Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Yaoi (manga)

• Please log in to reply
734 replies to this topic

#511 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 08 August 2011 - 19:38

έμενα μου λες;;; ελπίζω βέβαια να μην μας αφήσουν να περιμένουμε άλλο τόσο για να βργούν και τα υπόλοιπα :/
wiii η Yoneda Kou?? αληθεια;; Ξέρουμε περισσότερες λεπτομέρειες;; >ω<

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#512 alex90

alex90

Anime Amateur

• Members
  • 110 posts

Posted 08 August 2011 - 19:53

έμενα μου λες;;; ελπίζω βέβαια να μην μας αφήσουν να περιμένουμε άλλο τόσο για να βργούν και τα υπόλοιπα :/
wiii η Yoneda Kou?? αληθεια;; Ξέρουμε περισσότερες λεπτομέρειες;; >ω<

γνωρίζω μόνο ότι διαβασα στο baka updates.
σύμφωνα με αυτό, έβγαλε ένα καινούργιο μάνγκα το οποίο θα βγεί τον Αύγουστο στην ιαπωνία.
χάρηκα πάρα πολύ...ελπίζω να συνεχίσει και τα προηγούμενά της και να κάνουν γρήγορη δουλειά τα tranlate groups!!!
Posted Image

#513 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 10 August 2011 - 22:05

Αν το πάμε με την λογική του πηγουνιού που ακολουθεί η mangaka (όσο πιο τετραγωνο πηγούνι τόσο πιο A male) ναι και εγώ αυτό πιστεύω.

Spoiler:

:kakaka::kakaka::kakaka: Πασπαρτου.:hihi2:

Την ίδια απορία είχα και συμφωνώ στην εκτιμηση σας. Εγώ πάλι, πέρα απο 2 εξαιρέσεις που έτυχα σε manga, τους αναγνωρίζω απο το ύψος(Της nitta δεν πιάνονται, αν και είναι ίδιο ύψος οποτε η θεωρία επαληθεύεται.):hihi2:.
Spoiler: sekaiichi
Βεβαια όλα αυτα χαζομαρες είναι και θεωρώ πολύ αρνητικό που υπάρχουν αυτα τα κλισε (περα της μη ρεαλιστικότητας του θέματος βέβαια το οποίο ξέρουμε ότι δεν θα το βρούμε σε yaoi πλην εξαιρέσεων) ειδικα στον βαθμό που χρησιμοποιούνται στο είδος.

Πάντως ωραία προχωραει το manga. Το anime ήταν απογοητευτικό σε σχεση μ' αυτο. Οτι αποριες είχαμε απαντήθηκαν επι το πλείστον, αλλα δεν μαθαμε τι θα έλεγε ο Ritsu τελικά. Να δούμε πότε θα μαθουμε...

Edit
Διαβασα τα τελευταια απο tyrant κι εγώ. Οπως είπαν και στην προηγουμενη σελίδα epic πράγματα! Οσες δεν κανατε update τρεξτε.

-Από την μια seikaiichi απο την αλλη tyrant, το καψα σημερα...
Ωραια είναι όμως όταν μαζευονται πολλά chapters και ειδικά όταν τελειωνουν και δεν μενω σε cliffhanger με αναμονη μηνα και βαλε.:D Και ετυχε και τα 2 να βρίσκονται σε ας πουμε "κλεισιμο".:) Καλό σημειο για update.

Edited by Nighteyes, 11 August 2011 - 04:06.

Posted Image

Posted Image

#514 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 11 August 2011 - 23:58

γνωρίζω μόνο ότι διαβασα στο baka updates.
σύμφωνα με αυτό, έβγαλε ένα καινούργιο μάνγκα το οποίο θα βγεί τον Αύγουστο στην ιαπωνία.
χάρηκα πάρα πολύ...ελπίζω να συνεχίσει και τα προηγούμενά της και να κάνουν γρήγορη δουλειά τα tranlate groups!!!

Αχχχχ ωραία, περιμένω πως και πως το καινούργιο της! :)

Βγήκε και 16ο κεφάλαιο του Acid Town, τι καλά ~

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#515 animestarling

animestarling

Anime Amateur

• Members
  • 108 posts

Posted 12 August 2011 - 13:23

Πρεπει να ειμαι πολυ πισω που μολις ξεκινησα το Haru Wo Daiteita....:wth2:

#516 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 12 August 2011 - 15:21

Πρεπει να ειμαι πολυ πισω που μολις ξεκινησα το Haru Wo Daiteita....:wth2:

Σε ζηλευω αφανταστα... Βεβαια υπάρχει πάντα και η τριτη φορά.:hihi2: Δεν νομιζω να το βαρεθω κι αν το διαβασω 5.:P

Μετα διαβασε και το when a man loves a man αν δεν το χεις διαβασει. Και το secret diplomacy που μου αρεσε παρα πολυ αλλα δεν εχει τελειωσει.

Posted Image

Posted Image

#517 Nastia

Nastia

Nastia (Anastasia)

• Members
  • 3 posts

Posted 13 August 2011 - 10:43

Δημιουργησα αυτο το thread ωστε να μπορει να ανταλλαξει ολος ο ελληνικος πληθυσμος, ή οσοι ειναι σ'αυτο το site, μεταξυ του yaoi manga. Φυσικα θα αρχισω πρωτη με τα αγαπημενα μου yaoi τα οποια εχουν καταπληκτικα σχεδια κατα τη γνωμη μου. Πολλοι εκει εξω ψαχνουν για το καταλληλο art και τζιφος. Ειμαι και εγω απο αυτουσ και θα σας δωσω καποιους τιτλους. Αν θελετε μπορειτε να ψαξετε τους δημιουργους στο baka updates. Πρωτο και καλυτερο το koisuru boukun. Ο artist ειναι η hinaka takanaga. Εχω κατεβασει πολλες απ'τις δουλειες της και συνηστω να τα δια βασετε ΟΛΑ:blush2:. Μετα εχουμε το elektel delusion. Ειναι καταπληκτικο και τα σχεδια απιστευτα :hiding_something:. Οποιος θελει να προτειναι και αλλα yaoi, ελευθερα :joyful:. Παρεπιμπτοντως, αν θελετε να κατεβαζεται αμεσα μπορειτε να γραφετε το τιτλο του yaoi στο google και μετα zip/rar/mediafire/4shared. Μερικες φορες πρεπει να ψαξετε λιγο παραπανω αλλα συνηθως εγω τα καταφερνω :if:. Bye bye:joyful:
Posted Image

#518 alex90

alex90

Anime Amateur

• Members
  • 110 posts

Posted 13 August 2011 - 22:00

Αχχχχ ωραία, περιμένω πως και πως το καινούργιο της! :)

Βγήκε και 16ο κεφάλαιο του Acid Town, τι καλά ~

ΝΑΙΙΙΙΙ...το διάβασα....έμεινα άφωνη μολις είδα νεο τσαπτερ...:if:
Ηρωες εμείς οι yaoi fan...γαιδουρίσια υπομονή!!!:zetsubou:
Posted Image

#519 Shihama-ru

Shihama-ru

Anime Fan

• Members
  • 201 posts

Posted 24 August 2011 - 20:59

Yeah! Yoneda Kou is back!!!!:moeee:
Saezuru Tori wa Habatakanai o τίτλος της νέας της σειράς και είναι sequel των Tadayoedo Shizumazu, Saredo Naki mo Sezu και Don't stay Gold (τι θέλει να πεί ο τίτλος :confused::confused:). Το 1ο ch είναι super, πολλά υποσχόμενο,ελπίζω να συνεχίσει έτσι και από άποψη υπόθεσης (ποτέ δν με έχει απογοητεύσει η συγκεκριμένη) και release (με έχει απογοητεύσει η συγκεκριμένη).
Άντε τώρα που επέστρεψε μήπως συνεχίσει και το Yorube Naki Mono αν και το βλέπω να πηγαίνει απάτο κι αυτό:damn:....

//edit: btw η περίληψη που έχουν βάλει στο baka-updates manga είναι για γέλια και για κλάματα.Απ'ολη την ιστορία αυτό βρήκαν να γράψουν ,ήμαρτον:wallbash:....
Posted Image

#520 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 24 August 2011 - 22:40

Ήταν κάπως awkward αλλά και πάρα πολύ ωραίο ταυτόχρονα. Σίγουρα θα το συνεχίσω.

On another tone με το Corsair Eigetsu περνάει πολύ ευχάριστα η ώρα. :D

#521 galexia

galexia

I want more...

• Members
  • 212 posts

Posted 27 August 2011 - 01:28

Ουάου!! Τα Kimi ga Koi ni Ochiru & Kimi ga Koi ni Oboreru απεκτησαν συνεχεια!!!
Kimi ga Koi ni Midareru ο τιτλος (απο iriscans) και εχει να κανει με τον Kijima!!! :lovulovu:
Posted Image

#522 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 27 August 2011 - 11:27

Βγήκε και καινούργιο chapter Not Equal είμαι κυριολεκτικά έτοιμη να βάλω τα κλάματα :cry:

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#523 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 28 August 2011 - 22:34

Στο mangaupdates λέει ότι βγήκε καινούργιο chapter απο crimson spell. Δεν είχα διαβασει και το προηγ οποτε μια χαρα.:P Λέω να το ξαναπιασω βασικά απο την αρχη γιατι εχω ξεχασει τα μισα. Αμαν πια ο ρύθμος που βγαινουν τα yaoi, ειδικά καποια.
(Αληθεια το okane ga nai υπάρχει ακόμα ή "τους τελειωσαν τα λεφτα".:P Οχι ότι καιγομαι αλλα θυμαμαι είχε φτασει σε καλό σχετικα επίπεδο εκει που σταματησε: Δεν ήθελα να τηγανισω των ayase σε τοσο μεγαλο βαθμο όσο στην αρχή και τον αλλον απλα ήθελα να του ρίξω καμια μπουνια σε σχεση με την αρχη που ήθελα να τον κανω σακο του μποξ.:P)

Πριν όμως λέω να πιάσω το totally captivated ξανα. Πλησιαζουν 2 χρονια απο τοτε που το διαβασα και μου ρθε μια νοσταλγία γι αυτο.:P Κι επι ευκαιρίας θα διαβασω και τα καινουργια chapter που βγηκανε... Δεν τα εχω διαβασει ακομα. Ελπίζω να μην είναι σαν του viewfinder.;)

Posted Image

Posted Image

#524 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 28 August 2011 - 23:54

Έχουμε update Brother x Brother επιτέλους, μετά από περισσότερο από έναν χρόνο, θα κλάψω : Πάω να τα καταβροχθίσω *__*

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#525 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 29 August 2011 - 00:16

Ολοκληρώθηκε και το Jigoku Meguri... So cute ;_;

Lol στο Crimson Spell.
Spoiler: