Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 3 votes

Pokemon Series

• Please log in to reply
366 replies to this topic

#136 Rihardil

Rihardil

~ Anchor...Hoenn Region ~

• Members
  • 493 posts

Posted 21 June 2009 - 15:08

Επιτελους!!Νεο επεισοδιο!!!Lol!!Enjoy!

YOU HAVE TO PAY FOR MY BROKEN BICYCLE ASH KETCAM!!!

:chigau:

#137 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 posts

Posted 21 June 2009 - 15:09

58.** Appeal and Ignore**
Το Μεγαλο Φεστιβαλ της περιοχης Sinnoh επιτελους ξενικησε!!Η Dawn,o Lashley,η Val και η Hilary συμμετεχουν ολοι στο προκριματικο γυρο ο οποιος θα κρινει ποιοι 64 θα περασουν στον επομενο γυρο!!Οι παρουσιασεις ολων και ιο πολύ του Riland ηταν εντυπωσιακες και ετσι ολοι περιμενουμε με αγωνια τα αποτελεσματα!!
-Lillian:Η επιτροπη η οποια αποτελειται από τον κο.Sukizo,τον κο.Contesta και τη νοσοκομα Joy από την πολη Jubilife αποφασισαν πως οι καλυτεροι 64 είναι αυτοι….
-Alf:Τα καταφεραν!Περασανε ολοι στον επομενο γυρο!!
-Isabela:Ναι!!Μπραβο σε ολους!
-Richie:Αυτό ελειπε να μη περναγανε μετα από τοσο σκληρη δουλεια!!

(Στα παρασκηνια)
-Dawn:Τα καταφεραμε!!
-Val:Περασαμε!!
-Lashley:Τελεια!!
-Riland:……
-Hilary:Συγχαρητηρια Riland!
-Lashley:Ναι!!Μπραβο!Η παρουσιαση σου ηταν εξαιρετικη!
-Riland:Δεν χρειαζομαι επαινους από εσας…
-Dawn:Ξερεις κατι??Εμεις προσπαθουμε για να εχουμε καλες σχεσεις,αλλα αν εσυ δεν θελεις μπορουμε να μη μιλαμε μετα χαρας…..
-Riland:……….
-Dawn:Να παρει!Εφυγε παλι!!Δεν το πιστευω!!
-Val:Το καλυτερο που μπορουμε να κανουμε είναι να τον αγνοησουμε!
-Lillian:Και ετσι κλεινει αυτος ο προκριματικος γυρος,θα δας ξαναδουμε αυριο στο γυρο παρουσιασεων!!Καλο βραδυ!
-Hillary:Πρεπει να φυγουμε!!Ετοιμαστειτε!!

(Στο κεντρο ποκεμον)
Ο Nick,η Isabela,o Richie και εγω βρισκομασταν στο κεντρο ποκεμον περιμενωντας τη Dawn,τη Hilary,τη Val και τον Lashley να γυρισουν από το σταδιο του Μεγαλου Φεστιβαλ!Οταν ηρθαν τελικα τους συγχαρηκαμε και επειτα μας ειπαν τι συνεβει με το Riland γεμιζοντας μας με περισσοτερα ερωτηματικα για το ποιος είναι αυτος ο τυπος!!
-Val:Παιδια,καλα τα ειπαμε,αλλα λεω να παω να ξεκουραστω…Ειμαι πτωμα!
-Hilary:Κι εγω!!
-Lashley:Παμε ολοι μαζι!
-Alf:Καταλαβαινω,ηταν δυσκολη μερα!!
-Richie:Νομιζω πως θα παω κι εγω,με το ταξιδι κι όλα αυτά δεν εχω προλαβει να ξεκουραστω!
-Nick:Ωραια,θα ερθω μαζι σου Richie αφου θα μεινεις μαζι μας,θελω να μαθω και για το Fiorre!!
-Richie:Ωραια!!Καληνυχτα σε ολους!!
-Alf:Καληνυχτα!!Εμεις τι θα κανουμε???Εχω υπερενταση!
-Ιsabela:Κι εγω…
-Dawn:το βρηκα!!Αφου ουτε εγω δεν μπορω να κοιμηθω,Alf θα ηθελες να παμε για προπονηση!??
-Alf:Τελεια!!Θα εξασκηθω για τη μαχη μου για το τελευταιο εμβλημα μου!
………………………………………………………………………………………………………
-Dawn:Οριστε!Αυτο το μερος είναι τελειο!!Bγειτε ολοι εξω!
-alf:Εχειςδικιο!!Sceptile,Monferno,Drapion,Floatzel,Garchomp,Gallade παμε!
-Isabela:Piplup,Ambipom διαλεγωεσας!
-Alf: Dawn ξερεις,σκεφτομουν το σημερινο γυρο και ειδα πως η Hilary χρησιμοποιησε ποκεμον που επιασε στο Kanto..
-Dawn:Εννοεις που ξανακαλεσε το Milotic?
-Alf:Ναι!Σκεφτομουν λοιπον,μηπως θα επρεπε να κανεις κι εσυ το ιδιο??Να καλεσεις καποιο από τα παλια σου ποκεμον,πχ το Roserade,ή το Butterfree!
-Isabela:Δεν ηξερα πως εχετε κι αλλα ποκεμον…
-Dawn:Εχουμε!Ναι,το σκεφτηκα και εγω καποια στιγμη αυτό,αλλα δεν θα ηταν λιγο αδικο για τα ποκεμον που επιασα στη περιοχη Sinnoh???
-Alf:Ειναι λιγο…
-Dawn:Για αυτό αποφασισα να παω μεχρι τελους με αυτά τα ποκεμον!!Ας ξεκινησουμε!!
-Alf:Ωραια!!Sceptile φυλλο λεπιδα!Monferno γροθια mach!Drapion σταυρωτο δηλητηριο!Floatzel ανεμος ξυραφι!Garchomp κοψη πετρας και Gallade Τηλεπαθητικο κοψιμο!
-Dawn:Togetic αποφυγε το φυλλο λεπιδα και τη γροθια mach με εξτριμ ταχυτητα!Wormadam αντεπιθεση στο σταυρωτο δηλητηριο με σιδερενιο κεφαλι!Leafeon απεκρουσε τον ανεμο ξυραφι με μπαλα σκιας!Froslass δυσοιωνος ανεμος στο τηλεπαθητικο κοψιμο και Blastoiseκανονι υδραντλιας!
-Isabela:Πολύ καλες αποκρουσεις Dawn!
-Αlf:Σωστα!Το να χρησιμοποιεις επιθεσεις τυπου ατσαλιου απεναντι σε επιθεσεις δηλητηριου που δεν εχουν αποτελεσμα στο ατσαλι για αμυνα είναι πολύ καλη στρατιγικη!
-Isabela:Όπως και ο δυσοιωνος ανεμος στο τηλεπαθητικο κοψιμο!!Μπραβο Dawn!
-Dawn:Σε ευχαριστω!
-Riland:Ώστε αυτά είναι τα ποκεμον σας!
-Alf:Γεια Riland.Πολυ καλη η παρουσιαση σου σημερα!Συγχαρητηρια που περασες…Σαρεσουν τα ποκεμον μας!?
-Riland:Σε ευχαριστω Alf!Ναι φαινονται αρκετα δυνατα!Τα περισσοτερα από αυτά τουλαχιστον…
-Dawn:Ειπε ‘ευχαριστω’!!Επαθες κατι???ΜΑ τι λεω,εσυ παραδεχεσαι μονο τον Alf,το Νick και τον Richie,κι αυτό γιατι δεν αποτελoυν απειλη για σενα σε αυτό το Μεγαλο Φεστιβαλ!
-Riland:Ισως….!Αλλα αυτο που θα πρεπει να αναρωτηθεις Dawn είναι γιατι θες τοσο πολύ την αναγνωριση μου…
-Dawn:δεν θελω την αναγνωριση σου!Αλλα δεν μπορεις να θεωρεις πως κερδισα από απλη τυχη το Μεγαλο Φεστιβαλ στο KAnto και πως βρισκομαι εδω επισης τυχαια….Γιατι με την ιδια ακριβως τυχη θα μπορουσες να βρεθεις κι εσυ εδώ…Για να μην αναφερθω στο τροπο σου ο οποιος είναι χειροτερος και από παιδι της Α’ δημοτικου…
-Riland:Εχειςδικιο.
-Alf & Isabela & Dawn:TI?
-Riland:Εχεις δικιο.Δεν ειναι σωστος ο τροπος μου,αλλα δεν μπορεις να καταλαβεις τι εχω περασει για να ειμαι σε αυτη τη θεση και ουτε το πως μου εχουν φερθει εμενα..
-Dawn:…..
-Isabela:Ακομα και ετσι να ειναι Riland αυτο δεν σου δινει το δικαιωμα να μιλας ετσι και να μειωνεις τους αλλους…Φαινεσαι καλο παιδι..
-Riland:Δεν ζητησα τη γνωμη σου για το πώς φαινομαι…
-Isabela:Δεν ξερω αν σε λυπαμαι , η αν θελω να σε βοηθησω.
-Riland:Θα σου λυσω εγω την απορια,θες να με βοηθησεις!Δωσε μαχη μαζι μου.
-Dawn & Alf:Πως??
-Ιsabela:Εγινε!Piplup εισαι ετοιμος??
-riland:χαχαχα!Αυτο θα είναι ο αντιπαλος μου?Εσυ το διαλεξες!Torterra διαλεγω εσενα!
-Αlf:Torterra???
-Riland:Εχεις τη πρωτη κινηση!
-Isabela: (Το Torterra εχει και στοιχεια εδαφους οποτε μια επιθεση νερου θα κανει ζημια!) Piplup ακτινα με φουσκες!
-Riland:Torterra φυλλα ξυραφι…
-Dawn:Απεκρουσε ολες τις φουσκες με τα φυλλα…
-Riland:Torterra ξυλινοσφυρι!
-Isabela: Piplup αποφυγε το,και χτυπα με αεροπορικο ασσο…
-Riland: (Πως???Πως ξερει αυτην την επιθεση???)Torterra
-Alf:Kαλη κινηση Ιsabela!Μπραβο!!
-Riland:Ναι αλλα δεν ηταν αρκετα καλη!Torterra δαγκωμα!
-Ιsabela: Piplup Bide!!
-Dawn:Καλα τα παει!Αν το Piplup αντεξει τις επιθεσεις του Torterra η ενεργεια που θα απελευθερωσει θα είναι η διπλασια της δυναμης που δεχτηκε και ισως αυτό νικησει το Torterra…
-Riland: (Πρεπει να τελειωσουμε γρηγορα,γιατι αυτη η κινηση ειναι επικινδυνη ) Torterra,φυλλα ξυραφι…
-Isabela: Piplup κρατησου λιγο ακομα!
-Riland:Να παρει!Torterra ξυλινο σφυρι!
-Isabela: Piplup τωρα ελευθερωσε την ενεργεια!
-Alf:ΩΩΩΩΩ!
-Riland: Torterra….
-Isabela: Piplup…
-Dawn:To Torterra στεκεται ακομα…
-Alf:Δυστυχως όχι και το Piplup!
-Riland:ΧΜ!torterra γυρισε!Μπραβο!
-Isabela: Piplup ησουν τελειος…γυρισε!!
-Dawn:Παλι εφυγε!
-Alf:ένα είναι σιγουρο!Αυτο το Torterra είναι πολύ καλος αντιπαλος…
-Isabela:Ας γυρισουμε πισω στο κεντρο,είναι αργα!

Μετα από αυτή την πολύ θερμη μαχη με τον Riland ολοι ημασταν πιο σκεπτικοι από πριν επειδη δεν μπορουμε να καταλαβουμε τι θελει πραγματικα και γιατι φερεται ετσι…
Αφου πηγαμε πισω στο κεντρο ποκεμον και η νοσοκομα Joy περιποιηθηκε το Piplup ολοι πηγαμε για υπνο γιατι ημασταν πτωματα από τη κουραση και γιατι ο αυριανος γυρος ηταν το πρωι!!
-Isabela:ALF!NICK!Richie!ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!
lf:Τι γινεται??
-Isabela:αν δεν σηκωθειτε αμεσως θα αργησουμε παλι όπως και χθες!
-Nick:Ωχ!Το ειχα ξεχασει πως ο σημερινος γυρος είναι το πρωι….
-Richie:Σωστα!Η Dawn θα εφυγε νωριτερα!!Γρηγορα!!
……………………………………………………………………………………………….
(Στο Σταδιο)
Αφου σηκωθηκαμε και ετοιμαστηκαμε φτασαμε ευτυχως στην ωρα μας!!!
-Lillian:Καλημερα φιλες και φιλοι των ποκεμον!Βρισκομαστε σημερα εδώ για την διεξαγωγη του 2ου γυρου του Μεγαλου Φεστιβαλ στον οποιο μονο οι 64 καλυτεροι καταφεραν να προκριθουν από χθες!Σε αυτόν τον γυρο, ο οποιος θεωρειται ο γυρος των παρουσιασεων οι συντονιστες μας θα διαλεξουν δυο από τα ποκεμον τους και θα μας κανουν μια επειδηξη σαν και αυτή του 1ου γυρου των διαγωνισμων!!Μονο οι καλυτεροι 16 θα περασουν στον επομενο γυρο ο οποιος θα είναι πραγματικα καυτος αφου θα ξεκινησουν οι μαχες διαγωνισμου!!!
-Isabela:Θα περασουν μονο οι 16???
-Richie:Παιδια ηρεμηστε,μιλαμε για την Dawn…

(Στα παρασκηνια)
-Val:Ποσοι θα περασουν??????16???
-Hilary:Το περιμενα!!
-Dawn:Και εγω…
-Lashley:Εγω παλι όχι!!
-Riland:Φροντιστε να περασετε γιατι θα χαρω πολύ να σας νικησω στο 3ο γυρο!
-Dawn:Αγνοηστε τον!

-Lillian:Χωρις καθυστερηση λοιπον ξεκιναμε!!Dawnελα στη σκηνη!!
-Alf:H Dawn είναι πρωτη!!
-Dawn:Wormadam-Togekiss διαλεγωεσας!!
-Lillian:Ολες αυτές οι καρδουλες από τις pokeballs θα εκαναν σιγουρα ολο το σταδιο να αγαπησει αυτά τα ποκεμον!!
-Dawn:Togekiss ριξε σφαιρες αυρας!!!
-Lillian:Και πανω από 5 σφαιρες ελευθερωθηκαν στον αερα!Αραγε τι σκοπευει να κανει η Dawn?
-Dawn:Wormadam ελεγξε τες με ψυχισμο!
-Lillian:Το wormadam εκανε τις σφαιρες αυρας να περιστρεφονται γυρω του!
-Dawn:Τωρα Wormadam κρυμμενη δυναμη!!
-Isabela:Πανεμορφο!
-Nick:Εμεινα αφωνος!
-Lillian:Φαινεται πως η κρυμμενη δυναμη εσπασε ολες τις σφαιρες και το Wormadam ειναι τυλιγμενο μεσα σε πανεμορφα χρωματα!
-Dawn:Και δεν τελειωσαμε ακομα!Τοgekiss ουρανια επιθεση στο Wormadam!Wormadam προστασια!
-Alf:Κοιταξτε!
-Lillian:Να και μια χρηση της προστασιας που κανενας δεν ειχε σκεφτει!Αποροφησσε την δυναμη από την ουρανια επιθεση και εκπεμπει πολύ ωραια χρωματα!!!
-Alf:Tα πηγε πολύ καλα,αφου σιγουρα ανεδειξε την ομορφια των ποκεμον της!
-Lillian:Σε ευχαριστουμε Dawn!!Riland ειναι η σειρα σου!!
-Richie:Φαινεται πως δεν θα παρουμε ανασα!!
-Riland:Shellos-Rhyperior διαλεγωεσας!
-Alf:Φαινονται πολύ δυνατα ποκεμον..Και αυτοι οι κεραυνοι τα κανουν να φαινονται πιο δυνατα ακομα!
-Riland:Rhyperior κανονι πετρας!Shellos βολη λασπης!
-Lillian:Η δυναμη και ο συγχρονισμος αυτων των δυο ποκεμον είναι πολύ καλος!!Το Shellos συνθλιβει τις πετρες με τη βολη λασπης του!!Πολυ εξυπνο,μια επιθεση εδαφους πλεονεκτει εναντι μιας επιθεσης πετρας!
-Riland:Και για το τελος το καλυτερο!Shellos Βομβα λασπης!Rhyperior σπαστην με κερατο τρυπανι και Shellos τελειωσε με αναζογωνηση!!
-Isabela:Να παρει!Παλι εκανε εξαιρετικη παρουσιαση!
-Lillian:Και καθως το Shellos χρησιμοποιει αναζογωνηση τα θραυσμαντα απο τη βομβα πεφτουν πανω του και το κανουν να φαινεται πανεμορφο!!!
-Nick:Είναι πολύ καλος τελικα!
-Richie:Φιλε μου!Εμενα μου λες!
-Lillian:Val!Εισαι η επομενη!
-Val:Happiny-Glameow παμε!!
-Lillian:Πολύ καρδια επεσε σημερα στο σταδιο φιλες και φιλοι!
-Val:Happiny γλυκο φιλι!Glameow νυχι της σκιας!
-Lillian:Και αυτος ο συνδυασμος χαριτωμενιας και σκοταδιου είναι πολύ ομορφος!
-Val:Tωρα Glameow ας τελειωσουμε με Βοηθεια!!
-Isabela:Αν καταφερει να χειριστει καλα την επιθεση που θα βγαλει θαπαρει αρκετους ποντους!!
-Val:Nαι!Βγηκε ο ασημενιος ανεμος!!Happiny τελειωνουμε με παλμο νερου!!
-Lillian:Και μεσα σε αυτόυς τους ασημενιους και γαλαζιους κοκους τελειωνει αυτή η παρουσιαση!!
-Alf:Πολυ ωραια!
-Νick:Μπραβο Val!

Ακολουθησαν πολύ διαγωνιζομενοι που οι παρουσισασεις τους ηταν εκπληκτικες και σιγουρα θα ανεβαζαν το επιπεδο ανταγωνισμου αλλα τελικα φτασαμε στους δυο τελευταιους!!Τη Hilary και τον Lashley!
-Lillian:Η πρωτελευταια συντονιστρια μας!!Hilary!
-Hilary:Honchkrow-Spiritomb διαλεγω εσας!
-Lillian:Και αυτος ο καπνος που ελευθερωσε η pokeball δινει ένα μυστηριο που ταιριαζει απολυτε με τα στοιχεια των ποκεμον της Hilary!
-Hilary:Konchkrow σκοτεινος παλμος και αεροπορικος ασσος!Spiritomb μπαλα σκιας και δυσοιωνος ανεμος!
-Lillian:Εξαιρετικοι συνδυασμοι,καθως το Honchkrow εξαφανιστηκε μεσα στο σκοτεινο παλμο και η μπαλα σκιας διαλυθηκε αργα και σταθερα από το δυσοιωνο ανεμο!
-Hilary:Honchkrow ας τελειωνουμε με ομιχλη και Spiritomb συδοιωνος ανεμος!!
-Lillian:Και η ομιχλη εξαφανιζεται δινοντας τη θεση της σε ένα σκοτεινο αερακι!!
-Αlf:Η Hilary ηταν η μονη που ουσιαστικα εκανε τα ποκεμον της να κανει μια ξεχωριστη παρουσιαση πριν την ομαδικη!
-Isabela:Σωστα!Αυτο θα τις δωσει εξτρα ποντους!
-Lillian:Και τωρα ο τελευταιος μας διαγωνιζομενος!Lashley!
-Richie:Επιτελους!
-Lashley:Ninetales-Luxray παμε!!
-Alf:Δεν ηξερα πως ειχε και ένα Luxray!
-Nick:Kαι κοιτα ποσο του πανε αυτοι οι κεραυνοι!
-Lashley:Ninetales τυλιξε το Luxray σε στροβιλο φωτιας!
-Lillian:Να και κατι που δεν βλεπεις καθε μερα!
-LAshley:Luxray φορτιση!
-Alf:ΩΩΩΩ!Πολυ πρωτοτυπο!
-Lillian:Και η φωτια διαλυεται δινοντας τη θεση της στον ηλεκτρισμο χαρη στην τεραστια φορτιση του Luxray!
-Lashley:αςτελειωνουμε Ninetales πυρινηλελαπα!Luxray εκφορτιση!
-Lillian:Αυτό ηταν κυριες και κυριοι και με αυτή την εντυπωσιακη παρουσιαση που η εκφορτιση ξεπερασε τη πυρινη λελαπα χαρη στην δυναμη της φορτησης τελειωνει ο σημερινος μας γυρος παρουσιασεων!!Σε λιγο οι 16 καλυτεροι!
-Alf:Πολύ καλη παρουσιαση!
-Nick:Ημουν σιγουρος πως θα χρησιμοποιουσε συνδυασμους!
-ISabela:Κι εγω!Αλλοστε αυτος ειναι ο Lashley!
-Richie:Σταματηστε τη παρλα!Θα πει τα αποτελεσματα!!
-Lillian:Οριστε οι 16 καλυτεροι συντονιστες κατά την επιτροπη μας!!Αυριο ξεκιναει ο 3ος γυρος!!Να ειστε ολοι εδώ!ΚΑυτες μαχες με στυλ μας περιμενουν!!
-Alf:Περασανε!!
-Isabela:Ολοι??
-Nick:ΟΛΟΙ!!
-Isabela:Ολοι ολοι??
-Richie:Ναι Isabela!ΠΕρασε και ο Riland!!
sabela:Τελεια!Θελω πολυ να δω την Dawn να τον νικαει!
-Nick:Παμε να φυγουμε γιατι θα μας κατακλεισει ο κοσμος!ΠΑμε στο κεντρο ποκεμον να τους περιμενουμε!!

(Στα παρασκηνια)
-Dawn:ΤΕΛΕΙΑ!!ειμαστε στους 16 καλυτερους!!
-Hilary:Τελεια!!
-Lashley:Μπραβο σε ολους!!
-Val:Συγχαρητηρια μας!
-Riland:χαχχαχαχα!Τι χαιρεστε??αφου σε αυτόν το γυρο θα μεινετε οι μισοι από εσας!!Ο ενας θα πρεπει να αντιμετωπισει τον άλλο…
-Dawn:Δεν το ξερεις αυτό…
-Riland:Ακομα κι ετσι να είναι θα σας κερδισω εγω αργα η γρηγορα!
-Dawn:Δεν το νομιζω!Να ευχεσαι να μη βρεθουμε αντιμετωποι γιατι θα χασεις!!!

Πηγαμε στο κεντρο ποκεμον όπως συμφωνησαμε και αφου ηρθαν και οι υπολοιποι και τους συγχαρηκαμε πηγαμε για φαγητο και ξεκουραση….γιατι από αυριο αρχιζουν τα καλα…..

#138 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 posts

Posted 23 June 2009 - 16:16

59.** 8 Degrees of Separation **
Το Μεγαλο Φεστιβαλ συνεχιζεται και ετσι από τους γυρους παρουσιασεων περναμε στο πιο ενδιαφερον κομματι των διαγωνισμων και του Μεγαλου Φεστιβαλ!!Τις μαχες!!Ετσι λοιπον ολοι προσπαθουμε να βοηθησουμε τους συντονιστες μας….
-Alf:Monferno γροθια mach !
-Dawn:Froslass αποφυγετο!!
-Alf:Πολύ καλα dawn!Ειμαι σιγουρος πως θα τα πας πολύ καλα!!
-Isabela:Το ιδιο πιστευω και εγω για σενα Hilary!!Ετσι δεν είναι Piplup??
-Hilary:Σε ευχαριστω!!Παντως θελω να μου πεις πως διδαξες τον αεροπορικο ασσο στο Piplup,εκανες τη μαχη μας πιο δυσκολη…
-Nick:Ετσι είναι η Isabela!Ολο εκπληξεις!!
-Lashley:Όπως και το Charizard σου Nick!Ακομα και ο Prinplup που ειχε πλεονεκτημα,τα βρηκε σκουρα!!
-Nick:χχααχαχα!
-Richie:Παντως η εκπαιδευση με τη Val εκανε πολύ καλο στο Typhlosion…
-Val:Και σε μενα επισης!Με βοηθησες να ανεβασω κι άλλο τις αμυνες μου!!!
-Alf:Εισαστε ολοι πανετοιμοι για το σημερινο γυρο υποθετω!!
-Riland:Kαι νομιζετε πως με αυτή την εκπαιδευση θα φτασετε στο τελικο??
-Dawn:Σιγουρα καποιος από εμας θα είναι στο τελικο!
-Hilary:Και να ευχεσαι να μη σε συναντησουμε…
-Val:Γιατι θα χασεις πριν ληξουν τα 5 λεπτα!
-Riland:Αν το λες εσυ…φοβηθηκα τωρα!!Λυπαμαι που στο χαλαω αλλα σκοπευω να νικησω το Κυπελο του καλυτερου Συντονιστη!
-Lashley:Για να το παρεις δεν χρειαζεται να εισαι μονο καλος συντονιστης αλλα και καλος χαρακτηρας,συνεπως δεν το αξιζεις!!
-Riland:Δεν με ξερεις!
-Lashley:Μιλαω για αυτό που βλεπω τοσες μερες,εισαι ξυνος και απομακρος!
-Riland:Προσεξε να δεις,ολοι εχουμε καποιο λογο που μαχομαστε!Δεν μπορω να αφησω αυτό το λογο και να το παιζω καλος!Πρεπει να μεινω συγκεντρωμενος!
-Isabela:Ναι,αλλα ετσι χανεις ολο το νοημα,ολη τη διασκεδαση….
-Riland:…….Θα τα ξαναπουμε!
-Νοσοκομα Joy: Dawn!Εχεις τηλεφωνημα από τη πολη Pallet!
-Dawn:Ερχομαι!Σε ευχαριστω νοσοκομα Joy!Παιδια θα τα πουμε στο σταδιο!!
-Val:Εγινε!
-Lashley:Τα λεμε μετα!
-Hilary:Πρεπει να παμε να ετοιμαστουμε!!

(Μεσα στο κεντρο ποκεμον)
-Dawn:MAMAAAA!!MΠΑΜΠΑΑΑ!
lf:Εχουμε πολυ καιρο να σας ακουσουμε εσας τους δυο!
-Richie:Ειστε καλα?
-Mαμα Dawn:Μια χαρα!!Alf-Richie!Μεγαλωσατε βλεπω!
-Mπαμπας Dawn:Και ο Nick μια χαρα είναι!Isabela εισαι καλα?
-Isabela:Ναι!!Ευχαριστω!
-Mπαμπας Dawn:Πηραμε τηλεφωνο γιατι θελαμε να ξερεις πως σε παρακολουθουμε από την αρχη και ειμαστε διπλα σου αν και δεν θα μπορεσουμε να ερθουμε στο Sinnoh!!
-Dawn:Μη λετε βλεκειες!!Δε με πειραζει που δεν θα ερθετε!!Υπαρχει τοσος κοσμος που με υποστηριζει και που με αγαπαει εδώ,που στο τελος θα πνιγω!!!ΧΑρηκα πολύ που με πηρατε τηλεφωνο!!
-Μαμα Dawn:Ανυπομωνουμε να σε δουμε σημερα γλυκια μου!
-Mπαμπας Dawn:Καλη επιτυχια!!Ολη η Pallet είναι μαζι σου αγαπη μου!!
-Dawn:Σας ευχαριστω!!!
-Mαμα Dawn:Και σου εστειλα ένα τελειο φορεμα!!Θα το φορεσεις είναι τελειο!!
-Dawn:Σε ευχαριστω μαμα το πηρα σημερα το πρωι!
-Riland:…….
-Dawn:Κρυφακουγες???Ναι λοιπον!Ετσι είναι να εχεις ανθρωπους που σε αγαπουν και που τους αγαπας διπλα σου,φανταζομαι εσυ δεν θα ενιωσες ποτε κατι τετοιο!
-Alf: Dawn….
-Richie:Τι λες???
-Riland:……
-Isabela:Εφυγε!
-Nick:Ηταν σκληρο αυτό που του ειπες…
-Dawn:Ισως,αλλα του αξιζε…Δεν εχω χρονο για αυτόν τωρα!ΠΡεπει να ετοιμαστω…

(Στο σταδιο)
-Lillian:Καλησπερα σε ολο το Sinnoh!!Σημερα θα παρακολουθησουμε έναν γυρο γεματο από καυτες μαχες που ωστοσο εχουν να δειξουν και να πουν πολλα,αφου σκοπος δεν είναι το ποιος θα βγαλει εκτος μαχης τον αλλον,αλλα παραλληλα ποιος θα αναδειξει καλυτερα τα ποκεμον του!!Ναυ κυριες και κυριοι ‘τα’ πληθυντικος γιατι οι μαχες θα είναι διπλες!!2 εναντιον 2 συγχρονως!!Και επειδη σημερα από τους 16 καλυτερους θα μεινουν μονο 8 ο σημερινος γυρος καλειται και εναλλακτικα <<8 Degrees of separation>>Καλη τυχη σε ολους τους συντονιστες!!!!
-Alf:Ανυπομωνω για την Dawn!!
-Isabela:Συμφωνα με τη κληρωση,θα αντιμετωπισει καποιον Andrew!
-Nick:Λενε οτι ειναι πολυ καλος συντονιστης!
-Richie:Η Dawn είναι καλυτερη!!
-Lillian:Πρωτοζευγαρι Val VS Sissy!
-Isabela:Ξεκινανε!!
-Val:Loppuny & Glameow βγειτεεξω
……………………………………………………………………………………………………….
-Val:Loppuny τελειωσε με γροθια που ζαλιζει και Glameow Νυχι σκιας!
-Isabela:Κερδισε!!Περασε στους καλυτερους 8!
-Richie:Μπραβο Val!!
-Lillian:Και η Val ειναι η 1η απο τους 8 καλυτερους!Επομενο ζυεγαρι LAshley VSJames!
-Lashley:Ninetales & Prinplup παμε!
-Alf:Αυτό σημαινει ενωση φωτιας και νερου!!
-Nick:Καλη τυχη!!
………………………………………………………………………………………………………
-LAshley:Συνδυασμος Φλογοβολο και ακτινα με φουσκες!
-Lillian:Και με αυτόν τον υπεροχο συνδυασμο όχι μονο εκτοπισε τον αντιπαλο του αλλα το εκανε και με χαρη!!
-Alf:Μπραβο!!
-Lillian:Επομενο ζευγαρι είναι η Hilary VS Tory!
-Isabela:H Hilary ειναι τωρα!
-Richie:Τελεια!
-Hilary:Noctowl & Honchkrow ωρα να ανοιξετε τα φτερα σας στη σκηνη!!
-Alf:Το στοιχειο της!!
……………………………………………………………………………………………………..
-Hilary:Τελειωστε με συνδυασμο αεροπορικου ασσου και σκοτεινου παλμου!
-Lillian:Και οι κριτες λενε πως είναι το τελος για την Tory!!!
-Alf:Μπραβο Hilary!!!
-Isabela:Τελεια!!

Επειτα από τη Hilary ακολουθησαν τα υπολοιπα ζευγαρια και η Dawn για εμας ηταν το τελευταιο ζευγαρι!!Οσο για τον Riland περασε και εκεινος συντριβωντας κυριολεκτικα τον αντιπαλο του με το Rhyperior και το Dusknoir του!
-Lillian:Και εχουμε πλεον τους 7 στους 8 αυριανους φιναλιστ!Αραγε ποια θα είναι η 8 που θα κλεισει και το σημερινο Μεγαλο Φεστιβαλ???Dawnή Andrew??Ιδου η απαντηση!!Η μαχη ξεκιναει τωρα!!Εχετε 5 λεπτα!!
-Alf:HDawnμε το καινουργιο της φορεμα!
-Isabela:Της παει πολύ!
-Dawn:Froslass & Wormadam τα φωτα είναι πανω σας!!
-Andrew:Beautifly & Gorebyssδιαλεγωεσας!
-Dawn:Andrew τα ποκεμον σου είναι πανεμορφα!!Αλλα δεν είναι από το Sinnoh από οσο ξερω!
-Andrew:Σε ευχαριστω Dawn!Οχι!Ειναι ποκεμον που βρισκεις στη περιοχη Hoenn!Ειμαι από εκει ξερεις!
-Dawn:Πολύ ωραια!Ανυπομωνω να δω τι επιθεσεις γνωριζουν και πως θα τα αναδειξεις!!
-Andrew:Δε χρειαζεται να περιμενεις άλλο!Ας ξεκινησουμε!
-Dawn:Παμε!Wormadam κρυμμενη δυναμη,Froslass παγωμενος αερας!
-Andrew:Τι είναι αυτος ο συνδυασμος!???!
-Lillian:Και αυτος ο συνδυασμος της Dawn που εκανε τη κρυμμενη δυναμη να παρει την ενεργεια του παγου,χτυπησε τα ποκεμον του Andrew!
-Andrew:Αυτο μου κοστισε καποιους ποντους,μονο επειδη με επιασες απροετοιμαστω,αλλα δεν θα ξανασυμβει!
-Alf:Καλη αρχη Dawn!
-Richie:Mπραβο!!
-Andrew: Beautifly ενεργειακη μπαλα!Gorebyss ψυχισμος στην ενεργειακη μπαλα!
-Lillian:Και ο ψυχισμος εκανε την ενεργειακη μπαλα πιο γρηγορη και πιο μεγαλη,αραγε η Dawn θα καταφερει να την αντικρουσει??
-Isabela:Αν την αντικρουσει δεν θα κανει τον Andrew να χασει ποντους,πρεπει να σκεφτει κατι άλλο!
-Dawn:Wormadam μπες μπροστα από το Froslass και χρησιμοποιησε προστασια!Froslass χτυπα την ενεργειακη μπαλα με μπαλα σκιας!
-Alf:ΩΩΩΩΩ!Κοιταξτε τι εκανε!!!
-Isabela:Πανεμορφο!
-Richie:Και πανεξυπνο!
-Nick:Δεν εχω λογια!
-Lillian:Ολο το σταδιο εχει συγκλονιστει από αυτή τη καταπληκτικη κινηση της Dawn,όχι μονο διελυσε την ενεργειακη μπαλα αλλα χαρη στα απομηναρια και το φως απ οτη προστασια τα ποκεμον της αναδεικνυονται τελεια!!andrew χανεις κι αλλους ποντους!
-Andrew: Dawn εισαι πολύ καλη!!Πραγματικα!αλλα δεν μπορω να φτασω ως εδώ!Πρεπει να κερδισω!Beautifly ασημενιος ανεμος!
-Dawn:Froslass δυσοιωνος ανεμος!
-Lillian:Εχουμε μια ισοπαλια στις επιθεσεις!
-Dawn:Froslass ακτινα με παγου στο Beautifly…
-Andrew:Δν προκειται!Gorebyss στειλτο πισω με ψυχισμο!
-Dawn:δεν εισαι ο μονος που μπορει να χρησιμοποιει αυτή την επιθεση!Wormadam παμε!!ψυχισμος και εσυ!!
-Andrew:Μπορει όχι,αλλα νομιζω πως ο ψυχισμος μου είναι πιο δυνατος από το δικο σου!
-Alf:δεν θα αντεξει για πολύ ακομα!
-Dawn:Wormadam ασε την ακτινα,Froslass σπασε την ακτινα με δυσοιωνο ανεμο!
-Lillian:Και για ακομα μια φορα η Dawn δειχνει την ομορφια ενός ποκεμον τυπου παγου-σκοταδιου!
-Isabela:δεν επιτιθεται καθολου!!
-Richie:Είναι μερος της στρατηγικης της!Θα το κανει όταν θα ερθει η ωρα!
-Dawn:Wormadam ας τελειωνουμε σιδερενιο κεφαλι στο Beautifly!!
-Andrew: (Να παρει,το Wormadam της εχει και στοιχεια ατσαλιου και αυτο το κανει πιο δυσκολο)Gorebyss διωξτο με υδραντλια!!Ποιος αναδεικνυεται τωρα!??
-Lillian:Καλος ελιγμος από τον Andrew!!
-Dawn:Wormadam!!
-Andrew: Βeautifly πρωινος ηλιος!!
-Isabela:Πολύομορφο!
-Alf:Με ποιον εισαι εσυ???
-Lillian:O Andrew μπαινει δυναμικα στον αγωνακαι η Dawn χανει κι αλλους ποντους!!
-Dawn: (Να παρει)
-Richie:Ο χρονος τελειωνει οποτε θα επιτεθει με κατι μεγσλο
-Nick:Σωστα!ετσι εξηγειται και ο πρωινος ηλιος!
-Andrew:Ας τελειωνουμε!Beautifly ενεργειακη μπαλα-Gorebyss υδραντλια!
-Dawn: (O ψυχισμος δεν εχει τοση δυναμη ώστε να τις στειλει πισω και τις δυο επιθεσεις,και η προστασια δεν θα οφελεισει αυτή τη στιγμη που ο χρονος τελειωνει…Εκτος κι αν αυτή είναι η λυση,ο ψυχισμος δεν θα χρειαστει να αντικρουσει και τις δυο επιθεσεις…)Wormadam στειλε στο Gorebyss την ενεργειακη μπαλα και Froslass παγωσε την υδραντλια με ακτινα παγου!!
-Andrew:Gorebyss!!
-Lillian:Κι ετσι ο Αndrew μενει με ενα μονο ποκεμον,αλλα δεν θα προλαβει να το χρησιμοποιησει καθως ο χρονος τελειωσε!!!Νικητρια είναι η Dawn!
-Alf:NAI!!
-Isabela:Καλυτεροι 8!!
-Richie:Συγχαρητηρια!
-Andrew:Συγχαρητηρια Dawn!!Σου αξιζει!Ησουν εξαιρετικη!Και πιο πολύ στο τελος που χρησιμοποιησες εναντιον του Gorebyss την ενεργειακη μπαλα του Beautifly και ετσι σταματησες την υδραντλια,πολύ εξυπνο!Συγχαρητηρια!
-Dawn::Σε ευχαριστω!!Froslass-Wormadamειστε τελοιοι!!!
-Lillian:Κι ετσι εχουμε τους καλυτερους 8,σε λιγα λεπτα θα γινει η κληρωση για τα αυριανα ζευγαρια!!!

(Στα παρασκηνια)
-Hilary:Συγχαρητηρια Dawn!
-Val:Ησουν καταπληκτικη!!
-Lashley:Τελεια χωρις αμφιβολια!!
-Dawn:Σας ευχαριστω παιδια!!Χαιρομαι που περασατε και εσεις στους 8 καλυτερους!!!
-Hilary:Αχ!Ειμαι περιεργη να δω πως θα είναι τα ζευγαρια!
-Val:Εγω παλι όχι!Αυτο σημαινει ότι αυριο θα ερθουμε ολοι αντιμετωποι!!
-Lashley:…..
-Dawn:Ειδατε τον Riland???
-Val:Ναι!Ειναι εκει??Γιατι ρωτας??
-Dawn:Θελω να του ζητησω συγγνωμη για κατι που εγινε πριν!Θα σας πω μετα!!
-Hilary:ΟΚ!
-Dawn:Riland!Συγχαρητηρια που περασες στους 8 καλυτερους!
-Riland:Eυχαριστω!
-Dawn:Κοιταξε!Συγγνωμη που σου μιλησα ετσι πριν,ειλικρινα δεν ξερω τι με επιασε…καταλαβαινω ότι μαχασαι για τους δικους σου λογους και το σεβομαι!!Συγγνωμη!!Αντιο τωρα!Πρεπει να παω να δω τα ζευγαρια!
-Riland:ΕΗ!Dawn!
-Dawn:Ναι?
-Riland:Ησουν πολύ καλη σημερα!
-Dawn: J

-Lillian:Και τα ζευγαρια είναι τα εξης!!
-Alf:Ωχ όχι!
-Nick:Το φοβομουν αυτό…
-Richie:Καποια στιγμη θα γινοταν!!
-Isabela:Ναι,αλλα επρεπε να γινει τωρα??

(Στα παρασκηνια)
-Dawn:Δεν το πιστευω!Ειμαστε ολοι αντιμετωποι…Εγω εναντιον της Val!
-Hilary:Εγω εναντιον του Lahley!
-Lashley:Να παρει….
-Val:Παιδια μη σας παιρνει από κατω!!Το ξεραμε πως αργα η γρηγορα θα γινοταν αυτό!Ετσι δεν είναι??
-Hilary:ετσι είναι!
-Val:Δεν πρεπει να το αφησουμε να μας χαλασει το κεφι και τη χαρα!!
-Dawn:Σωστα!Συμμετεχουμε στο Μεγαλο Φεστιβσλ και κάθε μερα τα δινουμε όλα!!Αυτο θα κανουμε και αυριο!!
-Lashley:Ας νικησει ο καλυτερος λοιπον!!!

Ας νικησει ο καλυτερος λοιπον….!!!Ευκολα λεγεται αλλα ποσο ευκολα γινεται αυτό όταν πρεπει να αντιμετωπισεις τους φιλους σου????

Edited by Rihardil, 23 June 2009 - 16:22.

#139 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 posts

Posted 23 June 2009 - 16:18

coming up:
60.** Μαχη ζευγαριων ή Μαχη φιλων??? **

61.** Ο ημιτελικος του Kanto??? **

62.** The Ribbon Cup **

#140 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 posts

Posted 28 June 2009 - 23:05

60.** Μαχη ζευγαριων ή Μαχη φιλων??? **
Επειτα από τον γυρο ‘8 Degrees of Separetion’ 8 συντονιστες μεινανε πλεον οι οποιοι διαγωνιζονται για το κυπελο του νικητη και δυστυχως για εμας ολοι οι φιλοι μας θα ερθουν αντιμετωποι!!Σημερα οι διπλες μαχες θα συνεχιστουνε και μονο οι 4 φιναλιστ θα περασουν στον ημιτελικο!!Η Dawn θελει να φτασει στον ημιτελικο και ξερει πως δεν εχει περιθωρια για λαθη για αυτό το λογο αποφασισε να καλεσει μερικους παλιους φιλους!!!!
-Lillian:Κυριες και κυριοι καλησπερα και καλωσηρθατε για ακομη μια φορα στο Μεγαλο Φεστιβαλ!!Σημερα οι 8 συντονιστες που εχουν απομεινει θα δωσουν διπλη μαχη χρησιμοποιωντας δυο μονο από τα ποκεμον!Οι μαχες θα είναι καυτες αφου μονο οι 4 από τους 8 συντονιστες θα είναι οι φιναλιστ για τον αυριανο ημιτελικο!!
-Nick:Ανυπομωνω να δω τις μαχες!!
-Richie:Σιγουρα θα είναι πολύ υψηλου επιπεδου,αφου αυτοι οι συντονιστες που απομεινανε σιγουρα το αξιζουνε!
-Isabela:Θα εχουν και χαρη και παθος!!
-Lillian:Ας μην καθυστερουμε λοιπον!!Πρωτο ζευγαρι!!dawn Vs Val!!
-Nick:Είναι πρωτες!
-Richie:δεν θα είναι ευκολο,αλλα πιστευω πως η Dawn Θα τα καταφερει!!
-Isabela:Κι εγω!!
-Val:ΚΑλη μας τυχη!Ας κερδισει η καλυτερη!!
-Dawn:Επισης!!Κι οποια κερδισει δεν θα κρατησει κακια στην άλλη!!
-Val:Yanmega & Meganium διαλεγω εσας!!
-Alf:Meganium??Αυτο είναι το αρχικο της ποκεμον??
-Isabela:Και καταφερε να το κρατησει εως τωρα κρυφο!Μπραβο της!
-Dawn:Isabela αυτό είναι το πρωτο σου ποκεμον??Αυτο σημαινει ότι εισαι από το Johto?
-Isabela:Ακριβως!!Απο εκει ξεκινησα και εφτασα στους 16 καλυτερους του Μεγαλου Φεστιβαλ της περιοχης!!
-Alf:δεν το ξερα αυτό!
-Dawn:Εντυπωσιακο!!Εσαπασες το ρεκορ σου φετος!
-Isabela:Και δεν σκοπευω να σταματησω στους 8 καλυτερους!!
-Dawn:Θα το δουμε αυτό!!Butterfree & Roserade διαλεγω εσας!!!!
-Nick:ΤΙ?
-Richie:Μα??Ποτε??Τι γινεται??
-Isabela:Νομιζα πως η Dawn θα χρησιμοποιουσε μονο τα ποκεμον που επιασε στη περιοχη sinnoh!
-Alf:Ναι,αυτο ειχε σκοπο να κανει,αλλα εχοντας χρησιμοποιησει όλα της τα ποκεμον στους προηγουμενους γυρους,ηθελε να τα ξεκουρασει προκειμενου να τα χρησιμοποιησει στον επομενο και ισως στο μεθεπομενο γυρο!Και τι άλλη επιλογη ειχε,από το να καλεσει τα δυο ποκεμον της από το Kanto με τη περισσοτερη εμπειρια στους διαγωνισμους!!
-Richie:εντυπωσιακο!!Εχουν διαλεξει και οι δυο τους ιδιους τυπους!χορτο και εντομο!
-Alf:Εκανε εξασκηση μαζι τους μεχρι αργα το βραδυ!
-Val:Βλεπω πως και εσυ κρατησες αυτά τα ποκεμον κρυφα αρκετο καιρο!!Εχω ακουσει για αυτά!Τα ειχες χρησιμοποιησει στο Μεγαλο Φεστιβαλ του Kanto!Παντα ηθελα να τα αντιμετωπισω!
-Lillian:συντονιστριες εχετε μονο 5 λεπτα!Ξεκινηστε!!
-Val:Yanmega αρχαια δυναμη στο Butterfree και Meganium χτυπημα με το σωμα στο roserade!
-Dawn:Buterfree σταματα το Yanmega με ψυχισμο και Roserade αποφυγε το χτυπημα με το σωμα του Meganium και χρησιμοποιησε ηλιολουστη μερα!
-Lillian:Ωραιοι ελιγμοι από την Dawn!θα κοστισουν μερικους ποντους στη Val!
-Dawn:Butterfree ασημενιος ανεμος στο Meganium,Roserade μπαλα καιρου στο Υanmega!
-Val: (Ωστε για αυτο χρησιμοποιησε την ηλιολουστη μερα…ετσι η μπαλα καιρου αποκτα δυναμη φωτιας…)Meganium σταματα τον ασημενιο ανεμο με χορο πεταλλων!Yanmegα κοψε τη μπαλα καιρου με κοψιμο αερα!
-Alf:Ωραιες αποκρουσεις!
-Isabela:Και ανατροπες!
-Lillian:Και οι δυο συντονιστριες χανουν ποντους καθως ο πανεμορφος ανεμος διαπερασε εκπληκτικα τα ροδοπεταλλα και βρηκε στοχο ενώ η μπαλα καιρου μετατραπηκε σε σκονη!!
-Dawn:Πολύ καλα Val!
-Val:αχα!!Meganium φωτοσυνθεση!!
-Nick:Ωχ όχι!Αυτη η επιθεση θα επαναφερει την ενεργεια του Meganium!
-Richie:Και το χειροτερο ειναι οτι θα το αναζογωνησει πληρως χαρη στην ηλιολουστη μερα!Το οπλο της Dawn στρεφεται εναντιον της!
-Dawn: (Nα παρει αυτη η φωτοσυνθεση θα το αναζογωνει πληρως χαρη στην ηλιολουστη μερα..κατι πρεπει να κανω!)Roserade ηλιακη ακτινα στο Meganium!Butterfree ενεργειακα μπαλα στο Yanmega!
-Richie:To Butterfree ξερει μια καινουργια επιθεση!
-Alf:Οχι μονο μια!!Περιμενε και θα δεις!
-Val:Meganium ηλιακη ακτινα και εσυ!Υamega απεκρουσε την ενεργειακη μπαλα με κοψιμο αερα!
-Val:Yanmega!
-Dawn:Ηταν πολύ γρηγορο για να το σταματησεις!!Roserade μπαλα καιρου στο Yanmega οσο ειναι κατω!
-Val:Προστατεψε το Meganium!
-Dawn:Δε προκειται!Butterfree αεροπορικος ασσος στο Meganium!
-Val:Meganium!
-Alf:Αυτη ηταν η δευτερη κινηση!Τελεια!
-Lillian:Είναι αραγε το τελος για το Meganium αφου δεχτηκε τοσο ισχυρες επιθεσεις??
-Val:Μπραβο Meganium!Σηκωθηκες!!Φωτοσυνθεση!
-Lillian:Αυτή η πανεμορφη φωτοσυνθεση κοστιζει ποντους στη Dawn!
-Dawn:Να παρει!!roserade μπαλα καιρου,Butterfree αεροπορικος ασσος!
-Val:Yanmega κοψε τη μπαλα με κοψιμο αερα και σταματα τον αεροπορικο ασσο με ατσαλινα φτερα!
-Dawn:Δεν το πιστευω!Σταματησε και τις δυο επιθεσεις μου πολύ γρηγορα!Ειχα ξεχασει την ειδικη του ικανοτητα,οσο περναει ο χρονος γινεται ολο και πιο γρηγορο
-Val: (Πρεπει να ειμαι πολυ προσεκτικη με αυτον το αεροπορικο ασσο)
-Alf:H Dawn φαινεται στριμωγμενη…
-Richie:Λογικο αφου το Meganium ειναι ξεκουραστο σαν να μην δεχτηκε ποτε χτυπηματα και το Yanmega γινεται ολο και πιο γρηγορο…
-Dawn: (Πρεπει να ηρεμησω!καποια λυση θα υπαρχει!Μπορει το Yanmega να γινεται πολύ γρηγορο αλλα εχει ηδη χτυπηθει και υπαρχει μια επιθεση που δεν μπορει να αποφυγει οσο γρηγορο και να γινει!!Ο αεροπορικος ασσος!Αν βρει στοχο η επιθεση θα είναι αρκετη για να το αποτελειωσει και θα ασχοληθω αργοτερα με το Meganium…προς το παρρον πρεπει να το κρατησω απασχολημενο)Roserade ηλιακη ακτινα στο Meganium!Για να δουμε αν θα αποφυγεις αυτό!Butterfree αεροπορικος ασσος στο Yanmega!
-Val:Χα!Το περιμενα!!Meganium αποφυγε το και χτυπα με χτυπημα με το σωμα!Yanmega πηγαινε κατα πανω στο roserade και χτυπα το με εκρηξη εντομου!
-Isabela:Μα τι στο καλο!!
-Dawn:Roserade όχι!
-Alf:Η Val είναι πολύ εξυπνη!
-Richie:Ποιος θα το περιμενε ότι θα εκανε μια τετοια επιθεση!
-Lillian:Φαινεται πως το Roserade χτυπηθηκε με 3 πανισχυρα χτυπηματα!1.το χτυπημε με το σωμα του Meganium 2.την εκρηξη εντομου του Yanmega Και 3.απο τον αεροπορικο ασσο του Butterfree που προοριζοταν για το Yanmega που τη τελευταια στιγμη εκανε έναν ελιγμο και η επιθεση βρηκε το Roserade!!
-Nick:Καημενη Dawn!!
lf:Μη λυπασαι Nick!!Θα νικησει!
-Dawn:Roserade φωτοσυνθεση τωρα!
-Val:ΤΙ?Στεκεται ακομα???
-Lillian:Αυτη η φωτοσυνθεση ειναι ακομα καλυτερη και ομορφοτερη απο εκεινη του Meganium!
-Dawn:δν εισαι η μονη που μπορει να χρησιμοποιει αυτή την επιθεση ξερεις!!
-Val: Nα παρει!!Πρεπει να το σταματησουμε!Meganium ηλιακη ακτινα!Yanmega αρχαια δυναμη!
-Dawn: Butterfree χρησιμοποιησε ψυχισμο και κατευθυνε την ηλιακη ακτινα στο Yanmega!
-Val:Yanmega!!
-Dawn:Τωρα Butterfree αποτελειωσε το με αεροπορικο ασσο!
-Val:Meganium προστατεψε το!
-Dawn:Δεν προκειται!Roserade βγαλτο απο τη μεση με μπαλα καιρου!!
-Val:Meganium-Yanmega!!
-Lillian:Αυτη η μαχη γινεται ολο και πιο καυτη!!Συνεχεια υπαρχουν σκαμπανευασματα στους ποντους εξαιτιας των τοσο ομορφων συνδυασμων και μολις η Val εμεινε με ένα ποκεμον καθως το Yanmega είναι εκτος μαχης!
-Richie:Ναι!
-Isabela:Λιγο ακομα!
-Val:Πολύ καλα Dawn!Μπορει να εισαι μπροστα στους ποντους και να προηγεισαι με ένα ποκεμον αλλα δε σκοπευω να παραιτηθω!!
-Dawn:Roserade μπαλα καιρου!Butterfree αεροπορικος ασσος!
-Val:Meganium καλυψου με χωρο πεταλλων!
-Richie:Ε??Τι εξαιρετικη αμυνα!!
-Lillian:Πολύ εξυπνη η αμυνα της Val!αυτο θα κανει τη Dawn να χασει ποντους!
-Dawn:Θα επρεπε να ειχε χασει!!Μα πως?
-Val:Χαρη στην αμυνα μου οι επιθεσεις σου εχασαν αρκετη ενεργεια και οσον αφορα τη μπαλα καιρου εχασε την δυναμη φωτιας αφου η επιδραση της ηλιολουστης μερας περασε…
-Dawn:Ωχ όχι!(Για μια στιγμη,αυτό είναι!αν ο χορος πεταλλων χρησιμοποιηθει αρκετες φορες ζαλιζει το ποκεμον που το χρησιμοποιει,οποτε αν κανω το Meganium να το χρησιμοποιησει άλλη μια φορα…)Roserade μπαλα καιρου-Butterfree ενεργεικη μπαλα!
-Lillian:Αυτος ο εξαιρετικος συνδυασμος επιθεσω κανει τη Val να χανει κι αλλους ποντους!
-Val:Δν θα πιασει και θα χασεις κι αλλους ποντους!!Meganium αμυνα με χορο πεταλλων!
-Dawn:Ετσι λες ε??Πετυχα αυτό που ηθελα!Το Meganium σου ζαλιστηκε απο την χρηση του χορου πεταλλων και τωρα ειναι ευαλωτο!
-Val:Πως??
-Dawn: Butterfree ας τελειωνουμε!!αεροπορικος ασσος!!
-Val:Meganium φωτοσυνθεση!Meganium!!!
-Lillian:Πανω στην ωρα που θα τελειωνε ο χρονος λοιπον,η Dawn καταφερε να βγαλει εκτος μαχης το Meganium και να παρει τη θεση της στους 4 φιναλιστ!!Ηταν πολύ καυτη μαυχη!
-Alf:Ναι!Σας το ειπα πως θα τα καταφερνε!!
-Isabela:Περσασε στον ημιτελικο!!
-Val:Meganium γυρισε!!Σε ευχαριστω!!Dawn συγχαρητηρια!!Χαιρομαι που κερδισες αληθεια,γιατι σου αξιζει και γιατι ηταν από τις πιο απολαυστικες μαχες που ειχα ποτε!!Μπραβο!!
-Dawn:Ευχαριστω Val!Roserade-Butterfree ειστε οι καλυτεροι!!

-Lillian:Και μετα από αυτή την εκπληκτικη μαχη ας περασουμε στο επομενο ζευγαρι!Lashley και Hilary!!
-Richie:Καλη τυχη παιδια!!
-Ιsabela:Ναι!Καλη τυχη!
-Lashley:Παμε Hilary!
-Hilary:Ξεκιναμε!!
-Lashley:Glaceon & Prinplup παμε!
-Ηilary:Venusaur & Noctowl διαλεγω εσας!
-Αlf:Θα είναι ενδιαφερον!Τα ποκεμον του Lashley φαινεται να εχουν το πλεονεκτημα!!
-Richie:Αφου το Venusaur πλεονεκτει απεναντι στο Prinplup!
-Alf:Βασικα οχι ιδιαιτερα γιατι το Prinplup εχει κα στοιχεια ατσαλιου και ξερει να χρησιμοποιει αεροπορικο ασσο!
-Richie:Καταλαβα!!Θα είναι ενδιαφερουσα μαχη!
-Lillian:Συντονιστες ξεκινηστε!!
-Lashley:Prinplup αεροπορικος ασσος στο Venusaur,Glaceon ακτινα παγου στο Noctowl!
-Hilary:Εισαι προβλεψιμος Lashley!Noctowl ψυχισμος στο Prinplup και Venusaur πιασε με το μαστιγιο σου το Glaceon!
-Lillian:Ωραιες αποκρουσεις απο την Hilary!O Lashley χανει ποντους!
-Lashley:Prinplup-Glaceon ειστε καλα???Ωραια!!Glaceon ας επιτεθουμε αλλη μια φορα με παγωμενα θραυσματα και Prinplup ακτινα με φουσκες!
-Lillian:Τι ομορφος συνδυασμος!Φαινεται πως η Hilary χανει ποντους!
-Hilary:Δεν προκειται!!Noctowl πηγαινει κατά μετωπο στα παγωμενα θραυσματα με ατσαλινα φτερα,Venusaur χορος πεταλλων στην ακτινα με φουσκες!
-Isabela:Ωραια αποκρουση!
-Lillian:Φαινεται πως τωρα η μαχη γινεται μεταξυ των πιο δυνατων συνδυασμων καθως ο Lashley είναι αυτος που χανει τωρα ποντους αφου η Hilary ανεδειξε τελεια τα ποκεμον της χρησιμοποιωντας τις επιθεσεις του!
-Lashley:Τερμα τα παιχνιδια!!Ωρα να σοβαρευτουμε!
-Hilary:Αυτό λεω και εγω!Venusaur ηλιακη ακτινα στο Prinplup,Noctowl ατσαλινα φτερα στο Glaceon!
-Lashley:Glaceon!!Αυτο ηταν γρηγορο!Αλλα η ηλιακη ακτιναπαιρνει χρονο!Τωρα είναι η ευκαιρια μας Prinplup ακτινα με φουσκες στο Venusaur!Glaceon παγωσε τις φουσκες με ακτινα παγου!
-Alf:Ωχ όχι!Αν αυτή η επιθεση πετυχει,το Venusaur θα κανει μεγαλη ζημια αφου είναι επιθεση παγου και εχει διπλη δυναμη!
-Ηilary:Noctowl ψυχισμος!
-Lashley:Glaceon μη το αφησεις!Σιδερενια ουρα!
-Hilary:Noctowl-Venusaur!!
-Lillian:Φαινεται πως το Noctowl σταματησε τη τελευταια στιγμη το ψυχισμο και τελικα χτυπηθηκε και εκεινο απο τον εξαιρετικο διπλο συνδυασμο του Lashley!
-Hilary:Πολυ καλα Lashley!Ειχα ακουσει ότι εισαι πολύ καλος στους συνδυασμους και τωρα το βλεπω με τα ματια μου!!Αλλα μη χαιρεσαι,τιποτα δεν τελειωσε!Ξερω και εγω να κανω μερικους πολύ καλους συνδυασμους!Δες αυτό!Venusaur ριξε την ηλιακη ακτινα!Noctowl ψυχισμος στην ηλιακη ακτινα!!
-Νick:ΩΩ!Κοιταξτε όλα αυτά τα τελεια χρωματα!
-Richie:Δεν θα ηθελα να με πετυχει αυτή η ηλιακη ακτινα!!
-Lashley: Prinplup προσπαθησε να προστατευτειτε ριχνοντας δινη!! Και Glaceon παγωμενα θραυσματα μπροστα από τη δινη!
-Lillian:Αυτος ο εξαιρετικος συνδυασμος της Hilary κοστισε αρκετους ποντους στο Lashley,αλλα και η εξαιρετικη του αμυνα κοστισε ποντους στη Hilary!
-Hilary:Οχι μονο ποντους!Η ηλιακη μου ακτινα βρηκε στοχο,αλλα ηταν λιγοτερο δυνατη αφου διελυσε πρωτα τα θραυσματα και μετα τη δινη!
-Isabela:Κι αυτό είναι που κοστισε στη Hilary Ποντους,αφου όταν διελυσε την αμυνα τα ποκεμον του Lashley ειχαν μια ομορφια από τους κοκους του χιονιου και τις σταγονες τις δινης!
-Lillian:Ο χρονος περναει!!
-Lashley:Δεν θα παραιτηθουμε!!Prinplup υδραντλια!Glaceon ριξε μεσα στην υδραντλια μπαλα σκιας!
-Nick:Κοιταξε!Η υδραντλια από μπλε εγινε μαυρο!
-Isabela:Χαρη στη μπαλα σκιας!
-Lillian:Ακομα ενας πολύ κομψος και ισχυρος συνδυασμος!
-Hilary: (Να παρει,πως θα το αποφυγω αυτό…ο ψυχισμος δεν θα πιασει!Ισως προλαβαινω να αντεπιτεθω)Venusaur αντεπιθεση με χορο πεταλλων Noctowl κουτουλια-Zen!
-Richie:Τρελαθηκε!??!Κανει καταμετωπο επιθεση??
-Isabela:Αποκλειεται να το κανει χωρις να είναι προετοιμασμενη!!
-Lillian:Φαινεται πως και οι δυο συντονιστες χασανε ποντους από αυτους τους συνδυασμους,αλλα επιπλεον η Hilary εχασε και το Noctowl…
-Hilary:Δε νομιζω!Noctowl κοκορισμα!!
-Lashley:Δεν είναι δυνατον!!
-Lillian:Αυτή η επιθεση αναζογωνει την ενεργεια του Noctowl και είναι τοσο ωραια που μειωνει κι άλλο τους ποντους του Lashley!Και ο χρονος τελειωνει σε λιγα δευτερολεπτα και ισως αυτή να είναι η ευκαιρια του Lashley να κανει την ανατροπη!
-Hilary: (Θα ερθει με κατι μεγαλο πρεπει να προσεξω)
-Lashley:Δυο τελικοι συνδυασμοι!!Glaceon ριξε μπαλα σκιας και χτυπα την με σιδερενια ουρα!Prinplup υδραντλια και μετα μπες μεσα στην υδραντλια με αεροπορικο ασσο!
-Alf:Δυο συνδυασμοι μαζι!
-Hilary:Venusaur στειλε πισω τη μπαλα σκιας χτυπωντας την με το μαστιγιο σου και Noctowl κουτουλια Zen στο Prinplup!
-Lillian:Τελος χρονου!!Για να δουμε τι εγινε οταν καθαρισει η αρενα!!..................................................................................!!Η Hilary καταφερε τη τελευταια στιγμη να βγαλει εκτος μαχης τα ποκεμον του Lashley και είναι ακομα μπροστα στους ποντους!Αυτο σημαινει ότι περναει στο τελικο!!!
-Alf:Ναι!Η Hilary ξανα στον ημιτελικο!
-Richie:Όπως περυσι!!Τελεια!!
-Lashley:Hilary ησουν τελεια!!Μπορει να ειμαι πολύ καλος στους συνδυασμους,αλλα εσυ μου εδειξες πως εχω ακομα πολλα να μαθω!!Σε ευχαριστω!Prinplup-Glaceon Συγχαρητηρια!
-Hilary:Κι εσυ ησουν πολύ καλος Lashley με εκανες να φτασω στα ορια μου για να σε νικησω!Ηταν πολύ ωραια η μαχη μας!!Venusaur-Noctowl μπραβο σας!!
-Lillian:Και με την τελικη τετραδα σιγα σιγα να περνει μορφη ας προχωρησουμε στο επομενο ζευγαρι!Riland Vs Zerry……

O Riland καταφερε να κερδισει και εκεινος τον αντιπαλο του και τελικα περασε στους 4 καλυτερους μαζι με εναν συντονιστη με το ονομα Zachary!Ολοι πλεον περιμενουμε την κληρωση για τα ζευγαρια του ημιτελικου!
-Lillian:Και αυτά είναι τα ζευγαρια που θα αγωνιστουνε αυριο!Dawn Vs Hilary και Riland VS Zachary!
-Alf:Φαινεται πως θα εχουμε εναν ημιτελικο σαν εκεινο του Kanto!
-Richie:εμενα μου λες??
-Isabela:Τι θα πει αυτό?
-Nick:Οντως!!Ενημερωστε κι εμας!
-Richie:H Dawn και η Hilary εχουν ξαναβρεθει αντιμετωπες στον ημιτελικο του Kanto!!

(Στα παρασκηνια)
-Dawn:Ξανα μαζι!!Ε!Hilary?
-Hilary:Ξανα!!!Κι αυτη τη φωρα θα σε κερδισω Dawn!!
-Riland:Φροντιστε να κερδισει η καλυτερη ωστε να μη βαρεθω στον τελικο!!
-LAshley:Καποιος εχει μεγαλη ιδεα για τον εαυτο του!!
-Val:Ελα τωρα τον αδικεις!!Η αυτοπεποιθηση δεν εβλαψε κανεναν!!
-Riland:χαχαχχαχα!
-Oλοι:????????????????????
-Dawn:Γελασε??????

Ετσι λοιπον η dawn,η hilary,ο Zachary και ο Riland θα αγωνιστουν αυριο για μια θεση στο μεγαλο τελικο και συνεπως για μια ευκαιρια για το τροπαιο του νικητη!!Ενα είναι σιγουρο,καποιος από τους 4 θα είναι ο συντονιστης της χρονιας!!!!!

#141 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 posts

Posted 05 July 2009 - 01:30

61.** Ο ημιτελικος του Kanto??? (a.k.a. Battling...Wallace!!) **
Το Μεγαλο Φεστιβαλ της περιοχης Sinnoh φτανει σιγα-σιγα στο τελος του!!Με μονο 4 συντονιστες να απομενουν πλεον,την Dawn,την Hilary,τον Zachary και τον Riland,η αγωνια για το ποιος θα ειναι ο πρωταθλητης εχει κορυφωθει!!Σημερα θα διεξαχθει ο ημιτελικος οπου θα βρεθουν αντιμετωπες για ακομα μια φορα η Hilary και η Dawn και πραγματικα κανεις δεν μπορει να ξερει ποια εχει περισσοτερες πιθανοτητες για να κερδισει,αφου και στο παρελθον η καθεμια εχει κερδισει την αλλη…
-Lillian:Καλημερα σε ολους τους φαν των διαγωνισμων ποκεμον!!Ενα μεγαλο και αξιοσημειωτο γεγονος-Το Μεγαλο Φεστιβαλ-φτανει σιγα σιγα στο τελος του!!Σημερα θα παρακολουθησουμε τον ημιτελικο που θα καθορισει ποιοι 2 από τους 4 φιναλιστ θα περασουν στον Μεγαλο τελικο και θα αγωνιστουν για το Κυπελο σε μια μαχη 3 Vs 3!!Θα είναι,η Dawn,η Hilary,o Zachary ή,ο Riland???Ας ξεκινησουμε λοιπον καλωντας στη σκηνη το πρωτο ζευγαρι!Dawn και Ηilary!!
-Alf:Εχω μεγαλη αγωνια!
-Richie:Δεν χρειαζεται!Η Dawn θα τα παει καλα!
-Alf:Πως εισαι σιγουρος??Η Hilary και η Dawn εχουν βρεθει αντιμετωπες τοσες φορες που εχω χασει τον λογαριασμο…Η καθεμια γνωριζει ακριβως τον τροπο που αγωνιζεται η άλλη,δεν θα είναι ευκολο λοιπον…
-Nick:Εχει δικιο ο Alf!
-Isabela:Ας εχουμε πιστη λοιπον στη Dawn και στα ποκεμον της!!Ποια ποκεμον θα χρησιμοποιησει σημερα??
-Lashley:ΚΑποια από το Kanto όπως εγινε χθες??
-Alf:Όχι!Τα εστειλε πισω!!Σημερα θα αγωνιστει με τα ποκεμον που επιασε εδώ στη περιοχη Sinnoh!
-Val:Καλη τυχη Dawn!!

-Dawn:Καλη τυχη Hilary!!Ας κερδισει η καλυτερη!
-Hilary:ΝΑΙ!Και οποια παει στο τελικο θα κερδισει το Ribbon Cup!!
-Lillian:Ξεκινηστε!!
-Dawn:Togekiss & Blastoiseδιαλεγω εσας!!
-Nick:Πολύ καλες επιλογες!Η Dawn ξερει πως η Hilary χρησιμοποιει ποκεμον τυπου πτησης,ετσι χρησιμοποιωντας το Blastoise που είναι το δυνατοτερο ποκεμον της και ξερει την παγωμενη ακτινα,αλλα και το Togekiss Που πεταει,εχει πλεονεκτημα!!
-Hilary:Venusaur & Probopass ηρθε η ωρα να βγειτε στη σκηνη!
-Isabela:Φαινεται πως η Hilary εκανε τη διαφορα!!Δεν βλεπω κανενα ποκεμον να πεταει….
-Val & Lashley: Probopass???
-Richie:Δεν ηξερα πως ειχε αυτο το ποκεμον η Hilary!
-Alf:Και το γεγονος οτι εφτασε ως εδω κρατωντας το κρυφο είναι αξιοσημειωτο!
-Dawn: Probopassε?Περιμενες τοσο πολύ για να το χρησιμοποιησεις??
-Hilary:Ηξερα πως αργα η γρηγορα θα βρισκομασταν αντιμετωπες για αυτό το ετοιμασα ειδικα για αυτή τη μαχη!
-Dawn: (Ειδικα για αυτή τη μαχη??Μα τι εννοει???Αφου μειονεκτει απεναντι στις επιθεσεις των ποκεμον μου….Πρεπει να προσεχω πολύ!Δεν θα ρισκαρω να χασω εδώ που εφτασα)
-Lillian:Συντονιστριες εχετε 5 λεπτα!!
-Hilary:Venusaurχρησιμοποιησε χορο πεταλλων στο Blastoise!Probopass κοψη πετρας στο Togekiss!!
-Dawn:Togekiss αποφυγε το με εξτριμταχυτητα!Blastoise αντεπιθεση με ακτινα παγου!
-Ηilary:Ωραιες αποκρουσεις Dawn!Αλλα δεν τελειωσαμε!!Probopass σημαδεψε το Blastoise!Venusaur ηλιακη ακτινα!
-Alf:Τι είναι αυτή η επιθεση??Πως να το σημαδεψει??
-Richie:Δεν είναι καλο!Με αυτή την επιθεση,εξασφαλιζει πως η επομενη κινηση θα βρει το στοχο της…
-Nick:Και προφανως θα είναι κατι που θα κανει ζημια στο Blastoise και δεν θα μπορεσει να αντεπιτεθει στο Venusaur για να σταματησει την ηλιακη του ακτινα!
-Dawn: (Σημαδευει το Blastoise ε??Προφανως το κανει γιατι θελει να το σταματησει με καποια επιθεση αν παω να αποτρεψω το Venusaur από το να ριξει την ηλιακη ακτινα…Θα επιτεθω με το Togekiss λοιπον.)Togekiss κοψιμο αερα στο Venusaur!
-Isabela:Εξυπνο!!Δεν επιτεθηκε με το Blastoise!!
-Hilary:Venusaur οχι…!Probopass ας τελειωνουμε,κανονι-zap στο Blastoise!
-Val:Ωχ οχι!
-Lashley:Αυτό ετοιμαζε τοση ωρα…
-Dawn: (Tωρα εξηγειται το σημαδι!Το κανονι zap είναι πανισχυρη επιθεση αλλα με μικρη ευστοχια,αλλα τωρα θα βρει στοχο,πρεπει να το σταματησω πριν χτυπησει)Blastoise παγωσε τη σφαιρα που εχει το κανονι zap με ακτινα παγου!
-Hilary:Να παρει!!
-Alf:ΦΙΟΥ!
-Richie:την διελυσε τη τελευταια στιγμη!
-Lillian:H Hilary χανειποντους!
-Dawn:Tωρα καταλαβα γιατι ηθελες να χρησιμοποιησεις το Probopass στη μαχη μας!Γιατι οι επιθεσεις ηλεκτρισμου θα εκαναν μεγαλη ζημια στα ποκεμον μου!Αλλα δεν σκοπευω να τις αφησω να πλησιασουν!!!
-Hilary:Το ηξερα πως αργα η γρηγορα θα εβλεπες την αληθεια!!Αλλα μολις αρχισα να ζεσταινομαι!Και η ηλιακη ακτινα είναι ετοιμη να χτυπησει!!Venusaur παμε!
-Dawn: (Ισως αυτή είναι η ευκαιρια μου να χτυπησω!Η Hilary εχει αφησει απροστατευτο το Probopass)Blastoise αντεπιθεση με κανονι υδραντλιας!Togekiss σφαιρα αυρας στο Probopass!
-Hilary:Νομιζες πως το ειχα αφησει απροστατευτο ε??Probopass προστατεψου με κοψη πετρας!!.............!Probopass
-Dawn:Togekiss
-Lillian:Φαινεται πως η μπαλα σφαιρας καταφερε να διαπερασει το τοιχος απο πετρες!!Αλλα και καποια θραυσματα από τις πετρες χτυπησαν το Togekiss!Οσο για τις ακτινες αληλοεκουδετερωθηκαν!!
-Lashley:αυτή η μαχη είναι πολύ ωραια!
-Val:Πραγματικα!!
-Dawn:Πολύ καλα Hilary!
-Hilary:Επισης Dawn!Συνεχιζουμε ομως!!Venusaur ηλικαη ακτινα αλλη μια φορα!!
-Dawn: Blastoise ακτινα παγου τωρα!!Τogekiss ουρανια επιθεση!!
-Hilary:δεν προκειται!!Probopass δυναμη της γης!
-Alf:Τι??Αυτη η επιθεση είναι πολύ δυνατη!Προσεξε Dawn!
-Dawn: Blastoise!!
-Nick:O Blastoise τα βρηκε σκουρα με αυτή την επιθεση!
-Richie:Τουλαχιστον δεν πλεονεκτει!!
ilary:Venusaur παμε!Ηλιακη ακτινα!!
-Dawn:Togekiss ουρανια επιθεση τωρα!
-Isabela:δεν είναι δυνατον,αστοχησε!
-Dawn:Blastoise προσεξε!Χρησιμοποιησε κανονι υδραντλιας ως αντεπιθεση!
-Lashley:Παλι η ιδια αποκρουση!
-Val:Μονο που οσο η Dawn χρησιμοποιει το κανονι υδραντλιας τοσο περισσοτερο κουρασει το Blastoise!
-Isabela:Και μολις χτυπηθηκε ασχημα…
-Lillian:Αυτή η μαχη είναι εκπληκτικη!Καθε δευτερολεπτο είναι συναρπαστικο!Καμια συντονιστρια δεν προηγειται καθως αλλαζουν συνεχως οι ποντοι!
-Hilary:Venusaur ηλιακη ακτινα!
-Alf & Nick:Παλι???
-Richie:Φαινεται πως θελει να κανει παλι το Blastoise να επιτεθει στο Venusaur!
-Isabela:Για ποιο λογο??Για να το χτυπησει παλι με το Probopass??
-Dawn: (Χρησιμοποιει παλι την ηλιακη ακτινα!Προφανως θελει να της επιτεθω στο Venusaur,αλλα γιατι….??ΤΟ ΒΡΗΚΑ!!Το Probopass μπορει να εχει πολύ δυναμη αλλα είναι πολύ αργο!!Θα της επιτεθω και μα τα δυο ποκεμον μου λοιπον)Blastoise εστιασμενη γροθια στο Probopass και εσυ Togetic σφαιρα αυρας!!
-Hilary:Ωστε καταλαβες το αδυνατο σημειο του Probopass!εινα αργο!Αν είναι να πεσω θα παρω και εσενα μαζι μου Dawn!Probopassκοψη πετρας!
-Dawn:Βlastoise!Τοgekiss!!!!!
-Lillian:Φαινεται πως αυτη η μαχη γινεται ολο και πιο θερμη!!H Dawn καταφερε να βγαλει εκτος μαχης το Probopass…και η Hilary εβγαλε εκτος μαχης το Togekiss
-Αlf:Ναι,και τωρα η Dawn εχει μεγαλο πλεονεκτημα
-Lashley:Σωστα!Εκτος της βασικης διαφορας λογο τυπου,το Blastoise είναι περισσοτερο κουρασμενο από το Venusaur και επιπλεον ερχεται μια ηλιακη ακτινα!
-Val:Αν βρει στοχο…..
-Ηilary:Probopass γυρισε ησουν τελειος!!!Venusaur,ας αποτελειωσουμε το blastoise με την ηλιακη ακτινα!!
-Dawn:Togekissγυρισε!Blastoise προσπαθησε να προστατευτεις!BLASTOISE!!
-Lillian:Φαινεται πως κατι σταματησε την ηλιακη ακτινα!
-Isabela:Μα τι γινεται??
-Nick:Νομιζω πως το εκανε ο Βlastoise
-Alf-Richie-Val-Lashley:ΠΩΣ??
-Hilary:Μα τι εγινε????
-Dawn:Φαινεται πως ο Blastoise εμαθε μια καινουργια επιθεση την καταλληλοτερη στιγμη!!Κανονι λαμψης!!!Τελεια!!
-Hilary:Venusaur….
-Lillian:Σωστα!Ο Blastoiseεμαθε μια νεα επιθεση και χτυπησε και το Venusaur!
-Dawn:Και δεν είναι μονο αυτό!
-Isabela:Κοιταξτε!!Αρχισε να λαμπει!!
-Lashley:Η ειδικη του ικανοτητα!!Οταν η ενεργεια του είναι χαμηλη,ανεβαζει την δυναμη των επιθεσεων νερου!!
-Val:Eτσι το πλεονεκτημα δεν θα εχει πλεον μεγαλη σημασια!
-Hilary:Να παρει!!Venusaur!χορος πεταλων!
-Dawn:Blastoiseακτινα με παγου!
-Lillian:Και η ακτινα με παγου βρισκει στοχο!
-Dawnlastoiseτελειωσε με κανονι υδραντλιας!!!
……………………………………………………………………………………………………
-Lillian:Φαινεται πως εχουμε νικητρια!!Η dawnπερναει στον τελικο!!!
-Alf:ΝΑΙ!!!!!
-Richie-Nick:ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!Τελεια!!
-Isabela:Μπραβο Dawn!!
-Lashley:δεν περιμενα τιποτα λιγοτερο!
-Val:ουτε κι εγω!!
-Hilary:Venusaurσε ευχαριστω!!Γυρισε!!Dawn!Συγχαρητηρια!!!
-Dawn:Ευχαριστω Hilary!Αλλα εισαι καλα???Κλαις???
-Hilary:Κλαιω,γιατι εχασα ναι!!Η ηττα είναι πικρη!!Αλλα από την άλλη χαιρομαι για φετος εφτασα στους 4 καλυτερους και όχι στους 8!!Συν ότι εσυ περασες στον τελικο!!
-Lashley:Καημενη Hilary!
-Val:Μπορω να καταλαβω πως νιωθει…
-Lillian:Hilary!Ησασταν και ησουν εξαιρετικη!!Ηταν μια από τις καλυτερες μαχες που δοθηκαν ποτε!!Ετσι λενε και οι κριτες!!Εισαι πολύ καλη συντονιστρια και εχεις βελτιωθει πολύ!!
-Hilary:σας ευχαριστω ολους!!!Θα ειμαι καλα!!
-Lillian:Aς περασουμε τωρα στο επομενο ζευγαρι….Zacharyκαι Riland!!
....................................................................................................................................................................................................................................
-Riland:Hippowdonαποτελειωσε τον με σεισμο!!
-Lillian:Και με αυτή την επιθεση ο Rilandκερδιζει το Typhlosionτου Zacharyκαι περναει και αυτος στο τελικο!!
achary:Typhlosion!επεστρεψε!!Συγχαρητηρια Riland!ευχομαι καλη επιτυχια για το τελικο!
-Riland:Σε ευχαριστω πολύ!!!
-Lillian:Εχοντας πλεον τους δυο φιναλιστ μας,την Dawnκαι τον Riland,μπορω να σας κανω μια σημαντικη ανακοινωση!!Στον αυριανο τελικο θα εχουμε έναν ειδικο προσκεκλυμενο ο οποιος θα είναι κριτης και θα κανει και την απονομη του κυπελου στον πρωταθλητη!!Θα είναι ο Wallaceαπό τη περιοχη sinnoh!
-Lashley & Val:O Wallace???
-Alf:Γιατι τετοια εκπληξη??
-Richie:Alf,παντα ανενημερωτος!!
-IsabelaWallace,ξεκινησε ως γυμναστης στη περιοχη Hoenn!Οταν αφησε το γυμναστηριο αρχισε να ασχολειται με τους διαγωνισμους ποκεμον!Ετσι κερδισε το μεγαλο φεστιβαλ!!
-Nick:Κι όχι μονο αυτό!!Δεν σταματησε εκει!!Ελαβε μερος και στο πρωταθλημα ποκεμον και κερδισε και εκει!!Ειναι φοβερος!
-Alf:Θελω πολύ να τον γνωρισω!!Θελω να τον προκαλεσω σε μαχη!!
-Lillian:Ετσι ανανεωνουμε το ραντεβου μας για αυριο!!Να ειστε ολοι εδώ για το Μεγαλο Τελικο!!!!

Εχοντας παρακολουθησει δυο πολύ καλες και ομορφες μαχες και γνωριζοντας πλεον ότι η Dawn εχει πολλες πιθανοτητες να κερδισει ξανα το Μεγαλο Φεστιβαλ,αφησαμε πισω μας το σταδιο και πηγαμε στο κεντρο ποκεμον!Εκει αφου φαγαμε και ηπιαμε,ολοι πηγαν να ξεκουραστουν εκτος από μενα και την Dawn,οπου προπονουμασταν στην αυλη!!

(Στο κεντρο ποκεμον,αργα τη νυχτα)
-Αlf:Εχεις αγχος για αυριο???
-Dawn:Όχι ιδιαιτερο!!Χαιρομαι που εφτασα ως εδώ!!Αν χασω θα με πειραξει δε λεω,αλλα τουλαχιστον θα εχω τιμησει τα ποκεμον μου και θα εχω περασει πολύ ωραια σε ολο το ταξιδι!!
-Riland:Χαιρομαι που το βλεπεις ετσι!!!
-Alf:Riland???Πως και δεν κοιμασαι??ή μαλλον πως και δεν μας βριζεις??
-Riland:δεν ειμαι τοσο κακος Alf!Μπορει να ειμαι στην αρχη,αλλα μετα χαλαρωνω!!
-Dawn:Αυτό το εχω προσεξει!Αλλα γιατι το κανεις αυτό?
-Riland:Γιατι ειμαι επιφυλακτικος με ατομα που δεν ξερω…!
-Alf:Ναι αλλα αυτος δεν είναι λογος να τους μιλας ασχημα και να τους μειωνεις!
-Riland:Εχεις δικιο!!Δεν θα επρεπε,απλα ημουν τοσο αποροφημενος στο να επιτυχω τον στοχο μου που δεν εβλεπα τιποτα περα απο τη μυτη μου!
-Alf:Και ποιος είναι ο στοχος σου πραγματικα?Το πρωταθλημα ή οι διαγωνισμοι γιατι ειχες πει πως με θαυμαζεις…
-Riland:Ειλικρινα…είναι το πρωταθλημα!!
-Dawn:Τοτε τι κανεις εδώ??
-Riland:Η ολη ιδεα των διαγωνισμων και του Μεγαλου Φεστιβαλ ηταν το ονειρο της αδερφης μου!Ωστοσο μετα από ένα ατυχημα που ειχε ολοι ξεραμε πως δεν θα μπορουσε να το κανει πραγματικοτητα!Ετσι αποφασισα να συμμετασχω εγω και να κερδισω και να της χαρισω το Ribbon Cup!Για αυτό ημουν τοσο σκληρος…
-Dawn:Λυπαμαι…
-Alf:Κι εγω…
-Riland:Όταν συναντησα εσας και της ειπα τι συνεβει μου εξηγησε πως μονο η σκεψη από μονη της μετραει!Μου ειπε πως της αρεσει που με βλεπει σε διαγωνισμους και τωρα στο Μεγαλο Φεστιβαλ,αλλα αν δεν κερδισω δεν πειραζει!!Εκεινης της αρκει!!Και ετσι συνειδητοπιησα πως δεν ειχα χαρει τιποτα και αποφασισα να χαλαρωσω!!
-?????:Πολύ συγκηνητικη ιστορια!!
-Alf:Ποιος είναι??
-Wallace:Καλησπερα σε ολους!Ειμαι ο Wallace και αν δεν κανω λαθος ειστε η Dawn,o Riland οι αυριανοι φιναλιστ και ο πρωταθλητης του Kanto o Alf!
-ΟΛΟΙ:Wallace???
-Wallace:Γιατι εκπλησεστε τοσο???Αντι να με δειτε αυριο με βλεπετε μια μερα νωριτερα!!Ακουσα την ιστορια Riland και χαιρομαι πολύ που συνηλθες!!Αυτος είναι ο τροπος να μαχεται ενας συντονιστης!!Με εντυμοτητα!Μπραβο!!Ανυπομωνω να δω τη μαχη σας αυριο!!
-Riland:Σε ευχαριστω πολύ!!
lf:Θα το πω!
-Dawn:ΟΧΙ!
-Alf:Θα το πω!
-Dawn:Γιατι πρεπει κάθε φορα να μπλεκεσαι??
-Wallace:Τι συμβαινει??
lf:Απλα!Ξερω ότι εχεις επιτυχει πολλα πραγματα και θα ηθελα να δωσουμε μια φιλικη μαχη!!
-Wallace:Ευχαριστως!Μια καλη μαχη πριν παω να κοιμηθω με χαλαρωνει!!
-Alf:Τελεια!!
-Wallace:Θα είναι όμως διπλη μαχη!!
-Alf:Κανενα προβλημα!!
-Wallace: Dawn θελω να συνεργαστειτε μαζι και να με αντιμετωπισετε!
-Dawn:TI?
-Alf:Γιατι?
-Wallace:Γιατι ειστε και οι δυο πρωταθλητες,ο ενας του πρωταθληματος και η άλλη του Μεγαλου φεστιβαλ!!Ειναι μεγαλη ευκαιρια λοιπον!!
-Riland:Μαχη πρωταθλητων λοιπον!!Ενδιαφερον θα εχει!!
lf:Eγινε!!dawn!ας τον κερδισουμε!!
-Dawn:ΑΧΑ!!
-Wallace:Παμε!!Milotic & Whiscash!
-Alf:Ποκεμον του νερου ε??Σε αυτή τη περιπτωση Sceptile διαλεγω εσενα!!
-Dawn:Leafeon διαλεγω εσενα!!
-Riland:Χορτο εναντιον Νερο!!
-Wallace:Πολύ καλες επιλογες!!
-Alf:Sceptile φυλλο λεπιδα!
-Dawn:Leafeon μαγικα φυλλα!
-Wallace:Miloticπροστατεψου απεναντι στο φυλλο λεπιδα με σιδερενια ουρα!Whiscashριξε παλμο νερου μπροστα σου!
-Dawn:Ωχ όχι!Προστατευτηκε!!
-Alf:Για να δουμε αν θα αποκρουσει και αυτό!sceptileψαλιδια-Χ!
-Wallace:Milotic!!παλμος δρακου!
-Dawn:Leafeonφυλλο λεπιδα στο Whiscash!
-Wallace:Whiscash κουτουλια Zen!
-Riland:Ολες οι επιθεσεις βρηκαν στοχο!Αλλα όλα τα ποκεμον αντεχουν ακομα!
-Alf: Dawn!Ας αλλαξουμε!
-Dawn:Εγινε!!
-Alf:Sceptile φυλλολεπιδαστοWhiscash!
-Dawn:Leafeon μαγικαφυλλαστο Milotic!
-Wallace:Milotic ακτιναπαγου!Whiscash και εσυ!
-Dawn:Leafeon!
-Wallace:Whiscash!Alfοφειλω να ομολογησω πως το sceptileείναι ασυναγωνιστο στη ταχυτητα,απεφυγε την ακτινα παγου και χτυπησε κιολας!Εξαιρετικο!!και Dawnτο Leafeonστεκεται ακομα μετα την ακτινα παγου του Milotic!!Αυτο θα πει δυναμη!
-Alf:Και το Whiscashστεκεται ακομα!Απιστευτο…το φυλλο λεπιδα επρεπε να το ειχε βγαλει εκτος μαχης…
-Dawn:Και θα συνεχισει να στεκεται!!
lf:ας τελειωνουμε!!Sceptileκαταιγιδα φυλλων στο Milotic!
-Dawn:Leafeonμαγικα φυλλα στο Whiscash!
-Wallace:Milotic-Whiscash διπληακτιναπαγου!!
…………………………………………………………………………………………………….
-Riland:δενβλεπωτιποτα!!
-Dawn:Leafeon…
-Alf:Sceptile…!ειστε καλα??
-Dawn:Θα είναι ενταξει!!
-Wallace:Milotic-Whiscash!!Ειστε καλα???......!Πολυ καλα παιδια!!Λιγοι εχουν καταφερει να φερνουν ισοπαλια σε μια μαχη μαζι μου!!Μπραβο σας!!!
-Riland:Ισσοπαλια ε??Δεν περιμενα κατι λιγοτερο!Αυτοι οι δυο είναι αχτυπητοι μαζι!!
-Dawn:Ευχαριστουμε!!
-Wallace:Την αληθεια λεει!!!Ειστε εξαιρετικοι!!
-Alf:ευχαριστουμε Wallace!Και ευχαριστουμε που δεχτηκες μια μαχη!!
-Wallace:δεν κανει τιποτα!Χαρα μου!!Θα τα πουμε αυριο παλι στο τελικο του Μεγαλου Φεστιβαλ!!Καλη νυχτα και καλη ξεκουραση!!
-Oλοι:Kαληνυχτα Wallace!!!!

Ετσι λοιπον άλλη μια μερα τελειωνει με την Dawn να ειναι ετοιμη για τον αυριανο τελικο,εχοντας παλεψει με έναν από τους ικανοτερους εκπαιδευτες-συντονιστες ποκεμον!!!Αραγε ποιος θα είναι ο αυριανος μεγαλος νικητης…………………???

Edited by Rihardil, 05 July 2009 - 01:36.

#142 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 05 July 2009 - 04:29

Keep it up man!Αν μπορείς άφηνε και κενά μετα απο τα σημεία στίξης κλπ για να ειναι πιο ευκολη η ανάγνωση:wooi2:

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#143 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 posts

Posted 05 July 2009 - 14:59

Keep it up man!Αν μπορείς άφηνε και κενά μετα απο τα σημεία στίξης κλπ για να ειναι πιο ευκολη η ανάγνωση:wooi2:

Ξερεις τι γινεται,εγω αφηνω κενα παντα,αλλα οταν τα περναω στο anime για καποιο λογο τα συμπτησει και κολλαει και καποιες λεξεις!!Δεν ξερω τι φταει...:uhh:

#144 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 posts

Posted 18 July 2009 - 16:10

Παιδια,σορυ για τη καθυστερηση,αλλα φανταζομαι καταλαβαινετε!!Διακοπες,καλοκαιρι κτλ. LOL!!
Anyhow καινουργιο upload!!Enjoy!!

ΥΓ.Νεο επεισοδιο μετα τις 28...!!!

#145 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 posts

Posted 18 July 2009 - 16:13

62.** The Ribbon Cup **
-Lillian:Καλησπερα σε ολους τους φιλους των διαγωνισμων ποκεμον,που σημερα εχετε κατακλεισει ολο το σταδιο!!Οχι πως δεν το περιμεναμε βεβαια,εφοσον σημερα είναι η ημερα που ολοι μας περιμεναμε από την αρχη του Μεγαλου Φεστιβαλ-τη στεψη του νικητη-!!Πολλες ομορφες παρουσιασεις και πολλες μαχες επρεπε να δωθουν προκειμενου να φτασουμε εδώ!!Σε ολο αυτό το ταξιδι δυο ηταν οι συντονιστες που καταφεραν να θριαμβευσουν σε ολους τους γυρους!!Απο τη μια πλευρα εχουμε την dawn,η οποια εχει ηδη κερδισει το Μεγαλο Φεστιβαλ της περιοχης Kanto,και από την άλλη εχουμε τον riland,έναν εκπληκτικο συντονιστη γνωστο σε ολο το Sinnoh!Η μαχη για το τροπαιο θα είναι σκληρη λοιπον!Ας ακουσουμε λιγα λογια από τους κριτες μας!Το κο.contesta,το κο.Sukizo,τη νοσοκομα Joy της πολης μας και φυσικα τον προσκεκλημενο μας κριτη,Wallace!
-Contesta:Dawn-Riland!Δωστε σημερα τον καλυτερο σας εαυτο κι οχι για το κυπελο,αλλα για εσας και τα ποκεμον σας!!
-Sukizo:Αξιοθαυμαστο!!
-Joy:Ανυπομωνω να δω τους συνδυασμους που θα χρησιμοποιησετε και πως θα αναδειξετε τα ποκεμον σας!Οπως και να εχει,φροντιστε να περασετε τελεια…αλλοστε,είναι η τελευταια μαχη!!
-Wallace:Φτασατε εδώ που ειστε,μετα από πολλες δοκιμασιες μαζι με τα ποκεμον σας!!Για αυτό φροντιστε να τιμησετε τον δεσμο που ενωνει εσας και τα ποκεμον σας!!Αδραξτε τη στιγμη και αφουγκραστειτε τα ποκεμον σας!!!ο πραγματικος πρωταθλητης είναι εκεινος που σεβεται τα ποκεμον του και τον εαυτο του!!Καλη επιτυχια και στους δυο!!
-Alf:Πολύ ωραια λογια!!Μπραβο!!
-Nick: O Wallace τα ειπε πολύ καλα!!
-Richie:Δε περιμενα κατι λιγοτερο από καποιον της κλασης του!!
-Isabela:Ακομα δε μπορω να το πιστεψω πως τον αντιμετωπισατε χθες βραδυ εσυ και η Dawn!
-Alf:δε φταιω εγω!Εσυ ηθελες να πας να κοιμηθεις απο νωρις!!
-Isabela: (Κλαψ)
-Lashley:Εγω ακομα δεν μπορω να πιστεψω την ιστορια του Riland!
-Val:Πραγματικα!!Εχω λιγες τυψεις τωρα που μαθαμε την αληθεια!
-Hilary:Όταν τελειωσουν όλα,θα φροντισουμε να του ζητησουμε συγγνωμη!!Προς το παρρον ας παρακολουθησουμε τη μαχη!!

Όπως καταλαβατε,βρισκομαστε στο σταδιο του Μεγαλου Φεστιβαλ οπου σε λιγο θα γνωριζουμε ποιος θα κραταει στα χερια του το Ribbon Cup!!Μια πολύ καυτη μαχη 3 εναντιον 3 μας περιμενει και ολοι ευχομαστε το καλυτερο για τη Dawn!!!Επειτα από τη χθεσινη μαχη με το Wallace και τις αποκαλυψεις του Riland,και με ευχες από τη πολη Palletγια τη Dawn ολοι ανυπομωνουμε για αυτό το τελικο!!!

-Lillian:Τωρα πλεον ειμαστε ετοιμοι για την μαχη που θα ριξει την αυλαια του Μεγαλου Φεστιβαλ!!Dawnή Riland,Rilandή Dawn???Η Απαντηση θα ερθει όταν τελειωσει η μαχη 3 εναντιον 3 χωρις χρονικο περιορισμο και αντικαταστασεις,ωστοσο οι ποντοι θα υπαρχουν…!!Συντονιστες ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
-Dawn:Καλη επιτυχια Riland!
-Riland:Επισης Dawn!!ας δωσουμε μια μαχη που θα θυμουνται πολύ καιρο!!Rhyperiorανεβα στη σκηνη!
-Dawn:Leafon παμε!!
lf:Φαινεται πως η Dawn,εχει το πλεονεκτημα!
-Hilary:Ναι,αλλα αρκει για να κερδισει το Riland???
-Lashley: Όλα θα παιξουν ρολο!!
-Riland:Rhyperiorκοψη πετρας!!
-Dawn:Leafeon ΜΑγικα φυλλα!
-Isabela:Ωραια αποκρουση!!Ολες οι πετρες εσπασαν!!
-Lillian:ORilandχανει ποντους!!
-Dawn:Leafeon φυλλο λεπιδα!!
-Riland:Σταματα το με χερι σφυρι!
-Val:Να κατι που δεν βλεπεις κάθε μερα!
-Lillian:Εξαιρετικη αποκρουση από το Riland!
-Hilary:το πλεονεκτημα δεν βοηθαει…
-Riland:Rhyperiorμεγα-κερατο!
-Nick:Επιθεση τυπου εντομου,θα κανει ζημια στο Leafeonετσι και χτυπησει…
-Richie:Κατι θα σκεφτει η Dawn
-Dawn: (Μια κοντινη επιθεση μπορει να βλαψει το Leafeon,οποτε θα επιτεθω από μακρια)Leafeon,μαγικα φυλλα!!
-Riland:Rhyperior!!
-Isabela:Τον πετυχε!!
-Val:Μπραβο Dawn!
-Dawn: (Το πετυχε!!Αλλα δεν είναι αρκετο αυτό,πρεπει να επιτεθω ξανα και γρηγορα)Leafeonφυλο λεπιδα!
-Riland:Εξυπνο Dawn,αλλα θα αποτυχει,Rhyperiorκοψη πετρας!
-Dawn:Leafeon….
-Riland:Rhyperior κατεδαφιστης πετρας!!
-Richie:Αυτή η επιθεση είναι πανισχυρη!Αν βρει στοχο η Dawnθα τα βρει σκουρα…
-Dawn:Δεν προκειται..Leafeonμπαλα σκιας!!
-Riland:Rhyperiorοοχι!
-Dawn:Leafeonφωτοσυνθεση τωρα!!
-Lillian:Και oRilandχανει ποντους χαρη σε αυτή τη φωτοσυνθεση η οποια είναι πανεμορφη!!
-Riland:Rhyperiorσηκω και χτυπα με μεγα κερατο πριν προλαβει να ολοκληρωσει τη φωτοσυνθεση!
-Dawn:Εξυπνο,αλλα εχει τελειωσει η φωτοσυνθεση,Leafeonμαγικα φυλλα τωρα!
-Riland:Rhyperior….
-Dawn:Leafeonας τελειωνουμε μαγικα φυλλα άλλη μια φορα!
-Riland:Rhyperiorτυλιξου στη κοψη πετρας!
-Val:Αυτος ο συνδυασμος…
-Hilary:Εσυ τον χρησιμοποιησες!Φαινεται πως ο Rilandκανει πραξη όλα οσα εχει μαθει ως τωρα!
-Dawn: (Να παρει!!Χρησιμοποιησε την αμυντικη κινηση της Val!Αλλα αφου καταφερα να τη περασω μια φορα,θα τα καταφερω και τωρα)Leafeonμπαλα σκιας!!
-Riland:Rhyperior κοψηπετρας!!
-Dawn:Leafeonφυλλο λεπιδα εμπρος!!
-Riland:Rhyperior…..οχι!
-Val:Πολύ εξυπνο!!
-Alf:Πραγματι!
-Richie:Πολύκαλα Dawn!!!
-Lillian:Φαινεται πως η Dawn καταφερε να βγαλει εκτος μαχης το πρωτο από τα 3 ποκεμον του Riland!!Χρησιμοποιωντας τη μπαλα σκιας για να σπασει το αμυντικο φραγμα,ανοιξε τρυπα και βρηκε την ευκαιρια για το φυλλο λεπιδα!!
-Nick:Δεν θα το σκεφτομουν ποτε!!
-Isabela:Μπραβο Dawn!!!
-Riland:Τα πας πολύ καλα Dawn και ηταν πολύ εξυπνος ο συνδυασμος σου!!Rhyperiorγυρισε,ησουν τελειος!!
-Dawn:Μπραβο Leafeon!!
-Riland:Για να δουμε αν θα χαιρεσαι ακομα μολις δεις αυτό!!Arcanine διαλεγω εσενα!!
-Lashley:Ωχ όχι!!Το Arcanineείναι από τα δυνατοτερα ποκεμον του Riland!
-Val:Για να μην αναφερουμε το πλεονεκτημα που εχει εναντι του Leafeon!
-Dawn: (Arcanineε??Δεν είναι καλο!!και εφοσον δεν μπορω να αλλαξω ποκεμον,θα κανω ότι μπορω για να το εξαντλησω,το μονο προβλημα είναι ότι το Leafeonείναι κουρασμενο από τη μαχη με το Rhyperior…)Leafeonμπαλα σκιας!
-Riland:Arcanine φλογοβολο!!
-Hilary:Τι δυναμη!Η μπαλα σκιας διαλυθηκε!!
-Dawn: (Δεν το πιστευω,πως θα αντεπιτεθω τωρα αν η μπαλα σκιας δεν εχει αποτελεσμα??Ενας συνδυασμος θα βοηθουσε!Θα τον αφησω να επιτεθει εκεινος)
-Riland:Arcanine υπερακτινα!
-Dawn:Αποφυγε το Leafeonκαι ριξε μπαλα σκιας ξανα μαζι με μαγικα φυλλα!!
-Lillian:Τι κομψος συνδυασμος καθως τα μαγικα φυλλα εχουν κανει ένα περιστρεφομενο τοιχος γυρο από τη μπαλα σκιας!
-Riland:Arcanine!
-Dawn:Leafeonμαγικα φυλλα και μπαλα σκιας ξανα!
-Riland:Δεν θα πιασει δευτερη φορα το ιδιο κολπο!Arcanineφλογοβολο!
-Dawn:Το μονο που θα καταφερει να κανει το φλογοβολο είναι να καψει τα μαγικα φυλλα και ετσι θα σε χτυπησει μια φλεγομενη μπαλα σκιας!
-Riland:Arcanine!
-Alf:Φαινεται πως και η Dawnχρησιμοποιει οσα εχουμε μαθει στο ταξιδι μας ως τωρα!
-Nick:Σωστα!Αυτο δεν είναι το στυλ της Fantina???
-Alf:Ακριβως!!
-Riland:Arcanineας τελειωνουμε!Υπερθερμανση τωρα!
-Dawn:Leafeon αποφυγε…Leafeon!
-Riland:δεν νομιζω να στεκεται ακομα μετα από αυτό??
-Dawn:Κι όμως!!Leafeonφωτοσυνθεση…
-Riland:δεν είναι δυνατον…
-Val:Είναι!!
-Lashley:Η υπερθερμανση δεν εκανε αμεσο χτυπημα γιατι το LEafeonπηγε να αποφυγει!
-Riland:Arcanine υπερθερμανση ξανα!
-Dawn:Leafeonφυγε από κει…
-Richie:Leafeon..
-Hilary:Καημενο!
-Lillian:Το Leafeonείναι ανικανο για μαχη!Εχουμε ισοππαλια ενας με έναν εκτος,αλλα και στους ποντους τα πραγματα είναι τα ιδια!!
-Dawn:Πολύ καλα Riland,αλλα τωρα αρχισα να ζεσταινομαι και δεν μαρεσει πολύ η ζεστη!!Blastoiseδιαλεγω εσενα!!
-Richie:Νομιζα πως θα το κραταγε για το τελος!!
-Lashley:Προφανως σκεφτηκε πως ο Blastoiseεχει μειονεκτημα στο πρωτο ποκεμον του Rilandτο Torterraκαι αποφασισε να το χρησιμοποιησει τωρα!
-Nick:Σωστα!Βγαζει νοημα!!
-Dawn:Blastoise κανονιαστραπη!
-Riland:Arcanineφλογοβολο!
-Alf:Μου μοιαζει σαν αναγνωριστηκη επιθεση!
-Isabela:Και μενα!!
-Riland:Arcanine υπερακτινα!
-Dawn:Blastoise ακτιναπαγου!!
-Val:Να και κατι που δεν βλεπεις κάθε μερα!!
-Hilary:Η υπερακτινα παγωσε!!!
-Lillian:Ωραιες αποκρουσεις από τη Dawn!
-Dawn:Blastoise παλμος νερου!!
-Riland: (Αυτος ο παλμος νερου ερχεται σαν κυμα του σερφ!Δεν μπορω να τον αποφυγω,αλλα θα τον αποδυναμωσω)Arcanineφλογοβολο στο κεντρο του παλμου!
-Nick:Τρελαθηκε??
-Richie:Όχι,απλα δεν μπορει να το αποφυγει και απλα με το φλογοβολο ζεστανε το νερο με αποτελεσμα το Arcanineνα υποστει λιγοτερη ζημια!
-Alf:Εξυπνο!
-Dawn: Blasoise κανονι υδραντλια τωρα!
-Riland:Arcanineυπερθερμανση!!
-Lillian:Φαινεται πως το καυτο φλογοβολο και το κρυο νερο συγκρουστηκαν και δημιουργησαν μια ομιχλη!!
-Riland:Arcanineηλιακη ακτινα!
-OΛΟΙ:ΠΩΣ???
-Alf:Δεν ηξερα πως μπορουσε να μαθει αυτή την επιθεση!
-Nick:Όχι μονο μπορει,αλλα η ηλιακη ακτινα θελει τοσο χρονο οσο χρειαζεται ο Blastoiseγια να μπορεσει να επιτεθει ξανα μετα το κανονι της υδραντλιας!
-Isabela:Ας ελπισουμε πως η ομιχλη τοτε θα βοηθησει τη κατασταση…
-Dawn: (Τι θα κανω τωρα??Αν η ηλιακη ακτινα βρει στοχο ο Blastoise θα την εχει ασχημα!Η μονη ελπιδα μου είναι η ομιχλη και υπαρχει μονο ενας τροπος να την εκμεταλευτω)Blastoiseακτινα παγου σε ολο το πατωμα!
-Val:Μα τι κανει???
-LAshley:Κατι πολύ εξυπνο!
-Hilary:Πραγματικα εξυπνο!
-Riland:Arcanineηλιακη ακτινα!.........................!Μα τι συμβαινει??Γιατι η ηλιακη ακτινα χτυπησε την οροφη???
-Dawn:Γιατι η ακτινα παγου που εριξε ο Blastoise παγωσε το πατωμα και εκανε το Arcanine να γλυστρισει!!Και τωρα κοιτα να μαθαινεις!Blastoiseτελειωσε με κανονι υδραντλιας!!
-Lillian:Και με αυτό το εντυπωσιακο κανονι ο Rilandμεχει με ένα μονο ποκεμον!!
lf:Ελα Dawn!!ενα ακομα και το κυπελο θα γινει δικο σου!!
-Isabela:Παμε Dawn!!
-Val:Εχει πολλες πιθανοτητες να κερδιζει!!
-Lashley:Για να δουμε!Το τελευταιο ποκεμον του Rilandδεν κανει παιχνιδακια!!
-Riland: Dawnαπολαμβανω ολο και περισσοτερο τη μαχη μας και λυπαμαι που φτανει στο τελος της σιγα σιγα,αλλα ενας θα είναι ο νικητης και αυτός θα μια εγω!!Torterraδιαλεγω εσενα!!
-Dawn:Το περιμενα!!
-Riland:Torterraτωρα που το Blastoiseδεν μπορει να επιτεθει χτυπα με καταιγιδα φυλλων!
-Dawn: Blastoise………….
-Lillian:Είναι αραγε το τελος για το Blastoise???
-Alf:Όχι φυσικα!!
-Richie:Στεκεται ακομα!!
sabela:Εννοειται,για το Blastoise Μιλαμε!!
-Dawn:τελεια!!Blastoiseακτινα παγου!!
-Lashley:αν αυτό το χτυπημα βρει στοχο θα κανει τεραστια ζημια
-Hilary:Σωστα,αφου το Torterraσυνδυαζει στοιχεια εδαφους και χορτου!
-Riland:Torterraσεισμος!Για να δουμε τωρα ποιος θα χασει την ισορροπια του!!
-Dawn: OBlastoiseγλυστρισε!!Αλλα δεν θα μας σταματησει αυτό,Blastoise ακτινα παγου άλλη μια φορα!
-Riland:Ώστε δεν το βαζεις κατω ε??!!Torterraτυλιξου στη κοψη πετρας!!
-Lillian:Φαινεται πως η ακτινα παγου βρηκε στοχο παρα το τοιχος από πετρες και τελικα το Torterraείναι ένα τεραστιο γλυπτο από παγο!
-Alf:Και τωρα??Τι θα γινει?
-Lashely:Το Τοrterraυπεστει χτυπημα αυτό είναι σιγουρο,απλα ηταν μικροτερης ισχυος!Αυτο που εχει παγωσει πραγματικα είναι οι πετρες,μεσα από τις πετρες όμως το Torterraαντιδραει!
-Riland:Torterraξυλινο σφυρι!
-Lillian:Και ετσι σπαει αυτό το τοιχος τα θραυσματα του οποιου χτυπουν το Blastoise!
-Dawn:Blastoise!
-Riland:Ας τελειωνουμε!Torterraκαταιγιδα φυλλων!
-Val:Αυτή η επιθεση γινεται ολο και πιο αδυναμη οσο χρησιμοποιειται!
-Hilary:Ναι αλλα αν πετυχει θα είναι αρκετη για να βγαλει εκτος μαχης το Blastoise
-Dawn:Blastoiseόχι!
-Lillian:Φαινεται πως φτασαμε στο τελος καθως ο Blastoise επεσε!Ποιο θα είναι το τελευταιο ποκεμον της Dawn??
-Alf:Οποιο και να ναι,θα είναι πιο ξεκουραστο από το Torterra και θα εχει πολλες πιθανοτητες να το κερδισει!
-Isabela:Ποιο μπορει να ναι??Froslass,Wormadam,Togekiss?
-Hilary:Νομιζω πως θα είναι το Togekiss!!
-Val:Κι εγω!!Και χαριτωμενο και εξαιρετικα δυνατο!
-Dawn:Blastoiseγυρισε!!Σε ευχαριστω πολύ!!Ηρθε η ωρα να το τελειωσουμε!Togekiss διαλεγω εσενα!!
-Riland: (Να παρει!Το Torterraείναι αργο και μειονεκτει απεναντι στο Togekiss,θα είναι πολύ δυσκολο,η μονη από τις επιθεσεις μου που μπουρει να κανει ζημια είναι η κοψη πετρας)Torterra κοψη πετρας!
-Dawn:Togekissσφαιρα αυρας!
-Lillian:ORiland χανει ποντους καθως οι πετρες εγιναν σκονη!
-Riland:Torterra καταιγιδαφυλλων!
-Dawn:Κοψιμο αερα!!
-Lillian:ORiland χανει κι αλλους ποντους καθως το κοψιμ οαερα διελυσε τελειως τη καταιγιδα φυλλων!
-Alf:Κοιταξτε ποσο ηρεμη και συγκεντρωμενη είναι η Dawn!
-Lashley:Νομιζω επειδη εκεινη είναι που ελεγχει τη μαχη!Νιωθει σιγουρη και ξερει πως οι πιθανοτητες να κερδισει είναι με το μερος της!!
-Riland: (Να παρει!Οτι και να κανω,μα ότι και να κανω η Dawnτα αποκρουει,είναι ζητημα πριν αποφασισει να επιτεθει και να χασω..)
-Dawn:Togekissουρανια επιθεση!
-Riland: (δεν γινεται να χασω ετσι!Οχι ετσι τοσο απλα!!Εφτασα ως εδώ)Torterra!
-Alf:Κοιταξτε!Τι συμβαινει!?!
-Nick:Νομιζω πως μολις εμαθε μια νεα επιθεση το Torterra
-Richie:Ναι αλλα ποια??
-Val:Μια από τις δυνατοτερες που θα μπορουσε να μαθει μια τετοια ωρα!
-Hilary:Giga Impact!
-OΛΟI:ΤΙ??
-Dawn:δεν μπορω να σταματησω την επιθεση εδω που φτασαμε!!Παμε Togekiss!!
-Riland: (μια νεα επιθεση!!Σε ευχαριστω Torterra!!Τωρα καταλαβαινω τον δεσμο για τον οποιο μιλησε ο Wallace!!Ας τελειωνουμε λοιπον Torterra!!)GIGAIMPACT!!
-Dawn:Ουρανια επιθεση!
-Lillian:Ολο το σταδιο παρακολουθει με κομενη την ανασα,καθως οι δυο κολοσιαιες επιθεσεις συγκρουστηκαν και ολο το σταδιο γεμισε σκονη!Ποιος κερδισε αραγε??
-Alf:Δεν βλεπω τιποτα!
-Isabela:Τι συνεβει???
-Val:Καταραμενη σκονη!
-Hilary:Ελα Dawn!
-Lashley:Kαθαριζει!
…………………………………………………………………………………………………..
-Lillian:Ιδου ο νικητης του φετινου μεγαλου φεστιβαλ τηε περιοχης Sinnoh!DAWN!!
-Κοινo:WWWWWWWWWWWWWWROOOOOOOOOOOAR!
lf:Τα καταφερε!!!
-Richie:Για δευτερη φορα!!!
-Nick:Συγχαρητηρια DAWN!!
-Isabela:Και αρεσει σε ολο το κοινο!!!!!!
-Val:ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!Τι συγκινηση!!Θα κλαψω!!
-Hilary:ΑΑΧ!Dawn!!2ηφορα!!!
-LAshley:Συγχαρητηρια Dawn!!!
-Dawn:NNNNNNNNAAAAAAAAAIII!!
-Riland:Torterra γυρισε!Σε ευχαριστω για οολα!!!Dawn συγχαρητηρια!!Η μαχη μας με βοηθησε να καταλαβω το δεσμο για τον οποιο μιλησε ο Wallace!!σε ευχαριστω!Τωρα εβγαλαν νοημα τα λογια της αδερφης μου!!Συγχαρητηρια Dawn!!Χαιρομαι που κερδισες!!!
-Dawn: Κλαψ κλαψ κλαψ!!Σε ευχαριστω!Σας ευχαριστω ολους!!Blastoise,Leafeon,Wormadam και Froslass βγειτε ολοι εξω!Κερδισαμε!!!
-Wallace:Συγχαρητηρια Dawn!!
-Lillian:Και τωρα καλουμε ολους τους συντονιστες που ελαβαν φετος μερος!!και τους 270 προκειμενου να γινει η στεψη από τους κριτες!!
-Contesta:Dawn η μαχη σου με εκανε να τρομαξω και να αγωνιω μαζι σας πολλες φορες!Ειχα καιρο να νιωσω ετσι!!
-Sukizo:Αξιοθαυμαστη μαχη!!
-Joy:Dawn χαιρομαι που τα καταφερες!!Εσυ και τα ποκεμον σου!!
-Wallace:Καταφερες να εισαι ηρεμη και συγκεντρωμενη και ο δεσμος σου με τα ποκεμν σου ελαμψε πολύ!!Συγχαρητηρια,με μεγαλη μου χαρα σου απονεμω το Ribbon Cup!!
-Dawn:Σας ευχαριστω ολους!!!
-Lillian:Ετσι λοιπον,ακομα ένα Μεγαλο Φεστιβαλ ριχνει την αυλαια του!!Θα ειμαστε ξανα μαζι στους υπολοιπους διαγωνισμους της περιοχης Sinnoh με σκοπο το επομενο Μεγαλο Φεστιβαλ!!Dawn Συγαρητηρια για 2η φορα……..

(Στο κεντρο ποκεμον)
-Dawn:Νοσοκομα Joy,φροντισε να φτασει με ασφαλεια στη πολη Pallet!!
-Joy:Εννοειται Dawn!!
-Dawn:Moλις το εστειλα!
-Mαμα Dawn:Θα το περιμενουμε με αγωνια και θα το βαλουμε μαζι με το άλλο κυπελο και τις κονκαρδες!!
-Dawn:Σε ευχαριστω μαμα!!Και εσενα και ολη τη Pallet!!
-Μπαμπας Dawn:Να σια καλα Dawn!Περιμενουμε με αγωνια να επιστρεψεις!!
-Dawn:Τωρα εχει σειρα ο Alf και το πρωταθλημα!
-Αlf:Αλλα πρωτα μεν ει ένα εμβλημα ακομα!!
-Nick:Συγγνωμη που διακοπτω,αλλα τα παιδια ξεκινησαν και θελουν να μας χαιρετησουν!!
-Dawn:Μαμα-Μπαμπα θα τα πουμε αργοτερα!Σας ευχαριστω που με πηρατε και μου ευχηθηκατε!!
-Mαμα:Πηγαινετε μη σας καθυστερουμε!Φιλακια!Και Alf καλη τυχη!!

(Στην αυλη του κεντρου ποκεμον)
-Hilary:Η πρωταθλητρια δεν εχει χρονο για μας τωρα??
-Dawn:ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!Παιδια πολύ χαιρομαι που ησασταν κοντα μου ολες αυτές τις μερες!Και πολύ λυπαμαι που πρεπει να χωρισουμε τωρα!
-Hilary: Dawn ειμαστε αντιπαλοι!!Θα ξαναβρεθουμε σιγουρα εμεις οι δυο!!
-Dawn:Που θα πας τωρα??
-Hilary:Πισω στο Kanto να ξεκουραστω εγω και τα ποκεμον μου να σκεφτω νεους συνδυασμους και επειτα δεν ξερω….θα συνεχισω με τους διαγωνισμους,αυτό είναι σιγουρο!!
-Isabela:Εσυ Val??
-Val:Κι εγω θα γυρισω στο Johto για τους ιδιους λογους!!
-Alf:LAshley εσυ τι θα κανεις τωρα που τελειωσε το Φεστιβαλ!!??!
-Lashley:Θα αρχισω να προπονουμαι για το επομενο!!
-Nick:Αυτό είναι το πνευμα!!
-Hilary:Πριν φυγουμε Riland θελουμε να σου ζητησουμε συγγνωμη και να σου πουμε πως ησουν καταπληκτικος!!
-Riland:Σας ευχαριστω παιδια!Και δεν υπαρχει λογος για συγγνωμες!!Δεν ημουν ακριβως αυτό που λενε φιλικος ανθρωπος!!
-Val:Εσυ τι θα κανεις???Δεν μας ειπες??
-Riland:Εγω ισως παω στο Kanto για να λαβω μερος στο Μεγαλο Φεστιβαλ εκει!
-Dawn:Εσυ δεν ελεγες πως σε ενδιαφερει το πρωταθλημα??
-Riland:Ναι αλλα μετα τη μαχη μας καταλαβα πως αυτό που θελω να κανω πραγματικα είναι οι διαγωνισμο ιποκεμον!!
-Dawn:Τελεια τοτε!!Θα ξαναβρεθουμε τοτε!!
-Riland:Σιγουρα!!Εις το επανυδειν τοτε!!Καλη τυχη σε ολους σε ότι και αν κανετε!!
-Hilary:Θα ερθω μαζι σου αφου πηγαινεις στο Kanto,θα παρουμε το ιδιο καραβι!
-Riland:Τελεια!!
-Val:Θα ερθω και εγω μαζι σας αφου θα παρω το καραβι για το Johto!!
-LAshley:Εγω θα παρω το δρομο για τη πολη Floaroma!!Θα τα ξαναπουμε!!Και Alf καλη επιτυχια!!!
-Alf:Ευχαριστω!!
-Isabela:Αντιο σε ολους!!!
…………………………………………………………………………………………………….
-Dawn:Μειναμε εμεις οι 5 λοιπον!
-Nick:Richie εσυ τι θα κανεις???
-Richie:Θα επιστρεψω πισω στο Fiorre!!Με χρειαζονται εκει!!

ΜΠΙΠ

-Isabela:Τι ηταν αυτό!?
-Richie:Εχω μηνυμα στο πομπο του πολεμιστη!
-Alf:Όλα καλα??
-Richie:ΚΑτι συνεβει στο ‘’ναο του χιονιου’’ της πολης Snowpoint!!O πολεμιστης Jim λεει πως χρειαζεται τη βοηθεια μου!
-Dawn: O JIM???Ο θρυλικος εκπαιδευτης??
-Richie:Ναι,αυτος!!
-Alf:Φυγαμε τοτε!!
-Richie:Δεν χρειαζεται να ερθετε!!Εχεις και ένα εμβλημα Αλφ!!
-Alf:Το γυμναστηριο εκει θα είναι Richie,o Jim χρειαζεται βοηθεια και με τη βοηθεια του Gallade θα ειμαστε εκει μεχρι να ανοιγοκλεισεις τα ματια σου!
-Richie:Ξερω πως αν σου μπει κατι στο μυαλο δε σου αλλαζει κανει γνωμη,οποτε παμε….

Το Μεγαλο Φεστιβαλ ελαβε τελος λοιπον με νικητρια τη Dawn!!Πραγματικα της αξιζει το κυπελο του συντονιστη αφου ηταν τελεια σε όλα!Ανεδειξε τα ποκεμον της με χαρη,ομορφια αλλα και μαχητικο πνευμα!!Βλεποντας τη μεγαλη της νικη θελω περισσοτερι από ποτε να λαβω μερος στο πρωταθλημα Sinnoh και να κερδισω και εγω!!
Προς το παρρον όμως το πρωταθλημα θα πρεπει να περιμενει για λιγο καθως καποιο προβλημα παρουσιαστηκε στη πολη Snowpoint…..

Edited by Rihardil, 18 July 2009 - 16:20.

#146 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 posts

Posted 18 July 2009 - 16:18

coming up:
63.Full Moon Island!!Perspective Battle,Cresselia Vs Darkrai!!!

64.The awakened Regigigas!!

#147 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 20 July 2009 - 03:11

Να κάνω μια μικρή ερωτησουλα αλλά ... τι σχέση έχει αυτό που γραφείς εδώ με το fan ART fan - PIC? Υποτίθεται εδώ είναι χορός όπου ανεβάζουμε εικόνες, φωτογραφίες που έχουμε φτιάξει εμείς όχι κατεβατά κείμενα.

#148 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 20 July 2009 - 03:57

Actually it s fan art - fan Fic as in fiction. Οπότε μια χαρά μπαίνουν τα κείμενα στην κατηγορία αυτή. ^w^

Κeep it up Rihardil!:congrats:

#149 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 20 July 2009 - 09:51

Να κάνω μια μικρή ερωτησουλα αλλά ... τι σχέση έχει αυτό που γραφείς εδώ με το fan ART fan - PIC? Υποτίθεται εδώ είναι χορός όπου ανεβάζουμε εικόνες, φωτογραφίες που έχουμε φτιάξει εμείς όχι κατεβατά κείμενα.

και κανείς δε χορεύει, όπως θα πρόσεξες...

#150 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 posts

Posted 23 July 2009 - 17:53

:hahaha: