Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Yaoi (manga)


  • Please log in to reply
734 replies to this topic

#16 amaya3

amaya3

    high priestess of homin

  • Members
  • 362 posts

Posted 26 May 2009 - 20:33

Αυτό το site είχα δει κι εγώ.Συμφωνώ με όσα λέει η Orion19,ούτε εμένα με πειράζει αυτό που έκανε,δεν έβλαψε κάποιον ούτε είχε κέρδος από αυτό αλλά δεν ήταν σωστό φυσικά.Ελπίζω κι εγώ πάντως να συνεχίσει να δημιουργεί manga.Δεν ξέρω σε ποιαν αναφέρεσαι Orion,αλλά μου έρχεται η Kayono στο μυαλό(Απ'ό,τι έχω διαβάσει,έκλεψε ιστορία και ζωγραφιές από yaoi mangaka και τα χρησιμοποίησε στα shoujo της.H Takashima Kazusa-η mangaka την οποία έκλεψε- της έκανε αγωγή,δυστυχώς όμως η Kayono κέρδισε λόγω των διάσημων mangaka γονιών της.Κατάφερε να αποκλείσει την Takashima-sensei από το χώρο για πολλά χρόνια και κακολόγησε γενικά το yaoi genre>_______________>).Now compare the two cases...-_-
Και μια άλλη ερώτηση,τα doujinshi του Haru wo Daite Ita που έγραψε η ίδια η Nitta-sensei,είναι τα extra του manga ή εντελώς ξεχωριστά;

2s9p2fs.jpg
 


#17 Kirenahana

Kirenahana

    Not-so-hardworking Youth

  • Members
  • 272 posts

Posted 27 May 2009 - 15:05

διαβασα για τη συγκεκριμένη υπόθεση, και είδα και φωτό, και μπορώ να πω ότι είναι τραγικά ξεκάθαρη η αντιγραφή σε σημείο που να αναρωτιέμαι πως γίνεται να νίκησε τη δίκη... Έλεος... Το συγκεκριμένο δε oneshot της Kayono είχε τύχει να το διαβάσω στο παρελθόν και τι να πω...:uhh:

Posted Image


#18 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 28 May 2009 - 02:26

Και για να αλλάξω λίγο την ατμόσφαιρα και να πούμε και κάτι άλλο πέρα από το πολυαγαπημένο Haru, να συστήσω το Amasakaru . Ιστορικό δράμα, με πολύ ωραία ιστορία και πάρα πολύ ωραίο υπόβαθρο γενικότερα. Το Artwork επίσης ήταν πολύ προσεγμένο με αρκετά καλό character development και ουσιαστική υπόθεση πέρα από το Lovey dovey feeling (αλλά είχε και κάτι bishonen μέσα.....).

Edited by iristella, 06 June 2010 - 16:57.


#19 Orion19

Orion19

    Merciless, with love.

  • Members
  • 1,095 posts

Posted 08 June 2009 - 03:37

Ξεπέρασα τα 1000 yaoi... :dazed:

Ένα απο τα αγαπημένα μου ζευγάρια λοιπόν....

Spoiler:


...και συνεχίζουμε!

#20 Wisdom

Wisdom

    Dark Desire

  • Members
  • 23 posts

Posted 08 June 2009 - 09:35

Ίσως η καλήτερη yaoi σειρά manga ever! Τι κρίμα που την κατεβάσαν από το mangafox... Ξέρει μήπως κανείς αν μπορεί να βρεθεί κάπου αλλού? Έχουμε μείνει στο 23 ή 24 τεύχος... Too bad... :emptyonexg1:

Attached Files


Edited by Wisdom, 08 June 2009 - 09:57.


#21 Orion19

Orion19

    Merciless, with love.

  • Members
  • 1,095 posts

Posted 08 June 2009 - 18:36

Μπορείς να τη βρείς να τη φορτώσεις στο mangatraders ή στο yaoiheaven. Και στα δύο θέλει εγγραφή δυστυχώς. Βέβαια μπορώ να σου δώσω τα links που έχει το yaoiheaven.

Όντως στο 23 έχει μείνει... Φαντάζομαι τέτοια σειρά θα συνεχίσει όλο και κάποιος να την ανεβάζει.

Δε ξέρω, επιτρέπεται να ποστάρω εδώ τα links; Ας μου πεί the Almighty Iri-chwan, αμα είναι να στα στείλω με pm.

Επίσης, αν αναρωτιέστε για το manga: Handsome πολεμιστές/μάγοι/ιππότες κτλ, μαγικά πλάσματα και δυνάμεις, επικές μάχες και ΓΕΡΟ ξεπουπούλιασμα! Απορώ πως μπορεί και καβαλάει σε άλογο όλη μέρα αυτός ο Val μετά απο αυτά που του κάνει ο Hallwil... :deadga6:

#22 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 08 June 2009 - 19:02

Links για τα forumz ή Megaupload links για download?

Και στις δύο περιπτώσεις επιτρέπεται καθότι πρόκειται για υλικό το οποίο δεν είναι licenced στην Ελλάδα (και θα αργήσει να γίνει κάτι τέτοιο για πολλούς πολλούς πολλούς αιώνες ακόμη). Scratch that δεν επιτρέπονται links για τίτλους που απευθύνονται σε άνω των 18. We are +13

Για το παραπάνω manga με ψήσατε... Θα του ρίξω ένα βλέφαρο με την πρώτη ευκαιρία.

Κάποια ωραία που διάβασα αυτές τις μέρες...

Είναι τα Renai Junkie, Denkou Sekka Boys και XY. Αν και σε μερικά σημεία με τσίγκλαγε το σκεπτικό της δημιουργού εντούτοις είναι πολύ χαριτωμένα σαν ιστορίες (με τον όρο χαριτωμένα εννοώ ότι έχουν ωραία υπόθεση γιατί ενίοτε κάθε άλλο παρά lovey dovey είναι). What can i say? i like sad and aggressive bishies. (προειδοποίηση είναι αρκετά περιγραφικά)

Kαι από fantasy στοιχείο I loved the trilogy Wild Fangs, Wild Rose and wild wind (still ongoing). Είχε πολύ ωραίο και συγκινητικό στόρυ....

EDIT Προτείνω ανεπιφύλακτα το Eien No Aida Ni Miru Yume ή αλλιώς "The Eternal Dream I Have". Οne shot μέσα σε 28 σελίδες συγκεντρώνει απίστευτη ιστορία, πολύ συγκινητικό και με τέλος που αφήνει τροφή για σκέψη. Not too graphic and the artwork was simply great.

Edited by iristella, 06 June 2010 - 16:59.


#23 Nighteyes

Nighteyes

    Thinking backwards.

  • Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 08 June 2009 - 23:50

Με ψήσατε κι εμένα και ξεκίνησα το crimson spell, αλλά λίγο διαστροφικό μου έπεσε για την ώρα. Έχω διαβάσει 2 chapter βέβαια μόνο, αλλά έτσι το πάει και παρακάτω; Καλά μιλάμε πριν την πρώτη sex scene πάτησα τα γέλια με αυτό που είπε
Spoiler:
Στο love pistols δεν με είχε ενοχλήσει αυτό γιατί εκεί υπήρχε συναίσθηση του τι γινόταν και λειτουργούσαν ανθρώπινα. (Αν και ήταν γελοίο το όλο concept από επιστημονικής απόψεως.)

Posted Image

Posted Image


#24 Orion19

Orion19

    Merciless, with love.

  • Members
  • 1,095 posts

Posted 09 June 2009 - 03:41

Κοίτα, δε φταίει αυτός για τις συνθήκες...

Spoiler:


Κοίτα, είναι αρκετά διαστροφικό, αν δεν έχεις δεί πολλά. Εγώ με τα όσα έχω πετύχει (που πολλά εύχομαι να μη τα είχαν δεί τα μάτια μου :deadga6: ), δε με σοκάρει τόσο.

Τους βιασμούς (όταν πραγματικά κάποιος δε τα ζητάει) και το emotional manipulation τα απεχθάνομαι και εγώ. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως δε με ενοχλεί τόσο γιατί πολύ σύντομα αλλάζουν τα πράγματα, πρώτον και δεύτερον μιλάμε για ειδικές συνθήκες. Το άτομο είναι single. Και τέρας να μην ήταν θα κουβαλούσε τσαντίλα χωρίς...γαργάλημα. Πόσο μάλλον όταν έχει και αυτό το πρόβλημα. Εντάξει, του άρεσε και του άλλου, αλλά δε του έκανε κακό με τις πράξεις του.

Edited by Orion19, 09 June 2009 - 03:50.


#25 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 09 June 2009 - 04:04

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Tέλειωσα το πρώτο volume και έχω ψοφήσει στο γέλιο..........:hahaha: This is epic!!!!!!!!!!!!! Μπήκε τοπ10 με την μία.

Spoiler: Crimson spell volume one


Ι m totally loving it.... Kαι ναι ούτε και εγώ θα ήθελα να λύσω την κατάρα στην θέση του μάγου (
Spoiler:
)

#26 Nighteyes

Nighteyes

    Thinking backwards.

  • Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 09 June 2009 - 04:53

OK. Τελικά γίνεται πολύ καλό μετά. Τα πρώτα chapter ήταν λίγο κάπως.

Orion, όταν είπα διαστροφικό εννοούσα ότι
Spoiler:
Κατα τ' άλλα μια χαρά το βρήκα και έχει και κάποια υπόθεση το όλο θέμα. Το "ξεπουπούλισμα" που ανέφερες είναι αρκετά πιο λίγο απ' ότι σε άλλα manga που πάει chapter και sex scene. Οπότε έχει και υπόθεση. Η μόνη τέτοια σκηνή
Spoiler:

Posted Image

Posted Image


#27 Orion19

Orion19

    Merciless, with love.

  • Members
  • 1,095 posts

Posted 09 June 2009 - 05:27

Βασικά μπορεί να μιλήσει και δεν είναι ζώο. Απλά horny angry human. :canthelp: Και ο άνθρωπος αν βρεθεί σε κατάσταση υπερβολικής οργής ή...αχεμ, σα θηρίο γίνεται και ας μη μεταμορφώνεται. Άλλωστε αν δε το ήθελε έστω μέρος του εαυτού του πρώτον θα έσπαγε τις σφραγίδες ή θα πάλευε μέχρι τελικής πτώσης και δεύτερον, δε θα συνέχιζε έτσι όπως συνέχισε το πράγμα... Διάβαζε και θα δείς...


Iri-chwan, το κουνέλι με τη front row seat όντως απορεί κανείς πως δεν έχει αρχίσει να γράφει yaoi!:hahaha:

Spoiler:


Ωραίο μάνγκα, ωραίο. Εμ, Yamane-sensei always rocks! Ikoku Irokoi Romantan, Viewfinder.. Θεέ μου, εκεί και αν έπεσε ξεπουπούλιασμα! είχαμε και βιασμούς εκεί όμως που δε μου άρεσαν ιδιαίτερα..βέβαια αφού έχωνε τη μύτη του, έπρεπε κάτι να του χωθεί in return...:canthelp:

Edited by Orion19, 09 June 2009 - 05:34.


#28 Nighteyes

Nighteyes

    Thinking backwards.

  • Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 09 June 2009 - 05:52

Να με συγχωρείς αλλά στα πρώτα chapter δεν είναι καθόλου άνθρωπος. Το διάβασα όλο(σιγά το πολύ που ήταν).
Spoiler:


Edit
Και ένα ωραίο...Μετά από μια βόλτα στο amazon της Ιαπωνίας κατέληξα στο εξής δυσάρεστο συμπέρασμα: Ο κάθε τόμος βγαίνει με 2 χρόνια διαφορά. Ο 3ος βγήκε τον Μάρτιο... οπότε τα λέμε το 2011.

Γιατί τα yaoi βγαίνουν με τόση καθυστέρηση; Εντάξει αυτό παραπάει, συνήθως βγαίνουν ανα χρόνο/6μηνο, αλλά πάλι είναι υπερβολή για τόσο λίγο υλικό. Btw η mangaka έχει κάνει καταπληκτική δουλειά από άποψη artwork, πολύ καλύτερη από το Ikoku irokoi romantan(προηγούμενη της δουλειά για όσους δεν το ξέρουν).

Edited by Nighteyes, 09 June 2009 - 06:21.

Posted Image

Posted Image


#29 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 09 June 2009 - 06:28

Ok το τέλειωσα και εγώ.....( και υποτίθεται ότι θα διάβαζα για πανεπιστήμιο :emptyonexg1:)

Spoiler: Crimson spell spoilers


Πάντως σαν σειρά λέει πολύ. Πολύ ωραίο αστείο και τρυφερό με προσεγμένο artwork και ωραία ιστορία.

#30 Orion19

Orion19

    Merciless, with love.

  • Members
  • 1,095 posts

Posted 09 June 2009 - 06:28

Όπως είπα, αν το κοιτάξουμε απο καθαρά πρακτική πλευρά

Spoiler:


Προσωπικά το συγκεκριμένο δε με ενοχλεί. Κάτι άλλες φάσεις και κάτι άλλα μάνγκα με τσαντίζουν όμως που πέφτει πολύ πιο βίαια και αναίσθητη παραβίαση δικαιωμάτων...