Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Yaoi (manga)

• Please log in to reply
734 replies to this topic

#646 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2012 - 22:58

^
U45OI5FN8è23W48TFWFI35TZ *Γ*
είναι ongoing ε; :/
Θα περιμένω μέχρι να ολοκληρωθει ο_ο

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#647 ice_hime

ice_hime

and the livin's (not) easy

• Moderators
  • 1.396 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2012 - 01:49

Tight-rope Boys-Love Manga Gets 2-Part Video Anime

#648 alex90

alex90

Anime Amateur

• Members
  • 110 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2012 - 01:05

Βγήκε το super lovers ch14....
Ενα έχω να πω...ανακοπή καρδιας θα παθουμε...η ψυχή θα μας βγει...pfff.!
Τελευταιες σελιδες σκοτωνουν!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#649 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2012 - 15:16

εγώ χθες έκατσα και διάβασα στο mangafox όλα τα manga της toyama mako
περίεργο γιατί συνήθως δεν μου αρέσουν οι τρυφερότητες...

#650 alex90

alex90

Anime Amateur

• Members
  • 110 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2012 - 16:00

Τότε πρέπει να έχεις διαβάσει πάνω από 20 one shots...wow!!!
Δεν έχω διαβάσει κανένα της γιατί αποφεύγω τα one shots... αλλά θα ρίξω καμιά ματιά :)

Sorry για τα greeklish αλλά το συγκεκριμένο pc δεν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο και δεν έχω ιδέα από linux :S

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από mono: 24 Ιανουάριος 2012 - 18:37
greeklish coverted ^_^

Δημοσιευμένη  εικόνα

#651 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2012 - 12:01

βασικά στο Manga fox τα είχει συγκεντρωμένα σαν ένα περιοδικό 5 oneshots Κάπως έτσι
μερικά ωστόσο ήταν συνέχει άλλων καλά ήταν δεν βαριέσε.

διάβασα και το Pathos Lol το yaoi Twilight χωρίς λυκάνθρωπους το σενάριο έμπαζε απο παντού

#652 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2012 - 13:25

Πολύ καλή πρόταση. Ήθελα κάτι γούτσου γούτσου και έτσι διάβασα το Hanataba ni te wo agero που είχε 3 ιστοριούλες μέσα. Τίποτα hardcore, απλά τρυφερούλια και τα τρία, ειδικά το πρώτο με το γιατρό και το βοτανολόγο ~μα πού πάνε και τα σκέφτονται αυτά τα pairings~ :hihi2:

edit : Ο βοτανολόγος με τη yukata μου θύμισε τον Ranmaru από το Ikoku Irokoi Romantan <3

xbJ3b2w.jpeg

#653 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2012 - 13:58

Κάτι που διάβασα αυτές τις μέρες και μου αρεσε ήταν το Ubawarerukoto Marugoto Zenbu
και το spin off του Suki Toiunoni Nazekashira. Πολύ γλυκούλια και τα couple dynamics στο Suki με έκαναν να lolarw κάποιες φορές.

Το Τιght Rope το είχα διαβάσει εδώ και πολύ καιρό και είναι ubercute. Aνυπομονώ να το δούμε σε anime.

Μοno σοβαρά δοκίμασε,

• Yume Musubi, Koi Musubi
  • Dog Style
  • Complex
  • U dont know me.

#654 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2012 - 21:37

εντάξ... προσκυνώ για το Dog Style σήμερα επίσης ανακάλυψα το τρελό δίδυμο Eiki Eiki Zaou Taishi
αυτές συνεργάζονται λέει εδώ και 15 χρόνια και γράφουν και yaoi και yuri και δεν είναι καθόλου κακά
τουλάχιστον το ένα yaoi που διάβασα αλλά είναι Ongoing λέω σήμερα να διαβάσω κάτι άλλο δικό τους..

Ιρηστέλλα και Μονοκόριτσο...εννοείται πως ......λώνω κάθε φορά που βλέπω τις υπογραφές σας.

#655 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2012 - 22:00

Τελείωσα και το sorenari ni shinken nadesu ή αλλιώς Usagi drop : The yaoi edition.

Διαζευγμένος νεαρός με μία μικρή κορούλα ανακαλύπτει σιγά σιγά πως ο easy going ψιλογκομενάκιας πελάτης του εστιατορίου που δουλεύει είναι κατά βάθος care bear και μια ιστορία αγάπης ξεκινάει. Μου άρεσε πολύ επειδή είναι τρυφερό, η ιστορία ξετυλίσσεται πολύ όμορφα και απλά και έχει ένα αρκετά hottttt τέλος. Μπορώ να πω ότι ήταν αρκετά ρεαλιστικό με την έννοια ότι δεν ήταν μπαμ και κάτω έρωτας αλλά εξελίχθηκε η κατάσταση.

Θα τσεκάρω το U dont know me και το dog style ~kinky name~ αμέσως μετά ^_^

xbJ3b2w.jpeg

#656 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2012 - 22:43

θα ήταν Kinky αν έλεγε You don't owe me :P

on other news ...

Posted Image

#657 galexia

galexia

I want more...

• Members
  • 212 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιανουάριος 2012 - 05:19

Komatta Toki ni wa Hoshi ni Kike! 2 new volumes at mangatraders!!! OMG another scan group took over the project? downloading as I'm writing this post....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#658 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιανουάριος 2012 - 12:37

Ωραίο φαίνεται το Komatta Toki ni wa Hoshi ni Kike και ψήνομαι να το αρχίσω αλλά σκέφτομαι το εξής. Αν συνεχίσουν να βγαίνουν με το ρυθμό που βγαίνουνε τα scanlations θα ολοκληρωθεί σε 4 χρόνια ~χτύπα ξύλο~ και μέχρι τότε δεν θα θυμάμαι καν την υπόθεση. Επομένως λίγο η μνήμη του χρυσόψαρου λίγο που δεν μπορώ να περιμένω θα κάτσω στα αυγά μου και δεν θα το αρχίσω ακόμα. Μακάρι το καινούριο group που το ανέλαβε να τα βγάζει έτσι 2-2 τα volumes.

Τελείωσα το U don't know me, καλούλι, πολύ γέλιο, θυμήθηκα το totally captivated μιας και μιάζουν λίγο στο χιούμορ και τα chibi faces. Σε κάποια στιγμή έγινε πολύ συγκινητικό βέβαια... Και τελικά το έχω παρατηρήσει. Όταν βλέπω χαρακτήρες με commitment issues λόγω παρελθόντος, δεν πα να είναι το μεγαλύτερο κλισέ όλων των εποχών, κολάω να πάρει!

Μετά διάβασα το dog style και κόλησα απίστευτα! Από τα καλύτερα yaoi που διάβασα τώρα τελευταία. Τελικά τα κακά παιδιά που ερωτεύονται είναι μεγάλο φετίχ XD. Από το όνομα του δεν περίμενα πολλά αλλά τελικά όχι μόνο δεν ήταν μόνο fanservice αλλά είχε και μία πολύ όμορφη ιστορία περί φιλίας, αφοσίωσης και έρωτα. Στην αρχή με ξένισε λίγο το σχέδιο που δεν ήταν 100% bishounen-ish αλλά γρήγορα δεν έδινα σημασία. Σε στιγμές ήταν heartbreaking χωρίς να γίνεται μελοδραματικό και το λατρεύω όταν το κάνουν αυτό. Δηλαδή να νιώθεις την καρδιά σου να χάνει ρυθμούς χωρίς απαραίτητα ο πρωταγωνιστής να κλαψουρίζει. Προτείνεται ανεπιφύλακτα. Είναι και για τις ρομαντικές ψυχές, είναι και HOT όσο δεν πάει :P

Μετά από χρόνια που είχα τελειώσει το Haru wo daiteita συνειδητοποίησα ότι ακόμα να διαβάσω εκείνο το τελευταίο volume που είχε βγάλει η mangaka μετά από αρκετό καιρό που ήταν σε hiatus και είπα για χάρη των παλιών καλών καιρών να το διαβάσω και αυτό. Δεν ήταν κάτι συγκλονιστικό, πιο πολύ βεβιασμένο θα έλεγα. Δεν θα άλλαζε κάτι αν το είχα αφήσει εκεί που το άφησα αλλά λίγος Katou και λίγος Iwaki παραπάνω δεν έβλαψαν ποτέ κανέναν :P

Τέλος, διάβασα και το Yume musubi, Koi musubi αλλά δεν τρελάθηκα. Γενικά οι tsundere seme είναι λίγο make it or break it. Ή θα βγουν γ@μάτοι ή θα βγουν ηλίθιοι. Ούτε το χιούμορ του με τρέλανε ούτε η υπόθεση ούτε οι χαρακτήρες. Το βρήκα λίγο αφελές και ολίγον τι disturbing.

xbJ3b2w.jpeg

#659 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2012 - 09:20

έχει κανείς να μου προτείνει μία καλή mangaka, κυρίως με καλό αρτ και να μην είναι shounen-ai, αλλά yaoi χωρίς αναγκαστικά να έχει πολύ σματ; δεν ξέρω τι άλλο να διαβάσω και έχω πλακώσει όλα τα doujinshi? ... και με αυτό το κρύο λίγο yaoi για ζεστασιά δεν κάνεις κακό :nemu:
Ps. ακόμα και bara να είναι δεν πειράζει...

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#660 Shihama-ru

Shihama-ru

Anime Fan

• Members
  • 201 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2012 - 12:38

έχει κανείς να μου προτείνει μία καλή mangaka, κυρίως με καλό αρτ και να μην είναι shounen-ai, αλλά yaoi χωρίς αναγκαστικά να έχει πολύ σματ; δεν ξέρω τι άλλο να διαβάσω και έχω πλακώσει όλα τα doujinshi? ... και με αυτό το κρύο λίγο yaoi για ζεστασιά δεν κάνεις κακό :nemu:
Ps. ακόμα και bara να είναι δεν πειράζει...

Κάποιες στα γρήγορα που μου έρχονται στο μυαλό, αν και φοβαμαι θα τις έχει ήδη "ξεκοκκαλίσει" :P:
Est em με 1000, αφού διαβάζεις dj, must ειναι τα dj της Kyuugou (τα υπολοιπα δικά της πιστεύω θα τα έχεις διαβάσει, είναι παντού) και την KUNIEDA Saika, HONMA Akira,YAMASHITA Tomoko,JARYUU Dokuro με ιδιαίτερη μνεια στο Endless World
Αν μου έρθει τπτ άλλο θα πέσει edit...
//edit:Hanakage no Kioku
Ake Nure Goyou ni Furu Yuki wa

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Shihama-ru: 01 Φεβρουάριος 2012 - 13:52
προσθήκες

Δημοσιευμένη  εικόνα