Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Yaoi (manga)

• Please log in to reply
734 replies to this topic

#571 LuluChan92

LuluChan92

Lulu the Berserker

• Members
  • 519 posts

Posted 20 September 2011 - 21:48

hiatus?Από πότε? Πάντως κανονικά κυκλοφόρησε τον Αύγουστο το νέο chapter, απλά ξέρω οτι βγαίνει κάθε 2 μήνες ch (κάποιες φορές μπορεί και παραπάνω) για αυτό και οι ρυθμοί χελώνας στην εξέλιξη της ιστορίας.:sadist::sadist:

// Btw μόλις βγήκε και το ch 23 !!!! :yahoo:

Κάτι τέτοιο είχα ακούσει πρόσφατα, αφού έκανε τόσους μήνες να βγει το 23. Τώρα hiatus για τη mangaka ή για τα scanlation groups, εγώ μια φορά δεν έχω τα chapter μου~ :sadist:

#572 Shihama-ru

Shihama-ru

Anime Fan

• Members
  • 201 posts

Posted 20 September 2011 - 22:32

Κάτι τέτοιο είχα ακούσει πρόσφατα, αφού έκανε τόσους μήνες να βγει το 23. Τώρα hiatus για τη mangaka ή για τα scanlation groups, εγώ μια φορά δεν έχω τα chapter μου~ :sadist:

Πάντως το 23 που βγήκε τώρα τον Αύγουστο μεταφράστηκε ήδη (όπως λέω και πιο πάνω..) .Βέβαια είναι μόνο 15 σελιδούλες και το επόμενο μάλλον θα βγεί κάπου τον Δεκέμβριο :uhh: (απ'ότι διάβασα) άρα λογικό να φαίνεται ότι η σειρά ειναι σε hiatus. Με το σταγονόμετρο αυτή η σειρά,για γερά νεύρα...:damn:
// Ας ελπίσουμε το Hari no hana να πάει πιο γρήγορα,αν και δν το βλέπω....
Posted Image

#573 Yavannie

Yavannie

La Yohda Stasella

• Members
  • 74 posts

Posted 20 September 2011 - 23:36

Μόλις διάβασα το Nee, Sensei? και μπορώ να πω ότι ήταν αρκετά καλό, γενικά μπορώ να το περιγράψω με μία λέξη: kawaii :kawaii:. Και ο sensei και ο μαθητής ήταν πολύ γλύκες ώρες ώρες. Ήταν κάπως σύντομο όμως, ούτε που κατάλαβα πότε τελείωσε.

Επίσης πρόσφατα διάβασα και τα:

April 4th - δε μου μπορώ να πω ότι μου άρεσε, i didn't hate it, but oh well
Spoiler:
Γενικά επειδή ο uke έμοιαζε με οχτάχρωνο,δε μου άρεσε.

Keep out - αυτό ήταν αρκετά καλό
Spoiler:

Interval - Αν και αυτό έχει να κάνει με rape, το τέλος μου άρεσε γενικά. Να αναφέρω ότι ο seme ήταν πολύ καλός :nbleed:

Bukiyou na Silent - Πολύ γλυκό μπορώ να πω :blush2: Μου άρεσαν οι ιστορίες και για τα δύο ζευγάρια ^_^

Και διάβασα και το Junjou Mistake Τέλειοοοοο, μου άρεσε πάρα πολύ :awww: Αχ, αυτός ο Asahina :blush2:. Πολύ ωραία ιστορία, αλλά έχω ένα αρνητικό. Δε μου έφτασε! Θέλω κι'άλλο!:hihi2:

That's all for now :joyful:
Edit: Μόλις διάβασα το Doushitemo Furetakunai, είχα καιρό να διαβάσω κάτι τόσο καλό. Τρομερή ιστορία, ανάπτυξη χαρακτήρων, σχέδιο, όλα μου άρεσαν. Συγκινήθηκα πολύ επίσης. Απο τα αγαπημένα μου manga πλέον. Μου άρεσε πάρα πολύ το πως έδειξε να επηρέασε το παρελθόν του καθενός τη σχέση τους,γενικά όλη η ατμόσφαιρα, τα προβλήματα που αντιμετώπισαν, ήταν ρεαλιστικά αποτυπωμένα(αντίθετα με τα περισσότερα yaoi). Έτσι μου ρχετε να το ξαναδιαβάσω :oo:

Edited by Yavannie, 21 September 2011 - 03:54.

Posted Image

#574 galexia

galexia

I want more...

• Members
  • 212 posts

Posted 21 September 2011 - 21:14

Ερωτηση Has anyone joined the shinmakoku scans community?
If so, could he/she be willing to share the links for chapters 3-5 of Dou ni mo Nara Nai??
Please???????:nod2:
I just got rejected for the second time.... :sigh2::deadga6:
Posted Image

#575 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 21 September 2011 - 21:33

από το boku no koe βγήκε τίποτα;
βαρέθηκα να περιμένω.

#576 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 21 September 2011 - 21:44

Ερωτηση Has anyone joined the shinmakoku scans community?
If so, could he/she be willing to share the links for chapters 3-5 of Dou ni mo Nara Nai??
Please???????:nod2:
I just got rejected for the second time.... :sigh2::deadga6:

Τell me about it. They kicked me out επειδή δεν έχω active livejournal λέει. >.< Ψάχνω το τελευταίο από Tyrant.

For the record πολλά yaoi scanlation groups έχουν αρχίσει και παραλογίζονται κομματάκι. Είπαμε αν είναι να με βάλουν να χοροπηδάω από φλεγόμενα στεφάνια θα το αγοράσω το ρημάδι το manga.

@ Erisadesu: Δυστυχως όχι >.< Αρχισε καινούρια σειρά όμως η Youka Nitta αν μετράει. :)

#577 galexia

galexia

I want more...

• Members
  • 212 posts

Posted 21 September 2011 - 21:46

από το boku no koe βγήκε τίποτα;
βαρέθηκα να περιμένω.

Aπο οσο ξερω μετα το 13ο chapter τιποτα...

και με προλαβε η iristella...
Το θεμα ειναι οτι εχω ενα σχετικα active livejournal και ειχα βαλει και συμμετοχη στο διαγωνισμο που ειχαν κανει το καλοκαιρι... Αλλα τελικα επελεξαν με κληρωση τους 5 που πηραν τις προσκλησεις.... Αν το ηξερα δεν θα καθομουν να γραφω σαν το μ...κα ολοκληρη entry... Και οχι τιποτα αλλα μερικα απο τα αγαπημενα μου manga (Αsou Kai ) ειναι δικα τους.....:cry5:

Edited by galexia, 21 September 2011 - 21:52.

Posted Image

#578 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 26 September 2011 - 10:30

λοιπόν χθες διάβασα το Dog Style

είχα πάρα πολύ καιρό να διαβάσω κάτι τόσο καλό, νομίζω πως ξεπέρασα και την Youka Nitta μετά απο αυτό...πραγματικά πολύ καλό. Τέλειο σχέδιο, τέλειο story εντάξ...i loved it...Κρίμα που είναι τόσο μικρό. Αλλά καλύτερα κιόλας γιατί δεν κουράζει

Edited by Nighteyes, 26 September 2011 - 11:04.
link removed

#579 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 26 September 2011 - 11:23

Ναι, ωραιο ήταν θυμαμαι, αν και λιγο βαρυ σαν κλιμα, αλλα και ρεαλιστικό για yaoi (αν και νομιζω είχε κατι αποπειρες ομαδικων βιασμων που δεν τις κατατασσω ως ρεαλιστικες:P Ή μηπως ηταν απλα bullying; Δεν θυμαμαι καλα...). Αυτο που θυμαμαι είναι οτι συμπεριφερονται σαν αγορια και εχουν διαφορες ουσιαστικές ανησυχιες για τη ζωη τους. Και αν θυμαμαι καλα ανατρεπεται και το κλασικο
Spoiler:

--Πολυ καλη μνημη εχω.XD--

Posted Image

Posted Image

#580 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 26 September 2011 - 11:55

δεν είχει απόπειρες βιασμού απλά είχε ξύλο...
Spoiler:

#581 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 26 September 2011 - 12:02

δεν είχει απόπειρες βιασμού απλά είχε ξύλο...

Spoiler:

:hihi2:
Μα γι αυτο λεω ρεαλιστικο για yaoi αλλα μεχρι ενος σημειου(όχι ότι τα διαβαζουμε για τον ρεαλισμο τους. Το αναφερω, απλα για να ξεδιαλυνουμε τις εντυπωσεις...:P)
Spoiler:
Οh, well...

Posted Image

Posted Image

#582 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 26 September 2011 - 12:19

καλά αν θες να ψάξεις για ρεαλισμό πάνε δες στον ant1 τον Εζέλ...Lol

έχεις κάτι να μου προτείνεις να διαβάσω;

#583 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 26 September 2011 - 12:52

Το secret diplomacy το διαβασες τελικα; Το when a man loves a man;

Απο κει και περα κοιτα τα yuuutsu na asa και Sorenari ni Shinken nan desu (αλλα καλο ειναι να διαβασεις πριν το prequel του γιατι εκει δινεται μια αλλη πλευρα του ενος χαρακτηρα Yachin Hanbun no Ibasho desu).

Posted Image

Posted Image

#584 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 26 September 2011 - 15:59

Eγώ χτες πάντως βρήκα ενα αρκετά ιδιαίτερο manga με τον τίτλο Kikoenai Koe. Eίναι από εκείνα τα manga που αν και δεν τα ξεκινάς με την καλύτερη των εντυπώσεων they actually grow on you. Σε ένα σχολείο και συγκεκριμένα στο club του basebal δύο φίλοι έρχονται κάπως ποιο κοντά από ότι συνήθως. Συνηθισμένο σενάριο? Ίσως. Με την διαφορά ότι ο ένας είναι το bishonen του σχολείου και από τους πολυτιμότερους παίκτες της ομάδας (he must be the cleanup batter) και ο άλλος ένας ταπεινός πρωτοετής αναπληρωματικός με την ομορφιά, την κοινωνικότητα ή έστω ένα προφανές ταλέντο να απουσιάζουν. Ο έρωτας όμως δεν κάνει διακρίσεις και η ομορφιά βρίσκεται στο μάτι του ερωτευμένου οπότε το αγαπητό bishonen (who's literally lusting over what he sees as the cutest man in the world)πρέπει για μια φορά να δουλέψει σκληρά. Μέχρι το τέλος του manga και εγώ έβλεπα τον Hikita ως κάτι το απίστευτα cute όσο και αν στην αρχή τον έβλεπα και σκεφτόμουνα κακόμοιρο πώς είσαι έτσι ΧD?

Kαι βρήκα και 3 no.6 doujins (thank you 4chan), τα οποία δεν έχω διαβάσει ακόμη αλλά είμαι σίγουρη ότι θα είναι καλύτερα από το canon material. Οποια τα θέλει knows what she has to do. :3

Διαβάζω και το Love Diver που φαίνεται πολύ καλό. XD

#585 galexia

galexia

I want more...

• Members
  • 212 posts

Posted 26 September 2011 - 17:12

@ iristella
Just in case:
Το kikoenai koe εχει και sequel (ή πιο σωστα 2nd volume) το Mienai Hoshi απο το οποιο βγηκε το 1ο chapter χτες απο nakama
Posted Image