στα γρήγορα που μου έρχονται στο μυαλό, αν και φοβαμαι θα τις έχει ήδη "ξεκοκκαλίσει" :P:
Est em με 1000, αφού διαβάζεις dj, must ειναι τα dj της Kyuugou (τα υπολοιπα δικά της πιστεύω θα τα έχεις διαβάσει, είναι παντού) και την KUNIEDA Saika, HONMA Akira,YAMASHITA Tomoko,JARYUU Dokuro με ιδιαίτερη μνεια στο Endless World
Αν μου έρθει τπτ άλλο θα πέσει edit...
//edit:Hanakage no Kioku
Ake Nure Goyou ni Furu Yuki wa

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Από όσα μου είπες μόνο των Honma Akira, Κyuugou, Jatyuu Dokuro έχω διαβάσει και τα Hanakage no Kioku + Ake Nure Goyou ni Furu Yuki wa
Πάω να χλαπακιάσω τα υπόλοιπα τα οποία φένεται να έχουν μπόλικο υλικο,!! Επιτέλους και άλλες καλές mangaka με κανονικά updates .. γιατί όποιο καλό έπερνα τελευταία είτε είχε πεθάνει η mangaka είτε το είχε κάνει drop το scanalation group ._.

Edited by Jiji, 02 February 2012 - 02:56.

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#662 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 05 February 2012 - 20:27

Βγήκε καινούργιο τσάπτερ στο mangafox του Mousou Elektel... Fumi σε αγαπώ.

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#663 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 06 February 2012 - 04:07

Eίπαμε όχι mangafox (δάσκαλε που δίδασκες and all that jazz) :hahaha:

Το διάβασα και εγώ το Elektel Delusion.Στο τέλος του chapter γέλαγα δυνατά. Oι αναφορές στο Fandom είναι precious σε αυτό το manga.

Και νέο chapter Leopard Hakusho βγήκε. :D

Και καινούρια chapter (3) Corsair Eigetsu.
Spoiler:

#664 galexia

galexia

I want more...

• Members
  • 212 posts

Posted 06 February 2012 - 05:52

Και καινούρια chapter (3) Corsair Eigetsu.

Spoiler:

Δυστυχως εκει τελειωνει (εκτος αν υπαρχει 2 volume) γιατι το chapter που εχει μεινει
ειναι extra με το couple του corsair...
Posted Image

#665 galexia

galexia

I want more...

• Members
  • 212 posts

Posted 23 February 2012 - 05:30

A new extra of koisuru boukon!
Nothing much but in the end the mangaka writes that the story will continue in a more irregular base although for now she will shift her attention to other projects.
For nii-san's story she says it has ended....:cry5:
Posted Image

#666 amaya3

amaya3

high priestess of homin

• Members
  • 362 posts

Posted 28 February 2012 - 01:18

Laaaaadies!

HARU WO DAITEITA: TO BE CONTINUED *insert blink tag here*

Sensei's message

αν και tbh θα προτιμούσα να συνεχίσει άλλες δουλειές της και να το αφήσει το Haru. Είχε μια χαρά ending. can't say i'm not excited for more Katou/Iwaki tho!

2s9p2fs.jpg

#667 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 28 February 2012 - 02:26

ρε τι κανει ο ανθρωπας, άμα ξεμένει από λεφτά...

stasou%2520mygdala.jpg

#668 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 28 February 2012 - 02:31

ρε τι κανει ο ανθρωπας, άμα ξεμένει από λεφτά...

Αυτό το λες στηριζόμενος στις γνώσεις σου για το έργο και τα κίνητρα της mangaka ή έτσι επειδή μπορείς ας πούμε?

xbJ3b2w.jpeg

#669 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 28 February 2012 - 03:10

νταξει μεσα στο μυαλο της δεν ειμαι κιολας, ουτε μαντικές ικανοτητες έχω. αλλα νομίζω ότι κάνει μπαμ, σε όποιον το διάβασε οτι αρχικα σκοπευε να τελειώσει εκει. Ή κάνω λάθος; έμεινε κάτι που δεν εξηγηθηκε; καποιος χαρακτηρας ανεκμεταλλευτος or something?

stasou%2520mygdala.jpg

#670 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 28 February 2012 - 03:15

Ναι αλλά πώς έβγαλες εσύ το συμπέρασμα ότι το συνεχίζει για τα λεφτά προσπαθώ να καταλάβω.

xbJ3b2w.jpeg

#671 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 28 February 2012 - 03:19

@ Lοrd Leon Αctually yes. Δεν θεωρώ ότι τα πράγματα είναι τόσο απλά εν προκειμένω. Κακά τα ψέμματα είχε περάσει μια αρκετά μεγάλη περιπέτεια η συγκεκριμένη mangaka η οποία της κόστισε πάρα πολύ επαγγελματικά. Οπότε όταν είχε πει ότι θα το κλείσει εκεί ήταν στην σκιά αυτού του γεγονότος. Προφανώς η σχέση της με τον εκδοτικό οίκο αποκαταστάθηκε.

Προσωπικά μιλώντας ναι θεωρώ ότι υπάρχουν πραγματα που δεν έχουμε δει ακόμη. Πχ πιστεύω ακράδαντα ότι ο εσωτερικός κόσμος του Miyashaka δεν έχει εξερευνηθεί επαρκώς. xD Το δίδυμο Onozuka Miyashaka ενώ είχαν υπάρξει κάποιες υπόνοιες δεν πρόλαβε να εξελιχθεί. Ο καημός θα με φάει να τους δω αυτούς τους δυο ζευγάρι. ;-;

Παρόλαυτά δεν μπορώ να πω ότι είμαι χωρίς κάποιες επιφυλάξεις. Η καινούρια της δουλειά Spiritual Police, δεν με τρελαίνει. Μου θυμίζει το Groupie το οποίο δεν είναι από τις αγαπημένες μου δουλειές για να το πω κομψα. Από την αλλη βέβαια υπάρχει και το Kisu Ariki <3. Θα δείξει.

#672 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 28 February 2012 - 03:24

Υπάρχουν και άλλοι λόγοι που καλλιτέχνες επιλέγουν να αρμεξουν τον αρχικό τίτλο ο οποίος εκ των πραγμάτων
1) ειναι ολοκληρωμένος από καθε αποψη
2) επιτυχημένος
3) δεν μπορεί να επαναληφθεί η αρχική ιδέα ως σενάριο που το εκανε ενδιαφέρον, για προφανείς πρακτικους λόγους;

Αν ναι, δεν νομίζω οτι μπορω να θυμηθω κάποιο παράδειγμα.

Edit: Οκ Ιριστέλλα να το δεχτώ αυτό που λες, αλλα και πάλι αν ήταν για κατι τέτοιο θα μου φαινοταν πιο λογικό κάτι σε στυλ spin off. Το sequel... ας πουμε μου βρωμάει. Αλλά πάσο να μη λέτε οτι το γρουσουζεψα κιόλας μετά. :P

Edited by Lord Leon, 28 February 2012 - 03:32.

stasou%2520mygdala.jpg

#673 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 28 February 2012 - 03:37

Ναι όμως εν προκειμένω υπάρχουν και άλλες πιθανότητες όπως σου εξήγησε η Iristella. Οι ειδικές συνθήκες κάτω από τις οποίες τελειώσε το manga και ένα τεράστιο fandom που την παρακαλάει να το συνεχίσει είναι αρκετοί λόγοι.

Από κει και πέρα φυσικό είναι κάποιος που δεν γνωρίζει τίποτα από όλα αυτά να βλέπει μόνο το χρηματικό κίνητρο.

edit: Επίσης δεν θα το έλεγα sequel. Η κατάσταση στις yaoi εκδόσεις δεν έχει σχέση με τις shounen/shoujo εκδόσεις έτσι ώστε να μπορούμε να μιλάμε με τα ίδια κριτήρια.

Edited by mono, 28 February 2012 - 03:43.

xbJ3b2w.jpeg

#674 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 28 February 2012 - 04:26

Στην ιριστέλλα απάντησα και το δέχομαι και ως άποψη, ασχέτως του πόσες πιθανοτητες του δίνω. Φυσικά θα μπορούσε να υπάρξει αντίλογος αναφορικά με τη λογική του fandom, ή του τι αναμενει ο καθενας από το sequel (or not) αλλά μετά από τις εικασίες για το τι γνωρίζω, και τη λογική "αμα δε σκαμπαζεις απο μπάλα, στην κουζίνα σου" νομίζω δε μένει χώρος για κάτι τέτοιο.

stasou%2520mygdala.jpg

#675 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 28 February 2012 - 04:51

Thing is ότι αν μιλάγαμε για τον οποιοδήποτε mangaka ο οποίος έκανε μια επιτυχία στα δέκα projects που έχει αναλάβει ή ο οποίος δεν μας έχει δείξει τόσα δείγματα γραφής, θα σου έλεγα ότι ξέρεις κάτι έχεις δίκιο.

H συγκεκριμενη όμως είναι και κομματάκι ειδική περίπτωση. Έχει πάρα πολλές δουλειές η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων έχει κριθεί αρκετά επικερδής προκειμένου να γίνει licensed στα αγγλικά. Την καλούν στα Yaoi cons τα οποία γίνονται στην Αμερική. Είναι εντός εκτός πλήρως αναγνωρισμένη και αν πιάσεις τις ιστορίες μία μία δεν στερείται δημιουργικότητας ή ικανότητας. Για τον χώρο είναι περίπου ότι είναι ο Αnno για τα anime. Δεν αγοράζω yaoi manga (με εξαιρεση το AnK) αλλά τα έργα της συγκεκριμένης θέλω να τα πάρω με την πρώτη ευκαιρία. Αν έκανες ένα poll στην κοινότητα για το ποια mangaka θα διάβαζαν στα παιδιά τους θα έβγαινε πρώτη με διαφορά - που λέει ο λόγος-.

Οπότε με κάποια σιγουριά από άποψη δημοτικότητας αλλά και δημιουργικότητας δεν χρειάζεται να καταφύγει σε παλιό τίτλο. Ήδη δουλεύει ongoing άλλες δύο yaoi σειρές και άλλη μία josei μυστηρίου. Θεωρώ πιο πιθανό να θεώρησε ότι είχε αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς στην σειρά (με ένα point αυτό που ανέφερα πιο πάνω που δεν χαριτολογούσα εξ ολοκλήρου) και να επανήλθε.

Το τελειώνει δεν τελειώνει είναι ένα θεματάκι το οποίο το έχουν γενικά τα yaoi manga. Πάρε παράδειγμα το Viewfinder το οποίο το συζητάμε στις τελευταίες σελίδες σε φάση "τελείωσε τελείωσε, ώχ νέο αρκ" *

*της mangaka του λατρεμένου και απο τους δυο μας Crimson spell btw (Ναι του έδωσα crimson spell του ανθρώπου μη με κοιτάτε στραβά, του άρεσε that's all that matters) in case you care. Επος και αυτό από τα λίγα.:hihi2:

Aποκλείω το να παίζει και ο οικονομικός παράγοντας ρόλο? Όπως λες και εσύ μέσα στον κεφάλι της δεν είμαι και σίγουρα οι εκδοτικές δεν κάνουν ότι κάνουν για τν ψυχή της fujoshi μάνας τους. Θέλω να πιστεύω όμως ότι δεν είναι συνώνυμο της πτώσης της ποιότητας εν προκειμένω.

Με κάνετε και μιλάω για yaoi πέντε τα ξημερώματα. xD

Edited by iristella, 28 February 2012 - 14:21.