Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Yaoi (manga)

• Please log in to reply
734 replies to this topic

#631 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 17 November 2011 - 21:47

Χμ τεντώνοντας λίγο το thread να πω και εγώ για το spin off του Sekai ichi Hatsukoi ~ Yokozawa Takafumi no Baai . Κινείται στα ίδια επίπεδα με τα προηγούμενα έργα της mangaka. Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερα thought provoking αλλά είναι πολύ διασκεδαστικό.

Spoiler: ΥΤνΒ

#632 Shihama-ru

Shihama-ru

Anime Fan

• Members
  • 201 posts

Posted 18 November 2011 - 23:52

Τι γίνεται επιτέλους πολύ νεκρα στο thread,τα fellow-fangirls έχουν πέσει σε χειμερία ναρκη???:bleh:
Σε πολλά που δν μου άρεσαν έπεσα τελευταία ή έχω παραξενέψει επικίνδυνα και δν μου αρέσει τπτ εκτός εξαιρέσεων που είναι ongoing και σου βγάζουν την ψυχη στο περίμενε (μήπως ήρθε η ώρα να εγκαταλείψω το είδος? μπα...)

Λοιπόν έχουμε και λέμε,Hachimitsu Darling:
Spoiler:

Άλλο που διάβασα, μάλλον δοκίμασα να διαβάσω,Sekai ichi Hatsukoi:
Spoiler:

Επόμενο,Furueru Yoru no Himitsugoto και Mizuiro to Pinku, Sore kara Daidai
Spoiler:

Της ίδια mangaka αλλά με άλλη στο story διάβασα και το Castle Mango(το μνημονεύει και η iri σε άλλο post).
Spoiler:

Είχα και κανά 2 ακόμα για θάψιμο αλλά δν μου έρχονται τωρα (την γλίτωσαν).
Σταματώ εδώ την διοχέτευση χολής και αρνητικής ενεργειας στο thread.:P

Επίσης βγήκαν τα ch 9-10 από Hari no Hana
Spoiler:

ch 2-4 από το Equus της Est Em της οποίας ,όπως έχω ξαναπεί,δηλώνω μεγάααλη φαν.:love:
Αντε να βγεί και το 15 από Yuuutsu na Asa να φτιάξει το πράγμα...

//edit: ^ Βγήκε σήμερα!!!!!:joyful::joyful:

Edited by Shihama-ru, 19 November 2011 - 11:57.
to express my joy!!!

Posted Image

#633 galexia

galexia

I want more...

• Members
  • 212 posts

Posted 20 November 2011 - 13:56

Βγηκε ενα εχτρα απο volume 7 του The Tyrant Who Fall In Love (iris scans)
και επιτελους οι harudaki εβγαλαν το 1ο chapter απο το νεο volume του viewfinder!!!! :lovulovu:
Posted Image

#634 HakunaMatata

HakunaMatata

Remember my name.

• Members
  • 178 posts

Posted 21 November 2011 - 22:24

Μπορώ να πώ ότι έχω αρχίσει να μπαίνω σε Nakamura Shungiku φάση,και μου άρεσε και το Junjou,και το Sekaiichi,τα βρίκα τρομερά αστεία!!Πάμε παρακάτω....Αλλά επειδή κάτι μου λέει ότι θα τελειώσω τα υπόλοιπα γρήγορα,για προτείνετε κάτι όχι παραπάνω απο 40 chapts και τελειωμένο κατά προτιμιση :D
To find Hakuna Matata,you must look beyond what you see....

#635 galexia

galexia

I want more...

• Members
  • 212 posts

Posted 24 November 2011 - 01:13

Ok ερώτηση: Love Diver ch8, με βαση το cover ο αριθμος των σελιδων ειναι σωστος, αλλά... Τι χανω;;;;;;; Τι τελος ειναι αυτό;;;;
Posted Image

#636 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 24 November 2011 - 12:44

Γενικά το Love Diver αποδείχτηκε μπουρδίτσα από τις λίγες, oπότε δεν μπαίνω καν στον κόπο να ανησυχήσω για το πώς τελειώνει. Μου αρκεί που τελείωσε. Το ίδιο ισχύει για το Jadou Tenmou Yatan και εκεί στεναχωρήθηκα περισσότερο γιατί είχε σχέδιο που μου άρεσε και πολύ ωραίο setting.

Διάβασα και το Innocent Bird και αν πρέπει να το χαρακτηρίσω κάπως είναι " Angel Sanctuary the completely gay edition" XD. Είμαι αναποφάσιστη για το αν ήταν καλό ή όχι. Το μόνο που ξέρω ήταν ότι έκλαιγα συνέχεια από ένα σημείο και έπειτα (ευαίσθητη ψυχή γαρ)
Spoiler:
. Τολμώ να πω ότι δεν πρέπει να έχουν μείνει πολλά που δεν έχω δει σε manga σε αυτήν την ζωή. Nothing More can phase me.

Tελείωσα και το Novel του Sekai ichi hatsukoi για τον Yokozawa.:wooi2: Ok πραγματικά μου έφτιαξε την διάθεση γιατί I love tsunderes και epic level trolls στα yaoi μου. Κirishima rules. Και αν και πάντα μου άρεσε ο Yokozawa αυτήν την φορά τον συμπάθησα κιόλας.

Spoiler:

#637 HakunaMatata

HakunaMatata

Remember my name.

• Members
  • 178 posts

Posted 26 November 2011 - 12:29

Που βρίσκεται αυτό το novel??? :D
To find Hakuna Matata,you must look beyond what you see....

#638 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 26 November 2011 - 18:07

Το έχουν μεταφράσει όλο οι September Scanlations και έχουν βγάλει και ενιαίο pdf με όλες τις εικόνες του novel+ ένα extra σε manga μορφη. Με μία γρήγορη αναζήτηση στο google θα το βρεις. :D Και τώρα θυμήθηκα πόσο adorable είναι. *squeals*

Kαι το Κιmi wa Junjou Incubus που είχα διαβάσει ήταν πολύ meh, αλλά το Akai Koi, Koi cha no ousahou, και Yume musubi koi musubi ήταν πάρα πολύ ωραία και γλυκούλια >w<.

#639 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 07 January 2012 - 17:07

το mangafox έκανε update το Katekyo! Vol. 3 Chapter 5&6, δεν είμαι καλά,... :heat: Kaede-san ;__;

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#640 galexia

galexia

I want more...

• Members
  • 212 posts

Posted 07 January 2012 - 19:27

το mangafox έκανε update το Katekyo! Vol. 3 Chapter 5&6, δεν είμαι καλά,... :heat: Kaede-san ;__;

Οπως το ειπες νομιζα οτι ειχα χασει chapters..

Αυτα εχουν βγει εδω και 4 μηνες... Mην μου δινεις ψευτικες ελπιδες :unlucky:
Posted Image

#641 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 07 January 2012 - 20:01

^ αλήθεια;; εδώ και 4 μήνες; εγώ γιατί τα διάβασα τώρα;; ._. *shoots herself*

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#642 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 07 January 2012 - 21:21

τι θα κάνω δεν με ευχαριστεί κανένα yaoi Πλέον...βαρέθηκα να ψάχνω και να μη βρίσκω τίποτα καλό...
έχετε κανένα με σαδιστή και μαζοχιστή τίποτα ρε παιδάκι μου με tainted love να πέφτει και κανα ξύλο
απλά πράγματα

#643 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 07 January 2012 - 22:28

^
αν θες κάτι με bondage, ένα χαριτομένο είναι το
Kedamono Nanbiki? , και πρόσφοτα διάβασα και το Ropeman το οποίο έχει μόνο 3 κεφάλαια μεταφρασμένα, η συγκεκριμένη μανγκακα Watanabe Asia έχει καλό αρτ αλλά οι ιστορίες τις βασίζονται κυρίως στο σματ, αλλα μερικές έχουν και πολύ πλάκα...
ένα άλλο με πολύ ξύλο είναι το
Love Prism το οποίο όμως δεν έχει ολοκληρωθεί γιατί η μανγκάκα έχει πεθάνει..
Αν θες κάτι διαφορετικό υπάρχει και το Bousou Kareshi και άλλες ιστορίες τηςSakira , η mono τα παραβρήκε smutish αλλά είναι διαφορετικά ^^ και τα βρήκα κάπως χαριτομένα ._.
Αν θες κάτι με ωραία και γλυκιά υπόθεση, προσωπικά μου αρέσει η Mishima Kazuhiko
και αν δεν τα έχει διαβάσει, θα σου πρότεινα και Surf Junkie +
Under Grand Hotel !

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#644 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 07 January 2012 - 22:50

εντάξ είχα ξεχάσει πόσο θεά είσαι ευχαριστώ θα τα τσεκάρω.

#645 galexia

galexia

I want more...

• Members
  • 212 posts

Posted 14 January 2012 - 21:33

Ειναι λιγο ασχετο αλλα λογω θεματος του wallpaper ειπα να το μοιραστω μαζι σας!!
http://gallery.minitokyo.net/view/570055
Μου πηρε ωρες αλλα δεν ειναι κουκλι;; Σνιφ.. Ποτε θα βγει νεο chapter???
Posted Image