Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Yaoi (manga)
Posted 02 September 2011 - 01:53
Saezuru Tori wa Habatakanai , Punch, Sweet Dig Food, Honey Comb Child (γενικά Watanabe Asia likes them Slutty),Ai to Yokubou wa Gakuen de, ένα ζευγάρι από το Otona Keikenchi είναι έτσι,Innaikansen (και τα έργα της Fujisaki Kou έχουν ένα θεματάκι), Surf Junkie, Play Boy Blues, Warui Yume, Memory of the future, και νομίζω και το Mayou Otoko.
Αν θυμάμαι λάθος ζητώ συγγνώμη αλλά μερικά τα μπερδεύω.
Posted 02 September 2011 - 03:46
Μόλις τελειωσα ότι βγήκε και έχω λυσσαξει να δω τι θα γίνει παρακάτω. Είναι ενδιαφερον, οι σελίδες είναι πιο πολύ διαβασμα παρα εικόνες το οποιο το κανει περιεκτικό, μαθαινεις πράγματα για την εποχη, είναι απροβλεπτο, οι χαρακτήρες αναπτυσσονται και συμπεριφερονται ρεαλιστικά (και σαν αντρες πάνω απ' όλα). Στην περιγραφή που διαβασα στο mangatraders ελεγε "κλασική ιστορία μπατλερ-αφεντικού": Καμια σχεση. Αυτος που το γραψε ή που δεν το διαβασε ή που το παρατησε στο 1ο chapter. Είναι πολυ καλό και προτεινεται γενικα. Δεν εχει πολύ explicit scenes.
*Darkelf είδα σε προηγ ποστ ότι το διαβαζεις. Μ' αρεσε το σχόλιο σου για
Posted 02 September 2011 - 11:52

My dear Nighteyes...
Έχω αδυναμία στην συγκεκριμένη mangaka.Το hana wa saku ka (το άλλο που έχουν αναλάβει οι nakama) είναι περισσότερο shounen ai,αλλά είναι κι αυτό πολύ καλό.Και σ'αυτό βέβαια αργεί η μετάφραση....

Does this darkness have a name?
Posted 02 September 2011 - 14:02
Επιτέλους αναγνώρισε και κάποιος άλλος την αξία του!
My dear Nighteyes...Spoiler:
Έχω αδυναμία στην συγκεκριμένη mangaka.Το hana wa saku ka (το άλλο που έχουν αναλάβει οι nakama) είναι περισσότερο shounen ai,αλλά είναι κι αυτό πολύ καλό.Και σ'αυτό βέβαια αργεί η μετάφραση....
Τώρα που κοιταω τις δουλειες της εχω διαβασει κι άλλες, αλλα όχι αυτο που λες, τα completed(signal, arashi no ato). Γενικά αποφευγω τα ongoing γιατι πεφτω σε καποια καμια φορα, καλη ώρα, που δεν αντεχω την αναμονη. Καλή μανγκακα πάντως, "το έχει" που λεμε.
Edited by Nighteyes, 02 September 2011 - 14:07.
Posted 02 September 2011 - 14:37

Does this darkness have a name?
Posted 03 September 2011 - 00:46

Posted 04 September 2011 - 13:01
Βγηκε ανακοινωση απο shinmakoku scanlations: δεν πηρα προσκληση...

Γιατι με κληρωση;;;

Αν το ελεγαν απο την αρχη δεν θα καθομουν να γραφω τοσες ωρες, ουτε να ψαχνω ποιο ζευγαρι να βαλω....

Να παρει...

Posted 04 September 2011 - 15:11
Btw τελος το Haru wο Daite... Φτου και απο την αρχη... Αγαπαμε Ιwaki-san

Edited by animestarling, 04 September 2011 - 16:05.
Posted 04 September 2011 - 15:45
Το "Kimi ga Koi ni Midareru" για το οποίο πληροφορήθηκα εδώ (να 'ναι καλά η galexia) μου άρεσε, όχι τόσο πολύ όσο τα προηγούμενα της σειράς αλλά για πρώτο chapter είμαι ευχαριστημένη!
Αυτή την εποχή κλαίω τη μοίρα μου με το Maiden Rose καθώς η mangaka βρίσκεται σε hiatus απ'ό,τι άκουσα κι ένας Θεός ξέρει πότε θα δούμε τη συνέχεια...

Άλλοι τίτλοι που διάβασα αυτές τις μέρες είναι το "Border" από Kodaka Kazuma που μου άρεσε και "Kurashina Sensei's Passion" το οποίο ήταν γλυκούλι αλλά δεν το λάτρεψα κιόλας...
Εν τω μεταξύ τώρα έχω ξεκινήσει να αγοράζω yaoi το ένα μετά το άλλο, έχω καταλήξει με τουλάχιστον 10 και περιμένω άλλους 10 τίτλους μέσα στον επόμενο μήνα~ Κατάφερα να βρω το "White Brand" της Youka Nitta και το "Cold Sleep" και κάνω πάρτυ μια βδομάδα τώρα!!!
Και συγνώμη που το γράφω εδώ, το 'χω γράψει και στο ανάλογο thread φυσικά αλλά δεν πήρα απάντηση, ψάχνω τα novels "Cold Light" από Konohara Narise και "All You Need Is Love v1" από Fuyuno Jinko... Καθώς φαίνεται πολύ δύσκολα τα πράγματα για reprints (ειδικά από June - Digital Manga) οπότε αν υπάρχει κάποιο διαθέσιμο τεύχος πουθενά παρακαλώ πληροφορήστε με σε PM...

Posted 04 September 2011 - 17:05

Οποτε θα αναβάλω το διαβασμα των raw. Αν και εχουν furigana είναι αρκετα δυσκολο σε κατανοηση το manga γιατι έχει πολλά θέματα ιστορικου/κοινωνικου περιεχομενου της εποχης. Και στο επιπεδο μου θα εχανα πολλα...
Posted 05 September 2011 - 23:33
"Τι έγινε ρε παιδιά; Ετσι τελειώνει; Μηπως βγει κι αλλο;", κι αρχισα να ψαχνω στο νετ μηπως καταλαθος κατεβασα ongoing...

Πιο απότομο και ανουσιο τέλος δεν ξερω αν εχω δει.

Δεν λεω σε κρατουσε, είχε ενδιαφερουσα πλοκη με απροβλεπτα, αλλα δεν μπορω ούτε την τόση βία ούτε τους τοσο fucked up χαρακτηρες και καταστασεις. Και αυτο πρέπει να ήταν το πιο fucked up σπιτι που έχω δει, συμπεριλαμβανομένου και του υπηρετικού προσωπικού.
Και το γραψε αυτο η ίδια που έκανε το ayashi no ceres; Εκεινο τουλάχιστον είχε καποια λογική και αξιοπρεπες τελος. Παραδεχομαι πάντως ότι και εδω εχει κρατησει το επιπεδο, ειδικα στις λεπτομερειες της εποχης φαινεται να εχει διαβασει πριν το γραψει.
Edited by Nighteyes, 05 September 2011 - 23:44.
Posted 06 September 2011 - 12:50
άμα εννοείς οτι θα είναι στα αγγλικά, απλά κλαίω απο χαράΤελικά εγινε βεβαιότητα: Το yuuutsu na asa το ανελαβε μια κοπελιά και μόλις εβγαλε ανακοινωση ότι θα βγει εντος της βδομαδας το 9ο chapter. Την αγαπάω!
Οποτε θα αναβάλω το διαβασμα των raw. Αν και εχουν furigana είναι αρκετα δυσκολο σε κατανοηση το manga γιατι έχει πολλά θέματα ιστορικου/κοινωνικου περιεχομενου της εποχης. Και στο επιπεδο μου θα εχανα πολλα...

edit:
εντάξει...βρήκα το 7 κ το 8....αλλάαααα...τα έχω πάρει πολύ με το bakaupdates....δεν γραφουν τπτ...και έγω η χαζή κάθομαι κ περιμένω...anyway...πάλι καλά υπάρχουν κ οι φανσ και βλέπουμε καμιά άσπρη μέρα...

Edited by alex90, 06 September 2011 - 12:58.

Posted 06 September 2011 - 16:08
Πιστεύω ότι με τα δεδομένα της σειράς το τέλος ήταν πολύ αρμονικό.
Anw αφήνει things to be desired αλλά σίγουρα ξεχωρίζει από τα έργα του σωρού. Προσωπικά πάντως το γράψιμο το βρήκα τελείως αρμονικό με τα δεδομένα της Watase Yuu. In fact δεν ήξερα ότι το είχε γράψει αυτή και χτυπιόμουνα από τα πρώτα chapters για το πόσο μου την θυμίζει.
Οn another tone διάβασα και το Under the Grand Hotel τις τελευταίες μέρες και είναι απίστευτα καλό. Ντάξει σκληρό as hell και δεν είναι η προσωποποίηση του ρομαντισμού αλλά την συγκεκριμένη mangaka την αγαπάω για το πώς δεν διστάζει να δείχνει κάτι άλλο εκτός από rose coloured καταστάσεις.
Posted 06 September 2011 - 17:11
Ναι ξεχωριζε, δεν είμαι σίγουρη όμως αν ξεχωριζε θετικά. Ναι ήταν καλη δουλεια στρωτη χωρις σκαμπανεβασματα σε όλους τους τομεις, δεν είχε αντιφασεις ή αδικαιολογητες πράξεις, αλλα δεν με ικανοποιησε σε τίποτα εκτος ίσως του fanservice και του σχεδιου. Ήταν μελοδραμα οσο δεν πάει και αφού σου φαει την ψυχη τόσα chapter
--Καλα αυτο με το ξενοδοχειο που ανεφερες δεν νομιζω να τολμήσω ποτε να το αρχισω. Είχα διαβασει παλιά την περιγραφη και δεν θα το αντεξει το στομαχι μου φοβάμαι.

Διάβασα ότι βγηκε απο not equal και μεχρι εκει που εφτασε η μεταφραση παραδοξως μου άρεσε. Δεν περιμενα ποτε να δω incest, ειδικα τετοιο, και να μη μου χτυπησει το καμπανακι της ηθικής.

Edited by Nighteyes, 06 September 2011 - 17:16.
Posted 06 September 2011 - 18:08
Παντως το Under the Grand Hotel was too much yaoi for me.. Αρκετα καλη ιστορια βεβαια -μεχρι εκει που διαβασα-... Ισως να το συνεχισω αλλα...σιγα σιγα..