Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Yaoi (manga)

• Please log in to reply
734 replies to this topic

#526 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2011 - 04:01

^ Μόλις τελείωσα να διαβάζω το Jigoku Meguri ήταν πολύ συγκινιτικό... κρίμα που η συγκεκριμένη μανγκακα δεν έχει κάνει και άλλα...

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#527 galexia

galexia

I want more...

• Members
  • 212 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2011 - 21:26

Πριν όμως λέω να πιάσω το totally captivated ξανα. Πλησιαζουν 2 χρονια απο τοτε που το διαβασα και μου ρθε μια νοσταλγία γι αυτο.:P Κι επι ευκαιρίας θα διαβασω και τα καινουργια chapter που βγηκανε... Δεν τα εχω διαβασει ακομα. Ελπίζω να μην είναι σαν του viewfinder.;)

Οχι δεν ειναι!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#528 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2011 - 21:55

Οχι δεν ειναι!

Ναι, μόλις τα τελείωσα, μια χαρα ήταν.

Τελικά το είχα για πιο "βαρυ" το totally captivated αλλά ήταν πιο ελαφρυ κι απο το junjou. (Τα dj αλλη περιπτωση. Θα τα προτιμουσα μέσα στη κανονικη σειρα πάντως γιατι χανουν σε συναισθημα ετσι.) Μαλλον το είχα χαρακτηρισει έτσι λόγω παραπάνω βίας(Του κρατουσα λίγο κακία του seme γι αυτο και εφτιαχνα στο μυαλο μου σεναρια του τι γινόταν στις σκηνες που δεν μας εδειχνε:P), με είχε ενοχλήσει αυτο τότε αν και τώρα πια με τόσα που έχουν δει τα ματακια μου μια χαρα μου φανηκε και σ' αυτο τον τομεα. :hihi2:
Καλά, είναι τελειο το σχεδιο. Και γίνεται και πολύ καλή αναπτυξη χαρακτήρων, του ζευγους τουλαχιστον.
Spoiler:
Ολίγον αρρωστη κατασταση γενικα αλλά για μυθοπλασία μια χαρα ήταν.:try:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#529 animestarling

animestarling

Anime Amateur

• Members
  • 108 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2011 - 20:14

:oo:Βγηκε το nc στο Brother x Brother kαι στο Jikoku Meguri...;;;!!!! Ειμαι συγκινημενη... Παω παω να διαβασω....:kyaaa:

#530 HakunaMatata

HakunaMatata

Remember my name.

• Members
  • 178 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2011 - 19:32

"May all the bishies find their other half so we can rejoice and scalnate their smut for many years,and all the ukes learn new sex positions so we can peep over and over without getting tired of them"
by Liquid Passion and Biblo eros scalnation staff

Απλά διάβασαν τις σκέψεις μου.- :respect:
To find Hakuna Matata,you must look beyond what you see....

#531 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2011 - 19:37

:oo:Βγηκε το nc στο Brother x Brother kαι στο Jikoku Meguri...;;;!!!! Ειμαι συγκινημενη... Παω παω να διαβασω....:kyaaa:

To beast&feast όμως ακόμα δεν το έβγαλαν:run::unlucky: whyyyyyy? why? κλαψ κλαψ.... αν το αργήσουν κι άλλο θα αναγκαστώ να πιάσω το κινέζικο translation:zetsubou: I miss Hyoudou-sama so much...

Δημοσιευμένη  εικόνα
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#532 LuluChan92

LuluChan92

Lulu the Berserker

• Members
  • 519 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2011 - 19:56

Ουάου!! Τα Kimi ga Koi ni Ochiru & Kimi ga Koi ni Oboreru απεκτησαν συνεχεια!!!
Kimi ga Koi ni Midareru ο τιτλος (απο iriscans) και εχει να κανει με τον Kijima!!! :lovulovu:

Μα την Παναγία, άρχισα να φωνάζω ασυνάρτητα μόλις το διάβασα αυτό!!! Πάω να τσεκάρω!!! :joyful:

#533 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2011 - 21:34

Lol στο Crimson Spell.

Spoiler:

:hahaha: Όντως.

Στο Jikoku Meguri είχε πολύ συγκινηση. Μου αρεσε πολύ παραπάνω απο αυτο που περιμενα με την περιγραφη στο mangatraders. Καλύτερα να το διαβασει κανεις χωρις να την κοιταξει.:P

Aπο τα "Kimi ga Koi ni" μου ειχε αρεσει πολύ το 2ο θυμαμαι, το 1ο δεν με είχε ενθουσιασει τόσο. Θα περιμενω να ολοκληρωθει η μεταφραση του 3ου για να δω τι λεει κι αυτο.

Ενα που μου είχε αρεσει και ήθελα να αναφερω μηπως και ενδιαφερει καμια, είναι το Sorenari ni Shinken nan desu όπως και το prequel του Yachin Hanbun no Ibasho desu.

Ασχετο αλλα ρε παιδια απο που κι ως που το acid town είναι yaoi; Αφου δεν δειχνει τίποτα σχετικό. Ενδιαφερον πάντως και περιμενω πως και πως να δω τι θα γίνει.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#534 galexia

galexia

I want more...

• Members
  • 212 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2011 - 22:17

Ενα που μου είχε αρεσει και ήθελα να αναφερω μηπως και ενδιαφερει καμια, είναι το Sorenari ni Shinken nan desu όπως και το prequel του Yachin Hanbun no Ibasho desu.

Ασχετο αλλα ρε παιδια απο που κι ως που το acid town είναι yaoi; Αφου δεν δειχνει τίποτα σχετικό. Ενδιαφερον πάντως και περιμενω πως και πως να δω τι θα γίνει.

Tο sorenari ειναι πολυ καλο!!
Το acid town εννοειται και ειναι yaoi δες chapter 12 etc...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#535 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2011 - 22:41

Tο sorenari ειναι πολυ καλο!!
Το acid town εννοειται και ειναι yaoi δες chapter 12 etc...

Μα είδα. Σιγα το πράγμα. Καταρχας το σημείο που ανεφερες δεν εμπιπτει στον ορισμο του bl. Ουτε romance δεν υπάρχει καν και ακομα και το char design δεν είναι και τόσο bi-shounen. Θα μπορούσε να ήταν seinen (δες mw) ή josei. Δεν το θεωρω αρνητικο, καθε αλλο, απλα το θεωρω παραπλανητικό το ότι το πουλανε για yaoi. Εκτος αν δειξει κατι πιο μετα(ειτε σε romance είτε σε sex scenes). Μεχρι τώρα όμως μια χαρα κανονικότατο manga είναι.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#536 mizuki

mizuki

Anime Newbie

• Members
  • 55 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2011 - 23:36

Μόλις πριν λίγο έπιασα το totally captivated και το καταβροχθίζω με τρελούς ρυθμούς. Μπαίνω v.3 τώρα.......Είδα ότι υπάρχουν και 3 dj. Για δώστε μου τα φώτα σας, με τι σειρά να τα πιάσω??? (γιατί η νύχτα προβλέπεται μεγάλη)

#537 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2011 - 23:49

Tα τρία doujins τα πιάνεις αφού τελειώσεις την σειρά. Αν και δεν έχει πολύ ρόλο η σειρά προτείνω:
1> Totally spying on them
2> How to live with a beast
3> Last episode (απαραίτητα τελευταίο)για ένα δυνατό και πολύ συναισθηματικό τέλος.

Παρεπιπτόντως αν και το abuse πάει σύννεφο στο totally captivated εντούτοις δεν με ενοχλησε τόσο.
Spoiler:

#538 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2011 - 00:28

Παρεπιπτόντως αν και το abuse πάει σύννεφο στο totally captivated εντούτοις δεν με ενοχλησε τόσο.

Spoiler:

Δεν εχεις αδικο σ' αυτο που λες. Ισως γι αυτο την 2η φορα που προσεξα πιο πολύ τις λεπτομερειες να μην με ενοχλησε.

Απο την αλλη όμως παρατηρω να έχω ανησυχητικά συμπτώματα: Ξαναδιαβασα το okane ga nai και ακόμη και εκεινο δεν με ενοχλησε τόσο αυτη τη φορα(βεβαια δεν συγκρινεται με το παραπάνω το abuse.), μη σου πω ότι αρχισα να καταλαβαινω καπως τη ψυχοσύνθεση του Ayase.:hahaha::hahaha: Πρεπει να τα κοψω μου φαινεται τα yaoi.:P

Ενα αλλο που θυμηθηκα ότι μου αρεσε πολύ είναι το Kayashimashi no Yuuga na Seikatsu και θετικα είχα δει και το yebisu celebrities αν και δε θυμαμαι λεπτομερειες σ' αυτο. Αυτο που θυμαμαι μονο στο 2ο είναι ότι η περιγραφή ήταν παραπλανητική και νομιζω είχε αρκετα explicit scenes αλλα δεν παιρνω κι όρκο. :P

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#539 mizuki

mizuki

Anime Newbie

• Members
  • 55 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2011 - 00:57

Thx Ιris chan για τα djs. Τώρα σχετικά με το abuse, μπορώ να πω πως δεν με έχει ενοχλήσει καθόλου μέχρι στιγμής. Και θα έλεγα ότι το παρουσιάζουν με τέτοιο τρόπο,που μου φαίνεται και λίγο "χαριτωμένο" να το πω? Μπορώ να κάνω ολόκληρη ανάλυση γι αυτό τωρα, αλλά καλύτερα να συνεχίσω το διάβασμα........(δεν θα κοιμηθώ ποτέ πάλι σήμερα:zetsubou:)

#540 amaya3

amaya3

high priestess of homin

• Members
  • 362 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2011 - 01:17

Girls, τα φώτα σας. Μιας και είναι το τέλειο βράδυ για procrastination και υπάρχει έλλειψη καλών fics rn orz θέλω να μου προτείνετε manga με slutty bottom. Φτάνουν τα don't/stop/etc :S

2s9p2fs.jpg