Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Yaoi (manga)

• Please log in to reply
734 replies to this topic

#586 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 26 September 2011 - 17:20

Eγώ χτες πάντως βρήκα ενα αρκετά ιδιαίτερο manga με τον τίτλο Kikoenai Koe. Eίναι από εκείνα τα manga που αν και δεν τα ξεκινάς με την καλύτερη των εντυπώσεων they actually grow on you. Σε ένα σχολείο και συγκεκριμένα στο club του basebal δύο φίλοι έρχονται κάπως ποιο κοντά από ότι συνήθως. Συνηθισμένο σενάριο? Ίσως. Με την διαφορά ότι ο ένας είναι το bishonen του σχολείου και από τους πολυτιμότερους παίκτες της ομάδας (he must be the cleanup batter) και ο άλλος ένας ταπεινός πρωτοετής αναπληρωματικός με την ομορφιά, την κοινωνικότητα ή έστω ένα προφανές ταλέντο να απουσιάζουν. Ο έρωτας όμως δεν κάνει διακρίσεις και η ομορφιά βρίσκεται στο μάτι του ερωτευμένου οπότε το αγαπητό bishonen (who's literally lusting over what he sees as the cutest man in the world)πρέπει για μια φορά να δουλέψει σκληρά. Μέχρι το τέλος του manga και εγώ έβλεπα τον Hikita ως κάτι το απίστευτα cute όσο και αν στην αρχή τον έβλεπα και σκεφτόμουνα κακόμοιρο πώς είσαι έτσι ΧD?

Kαι βρήκα και 3 no.6 doujins (thank you 4chan), τα οποία δεν έχω διαβάσει ακόμη αλλά είμαι σίγουρη ότι θα είναι καλύτερα από το canon material. Οποια τα θέλει knows what she has to do. :3

Διαβάζω και το Love Diver που φαίνεται πολύ καλό. XD

Ρε συ βλεπω υπαρχει και sequel το οποιο μολις πιασαν οι nakama(και ενα ακομα μετα απ αυτο το οποιο δεν καταλαβα αν ειναι με το ιδιο ζευγαρι). Αν και δεν ειμαι και πολυ του baseball θα το δοκιμασω αφου το λες εσυ.

Και το Love Diver βλεπω οτι το ειδαν ζεστα οι nakama, θα περιμενω να το τελειωσουν. Πλακα φαινεται να χει.

Εγω ξαναδιαβαζω το doushitemo furetakunai γιατι δεν θυμαμαι τιποτα περα της αρχης και μιας θετικής εντυπωσης.:P

*Ninja'd by galexia:D

Posted Image

Posted Image

#587 Shihama-ru

Shihama-ru

Anime Fan

• Members
  • 201 posts

Posted 26 September 2011 - 21:51

Ρε συ βλεπω υπαρχει και sequel το οποιο μολις πιασαν οι nakama(και ενα ακομα μετα απ αυτο το οποιο δεν καταλαβα αν ειναι με το ιδιο ζευγαρι)

Με το ίδιο ζευγάρι είναι απ'οτι έχω καταλάβει... Όντως είναι πολύ ωραίο το συγκεκριμένο,περίεργα ωραίο, γιατί ενώ το story ακούγεται κοινότυπο, όταν το διαβάζεις σου αρέσει και το σχέδιο όταν το πρωτοβλέπεις δν λέει και πολλά αλλά δένει τόσο αρμονικά με την ιστορία που τελικά σου αρέσει κ αυτό:huh:.Το είχαν παρατήσει για κανα χρόνο οι Nakama αλλά ευτυχώς το ξαναξεκίνησαν.

Αλλη μία mangaka, με περιέργο style που μου άρεσε πολύ είναι η Est em . Είχα πέσει πάνω σε έργα της στο παρελθόν αλλά τα είχα απορίψει λόγω σχεδίου,μέγα λάθος,έχει πολύ πρωτότυπες και ξεχωρίστες ιστορίες. Απ'όσα δικά της διάβασα,περισσότερο μου άρεσε το Ultras αν και το Equus παίρνει σίγουρα το βραβείο του "πιο ασυνήθιστου ζευγάριού ever"*. :hehe:

(*πίστευα ότι μετά το Sex Pistols είχα δεί όλους τους πιθανούς συνδιασμούς ,αμ δε ... )

Edited by Shihama-ru, 26 September 2011 - 21:58.

Posted Image

#588 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 01 October 2011 - 02:06

Τελικα δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο το kikoenai koe. Αν και ειχε τις καλες στιγμες του απο την μια το σχεδιο απο την αλλη το οτι δεν γινοταν τιποτα (με ενα τοσο απλο σεναριο περιμενεις τουλ να δειξει κατι...) και τελος η μεταφραση που ηταν δυσνοητη σε πολλα σημεια, δεν μπορω να πω οτι μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση. Αν βγουν και τα υπολοιπα θα τα διαβασω βεβαια.
Διαβασα και το wild darling και το prequel του. Τιποτα ιδιαιτερο κι αυτο αν και ειχε fanservice. Θα θελα να ξερα με ποιαν λογικη το προτειναν στο myanimelist σε σχεση με το tyrant...:erk:

In other news, οι nakama κατι παθαν και κανουν πιο πολλα release ή μου φαινεται; Βγαλαν το 7ο ch απο yuuutsana asa, αν και η FUJOFUJO εχει βγαλει ηδη και το 10 + ενα εξτρα και εχει παρει φορα για το 11. :joyful:
Ποσο θα θελα να ημουν μεσα στο μυαλο του Katsuragi...:if: Ειλικρινα ο εγκεφαλος του φαινεται να περιεχει τοσα που φοβαμαι αν τα μαθουμε οτι θα απογοητευτω. Ελπιζω η λογικη των πραξεων του να εχει λογικη τελικα κι οχι καποια χαζη δικαιολόγηση. Πάντως ως τωρα δεν με απογοητευσε η mangaka οποτε εχω αρκετα μεγαλες προσδοκιες.

Posted Image

Posted Image

#589 sakuJo

sakuJo

Ōji-sama?

• Members
  • 74 posts

Posted 03 October 2011 - 20:49

λοιπόν χθες διάβασα το Dog Style

είχα πάρα πολύ καιρό να διαβάσω κάτι τόσο καλό, νομίζω πως ξεπέρασα και την Youka Nitta μετά απο αυτό...πραγματικά πολύ καλό. Τέλειο σχέδιο, τέλειο story εντάξ...i loved it...Κρίμα που είναι τόσο μικρό. Αλλά καλύτερα κιόλας γιατί δεν κουράζει

:blingeye2::blingeye2::blingeye2::blingeye2:
ηταν τοσο απιστευτο...το πρωτο yaoi manga που ειχα διαβασει!!και το καλυτερο!!!
δυστυχως δεν εχω βρει κανενα τοσο υπερτατο οσο το συγκεκριμενο!!!

Posted Image

#590 alex90

alex90

Anime Amateur

• Members
  • 110 posts

Posted 04 October 2011 - 17:29

Πάντως ως τωρα δεν με απογοητευσε η mangaka οποτε εχω αρκετα μεγαλες προσδοκιες.

Μηδέν παράπονα....ειδικά οτι αφορά τις "πικάντικες" σκηνές δεν μένουμε νηστικές:nbleed:
Posted Image

#591 HakunaMatata

HakunaMatata

Remember my name.

• Members
  • 178 posts

Posted 05 October 2011 - 21:24

Dog style αγαπώ και εγώ,πραγματικά υπέροχο!!
μόλις τελειώσα το soujou no koi wa nido haneru και το prequel του,και ήταν διαστημικά!!!
ακόμα έχω τον κόμπο στο στομάχι μου! :hot:
To find Hakuna Matata,you must look beyond what you see....

#592 Maffy

Maffy

Maffcaekz

• Members
  • 291 posts

Posted 06 October 2011 - 17:31

Dog Style ftw<3

Μόλις διάβασα το Koujitsusei no Tobira και ήταν μια ωραία έκπληξη. Δεν περίμενα να ήταν έτσι. Βέβαια το παιδάκι εφόσον ήξερε τον κίνδυνο, θα'πρεπε να ήταν πολύ πιο προσεκτικό κι όχι σαν ξαναναμμένο να του κολλάει αλλά και πάλι ήταν πολύ πετυχημένο! Πάνω απ'όλα λυπάμαι τον νεκρό αδελφό Τ.Τ

#593 sakuJo

sakuJo

Ōji-sama?

• Members
  • 74 posts

Posted 06 October 2011 - 18:10

το dog style εχει κοινο βλεπω:nbleed:

λοιπον διαβασα το a bird in a dream και το arrested man!!πολλοι ομορφα και τα δυο και πολυ περιεργα..ειδικα το δευτερο...:colddd:

Posted Image

#594 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 06 October 2011 - 19:32

Dog Style απλά υπέροχο...λογικό να'χει κοινό.:kawaii:
@sakuJo:Αν σου άρεσαν τα 2 που ανέφερες,κοίτα και τα υπόλοιπα της Naono Bohra.Έχει μια αδυναμία στις μεγάλες διαφορές ηλικίας.
Προσωπικά λάτρεψα το Mori no Koe.

Posted Image
Does this darkness have a name?

#595 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 06 October 2011 - 19:48

Και μη μου πεί κανείς "Α, καλά.. Παλιό" γιατί θα σας κάνω ότι παθαίνουνε οι uke. Είναι κανούργιο για εμένα, ψωνάρες!

Posted Image

Πω πω, Θεέ μου. Πόσες ώρες απο τη ζωή μου έχασα ψάχνοντας για λίγη ποιότητα σε τόσο άρρωστο genre.
Και τελικά, βρήκα ελάχιστα πράγματα που ήταν της προκοπής και όχι τα ίδια ηλίθια shoujo με male plumbing.

Προσωπική μου γνώμη, πάντα. Ως κάποια που έχει διαβάσει 1500+ yaoi και βλέπει τις λυπηρές συνέπειες τους...

Της Kunieda Saika, υπάρχει κανένα καινούργιο; Τουλάχιστον το Kaze no Yukue είχε πλάκα και ήταν προσγειωμένο. Απο τα λίγα καλά out there. Διαβάστε το.

Edited by Orion19, 06 October 2011 - 19:54.

#596 HakunaMatata

HakunaMatata

Remember my name.

• Members
  • 178 posts

Posted 06 October 2011 - 20:13

Moυάχαχαχαχαχαχα το 9 είναι soooooo true :P
To find Hakuna Matata,you must look beyond what you see....

#597 LuluChan92

LuluChan92

Lulu the Berserker

• Members
  • 519 posts

Posted 06 October 2011 - 20:32

Αυτές τις μέρες έπεσα πάνω στο "Earthian" της Kouga Yun... Κι ενώ είχα διαβάσει το "Loveless" από τη συγκεκριμένη mangaka και ξενέρωσα τη ζωή μου, το "Earthian" μου άρεσε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!! :kawaii: Το artwork δεν μ'ενθουσίασε (ποτέ δεν μου άρεσαν οι εμφανώς effeminate uke), αλλά η ιστορία με συγκίνησε, ειδικά στο αποκορύφωμα~ Συστήνω ανεπιφύλακτα! :thatsit:

Edited by LuluChan92, 07 October 2011 - 18:31.

#598 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 06 October 2011 - 20:49

Προσωπική μου γνώμη, πάντα. Ως κάποια που έχει διαβάσει 1500+ yaoi και βλέπει τις λυπηρές συνέπειες τους...

Της Kunieda Saika, υπάρχει κανένα καινούργιο; Τουλάχιστον το Kaze no Yukue είχε πλάκα και ήταν προσγειωμένο. Απο τα λίγα καλά out there. Διαβάστε το.

Kι εγώ έτσι θα έκανα άμα είχα διαβάσει τόσα =_=. Αν και νομίζω πως δεν δίνω μεγάλο βάρος στην ποιότητα...
Anyway, σ' ευχάριστώ πολύ που ανέφερες την kunieda saika, μόλις ανακάλυψα ότι μου αρέσει το χιούμορ της (may miracle was so fucken' epic~ :joyful:)

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#599 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 06 October 2011 - 21:17

Ξεκίνησα γιατί δεν άντεχα τα shoujo με τις χαζοβιόλες τους που θέλανε τον κάθε καθίκαρο. Και τελικά ανακάλυψα οτι τα yaoi είναι ακριβώς το ίδιο. Επειδή γράφονται για γυναίκες έφηβα με ορμονικά.

Αλλά επειδή που και που έβρισκα κανένα καλό, συνέχιζα και έψαχνα. Ε, τελικά κάποια στιγμή ανακάλυψα οτι έχω διαβάσει τόσα και τα καλά τα μετρούσα στα δάχτυλα, οπότε δεν άξιζε πια να ψάχνω.
Βέβαια τα γέλια που ρίξαμε με μερικά, δε περιγράφονται και γενικώς έπεσαν ωραία αστεία με τις κοπέλες που τα συζητούσαμε, αλλά το πως τα αντιμετωπίζαμε είχε πιο πολύ φάση απο τα έργα τα ίδια.

Τη Kunieda τη σέβομαι γιατί έχει μια κάπως πιο χαλαρή και κωμική προσέγγιση στο θέμα. Δε προσποιείται βάθος και poignancy. Ενός τύπου "βάθος" έχουνε τα περισσότερα yaoi και ξέρουμε ποιό είναι... :kakaka:
Δυστυχώς, όπως με πολλά μέσα ψυχαγωγίας, τα λίγα καλά που υπάρχουν τείνουν να επισκιάζονται απο τα πολλά άχρηστα. Έχει καλά δείγματα και το yaoi σαν genre.
Απλά τα περισσότερα είναι τέτοιες ανωμαλίες και βλακείες που πολλοί δε θα κάνουν το κόπο να ψάξουν τα καλά. Ειδικά όταν τα ratings τα δίνουνε ανώμαλα fangirls.

Edited by Orion19, 06 October 2011 - 21:23.

#600 sakuJo

sakuJo

Ōji-sama?

• Members
  • 74 posts

Posted 07 October 2011 - 17:39

@sakuJo:Αν σου άρεσαν τα 2 που ανέφερες,κοίτα και τα υπόλοιπα της Naono Bohra.Έχει μια αδυναμία στις μεγάλες διαφορές ηλικίας.
Προσωπικά λάτρεψα το Mori no Koe.

ναι μολις βρω χρονο για καψιμο ετοιμαζω μαραθωνιο!!:nbleed::nbleed:και πραγματι το συγκεκριμενο φαινεται πολυ καλο!!ty^^

Posted Image