Eγώ χτες πάντως βρήκα ενα αρκετά ιδιαίτερο manga με τον τίτλο Kikoenai Koe. Eίναι από εκείνα τα manga που αν και δεν τα ξεκινάς με την καλύτερη των εντυπώσεων they actually grow on you. Σε ένα σχολείο και συγκεκριμένα στο club του basebal δύο φίλοι έρχονται κάπως ποιο κοντά από ότι συνήθως. Συνηθισμένο σενάριο? Ίσως. Με την διαφορά ότι ο ένας είναι το bishonen του σχολείου και από τους πολυτιμότερους παίκτες της ομάδας (he must be the cleanup batter) και ο άλλος ένας ταπεινός πρωτοετής αναπληρωματικός με την ομορφιά, την κοινωνικότητα ή έστω ένα προφανές ταλέντο να απουσιάζουν. Ο έρωτας όμως δεν κάνει διακρίσεις και η ομορφιά βρίσκεται στο μάτι του ερωτευμένου οπότε το αγαπητό bishonen (who's literally lusting over what he sees as the cutest man in the world)πρέπει για μια φορά να δουλέψει σκληρά. Μέχρι το τέλος του manga και εγώ έβλεπα τον Hikita ως κάτι το απίστευτα cute όσο και αν στην αρχή τον έβλεπα και σκεφτόμουνα κακόμοιρο πώς είσαι έτσι ΧD?
Kαι βρήκα και 3 no.6 doujins (thank you 4chan), τα οποία δεν έχω διαβάσει ακόμη αλλά είμαι σίγουρη ότι θα είναι καλύτερα από το canon material. Οποια τα θέλει knows what she has to do. :3
Διαβάζω και το Love Diver που φαίνεται πολύ καλό. XD
Ρε συ βλεπω υπαρχει και sequel το οποιο μολις πιασαν οι nakama(και ενα ακομα μετα απ αυτο το οποιο δεν καταλαβα αν ειναι με το ιδιο ζευγαρι). Αν και δεν ειμαι και πολυ του baseball θα το δοκιμασω αφου το λες εσυ.
Και το Love Diver βλεπω οτι το ειδαν ζεστα οι nakama, θα περιμενω να το τελειωσουν. Πλακα φαινεται να χει.
Εγω ξαναδιαβαζω το doushitemo furetakunai γιατι δεν θυμαμαι τιποτα περα της αρχης και μιας θετικής εντυπωσης.

*Ninja'd by galexia:D