Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Yaoi (manga)

• Please log in to reply
734 replies to this topic

#556 mizuki

mizuki

Anime Newbie

• Members
  • 55 posts

Posted 07 September 2011 - 16:48

Σχετικά με το Sakura Gari έχω να πω πως ξαφνιάστηκα αρκετά διαβάζοντας το. Αρχικά δεν με τρέλαινε το σκίτσο (αν και παίζει άψογα με τις σκιες). Μέχρι τα πρώτα κεφάλαια δεν μπορώ να πω ότι με είχε κερδίσει. Από κάποιο σημείο και μετά (όταν άρχισε να ξετυλίγεται η ιστορία) το διάβαζα σαν στερημένη.

Το σενάριο το βρήκα τρομερά καλογραμμένο, πολύ τραγικό και διεστραμμένο βέβαια, αλλά για τα γούστα μου τουλάχιστον οι χαρακτήρες αναπτύχθηκαν πολύ καλά και το στόρυ κυλησε πολύ στρωτά. Βασικά το manga αυτό μου έκανε εντύπωση τελειώνοντας το γιατί μου άφησε την αίσθηση ότι το είδα σε ταινία. Είχε τρομερή σκηνοθεσία (αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή τη λέξη), που σε κρατούσε (το διάβασα μονοκοπανιά προφανώς).

Το τέλος το βρήκα το καταλληλότερο για να τελειώσει μια τέτοια ιστορία, αν και με άφησε με μια πικρία (και ίσως ένα ελαφρύ βουρκωματάκι).
And btw nighteyes
Spoiler:

#557 galexia

galexia

I want more...

• Members
  • 212 posts

Posted 09 September 2011 - 20:51

Μολις διαβασα το Kimi wa Amai Amai...
Πηρε μια θεση στο top100 των πιο ανιαρων yaoi που εχω διαβασει.
Υ.Γ: Ουτε το σχεδιο μου αρεσε...
Posted Image

#558 Livie

Livie

⑨Nineball

• Members
  • 20 posts

Posted 11 September 2011 - 08:14

Μετά από τρεις-τέσσερις μήνες που το είχα βάλει στο μάτι κατάφερα να διαβάσω (επιτέλους;;; ) το White & Black... η απογοήτευσή μου για το γεγονός ότι (όπως και πολλά άλλα καλά yaoi) ήταν oneshot δεν περιγράφεται... ):

χμμμ; το kimi wa amai amai όντως ήταν ανιαρό (αλλά υπάρχουν τόσα πολλά highschool romances στο θέμα που... seriously πλέον διαβάζω highschool στο summary και αλλάζω πεζοδρόμιο)
Posted Image Don't call me nineball 'cause I'm the strongest of all!
--Keeper of the dolly horde. BJD & Art Tumblr】

#559 LuluChan92

LuluChan92

Lulu the Berserker

• Members
  • 519 posts

Posted 17 September 2011 - 18:10

Τα τελευταία μου "θηράματα" από yaoi manga:

• Bachi Bachi από Kijima Hyougo: αυτοτελείς ιστορίες με μπόλικο love μέσα... 2 από τις ιστοριούλες δεν τις λάτρεψα κιόλας, αλλά οι υπόλοιπες μου άρεσαν πολύ!
  • Double Cast από Mamahara Ellie: στα πρώτα δύο κεφάλαια μου 'χε εξάψει το ενδιαφέρον. Στο τέλος δυστυχώς δεν ήμουν τόσο ενθουσιώδης όσο και στην αρχή, αλλά έμεινα ικανοποιημένη.
  • Hidoi Otoko από Aoi Akira: σε κάποια σημεία μου φάνηκε πολύ παιδιάστικο και τραβηγμένο (blame the shota of the story) αλλά το yaoi ως είδος δε φημίζεται κιόλας για τη ρεαλιστικότητά του. Θα μπορούσε και καλύτερα.
  • Hidoi Otoko από Minase Manara: Δεν ήταν του γούστου μου. Ωστόσο το τελείωσα (ένα τομάκι ήταν πια), δεν ήταν και τόσο χάλια.
  • Hidoku Shinaide από Nekota Yonezou: Meh. Κάτι μου χτυπάει άσχημα. Δεν ξέρω τι όμως. Ευτυχώς είχε μερικές χαριτωμένες φάσεις, οπότε δεν το παράτησα στη μέση.
  • Zion no Koeda από Inariya Fusanosuke: I'M IN LOVE!!! :lovulovu: Ίσως να φταίει και ότι μου έλειψε το Maiden Rose τώρα που βρίσκεται σε hiatus αλλά το λάτρεψα!!!

Αυτά προς το παρόν!!! :wis:

#560 Shihama-ru

Shihama-ru

Anime Fan

• Members
  • 201 posts

Posted 17 September 2011 - 20:59

• Zion no Koeda από Inariya Fusanosuke: I'M IN LOVE!!! :lovulovu: Ίσως να φταίει και ότι μου έλειψε το Maiden Rose τώρα που βρίσκεται σε hiatus αλλά το λάτρεψα!!!

hiatus?Από πότε? Πάντως κανονικά κυκλοφόρησε τον Αύγουστο το νέο chapter, απλά ξέρω οτι βγαίνει κάθε 2 μήνες ch (κάποιες φορές μπορεί και παραπάνω) για αυτό και οι ρυθμοί χελώνας στην εξέλιξη της ιστορίας.:sadist::sadist:

// Btw μόλις βγήκε και το ch 23 !!!! :yahoo:

Edited by Shihama-ru, 18 September 2011 - 17:53.

Posted Image

#561 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 19 September 2011 - 21:59

Πήρα το πρώτο του Let Dai για 23¢ έτσι, πάνω στην τρέλα μου. Είχα πάει κομμένα τα yaoi, δεν αντέχω άλλο το genre, αλλά εντάξει, στρατός, βαρεμάρα, διαβάζεις οτιδήποτε. Πριν από αυτό διάβαζα κβαντομηχανική!
Εν του κα, άδικο δεν είχα. Το τι Sudden Sexuality και το τι Σύνδρομο της Στοκχόλμης παίζει, δεν περιγράφεται. Και τα εμετικά ποιηματάκια εδώ κι εκεί... Στο τέλος-τέλος που είμαι τώρα σαν να βλέπω μια ανάπτυξη, λίγο βάθος στον ένα από τους χαρακτήρες. Λέω να πάρω και το 2. Θέλω να πω, το προηγούμενο BL manwha (ή manhwa?) που διάβασα μου άφησε καλές εντυπώσεις.

#562 galexia

galexia

I want more...

• Members
  • 212 posts

Posted 19 September 2011 - 23:36

Πήρα το πρώτο του Let Dai για 23¢ έτσι, πάνω στην τρέλα μου. Είχα πάει κομμένα τα yaoi, δεν αντέχω άλλο το genre, αλλά εντάξει, στρατός, βαρεμάρα, διαβάζεις οτιδήποτε. Πριν από αυτό διάβαζα κβαντομηχανική!
Εν του κα, άδικο δεν είχα. Το τι Sudden Sexuality και το τι Σύνδρομο της Στοκχόλμης παίζει, δεν περιγράφεται. Και τα εμετικά ποιηματάκια εδώ κι εκεί... Στο τέλος-τέλος που είμαι τώρα σαν να βλέπω μια ανάπτυξη, λίγο βάθος στον ένα από τους χαρακτήρες. Λέω να πάρω και το 2. Θέλω να πω, το προηγούμενο BL manwha (ή manhwa?) που διάβασα μου άφησε καλές εντυπώσεις.

Καλο το Let Dai, αλλα δεν κολλαει με τον στρατο... Λιγο καταθλιπτικο....
Spoiler:

Edited by galexia, 19 September 2011 - 23:42.

Posted Image

#563 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 20 September 2011 - 00:29

Στα τυφλά το πήρα. Φαίνεται πάντως ότι ή πολύ δράμα θα πέσει, ή πολύ μελό. Αν δε τύχει μελόδραμα...
Προτιμώ δράμα. Μου την δίνει πολύ το μελό τους τελευταίους μήνες. Πάντως αυτό το rape violence is love δεν θα το καταλάβω ποτέ.

#564 sakuJo

sakuJo

Ōji-sama?

• Members
  • 74 posts

Posted 20 September 2011 - 01:09

μια ερωτηση θελω να κανω....εχει καταφερει καποια να διαβασει[και πραγματικα την λυπαμαι]το baby bitch??γιατι εχω μια απορια για ενα chapter....
by far οτι πιο εμετικο εχω διαβασει....:puke:

Posted Image

#565 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 20 September 2011 - 01:28

*raises hand*

Hit me. Τι απορία έχεις?

#566 sakuJo

sakuJo

Ōji-sama?

• Members
  • 74 posts

Posted 20 September 2011 - 01:39

πραγματικα δεν περιμενα τοσο γρηγορη ανταποκριση:oo:
Spoiler:

Posted Image

#567 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 20 September 2011 - 02:40

Nαι ουσιαστικά δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο σαν ιστορία απλά την παρουσίαζε επίτηδες με πιο μπερδεμένο τρόπο.

Spoiler: Βaby Bitch!

Γενικά το Baby bitch δεν μου άρεσε.

Αυτό που διάβασα αυτές τις μέρες και μου άρεσε πάρα πολύ είναι το Samon. Δεν είμαι σίγουρη αν ταιριάζει στο thread. Είναι μεν love story μεταξύ αντρών αλλά δεν δίνει έμφαση στο fanservice όσο στην ανάπτυξη της σχέσης τους και την απεικόνιση της φεουδαρχικής Ιαπωνίας. Ήταν πολύ συγκινητικό. Σε κάποια φάση είχα την εντύπωση ότι διάβασα yaoi doujin του Vagabond or smth which made me kinda uncomfortable αλλά πέρα από τον χαβαλέ το συστήνω σε κάποιον που θέλει να διαβάσει κάτι πιο σοβαρό.

Προχώρησα λίγο και το Feng Yu Tian με ένα batch που βγήκε και κάτι extras και διάβασα και ένα alternative story or smth. Ντάξει η σειρά αυτή είναι guilty pleasure από τις λίγες. Καταρχάς έχει ένα πανέμορφο σχέδιο το οποίο σε κάνει και χαζεύεις και από την λεπτομέρεια η τύπισσα περνάει σε κάτι αdorable chibi φατσούλες που σε κάνουν και λύνεσαι. Γίνεται αναπάντεχα creepy ώρες ώρες αλλά στο συγκεκριμένο δεν μπορώ να του κρατήσω κακία.

Είχα διαβάσει και το August 15th της ίδιας. Η υπόθεση δεν έβγαζε και πάααρα πολύ νόημα αλλά το σχέδιο είναι πανέμορφο και κατάλαβα τα σημεία που μετράνε *if you know what I mean XD*. Και το χιούμορ της με διασκεδάζει.

Συνεχίζοντας στα yaoi με λοβοτομημένα ονόματα περνάμε στο Green Peace (ναι καλά ακούσατε, αν βρώ και yaoi με τίτλο Αρκτούρος με χάνετε btw). Επίσης ωραίο και με adorable γουρουνάκια και αγελαδίτσες (όχι στους πρωταγωνιστικούς ρόλους να το ξεκαθαρίσω).

Αλλά είχα δεν είχα από τα ζώα της φάρμας επηρεαστηκα και πέρασα στους κένταυρους. Το πρώτο chapter από το Equus ήταν κάπως περίεργο. Δεν έχει +18 σκηνές αλλά με έκανε και ένιωσα ελαφρώς άβολα στην ιδέα. *ανατριχιάζει*

Sono te wo toreba is pretty cute όπως και το Kachou Fuugetsu που βγήκε σήμερα. Will definitely keep reading those. Είχαμε και updates στο Take over zone της Minase Masara.

Γενικά αυτές τις μέρες κάηκα λίγο. ^^'

#568 sakuJo

sakuJo

Ōji-sama?

• Members
  • 74 posts

Posted 20 September 2011 - 02:54

ty:nod:
παντως ενω μου ειχε φανει αισχρο[πολυ σκληρες σκηνες throughout]αυτη η ιστορια με ειχε συγκινησει πολυ...και τωρα που την καταλαβα συγκινηθηκα ακομη περισσοτερο...

Posted Image

#569 galexia

galexia

I want more...

• Members
  • 212 posts

Posted 20 September 2011 - 16:07

όπως και το Kachou Fuugetsu που βγήκε σήμερα

Ποτε προλαβες;;;;; Απο που;;; Δεν μου εχουν εγκρινει ακομα την αιτηση για μελος...
Posted Image

#570 Maffy

Maffy

Maffcaekz

• Members
  • 291 posts

Posted 20 September 2011 - 20:07

Mόλις διάβασα το "Hybrid child" και ήταν τόσο συγκινητικό ;-; Αν και είμαι fan των πιο hardcore yaoi γιατι το shounen ai συνήθως το βρίσκω αργό και βαρετό αλλά κάποιες φορές η ιστορία είναι τόσο ωραίαααα :lovulovu: Και αυτό το manga το λάτρεψα τόσο πολύ! Ιδίως η τρίτη ιστορία μ'έκανε και δάκρυσα :nanteee: