Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Yaoi (manga)
Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2011 - 21:26
Πριν όμως λέω να πιάσω το totally captivated ξανα. Πλησιαζουν 2 χρονια απο τοτε που το διαβασα και μου ρθε μια νοσταλγία γι αυτο.
Κι επι ευκαιρίας θα διαβασω και τα καινουργια chapter που βγηκανε... Δεν τα εχω διαβασει ακομα. Ελπίζω να μην είναι σαν του viewfinder.
Οχι δεν ειναι!

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2011 - 21:55
Ναι, μόλις τα τελείωσα, μια χαρα ήταν.Οχι δεν ειναι!
Τελικά το είχα για πιο "βαρυ" το totally captivated αλλά ήταν πιο ελαφρυ κι απο το junjou. (Τα dj αλλη περιπτωση. Θα τα προτιμουσα μέσα στη κανονικη σειρα πάντως γιατι χανουν σε συναισθημα ετσι.) Μαλλον το είχα χαρακτηρισει έτσι λόγω παραπάνω βίας(Του κρατουσα λίγο κακία του seme γι αυτο και εφτιαχνα στο μυαλο μου σεναρια του τι γινόταν στις σκηνες που δεν μας εδειχνε

Καλά, είναι τελειο το σχεδιο. Και γίνεται και πολύ καλή αναπτυξη χαρακτήρων, του ζευγους τουλαχιστον.

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2011 - 20:14

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2011 - 19:32
by Liquid Passion and Biblo eros scalnation staff
Απλά διάβασαν τις σκέψεις μου.-

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2011 - 19:37
To beast&feast όμως ακόμα δεν το έβγαλαν
Βγηκε το nc στο Brother x Brother kαι στο Jikoku Meguri...;;;!!!! Ειμαι συγκινημενη... Παω παω να διαβασω....

Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2011 - 19:56
Ουάου!! Τα Kimi ga Koi ni Ochiru & Kimi ga Koi ni Oboreru απεκτησαν συνεχεια!!!
Kimi ga Koi ni Midareru ο τιτλος (απο iriscans) και εχει να κανει με τον Kijima!!!
Μα την Παναγία, άρχισα να φωνάζω ασυνάρτητα μόλις το διάβασα αυτό!!! Πάω να τσεκάρω!!!

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2011 - 21:34
Lol στο Crimson Spell.
Spoiler:

Στο Jikoku Meguri είχε πολύ συγκινηση. Μου αρεσε πολύ παραπάνω απο αυτο που περιμενα με την περιγραφη στο mangatraders. Καλύτερα να το διαβασει κανεις χωρις να την κοιταξει.

Aπο τα "Kimi ga Koi ni" μου ειχε αρεσει πολύ το 2ο θυμαμαι, το 1ο δεν με είχε ενθουσιασει τόσο. Θα περιμενω να ολοκληρωθει η μεταφραση του 3ου για να δω τι λεει κι αυτο.
Ενα που μου είχε αρεσει και ήθελα να αναφερω μηπως και ενδιαφερει καμια, είναι το Sorenari ni Shinken nan desu όπως και το prequel του Yachin Hanbun no Ibasho desu.
Ασχετο αλλα ρε παιδια απο που κι ως που το acid town είναι yaoi; Αφου δεν δειχνει τίποτα σχετικό. Ενδιαφερον πάντως και περιμενω πως και πως να δω τι θα γίνει.
Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2011 - 22:17
Tο sorenari ειναι πολυ καλο!!Ενα που μου είχε αρεσει και ήθελα να αναφερω μηπως και ενδιαφερει καμια, είναι το Sorenari ni Shinken nan desu όπως και το prequel του Yachin Hanbun no Ibasho desu.
Ασχετο αλλα ρε παιδια απο που κι ως που το acid town είναι yaoi; Αφου δεν δειχνει τίποτα σχετικό. Ενδιαφερον πάντως και περιμενω πως και πως να δω τι θα γίνει.
Το acid town εννοειται και ειναι yaoi δες chapter 12 etc...

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2011 - 22:41
Μα είδα. Σιγα το πράγμα. Καταρχας το σημείο που ανεφερες δεν εμπιπτει στον ορισμο του bl. Ουτε romance δεν υπάρχει καν και ακομα και το char design δεν είναι και τόσο bi-shounen. Θα μπορούσε να ήταν seinen (δες mw) ή josei. Δεν το θεωρω αρνητικο, καθε αλλο, απλα το θεωρω παραπλανητικό το ότι το πουλανε για yaoi. Εκτος αν δειξει κατι πιο μετα(ειτε σε romance είτε σε sex scenes). Μεχρι τώρα όμως μια χαρα κανονικότατο manga είναι.Tο sorenari ειναι πολυ καλο!!
Το acid town εννοειται και ειναι yaoi δες chapter 12 etc...
Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2011 - 23:36
Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2011 - 23:49
1> Totally spying on them
2> How to live with a beast
3> Last episode (απαραίτητα τελευταίο)για ένα δυνατό και πολύ συναισθηματικό τέλος.
Παρεπιπτόντως αν και το abuse πάει σύννεφο στο totally captivated εντούτοις δεν με ενοχλησε τόσο.
Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2011 - 00:28
Δεν εχεις αδικο σ' αυτο που λες. Ισως γι αυτο την 2η φορα που προσεξα πιο πολύ τις λεπτομερειες να μην με ενοχλησε.Παρεπιπτόντως αν και το abuse πάει σύννεφο στο totally captivated εντούτοις δεν με ενοχλησε τόσο.
Spoiler:
Απο την αλλη όμως παρατηρω να έχω ανησυχητικά συμπτώματα: Ξαναδιαβασα το okane ga nai και ακόμη και εκεινο δεν με ενοχλησε τόσο αυτη τη φορα(βεβαια δεν συγκρινεται με το παραπάνω το abuse.), μη σου πω ότι αρχισα να καταλαβαινω καπως τη ψυχοσύνθεση του Ayase.

Ενα αλλο που θυμηθηκα ότι μου αρεσε πολύ είναι το Kayashimashi no Yuuga na Seikatsu και θετικα είχα δει και το yebisu celebrities αν και δε θυμαμαι λεπτομερειες σ' αυτο. Αυτο που θυμαμαι μονο στο 2ο είναι ότι η περιγραφή ήταν παραπλανητική και νομιζω είχε αρκετα explicit scenes αλλα δεν παιρνω κι όρκο.

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2011 - 00:57

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2011 - 01:17