Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Yaoi (manga)

• Please log in to reply
734 replies to this topic

#496 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 17 July 2011 - 17:19

... διάβασα το Totally Captivated που μου είχατε προτείνει και ήταν ότνως θεϊκό κιας πρεπει να πω πως σε μερικά σημεία συνχίστηκα κάπως!!! ο seme ήταν πολύ καλός (έχω και θεματάκι με τους μαφιόζους :heat: ) αλλά και ο uke ήταν θεός!!! μου αρέσει πολύ ο
Spoiler:

Διάβασα και το μανγκα με το φυτό της Μπανάνας Hara Peko Mitsuba Chinko, είχε και αυτό πολύ φάση!! xD

Vagelio, το μανγκα με τον yakuza με το μουσάκι που σου είχα αναφέρει είναι αυτό!, και με neko σου έχω και αυτό & αυτό

Ενώ το τρομαχτικό Bara με το άλογο που σας είπα είναι το

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#497 LuluChan92

LuluChan92

Lulu the Berserker

• Members
  • 519 posts

Posted 17 July 2011 - 17:53

Σήμερα διάβασα το καινούριο chapter από Koisuru Boukun... Νόμιζα πως θα είναι το τελευταίο!!! Ίσως το "to be continued" να μιλάει για extra βέβαια...!!! :nbleed:
Spoiler:
Lucy, ευχαριστώ για το νέο υλικό (τα μισά τα έχω διαβάσει, αλλά τα υπόλοιπα θα τα ξεσκονίσω σε λίγο)!!! :nod2:

#498 mizuki

mizuki

Anime Newbie

• Members
  • 55 posts

Posted 19 July 2011 - 02:53

Μόλις διάβασα το Taiyou no Kikoushi (Noble Contract) και μπορώ να πω πως έμεινα υπερευχαριστημένη (και ίσως λέω λίγα). Το σχέδιο το βρήκα άψογο για τα γούστα μου (highlight :παίζει να είναι και τα καλύτερα μαλλιά που έχω δει ever σε τέτοιου είδους manga).

Καλοδουλεμένο με πολύ καλή απεικόνιση των συναισθημάτων στα πρόσωπα των πρωταγωνιστών. Άκρως ρομαντικό, έχοντας βέβαια και τις αστείες του σκηνές, και περνώντας πολύ όμορφα μηνύματα. Btw, o ένας από τους πρωταγωνιστές είναι ένας κούκλος :nbleed:...........και αν και του ταιριάζει (εξωτερικά) συγκεκριμένος ρόλος (θα με καταλάβαιτε όταν τον δείτε), η Maruya Kae μας εκπλήσσει. Είναι 1 volume μόνο, οπότε διαβάζεται και γρήγορα.

#499 Hollister

Hollister

you got nuts

• Members
  • 59 posts

Posted 19 July 2011 - 21:46

EPIC EPIC EPIC EPIC Koisuru boukun chap!

Νosebleed through 42 pages:nbleed:

#500 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 19 July 2011 - 23:20

*__* Δεν είμαι καλά! Μόλις το διάβασα και εγώ και πήγα να πνιγώ!
Spoiler:

Edited by Jiji, 19 July 2011 - 23:28.

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#501 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 31 July 2011 - 02:51

Bγήκε Batch από sekai ichi hatsukoi chapters φτάνοντας αισίως στο v6 ch 11. Πανικός μέσα. Έλιωσα σε μια λιμνούλα από σιρόπι. Τουλάχιστον έχουμε πραγματικά πολύ υλικό για να περιμένουμε στην δεύτερη season του anime.

Eνα σχολιο μόνο...

Spoiler:

#502 galexia

galexia

I want more...

• Members
  • 212 posts

Posted 31 July 2011 - 20:39

Eνα σχολιο μόνο...

Spoiler:

Xαχαχα...Ελα... Μην εισαι υπερβολικη.... (Ναι ηταν λιγακι εκνευριστικος...
Spoiler:

Edited by iristella, 31 July 2011 - 20:40.
spoiler tag

Posted Image

#503 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 31 July 2011 - 20:41

Αν το πάμε με την λογική του πηγουνιού που ακολουθεί η mangaka (όσο πιο τετραγωνο πηγούνι τόσο πιο A male) ναι και εγώ αυτό πιστεύω.

Spoiler:

#504 galexia

galexia

I want more...

• Members
  • 212 posts

Posted 31 July 2011 - 20:45

Xαχαχα.... Μιλαμε το εχεις ψαξει ενδελεχως....

Το μονο που μενει ειναι να γινει top κ ο Ritsu...

Edited by iristella, 31 July 2011 - 20:47.
double post

Posted Image

#505 LuluChan92

LuluChan92

Lulu the Berserker

• Members
  • 519 posts

Posted 31 July 2011 - 23:29

Spoiler:

:kakaka::kakaka::kakaka:

Και αυτή ήταν η λογική επιχειρηματολογία για τη θέση του κάθε χαρακτήρα στα yaoi~ :hihi2:

Να το δω κι αυτό ΚΙ ΑΣ ΠΕΘΑΝΩ ΜΕΤΑ!!! :try:

Τέσπα ήρθα εδώ να πω τη δική μου ιστορία... :beaten: Βγήκε σήμερα καινούριο installment για Okane Ga Nai στο Mangatraders... 3 σελίδες τα credits και 4 το extra... Έχει περάσει πάνω από χρόνος από το τελευταίο scan release και όλη αυτή η αναμονή για 4 ΣΕΛΙΔΕΣ??? :burningbe3: Πάλι καλά που έστω και 4 σελίδες κατάφεραν να με κολάσουν~ :blush2:

#506 Yavannie

Yavannie

La Yohda Stasella

• Members
  • 74 posts

Posted 02 August 2011 - 15:07

Bγήκε Batch από sekai ichi hatsukoi chapters φτάνοντας αισίως στο v6 ch 11. Πανικός μέσα. Έλιωσα σε μια λιμνούλα από σιρόπι. Τουλάχιστον έχουμε πραγματικά πολύ υλικό για να περιμένουμε στην δεύτερη season του anime.

Eνα σχολιο μόνο...

Spoiler:

Χαχαχα μα πως σε καταλαβαινω

Spoiler:

Αν το πάμε με την λογική του πηγουνιού που ακολουθεί η mangaka (όσο πιο τετραγωνο πηγούνι τόσο πιο A male) ναι και εγώ αυτό πιστεύω.

Spoiler:

Πρέπει να ομολογίσω ότι εντυπωσιάστικα με αυτη σου την ανάλυση :P
Πάντως κ εγώ αυτό νομίζω..

Να το δω κι αυτό κ τα δα όλα :hihi2:

Posted Image

#507 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 02 August 2011 - 15:40

Nαι γενικά οι περισσότερες mangaka επιλέγουν να δίνουν κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στους χαρακτήρες τους ανάλογα με το πώς θέλουν να τους τοποθετήσουν στον...εχμ χώρο. Άλλες πιο έντονα και άλλες πιο διακριτικά. Σε ένα ποσοστό 80-85% μπορείς να το καταλάβεις με την πρώτη ματιά. Εκτός και αν μιλάμε για mangaka όπως η Youka Nitta που αφενός αρέσκονται σε ισότιμες σχέσεις αφετέρου δεν ξεχωρίζουν οι χαρακτήρες της ή σε mangaka trolls όπως πχ αυτή του Kawaii Akuma.

#508 Yavannie

Yavannie

La Yohda Stasella

• Members
  • 74 posts

Posted 03 August 2011 - 00:35

Nαι γενικά οι περισσότερες mangaka επιλέγουν να δίνουν κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στους χαρακτήρες τους ανάλογα με το πώς θέλουν να τους τοποθετήσουν στον...εχμ χώρο. Άλλες πιο έντονα και άλλες πιο διακριτικά. Σε ένα ποσοστό 80-85% μπορείς να το καταλάβεις με την πρώτη ματιά. Εκτός και αν μιλάμε για mangaka όπως η Youka Nitta που αφενός αρέσκονται σε ισότιμες σχέσεις αφετέρου δεν ξεχωρίζουν οι χαρακτήρες της ή σε mangaka trolls όπως πχ αυτή του Kawaii Akuma.

Μμμ ναί όντως. Στο Haru wo Daite ita δε τους ξεχωρίζεις από τα πηγούνια :hihi2:. Βασικά αυτή το παράκανε, ακόμη κ τις γυναίκες τις ζωγράφισε με τα ίδια έντονα χαρακτηριστικά (θύμαμαι όταν είδα την αδερφή του Katou νόμιζα πως είναι άντρας).

Άρχισα κ εγώ το Totally Captivated. Τι καλόοοο που είναι..

Spoiler:

EDIT: το τελείωσα κ ήταν όντως θεϊκό ^_^

Edited by Yavannie, 04 August 2011 - 11:02.
merge

Posted Image

#509 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 05 August 2011 - 11:06

Θέλω να πεθάνω αυτήν την στιγμή... είναι ένα θεϊκό μανγκα το Acid Town έχει πολύ καλή υπόθεση, με μαφιόζους, με bi-shonen αλλά και bi-seinen μέσα και καλό σχέδιο... τι αλλο να ζητήσει ένας ανθρωπος...
Μέχρι προχθές και στο mangafox είχαν 6 chapters (όσα είχαν ανακοινωθεί ως μεταφρασμένα (βλ λινκ)) και μέσα σε τρεις μέρες βγάλανε μέχρι και το 15 και έχω πάθει σοκ, πολλά μαζί κάνουν κακό! *__*

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#510 alex90

alex90

Anime Amateur

• Members
  • 110 posts

Posted 08 August 2011 - 19:30

Θέλω να πεθάνω αυτήν την στιγμή... είναι ένα θεϊκό μανγκα το Acid Town έχει πολύ καλή υπόθεση, με μαφιόζους, με bi-shonen αλλά και bi-seinen μέσα και καλό σχέδιο... τι αλλο να ζητήσει ένας ανθρωπος...
Μέχρι προχθές και στο mangafox είχαν 6 chapters (όσα είχαν ανακοινωθεί ως μεταφρασμένα (βλ λινκ)) και μέσα σε τρεις μέρες βγάλανε μέχρι και το 15 και έχω πάθει σοκ, πολλά μαζί κάνουν κακό! *__*

απο τα καλύτερα που έχω διαβάσει και πολύ πολύ συγκινημένη που βγήκαν τόσα τσαπτερ μαζί (αν κ τα είχα ήδη διαβάσει από αρχείο word) μετά από τόσους μήνες αναμονής.

Και μιας και μιλάμε για αναμονή: μετά απο 1,5 χρόνο απουσίας ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Η YONEDA KOU!!!
γνωστή για τα Doushitemo Furetakunai και άλλα υπέροχα μανγα και doujinshis. Την αγαπάωωωω!!!
Posted Image