Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Pokemon Series
Posted 14 May 2009 - 14:37
Ακολουθωντας τη μαγαλη νικη της Dawn στο διαγωνισμο ποκεμον του νησιου Iron,σειρα τωρα εχει η μαχη μου για το 6ο εμβλημα της περιοχης Sinnoh,στο σταδιο του Byron!!Χαρη στο Travor και τη βαρκα του γυρισαμε στη πολη Canavale κι υστερα απο ενα καλο γευμα και ενα καλο υπνο στο κεντρο ποκεμον,ξεκινησαμε το επομενο πρωι για το γυμναστηριο!!
-Byron:Παιδια!!Καλωσηρθατε στο γυμναστηριο μου!!
-Alf:Χαιρομαστε που επιτελους ειμαστε εδω!
-Byron:εμαθα τα νεα απο τον Riley,μπραβο σου Dawn!!
-Dawn:σε ευχαριστω Byron,αν και δεν καταφερα να ξεσκεπασω την ομαδα Galactic!
-Byron:Ηταν μια μοναδικη ευκαιρια πιστευω,αλλα μην ανησυχεις,συντομα θα κανουν την επομενη κινηση τους!
-Nick:Και εμεις θα ειμαστε εκει για να τους σταματησουμε!
-Byron:Ετσι μπραβο!!Alf ας γυρισω σε σενα,ειμαι σιγουρος πως ανυπομωνεις για τη μαχη μας για αυτο δεν θα καθυστερησω αλλο!!Θα καλεσω αμεσως το διαιτητη για να ξεκινησουμε!
-Dawn:Δεν ειναι δυνατον!
-Nick:Ο διαιτητης ειναι...
-Alf:Roark???Τι γυρευεις εδω???
-Byron:Ημουν σιγουρος πως θα αντιδροσατε καπως ετσι!
-Roark:Γεια σας παιδια!!Ποιος θα το φανταζοταν πως θα ξαναβρισκομασταν εδω!
-Dawn:Εγω παντως οχι!
-Nick:Tι κανεις εδω Roark??τι εγινε το γυμναστηριο σου?
-Byron:Βλεπετε,ο Byron ειναι ο γιος μου και
-Alf-Dawn-Nick:ΓΙΟΣ ΣΟΥ???
-Byron:Nαι!
-Roark:Και οταν το γυμνατηριο μου ειναι κλειστο ερχομαι εδω!!
-Alf:Ωραια λοιπον!Χαιρομαι που εισαι εδω,γιατι θα με δεις να κερδιζω το 6ο εμβλημα μου!
-Roark:Προσεξε Alf!Ο πατερας μου ειναι δυνατοτερος απο εμενα!!
-Alf:δεν εχει σημασια!Και εγω εχω γινει δυνατοτερος απο τοτε που σε αντιμετωπισα!!
-Byron:Πιστευω λοιπον πως ειμαστε ετοιμοι να αρχισουμε!
-Roark:Ωραια λοιπον!!Ειναι η επισημη μαχη μεταξυ του διεκδικητη Alf και του αρχηγου Byron!Καθε εκπαιδευτης θα χρησιμοποιησει 3 ποκεμον!!Ξεκινηστε!!
-Byron:Bronzor πηγαινε!
-Alf:Το περιμενα πως θα αρχιζες με αυτο!!Monferno διαλεγω εσενα!
-Byron:Ενα ποκεμον με στοιχεια πυγμαχου!Οχι και πολυ καλη επιλογη για ενα ποκεμον που συνδυαζει ψυχισμο και ατσαλι!!Αλλα εσυ αποφασιζεις!Bronzor μπαλα τζιρου!
-Alf:Monferno σταματα το με φλογοβολο!!
-Byron:Νομιζεις πως θα με σταματησει αυτο??
-Dawn:Απιστευτο,εφυγε απο στη μεση!
-Alf:Monferno φυγε απο εκει γρηγορα!
-Byron:Παρατριχα!Bronzor συγχηση!
-Alf:Μοnferno γρηγορα φλεγομενος τροχος!
-Nick:Να παρει!Τον σταματησε!
-Alf:Monferno!Να παρει!
-Byron:Bronzor μπαλα τζιρου!
-Alf:Monferno γροθια mach!
-Byron:Bronzor!
-Dawn:Ναι!Βρηκε στοχο!
-Byron:Bronzor σιδερενια αμυνα και μετα μπαλα τζιρου αλλη μια φορα!
-Alf:Monferno φλογοβολο!!
-Dawn:Τον πετυχε!
-Nick:Ναι αλλα το Bronzor συνεχιζει να κατευθεινεται πανω στο Monferno!
-Alf: (Aυτη η σιδερενια αμυνα το εκανε να μπορει να αντισταθει περισσοτερο στη φωτια)Monferno...
-Byron:Aυτο ειναι που λενε σιδερενια αμυνα!Δεν τη διαπερναει τιποτα!
-Αlf:Σηκω Monferno!
-Byron:Bronzor ας τελειωνουμε με μπαλα τζιρο!
-Alf: (Δεν θα πετυχει μια επιθεση απο μακρια)Monferno αντεπιθεση με φλεγομενο τροχο!!
-Dawn:Ωχ οχι!
-Nick:δεν βλεπω τιποτα!
-Roark:Και εχουμε ενα διπλο KO!
-Alf:Monferno τελεια!!Γυρισε!
-Byron:Τα πηγες καλα φιλε μου!Επεστρεψε!!
-dawn:Διπλο Ko ε??
-Nick:Ο Alf ηξερε πως δεν ειχε αλλη λυση!!Μια επιθεση απο μακρια δεν θα πετυχαινε!
-Roark:Και τωρα οι εκπαιδευτες βγαλτε τα δευτερα ποκεμον σας!!
-Byron:Steelix πηγαινε!
-Dawn:Steelix??Δεν θα ειναι ευκολο!!
-Alf:Floatzel διαλεγω εσενα!!
-Βyron:Steelix σιδερενια ουρα!
-Alf:ας τελειωνουμε γρηγορα Floatzel υδατινο τζετ!
-Byron:Steelix!
-Alf:Και τωρα παλμος νερου!!
-Byron:Steelix!!
-Dawn:Διπλο χτυπημα με επιθεσεις νερου!πολυ ωραιος συνδυασμος,σαν να βλεπεις διαγωνισμο ποκεμον!Σιγουρα θα εκαναν πολυ ζημια!
-Alf:Κατι εχω μαθει κι εγω βλεποντας τοσους διαγωνισμους!
-Nick:Δεν ηξερα ομως οτι ο Alf εμαθε στο Floatzel αυτη την επιθεση!
-Alf:Ηθελα να σας τη δειξω σε εναν τετοιο αγωνα για αυτο δεν ειπα τιποτα!
- Βyron:Δυνατες επιθεσεις οντως,αλλα δεν τελειωσε ακομα!steelix οργη του δρακου!
-Alf:Floatzel ανεμος ξυραφι!
-Dawn:Η οργη του δρακου κοπηκε στη μεση!Ακομα μια κινηση διαγωνισμου!!
-Nick:Φαινεται πως ο Alf μαχεται ετσι για να αιφνιδιασει το Byron ο οποιος δε ξερει απο διαγωνισμους!
-Dawn:Πολυ καλη στρατηγικη!Ειδε πως δεν μπορει να τον νικησει κατα
μετωπο,εκτος κι αν βγει KO και αποφασισε να το κανει με πλαγιο τροπο!
-Nick:Πραγματι!Φαινεται να εχει επηρεαστει απο το τροπο που μαχοταν η Fantina!
-Alf:Floatzel υδατινο τζετ
-Byron:Δεν θα πιασει δευτερη φορα το ιδιο κολπο!Steelix αμμοθυελλα!
-Alf:Floatzel...
-Dawn:Τι αντεπιθεση!!
-Byron:Steelix διπλη κοψη
-Alf:Floatzel αποφυγε το με υδατινο τζετ και μετα πλησιασε και ριξε παλμο νερου
-Byron:Ακριβως μεσα στη παγιδα!!Steelix δοντι του κεραυνου!
-Dawn-Nick:ΤΙ ???
-Alf:Floatzel.....
-Byron:Steelix....
-Roark:Φαινεται πως εχουμε ακομα ενα διπλο KO!
-Dawn:δεν ειναι δυνατον!
-Nick:O Byron κρατουσε αυτη την επιθεση για τη καταλληλη στιγμη!
-Byron:Steelix επεστρεψε!!Alf πολυ καλες οι κινησεις σου,αλλα βιαστηκες στο τελος και τοτε ηταν η καλυτερη στιγμη για μια επιθεση που θα σε εβγαζε εκτος μαχης αφου θα σε επιανε απροετοιμαστο!
-Alf:Εχεις δικιο Byron!Floatzel συγγνωμη!Δεν περιμενα ποτε μια ηλεκτρικη επιθεση απο το steelix!
-Byron:Ουτε εγω περιμενα να δω εναν εκπαιδευτη που θα χρησιμοποιει συνδυασμους οπως σε διαγωνισμους!!Τετοιους συνδυασμους που αναδεικνυουν τη πραγματικη φυση των ποκεμον του!
-Roark:Και τωρα ας συνεχισουμε!Διαλεξτε το 3ο σας ποκεμον!
-Dawn:Αυτο ειναι!Ολα θα κριθουν απο αυτη τη μαχη!
-Byron:Bastiodon διαλεγω εσενα!
-Alf:Bastiodon???Τι ειναι αυτο?
-Nick:Απολιθωμα λεει το Pokedex!
-Alf:Γιατι δεν εκπλησσομαι??
-Roark:ΧΑΧΑΧΑΧΑ
-Αlf:Ωραια λοιπον!!Gabite διαλεγω εσενα!!!
-Dawn:Gabite!!Παει καιρος απο τοτε που εχει δωσει μαχη σε σταδιο!!
-Βyron:Bastiodon κανονι αστραπη!
-Alf:Gabite σκαψιμο!
-Byron:Να παρει,αστοχησε συν οτι μπορει να κρυβεται παντου τωρα...
-Alf:Χτυπα Gabite!
-Byron:Bastiodon..
-Alf:Ακολουθησε με νυχι του δρακου!
-Byron:Bastiodon σιδερενια αμυνα!
-Alf:ΓΓκρρρ!
-Βyron:Bastiodon μεταλλικο κεφαλι!
-Byron:Παλι τα ιδια!!
-Alf:Τωρα Gabite χτυπα!
-Byron:Bastiodon μολις βγει χτυπα με μεταλλικο κεφαλι!
-Alf:Gabite...
-Byron:Bastiodon ας τελειωνουμε!Χρησιμοποιησε κανονι αστραπη!
-Alf:Gabite αποφυγε το γρηγορα και χρησιμοποιησε σκαψιμο!
-Byron:Bastiodon οχι...
-Alf:Gabite τωρα νυχι του δρακου!
-Byron:Θα χρειαστει κι αλλο προκειμενου να με νικησεις Αlf!
-Dawn:Δεν ειναι δυνατον!Στεκεται ακομα στα ποδια του μετα απο αυτες τις επιθεσεις...
-Alf:Ωραια λοιπον!Θελεις περισσοτερα??Θα τα εχεις!
-Byron:Βastiodon κανονι αστραπης!
-Byron:Exεις κανει τοσες τρυπες που μπορω να σε ακολουθησω!Bastiodon μεσα στη τρυπα κι εσυ!
-Alf: (Ακριβως οτι ηθελα)Gabite βγες και χρησιμοποιησε σεισμο!
-Byron:Να παρει....!!Bastiodon...
-Roark:To Bastiodon ειναι ανικανο για μαχη!Νικητης ειναι ο Alf!!
-Alf:NAI!!!
-Dawn:Τα καταφερε!!
-Νick:Συγχαρητηρια Alf!!
-Byron:Bastiodon επεστρεψε!Alf ηταν εξαιρετικη η τελευταια σου κινηση,δεν πιστευα πως για να μην την εχεις χρησιμοποιησει τοση ωρα,μαλλον δεν θα την ηξερε το Gabite!
-Alf:Ακολουθησα τη στρατηγικη που ακολουθησες με το Floatzel!
-Byron:ΧΑΧΑΧΑΧΑ!Η ικανοτητα σου να προσαρμοζεσαι ευκολα και γρηγορα στις συνθηκες ειναι εξαιρετικη!Ειμαι βεβαιος πως θα τα πας πολυ καλα στο πρωταθλημα Alf!Oριστε το εμβλημα του ορυχειου!!
-Alf:Σε ευχαριστω Byron!!Ναι!!Το 6ο εμβλημα ειναι επιτελους δικο μου!
(Εξω απο το γυμναστηριο)
-Roark:Λοιπον τι θα κανετε τωρα??
-Alf:Θα επιστρεψουμε στο κεντρο ποκεμον!Τα ποκεμον μου χρειαζονται καλη ξεκουραση πριν συνεχισουμε το ταξιδι μας!
-Dawn:Προς τα που θα παμε τωρα??
-Byron:Το επομενο γυμναστηριο ειναι στη πολη Snowpoint!Και να προσεχεις Alf!Η γυμναστρια εκει ειναι ειδικη στα ποκεμον παγου!
-Nick:Ωχ οχι!!
-Dawn:Τι θα πει αυτο??
-Nick:H πολη Snowpoint ειναι η πιο κρυα πολη σε ολο το Sinnoh!Υπαρχει παντου χιονι!
-Byron:Ετσι ειναι,αλλα τωρα τελευταια κανει πολθ περισσοτερο κρυο εκει περα!
-Roark:Εχει να κανει με τη γενικοτερη αλλαγη του κλιματος του Sinnoh!!
-Dawn:Να ντυθουμε βαρια δηλαδη?
-Roark:Να ντυθειτε!!
-Αlf:Εσυ Roark θα γυρισεις στη πολη Oreburgh??
-Roark:Επρεπε ηδη να ημουν εκει!!Αλλα εμεινα για να παρακολουθησω τη μαχη σας!!Για αυτο εγω σας χαιρετω!Alf και Dawn καλη επιτυχια στο πρωταθλημα και στο μεγαλο φεστιβαλ!!Θα τα ξαναπουμε!Γεια σου μπαμπα!!
-Ολοι:Γειαααα!!
-Byron:Παντα βιαστικο αυτο το παιδι!!Alf καλυτερα να πας κι εσυ στο κεντρο ποκεμον,τα ποκεμον σου ειναι πληγωμενα!!
-Alf:Εχεις δικιο!Φυγαμε!!!
Κι ετσι το 6ο εμβλημα ειναι πλεον στα χερια μου!ολα πηγαν καλα και τωρα ετοιμαζομαστε ολοι για την επομενη σταση μας!Τη πολη Snowpoint!!
YOU HAVE TO PAY FOR MY BROKEN BICYCLE ASH KETCAM!!!
Posted 14 May 2009 - 14:41
οριστε μια ιδεα για το τι ακολουθει!!
42.H oμαδα Galactic αποκαλυπτεται!!!
43.Σωστε τα θρυλικα ποκεμον...!!! pt.1
44.Σωστε τα θρυλικα ποκεμον...!!! pt.2
Ναι σωστα καταλαβατε!!Ηρθε η ωρα για τη μαχη με την ομαδα Galactic!!!
Posted 15 May 2009 - 22:35
Ακολουθωντας τη νικη μου στο γυμναστηριο της πολης Canavale,επομενη σταση τωρα ειναι η πολη Snowpoint,οπου σκοπευω να κερδισω το 7ο εμβλημα μου!Τα πραγματα ομως δεν ερχονται παντα ετσι οπως τα σχεδιαζουμε και καθως περιμεναμε το καραβι που θα μας οδηγουσε στη πολη Snowpoint κατι αναπαντεχο συνεβει...
-Alf:Ελπιζω αυτο το καραβι να μην αργησει για πολυ ακομη!Δεν υποτιθεται πως επρεπε να ηταν ηδη εδω??
-Nick:Συμφωνα με τις πληροφοριες της νοσοκομας Joy επρεπε να ηταν εδω
-Dawn:Ηρεμησε Alf!Μπορει να εκανε καποια ενδιαμεση σταση στο νησι Iron και για αυτο να αργησε!Ενα ειναι σιγουρο!Μεχρι το τελος της ημερας θα ειμαστε στη πολη Snowpoint!
-Jeffrey:ALF,DAWN,NICK!!
-Alf:Καποιος μας φωναζει!
-Dawn:Δειτε!Ο Jeffrey δεν ειναι αυτος??
-Nick:Ναι!Αυτος ειναι!
-Αlf:Jeffrey πως εισαι???Χρονια και ζαμανια!!
-Jeffrey:Γεια σας παιδια!!Το ηξερα πως θα σας εβρισκα εδω!
-Alf:Μας εψαχνες δηλαδη??Μηπως θελεις να δωσουμε τη μαχη που ειχαμε πει τοτε στη πολη Oreburgh??
-Jeffrey:Οχι ακριβως,αλλα μολις τελειωσουν ολα θα δωσουμε μαχη!!
-Dawn:Τι εννοεις ακριβως???Και πως ηξερες πως θα μας εβρισκες εδω??
-Jeffrey:Ακουστε με γιατι δεν εχουμε πολυ χρονο!Χρειαζομαστε την βοηθεια σας!!Με εστειλε ο καθηγητης Rowan!
-Alf & Dawn & Nick:Ο καθηγητης Rowan???
-Jeffrey:Ναι!!Θα σας τα εξηγησει ολα εκεινος!!Ελατε μαζι μου!!Εχουμε ραντεβου στη τοπικη βιβλιοθηκη!
-Nick:Η βιβλιοθηκη της πολης Canavale ειναι η καλυτερη βιβλιοθηκη σε ολο το Sinnoh και υπαρχουν σπανια βιβλια που εχουν θρυλους και θεωριες για το πως δημιουργηθηκε ο κοσμος!
-Jeffrey:Σωστα ‘Ο μυθος του Χωροχρονου’ !ας πηγαινουμε τωρα και θα τα πουμε ολα εκει!!
-Alf:Μα Jeffrey περιμενουμε το πλοιο για τη πολη Snowpoint!
-Jeffrey:Η πολη Snowpoint δεν θα βρισκεται εκει για πολη ακομα αν δεν ερθετε μαζι μου!
-Alf:Φυγαμε τοτε!
(Στη βιβλιοθηκη)
-Rowan:Επιτελους!!Ειστε ολοι εδω!!
-Nick:Kαθηγητα Rowan χαιρομαστε που σας βλεπουμε!
-Rowan:Κι εγω χαιρομαι,απλα θα προτιμουσα να βρισκομασταν κατω απο διαφορετικες περισταστεις!!
-Alf:Τι θα πει αυτο?
-Rowan:Θα σας λυσω ολες τια αποριες σε λιγο!Απο εδω η ομαδα που καταφερε να ενωσει ολα τα κομματια του παζλ και μαθαμε για την επερχομενη κριση!
-Dawn:Επερχομενη κριση??
-Rowan:Η πιο δυνατη εκπαιδευτρια της περιοχης Sinnoh,Cynthia,που εκτος απο το πρωταθλημα εχει καταφερει να κερδισει και τους 4 καλυτερους της περιοχης μας!Νομιζω πως γνωριζεστε!
-Alf:Ναι!!Εχουμε γνωριστει!
-Rowan:Κι απο δω ο διεθνους φημης αστυνομικος Looker!!
-Dawn:Διεθνους φημης???Δεν τον εχω ξανακουσει!
-Looker:Αν με ειχες ξανακουσει θα ησουν εγκληματιας ή φυγας!
-Nick:Νομιζω πως καταλαβα γιατι βρισκομαστε εδω!
-Alf:Κι εγω!Προκειται για την ομαδα Galactic ετσι?
-Cynthia:Ακριβως!Μετα το περιστατικο στη πολη Celestic επικοινωνησα με τους γυμναστες της περιοχης Sinnoh,με το καθηγητη Rowan,τους πολεμιστες ποκεμον και τον αστυνομικο Looker,γιατι φανηκε πως η ομαδα Galactic ετοιμαζει κατι μεγαλο που θα μπορουσε να καταστρεψει το κοσμο!
-Jeffrey:Και τοτε αρχισε να ξεδιπλωνεται το κουβαρι που λεγεται ομαδα Galactic!
-Alf:Ξερεις και εσυ για αυτους???
-Jeffrey:Φυσικα!ο παππους μου,μου ειπε να εχω το νου μου για αυτους τους κλοουν!
-Nick:Δεν το ηξερα πως ησουν εγγονος του καθηγητη!!
-Jeffrey:Δεν μαρεσει να στηριζομαι στη φημη του παππου μου!!
-Alf:Kαι καλα κανεις!
-Rowan:Και μετα απο αυτη την αποκαλυψη,ας επιστρεψουμε στο θεμα μας!!Αρχικα λοιπον,ειπα στον αστυνομο Looker τα περιστατικα με το αβγο του Alf και τα κλεμμενα Pokedex στη πολη Jubilife,αλλα και για τοτε που εκλεψαν το pokedex του Dean στη πολη veilstone!Εσεις ησασταν που και τις δυο φορες μας γλυτωσατε!
-Jeffrey:Τοτε ο Dean μας ειχε μιλησει για εναν καθηγητη!
-Alf:Σωστα!Καποια μελη της ομαδας Galactic ειπαν πως δεν προλαβε να αναλυσει το Pokedex ο καθηγητης!
-Cynthia:Αυτος ο καθηγητης ηταν ο Charon οπως μαθαμε αργοτερα στη πολη Celestic!
-Rowan:Που ηταν μια τρομακτικη εκπληξη γιατι ο καθηγητης Charon κι εγω ημασταν φιλοι και συμφοιτητες τα παλια χρονια!Συγκεκριμενα ο Charon ηταν πολυ καλος!καποτε μου ειχε πει πως οταν ηταν παιδι ειχε γινει φιλος με ενα ποκεμον,το rotom το οποιο ειναι τυπος φαντασματος-ηλεκτρισμου,ετσι καθως πηγαινε να το αγκαλιασει,το Rotom τον ηλεκτριζε και τελικα εκεινος λυποθυμουσε!Ετσι εφτιαξε πολλες καυασκευες στις οποιες το rotom μπορουσε να πηδαει μεσα και ετσι επαιζαν μια χαρα!Ενα σημαντικο επιτευγμα απο επιστημονικης αποψης!!
-Cynthia:Με αυτα τα στοιχεια λοιπον,αλλα και την επιθεση στη πολη Celestic ο αστυνομος Looker αρχισε την ερευνα του!
-Looker:Και εμαθα πως η ομαδα Galactic ειχε επιτεθει κι αλλες φορες στο παρελθον,στη κοιλαδα Windworks,στη πολη Eterna και πως εσεις ησασταν εκεινοι που τους χαλασατε τα σχεδια!Με το πιο προσφατο παραδειγμα το νησι Ιron!Για αυτο η βοηθεια σας θα μας φανει πολυ χρησιμη!Eπισης εμαθα απο το γυμναστη της πολης πως μια απο τους διοικητες ειναι συντονιστρια ποκεμον!
-Dawn:Ετσι ειναι!Αλλα δεν μπορεσα να την αναγκασω να ομολογησει μπροστα στο κοινο γιατι ειχε δουλεψει τοσο σκληρα με τα ποκεμον της και κανοντας κακο σε εκεινη εκανα στα ποκεμον της και δεν το ηθελα αυτο...!Φαινοταν αλλος ανθρωπος,διαφορετικη!Σχεδον σαν να την αναγκαζαν να κανει τα θεληματα της ομαδας Galactic!
-Looker:Καταλαβα!Οταν τους πιασουμε θα το ερευνησουμε!
-Rowan:Ας συνεχισουμε ομως!!
-Cynthia:Σωστα!Εγω και ο καθηγητης ηρθαμε παραλληλα στη πολη Canavale για να διαβασουμε μυθολογια μηπως μεσα απο τα βιβλια καταφερναμε να βρουμε καποια συνδεση αναμεσα στο καινουργιο συμπαν που ελεγαν συνεχεια και στις διαφορες μορφες ενεργειας που εψαχναν σε συνδυασμο με τις σφαιρες Lustrous και Adamant!
-Nick:Ετσι εξηγειται πως ηξερες που να μας βρεις Jeffrey!Στο ειπε η Cynthia,αφου εκεινη μας ειπε για το γυμναστηριο εδω!
-Jeffrey:Ετσι!
-Alf:Και τελικα???Ειχε αποτελεσμα??
-Cynthia:Τρομακτικα αποτελεσματα!!Η μυθολογια λεει πως ο κοσμος αρχικα βρισκοταν σε χαος ωσπου ολα εγιναν ενα αβγο,απο το οποιο δημιουργηθηκε το «Αρχικο Ενα»!Επειτα το «Αρχικο Ενα»δημιουργησε δυο πλασματα κι ετσι ο χρονος αρχισε να κυλαει και ο χωρος να δημιουργειται κι οταν αυτα τα πλασματα εκαναν μια ευχη ολα αρχισαν να υπαρχουν
-Dawn:Αυτα τα δυο πλασματα ειναι ποκεμον??
-Rowan:Φυσικα!Συγκεκριμενα το Palkia και το Dialga!
-Alf:Δεν ειναι δυνατον!
-Cynthia: Ο θρυλος συνεχιζει και λεει οτι επειτα το «Αρχικο Ενα» δημιουργησε τρια πλασματα τα οποια οταν εκαναν κι εκεινα μια ευχη τοτε το συναισθημα,η ελευθερη βουληση και τελικα οι γνωσεις αρχισαν να υπαρχουν!
-Alf:Κι αυτα ηταν ποκεμον??
-Nick:Nαι!Και συγκεκριμενα το Mesprit,to Azelf και το Uxie που κατοικουν στις 3 λιμνες του Sinnoh!
-Rowan:Ακριβως Nick!
-Cynthia:ΚΑι ο μυθος τελειωνει λεγοντας πως ετσι αρχισε η ζωη στο κοσμο και επειτα το «Αρχικο Ενα»επεσε σε βαθυ υπνο!
-Dawn:Θελεις δηλαδη να πεις πως η ομαδα Galactic κανει ολα αυτα για να ξυπνησει το «Αρχικο Ενα»και να ξαναδημιουργησει το κοσμο?
-Cynthia:Ακριβως αυτο!
-Αlf:ΚΑι πως θα το καταφερει αυτο??Κλεβοντας δυο σφαιρες και μαζευοντας ενεργεια?
-Rowan:Οχι φυσικα!!Εδω μπαινουν στο παιχνιδι τα ερειπια της πολης Celestic!
-Cynthia:Ακριβως!Φαινεται πως για να ξυπνησουν το «Αρχικο Ενα»πρεπει να καλεσουν απο τις διαστασεις τους το θρυλικα ποκεμον Palkia και Dialga!Πιστευουν πως με τη δυναμη τους θα καταφερουν να ελεγξουν το «Αρχικο Ενα»και θα το χρησιμοποιησουν για να ξαναφτιαξουν ενα μερος του κοσμου,αλλα δεν καταλαβαινουν πως κατι τετοιο μπορει να καταστρεψει ολο το κοσμο...
-Alf:Καλα ως εδω,αλλα δεν καταλαβαινω που κολλανε τα ερειπια!
-Cynthia:Στα ερειπια απεικονιζονται δυο κυκλοι και γυρο τους τα τρια θρυλικα ποκεμον Mesprit,Azelf και Uxie!
-Looker:Αυτοι οι δυο κυκλοι απεικονιζουν τις σφαιρες Lustrous και Adamant!και φαινεται πως τα τρια θρυλικα ποκεμον επηρεζουν τις σφαιρες συνεπως και το Dialga και Palkia!
-Alf:Δηλαδη αυτο σημαινει,πως οποιος καταφερει να πιασει τα τρια θρυλικα ποκεμον και να εχει και τις σφαιρες τοτε μπορει να καλεσει το Palkia και το Dialga!
-Cynthia:Ακριβως οπως για να καλεσεις το «Αρχικο Ενα»πρεπει μα εχεις το Palkia Και το Dialga!
-Nick:Καταλαβα!Τωρα βγαζουν ολα νοημα!
-Dawn:Αυτο δεν σημαινει ομως πως τα τρια θρυλικα ποκεμον βρισκονται σε κινδυνο?
-Cynthia:Αυτο σημαινει Dawn!Και επειδη φαινεται πως τα τρια θρυλικα ποκεμον εχουν επισης τη δυναμη να ηρεμησουν και να στειλουν πισω στις διαστασεις τους το Dialga και το Palkia,πρεπει να κανουμε οτι μπορουμε για να τα προστατεψουμε!
-Looker:Και εδω μπαινετε εσεις!!
-Jeffrey:Θελετε να προστατεψουμε τις λιμνες λοιπον??
-Rowan:Υπαρχουν 3 λιμνες σε ολο το Sinnoh!Θα χωριστουμε σε ομαδες και θα παμε εκει!!
-Cynthia:Εγω και η Dawn θα παμε στη λιμvη Valor που βρισκεται κοντα στη πολη Pastoria!
-Rowan:O Nick kι εγω θα παμε στη λιμνη Verity που ειναι στη πολη Twinleaf!
-Looker:Κι εγω με το Jeffrey και τον Alf θα παμε στη λιμνη Acuity που βρισκεται στη πολη Snowpoint!
-Rowan:Kαι κατι που ισως φανει ασημαντο!Σε αυτες τις περιεργες ενεργειες της ομαδας Galactic οφειλεται ο παραξενος καιρος!!
-Dawn:Φαινεται Alf πως οντως μεχρι το τελος της ημερας θα εισαι στη πολη Snowpoint!
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXA!
ΜΠΑΜ
-Cynthia:Τι ηταν αυτο???-Looker:Ακουστηκε σαν εκρηξη!
-Rowan:Παμε ολοι εξω!
(Εξω απο τη βιβλιοθηκη)
-Alf:Φαινεται πως ολα ειναι καλα!
-Dawn:Πραγματι!
-Cynthia:αναρωτιεμαι τι να συνεβει??
-Ναυτης:Η εκρηξη που ακουστηκε δεν ηταν απο τη πολη μας!
-Looker:Αλλα??Απο που??
-Nαυτης:Απο τη λιμνη Valor..
-OΛΟΙ: ΤΙ???
-Rowan:Γρηγορα!!Ολα θα γινουν οπως τα συμφωνησαμε!Πηγαινετε ολοι στις λιμνες!
-Alf:Μα πως θα φτασουμε γρηγορα??Οι λιμνες ειναι μακρια απο εδω!
-Cynthia:Εδω θα μας βοηθησουν τα ποκεμον μας!Garchomp διαλεγω εσενα!!Dawn!!Ανεβα!!Θα παμε πετωντας!!
-Dawn:Εγινε!Καλη τυχη σε ολους!
-Rowan:Gardevoir βγες εξω!!!Ελα Nick θα παμε με τηλεμεταφορα στη λιμνη Verity!!
-Alf:Καλη ιδεα!!!Kirlia χρειαζομαστε τη βοηθεια σου!!Τηλεμετεφερε μας στη λιμνη Acuity!!
Ετσι λοιπον,μαθαμε επιτελους τι σχεδιαζει η ομαδα Galactic και ηρθε η ωρα να τη σταματησουμε μια και καλη!!Θα σωσουμε τα θρυλικα ποκεμον και μαζι και το κοσμο γυρω μας....
Posted 16 May 2009 - 17:33
Επειτα απο τις αποκαλυψεις σχετικα με την ομαδα Galactic χωριστηκαμε ολοι μας σε 3 ομαδες προκειμενου να προστατεψουμε τα 3 θρυλικα ποκεμον Mesprit,Azelf και Uxie απο την ομαδα Galactic και τα σχεδια της για την αιχμαλωσια τους!!H Dawn και η Cynthia ειναι η μια!O Nick και ο καθηγητης Rowan ειναι η δευτερη και εγω με τον Jeffrey και τον αστυνομικο Looker ειμαστε η τελευταια ομαδα!!H πραγματικη μαχη με την ομαδα Galactic τωρα ξεκιναει!
(ομαδα 1)
-Dawn:Cynthia τι θα μπορουσε να προκαλεσει αυτη την τοσο μεγαλη εκρηξη που ακουστηκε ακομα και στη πολη Canavale??
-Cynthia:Πραγματικα δεν ξερω!!Ισως καποια βομβα!Θα μαθουμε συντομα ομως!
-Dawn:Πραγματικα!Το Garchomp ειναι πολυ γρηγορο και δυνατο αφου πηγαινει πραγματικα γρηγορα με τοσο βαρος πανω του!
-Cynthia:Σε ευχαριστω Dawn!Η δυναμη μονη της ομως δεν θα μας βοηθησει να κερδισουμε αυτη τη μαχη!
-Dawn:Εχεις δικιο!!Και η στρατηγικη μετραει!Για αυτο θα χτυπησω την ομαδα Galactic με συνδυασμους που δεν θα το περιμενουν!
-Cynthia:Σωστα!!Εισαι συντονιστρια!!Ποσες κονκαρδες εχεις μεχρι στιγμης?
-Dawn:4!Μενει μονο 1 για το Μεγαλο Φεστιβαλ!
-Cynthia:Τελεια!Ελπιζω οταν τελειωσουμε με ολα αυτα να καταφερεις να κερδισεις το εισητηριο για το Φεστιβαλ!
-Dawn:σε ευχαριστω Cynthia!!!Κοιταξε!!!Βλεπω τη λιμνη Valor!
-Cynthia:Κι εγω!Φαινεται πως ολα ειναι καλα!!!Garchomp κατεβασε μας!
-Dawn:Πολυ περιεργο!Ολα μοιαζουν φυσιολογικα!
-Cynthia:Εκτος απο αυτο!Τι ειναι αυτη η σπηλια???
-?????:Η σπηλια του Azelf!!
-Dawn:Richie!!!!!!Ποσο χαιρομαι που σε βλεπω!!
-Cynthia:Εισαι ο πολεμιστης ποκεμον που εστειλε η ομοσπονδια ε???Δεν ηξερα πως γνωριζοσασταν??
-Dawn:Ειμαστε παιδικοι φιλοι!
-Richie:Ακριβως!!
-Cynthia:Εξηγησε μου!Εδω δεν εγινε καποια εκρηξη??
-Richie:Αχα!Η ομαδα Galactic εμφανιστηκε και εριξε μια βομβα στη λιμνη η οποια αποκαλυψε αυτη τη σπηλια!
-Cynthia:Και το Azelf???
-Richie:Λυπαμαι!!Εκανα οτι μπορουσα και σαν εκπαιδευτης και σαν πολεμιστης ποκεμον!Τους πολεμησα με ολες μου τις δυναμεις χρησιμοποιωντας το Typhlosion και ποκεμον απο τη λιμνη αλλα ηταν πολυ δυνατοι!Ετσι αφου εφυγαν επρεπε να σταθω ξανα στα ποδια μου και να αποκαταστησω τη λιμνη με τη βοηθεια των ποκεμον!Ετσι και εκανα!
-Dawn:Καημενε Richie!Αν ειχαμε φτασει νωριτερα...
-Cynthia:ας ελπισουμε πως οι υπολοιποι θα τα πανε καλυτερα!!
-Richie:Σταθειτε δεν χαθηκαν ολα!Καποιος ειναι ακομα εδω!Μεσα στη σπηλια!
-Dawn:Φυγαμε!
-Cynthia:Μια απο τους διοικητες!
-Dawn:Jupiter!
-Jupiter:Το περιμενα πως αργα ή γρηγορα θα εμφανιζοσασταν!Σας περιμενα...
-Cynthia:Για ποιο λογο??Δεν πηρες αυτο που ηθελες??
-Jupiter:Το πηρα,αλλα θελω να ξερετε πως δεν επελεξα αυτο που κανω!Δεν μου αρεσει,με αναγκαζουν...
-Dawn:Εσενα σου αρεσουν οι διαγωνισμοι.....Ετσι δεν ειναι Isabela???
-Jupiter:Ημουν σιγουρη πως καταλαβες ποια ημουν τοτε,αλλα δεν καταφερα να καταλαβω γιατι με βοηθησες τοσο??
-Dawn:Για να σε ξεσκεπασω αλλα δεν το εκανα γιατι σκεφτηκα τα ποκεμον σου!
-Jupiter:Η αληθεια ειναι πως απο εκεινη την ημερα με εκανες να σκεφτω διαφορετικα!Με εκανες να θελω να κυνηγησω τα ονειρα μου να γινω μεγαλη συντονιστρια,αλλα εδω που φτασαμε ειναι πολυ αργα τωρα!
-Cynthia:Τι θα πει αυτο??
-Jupiter:Θα πει πως μπορει να μην μπορω να διορθωσω οτι εκανα μεχρι τωρα,αλλα μπορω να σας βοηθησω!Καταλαβα πως το ονειρο της ομαδας Galactic μπορει να καταστρεψει το κοσμο!Για αυτο εαν θελετε να βοηθησετε,ελατε στη πολη Veilstone!εκει πανε τα θρυλικα ποκεμον!Βιαστειτε!!Skuntank καπνος!!!
-Dawn:Isabela περιμενε!!
-Richie:Να παρει!!Εφυγε...
-Cynthia:Μπορουμε να την εμπιστευτουμε,ή θα μας οδηγησει σε παγιδα?
-Dawn:Ας παμε και ας ειμαστε προσεκτικοι....
-Cynthia:Garchomp παμε!!
-Richie:Εγω θα ερθω με το fearow που αιχμαλωτισα!!
-Dawn:Παμε!
(ομαδα 2)
-Rowan:Εδω ειμαστε!
-Nick:Και οπως φαινεται δεν ειμαστε μονοι μας!!
-Dean:Νομιζεις πως θα κερδισεις τοσο ευκολα???Μπορει τα τσιρακια σου να φυγανε με το Mesprit αλλα εσυ δεν θα ξεφυγεις!Grotle ενεργειακη μπαλα!
-Rowan:Να παρει!Ηρθαμε αργα...
-Μars:Μπορω και θα το κανω!!Purugly μπαλα σκιας!Golbat κοψιμο αερα!
-Nick:2 εναντιον ενος???Αυτο δεν ειναι δικαιο!Shellos διαλεγω εσενα!!Προστετεψε το Grotle με βομβα λασπης!
-Mars:Εσυ???
-Nick:Ναι εγω!!
-Dean:Nick καθηγητα Rowan!!χαιρομαι που ηρθατε να με βοηθησετε,αλλα οι κρετινοι πηραν το θρυλικο ποκεμον!
-Mars:Ξερετε...ακομα δεν μπορω να καταλαβω πως μαθατε για το σχεδιο μας,αλλα δεν εχει σημασια αφου πηραμε αυτο που θελαμε!Purugly υπνωση!
-Dean:Grotle αποφυγε το!
-Nick:Shellos...Ξυπνηστε!
-Μars:Χαχαχαχαχα!Purugly σιδερενια ουρα!Golbat μπαλα σκιας!
-Dean:Grotle φυλλα ξυραφι!
-Nick:Shellos οχι...
-Mars:Purugly Golbat διπλη μπαλα σκιας στο Shellos...
-Νick:Shellos....
-Dean:Grotle προστατεψε το!
-Nick:Grotle!!!χτυπηθηκε ασχημα!!
-Nick:Εισαι απαραδεχτη!!Να επιτιθεσαι ετσι σε ενα ποκεμον...!SHELLOS!!
-Rowan:Δεν ειναι δυνατον...Ξυπνησε και....
-Dean:Εξελισσεται!
-Mars:Να παρει!!!
-Dean:Τωρα θα δεις!Grotle συνθεση και μετα καταιγιδα φυλλων!
-Nick:Gastrodon κοψη πετρας(stone edge)
-Mars:Purugly-Golbat οχι!!Γυριστε!!
-Rowan:Το σκαει!
-Dean:Δεν πειραζει!!Ας τον να φυγει!Ξερω που πηγαινει!!
-Nick:Που πηγαινει???
-Dean:Στη πολη Veilstone οπου βρισκεται το κρυσφυγετο τους!Ακουσα καποια τσιρακια που το ελεγαν...
-Nick:Τελεια!!Καθηγητα...
-Rowan:Ναι!!Gardevoir τηλέμετεφερε μας εκει!!
(ομαδα 3)
-?????:Ηρθατε πολυ αργα!Το θρυλικο ποκεμον ηδη μεταφερθηκε στο αρχηγειο μας!!
-Looker:Να παρει...
-Jeffrey:Ποιος εισαι??Εμφανισου!!
-Saturn:Ειμαι ο Saturn ο τελευταιος απο τους διοικητες της ομαδας Galactic!
-Αlf:Και οτι αναρωτιωμουν ποτε θα εμφανιζοσουν!
-Saturn:Να μαι λοιπον!!και να τα ποκεμον μου!Toxicroak-Bronzor παμε!!
-Jeffrey:Μαχη ε??Κανενα προβλημα!!Staraptor παμε!!
-Alf:Kirlia η τελεμεταφορα σε κουρασε!!Ασε με να χρησιμοποιησω καποιο αλλο ποκεμον για τη μαχη!Ωραια!!Drapion διαλεγω εσενα!!!
-Saturn:Toxicroak βομβα αποβλητων στο Staraptor,Βronzor μπαλα τζιρου στο drapion!!
-Alf & Jeffrey:Ας τελειωνουμε γρηγορα!!!
-Alf:Drapion δοντι φωτιας!
-Jeffrey:Staraptor κοντινη δραση!!
-Looker:Τα καταφερατε με ενα χτυπημα!
-Saturn:Χαχαχαχαχαχαχα!!Προσποιηση ηταν ανοητη για να μπορεσω να ξεφυγω!!Επιθεση υποκαταστατο λεγεται!χαχαχαχαχα!
-Alf:Να παρει...
-Jeffrey:Δεν προκειται!Staraptor ακολουθησε τον!
-Saturn:Bronzor λαμψη!!
-Jeffrey:Staraptor!!!
-Alf:Αυτη η επιθεση πρεπει να τυφλωσε το Staraptor!
-Jeffrey:Δεν πειραζει Staraptor ησουν τελειος!!
-Alf:Πραγματι!!Πολυ δυνατο ποκεμον!!
-Jeffrey:Και ο Drapion δεν παει πισω!!
-Alf:Δεν κερδισα για πλακα 6 εμβληματα ως τωρα!!
-Jeffrey:Τελεια!!Κι εγω τοσα εχω!!H Dawn ποσες κονκαρδες εχει μεχρι στιγμης???
-Alf:4!Γιατι ρωτας???
-Jeffrey:Γιατι πρεπει να της πω για εναν επομενο διαγωνισμο!!
-Looker:Τελειωσατε με τα κοπλιμεντα??
-Alf:Συγγνωμη αστυνομε
-Jeffrey:Φαινεται πως παρασυρθηκαμε λιγο!!
-Looker:Να σας υπενθυμισω λοιπον,οτι χασαμε το θρυλικο ποκεμον!
-Alf:O Saturn ειπε πως πηγαν το ποκεμον στο κρυσφυγετο τους!
-Jeffrey:Αρα πρεπει να βρουμε αυτο το μερος!
-Alf:Δεν ειναι ευκολο!Μπορει να ειναι οπουδηποτε σε ολο το Sinnoh!!
-Looker:Για αυτο ειμαι εδω εγω παιδια!!!Ξερω που ειναι το κρυσφυγετο τους!!!
-Alf:Αληθεια???
-Looker:Φυσικα!!Στη πολη Veilstone!!
-Alf:Φυγαμε τοτε!!!Kirlia???Ετοιμος???
(Στη πολη Veilstone)
-Rowan:Φτασαμε!!
-Nick:Και τωρα??
-Dean:Θα ψαξουμε ολη τη πολη για το κρυσφυγετο???
-Looker:δεν θα χρειαστει!!Ξερω εγω που ειναι το κρυσφυγετο της ομαδας Galactic!
-Jeffrey:Alf ο καθηγητης με τα παιδια ειναι εδω...
-Alf:Kirlia γυρισε!!Ευχαριστουμε για τη βοηθεια!!Ειναι εδω ο καθηγητης και ο Nick???
-Dean:Και εγω!!Ο Dean!!
-Alf:Χαιρομαι που σε βλεπω Dean...αλλα τη δουλεια εχετε εσεις εδω???
-Rowan:Κι οτι θα σας ρωτουσα το ιδιο πραγμα...
-Jeffrey:Φτασαμε αργα για να σωσουμε το θρυλικο ποκεμον κι ετσι ηρθαμε για μια 2η ευκαιρια στο κρυσφυγετο,εσεις???
-Dean:Κι εμεις για τον ιδιο λογο...
-Rowan:Δεν ειναι δυνατον να ειναι ενα βημα μπροστα...
-Nick:Να παρει...αραγε η Dawn με τη Cynthia να καταφεραν να προστατεψουν το ποκεμον???
-Looker:Δεν το νομιζω...Κοιταξτε εκει........
Ενα συναισθημα τρομου μας περιεβαλε ολους καθως παρατηρουσαμε το Garchomp της Cynthia να πλησιαζει ολο και πιο κοντα μας,γεγονος που σημαινε,πως και εκεινες δεν καταφεραν να γλυτωσουν το θρυλικο ποκεμον απο τα χερια της ομαδας Galactic!H τελευταια μας ελπιδα τωρα ειναι το κρυσφυγετο της ομαδας galactic......
Posted 17 May 2009 - 11:06
Επειτα απο την μεγαλη αποτυχια που ειχαμε ολοι στο να προστατεψουμε τα θρυλικα ποκεμον,συναντηθηκαμε ολοι μας στη πολη Veilstone αναζητωντας το κρυσφυγετο της ομαδας Galactic αλλα και την ευκαιρια να ελευθερωσουμε τα θρυλικα ποκεμον μια και καλη...!
-Cynthia:Ωστε και εσεις φτασατε αργα???
-Dawn:Να παρει!!Οι μονοι που ηταν παρρον στην επιθεση ηταν ο Richie και ο Dean αλλα δεν μπορεσαν να τους αντισταθουν μονοι τους!!
-Dean:Δεν χαθηκανε ολα ομως!!
-Richie:Σωστα!!Τωρα που ξανασμιξαμε ολοι,παλιοι και νεοι φιλοι η ομαδα Galactic θα νικηθει!!
-Alf:Οπως νικηθηκε και η ομαδα πυραυλος!!!
-Nick:Ετσι!!Ας ξεκινησουμε για το κρυσφυγετο!!Looker θα μας οδηγησεις??
-Looker:Με μεγαλη μου χαρα!!
(Στο κρυσφυγετο της ομαδας Galactic)
-Jeffrey:Πωπω!!Ειναι μεγαλυτερο απο οσο περιμενα!!
-Rowan:Πραγματικα!!
-Alf:ενα ειναι σιγουρο!Πρεπει να ειμαστε πολυ προσεκτικοι!
-Dawn:Σωστα!!Δεν πρεπει να καταληξουμε σε κανενα κλουβι!
-Richie:Το μερος ομως φυλλασεται πολυ καλα!
-Dean:Για αυτο θα χρησιμοποιησουμε ολα τα ποκεμον μας!
-Cynthia:Καλη ιδεα!
-Alf:Πρεπει αρχικα να μπουμε μεσα!
-Jeffrey:Nαι αλλα δεν γινεται να παμε ολοι!
-Rowan:Μα δεν θα παμε!!Εγω και ο αστυνομος Looker θα μεινουμε εδω προκειμενου να φυλαμε τσιλιες!
-Looker:Αν παει κατι στραβα θα ερθουμε να σας βοηθησουμε!
-Richie:Θα μεινω κι εγω μαζι τους!Μπορω να κανω περισσοτερα σαν πολεμιστης εδω εξω παρα μεσα στο κτιριο οπου δεν υπαρχουν ποκεμον!
-Jeffrey:ΚΑι εγω θα μεινω,αν παει κατι στραβα χρειαζεστε καποιον δυνατο να ερθει να σας σωσει!χαχαχαχα!
-Alf:ενταξει τοτε!!Οι υπολοιποι θα μπουμε!!
-Dawn:σε αυτη τη περιπτωση χρειαζομαστε 5 στολες!!
-Dean:Αυτο ειναι ευκολο,κοιταξτε τους φρουρους εκει!!
-Cynthia:Αφηστε το σε μενα!!!Spiritomb διαλεγω εσενα!!
-Nick:Δεν ηξερα πως ειχες ενα Spiritomb!!
-Cynthia:Ναι!!Και ειναι και αρκετα δυνατο!!Spiritomb υπνωση στους φρουρους!!
-Φρουρος 1:Κατι δεν παει καλα!Αυτο το ποκεμον δεν ειναι της ομαδας μας!
-Φρουρος 2:Εχουμε εισβολεις???
-Φρουρος 3:Θα ειδοποιησω τη διοικηση!
-Alf:Ωχ οχι!
-Nick:Δεν προκειται!!Mothim σε χρειαζομαι!Ακινητοποιησε τον με ψυχισμο!!!
-Cynthia:Ευτυχως που εδρασες γρηγορα Nick!
-Dawn:Ναι καλη κινηση!!
-Dean:Γρηγορα ας βαλουμε τις στολες!
-Alf:Looker!!Μπορεις να τους παραλαβεις αυτους!!!
-Looker:Με μεγαλη μου χαρα!Croagunk διαλεγω εσενα!!χεχεχε!!
(Μεσα στο κτιριο)
-Alf:Τουλαχιστον τωρα μπορουμε να περασουμε απαρατηρητοι!
-Dean:Παιδια δεν το νομιζω οτι θα περασουμε απαρατηρητοι!
-Dawn:Γιατι?
-Dean:Ειμαστε 5 ατομα μαζεμενα!!για αυτο!
-Nick:Ναι αλλα δεν εχουμε αλλη επιλογη!Αν χωριστουμε μπορει να κινδυνεψουμε..
-Cynthia:Eχει δικιο ο Νick!Πρεπει να μεινουμε ενωμενοι οσο περισσοτερο μπορεσουμε!
-Dean:Συμφωνοι αλλα τωρα προς τα που θα παμε???
-Alf:Λογικα προς τα κατω!!Αν εχουν εδω τα θρυλικα ποκεμον δεν θα τα εχουν στη ταρατσα αλλα σε καποιο υπογειο εργαστηριο!
-Dawn:Σωστα,οπως και η ομαδα πυραυλος,τοτε!!
-Cynthia:Βλεπω μια σκαλα εκει,ας κατεβουμε!!
-Φρουρος:Που πηγαινεται εσεις εκει???
-Dawn:Πηγαινουμε να φυλαξουμε το δωματιο που βρισκονται τα θρυλικα ποκεμον!
-Φρουρος:Νομιζα πως ειχαν στειλει καποιους πριν λιγο!Θα με ειχαν ειδοποιησει αν υπηρχε καποια αλλαγη στα σχεδια!Καλυτερα να μιλησω με τον αρχηγο!
-Cynthia:Γιατι να ειναι ολοι τοσο ξεροκεφαλοι???Spiritomb υπνωση!!!
(Στη διοικηση του κτιριου)
-Φρουρος:Κυριε!!Κατι φαινεται να επαθε ο φρουρος στη θεση 3!
-Cyrus:Ελεγξε το γρηγορα!Δεν ειμαστε για λαθη στο σημειο που βρισκομαστε!
-Φρουρος:Προσπαθω να δω τις καμερες αλλα δειχνουν μαυρο!
-Cyrus:ΧΧΜΜ!!ας περιμενουμε λιγο πριν δρασουμε!!Στειλε μια ομαδα να το ερευνησει!
(Μεσα στο κτιριο)
-Alf:Μπραβο Floatzel!!Ο ανεμος ξυραφι σου σιγουρα ειναι πολυ δυνατος!
-Dean:Πολυ εξυπνο να ψαξουμε για καμερες!
-Dawn:Τωρα ομως που δεν θα εχουν οπτικη επαφη,θα αρχισουν να το ψαχνουν και πρεπει να ειμαστε πιο προσεκτικοι!
-Cynthia:Σωστα!Δεν πρεπει να καθυστερουμε αλλο!Παμε!!
-Φρουρος:ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ!!ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ!!
-Dawn:Να παρει,απο που ξεφυτρωσε αυτος??Τοgekiss εξτριμ ταχυτητα!Πιαστον και πετα τον εξω απο το κτιριο!
-Dean:Φιου...
-Nicκ:Tρομαξα για μια στιγμη!!
-Cynthia:Ας συνεχισουμε!
(Στη διοικηση του κτιριου)
-Φρουρος:Κυριε!Η ομαδα που πηγε εκει,διαπιστωσε πως ο φρουρος κοιμωταν και πως οι καμερες ειχαν σπασει!Επισης οι φρουροι στη κεντρικη εισοδο εχουν εξαφανιστει!
-Cyrus:Αυτο σημαινει ενα πραγμα!Εισβολεις!Σημανε το συναγερμο και στειλε ολους τους διοικητες στην αιθουσα που φυλασσονται τα θρυλικα ποκεμον!
-Φρουρος:Αμεσως κυριε!
-Cyrus:Επισης ετοιμασε το ελικοπτερο,πρεπει να φυγουμε για το βουνο Coronet και τη τελευταια φαση του σχεδιου μας!Θα παω πρωτος!Οταν ξεμπερδεψετε με τους εισβολεις,στειλε και τους διοικητες αμεσως!
-Φρουρος:Φυσικα κυριε!!
(Eξω απο το κτιριο)
-Richie:Ο συναγερμος!Τους καταλαβαν!
-Looker:Στασου!Δεν μπορεις να μπεις τωρα μεσα!!Ειναι πολυ επικινδυνο και θα πιασουν και σενα οποτε δεν θα τους βοηθησουμε!
-Jeffrey:Ελατε παιδια!!!
(Κοντα στην αιθουσα των θρυλικων ποκεμον)
-Cynthia:Τι ειναι αυτο????
-Dean:Καποιο ειδος συναγερμου??
-Dawn:Να παρει!Μας ανακαλυψαν!
-Alf:ΚΑι γρηγορα επισης!Ειναι καλοι τους το αναγνωριζω αυτο!
-Nick:Ας βιαστουμε!!Αυτη πρεπει να ειναι η αιθουσα!!Αφου το κτιριο δεν εχει αλλους οροφους και ειναι σφραγισμενη!
-Alf:Αν ειναι σφραγισμενη πως θα την ανοιξουμε???
-Cynthia:Θα τα παιξουμε ολα για ολα!Τωρα που μας πηραν μυρωδια δεν εχουμε αλλη επιλογη!Ειμαστε τοσοι εκπαιδευτες εδω!Κατι μπορουμε να κανουμε ολοι μαζι!!
-Dean:Ωραια!!Θα αρχισω εγω!!Bibarel πεσε στη πορτα με κυλιωμενη επιθεση!!!
-Alf:Τιποτα!
-Nick:Σειρα μου!!Gastrodon κοψη πετρας!!
-Alf:Nick το Shellos σου εξελιχθηκε??Τελειο!
-Dawn:Και σε πολυ δυνατο ποκεμον επισης!!
-Cynthia:ασε με να σε βοηθησω!!Gastrodon κοψη πετρας κι εσυ!
-Alf:Παλι τιποτα!
-Dawn:Blastoise εστιασμενη γροθια στη πορτα!τωρα!
-Alf:Καμια απο τις επιθεσεις δεν εχει αποτελεσμα!
-Dean:Πως θα μπουμε μεσα τοτε???
-Alf:Το βρηκα!!Το παλιο καλο κολπο με τη φωτια και το νερο!!
-Nick:Καταλαβα!Charizard διαλεγω εσενα!!Φλογοβολο στη πορτα!
-Cynthia:Καταλαβα!Milotic διαλεγω εσενα!!Υδραντλια τωρα!!
-Alf:Floatzel ας βοηθησουμε το Milotic με παλμο νερου!
-Nick:Charizard φλογοβολο αλλη μια φορα!
-Cynthia:Υδραντλια!
-Alf:Παλμος νερου!
-Dawn:Blastoise εστιασμενη γροθια!
-Dean:Bibarel κυλιωμενη επιθεση!
-Cynthia & Nick:Gastrodon κοψη πετρας!
MΠΑΜ
-Αlf:Αυτο θα πρεπει να επιασε!-Nick:Να παρει!!Δεν επιασε!Πως θα περασουμε τωρα??
-Jupiter:Δεν θα περασετε!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ!Skuntank φλογοβολο!
-Mars:Purugly μπαλα σκιας!
-Saturn:Toxicroak βομβα αποβλητων!
-Dawn:Wormadam βγες και προστατευσε μας ολους!!ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ!
-Dean:Ευχαριστουμε Dawn
-Alf:Βαλτε ολα τα ποκεμον μεσα στις Pokeballs ξερω πως θα βγουμε!Καλυψτε με!!Floatzel γυρισε!Gabite διαλεγω εσενα!!(Θα βαλω το Gabite να σκαψει κατω απο τη πορτα και ετσι θα περασουμε!Να ειστε ετοιμοι οταν σας πω)
-Nick:ΚΑι ελεγα,πως αφου χτυπησε ο συναγερμος που ηταν οι φρουροι,αλλα τελικα καταλαβα πως δεν ηρθαν επειδη εμφανιστηκατε εσεις!
-Jupiter:Οι φρουροι επρεπε να φυγουν με τον αρχηγο μας και το καθηγητη για τη τελευταια φαση του σχεδιου μας και αποκλειεται να προλαβετε να το σταματησετε!
-Mars:Ετσι μειναμε εμεις για να σας σταματησουμε!
-Cynthia:Milotic Gastrodon γυριστε!
-Nick:Charizard Gastrodon επιστροφη!
-Dawn:Blastoise επεστρεψε!!
-Saturn:Τι ειναι αυτο???Αποσυρεστε απο τη μαχη??
-Dean:Ναι γιατι σας εχουμε ηδη νικησει αρκετες φορες!!
-Alf:TΩΡΑ!!!
-Mars:Το σκανε!!Purugly μπαλα σκιας!
-Jupiter:Skuntank φλογοβολο!
-Saturn:Toxicroak βομβα αποβλητων!
-Dawn:Wormadam προστασια!!Επεστρεψε!
-Mars:Να παρει!Μας κοροιδεψαν!Μας απεσπασαν τη προσοχη προκειμενου να σκαψουν κατω απο τη πορτα και να μπουν στο θαλαμο που εχουμε τα θρυλικα ποκεμον!
-Jupiter:Φαινεται πως απο τις τοσες φορες που συναντηθηκαμε τους καναμε ειδικους στην αποδραση οπως ειμαστε εμεις!
-Saturn:Δεν εχει σημασια ακομα κι αν ελευθερωσουν τα ποκεμον!!Πηραμε αυτο που θελαμε και κατασκευασαμε τη θρυλικη αλυσιδα!Δεν εχουμε χρονο να τους κυνηγησουμε τωρα,πρεπει να ανεβουμε στο βουνο Coronet!Η επιχειρηση τελειωσε εδω!Ανατιναξτε το κτιριο!
-Jupiter:ΜΑ?Αυτο θα τους σκοτωσει!
-Saturn:Ειπα ανατιναξτε το κτιριο!
(Στην αιθουσα)
-Alf:ειναι τρομερο!Τα ποκεμον φαινεται να πονουν!!!
-Dawn:Mesprit,Azelf,Uxie...!!Θα σας ελευθερωσουμε!
-Dean:Nick!Αυτο το κουμπι πρεπει να τα ελευθερωνει!!Πατα το!
-Nick:Εγινε!!
-Alf:Cynthia τι κοιταζεις στον υπολογιστη???
-Cynthia:Κοιταζω τι εκαναν στα θρυλικα ποκεμον και δεν ειναι καθολου καλο...
-Nick:Τα ελευθερωσαμε!!
-Dean:Φαινονται πολυ χαρουμενα!
-Cynthia:Κι εγω θα ημουν αν ειχα περασει αυτα που περασαν κι εκεινα!
-Dawn:Ειναι σαν να χορευουν πανω απο τα κεφαλια μας!
ΜΠΑΜ
-Cynthia:Αυτο ακουστηκε σαν εκρηξη!-Dawn:Το κτιριο καταρεει!!
-Alf:Θα θαφτουμε ζωντανοι!!!
.................................................................................................................
(Εξω απο το κτιριο)
-Jeffrey:Τι ηταν αυτο??
-Looker:Εκρηξη...
-Rowan:Ωχ οχι...
-Richie:Το κτιριο πεφτει......ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
Posted 17 May 2009 - 11:12
45.It’s the end of the world as we know it!!!
46.The Distortion World!!!
Posted 18 May 2009 - 15:34
-Richie:Παιδια ειστε καλα???
-Looker:Cynthia,Alf,Dawn...
-Rowan:Νick,Dean..
-Jeffrey:Πως ειστε???Ακουστηκε μια μεγαλη εκρηξη και μετα βρεθηκατε εδω εξω ενω το κτιριο της ομαδας Galactic κατερευσε!
-Cynthia:Ειμαστε καλα!Φροντισαν τα θρυλικα ποκεμον για αυτο!!
-Alf:Οταν εγινε η εκρηξη μολις που ειχαμε ελευθερωσει τα θρυλικα ποκεμον και την ωρα που το κτιριο κατερεε..
-Nick:τα ποκεμον μας τηλεμετεφεραν εδω εξω και μετα εξαφανιστηκαν!
-Rowan:Eυτυχως!!
-Looker:Ναι ειστε και καλα και σωσατε τα θρυλικα ποκεμον!
-Cynthia:Τα σωσαμε ναι,αλλα ειμαστε παλι ενα βημα πισω!
-Jeffrey:Τι εννοεις Cynthia?
-Cynthia:Καθως οι υπολοιποι εψαχναν πως θα ελευθερωσουν τα ποκεμον εγω εψαχνα στον υπολογιστη για το τι εκαναν σε αυτα
-Richie:Και...
-Cynthia:Ο λογος που ηθελαν τα ποκεμον ηταν για να φτιαξουν τη μυθικη «Κοκκινη Αλυσιδα»
-Rowan:Ωχ οχι αυτη...
-Richie:Tι θα πει αυτο??
-Cynthia:Ειναι το τελευταιο κομματι που χρειαζονται για να καλεσουν το Palkia και το Dialga!Τωρα τιποτα δεν τους σταματαει!
-Dawn:Ωστε αυτο ηθελαν απο την αρχη και οχι τα θρυλικα ποκεμον!
-Nick:Θα τους σταματησουμε εμεις!
-Alf:Σωστα!!Καναμε τοσο κοπο να σωσουμε τα θρυλικα ποκεμον!!
-Jeffrey:Μπορει να ειμαστε ενα βημα πισω αλλα τωρα δεν εχουμε αλλα περιθωρια!!
-Dean:Συν οτι η ομαδα Galactic φαινεται να αγνοει πως τα θρυλικα ποκεμον μπορουν να της χαλασουν τα σχεδια!!
-Νick:Για να μην πουμε πως μας θεωρουν θαμμενους κατω απο τα συντριμια!
-Looker:Ωραια λοιπον!Μαθατε προς τα που θα κατευθυνθουν???
-Alf:Φυσικα!Πηγαινουν στη κορυφη του βουνου Coronet!
-Rowan:Μα φυσικα!Το υψηλοτερο σημειο του Sinnoh!Εκει βρισκονται και τα ερειπια οπου μπορουν να καλεσουν το Dialga και το Palkia!
-Cynthia:Πρεπει να παμε αμεσως εκει!
-Dawn:Ας τηλεμεταφερθουμε!
-Rowan:Gardevoir διαλεγω εσενα!!!Γρηγορα καντε ολοι ενα κυκλο γυρο απο το Gardevoir και πιαστειτε χερι με χερι!
-Jeffrey:Παππου δεν νομιζω πως το Gardevoir εχει τοση δυναμη ωστε να μας τηλεμεταφερει ολους στη κορυφη του βουνου!!
-Alf:Μπορω να βοηθησω εγω σε αυτο!!Kirlia παμε!!
-Dean:Καλη ιδεα!!Μπραβο Alf!!
-Richie:Ειμαστε ετοιμοι τωρα!!
-Alf & Rowan:τηλεμεταφορα!!
(Στη κορυφη του βουνου Coronet)
-Rowan:Μπραβο Gardevoir και Kirlia!!
-Alf:Μπραβο!!Γυρισε Kirlia!
-Cynthia:Κοιταξτε!Οι 3 διοικητες της ομαδας Galactic!!
-Dean:Και αυτος ειναι ο αρχηγος??
-Looker:Ο Cyrus!
-Jeffrey:Ναι αλλα που ειναι τα υπολοιπα μελη της ομαδας??
-Cynthia:Προφανως φυλανε τις εισοδους και τις σπηλιες του βουνου Coronet!
-Dawn:Ηρθαμε πανω στην ωρα λοιπον!Ας μη καθυστερησουμε αλλο!
-Nick:Σωστα!Παμε να τους σταματησουμε!
-Jeffrey:Περιμενετε!ακουστε!
-Saturn:Jupiter απο ποτε εγινες τοσο ευαισθητη??Αυτα τα παιδια απειλουσαν το σχεδιο μας!
-Jupiter:Αυτος δεν ηταν λογος να τα θαψεις...
-Saturn:Aπο την αρχη ησουν αντιθετη στον να ανατιναξουμε το κτιριο,μηπως ειναι φιλοι σου??
-Jupiter:Δεν σε αφορα αυτο
-Saturn:Με αφορα αυτο απο τη στιγμη που απειλεις κι εσυ το σχεδιο μας...
-Jupiter:Το σχεδιο μας???Σκεφτηκες ποτε πως μπορει να ηταν λαθος??Ενας λαθος υπολογισμος και μπορει να kαταστραφει ολος ο κοσμος...
-Saturn:O Cyrus εχει υπολογισει ολα τα ενδεχομενα!
-Jupiter:ΚΑι πιστευεις πως με τη δυναμη του Dialga,του Palkia και των 3 θρυλικων ποκεμον,θα καταφερει να ελεξγει το «Αρχικο Ενα»
-Saturn:Σταματα να μιλας σαν βιβλιο μυθολογιας!Το Giratina θα ειναι αδυναμο μετα απο τοσα χρονια υπνου...
-Alf:To Giratina??
-Rowan:ωστε αυτο το ποκεμον ειναι το αρχικο ενα???
-Cynthia:Δεν φανταζομουν πως υπηρχε!
-Dawn:ας δουμε το pokedex!
-Αlf:Giratina το ποκεμον αποστατης!Ενα ποκεμον που λεγεται πως ζει σε ενα συμπαν παραλληλο στο δικο μας!Εμφανιζεται στη μυθολογια των αρχαιων κοιμητηριων...???
-Cynthia:Ειχα διαβασει για αυτο αλλα δεν ηξερα πως συνδεοταν με το Dialga και το Palkia!Τωρα ολα βγαζουν νοημα!
-Rowan:Σωστα!Τα ποκεμον Dialga και Palkia ζουν σε διαφορετικες διαστασεις απο οτι εμεις,οποτε η αφιξη τους εδω θα ανοιξει τις πυλες για τις δικες τους διαστασεις και σε συνδυασμο με τη δικη μας διασταση θα ανοιξει ο κοσμος του Giratina...ή αλλιως ο κοσμος της παραμορφωσης!
-Cynthia:Μα αν ο κοσμος της παραμορφωσης εισβαλει στο δικο μας κοσμο τοτε...
-Jeffrey:Ο δικος μας κοσμος θα..
-Richie:Θα καταστραφει...
-Saturn:Mars πες κατι κι εσυ...
-Mars:Δεν ξερω ειμαι μπερδεμενη
-Jupiter:Ισως αν δεν ησουν τοσο τυφλωμενος απο τη συμπαθεια στον Cyrus θα εβλεπες πως εχουμε δικιο!
-Alf:Τοτε πρεπει να τους σταματησουμε!
-Nick:Aρκετα ακουσαμε!
-Dawn:Παμε!Βlastoise,Togekiss ωρα για μαχη!
-Nick:Charizard,Mothim ετοιμαστειτε για μαχη!
-Richie:Typhlosion ετοιμασου!
-Dean:Grotle διαλεγω εσενα!
-Cynthia:Garchomp παμε!!!
-Jeffrey:Roserade διαλεγω εσενα!
-Alf:Sceptile,Monferno ας σωσουμε το κοσμο!!
-Saturn:Τι συμβαινει??Πως??Εσεις επρεπε να...
-Mars:Να παρει και ειμαστε τοσο κοντα τωρα!!Purugly Golabat διαλεγω εσας!!
-Saturn:Toxicroak,Bronzor,Crobat παμε!!Jupiter???
-Jupiter:Λυπαμαι αλλα δεν θα σας βοηθησω!!
-Dawn:Μπραβο Ιsabela!!!Ελα μαζι μας!!!
-Saturn:Μα πως ξερετε αυτο το ονομα???
-Cynthia:Ξερουμε πολλα!Garchomp σεισμος!!!
-Saturn:Toxicroak...σηκω και ριξε βομβα αποβλητων!Crobat κι εσυ το ιδιο!Bronzor μπαλα τζιρου!
-Mars:Purugly...σηκω και ριξε μπαλα σκιας!Golbat κοψιμο αερα!
-Dawn:δεν προκειται!Togekiss διελυσε τις βομβες με σφαιρα αυρας!Blastoise χτυπα το Golbat με ακτινα παγου...
-Cynthia:Garchomp κοψη πετρας στο Purugly..
-Dean:Grotle αντεπιθεση στη μπαλα σκιας με ενεργειακη μπαλα!
-Νick:Charizard αστραπιαια λαμψη στο Crobat!
-Αlf:Monferno φλογοβολο στο Bronzor!Sceptile καταιγιδα φυλλων στο Toxicroak
-Jeffrey:Roserade βοηθησε το Sceptile!Ριξε χορο πεταλλων!
-Saturn:Να παρει...
-Cynthia:Alf πρεπει να παμε στο Cyrus...
-Dean:Μην ανησυχειτε,η Dawn,o Nick,o Jeffrey και εγω μπορουμε να τους αναλαβουμε!
-Richie:σε αυτη τη περιπτωση θα ερθω μαζι σας...!
-Cynthia:Cyrus ολα τελειωνουν εδω!
-Cyrus:Λαθος ολα αρχιζουν τωρα!
-Αlf:δεν καταλαβαινεις πως κανεις ενα τεραστιο λαθος???
-Cyrus:Δεν κανω κανενα λαθος!!!
-Richie:Θα καταστρεψεις το κοσμο...
-Cyrus:Θα το δουμε αυτο σε λιγο!!Οι πυλες ανοιξαν!!!Υποδεχτειτε το Dialga τον αρχοντα του χρονου και το Palkia αρχοντα του διαστηματος!!
-Cynthia:Ωχ οχι...
-Rowan:Nα παρει!!
-Dawn:Μπραβο παιδια!!Τους κερδισαμε!!
-Saturn:Μπορει να κερδισατε αλλα οι πυλες ανοιξαν..!Toxicroak,Crobat,Bronzor γυριστε!
-Mars:Purugly,Golbat επιστροφη!
-Jupiter:Ωχ οχι!!Τι ειναι αυτη η δινη???
-Rowan:Tα θρυλικα ποκεμον.....εμφανιστηκαν!
-Looker:Tα ποκεμον κινδυνευουν!Γρηγορα βαλτε τα μεσα στις pokeballs
-Dawn:Blastoise Togekiss επιστροφη!
-Nick:Charizard,Mothim επιστροφη!
-Dean:Grotle γυρισε!
-Jeffrey:Κι εσυ Roserade!
-Αlf:Sceptile,Monferno γυριστε!
-Cynthia:Garchomp γυρισε!
-Richie:Αφου δεν μπορουμε να χρησιμοποιησουμε τα ποκεμον μας,τοτε μπορω να βοηθησω εγω!
-Cynthia:Πως θα το κανεις αυτο??
-Richie:Το Dialga και το Palkia φαινονται θυμωμενα επειδη εξαναγκαστηκαν να ερθουν στη διασταση μας!Αν τα αιχμαλωτισω σαν πολεμιστης θα ηρεμησουν και τοτε θα τα στειλουμε πισω!!
-Dawn:Καλη ιδεα!
-Rowan:Ισως ειναι και η μοναδικη επιλογη που εχουμε τωρα...
-Jeffrey:Καλη τυχη!!!
-Nick:Θα τα καταφερεις Richie!
-Dean:Σωστα!!Δεν σε εστειλε τυχαια η ομοσπονδια!
-Alf:Kαντο!!
-Richie:Ωραια!!Πομπος αιχμαλωσιας!!Αιχμαλωσια ενεργη!!
..................................................................................................
-Richie:Να παρει,τα ποκεμον ειναι πολυ θυμωμενα...
-Cynthia:Προσπαθησε ξαναααα!
-Richie:Αιχμαλωσια ενεργη!!!
-Cyrus:ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!Ακομα και να καταφερετε να στειλετε αυτα τα ποκεμον πισω η διασταση του Giratina θα εχει ανοιξει!
-Dawn:Να παρει η αιχμαλωσια απετυχε!!
-Rowan:Η δινη μεγαλωνει,οι δυο διαστασεις αρχισαν να ενωνονται με τη δικη μας...
-Saturn: (Εχουν δικιο!Ισως ολο αυτο να ηταν λαθος)
-Νick:Τι θα κανουμε τωρα??
-Dean:Κοιταξτε!!!
-Jeffrey:Mesprit...Azelf...Uxie!
-Alf:Ηρθαν εδω για να βοηθησουν
-Rowan:Σωστα!!Αυτα τα ποκεμον μπορουν να σταματησουν το Palkia και το Dialga!
-Μars:Τωρα φαινονται πιο ηρεμα!Προσπαθησε ξανα!
-Saturn:Mars???Κι εσυ??
-Mars:Ηταν λαθος Saturn Μας τυφλωσε η εξουσια!
-Saturn:Παμε να φυγουμε απο εδω!
-Dawn:Το σκανε!
-Looker:Ας τους να φυγουν,δεν εχει σημασια πλεον αφου καταλαβαν τι εκαναν!
-Richie:Αιχμαλωσια ενεργη!!ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
-Alf:Να παρει!
-Nick:Εφτασε πολυ κοντα αυτη τη φορα
-Jeffrey:Αλλα δεν ηταν αρκετο και παλι!!
-Dean:Tι συμβαινει???Ανοιγει μια νεα πυλη...
-Dawn:Το Giratina.....Ωχ οχι...
-Cynthia:Ισως αυτη ειναι η ευκαιρια...αν ξυπνησει το Giratina θα αποδυναμωθουν τα Dialga και Palkia και τοτε θα τα αιχμαλωτισεις!
-Richie:Και τι θα γινει με το Giratina??
-Αlf:Θα το αντιμετωπισουμε επειτα!
-Richie:AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑ ΕΝΕΡΓΗ!ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
-Jeffrey:Κοιταξτε!!
-Dean:Επιασε!!!
-Rowan:Γρηγορα!Στειλτα πισω στη διασταση τους!
-Richie:Dialga-Palkia επιστρεψτε στις διαστασεις σας!!
..................................................................................................
-Nick:Τελεια!!Εφυγαν!!
-Dawn:Οπως εφυγαν και τα θρυλικα ποκεμον!
-Jeffrey:Τωρα δεν θα μπορεσει να ανοιξει τελειως η πυλη για το Giratina!εχασες Cyrus!
-Cyrus:Ετσι λες???Κοιταξε καλυτερα!
-Alf:Ωχ οχι!!!Η πυλη ανοιξε!!
-Νick:Ο κοσμος της παραμορφωσης
-Dawn:Αρχισε να μπαινει στο δικο μας κοσμο...
-Cyrus:Ναι!!
-Rowan:Μα τι κανει??
-Dean:Πηδηξε μεσα στη διασταση του Giratina
-Cynthia:Πρεπει να τον ακολουθησουμε!
-Richie:Σωστα!Πρεπει να βρουμε εκει μεσα το giratina και να το αιχμαλωτισουμε αλλιως αν βγει στο δικο μας κοσμο ακομα κι αν το αιχμαλωτισουμε δεν θα μπορεσουμε να το στειλουμε πισω,ειναι ο δημιουργος ολων...
-Alf:Εχεις δικιο Richie!
-Dawn:Θα ερθω μαζι!
-Cynthia:Κι εγω!
-Nick:Κι εγω φυσικα!
-Alf:Καθηγητα και Looker,θα ηταν καλυτερα αν μενατε εδω!
-Rowan:Ενταξει Alf!Καλη επιτυχια παιδια!
-Dean:Εγω κι ο Jeffrey θα μεινουμε μηπως γυρισουν οι διοικητες και δημιουργησουν προβληματα!
-Dawn:Isabela εσυ??
-Jupiter:Θα μεινω εδω....
-Alf:Ωραια λοιπον!!ΠΑΜΕ...........!!!!
Posted 19 May 2009 - 17:36
Επειτα απο ενα πολυ σκληρο αγωνα καταφεραμε να ελευθερωσουμε τα θρυλικα ποκεμον Mesprit,Azelf και Uxie,αλλα αυτο δεν εμποδισε το Cyrus να καλεσει το Dialga και το Palkia με σκοπο να ανοιξει η πυλη για το πραγματικο του στοχο το Giratina!Και ενω τα πραγματα φαινοταν εκτος ελεγχου αφου οι διαστασεις των θρυλικων ποκεμον καταπιναν τη δικη μας και εμεις ημασταν ανικανοι να χρησιμοποιησουμε τα ποκεμον μας,τα τρια θρυλικα ποκεμον εμφανιστηκαν και ετσι ο Richie καταφερε να αιχμαλωτισει τα μυθικα ποκεμον και να τα στειλει πισω στις διαστασεις τους!Και εκει που πιστευαμε πως ολα ειχαν τελειωσει αρχισε να ανοιγει η πυλη για τη διασταση του Giratina,το κοσμο της παραμορφωσης και ο Cyrus πηγε να βρει το ποκεμον!Η Cynthia,η Dawn,o Richie,o Nick κι εγω τον ακολουθησαμε προκειμενου να σταματησουμε μια και καλη αυτη τη τρελλα....
-Cynthia:Δεν φανταζομουν πως θα εβλεπα ποτε ολα αυτα τα θρυλικα ποκεμον μαζι,ποσο μαλλον το κοσμο της παραμορφωσης...
-Alf:Ειναι πολυ παραξενος κοσμος πραγματικα!
-Dawn:Ολα ειναι διαφορετικα!Τα χρωματα,το κλιμα το εδαφος μπορει τη μια στιγμη να ειναι απο κατω μας και μετα απο πανω μας!
-Nick:Πραγματικα ειναι πολυ παραξενα!
-Richie:Πρεπει να βρουμε γρηγορα το Cyrus και το Giratina αλλιως αυτος ο κοσμος θα ξεπηδησει στο δικο μας!
-Alf:Τουλαχιστον μπορουμε να χρησιμοποιησουμε τα ποκεμον μας εδω μεσα!
-Dawn:Σωστα!Χωρις δινες ειναι ολα καλα!!
-Cynthia:αυτο δεν το κανει πιο ευκολο!Το Giratina ειναι πανισχυρο!Πρεπει να προσεχουμε!
-Nick:σωστα!!
-Richie:Παιδια!Κοιταξτε!Ο Cyrus!
-Alf:Και οχι μονο αυτος!Το Giratina!
-Dawn:Γρηγορα παμε!!
-Alf:Τελειωσε Cyrus!Παρατα τα!
-Cyrus:Να παρει!Ακομα και εδω με ακολουθησατε...!!Αποκλειεται να με σταματησετε τωρα που ειμαι τοσο κοντα στο να επιτυχω αυτο που θελω!
-Cynthia:Στο να δημιουργησεις το νεο κοσμο???
-Cyrus:Ακριβως!
-Dawn:ΚΑι ποιος νομιζεις πως εισαι ωστε να αποφασιζεις για το αν ο κοσμος ειναι καλος η κακος,η αν αξιζει να σωθει η οχι???
-Cyrus:......
-Nick:Ο κοσμος μας μπορει να μην ειναι τελειος ομως αυτο που σκοπευεις να κανεις θα τον καταστρεψει δεν το βλεπεις???
-Cyrus:Εγω βλεπω μαχη ποκεμον!
-Nick:Νομιζεις πως μπορεις να νικησεις και τους 4 μας??
-Cyrus:Αξιζει τη προσπαθεια!!Weavile,Honchkrow,Rhyperior,Dusknoir,Porygon-Z και Μagnezone ωρα για μαχη!!
-Dawn:Αυτα ειναι τα ποκεμον του???Φαινονται πανισχυρα!
-Nick:Ειναι επειδη ειναι τελικες μορφες!Αυτο θα το κανει πιο δυσκολο!
-Alf:Ας τα τσεκαρουμε στο pokedex!!!
-Cynthia:ας τον νικησουμε για να παμε στο Giratina!
-Dawn:Εγινε!!Leafeon διαλεγω εσενα!
-Nick:Weavile πηγαινε!
-Cynthia:Milotic και Lucario ωρα για μαχη!
-Alf:Sceptile Gabite ωρα για μαχη!
-Cyrus:Δεν θα νικησετε!
-Alf:Νομιζεις!Δεν μπορεις να ελεγξεις και τα 6 σου ποκεμον με τη μια!
-Cyrus:Ετσι λες???Weavile χιονοθυελλα,Ηοnchkrow ουρανια επιθεση,Rhyperior κοψη πετρας,Dusknoir μπαλα σκιας,Porygon-Z υπερακτινα,Magnezone κανονι Zap!
-Richie:Προσεξτε!!!Ερχεται με πανισχυρες επιθεσεις!
-Cynthia:Lucario χτυπα το Weavile με σφαιρα αυρας,Milotic ακτινα παγου στο Honchkrow!
-Dawn:Leafeon κοψε τη μπαλα σκιας με φυλλο λεπιδα και μετα χτυπα το Dusknoir με μπαλα σκιας!
-Nick:Weavile ακτινα παγου στο Rhyperior!
-Alf:Sceptile καταιγιδα φυλλων στο Porygon-Z και Gabite χτυπα το Magnezone με επιθεση σκαψιμο!
-Cyrus:Ανοητα παιδια!Τα ποκεμον μου!!!!
-Cynthia:Στο ειπαμε πως δεν εισαι σε θεση να παλεψεις!
-Alf:Μπορει να ποκεμον σου να ειναι δυνατα αλλα τα δικα μας ειναι δυνατοτερα!
-Nick:Και οταν εχεις κινητρο να σωσεις το κοσμο αυτη η δυναμη μεγαλωνει!
-Dawn:γρηγορα παμε στο Giratina!!
-Cyrus:Να παρει...
-Alf:Richie η σειρα σου!!Αιχμαλωτισε το!
-Richie:Πομπος αιχμαλωσιας!!!Αιχμαλωσια ενεργη!!
...............................................................................
-Cynthia:Δεν πετυχε!!!
-Dawn:Προσπαθησε ξανα!
-Richie:Αιχμαλωσια Ενεργη!!!!
...............................................................................
-Cyrus:Γιατι προσπαθουν τοσο πολυ???
-Nick:Παλι τιποτα!!
-Richie:Πρεπει να το κουρασουμε!Επιτεθιτε του!
-Cynthia:Ωραια!Lucario σφαιρα αυρας,Milotic υδραντλια
-Alf:Sceptile καταιγιδα φυλλων,Gabite νυχι του δρακου
-Nick:Weavile σκοτεινος παλμος
-Dawn:Leafeon μπαλα σκιας!
-Richie:Δεν ειναι δυνατον!Το Giratina μοιαζει σαν να μην επαθε τιποτα!
-cynthia:Νομιζω πως το θυμωσαμε!Επιτιθεται!
-Alf:Σφαιρα αυρας???
................................................................................
-Dawn:ειστε ολοι καλα???
-Nick:Ναι αλλα τι σταματησε τη σφαιρα αυρας??
-Cynthia:Τρομερο!
-Alf:Το Gabite τη σταματησε με την αμυντικη του κινηση!!
-Cyrus:δεν ειναι δυνατον.....!Αυτα τα παιδια....!
-Cynthia:Φαινεται πως την αντεγραψε απο το Garchomp μου!
-Richie:Τα καταφερε προς το παρρον,αλλα ποσο θα αντεξει να κραταει τη σφαιρα στον αερα!!
-Alf:Το Gabite μπορει και θα τα καταφερει!!!
-Cynthia:Alf κοιταξε!!Το Gabite αρχισε να λαμπει!!
-Alf:Αυτο σημαινει οτι αρχισε να εξελισσεται???
-Dawn:Τελειο!!
-Nick:Παιδια επιτιθεται με ακομα μια σφαιρα αυρας!
-Alf:GABITE.....
-Νick:Δεν βλεπω τιποτα!
-Alf:Garchomp!!!Εξελιχθηκε!
-Cynthia:Κι οχι μονο αυτο!κραταει και τη δευτερη σφαιρα αυρας στον αερα!!
-Alf:Ωραια λοιπον!Richie ετοιμασου να το αιχμαλωτισεις!!!Garchomp στειλτες πισω τωρα!!!
-Dawn:Βρηκαν στοχο!!
-Nick:Το Giratina χτυπηθηκε!!
-Richie:Αιχμαλωσια ενεργη!!!ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
...............................................................................................................
-Cynthia:ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ!!!
-Alf:Μπραβο Richie!!!
-Dawn:NAI!!!
-Nick:Ημουν σιγουρος πως θα τα εβγαζες περα!!
-Richie:Χαρη στη βοηθεια του Garchomp τα καταφερα!!
-Alf:Μπραβο Garchomp ησουν τελειος!!!
-Cynthia:Νομιζω πως ηρθε η ωρα να φυγουμε!!Richie!!
-Richie:Giratina μπορεις να γυρισεις στη διασταση σου αφου μας στειλεις πισω στη γη!!!Σε ελευθερωνω!!
-Dawn:Πετυχαινει!!Μια πυλη ανοιγει!Βλεπω το βουνο Coronet!
-Nick:Παμε Γρηγορα!
-Cynthia:Ο Cyrus!
-Cyrus:Μη νοιαζεστε για μενα!Θα ειμαι καλα!Αποφασια να μεινω εδω!Ειδα πως εκανα ενα τρομερο λαθος!Φυγετε!
-Alf:MA!
-Cyrus:Porygon-Z ψυχισμος!
-Ολοι:ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
................................................................................................................
(Στο βουνο Coronet)
-Isabela:Τα παιδια!!!!
-Rowan:Τα καταφερατε!!!
-Looker:Μπραβο παιδια!!
-Dean:ημουν σιγουρος πως θα τα πηγαινατε καλα!!
-Jeffrey:Aφου ειχαν τη Cynthia και το Garchomp της μαζι ηταν βεβαιο!!
-Cynthia:Δεν ειναι δικο μου το Garchomp αυτο!
-Dean:Aλλα?
-Alf:δικο μου!!!
-Jeffrey:Ουαου!!
-Rowan:Φαινεται πως χασαμε πολλα!
-Dawn:Οχι πολλα!
-Nick:Αντιμετωπισαμε και νικησαμε το Cyrus και ο Richie αιχμαλωτισε το Giratina
-Looker:Ο Cyrus που ειναι??
-Richie:Εμεινε στο κοσμο της παραμορφωσης!Ειπε πως εκανε λαθος και μετα μας εδιωξε με μια επιθεση ψυχισμου!
-Looker:Προφανως θα εχει καποιο εναλλακτικο σχεδιο για να ξεφυγει απο εκει!
-Dawn:Ακομα κι ετσι να ειναι νομιζω πως καταλαβε τι πηγε να κανει οποτε θα τα παρατησει!
-Looker:Οπως ακριβως καταλαβαν και τα υπολοιπα μελη της ομαδας Galactic και εγκατελειψαν το βουνο Coronet σε λιγα λεπτα!!
-Ιsabela:Οπως και ο καθηγητης Charon!
-Alf:Και τωρα που σωσαμε το κοσμο τι κανουμε???
-Jeffrey:Συνεχιζουμε τις ζωες μας!!Μας μενουν ακομα 2 εμβληματα για το πρωταθλημα Sinnoh!!
-Alf:Σωστα!!!
-Dawn:Κι εμενα μια κονκαρδα!!
-Richie:Τωρα που το ανεφερες Dawn!Ακουσα πως θα γινει ενας διαγωνισμος κοντα στη πολη Snowpoint!
-Alf:Τελεια!!Εκει ειναι και το επομενο γυμναστηριο μου!!
-Dawn:Ωρα για τη τελευταια μου κονκαρδα!!
-Nick:Αρχισανε παλι!!!!!Εσυ Cynthia τι θα κανεις???
-Cynthia:Εγω θα παω τις σφαιρες Adamant και Lustrous καθως και τη μυθικη κοκκινη αλυσιδα,στη πολη Celestic οπου ανηκουν!!
-Rowan:Dean ηρθε η ωρα να γυρισουμε στη πολη Twinleaf!
-Dean:Τελεια!Τη πεθοιμησα!Παιδια ηταν πολυ ωραια να μαχομαστε διπλα διπλα!
-Jeffrey:Συμφωνω!!!!Παππου θελω να ερθω κι εγω!!Θελω ενα διαλειμμα πριν συνεχισω το ταξιδι μου!
-Rowan:Ενταξει!
-Alf:Καθηγητα θα γυρισετε και εμας στη πολη Canavale???Πρεπει να παρουμε το πλοιο για τη πολη Snowpoint!
-Rowan:Το λιγοτερο που μπορω να κανω ειναι αυτο για τη βοηθεια που προσφερατε!
-Nick:τελεια!Looker εσυ τι θα κανεις??
-Looker:θα συνεχισω το ταξιδι μου!Ποτε δεν ξερεις που θα χτυπησει το κακο!!!
-Dawn:Εσυ Richie???
-Richie:Θα πρεπει να γυρισω στο Fiorre ,να κανω αναφορα για τη τελευταια κριση!Αλλα να ξερετε πως θα ειμαι εδω στο Μεγαλο Φεστιβαλ και το πρωταθλημα Sinnoh!!
-Alf:Τελεια!!
-Dawn:Αυτο αφηνει εσενα Isabel!Τι θα κανεις τωρα που η ομαδα Galactic διαλυθηκε???Τωρα δεν σε αναγκαζει κανεις να ακολουθησεις εντολες!
-Alf:Τελικα πως σε αναγκαζανε,δεν μας ειπες???
-Isabela:Οταν με βρηκε ο Cyrus ημουν μονη και δεν ηξερα πολλα για τα ποκεμονΜολις ξεκιναγα το ταξιδι μου για να γινω μεγαλη συντονιστρια!Ημουν πολυ μικρη τοτε και ο cyrus με πηρε υπο τη προστασια του...!Οποτε επρεπε να κανω οτι μου λεει γιατι μου χτυπαγε εκεινη τη φορα που με βοηθησε!Στην αρχη μου αρεσε,αλλα επειτα ειδα ποσα ειχα χασει και πως οτι σκοπευε να κανει ηταν τρελο!Τωρα για πρωτη φορα μετα απο τοσα χρονια εχω τη ζωη στα χερια μου!Μπορω να ασχοληθω με τους διαγωνισμους!
-Nick:Δεν θα το φανταζομουν ποτε!!
-Dawn:ελα μαζι μας τοτε!!!Παιδια δεν εχετε προβλημα???
-Alf:ΟΧι φυσικα!
-Nick:Ναι ελα!!!
-Dawn:Θα δεις πολλους συντονιστες στον επομενο διαγωνισμο και στο Μεγαλο Φεστιβαλ και ισως επειτα μπορεσεις να συνεχισεις μονη σου!!
-Isabela:Ευχαριστω Dawn!!!Θα ερθω!!
-Dawn:Τελεια!!
Και καπως ετσι καταφεραμε να αποτρεψουμε μια μεγαλη κριση που απειλουσε το κοσμο μας!Σωζοντας τα τρια θρυλικα ποκεμον αρχικα και επειτα αιχμαλωτιζοντας το Dialga,το Palkia και τελικα το Giratina,ανατρεψαμε τα πανουργα σχεδια της ομαδας Galactic!Ποιος θα μας το ελεγε οτι θα συναντουσαμε τοσα ποκεμον που εμφανιζονται στη μυθολογια πως θα σωζαμε το κοσμο ολοι μαζι και πως θα συνταξιδευαμε με ενα πρωην μελος της ομαδας που δημιουργησε τοσα προβληματα!!!Τωρα ολοι μας επιστρεφουμε στους στοχους,στα ονειρα μας,στα σπιτια μας και στους προορισμους μας με νεους φιλους και νεες συντροφιες...!!!!
Posted 19 May 2009 - 17:38
47.Backtothebasics....!!!
48.Παγωμενοι Φιλοι!!!
Edited by Rihardil, 19 May 2009 - 18:36.
Posted 20 May 2009 - 07:25
Μια νεα μερα ξημερωνει,εχωντας πλεον αφησει στο παρελθον την τελευταια μας περιπετεια με τα θρυλικα ποκεμον,καθως πλεον βρισκομαστε πισω στη πολη Canavale προκειμενου να παρουμε το πλοιο για τον επομενο προορισμο μας,την πολη Snowpoint!!Ωστοσο το επομενο πλοιο ειναι σε αρκετη ωρα και για αυτο αξιοποιουμε αυτη την ωρα με λιγη εκπαιδευση!!
-Dawn:Ελα Isabela!!Πρεπει να συγκεντρωθεις!!Θυμησου σε ενα διαγωνισμο ποκεμον πρεπει το ποκεμον σου να φαινεται ωραιο!!Να αναδεικνυεται η πραγματικη του φυση...!Δες το Leafeon και το Blastoise!!!Προσπαθησε αλλη μια φορα!
-Isabela:Ωραια!!Ambipom συγκεντρωσε ολα τα αστερακια σε ενα σημειο!!
-Nick:Τελειο!Δημιουργηθηκε ενα τεραστιο αστερι!
-Isabela:Τωρα Ambipom,σπαστο με εστιασμενη γροθια!
-Dawn:Ετσι μπραβο!!Αυτο εννοω!
-Isabela:Ευχαριστω Dawn!Με εχεις βοηθησει πολυ με ολα αυτα που μου εχεις πει!!
-Nick:Φαινεται!!Εχεις βελτιωθει πολυ!!
-Isabela:Ευχαριστω!!
-Dawn:Λοιπον!!Το Ambipom Μπορει να τα παει καλα τοσο στο πρωτο οσο και στο δευτερο γυρο ενος διαγωνισμου αφου κανει πολυ ωραιες παρουσιασεις και ειναι δυνατο!!To Skuntank κανει περισσοτερο σαν το δυνατο σου οπλο,αρα θα χρησιμευε πολυ σε ενα δευτερο γυρο,ενω το carnivine θα ηταν συνετο να το χρησιμοποιεις στο πρωτο γυρο!!
-Isabela:Θα το θυμαμαι!!Ο Alf που ειναι??
-Dawn:Εξασκειται με το Garchomp του!!Τωρα που εξελιχθηκε ο Alf θελει να μαθει να ελεγχει ολες τις επιθεσεις του!
-Alf:Garchomp ξεθαψε αυτο το βραχο με σεισμο και μετα χτυπα τον με κοψη πετρας και μετα σπαστον με ορμη δρακου!!!
-Isabela:Αυτο μου εμοιασε σαν παρουσιαση διαγωνισμου!
-Dawn:Ηταν αρκετα καλος συνδυασμος!!Ο Alf εχει επηρεαστει απο τους διαγωνισμους που βλεπει και εχει λαβει μερος κι εχει δημιουργησει ενα νεο ειδος μαχητικου στυλ!!
-Nick:Σωστα!Δεν ειναι κατα μετωπο επιθεση,αλλα ουτε και ακριβως μαχη διαγωνισμου!
-Isabela:Καταλαβα!!
-Cynthia:Αυτο ηταν πολυ δυνατο Alf,το Garchomp σου γινεται ολο και καλυτερο!!Βλεπω προπονειστε...
-Isabela:Ναι!!
-Alf:ευχαριστω Cynthia!
-Dawn:Cynthia!!!
-Nick:Πως κι απο δω???
-Cynthia:Αφου επεστρεψα τις σφαιρες και την αλυσιδα στη Celestic αποφασισα να ερθω ως εδω για να σας συναντησω!Βλεπετε ηξερα πως θα περιμενετε το πλοιο και ειπα να ερθω να βοηθησω τον alf στο να δυναμωσει το Garchomp του!
-Alf:Τελεια!!Πως θα το κανουμε??
-cynthia:Θα σου μαθω μια καινουργια κινηση!Λεγεται μετεορο δρακου και ειναι η πιο ισχυρη επιθεση που μπορει να μαθει ενα ποκεμον τυπου δρακου και ειναι αρκετα ευκολο να διδαχτει!
-Dawn:Ουαου!!Πολυ καλο!!
-Isabela:Ακουγεται καλη ιδεα!
-Cynthia:Ωραια λοιπον!!Garchomp διαλεγω εσενα!!Garchomp θελω να μιμηθεις τη κινηση του ποκεμον μου!!
-Alf:Garchomp κανε οτι σου λεει η Cynthia!!
-Cynthia:Garchomp μετεορο δρακου!Τωρα σειρα σου Garchomp!!
-Alf:Ναι!!Εφτασε πολυ κοντα!!
-Cynthia:Ωραια λοιπον!Ας το κανουμε αλλη μια φορα!Garchomp μετεορο δρακου!
-Alf:Garchomp μετεορο δρακου κι εσυ!!
-Nick:χαχαχαχαχα!Αυτο το Garchomp ειναι το κατι αλλο!Σχεδον τα καταφερε!
-Cynthia:Mε λιγη εξασκηση ακομα θα τα καταφερετε πολυ συντομα Alf!!
-Alf:Ευχαριστουμε Cynthia!!
-Cynthia:Λοιπον,το πλοιο θα ειναι σε λιγο εδω,τι θα λεγατε για ενα γρηγορο φαγητο??
-Alf:Μεσα!!
-Dawn:Κι εγω!!
-Isabela:Ας φαμε!!
-Nick:Εγω δεν πλενω τα πιατα!!!
...................................................................................................................
-Cynthia:Τα πραγματα ειναι καπως διαφορετικα οσον αφορα το τιτλο του πρωταθλητη!
-Alf:Δηλαδη??
-Cynthia:Καταρχην εχουμε το πρωταθλημα Sinnoh!!Οποιος καταφερει να το κερδισει γινεται πρωταθλητης και αποκτα το δικαιωμα να προκαλεσει τους 4 καλυτερους του Sinnoh!
-Isabela:Εχω ακουσει για αυτους!Εννοεις τον Aron τον ειδικο στα ποκεμον ζουζουνια,την Bertha ειδικη στα ποκεμον τυπου εδαφους,τον Flint ειδικο στα ποκεμον φωτιας και ειναι ακομα ενας αλλα δεν θυμαμαι...
-Nick:Και ο Lucian ειδικος στα ποκεμον τυπου τηλεπαθειας!
-Cynthia:Ακριβως αυτοι!!Οποιος καταφερει να κερδισει αυτους τους 4 αποκτα το δικαιωμα να αντιμετωπισει εμενα τη πρωταθλητρια του Sinnoh για τον τιτλο,αλλα αν κερδισει πρεπει να μεινει στο Sinnoh και να δεχεται καθε προκληση!
-Alf:Καταλαβα!!
-Dawn:Θα ειναι δυσκολο να παραμενεις και να δεχεσαι προκλησεις!
-Cynthia:Oχι ιδιαιτερα!!Ειναι ωραιο!!
-Alf:Cynthia τι θα ελεγες για μια φιλικη μαχη???Τοσο καιρο δεν μας δοθηκε η ευκαιρια...
-Cynthia:Με μεγαλη μου χαρα Alf!!
-Nick:Ωραια λοιπον εγω θα ειμαι ο διαιτητης!!
-Cynthia:Να πουμε 3 με 3???Οποιος χασει 2 στις 3 μαχες κερδιζει!!
-Alf:Εγινε!!
-Dawn:Πραγματικη μαχη αναμεσα σε δυο πρωταθλητες!!Τελειο!
-Isabela:Εχω καιρο να δω μια πραγματικη μαχη!!
-Νick:Ειστε ετοιμοι???Ξεκινηστε!!
-Cynthia:Gastrodon διαλεγω εσενα!!
-Alf:Sceptile διαλεγω εσενα!!
-Isabela:Καλη επιλογη αφου εχει πολυ πλεονεκτημα!
-Dawn:Συν οτι ο Sceptile ειναι το πρωτο ποκεμον του Alf!!
-Cynthia:Gastrodon κοψη πετρας!
-Alf:Sceptile αποφυγε το και χτυπα με φυλλο λεπιδα!
-Cynthia:OOOO!Gastrodon!alf το Sceptile σου ειναι πραγματικα γρηγορο και δυνατο,οχι μονο απεφυγε την επιθεση μου αλλα επιτεθηκε και στο Gastrodon με μια πολυ δυνατη επιθεση!!Αλλα θα χρειαστεις περισσοτερα απο αυτο για να κερδισεις!Gastrodon βομβα αποβλητων!
-Alf:Sceptile μπλοκαρε τα με ψαλιδια-Χ!
-Dawn:Καλος ελιγμος!
-Cynthia:Gastrodon ακτινα παγου!
-Alf:Sceptile!!Ωστε η βομβες ηταν προσποιηση!Πολυ καλα Cynthia!!
-Isabela:Τι μαχη!!!
-Cynthia:Τωρα Gastrodon οσο ειναι κατω,χτυπα με κοψη πετρας!
-Alf:Sceptile αντεπιθεση με καταιγιδα φυλλων!
-Cynthia:Κι αλλος ελιγμος!Μπορει να γλυτωσες το Sceptile σου αλλα μονο με την αμυνα δεν θα κερδισεις!
-Alf:Εχεις δικιο!!Sceptile τωρα!Πλησιασε και χτυπα με καταιγιδα φυλλων!
-Cynthia:Gastrodon ακτινα παγου!!
-Isabela:Δεν βλεπω τιποτα!
-Dawn:Νομιζω πως ο Sceptile στεκεται ακομα!!
-Nick:Το Gastrodon ειναι ανικανο για μαχη!
-Cynthia:Gastrodon μπραβο!!Ησουν εξαιρετικος αντεξες πολυ παρα τα δυνατα χτυπηματα γυρισε!
-Alf:Μπραβο Sceptile!!Sceptile???
-Nick:Το Sceptile ειναι ανικανο για μαχη επισης!
-Dawn:Τι ηταν αυτο??
-Isabela:Οι ακτινες παγου εκαναν περισσοτερη ζημια απο οτι φανηκε!!
-Nick:Εχουμε διπλο Ko!
-Cynthia:Οχι Nick!To Gastrodon επεσε πρωτο,αρα η νικη παει στον Alf!!Ας συνεχισουμε τωρα!!Lucario διαλεγω εσενα!!
-Αlf:Εγινε!Sceptile επεστρεψε!!Monferno διαλεγω εσενα!!
-Cynthia:To Monferno ε???Το περιμενα!!
-Alf:Monferno φλεγομενη ροδα!
-Cynthia:Lucario δεξου το και πετα το μακρια!
-Dawn:ΟΟΟ!Το δεχτηκε και πεταξε το Monferno κατω!!Δεν επηρεαστηκε καθολου απο τη φωτια παρα τον ατσαλενιο τυπο του!
-Isabela:Αυτο το Lucario ειναι πολυ δυνατο!
-Alf:Monferno γροθια mach
-Cynthia:Lucario ορμη με κοκαλο!
-Alf:Monferno φλογοβολο!
-Cynthia:Lucario σφαιρα αυρας!!
-Alf:Monferno οχι!!!!
-Nick:To Monferno ειναι ανικανο για μαχη!Το σκορ ειναι 1-1!
-Alf:Monferno γυρισε!Αυτη η σφαιρα αυρας ειναι πολυ δυνατη,εκοψε το φλογοβολο στη μεση και χτυπησε!!
-Isabela:Πραγματι!!
-Cynthia:Ευχαριστω Alf!!Τωρα η τελευταια μαχη!Garchomp παμε!
-Alf:Garchomp διαλεγω εσενα!!
-Dawn:Αυτο θα εχει ενδιαφερον!
-Alf:Garchomp μετεορο δρακου!
-Isabela:Πετυχε!!!
-Cynthia:Garchomp αποφυγε το και μετα χτυπα με ορμη δρακου!!!
-Alf:Μα πως???Garchomp!!
-Dawn:Εκανε αρκετη ζημια στο Garchomp του Alf...
-Cynthia:Garchomp δοντι φωτιας!
-Alf:Garchomp κοψη πετρας!
-Cynthia:Garchomp οχι!
-Alf:Garchomp μετεορο δρακου!
-Cynthia:Garchomp αποφυγε το και χτυπα με σεισμο!
-Alf:Garchomp πηδα και επειτα χρησιμοποιησε μετεορο δρακου!
-Dawn:Παλι??
-Isabela:Ειναι επειδη ο alf του πηρα τον αερα!
-Cynthia:Garchomp οχι!!!!
-Dawn:Το πετυχε!!
-Cynthia:Garchomp ορμη δρακου!
-Isabela:Μα πως???
-Dawn:Τι???
-Alf:Επρεπε να ηταν κατω...!Garchomp..
-Cynthia:Garchomp τελειωσε με μετεορο δρακου!
-Alf:Garchomp.....
-Nick:To Garchomp του Alf ειναι ανικανο για μαχη και ο νικητης ειναι η Cynthia!!
-Ιsabela:Και πανω στην ωρα!Μολις ηρθε το καραβι!!!
-SIN07:Παρακαλουνται οι ταξιδιωτες για τη πολη Snowpoint να επιβιβαστουν συντομα!!!
-Alf:Garchomp ησουν τελειος γυρισε!!
-Cynthia:Alf ηταν πολυ ωραιος αγωνας!Παλεψες πολυ καλα!Απλα το παρακανες λιγο με το μετεορο δρακου!Θυμησου!!Η συγκεκριμενη επιθεση ειναι σαν την υπερθερμανση,δηλαδη γινεται πιο πολυ αδυναμη οσο πιο πολλες φορες χρησιμοποιηθει!
-Alf:Καταλαβα!Ετσι την αντεξε το Garchomp σου!
-Cynthia:Ακριβως!Επισης,αυτη η επιθεση μπορει ευκολα να αστοχησει για αυτο να τη χρησιμοποιεις συνετα!!
-Alf:Σε ευχαριστω πολυ Cynthia,θα το εχω στο μυαλο μου!
-Cynthia:Και τωρα φυγετε γιατι θα χασετε το καραβι!!!
-Alf:Εγινε!!Cynthia αντιο και σε ευχαριστω!!!
-Dawn:Θα τα ξαναπουμε!!!
-Nick:Γειαα!!!
-Isabela:Αντιο Cynthia!!!Ευχαριστουμε για το γευμα!
-Cynthia:Αντιο παιδια!Καλο ταξιδι!!!
Κι ετσι μετα απο ενα καταπληκτικο γευμα μια καταπληκτικη μαχη ακολουθησε που μπορει να κατεληξε σε ηττα αλλα μου εμαθε πολλα!!Τωρα με μια νεα πανισχυρη επιθεση και ενα νεο εξελιγμενο ποκεμον το επομενο εμβλημα θα ειναι παιχνιδακι...!!!
Posted 21 May 2009 - 22:06
Κανενας δεν ειπε πως ο δρομος προς τη πολη Snowpoint θα ηταν ευκολος,και δυστυχως για εμας,το πλοιο μας αφησε κοντα στην εξοδο απο το βουνο Coronet διοτι υπηρχε πολυ παγος στο νερο και δεν μπορουσε να φτασει τη πολη!Ετσι λοιπον,η Dawn,η Isabela,ο Nick και εγω επρεπε να διασχισουμε τον υπολοιπο-χιονισμενο-δρομο με τα ποδια!
-Dawn:Ελπππππππιζω ναααα αξιζζζζει οοοολη αυτη η ταλαιπωρια!!
-Alf:Κι εγω!Θελω να πιστευω πως θα κερδισεις στον επομενο διαγωνισμο και εγω στο επομενο γυμναστηριο!
-Nick:Παρα τα χοντρα ρουχα που πηραμε απο το πλοιο,εχουμε ξεπαγιασει!
-Isabela:MMMMΠΠΠΡΡΡ!Λογικο αφου ηρθαμε στο βορειοτερο ακρο της περιοχης!!!
-Dawn:Και πρρρρρος τα ππππου πηγαίνουμε??
-Nick:Στο κεντρο ποκεμον που βρισκεται ακριβως στη μεση της διαδρομης!Εκει μπορουμε να ξεκουραστουμε το βραδυ και μεχρι το τελος της αυριανης μερας θα ειμαστε στη πολη Snowpoint...
-Dawn:Λυστε μου μια,αααααααποριααα!Γιατι δεν τηλεμεταφερομαστε με τη βοηθεια του Kirlia του Alf απευθειας στη πολη Snowpoint??
-Isabela:Πολυ καλη ιδεα!Πως δεν την σκεφτηκαμε νωριτερα...
-Nick:Ναι...
-Alf:Εχετε δικιο!Ας προσπαθησουμε!!Kirlia διαλεγω εσενα!!!Kirlia μπορεις να μας τηλεμεταφερεις στη πολη Snowpoint??
-Dawn:Ωραια!!Παμε!
................................................................................................................
-Isabela:Τι εγινε??
-Alf:Ειμαστε ακομα εδω!!
-Isabela:Εμεις ναι!Ο Nick και η Dawn που βρισκονται???
-Alf:Κατι δεν παει καλα....
(καπου μεσα στο χιονισμενο τοπιο)
-Dawn:Αυτη δεν ειναι σιγουρα η πολη Snowpoint!Ειμαι ακομα μεσα στο χιονι και ειμαι μονη μου!Μα που ειναι τα παιδια???ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!Μα τι στο καλο ηταν αυτο???Φανηκε σαν ακτινα παγου...
-Geo:Ηταν οντως ακτινα παγου!Ενα Snorunt επιτιθεται!
-Dawn:Snorunt???Παει καιρος απο τοτε που επιασα ενα ποκεμον και τυγχανει το Snorunt να ηταν η τελευταια αποτυχημενη προσπαθεια μου πισω στο Μεγαλο Βαλτο!Ωραια λοιπον!Wormadam διαλεγω εσενα!!!
-Geo:Προσεξε επιτιθεται με ακτινα παγου ξανα!
-Dawn:Wormadam προστασια!!!Ωραια!Τωρα αντεπιθεση με μεταλλικο κεφαλι!
-Geo:Ωραιο χτυπημα!
-Dawn:Wormadam κρυμμενη δυναμη!!
-Geo:παγωμενα θραυσματα??Αυτο το Snorunt ειναι πολυ καλο!
-Dawn:Αυτη η αποκρουση ηταν εκπληκτικη,σχεδον σαν μια μαχη διαγωνισμου!
-Geo:Μια μπαλα σκιας ερχεται...
-Dawn:Wormadam ας τελειωνουμε,στειλτην πισω με ψυχισμο!Τωρα αποτελειωσε το με μεταλλικο κεφαλι!!
-Geo:Τι συνδυασμος!
-Dawn:Pokeball φυγαμε!!!!!
(Πισω στον Alf και την Isabella)
-Isabela:Δεν καταλαβαινω τι συμβαινει!!
-Alf:Φαινεται πως το Kirlia δεν μπορει να τηλεμεταφερθει....
-Isabela:Alf προσεξε ενα κομματι παγου ερχεται κατα πανω σου
-Alf:Kirlia διωξτω μακρια με συγχηση...
-Isabela:Τιποτα???
-Αlf:ΑΑΑΑΑ
-Isabela:Skuntank φλογοβολο!!!
-Alf:Ευχαριστω Skuntank!Παρα τριχα!!Kirlia εισαι καλα???
-Isabela:Μια χαρα φαινεται!
-Alf:Ελα τωρα μη στεναχωριεσαι που δεν μπορεσες να χρησιμοποιησεις συγχηση!Ας δοκιμασουμε καποια αλλη κινηση!Διπλη ομαδα!
-Isabela:Τιποτα...
-Alf:Μαγικα φυλλα!
-Isabela:Ουτε αυτο επιασε!Φαινεται πως το Kirlia δεν μπορει να χρησιμοποιησει καμια απο τις επιθεσεις του!
-Alf:Ελα Κirlia!Δεν πειραζει!!Θα υπαρχει μια λυση για αυτο το προβλημα,πρωτα ομως ας βρουμε τα παιδια!Ε??
-Isabela:Παμε!!Λογικα θα πανε στο κεντρο ποκεμον οπως συμφωνησαμε!
-Alf:Σωστα!Ας ξεκινησουμε..
(Πισω στη Dawn)
-Dawn:Τα καταφερα!Αυτο το Snorunt εγινε δικο μου!Εχει και τα καλα του τελικα το χιονι!
-Geo:Μπραβο!Τα πηγες θαυμασια!
-Dawn:Γεια!Ευχαριστω για τη βοηθεια σου!Ειμαι η Dawn!
-Geo:Χαρηκα ειμαι ο Geo!Τι γυρευεις εδω εξω μονη σου?
-Dawn:Χαθηκα με τους φιλους μου και ψαχνω να τους βρω!Εσυ?
-Geo:Κι εγω μετα απο μια κατολισθηση χαθηκα με τη κοπελα μου και ψαχνω να τη βρω!Ας ψαξουμε μαζι!
-Dawn:Ξερεις που βρισκεται το κεντρο ποκεμον??Εκει θα εχουν παει ολοι αφου ο καιρος χειροτερευει!
-Geo:Εχεις δικιο,εκει πηγαιναμε κι εμεις πριν τη κατολισθηση!!
(Κοντα στο κεντρο ποκεμον)
-Nick:Παλι καλα που βρεθηκες εσυ Carla γιατι αλλιως θα ημουν ακομα χωμενος μεσα στο χιονι!
-Carla:χαχαχαχα!Ελα τωρα δεν ηταν και τιποτα!!Χαρηκα που βοηθησα!Συν οτι χαρη στο poketch σου ειμαστε πολυ κοντα στο κεντρο ποκεμον και θα ξανασυναντησω το Geo!!
-Nick:Παλι καλα!!ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!
-Carla:Aπο που ηρθε αυτη η ακτινα παγου??
-Nick:Δεν ξερω,αλλα παγωσε το poketch μου!
-Carla:Το βρηκα!!Απο αυτο εκει το Snover!Φαινεται πως θελει να παιξει μαζι μας..
-Nick:Μικρε κατεργαρη θα το πληρωσεις!!
-Carla:Το σκαει!
-Nick:Δεν προκειται!Πισω του γρηγορα!!Weavile πηγαινε!!
-Carla:Επιτιθεται με ξυλινο σφυρι!Αυτο το Snover ειναι πολυ δυνατο!
-Nick:Weavile νυχι της σκιας!
-Carla:Ωραια αντεπιθεση!
-Nick:Weavile σκοτεινος παλμος!Ναι!Κατευθειαν στο στοχο!
-Carla:Φαινεται πως δεν ηταν αρκετο!Φυλλα ξυραφι!
-Nick:Weavile παγωσε τα με ακτινα παγου και μετα σκοτεινος παλμος!
-Carla:Το πετυχε!
-Nick:Pokeball φυγε!!!
..............................................................................................................
-Carla:Τα καταφερες!!Μπραβο Nick!!
-Nick:Ευχαριστω!!
-Carla:Πως ειναι το poketch!
-Nick:Καλα,αλλα θελει ενα καλο στεγνωμα!Το καλο με αυτο το τρεξιμο ειναι οτι φτασαμε στο κεντρο ποκεμον επιτελους!!
-Dawn:Nick!
-Nick:Dawn...
-Geo:Carla!!!
-Carla:Χαιρομαι που εισαι καλα!!!
-Nick:Αχ μπλεχτηκα...
-Alf:Isabela,Kirlia τους βρηκαμε!!!
(Μεσα στο κεντρο ποκεμον)
-Alf:AA!Καταλαβα!Εσυ Dawn συναντησες τον Geo οταν σου επιτεθηκε το Snorunt το οποιο και επιασες και εσενα Nick σε εσωσε η Carla και επειτα επιασες το Snover!
-Nick:Ναι!
-Geo:Ηταν μια περιεργη μερα ειναι η αληθεια!
-Carla:Πραγματι!!Ειμαι πολυ κουρασμενη νομιζω πως θα παω να ξεκουραστω!Παιδια χαρηκα για τη γνωριμια και για τη βοηθεια!!
-Dawn:Κι εμεις!!
-Geo:Ερχομαι μαζι σου!Παιδια ευχαριστω για ολα!!Αντιο!!
-Nick:Γειααα!
-Dawn:Και τι συνεβει με εσενα και το Kirlia??
-Alf:Φαινεται πως το Kirlia δεν μπορει να εκτελεσει καμια επιθεση πλεον...
-Nick & Dawn:ΤΙ???
-Nick:Μα πως??
-Alf:Μακαρι να ηξερα!Αλλα θα το ξεπερασουμε μαζι!!Ετσι Kirlia???
-Dawn:Εχω μια ιδεα!Γιατι δεν τηλεφωνεις στο καθηγητα Rowan??Εκεινος εχει ενα Gardevoir,σωστα???Θα μπορεσει να σε βοηθησει!
-Alf:Καλη ιδεα Dawn!Αυτο θα κανω!!Kirlia,φυγαμε....
Ετσι μια παγωμενη μερα εφτασε στο τελος!!!Με δυο νεα ποκεμον στην οικογενεια μας και το Kirlia να απαιτει την προσοχη μου,το ταξιδι στη περιοχη Sinnoh συνεχιζεται.....
Posted 21 May 2009 - 22:08
Κανενας δεν ειπε πως ο δρομος προς τη πολη Snowpointθα ηταν ευκολος,και δυστυχως για εμας,το πλοιο μας αφησε κοντα στην εξοδο απο το βουνο Coronetδιοτι υπηρχε πολυ παγος στο νερο και δεν μπορουσε να φτασει τη πολη!Ετσι λοιπον,η Dawn,η Isabela,ο Nickκαι εγω επρεπε να διασχισουμε τον υπολοιπο-χιονισμενο-δρομο με τα ποδια!
-Dawn:Ελπππππππιζω ναααα αξιζζζζει οοοολη αυτη η ταλαιπωρια!!
-Alf:Κι εγω!Θελω να πιστευω πως θα κερδισεις στον επομενο διαγωνισμο και εγω στο επομενο γυμναστηριο!
-Nick:Παρα τα χοντρα ρουχα που πηραμε απο το πλοιο,εχουμε ξεπαγιασει!
-Isabela:MMMMΠΠΠΡΡΡ!Λογικο αφου ηρθαμε στο βορειοτερο ακρο της περιοχης!!!
-Dawn:Και πρρρρρος τα ππππου πηγαίνουμε??
-Nick:Στο κεντρο ποκεμον που βρισκεται ακριβως στη μεση της διαδρομης!Εκει μπορουμε να ξεκουραστουμε το βραδυ και μεχρι το τελος της αυριανης μερας θα ειμαστε στη πολη Snowpoint...
-Dawn:Λυστε μου μια,αααααααποριααα!Γιατι δεν τηλεμεταφερομαστε με τη βοηθεια του Kirliaτου Alfαπευθειας στη πολη Snowpoint??
-Isabela:Πολυ καλη ιδεα!Πως δεν την σκεφτηκαμε νωριτερα...
-Nick:Ναι...
-Alf:Εχετε δικιο!Ας προσπαθησουμε!!Kirliaδιαλεγω εσενα!!!Kirliaμπορεις να μας τηλεμεταφερεις στη πολη Snowpoint??
-Dawn:Ωραια!!Παμε!
-Isabela:Τι εγινε??
-Alf:Ειμαστε ακομα εδω!!
-Isabela:Εμεις ναι!Ο Nickκαι η Dawnπου βρισκονται???
-Alf:Κατι δεν παει καλα....
(καπου μεσα στο χιονισμενο τοπιο)
-Dawn:Αυτη δεν ειναι σιγουρα η πολη Snowpoint!Ειμαι ακομα μεσα στο χιονι και ειμαι μονη μου!Μα που ειναι τα παιδια???ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!Μα τι στο καλο ηταν αυτο???Φανηκε σαν ακτινα παγου...
-Geo:Ηταν οντως ακτινα παγου!Ενα Snoruntεπιτιθεται!
-Dawn:Snorunt???Παει καιρος απο τοτε που επιασα ενα ποκεμον και τυγχανει το Snoruntνα ηταν η τελευταια αποτυχημενη προσπαθεια μου πισω στο Μεγαλο Βαλτο!Ωραια λοιπον!Wormadamδιαλεγω εσενα!!!
-Geo:Προσεξε επιτιθεται με ακτινα παγου ξανα!
-Dawn:Wormadamπροστασια!!!Ωραια!Τωρα αντεπιθεση με μεταλλικο κεφαλι!
-Geo:Ωραιο χτυπημα!
-Dawn:Wormadamκρυμμενη δυναμη!!
-Geo:παγωμενα θραυσματα??Αυτο το Snoruntειναι πολυ καλο!
-Dawn:Αυτη η αποκρουση ηταν εκπληκτικη,σχεδον σαν μια μαχη διαγωνισμου!
-Geo:Μια μπαλα σκιας ερχεται...
-Dawn:Wormadamας τελειωνουμε,στειλτην πισω με ψυχισμο!Τωρα αποτελειωσε το με μεταλλικο κεφαλι!!
-Geo:Τι συνδυασμος!
-Dawn:Pokeballφυγαμε!!!!!
(Πισω στον Alfκαι την Isabella)
-Isabela:Δεν καταλαβαινω τι συμβαινει!!
-Alf:Φαινεται πως το Kirliaδεν μπορει να τηλεμεταφερθει....
-Isabela:Alfπροσεξε ενα κομματι παγου ερχεται κατα πανω σου
-Alf:Kirliaδιωξτω μακρια με συγχηση...
-Isabela:Τιποτα???
-Αlf:ΑΑΑΑΑ
-Isabela:Skuntankφλογοβολο!!!
-Alf:Ευχαριστω Skuntank!Παρα τριχα!!Kirliaεισαι καλα???
-Isabela:Μια χαρα φαινεται!
-Alf:Ελα τωρα μη στεναχωριεσαι που δεν μπορεσες να χρησιμοποιησεις συγχηση!Ας δοκιμασουμε καποια αλλη κινηση!Διπλη ομαδα!
-Isabela:Τιποτα...
-Alf:Μαγικα φυλλα!
-Isabela:Ουτε αυτο επιασε!Φαινεται πως το Kirliaδεν μπορει να χρησιμοποιησει καμια απο τις επιθεσεις του!
-Alf:Ελα Κirlia!Δεν πειραζει!!Θα υπαρχει μια λυση για αυτο το προβλημα,πρωτα ομως ας βρουμε τα παιδια!Ε??
-Isabela:Παμε!!Λογικα θα πανε στο κεντρο ποκεμον οπως συμφωνησαμε!
-Alf:Σωστα!Ας ξεκινησουμε..
(Πισω στη Dawn)
-Dawn:Τα καταφερα!Αυτο το Snoruntεγινε δικο μου!Εχει και τα καλα του τελικα το χιονι!
-Geo:Μπραβο!Τα πηγες θαυμασια!
-Dawn:Γεια!Ευχαριστω για τη βοηθεια σου!Ειμαι η Dawn!
-Geo:Χαρηκα ειμαι ο Geo!Τι γυρευεις εδω εξω μονη σου?
-Dawn:Χαθηκα με τους φιλους μου και ψαχνω να τους βρω!Εσυ?
-Geo:Κι εγω μετα απο μια κατολισθηση χαθηκα με τη κοπελα μου και ψαχνω να τη βρω!Ας ψαξουμε μαζι!
-Dawn:Ξερεις που βρισκεται το κεντρο ποκεμον??Εκει θα εχουν παει ολοι αφου ο καιρος χειροτερευει!
-Geo:Εχεις δικιο,εκει πηγαιναμε κι εμεις πριν τη κατολισθηση!!
(Κοντα στο κεντρο ποκεμον)
-Nick:Παλι καλα που βρεθηκες εσυ Carlaγιατι αλλιως θα ημουν ακομα χωμενος μεσα στο χιονι!
-Carla:χαχαχαχα!Ελα τωρα δεν ηταν και τιποτα!!Χαρηκα που βοηθησα!Συν οτι χαρη στο poketchσου ειμαστε πολυ κοντα στο κεντρο ποκεμον και θα ξανασυναντησω το Geo!!
-Nick:Παλι καλα!!ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!
-Carla:Aπο που ηρθε αυτη η ακτινα παγου??
-Nick:Δεν ξερω,αλλα παγωσε το poketchμου!
-Carla:Το βρηκα!!Απο αυτο εκει το Snover!Φαινεται πως θελει να παιξει μαζι μας..
-Nick:Μικρε κατεργαρη θα το πληρωσεις!!
-Carla:Το σκαει!
-Nick:Δεν προκειται!Πισω του γρηγορα!!Weavileπηγαινε!!
-Carla:Επιτιθεται με ξυλινο σφυρι!Αυτο το Snoverειναι πολυ δυνατο!
-Nick:Weavileνυχι της σκιας!
-Carla:Ωραια αντεπιθεση!
-Nick:Weavileσκοτεινος παλμος!Ναι!Κατευθειαν στο στοχο!
-Carla:Φαινεται πως δεν ηταν αρκετο!Φυλλα ξυραφι!
-Nick:Weavileπαγωσε τα με ακτινα παγου και μετα σκοτεινος παλμος!
-Carla:Το πετυχε!
-Nick:Pokeballφυγε!!!
..............................................................................................................
-Carla:Τα καταφερες!!Μπραβο Nick!!
-Nick:Ευχαριστω!!
-Carla:Πως ειναι το poketch!
-Nick:Καλα,αλλα θελει ενα καλο στεγνωμα!Το καλο με αυτο το τρεξιμο ειναι οτι φτασαμε στο κεντρο ποκεμον επιτελους!!
-Dawn:Nick!
-Nick:Dawn...
-Geo:Carla!!!
-Carla:Χαιρομαι που εισαι καλα!!!
-Nick:Αχ μπλεχτηκα...
-Alf:Isabela,Kirliaτους βρηκαμε!!!
(Μεσα στο κεντρο ποκεμον)
-Alf:AA!Καταλαβα!Εσυ Dawnσυναντησες τον Geoοταν σου επιτεθηκε το Snoruntτο οποιο και επιασες και εσενα Nickσε εσωσε η Carlaκαι επειτα επιασες το Snover!
-Nick:Ναι!
-Geo:Ηταν μια περιεργη μερα ειναι η αληθεια!
-Carla:Πραγματι!!Ειμαι πολυ κουρασμενη νομιζω πως θα παω να ξεκουραστω!Παιδια χαρηκα για τη γνωριμια και για τη βοηθεια!!
-Dawn:Κι εμεις!!
-Geo:Ερχομαι μαζι σου!Παιδια ευχαριστω για ολα!!Αντιο!!
-Nick:Γειααα!
-Dawn:Και τι συνεβει με εσενα και το Kirlia??
-Alf:Φαινεται πως το Kirliaδεν μπορει να εκτελεσει καμια επιθεση πλεον...
-Nick & Dawn:ΤΙ???
-Nick:Μα πως??
-Alf:Μακαρι να ηξερα!Αλλα θα το ξεπερασουμε μαζι!!Ετσι Kirlia???
-Dawn:Εχω μια ιδεα!Γιατι δεν τηλεφωνεις στο καθηγητα Rowan??Εκεινος εχει ενα Gardevoir,σωστα???Θα μπορεσει να σε βοηθησει!
-Alf:Καλη ιδεα Dawn!Αυτο θα κανω!!Kirlia,φυγαμε....
Ετσι μια παγωμενη μερα εφτασε στο τελος!!!Με δυο νεα ποκεμον στην οικογενεια μας και το Kirliaνα απαιτει την προσοχη μου,το ταξιδι στη περιοχη Sinnohσυνεχιζεται.....
Posted 21 May 2009 - 22:20
49.Kirlia----->Gallade----->Froslass????
50.Η Isabela και το εμβλημα του σταλαχτιτη!!!!
Posted 22 May 2009 - 23:06
Μια νεα μερα ξεκιναει καθως ο Nick,η Dawn,η Isabela και εγω βρισκομαστε στο κεντρο ποκεμον!Μενει μιση μερα δρομος ακομα μεχρι τη πολη Snowpoint και την μαχη μου για το επομενο εμβλημα αλλα και τον επομενο διαγωνισμο ποκεμον της Dawn!Ωστοσο στη δικη μας τη παρεα δεν υπαρχει χαμενος χρονος κι ετσι οσο ετοιμαζομαστε για να φυγουμε καποιοι απο εμας προπονουνται!
-Isabela:Skuntank!!Αλλη μια φορα,φλογοβολο!
-Dawn:Snorunt απο φυγε το και ριξε μπαλα σκιας!
-Isabela:Skuntank αποφυγε το!Hey Dawn!Aυτο το Snorunt ειναι το κατι αλλο!Πολυ δυνατο!!
-Dawn:Ευχαριστω!Νομιζω πως ειναι αρκετο για την ωρα!Ετσι Snorunt???
-Nick:Δε φαινεται να χαιρεται που τελειωσε!!χαχαχα!!Λοιπον ωρα να φυγουμε!
-Isabela:O Alf μιλησε με το καθηγητη Rowan για το Κirlia???
-Nick:Ναι χθες το βραδυ!!
-Dawn:Και τι συνεβει??
-Alf:Θα σας πω εγω!Ο καθηγητης ειπε πως ειναι κατι παροδικο παρα ανησυχητικο!Το Kirlia καταναλωσε πολυ ενεργεια με τις τηλεμεταφορες τοτε με την ομαδα Galactic αφου τηλεμετεφερε αρκετα ατομα κι ετσι χρειαζεται λιγο χρονο για να επαναφορτισει τις μπαταριες του!
-Dawn:Ωραια τοτε!!!
-Alf:Το θεμα ειναι οτι αισθανομαι υπευθυνος.Αν ηξερα τι θα γινοταν δεν θα εβαζα το Kirlia να κουραστει τοσο!!
-Isabela:Ελα Alf!!Που να φανταστεις οτι κατι τετοιο μπορει να ειχε αυτα τα αποτελεσματα!Ειμαι σιγουρη πως το Kirlia το ξερει αυτο!
-Dawn:Σιγουρα!Ο Alf φερεται με πολυ αγαπη στα ποκεμον του!
-Nick:Πραγματι!!Αφου ολα ειναι καλα,μπορουμε να ξεκινησουμε για τη πολη Snowpoint???
-Alf:Φυγαμε!!
(Στη λιμνη Acuity)
-Dawn:Παιδια!!Κουραστηκα!Μπορουμε να κανουμε ενα διαλειμμα για φαγητο??
-Nick:Θα ηταν καλη ιδεα!Αλλα που θα κατσουμε με τοσο χιονι???
-Alf:Εδω ειναι η λιμνη Acuity,το χιονι δεν ειναι τοσο πυκνο και το κρυο εχει κοψει και με λιγη βοηθεια απο τα ποκεμον μας μπορουμε να κατσουμε για λιγο!
-Dawn:Σωστα!Για να μη κρυωνω εγω,φαντασου!
-Isabela:Ωραια λοιπον!!Βγειτε ολοι εξω,ωρα για φαγητο!
-Dawn:Σωστα!Και τα ποκεμον θα πεινανε!!Blastoise,Wormadam,Leafeon,Togekiss,Snorunt Παμε!
-Nick:Charizard,Weavile,Mothim,Gastrodon,Snover βγειτε εξω!
-Alf:Sceptile,Drapion,Monferno,Floatzel,Garchomp και Kirlia ωρα για μασα!
-Nick:Charizard λιωσε το χιονι με το φλογοβολο σου!
-Αlf:Monferno βοηθησε το Charizard!!
-Dawn:Τελεια τωρα εχουμε που να κατσουμε!!!
-Isabela:Ωρα για να μαγειρεψουμε!!!
........................................................................................................
-Alf:Ηταν πολυ ωραιο!!Μπραβο Isabela!
-Isabela:Ευχαριστω παιδια!!
-Dawn:αρεσε και στα ποκεμον!
-Nick:Eτσι φαινεται!!
-Jeffrey:Επιτελους σας βρηκα!!
-Oλοι:Jeffrey???
-Jeffrey:Oλοκληρος!Σας ψαχνω απο χθες και επιτελους σας συναντησα!
-Alf:Εγινε κατι Jeffrey???
-Jeffrey:Ο παππους μου,μου ειπε τι συνεβει με το Kirlia και με εστειλε να σε βοηθησω!!
-Alf:Nα με βοηθησεις???Πως??Θα δωσουμε επιτελους μαχη??
-Jeffrey:Θα δωσουμε,αλλα αφου αποκαταστησουμε το Kirlia!!
-Dawn:Τι εννοεις Jeffrey?
-Jeffrey:Ο παππους μου κατεληξε στο συμπερασμα πως αν το Kirlia εξελιχθει οι επιθεσεις του θα αποκατασταθουν!
-Nick:Να εξελιχθει ε??Δεν θα το σκεφτομουν ποτε!
-Isabela:Ναι αλλα απο οσο ξερω το Kirlia μπορει να εξελιχθει ειτε σε Gallade ειτε σε Gardevoir!
-Jeffrey:Σωστα!Αλλα δεν ειναι τοσο απλο!Ενα Kirlia οποιουδηποτε φυλλου,μπορει να εξελιχθει σε Gardevoir επειτα απο την εμπειρια της μαχης!Αλλα ενα αρσενικο Kirlia οπως αυτο του Alf μπορει να εξελιχθει σε Gallade αν εκτεθει σε πετρα της αυγης!
-Nick:Α!καταλαβα τι εννοεις!!Ειναι οπως η εξελιξη του Snorunt!
-Dawn:Ε??
-Nick:Το Snorunt μπορει να εξελιχθει σε Glalie μετα απο την εμπειρια πολλων μαχων αλλα ενα θυληκο Snorunt οπως το δικο σου,αν εκτεθει σε πετρα χαραυγης θα εξελιχθει σε Froslass!
-Dawn:ΠΡωτο!!!
-Jeffrey:Μια αμεση εξελιξη θα ελυνε το προβλημα του Kirlia,εχετε καποια πετρα χαραυγης??
-Dawn:Ναι!!Εχουμε καποιες απο ενα τουρνουα σε ενα εστιατορειο!
-Jeffrey:Ωραια λοιπον!!Alf αν συμφωνεις κι εσυ και το Kirlia τοτε μπορεις να προχωρησεις και επειτα θα εχω τη τιμη να αντιμετωπισω πρωτος το Gallade σου!!
-Alf:Kirlia τι λες???
-Nick:Νομιζω πως αυτο σημαινει ναι!!
-Alf:Ωραια λοιπον!!
-Jeffrey:Ασε τη πετρα κατω και Kirlia πλησιασε!
-Alf:Αρχισε να εξελισσεται!!!
-Dawn:Snorunt τι κανεις???
-Nick:Αγγιξε κι εκεινο τη πετρα!
-Isabela:Τι συμβαινει τωρα???
-Jeffrey:Να και κατι που δε βλεπεις καθε μερα!Και το Kirlia και το Snorunt αγγιξαν τη πετρα και εξελιχθηκαν ταυτοχρονα!
-Dawn:Froslass???
-Alf:Gallade!!Για να δουμε το pokedex!
-Νick:Φαινεται πως το Snorunt ακουσε προσεκτικα το θεμα της εξελιξης και ηθελε να εξελιχθει κι εκεινο!!
-Dawn:εμενα δε με χαλαει!Τωρα θα κερδισω σιγουρα στον επομενο διαγωνισμο!!
-Alf:ενδιαφερουσες επιθεσεις!!!
-Jeffrey:Α!Dawn τωρα που το ανεφερες πρεπει να σου πω πως ο επομενος διαγωνισμος ειναι διπλος και ειναι σε 3 μερες!!
-Alf:Σε 3 μερες??Τελεια!Θα παμε πρωτα στο γυμναστηριο!
-Dawn:Διπλος???Τελεια!Ανυπομωνουσα απο το Kanto για εναν διπλο διαγωνισμο!!
-Isabela:Θα τα πας καλα!!
-Jeffrey:Alf θα δωσουμε μαχη???
-Αlf:Φυσικα!!3 εναντιον 3??
-Jeffrey:Εγινε!!
-Νick:Θα διαιτητευσω!!
-Jeffrey:Περιμενα απο το σταδιο Oreburgh για αυτη τη στιγμη!!Staraptor πηγαινε!!
-Alf:Κι εγω!!Garchomp διαλεγω εσενα!!
-Jeffrey:Εξυπνη επιλογη για μαχη στον αερα!Staraptor κοντινη δραση!
-Alf:Garchomp αποφυγε το και χρησιμοποιησε ορμη δρακου!
-Jeffrey:Staraptor!!!Πολυ δυνατο ποκεμον!!Staraptor αεροπορικος ασσος!
-Dawn:Ο Alf δεν μπορει να αποφυγει αυτη την επιθεση!
-Alf:Garchomp δεξου το!
-Jeffrey:Staraptor γενναιο πουλι
-Isabela:Αυτη η επιθεση!Πανισχυρη!
-Alf:Garchomp κοψη πετρας!
-Jeffrey:Staraptor!
-Alf:Garchomp αποτελειωσε το με μετεωρο δρακου!
-Jeffrey:Staraptor.....οχι!
-Nick:To Staraptor ειναι ανικανο για μαχη!
-Jeffrey:Πολυ καλα Alf!!Staraptor γυρισε ησουν τελειος!!
-Alf:Ευχαριστω Jeffrey!Garchomp γυρισε!!Drapion διαλεγω εσενα!
-Jeffrey:Roserade παμε!
-Αlf:Drapion δοντι του παγου!
-Jeffrey:Roserade ηλιολουστη μερα!
-Dawn:Ωχ οχι!Αυτη η επιθεση αποδυναμωνει τις επιθεσεις παγου και νερου και ενισχυει τις επιθεσεις φωτιας!
-Isabela:Αυτο σημαινει οτι μπορει να χτυπησε το δοντι παγου,αλλα δεν εκανε ζημια!
-Alf:Να παρει!
-Jeffrey:Roserade μπαλα καιρου!
-Αlf:Drapion...
-Dawn:Χρησιμοποιουσα κι εγω αυτη τη τακτικη στο μεγαλο φεστιβαλ!ειναι πολυ καλος συνδυασμος!
-Isabela:Ναι γιατι η μπαλα καιρου ενισχυεται απο την ηλιολουστη μερα!
-Jeffrey:Απο σενα τη πηρα!!Roserade μπαλα καιρου ξανα!
-Alf:Drapion αποφυγε......Να παρει ηταν πολυ γρηγορο!
-Jeffrey:Τελειωσε με ηλιακη ακτινα!
-Alf:Drapion σηκω και μπλοκαρε με σταυρωτο δηλητηριο!
-Nick:To Drapion ειναι ανικανο για μαχη!
-Dawn:Αυτο ειναι ηταν πολυ δυνατο!
-Alf:Αυτο το Roserade ειναι πολυ καλο!Μπραβο Jeffrey!!Drapion γυρισε!!Τελεια!!
-Jeffrey:Σε ευχαριστω!Roserade γυρισε!Μunchlax παμε!
-Alf:Και τωρα!!Gallade παμε!!
-Jeffrey:Munchlax ηλιακη ακτινα
-Alf:Mα πως την εκτελεσε τοσο γρηγορα!
-Dawn:Η ηλιολουστη μερα ειναι ακομα ενεργη Alf!
-Alf:Σωστα!!Gallade τηλεμεταφορα και μετα κοντινη δραση!
-Jeffrey:Munchlax οχι!!!
-Isabela:Τελεια!!Το Gallade μπορει να επιτεθει ξανα!
-Dawn:Κι αυτος ο συνδυασμος ειναι πολυ δυνατος!!
-Jeffrey:Munclax εστιασμενη γροθια!
-Alf:Gallade ας τελειωνουμε!Τηλεμεταφορα και μετα κοντινη δραση!
-Jeffrey:Munchlax...
-Nick:Το Munchlax ειναι ανικανο για μαχη!Νικητης ειναι ο Alf!
-Alf:NAI!!!Μπραβο Gallade!!Ξαναβρηκες το μαχητικο σου πνευμα!!!
-Jeffrey:Χαιρομαι!!!Γυρισε Munchlax!!
-Dawn:Μπραβο Alf!
-Isabela:Μπραβο Gallade!!!
-Nick:Ηταν πολυ ωραια μαχη!Μπραβο παιδια!!
-Alf:Ευχαριστουμε!!
-Jeffrey:Alf χαιρομαι που βοηθησα,και ηταν εκπληκτικη η μαχη μας!Αλλα την επομενη φορα δεν θα χασω!!Ειναι ωρα να πηγαινω τωρα!!Θα σας προτεινω να κανετε το ιδιο γιατι οσο πεφτει ο ηλιος το κρυο μεγαλωνει!
-Alf:Βιαστικος οπως παντα!!!Αυτο θα κανουμε!!Ευχαριστω για ολα!
-Isabela:Καλη συνεχεια Jeffrey!
-Nick:Αντιο!!
-Dawn:Froslass ας νικησουμε τον επομενο διαγωνισμο μαζι....
Ετσι το Kirlia οχι μονο βρηκε το μαχητικο του πνευμα αλλα εξελιχθηκε και σε Gallade,οπως εξελιχθηκε και το Snorunt της Dawn σε Froslass μετα την απροσμενη επαφη του με τη πετρα και μετα τη καυτη μαχη μου με το Jeffrey ειμαι πιο ετοιμος απο ποτε να κερδισω το 7ο εμβλημα μου!
Posted 24 May 2009 - 17:43
-Isabela:Ambipom αστερακια...!
-Nick:Μας περικυκλωσαν!Ωραιο!!
-Isabela:Ambipom σιδερενια ουρα!!
-Alf:Δεν πετυχε η παρουσιαση..
-Isabela:..............
-Nick:Isabela τι συμβαινει με τις παρουσιασεις σου τωρα τελευταια???
-Isabela:Πραγματικα δεν ξερω...δηλαδη ξερω αλλα..
-Dawn:Ειναι μπερδεμενη!!!
-Alf:Dawn!!Γραφτηκες στο διαγωνισμο??
-Dawn:Ναι!!Ο διαγωνισμος ειναι σε δυο μερες!!
-Nick:Μπραβο Dawn!Λοιπον για πιο πραγμα εισαι μπερδεμενη Isabela?
-Isabela:Δεν ξερω αν οι διαγωνισμοι ειναι το σωστο μονοπατι που διαλεξα...
-Alf:Μα τι λες??Η παρουσιαση σου στο διαγωνισμο του νησιου Iron ηταν εκπληκτικη
-Nick:O Alf εχει δικιο!!Ηταν πολυ ομορφη!
-Isabela:Παιδια δεν καταλαβενετε πως νιωθω!
-Dawn:Ερχονται καποιες στιγμες που ολοι αμφιβαλουμε για το δρομο που ακολουθουμε...ποσο μαλλον ενας συντονιστης οπως η Isabela που σχεδον ποτε δεν ειχε την ευκαιρια να λαβει μερος σε πολλους διαγωνισμους ή μαχες γυμναστηριου για να δει τι της ταιριαζει και τι της αρεσει να κανει!
-Alf:Εχεις δικιο!Κι εγω το εχω περασει αυτο οταν ελαβα μερος σε διαφορους διαγωνισμους και κερδισα!Οπως στη πολη Lavender!
-Nick:Αλλα τελικα εσυ διαλεξες τα γυμναστηρια!Και τι εγινε με σενα Dawn??Ποτε δεν εδωσες μαχη σε σταδιο!
-Dawn:Ναι,αλλα ημουν σε ολες τις μαχες του Alf οποτε ηταν σαν να αγωνιζομουν!!
-Alf:Τι σκεφτεσαι να κανεις λοιπον Ιsabela?
-Isabela:Σκεφτομαι να προσκαλεσω σε μαχη το γυμναστη της πολης!
-ΟΛΟΙ: ΤΤΤΤΤΤΙΙΙΙ???
-Isabela:Αφου ελαβα μερος σε διαγωνισμο πρεπει να δωσω μαχη και σε σταδιο προκειμενου να δω τι θα κανω!Alf ελπιζω να μη σε πειραζει..
-Alf:Καθολου!!Μπορεις να πας πρωτη!!
-Isabela:Ωραια λοιπον!!Παμε στο γυμναστηριο της πολης!!!
24 ωρες μετα την αφιξη μας στη πολη Snowpoint οπου βρισκεται το επομενο γυμναστηριο και ο επομενος διαγωνισμος ποκεμον,η Isabela μας εκμυστυρευεται τις αμφιβολιες της για το δρομο που εχει ακολουθησει ως εκπαιδευτρια!Ετσι αποφασιζει να προκαλεσει το γυμναστη της πολης σε μαχη!!
(Στο γυμναστηριο)
-Candice:Φυσικα θα δεχτω τη προκληση σας Isabela και Alf!!Μονο που πρεπει να αποφασισετε ποιος θα δωσει πρωτος μαχη!!
-Isabela:Εγω!!
-Candice:Ωραια λοιπον!!!Διαιτητη!!
-Alf:Καλη επιτυχια Isabela!!
-Nick:Θυμησου!Η Candice χρησιμοποιει ποκεμον τυπου παγου...
-Dawn:Καλη τυχη!!
-Διαιτητης:Ωραια λοιπον!!Ειναι η επισημη μαχη για το εμβλημα του σταλαχτιτη αναμεσα στην αρχηγο σταδιου Candice και την διεκδικητρια Isabela!Καθε μερια θα χρησιμοποιησει 2 ποκεμον και μονο η διεκδικητρια εχει δικαιωμα για αλλαγες!!
-AlF:Δυο ποκεμον??Παραξενο??
-Candice:Η αληθεια ειναι πως συνηθως χρησιμοποιω περισσοτερα ποκεμον αλλα η υπολοιπη ομαδα μου βρισκεται στο κεντρο ποκεμον επειτα απο τη τελευταια μαχη μου!!
-Isabela:Κανενα προβλημα!!
-Διαιτητης:Ξεκινηστε!!
-Candice:Sneasel διαλεγω εσενα!!
-Nick:Sneasel ε???Αναρωτιεμαι ποιο ποκεμον θα διαλεξει η Isabela!
-Dawn:Σιγουρα οχι το Carnivine αφου υστερει!
-Alf:Οποτε της μενουν το Ambipom και το Skuntank που θα ειναι πολυ καλες επιλογες χαρη στις επιθεσεις φωτιας και ατσαλιου!!
-Isabela:Ambipom διαλεγω εσενα!
-Candice:Sneasel χιονοστιβαδα!
-Alf:Χιονοστιβαδα???
-Nick:Ναι ειναι πολυ δυνατη επιθεση!
-Isabela:Ambipom διπλη ομαδα!
-Dawn:Καλη αποκρουση!
-Isabela:Ambipom αστερακια!
-Candice:Sneasel οχι!!
-Isabela:Ambipom εστιασμενη γροθια!
-Candice:Αν χτυπησω το Ambipom η εστιασμενη γροθια θα αστοχησει σωστα???Sneasel σκοτεινος παλμος!
-Isabela:Ambipom!
-Candice:Sneasel ακτινα παγου!
-Dawn:Κοιταξτε!
-Nick:To Ambipom παγωσε!
-Isabela:Μη χαιρεσαι Candice!Ambipom σιδερενια ουρα!
-Alf:Ναι!!Ξεπαγωσε!
-Candice:Sneasel χιονοστιβαδα!
-Isabela:Ambipom αποφυγε το και χτυπα με εστιασμενη γροθια!
-Candice:Sneasel....
-Isabela:Τωρα Ambipom σιδερενια ουρα!
-Διαιτητης:Το Sneasel ειναι ανικανο για μαχη!
-Candice:Sneasel γυρισε!Πολυ καλα!!
-Isabela:Μπραβο Ambipom!
-Dawn:Τα καταφερε!
-Alf:Τα παει πολυ καλα!!
-Candice:Τιποτα δεν τελειωσε εδω ομως!Abomasnow διαλεγω εσενα!!!
-Dawn:Abomasnow??Για να δουμε το Pokedex!!
-Isabela:Δεν σε φοβαμαι!!
-Candice:Θα επρεπε!Abomasnow φυλλα ξυραφι!
-Isabela:Ambipom αντεκρουσε τα με αστερακια!
-Candice:Να παρει!!Abomasnow ξυλινο σφυρι!
-Isabela:Ambipom διπλη ομαδα και μετα αστερακια!
-Dawn:Κοιταξτε!!
-Alf:Τα αστερακια κυκλωσαν το Abomasnow
-Nick:Και τωρα το χτυπανε!
-Candice:Μα τι στο καλο???Ολη μας η μαχη εχει αρκετα στοιχεια διαγωνισμου,ακομα και η τελευταια επιθεση!!
-Dawn:Πραγματικα!Εκπληκτικη κινηση!!
-Candice:Ας τελειωνουμε Abomasnow ξυλινο σφυρι!
-Isabela:Ambipom απεφυγε το και χτυπα με σιδερενια ουρα!
-Candice:Σταματα την ουρα Abomasnow!
-Alf:Πως ειναι δυνατον???
-Dawn:Το σταματησε...
-Candice:Abomasnow ξυλινο σφυρι!
-Isabela:Ambipom..
-Διαιτητης:Το Ambipom ειναι ανικανο για μαχη!
-Nick:Kριμα και τα πηγαινε τοσο καλα!
-Alf:Αυτο το Abomasnow ειναι πανισχυρο!!
-Isabela:Ambipom γυρισε!Καλη δουλεια!!Εχω ακομα ενα ποκεμον ομως!!Skuntank διαλεγω εσενα!!
-Dawn:Ναι!Το φλογοβολο θα κανει καλη δουλεια!
-Candice:ΚΑλη επιλογη!Abomasnow ξυλινο σφυρι
-Isabela:Αποφυγε το Skuntank και ριξε φλογοβολο!
-Candice:ΧΑ!!Μα περιμενες πως δεν θα εχω καμια αμυνα εναντια σε επιθεσεις φωτιας???Abomasnow παλμος νερου!
-Isabela:Nα παρει!
-Alf:Δεν ηξερα πως μπορουσε να μαθει αυτη την επιθεση!
-Νick:Nα παρει!Η Isabela στηριζοταν στο φλογοβολο για να κερδισει και τωρα...
-Candice:Abomasnow χιονοστιβαδα!
-Isabela:Skuntank οχι
-Candice:Abomasnow φυλλα ξυραφι
-Isabela:Καψτα με φλογοβολο
-Candice:Παλμος νερου!
-Isabela:Σκοτεινο κοψιμο
-Dawn:Εσπασε το παλμο στη μεση και ετσι φανηκε πολυ ομορφο!Ακομα μια κινηση διαγωνισμου!
-Candice:Abomasnow ξυλινο σφυρι
-Isabela:Skuntank τωρα εκρηξη!
ΜΠΑΜ
-Dawn:Αυτο πρεπει να αποτελειωσε το Abomasnow της Candice!-Nick:Αν εγινε αυτο εχουμε ισσοπαλια!
-Διαιτητης:Το Skuntank ειναι ανικανο για μαχη!Νικητρια του αγωνα ειναι η Candice!
-Alf:ΤΙ???Μα πως ειναι δυνατον να στεκεται ακομα μετα απο τοσες επιθεσεις???
-Nick:Ενα ειναι σιγουρο!Αυτο το ποκεμον εχει εκπληκτικες επιθετικες και αμυντικες ικανοτητες.....
-Isabela:Skuntank γυρισε!!Ησουν τελειος!!
-Candice:Μπορεις να ερθεις να με προκαλεσεις ξανα Ιsabela οποια στιγμη θελεις!Η μαχη μας ηταν απολαυστικη!
-Isabela:Eυχαριστω Candice!Αλλα αυτος που θα σε προκαλεσει αυριο θα ειναι ο Alf!εγω αποφασισα πως θελω να ασχοληθω με τους διαγωνισμους!!
-Dawn:Τελεια!!Μπραβο Isabela!!
-Isabela:Δε λεω οι μαχες στο γυμναστηριο εχουν πιο πολυ πιεση και γρηγοραδα αλλα ειδα πως ο τροπος που εδινα μαχη ηταν σαν σε διαγωνισμο!!Αυτο μου αρεσει και αυτο μου βγαινει για αυτο θα ακολουθησω αυτο το ονειρο!!
-Nick:Μπραβο Isabela!!
-Isabela:Τωρα πρεπει να παμε στο κεντρο ποκεμον...!
-Candice:Ενταξει παιδια!!Alf θα σε περιμενω αυριο!!
-Alf:Να εισαι σιγουρη!!
Η Isabela βρηκε τελικα το δρομο της,οσο για μενα πρεπει να βρω ενα τροπο να περασω αυτες τις καταπληκτικες αμυνες του Abomasnow ως αυριο που ειναι ο αγωνας και δυστυχως η φωτια του Monferno δεν θα με βοηθησει χαρη στο παλμο νερου!Η πραγματικη μαχη τωρα ξεκιναει...