Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Yaoi (manga)
Posted 17 November 2011 - 21:47
Posted 18 November 2011 - 23:52

Σε πολλά που δν μου άρεσαν έπεσα τελευταία ή έχω παραξενέψει επικίνδυνα και δν μου αρέσει τπτ εκτός εξαιρέσεων που είναι ongoing και σου βγάζουν την ψυχη στο περίμενε (μήπως ήρθε η ώρα να εγκαταλείψω το είδος? μπα...)
Λοιπόν έχουμε και λέμε,Hachimitsu Darling:
Άλλο που διάβασα, μάλλον δοκίμασα να διαβάσω,Sekai ichi Hatsukoi:
Επόμενο,Furueru Yoru no Himitsugoto και Mizuiro to Pinku, Sore kara Daidai
Της ίδια mangaka αλλά με άλλη στο story διάβασα και το Castle Mango(το μνημονεύει και η iri σε άλλο post).
Είχα και κανά 2 ακόμα για θάψιμο αλλά δν μου έρχονται τωρα (την γλίτωσαν).
Σταματώ εδώ την διοχέτευση χολής και αρνητικής ενεργειας στο thread.

Επίσης βγήκαν τα ch 9-10 από Hari no Hana
ch 2-4 από το Equus της Est Em της οποίας ,όπως έχω ξαναπεί,δηλώνω μεγάααλη φαν.

Αντε να βγεί και το 15 από Yuuutsu na Asa να φτιάξει το πράγμα...
//edit: ^ Βγήκε σήμερα!!!!!

Edited by Shihama-ru, 19 November 2011 - 11:57.
to express my joy!!!

Posted 20 November 2011 - 13:56
και επιτελους οι harudaki εβγαλαν το 1ο chapter απο το νεο volume του viewfinder!!!!

Posted 21 November 2011 - 22:24

Posted 24 November 2011 - 01:13

Posted 24 November 2011 - 12:44
Διάβασα και το Innocent Bird και αν πρέπει να το χαρακτηρίσω κάπως είναι " Angel Sanctuary the completely gay edition" XD. Είμαι αναποφάσιστη για το αν ήταν καλό ή όχι. Το μόνο που ξέρω ήταν ότι έκλαιγα συνέχεια από ένα σημείο και έπειτα (ευαίσθητη ψυχή γαρ)
Tελείωσα και το Novel του Sekai ichi hatsukoi για τον Yokozawa.

Posted 26 November 2011 - 12:29

Posted 26 November 2011 - 18:07

Kαι το Κιmi wa Junjou Incubus που είχα διαβάσει ήταν πολύ meh, αλλά το Akai Koi, Koi cha no ousahou, και Yume musubi koi musubi ήταν πάρα πολύ ωραία και γλυκούλια >w<.
Posted 07 January 2012 - 21:21
έχετε κανένα με σαδιστή και μαζοχιστή τίποτα ρε παιδάκι μου με tainted love να πέφτει και κανα ξύλο
απλά πράγματα
Posted 07 January 2012 - 22:28
αν θες κάτι με bondage, ένα χαριτομένο είναι το
Kedamono Nanbiki? , και πρόσφοτα διάβασα και το Ropeman το οποίο έχει μόνο 3 κεφάλαια μεταφρασμένα, η συγκεκριμένη μανγκακα Watanabe Asia έχει καλό αρτ αλλά οι ιστορίες τις βασίζονται κυρίως στο σματ, αλλα μερικές έχουν και πολύ πλάκα...
ένα άλλο με πολύ ξύλο είναι το
Love Prism το οποίο όμως δεν έχει ολοκληρωθεί γιατί η μανγκάκα έχει πεθάνει..
Αν θες κάτι διαφορετικό υπάρχει και το Bousou Kareshi και άλλες ιστορίες τηςSakira , η mono τα παραβρήκε smutish αλλά είναι διαφορετικά ^^ και τα βρήκα κάπως χαριτομένα ._.
Αν θες κάτι με ωραία και γλυκιά υπόθεση, προσωπικά μου αρέσει η Mishima Kazuhiko
και αν δεν τα έχει διαβάσει, θα σου πρότεινα και Surf Junkie +
Under Grand Hotel !
Posted 07 January 2012 - 22:50
Posted 14 January 2012 - 21:33
http://gallery.minitokyo.net/view/570055
Μου πηρε ωρες αλλα δεν ειναι κουκλι;; Σνιφ.. Ποτε θα βγει νεο chapter???