Nαι ουσιαστικά δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο σαν ιστορία απλά την παρουσίαζε επίτηδες με πιο μπερδεμένο τρόπο.
Γενικά το Baby bitch δεν μου άρεσε.
Αυτό που διάβασα αυτές τις μέρες και μου άρεσε πάρα πολύ είναι το Samon. Δεν είμαι σίγουρη αν ταιριάζει στο thread. Είναι μεν love story μεταξύ αντρών αλλά δεν δίνει έμφαση στο fanservice όσο στην ανάπτυξη της σχέσης τους και την απεικόνιση της φεουδαρχικής Ιαπωνίας. Ήταν πολύ συγκινητικό. Σε κάποια φάση είχα την εντύπωση ότι διάβασα yaoi doujin του Vagabond or smth which made me kinda uncomfortable αλλά πέρα από τον χαβαλέ το συστήνω σε κάποιον που θέλει να διαβάσει κάτι πιο σοβαρό.
Προχώρησα λίγο και το Feng Yu Tian με ένα batch που βγήκε και κάτι extras και διάβασα και ένα alternative story or smth. Ντάξει η σειρά αυτή είναι guilty pleasure από τις λίγες. Καταρχάς έχει ένα πανέμορφο σχέδιο το οποίο σε κάνει και χαζεύεις και από την λεπτομέρεια η τύπισσα περνάει σε κάτι αdorable chibi φατσούλες που σε κάνουν και λύνεσαι. Γίνεται αναπάντεχα creepy ώρες ώρες αλλά στο συγκεκριμένο δεν μπορώ να του κρατήσω κακία.
Είχα διαβάσει και το August 15th της ίδιας. Η υπόθεση δεν έβγαζε και πάααρα πολύ νόημα αλλά το σχέδιο είναι πανέμορφο και κατάλαβα τα σημεία που μετράνε *if you know what I mean XD*. Και το χιούμορ της με διασκεδάζει.
Συνεχίζοντας στα yaoi με λοβοτομημένα ονόματα περνάμε στο Green Peace (ναι καλά ακούσατε, αν βρώ και yaoi με τίτλο Αρκτούρος με χάνετε btw). Επίσης ωραίο και με adorable γουρουνάκια και αγελαδίτσες (όχι στους πρωταγωνιστικούς ρόλους να το ξεκαθαρίσω).
Αλλά είχα δεν είχα από τα ζώα της φάρμας επηρεαστηκα και πέρασα στους κένταυρους. Το πρώτο chapter από το Equus ήταν κάπως περίεργο. Δεν έχει +18 σκηνές αλλά με έκανε και ένιωσα ελαφρώς άβολα στην ιδέα. *ανατριχιάζει*
Sono te wo toreba is pretty cute όπως και το Kachou Fuugetsu που βγήκε σήμερα. Will definitely keep reading those. Είχαμε και updates στο Take over zone της Minase Masara.
Γενικά αυτές τις μέρες κάηκα λίγο. ^^'