Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 3 Ψήφοι

Pokemon Series

• Please log in to reply
366 replies to this topic

#91 Rihardil

Rihardil

~ Anchor...Hoenn Region ~

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2009 - 13:54

26.Φεστιβαλ των ποκεμον του χορτου!!!
Πιστευαμε πως κατευθυνομασταν προς την πολη Hearthome και την επομενη μαχη μου στο σταδιο!!Καναμε όμως λαθος!!Προκειμενου να κοψουμε λιγο δρομο και να φτασουμε γρηγοροτερα στη πολη,καναμε μια μικρη παρακαμψη,αλλα δυστυχως μπλεχτηκαμε και ετσι φτασαμε πιο κοντα στη πολη Veilstone!Συγκεκριμενα ημασταν πολύ κοντα σε μια καφετερια,η οποια αποδειχτηκε πως ηταν αρκετα διαφορετικη από ολες τις καφετεριες που ειχαμε γνωρισει ως τοτε!!
-Dawn:Alf μη στεναχωριεσαι!!Η Fantina θα βρισκεται στο γυμναστηριο αρκετο καιρο ακομη!!
-Nick:Συν οτι η πολη Veilstone εχει και εκεινη γυμναστηριο ποκεμον οποτε μπορεις να διεκδικησεις εκει το 3ο σου εμβλημα!!
-Alf:Εχετε δικιο!!Ημουν λιγο υπερβολικος!!Βλεπω μια καφετερια μπροστα μας!Θελετε να κατσουμε και να ξεκουραστουμε??
-Dawn:Ναι αμε!
-Nick:Κανενα προβλημα,αλλα αμφιβαλλω αν θα ξεκουραστουμε…
-Alf:Τι εννοεις??
-Nick:Αυτή η καφετερια είναι πολύ γνωστη σε ολο το Sinnoh και όχι για το γαλα Miltank που πουλαει…
-Dawn:Αλλα??Για τι??
-Nick:Μερα με τη μερα,σε αυτή τη καφετερια γινονται διαφοροι αγωνες ποκεμον μεταξυ των πελατων…
-Alf:Η τελεια προπονηση για το σταδιο μου!
-Dawn:Και για μενα θα είναι καλη εξασκηση!Θα καταφερω να ελεγξω την νεα επιθεση του Wormadam!
-Nick:Ωραια!!Τοτε ας μπουμε!!
-Σερβιτορα:Καλημερα παιδια!!Θα μπορουσα να σας βοηθησω??
-Nick:Ναι!!
-Σερβιτορα:Θελετε να σας φερω να φατε κατε,ή μηπως θελετε λιγο από το αναζογονητικο γαλα Miltank που εχουμε???
-Alf:Βασικα θελουμε να λαβουμε μερος στους σημερινους αγωνες!
-Σερβιτορα:Κανενα προβλημα!Οι αγωνες θα αρχισουν μολις ολοι οι πελατες θα εχουν τελειωσει το φαγητο τους!Για αυτό μηπως θελετε να φατε κατι πρωτα??
-Dawn:Γιατι όχι!!
-Σερβιτορα:Θα σας φερω κατι πολύ ωραιο!!
………………………………………………………………………………………………….

-Nick:Πολύ ωραιο!!Σε ευχαριστουμε!!
-Dawn:Πραγματικα!Εχω καιρο να φαω τοσο ωραιο φαγητο!
-Alf:Απλα τελειο!
-Σερβιτορα:Χαιρομαι που σας αρεσε παιδια!!Και τωρα ηρθε η ωρα να σας ενημερωσω για τους σημερινους αγωνες!!
-Alf:Σε ακουμε!
-Σερβιτορα:Το θεμα των σημερινων αγωνων είναι τα ποκεμον του χορτου!
-Dawn:Δηλαδη??
-Σερβιτορα:Δηλαδη,ολοι οι διαγωνιζομενοι πρεπει να διαθετουν δυο ποκεμον του χορτου για τις διπλες μαχες που θα διοργανωθουν!
-Nick:Διπλες μαχες???
-Dawn:Κατι σαν φεστιβαλ των ποκεμον του χορτου ε??
-Σερβιτορα:Ακριβως Dawn!
-Alf:Σε αυτη τη περιπτωση καλυτερα να τηλεφωνησουμε στο καθηγητη!
-Dawn:Συμφωνω!!Παμε!
…………………………………………………………………………………………………….

-Dawn:Γεια σου καθηγητα Oak!!
-Oak:Alf,Dawn,Nick!!Τι κανετε παιδια!!
-Alf:Ειμαστε καλα καθηγητα!Πως είναι τα ποκεμον μας??
-Oak:Εχουν αναστατωσει το εργαστηριο,αλλα πολύ καλα!!Εσεις πως τα πατε από εμβληματα και κονκαρδες??
-Alf:Εχω δυο εμβληματα!!
-Dawn:κι εγω 3 κονκαρδες!!
-Οak:Μπραβο παιδια!!Λοιπον,με θελετε κατι??
-Dawn:Ναι!!Χρειαζομαι το Roserade γιατι θελω να συμετασχω σε ένα φεστιβαλ με ποκεμον του χορτου!
-Oak:Ευχαριστως!Στο στελνω αμεσως!Alf,εσυ δεν θα συμμετασχεις??
-Alf:Φυσικα,αλλα το Tangrowth το εχει ο καθηγητης Rowan και θα τον παρουμε τηλεφωνο αμεσως μετα!
-Oak:Όχι πλεον!Μου το εστειλε πριν λιγες μερες για να με βοηθησει σε μια εργασια μου!
-Alf:Ωραια!Τοτε μπορειτε να μου το στειλετε καθηγητα??
-Oak:Ναι Alf!!
lf:Ευχαριστω καθηγητα!!
-Oak:Και μη ξεχασετε παιδια!Μολις τελειωσει το φεστιβαλ να μου τα ξαναστειλετε πισω γιατι χρειαζομαι να τα μελετησω για την εργασια μου!
-Dawn:Μη φοβαστε καθηγητα!!
-Oak:Α!Και να μη το ξεχασω!Alf το Tangrowth θα χαρεις να μαθεις πως εχει δυο νεες επιθεσεις χαρη στην ερευνα μου!Οπως και το Roserade εχει μερικες εκπληξεις…!!Αντιο τωρα!!
-Alf:Δυο νεες επιθεσεις ε??Ας παμε αμεσως να δουμε!
-Dawn:Ναι!!

lf:Tangrowth βγες εξω!!
-Dawn:Roserade διαλεγω εσενα!!Καλως ηρθες στο Sinnoh!!
lf:Λοιπον παιδια,θα μας δειξετε τι μαθατε τοσο καιρο???
ick:Εντυπωσιακο!!
-Alf:Δυνατο Μαστιγιο και Βομβα Αποβλητων!!Πολυ δυνατες επιθεσεις!!
-Dawn:Το Roserade εμαθε να κανει χορο πεταλλων και να φωτοσυνθετει!!Πολυ καλες κινησεις!!Ισως καταφερω να μαθω και στο Leafeon τη συνθεση!!Leafeon βγες εξω!!Roserade θα με βοηθησεις να μαθουμε στο Leafeon τη συνθεση???Μπραβο!!
-Nick:Φαινεται πως οι καθηγητες εχουν κανει πολύ καλη δουλεια!
-Alf:Ετσι φαινεται!!
-Nick:Εχετε λιγο χρονο πριν την εναρξη των αγωνων για αυτό συνεχιστε την εξασκηση!!
……………………………………………………………………………………………………..

-Σερβιτορα:Πελατες ηρθε η ωρα που περιμενατε!!Η ωρα του Φεστιβαλ των ποκεμον του χορτου!!Ο νικητης κανονικα θα κερδιζε καποιες λαμπρες πετρες και καποιες πετρες αυγης που είναι αρκετα σπανιες!!Ωστοσο δεν θα υπαρχει ενας νικητης αλλα μια ομαδα που θα νικησει!
-Alf:Τι θελεις να πεις??
-Σερβιτορα:Πολλοι από τους πελατες ζουν στη πολη Celestic και καποιοι από αυτους παρατηρησαν πως καποια Psyduck αρχισαν να κλεινουν το δρομο!
-Nick:Καταλαβα τι εννοεις!!Τα Psyduck είναι πολύ παραξενα ποκεμον και καποιες συγκεκριμενες μερες τα πιανει πολύ μεγαλος πονοκεφαλος με αποτελεσμα να συγκεντρωνονται όλα μαζι και να κλεινουν το δρομο μεχρι να τους περασει!
-Σερβιτορα:Ακριβως Nick!!Ξερωντας αυτά,οι πελατες εφυγαν οσο ο δρομος ηταν ακομα ανοιχτος!Κι ετσι απομειναν 4 εκπαιδευτες!Το ζευγαρι Mary & Jim και o Alf με την Dawn!Ετσι λοιπον θα αγωνιστειτε εσεις οι 4 χρησιμοποιωντας 4 ποκεμον η κάθε ομαδα!!Ειστε συμφωνοι??
-Dawn:Μεσα!!
-Alf:Εγινε!!
-Mary:Ας ξεκινησουμε!!
-Jim:Ας κερδισουμε αυτές τις πετρες!!
-Σερβιτορα:Ωραια λοιπον!Ξεκινηστε!!
-Nick:Καλη τυχη παιδια!

-Dawn:Leafeon διαλεγω εσενα!!
-Alf:Tangrowth πηγαινε!!
-Mary:Carnivine παμε!
-Jim:Shiftry δειξτους πως γινεται!!
-Mary:Carnivine σποροι σφαιρες!
-Jim:Shiftry μπαλα σκιας!!
-Dawn:Leafeon μπαλα σκιας κι εσυ!
-Alf:Tangrowth βομβα αποβλητων στο Carnivie!!
-Σερβιτορα:Ειναι ισσοπαλοι!Αυτο δεν εχει ξαναγινει!Οι μπαλες σκιας αλληλοεξουδετερωθηκαν και οι σποροι σφαιρες ανατιναξαν τη βομβα αποβλητων στον αερα!
-Nick:Φαινεται πως εχουμε μια μαχη υψηλου επιπεδου!
-Alf:Tangrowth βομβα αποβλητων στο Shiftry
-Dawn:Leafeon μαγικα φυλλα!
-Mary:Carnivine!!
-Jim:Shiftry!
-Nick:Αυτο ηταν γρηγορο!
-Jim:Γρηγορο ε?Δες αυτο!Mary παμε!!
-Mary:Carnivine πιασε το Leafeon με φυτικο μαστιγιο!
-Jim:Shiftry χτυπα το με μπαλα σκιας!
-Dawn:Leafeon όχι!!Alf…
-Alf:Tangrowth αρχαια δυναμη στο Carnivine και βομβα αποβλητων στο Shiftry!!
ary:Να παρει
-Jim:Shiftry σηκω!!
-Dawn:Σε ευχαριστω!!Ελευθερωθηκε,αλλα είναι πολύ κουρασμενο
-Alf:Μπορεις να χρησιμοποιησεις τη φωτοσυνθεση??Θα σε καλυψω εγω!
-Dawn:Δεν ξέρω αν μπορω…
-Alf:Προσπαθησε!!Η αντιπαλη ομαδα είναι κι αυτή κουρασμενη χαρη στο Tangrowth!!
-Dawn:Leafeon φωτοσυνθεση!!
-Jim:Δεν πρεπει να τη αφησουμε!
-Mary:Carnivine δαγκωμα!
-Alf:Tangrowth δυνατο μαστιγιο!!
-Mary:Carnivine όχι!
-Σερβιτορα:Το Carnivine είναι ανικανο για μαχη!
-Jim:Να παρει!!Αν είναι να πεσουμε θα ερθουν κι εκεινοι μαζι μας!!
-Alf:Ωχ όχι!!Dawn!Tangrowth βομβα αποβλητων
-Dawn:Leafeon μπαλα σκιας!
-Jim:Shiftry εκρηξη!!
-Nick:Ημουν σιγουρος πως θα συνεβαινε κατι τετοιο…!Μπορεις να το καταλαβεις αν εχεις αναθρεψει ένα Shiftry όπως εγω…!Κουραγιο παιδια!!
-Σερβιτορα:Και οι δυο πλευρες είναι ανικανες για μαχη!Ας περασουμε στο δευτερο γυρο!!
-Alf:Καλη κινηση Jim!Tangrowth επεστρεψε!!
-Dawn:Leafeon ησουν τελειος!Γυρισε!!
-Alf:Δες τη καλη πλευρα!Τουλαχιστον μπορεσες να χρησιμοποιησεις τη φωτοσυνθεση!!
-Dawn:Σωστα!!Τερμα τα παιχνιδια!!Roserade πηγαινε!!!
-Alf:Εχεις δικιο!Sceptile διαλεγω εσενα!!
-Mary:Bayleef παμε!!
-Jim:Ας το σοβαρεψουμε λοιπον!!Grotle διαλεγω εσενα!
-Dawn:Roserade βομβα αποβλητων στο Bayleef!
-Jim:Grotle….!!Προστατεψε το Bayleef!!
lf:ΤΙ???Δεν επαθε τιποτα??Πως γινεται αυτό??
-Jim:Εκπλησσεσαι ε??Το Grotle εχει φοβερη αμυντικη δυναμη!Σχεδον τιποτα δεν διαπερναει το κελυφος του!
-Alf:Δεν γινεται αυτό!Εχει κι αυτό αδυναμιες ως ποκεμον!!
-Mary:Bayleef φυλλα ξυραφι στο Sceptile!
-Alf:Sceptile αντεπιθεση με καταιγιδα φυλλων!!
-Mary:Bayleef….
-Alf:Λυπαμαι που στο λεω,αλλα θα πρεπει να προσπαθησεις κι αλλο για να κερδισεις το Sceptile!
-Jim:Ενεργειακη μπαλα!!
-Alf:Sceptile!!Αυτο ηταν υπουλο!Sceptile φυλλο λεπιδα
-Dawn:Roserade χορος πεταλλων τωρα!!
-Mary:Bayleef αντεπιθεση με μαγικα φυλλα!!
……………………………………………………………………………………….
-Nick:Δεν γινεται να νικησει καποιος με αυτή τη τακτικη!!
-Σερβιτορος: Ο Ενας αλληλοεξουδετερωνει τις επιθεσεις του αλλου ενώ ο Alf προσπαθει να περασει το κελυφος του Grotle!!
-Dawn:Alf τι θα κανουμε??
-Alf:Τα ποκεμον τους εχουν κουραστει
-Dawn:Το ιδιο και τα δικα μας!!
-Alf:Aν ειχαμε μια νεα επιθεση που δεν εχουν δει και που θα ηταν αρκετα δυνατη ώστε να διαπερνουσε το κελυφοs του Grotle,το Bayleef θα εμενε απροστατευτο και θα το χτυπουσες εσυ!!
-Dawn:Eχεις δικιο,αλλα ποιο από τα ποκεμον μας θα μαθει μια νεα επιθεση μεσα στη μεση του αγωνα???
-Alf: Ο Sceptile!!!
-Dawn:Τι??
-Alf:Koιτα Dawn!!To Sceptile εχει ανοιξει τις λεπιδες σαν ψαλιδι!!
-Dawn:Δες γρηγορα το Pokedex!!
-Alf:Ναι!!Ειναι μια νεα επιθεση!Λεγεται ψαλιδια-Χ και είναι τυπος εντομου,αρκετα δυνατο ώστε να ριξει την αμυνα του Grotle!!
-Jim:Τι κανετε??Θα συνεχισετε τη μαχη ή παραιτηστε???
-Alf:Αφου το θελεις τοσο πολύ,θα το εχεις!!Dawn,παμε!!Sceptile ψαλιδια-Χ στο Grotle!!
-Nick:Τι??Εμαθε μια νεα επιθεση στη μεση του αγωνα???Φοβερο!!Αυτο το Sceptile δεν θα σταματαει ποτε να με εκπλησσει!!
-Dawn:Roserade βομβα αποβλητων στο Bayleef!!

-Σερβιτορα:Και νικητηρια ομαδα είναι η Dawn και ο Alf!!!Συγχαρητηρια παιδια!!Εξαιρετικη μαχη!!
-Nick:Μπραβο παιδια!!
-Jim:Πραγματι!Ποιος θα το περιμενε πως θα μαθαινε το Sceptile μια νεα επιθεση στη μεση του αγωνα!!
-Mary:Ηταν πολύ ωραια μαχη!!
-Jim:Νομιζω πως μου ανοιξε η ορεξη!!
-Mary:Ας παμε για ένα δευτερο πιατο λοιπον!!
-Jim:Μεσα!!
-Σερβιτορα:Μισο λεπτο να παραδωσω το βραβειο στα παιδια και ερχομαι να σας ετοιμασω φαγητο!!Παιδια οριστε οι πετρες!!Ευχομαι να τις χρησιμοποιησετε με συνεση!!
-Alf:ευχαριστουμε!!
-Dawn:Να σαι σιγουρη!!
-Σερβιτορα:Κι επειδη ειχα καιρο να δω μια τοσο καυτη μαχη,σας προσκαλω στη καφετερια για ένα δευτερο πιατο φαι!!Αυτη τη φορα σας το κερναω!!Τι λετε???
-Nick:Λεμε ΝΑΙ!!!

Ετσι λοιπον,η Dawn κι εγω καταφεραμε να κερδισουμε το Φεστιβαλ του χορτου και να αποκτησουμε τις πετρες εξελιξης!!Αφου απολαυσουμε ένα γευστικοτατο πιατο με φαι και στειλουμε πισω τα ποκεμον στο καθηγητη Oak το ταξιδι μας συνεχιζεται για τη πολη Veilstone και το 3ο μου εμβλημα….!!

YOU HAVE TO PAY FOR MY BROKEN BICYCLE ASH KETCAM!!!

:chigau:

#92 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2009 - 13:55

27.Karate kid-Maylene-!!!
Η μαχη μου για το επομενο εμβλημα της περιοχης Sinnoh επιτελους εφτασε!!Μπορει,να μην είναι με την Fantina,αλλα σιγουρα θα είναι μια πολύ ενδιαφερουσα μαχη σταδιου,καθως ο Nick με πληροφορησε πως η αρχηγος σταδιου της πολης Veilstone χρησιμοποιει ποκεμον τυπου πυγμαχου!!Ετσι,λιγο μετα την αφιξη μας στη πολη κι αφου η νοσοκομα Joy με ενημερωσε πως τα ποκεμον μου είναι ετοιμα για τον αγωνα,η Dawn,o Nick κι εγω φυγαμε αμεσως για το γυμναστηριο ποκεμον!!
-Dawn:Alf!Σκεφτηκες ποια ποκεμον θα χρησιμοποισεις στη σημερινη σου μαχη??
-Alf:Δυστυχως η ομαδα μου στη περιοχη Sinnoh δεν περιεχει καποιο ποκεμον τυπου πτησης ή τηλεπαθειας που θα ηταν πολυ χρησιμα!Ετσι αποφασισα να χρησιμοποιησω σιγουρα το Monferno,αφου κι εκεινο εχει τυπο πυγμαχου
-Nick:Ναι,αλλα δεν θα καταφερεις να κερδισεις μονο με το Monferno!
-Alf:Το ξερω,αλλα δεν γνωριζω ποσα ποκεμον θα χρησιμοποιησω στη μαχη για να αποφασισω τι θα διαλεξω ακομα!
-Dawn:Εχεις δικιο!!Η καλυτερη τακτικη σε αυτές τις περιπτωσεις είναι βλεποντας και κανοντας!!
-Nick:Θα συμφωνησω!
-Αlf:Ένα είναι σιγουρο!!Δεν σκοπευω να χασω αυτή τη μαχη!!
-Nick:Σε λιγο θα κρατας το 3ο εμβλημα σου!!Ιδου,το σταδιο της Veilstone!!
lf:ας μπουμε!!

(Μεσα στο γυμναστηριο)
-Alf:Καλημερα!!Ειμαι ο Alf από τη Pallet και ειμαι εδώ για να αγωνιστω για το εμβλημα του σταδιου σας!!
-Μaylene:Περασε Alf!!Αποδεχομαι τη προκληση σου!Ειμαι η Maylene,η αρχηγος του σταδιου!!
-Alf:Χαρηκα!Απο εδώ η Dawn,κι ο Nick!
-Maylene:Γεια σας παιδια!!
-Dawn:Γεια χαρα!
-Nick:Μη τρομαζεις δεν θα παλεψεις και με εμας!!
-Maylene:XAXAXAXAXAXA!!Λοιπον Alf ας μη καθυστερουμε!!Εχω αρκετο καιρο να δωσω έναν καλο αγωνα!Ελπιζω να εισαι ανταξιος αντιπαλος!Διαιτητη!!
-Διαιτητης: Ο αγωνας σταδιου αναμεσα στην αρχηγο Maylene και το διεκδικητη Alf,ξεκιναει αμεσως!!Καθε μερια μπορει να χρησιμοποιησει μεχρι 3 ποκεμον!!Ξεκινηστε!!
-Dawn:Καλη τυχη Alf!!
-Nick:Δειξτης το τροπο!!

-Maylene:Μeditite!Ωρα για καρατε!!
-Alf: (Meditite ε?Ημουν σιγουρος πως αποκλειεται να χρησιμοποιουσε μονο τυπους πυγμαχους!Το Meditite εχει και στοιχεια τηλεπαθειας!Και για αυτό ένα ποκεμον μπορει να το νικησει!)Skorupi διαλεγω εσενα!!
-Nick:Skorupi??Δεν υστερει απεναντι στις επιθεσεις ψυχισμου του Meditite??
-Dawn:Ναι υστερει,αλλα γνωριζει και καποιες επιθεσεις τυπου σκοταδιου ή εντομου που μπορουν να κανουν μεγαλη ζημια!Και αποκλειεται ο Alf να το αφησει απροστατευτο!Κατι ετοιμαζει!
-Maylene:Δεν ειναι ωρα για ηρωισμους Alf!!Νομιζεις πως θα κερδισεις με το Skorupi??
-Alf:Μη βγαζεις ευκολα συμπερασματα!!Skorupi δαγκωμα!!
-Maylene:Meditite προστασια!!
-Dawn:Απεφυγε το χτυπημα!
-Maylene:Meditite συγχηση!
-Alf:Skorupi πυραυλος βελονες!!
-Maylene:Τι στο καλο???
-Nick:Πολύ εξυπνο!!Το κανονι με βελονες είναι τοσο πυκνο που το Meditite δεν μπορει να το στοχευσει!!
-Maylene:Πολύ καλη κινηση Alf!
-Alf:Κι ακομα δεν ειδες τιποτα!Skorupi τωρα!!Δαγκωμα!
-Maylene:Meditite!!Απο που ηρθε αυτο???
-Alf:Skorupi δηλητηριωδες κεντρι!
-Maylene:Meditite αποκρουσε τα με συγχηση!
-Alf:Φαινεται πως δεν τα απεκρουσες όλα!!Καποια σου ξεφυγαν!!
-Maylene:Meditite όχι!!
-Αlf:Skorupi πυραυλος βελονες
-Maylene:Meditite δυνατη παλαμη!!
-Nick:Ωραιος ελιγμος!Χρησιμοποιησε τη δυνατη παλαμη για να αποκρουσει ολες τις βελονες!
-Alf:Δεν καταφερνεις τιποτα με το να αποφευγεις συνεχεια!Πρεπει να επιτεθεις καποια φορα!
-Maylene:Ετσι ε??Κλοτσια με πηδημα!
-Alf:Skorupi πυραυλος βελονες!!
-Maylene:Meditite……!!
-Διαιτητης:Το Meditite ειναι ανικανο για μαχη!!

-Maylene:Meditite επεστρεψε!!Alf σε υποτιμησα!!Αλλα δεν θα το ξανακανω!!Machoke παμε!
lf:Σε περιμενω τοτε!Skorupi παμ…!Skorupi???Τι επαθες???
-Dawn:μη μου πεις πως….???
-Nick:Εξελισσεται!!
-Maylene:Να και κατι που δεν συμβαινει κάθε μερα!!
-Alf: Drapion ε??Τελεια!!Μπραβο!!Drapion παμε!!Δηλητηριωδες κεντρι!!
-Nick:Τι συμβαινει??Γιατι δεν επιτιθεται??
-Maylene:Machoke σεισμικο τιναγμα!!
-Alf: Drapion!!Εισαι καλα??Μπραβο!!
-Maylene:Χτυπημα καρατε!!
-Alf:Αποφυγε το Drapion!
-Dawn:Το απεφυγε!!
-Alf: Drapion μπραβο!!Τωρα ριξε πυραυλο βελονες!
-Nick:Μα γιατι δεν υπακουει??
-Alf:Τι στο καλο συμβαινει??
-Maylene:Machoke επιθεση υποταγης!!
-Alf: Drapion όχι….
-Dawn:Nick νομιζω πως υπακουει!!Απεφυγε όταν ο Alf του ειπε να το κανει!
-Nick:Σωστα!Φαινεται σαν να μην καταλαβαινει τι του λεει ο Alf!
-Dawn:Μα ειναι δυνατον να μην θυμαται καμια απο τις παλιες επιθεσεις του???
-Nick:Ναι!!Το Skorupi ηταν μωρο και τωρα το Drapion φαινεται πολύ ωριμο και δυνατο κι ισως με την εξελιξη εμαθε νεες κινησεις!
-Dawn:Αυτό δεν είναι καλο!Ο Alf δεν θα προλαβει να τις μαθει και να τις ελεγξει εγκαιρα!
-Nick:Εχεις δικιο!ι ο Alf φαινεται να τα εχει χαμενα….
-Maylene:Machoke υποταγη άλλη μια φορα!!
-Alf: Drapion….
-Διαιτητης:Το Drapion ειναι ανικανο για μαχη!
-Alf: Drapion ησουν πολύ καλος!!Επεστρεψε!
-Maylene:Λοιπον!Νομιζω πως το σκορ είναι 1-1!
-Alf: Όχι για πολύ!!Monferno διαλεγω εσενα!!
-Maylene:Ανεβαζεις τη θερμοκρασια λοιπον!!Machoke χαμηλο χτυπημα!
lf:Αφου θες καρατε!Θα το εχεις!!Monferno γροθια Mach!
-Maylene:Machoke!!
-Alf:Monferno κοντινη δραση!
aylene:Machoke,οχι!!Αυτο το Monferno είναι πολύ καλα εκπαιδευμενο!Πολυ γρηγορο!!
-Nick:Το στυλ μαχης του Alfνομιζω πως αλλαζει!
-Dawn:Συμφωνω!Νομιζω πως βασιζεται στη γρηγοραδα και τη δυναμη πλεον!Δεν αφηνει τον αντιπαλο του να καταλαβει τι συμβαινει!
-Maylene:Machoke υποταγη!
-Alf:Monferno ας τελειωνουμε με φλεγομενο τροχο!!
-Διαιτητης:Το Machoke είναι ανικανο για μαχη!
-Maylene:Πολύ καλα Alf!!Μachoke γυρισε!!

-Alf:Ένα ποκεμον λοιπον…
-Maylene:Δεν είναι μονο ένα ποκεμον!!Ειναι πολλα περισσοτερα!!Lucario διαλεγω εσενα!!
-Dawn:Lucario???
-Alf:Ωστε αυτο ειναι το Lucario!
-Dawn:Το pokedex δειχνει τυπο ατσαλιου πυγμαχου!!Αρα εχει πλεονεκτημα!!
-Maylene:To πλεονεκτημα μονο δεν θα σε βοηθησει με αυτό το ποκεμον!!
-Alf:θα το δουμε αυτό!Monferno φλογοβολο!
-Nick:Εξυπνη κινηση!Ριχνοντας φλογοβολο από μακρια θελει να τεσταρει τη δυναμη του Lucario!
-Maylene:Σφαιρα αυρας!
-Alf:Monferno!Οχι!
-Dawn:Αυτή η επιθεση ηταν πολύ δυνατη!Εκοψε στα δυο το φλογοβολο και χτυπησε και το Monferno!
-Maylene:Lucario κοντινη δραση!
-Alf:Monferno Και εσυ!!
-Dawn:Πω πω!!Πρωτη φορα βλεπω δυο ποκεμον να παλευουν με τοση μανια!
-Νick:Είναι γιατι υπερασπιζονται και τα δυο τη τιμη τους σαν ποκεμον πυγμαχοι!
-Alf:Monferno φλογοβολο!
-Maylene:Lucario σφαιρα αυρας!
-Alf:Τωρα Monferno χτυπα με φλεγομενο τροχο!
-Maylene:Lucario!!!
-Dawn:Πολυ καλη η προσποιηση!
-Nick:Πραγματι!Κι εγω νομιζα πως θα την παταγε με τον ιδιο τροπο δευτερη φορα!
-Maylene:Lucario ας τελειωνουμε!Χτυπημα κοκαλου!
-Alf:Monferno όχι!!
-Διαιτητης:Το Monferno είναι ανικανο για μαχη!!
-Nick:Αυτό κι αν ηταν γρηγορο
-Dawn:Και δυνατο!Μια επιθεση τυπου εδαφους κανει μεγαλη ζημια σε ένα ποκεμον τυπου φωτιας!
-Alf:Monferno επεστρεψε!!(Πιο θα είναι το τελευταιο ποκεμον μου???Οι επιθεσεις του Sceptile και του Buizel,δεν θα επηρεασουν το ατσαλενιο σωμα του!To Gabite ομως εχει στοιχεια εδαφους και θα ειναι αρκετο!!!)Gabite διαλεγω εσενα!!
-Maylene:Καλη επιλογη!!Αλλα όχι τοσο καλη!!Lucario παλμος δρακου…
-Nick:Τι???Οχι αυτή την επιθεση,αν χτυπησει το Gabite θα τα βρει σκουρα!
-Alf:Gabite σκαψιμο!!
-Maylene:Να παρει!Ξεφυγε!
-Alf:Κι εχει και συνεχεια!!Χτυπα τον!
-Maylene:Lucario όχι!!
-Alf:Gabite αποτελειωσε τον με ταφο αμμου!!
-Maylene:Lucario

-Διαιτητης:Το Lucario είναι ανικανο για μαχη!Νικητης είναι ο Alf!
-Dawn:Μπραβο Alf!!
ick:To ηξερα!!Ναι!!
-Alf:Gabite μπραβο!!!Το τριτο εμβλημα είναι δικο μας!!
-Maylene:Alf συγχαρητηρια!!Ηταν ενας πολύ καυτος αγωνας!!Παρε αυτό!!Σου αξιζει…!!!
-Alf:Ναι!!Κερδισα το 3ο μου εμβλημα!!
-Dawn:Επιτελους Alf!!
-Nick:Να που το αποκτησες!!
-Alf:Ευχαριστω παιδια!!
-Maylene:Alf,ειδα πως ειχες καποια προβληματα με τον ελεγχο του Drapion αφοτου εξελιχθηκε!Δεν ηθελα να μιλησω για αυτό πανω στη μαχη μας γιατι θα σε αποσπουσε,ετσι θα στα πω τωρα!
-Alf:Ακουω!!
-Maylene:Alf,δεν πρεπει να ανησυχεις!!Το Drapion είναι μια χαρα!Ο λογος που δεν εκανε επιθεση ηταν γιατι δεν θυμαται πλεον πώς να κανει αυτές τις επιθεσεις!!Υπαρχουν καποιες περιπτωσεις εξελιξεων οπου το ποκεμον μαθαινει ριζικα νεες επιθεσεις όταν εξελιχθει!Σε αυτή τη περιπτωση το ποκεμον,αλλα και ο εκπαιδευτης χρειαζεται λιγο χρονο μεχρι να προσαρμοστει στα νεα δεδομενα!!
-Alf:Σε ευχαριστω Maylene!!
-Maylene:Αυτος που μπορει να σας βοηθησει περισσοτερο είναι ο ξαδερφος μου,ο Philip!!Μενει κοντα στη λιμνη Valor!Θα σας βοηθησει να ελεγξετε τις νεες επιθεσεις των ποκεμον σας που πιθανον να δυσκλευεστε!!
-Dawn:Τελεια!!Θα με βοηθησει σιγουρα!!Ετσι θα ειμαι ετοιμη για τον επομενο διαγωνισμο μου!
-Maylene:Ώστε εισαι συντονιστρια??Τοτε πρεπει να επισκεφτεις το κατστημα της πολης μας!Θα βρεις σπανια αξεσουαρ για διαγωνισμους!Θα σε βοηθησουν πολύ!
-Dawn:Τελεια!!Σε ευχαριστω πολύ!!Φυγαμε!!
-Alf:Dawn μη βιαζεσαι!Θα περασουμε πρωτα από το κεντρο ποκεμον να αφησω τα ποκεμον μου να αναπαυθουν!Μετα θα παμε οπου θες!
-Maylene:XAXAXAXAXAXA
-Alf:Λοιπον Maylene σε ευχαριστουμε για όλα!!Αντιο!!
-Maylene:Αντιο παιδια!Χαρηκα που σας γνωρισα!!
-Dawn:Γειααα!
-Nick:Καλη συνεχεια στους αγωνες σου!!
-Maylene:Επισης!!

Μετα από αρκετο καιρο καταφερα να κερδισω το 3ο μου εμβλημα κι αν σκεφτω πως εχω ένα νέο εξελιγμενο ποκεμον ανυπομωνω για την επομενη μαχη μου σε σταδιο!Αλλα δυστυχως θα πρεπει να περιμενει,γιατι τωρα παμε για ψωνια…..!!

#93 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2009 - 13:58

28.Dean & Nick!!!Παιρνουν πισω το κλεμμενο pokedex….!!!
Moλις η Dawn εμαθε απο την Maylene πως στο πολυκαταστημα της πολης υπαρχει μια μεγαλη συλλογη με αυτοκολλητα και αλλα αξεσουαρ για τους διαγωνισμους ποκεμον,ηθελε παση θυσια να παμε αμεσως!Ετσι λοπον,αφου αφησα τα ποκεμον μου στο κεντρο ποκεμον για μια καλη αναπαυση μετα τον αγωνα μου,η Dawn,o Nick κι εγω κατευθυνθηκαμε στο καταστημα της πολης Veilstone!
Hμασταν αρκετη ωρα εκει μεσα,αν σκεφτεις πως μπηκαμε μερα και βγηκαμε νυχτα!Τουλαχιστον αξιζε ο κοπος γιατι η Dawn βρηκε μερικα σπανια αυτοκολλητα και αξεσουαρ!!Εξουθενωμενοι καθως ημασταν λοιπον,κατευθυνθηκαμε προς το κεντρο ποκεμον,όταν ξαφνικα ενας φιλος από τα παλιοα,ηρθε να ταραξει τα νερα!!
-Dean:Nick!!Alf,Dawn!!
-Dawn:Ποιος μας φωναζει??
-Alf:Γνωστη φωνη…
-Nick: Dean!!Φιλε μου!
-Dean:Γεια σας παιδια!!Χαιρομαι που σας ξαναβλεπω!
-Alf:Χρονια και ζαμανια!
-Dawn:Και εμεις χαιρομαστε πολύ Dean!
-Dean:Πως τα πατε??Alf,Dawn!!Ποσες κονκαρδες κι εμβληματα εχετε??
lf:Εχουμε απο 3 ο καθενας!!
-Dean:Μπραβο!!
-Nick:Λοιπον Dean,τι σε φερνει εδώ??Μη μου πεις πως τελικα αποφασισες να ταξιδεψεις??
-Dawn:Το ονειρο σου δεν είναι να γινεις γυμναστης ποκεμον??
-Dean:Φυσικα!!Ειμαι εδω σε αποστολη!!
-Alf:Τι αποστολη???
-Dean:Ο καθηγητης Rowan oπως γνωριζετε ασχολειτε με τις διαφορες τεχνικες της εξελιξης!!
-Nick:Καλα μεχρι εδώ!!
-Dean:Η τεχνικη που εξεταζει τωρα λοιπον,είναι η εξελιξα ενός ποκεμον που κραταει ένα αντικειμενο μια συγκεκριμενη ωρα της ημερας!!
-Dawn:Και τι σχεση εχει αυτό με εμας!
-Dean:Αμεση!!Ο Nick εχει ένα Sneasel το οποιο μπoρει να εξελιχθει μονο αν κρατησει ενα γαμψο νυχι!Ερευνες εδειξαν πως τα Sneasel που το κρατησαν το πρωι δεν εξελιχθηκαν,συνεπως το επομενο τεστ είναι ένα Sneasel που θα το κρατησει τη νυχτα!
-Nick:Καταλαβα!Η εξελιξη αυτή είναι σαν την εξελιξη του Gligar σε Gliscor τη νυχτα,ή σαν την εξελιξη του Happiny τη μερα με ένα συγκεκριμενο αντικειμενο!
-Dean:Ακριβως Nick!!Το ηξερα πως θα ηξερες για ποιο πραγμα μιλαω!
-Alf:Και πως ηξερες πως θα ημασταν εδώ???
-Dean:Ο καθηγητης Rowan επικοινωνησε με το καθηγητη Oak ο οποιος του ειπε πως κατευθυνοσασταν στη πολη Veilstone!!Λοιπον,θελεις να δοκιμασεις το γαμψο νυχι στο Sneasel??
-Nick:Φυσικα!!Εχει δυναμωσει πολυ απο τη τελευταια μας μαχη Dean,χαρη στη σκληρη εκπαιδευση που κανω με τον Alf και την Dawn εχει μαθει νεες επιθεσεις!!
-Dean:Χαιρομαι που το ακουω…!!!
-Nick:Sneasel βγες εξω!!Παρε αυτό το γαμψο νυχι!!
……………………………………………………………………………………………………….-Dawn:Γιατι δεν εγινε τιποτα???
-Alf:Αν είναι ετσι όπως μας τα ειπες επρεπε να ειχε εξελιχθει τωρα!
-Dean:Δεν ξέρω!!Ισως είναι λαθος το αντικειμενο,αλλα από την άλλη το pokedex Μου ελεγε καθαρα πως ηταν ένα γαμψο νυχι!!Περιμενετε να το ελεγξω ξανα!!..........................!!Να παρει!
-Nick:Τι εγινε???
-Dean:Δεν βρισκω το pokedex μου!!Να παρει η ευχη!!
-Dawn:Δεν γινεται να το εχασες ετσι απλα!Κατι θα συνεβει….
-Dean:Εχεις δικιο Dawn,κατι συνεβει!Επεσαν πανω μου δυο μελη από καποια ομαδα Galactic και θα μου το πηραν χωρις να το καταλαβω!!
-Alf:Σιγουρα εκεινοι στο πηραν!Εχουν μπλεχτει πολλες φορες στα ποδια μας μεχρι τωρα!
-Nick:Αυτο ηταν!Το εχουν παρακανει!Παμε να τους δωσουμε ένα μαθημα!Sneasel γυρισε!
lf:Που τους ειδες τελευταια φορα!
-Dean:Κοντα στη εισοδο της πολης!!
-Dawn:Φυγαμε τοτε!

(Στην εισοδο της πολης)
-Dean:Εδώ είναι αλλα πριν δεν υπηρχαν αυτά τα κιβωτια!
-Νick:Θα θελουν να κρυφτουν,αλλα δεν θα τους περασει!!Mothim βγες και χρησιμοποιησε ψυχισμο στα κιβωτια για να τα βγαλεις απο τη μεση!
-Dawn:Δεν ηξερα πως εμαθε επιτελους το ψυχισμο!
-Nick:Εχω κι άλλες εκπληξεις!!
-Dawn: Όταν τελειωσουμε με όλα αυτά υποσχεσου μου πως θα με αφησεις να χρησιμοποιησω το Mothim σου για να δειξω στο Wormadam Μου πώς να κανει ψυχισμο,γιατι εχει καποιες δυσκολιες κι αν το δει από καποιο ποκεμον του ειδους του θα το καταλαβει…
-Nick:Εγινε Dawn!!Παμε τωρα!!
-Dean:Είναι σαν αποθηκη,αλλα δεν ηταν τοσοι πολλοι προηγουμενως!!
-Alf:Δεν εχουν ελπιδα απεναντι μας!!Αχ να παρει!!Εχω αφησει τις pokeballs Μου στο κεντρο ποκεμον!
-Dawn:Μην ανησυχεις,ο Nick και ο Dean είναι αρκετοι για να τους νικησουν!!
-Nick:Σωστα!!Sneasel βγες εξω!!
-Dean:Gliscor παμε!!
-Dawn:Gliscor ε??Φαινεται δυνατο!
-Alf:Πολύ ωραιο ποκεμον!!
-Nick:Παιδια κοιταξτε!Το Sneasel εξελισσεται!Οι υπολογισμοι του καθηγητη ηταν σωστοι τελικα!!Weavile….
-Dean:Nick προσεξε!!Μας πηραν ειδηση και θα μας χτυπησουν!!
-Nick: Dawn αυτος είναι ενας συνδυασμος που παρακολουθησα σε ένα διαγωνισμο!!Mothim ασημενιος ανεμος και ακολουθησε με Bug Buzz!!
-Dawn: Εχεις δικιο!Τον θυμαμαι!!
-Alf:Δεν το πιστευω πως το Mothim εγινε τοσο δυνατο!!Εμαθε ακομα και τη πιο δυνατη επιθεση τυπου εντομου!!Καταφερε να βγαλει από τη μση ολους τους παρισακτους!!
-Nick:Η εκπαιδευση βοηθησε πολύ παιδια!!
-Dean:Nick!!To Mothim φαινεται να κουραστηκε με τα κιβωτια και με αυτες τις δυο επιθεσεις!!
-Nick:Εχεις δικιο!!Mothim γυρισε,ησουν τελειος!!
-Dean:Και τωρα που φυγαν τα τσιρακια μπορουμε να παμε να βρουμε τα μεγαλα κεφαλια!!
-Nick:Παμε!!

(Μεσα στην αποθηκη)
-Dean:Τελειωσε εδώ ομαδα Galactic,δωστε πισω το pokedex μου!
-?????1:Να παρει ο καθηγητης δεν προλαβε να το εξετασει!!
-Nick:Ποιος καθηγητης???
-Alf:Εχουν και αυτοι καποιον καθηγητη να τους βοηθαει στις ερευνες τους??
-?????2:Φυσικα και εχουμε!
-??????:Αν θελατε να με γνωρισετε αρκουσε απλα να χτυπησετε και όχι να εξολοθρευσετε ολη την ομαδα μου!
-Dean:Εσεις πηγαινατε γυρευοντας γιατι κλεψατε το Pokedex μου!!
-??????:Και σας το ειπα ΑΧΡΗΣΤΟΙ!Να ειστε προσεκτικοι!Δεν εχει σημασια!Ετσι όπως τα καταφερατε τωρα,απλα καθυστερηστε τους μεχρι να μπορεσω να φυγω!
-?????1:Συγγνωμη καθηγητα!Golbat πηγαινε!!
-?????2:Εγινε!Golbat παμε!
-Nick:Παμε Weavile!
-Dean:Gliscor ας τους δωσουμε ενα μαθημα!
-?????1:Golbat ατσαλινα φτερα στο Weavile!
-?????2:Golbat κοψιμο αερα στο Gliscor!
-Nick:Weavile ακτινα παγου!!
-Dean:Gliscor δοντι του παγου στο Golbat!!
-?????1:ΩΩ!Να παρει!Ειναι πολυ δυνατοι!
-?????2:Εχεις δικιο!!Το συνηθισμενο λοιπον ε??
-?????1:Golbat ριξτε καπνο!!
-Nick:Προσπαθουν να ξεφυγουν παλι!
-Dean:Gliscor κουνα τα φτερα σου για να διωξεις το καπνο!
-Dawn:Δεν βλεπω τιποτα!
-Alf:Ουτε κι εγω,αλλα ο καπνος υποχωρει σιγα-σιγα!
………………………………………………………………………………………….
-Nick:Να παρει,ξεφυγαν παλι!
-Dean:Τουλαχιστον πηραμε πισω το pokedex μου!!
-Alf:Κατι είναι κι αυτό!!Αναρωτιεμαι παντως,ποιος να είναι αυτος ο καθηγητης και ποιος τελικα είναι ο σκοπος των ερευνων τους!
-Dawn: Ουτε κι εγω μπορω να καταλαβω!Κατι μου λεει όμως πως θα μαθουμε συντομα!
-Dean:Αυτό που προεχει τωρα,είναι ο καθηγητης Rowan να μαθει τι συνεβει με την ερευνα του!Υστερα θα του πω τα γεγονοτα με την ομαδα Galactic!
-Nick:Σωστα!!Αυτο σημαινει πως θα φυγεις ε??
-Dean:Δυστυχως πρεπει!!Αλλα θα τα ξαναπουμε συντομα!!Σιγουρα ο καθηγητης Rowan κατι θα βρει να μου αναθεσει παλι!!
ick:Παντως χαρηκα που ηρθες!!Καναμε σκονη την ομαδα Galactic μαζι,όπως το παλιο καιρο!!
-Dean:Πραγματι!!Λοιπον παιδια,πρεπει να φυγω!Σας ευχαριστω για τη βοηθεια σας!!Θα τα ξαναπουμε!
-Dawn:Καλο ταξιδι Dean!
-Alf:Θα τα πουμε!!

Μπορει ο Dean να εφυγε,αλλα ένα νέο ποκεμον,το Weavile ηρθε στην ομαδα μας!Και μπορει τα πραγματα με την ομαδα Galactic,να πηγαν καλα σημερα,αλλα σιγουρα αυτή δεν ηταν η τελευταια φορα που τους βλεπαμε κι ισως την επομενη φορα να μην ειμαστε τοσο τυχεροι….!!

#94 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2009 - 14:00

29.Αποκτωντας τον ελεγχο!!!
Υστερα απο τη τελευταια μας περιπετεια με την ομαδα Galactic και τα παραξενα σχεδια της,το ταξιδι στη περιοχη Sinnoh συνεχιζεται!Σημερινος προορισμος μας ειναι το σπιτι του Philip,του ξαδερφου της Maylene!Ο λογος??Να μαθουμε να ελεγχουμε καλυτερα τις επιθεσεις των ποκεμον μας,αφου η Dawn δεν μπορει να ελεγξει το ψυχισμο και το σιδερενιο κεφαλι του Wormadam κι εγω δεν μπορω να αξιοποιησω τις νεες επιθεσεις του Drapion μου!
ick:Alf,Dawn κοιταξτε!Αυτο πρεπει να ειναι το σπιτι του Philip
-Dawn:Σωστα!ειναι το πιο κοντινο σπιτι στη λιμνη Valor!
-Alf:ε,τοτε ας μπουμε να ρωτησουμε!
-Philip:Γεια σας!!Μπορω να σας βοηθησω??
-Alf:Το ελπιζουμε!
-Dawn:Γεια!!Εισαι ο Philip??
-Philip:Ναι!Εσεις ποιοι ειστε??
-Dawn:ειμαι η Dawn,κι απο εδω ο Alf και ο Nick!
-Nick:χαρηκα!
-Philip:Κι εγω παιδια!!Λοιπον τι θα θελατε??
-Alf:ειματε φιλοι της Maylene!
-Dawn:Μας εστειλε σε σενα γιατι εχουμε καποια προβληματα στο να ελεγχουμε τις επιθεσεις των ποκεμον μας!
-Philip:ΑΑ!!Μαλιστα!!Καταλαβα ποιοι ειστε!Μου μιλησε για σας η Maylene!!
-Alf:Και?
-Philip:Και τι?
-Dawn:Θα μας βοηθησεις???
-Philip:Μα φυσικα!!Παμε στην αυλη

(Στην αυλη..)
-Philip:Λοιπον παιδια αρχικα θα βγαλετε εξω ολα σας τα ποκεμον κι αυτο γιατι μπορει να εχετε προβλημα σε περισσοτερα απο ενα ποκεμον σας!!
-Dawn:Ωραια!Blastoise,Wormadam,Leafeon,Togepi βγειτε εξω!
-Alf:Sceptile,Monferno,Drapion,Buizel,Gible παμε!!
-Nick:Charizard,Mothim,Weavile εξω!!
-Philip:Ωραια!Τωρα θελω ενας ενας να πειτε στα ποκεμον σας να κανουν ολες τις επιθεσεις που γνωριζουν προκειμενου να δω οτι τις ελεγχεται καλα!Dawn ας αρχισουμε απο εσενα!
-Dawn: Blastoise ακτινα με φουσκες,γρηγορη περιστροφη,ακτινα παγου και εστιασμενη γροθια!
-Philip:Εξαιρετικα!Ελεγχεις πληρως τις επιθεσεις του Blastoise!Συνεχισε!
-Dawn:Wormadam προστασια,κρυμμενη δυναμη,ψυχισμος
-Nick:Τα καταφερε με το ψυχισμο τελικα!
-Dawn:Και τελειωσε με σιδερενιο κεφαλι!
-Alf:Ναι,αλλα οχι και με αυτη την επιθεση!
-Philip:Βρηκαμε το προβλημα ε??
-Philip:μη στεναχωριεσαι!Δεν ειναι κατι που δεν μπορει να διορθωθει!Συνεχισε!
-Dawn:Leafeon μπαλα σκιας,μαγικα φυλλα,φυλλο λεπιδα και τελος με φωτοσυνθεση!
-Philip:Πολυ καλα!
-Dawn:Togebi μετρονομος,γλυκο φιλι,ελξη και τελος με γοητεια!
-Philip:Ωραια!Νομιζω πως τελειωσες!Το μονο προβλημα ειναι η επιθεση σιδερενιο κεφαλι!!Nick η σειρα σου!
-Nick:Weavile σκοτεινος παλμος,κοψιμο νυχτας,παγωμενη ακτινα και νυχι της σκιας!Μοthim ψυχισμος,κοψιμο αερα,ασημενιος ανεμος και τελος με Bug buzz!Charizard φλογοβολο,νυχι του δρακου,υπερακτινα και σεισμικο τιναγμα!
-Philip:Πολυ ωραια Nick!ελεγχεις πληρως τις επιθεσεις των ποκεμον σου και επιπλεον το Charizard φαινεται ετοιμο για να μαθει μια νεα επιθεση!
-Nick:Χαιρομαι που το ακουω!!
-Alf:Πολυ ωραια!!Πως λεγεται αυτη η επιθεση??
-Philip:Αστραπιαια λαμψη!
-Alf:Τι ξερω!ενα αποτα ποκεμον μου την ειχε μαθει οταν συσωρευσε πολυ ενεργεια φωτιας στο σωμα του και μετα εκανε μια πολυ γρηγορη επιθεση!
-Philip:ακριβως αυτο θα κανουμε και τωρα Alf!Nick πες στο Charizard να ριχνει φλογοβολο καθως θα κανει σεισμικο τιναγμα
-Nick:Καταλαβα!Καθως θα κανει κυκλους θα τυλιχθει με τις ιδιες του τις φλογες και μετα θα τις επελευθερωσει!Charizard κανε σεισμικο τιναγμα ριχνοντας φλογοβολο!
.............................................................................................................
ick:Ναι!!Μπραβο Charizard!!
-Dawn:Τα καταφερε!!!
-Alf:εισαι πολυ καλος Philip!
-Philip:Και τωρα Alf σειρα σου!!
-Alf:Εχεις δικιο!!Sceptile φυλλο λεπιδα,καταιγιδα φυλλων,ψαλιδια-Χ και τελος με νυχι του δρακου!Monferno γροθια mach,φλογοβολο,φλεγομενος τροχος και τελος με κοντινη δραση!Βuizel υδατινο τζετ,sonicboom,κανονι νερου και αστερακια!Gible σκαψιμο,αμμοθυελλα,οργη του δρακου και ταφος αμμου!
-Philip:γιατι σταματησες???Τι θα γινει με το Drapion??
-Alf:Δεν εχει αποτελεσμα!!Οποια επιθεση κι αν του πω να κανει απο τοτε που ηταν Skorupi δεν ανταποκρινεται!
-Philip:Αχα!Αυτο ειναι το νεο-εξελιγμενο ποκεμον που μου ελεγε η Maylene ε??
-Alf:ακριβως!
-Philip:Μην ανησυχεις Alf!Συμβαινει αρκετα συχνα οταν ενα ποκεμον εξελισσεται και θελει να δυναμωσει για να αποδειξει στον εκπαιδευτη του οτι αξιζει!Διαγραφουν απο το μυαλο τους ολες τις επιθεσεις τους και τις αντικαθιστουν με πολυ ισχυροτερες!!
-Alf: Drapion δεν χρειαζεται να μου αποδειξεις τιποτα!Ξερω πολυ καλα οτι αξιζεις πολλα!!
-Dawn:Κοιτα το Drapion!
-Nick:χαρηκε που το ακουσε!!
-Philip:To Drapion ειναι γνωστο για τα τρομερα σαγονια του και νυχια!Συνεπως ειναι πολυ πιθανον να ξερει τις εξης επιθεσεις!Δοντι του κεραυνου!Δοντι του παγου!Δυνατο δαγκωμα!και σταυρωτο δηλητηριο!
-Alf: Drapion δοντι του παγου,δοντι του κεραυνου
-Dawn:Πετυχε!!
-Alf: Drapion δυνατο δαγκωμα και σταυρωτο δηλητηριο!
-Nick:Mπραβο Alf!!
-Philip:Ειδες Alf!!Ολα ειναι καλα!!
-Alf:Ναι!!Ανυπομωνω να τον χρησιμοποιησω στην επομενη μαχη μου στο σταδιο!!
-Philip:Ε τοτε πρεπει να πας στη πολη Pastoria!!Ειναι πολυ κοντα απο εδω!!
-Alf:Τελεια!!4ο εμβλημα σου ερχομαι!!
-Dawn:Μη βιαζεσαι Alf!!Πρεπει να μαθω να ελεγχω το σιδερενιο κεφαλι!
-Philip:Εχεις δικιο Dawn!!Ο μονος τροπος να μαθεις να ελεγχεις την νεα αυτη επιθεση ειναι η μαχη!!
-Dawn:ωραια λοιπον!!Alf θα με βοηθησεις???
-Alf:φυσικα Dawn!!Buizel παμε!!
-Dawn:Wormadam ωρα για μαχη!!
-Alf: Buizel αστερακια!!
-Dawn: Wormadam απεκρουσε τα με κρυμμενη δυναμη!
-Philip:Πολυ ωραια αποκρουση!Σαν να βλεπω διαγωνισμο ποκεμον!
-Nick:Ναι!!Η Dawn ειναι συντονιστρια!!
-Alf: Buizel υδατινο τζετ!!
-Dawn:Wormadam προστασια και μετα σιδερενιο κεφαλι!!
-Nick:εφτασε πολυ κοντα!
-Philip:αλλα αστοχησε!
-Alf: Buizel υδατινο τζετ ξανα!
-Philip: Dawn,συνεχισε να χρησιμοποιεις το σιδερενιο κεφαλι,προσπαθησε να μεινεις συγκεντρωμενη!Γινε ενα με το Wormadam!
-Dawn:Wormadam σιδερενιο κεφαλι αλλη μια φορα!
-Alf: Buizel!
-Nick:τα καταφερε!!Μπραβο Dawn!
-Philip:Alf το Buizel?
-Alf: Buizel???ειναι καλα,αλλα δεν φανταζομουν πως αυτη η επιθεση θα εκανε τοσο μεγαλη ζημια!
-Dawn:Wormadam σιδερενιο κεφαλι!!
-Alf:Buizel υδατινο τζετ
-Nick:Το Buizel χτυπηθηκε ξανα!!
-Alf: Dawn ανεβαζεις τη θερμοκρασια??Buizel σηκω...
-Philip:Κοιταξτε!!Τo Buizel...
-Nick:αρχισε να λαμπει!!
-Dawn:Εξελισσεται!!
-Alf:Floatzel!!!τελειο!!!
-Philip:Alf δοκιμασε το δοντι του παγου!
-Alf: Floatzel δοντι του παγου!
-Dawn:Wormadam!!
-Alf: Floatzel υδατινο τζετ!!
-Dawn:Wormadam οχι...!!Γυρισε!!
-Alf:Ωραια μαχη Dawn!!
-Philip: Οντως!Εξαιρετικη μαχη!Η Dawn εμαθε να ελεγχει πλεον τη νεα επιθεση της και ο Alf εχει ενα νεο ποκεμον!
-Nick:Κι ο Charizard εμαθε την αστραπιαια λαμψη!!
-Dawn:Νομιζω πως μας βοηθησες περισσοτερο απο οσο θα μπορουσες!!
-Philip:Δεν εκανα τιποτα εγω!!Εσεις τα κανατε ολα!Χαιρομαι που σας βοηθησα παντως!!Να θυμαστε αυτα που σας ειπα στις επομενες μαχες σας!!
-Dawn:Θα τα θυμομαστε Philip!Σε ευχαριστουμε για ολα!
-Philip:Ωρα για την πολη Pastoria??
-
Alf:εννοειται!!
-Philip: Οχι ακομα!!Επιτρεψτε μου να σας κανω το τραπεζι!!
-Nick:Μα μας βοηθησες τοσο,θα μας τραπεζωσεις κιολας??
-Philip:Δεν ειναι κοπος αληθεια!!
-Dawn:Πως μπορουμε να πουμε οχι!!!!

Τελικα αποκτησαμε τον πληρες ελεγχο των ποκεμον μας,για να μην αναφερθω στο Floatzel!Κι ετσι μετα το τραπεζι του Philip το ταξιδι για τη πολη Pastoria συνεχιΖεται....!!

#95 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2009 - 14:02

30.Το φαγητο ειναι ’’καυτο’’ !!!!
Εχωντας αποκτησει το πληρη ελεγχο των ποκεμον μας πλεον,ο NickDawn κι εγω,συνεχισουμε το ταξιδι μας στη περιοχη Sinnoh και επομενη σταση μας ειναι η πολη Pastoria στην οποια βρισκεται το επομενο γυμναστηριο ποκεμον στο οποιο θα αγωνιστω!!
Ο δρομος προς τη πολη ομως ηταν δυσβατος καθως γινονταν καποια εργα!Ετσι μετα απο πολυ περπατημα,αποφασισαμε να κατσουμε για ενα διαλειμμα στο ξακουστο εστιατορειο της λιμνης Valor!
-Nick:Παιδια σας προειδοποιω,τα φαγητα εδω ειναι πολυ καυτα!!!
-Dawn:δεν μου αρεσουν τα καυτερα φαγητα!!
-Nick:Αυτα εδω θα σου αρεσουν!
lf:τι εννοεις???Μη μου πεις πως διοργανωνουν κι εδω καποιο τουρνουα??
-Nick: Οχι ακριβως!!Εδω περιοριζονται στις απλες μαχες ποκεμον!!Οποιος προκαλεσει τον αλλον!
-Dawn:Αρα μπορουμε να περασουμε απαρατηρητοι αν δεν προκαλεσουμε κανεναν!
-Alf:Ναι,αλλα τι νοημα θα εχει τοτε Dawn???ελα,ειναι μια καλη εξασκηση για τις επομενες μαχες μας!!Το Togepi σου πρεπει να αποκτησει την εμπειρια της μαχης!!
-Dawn:εχεις δικιο!!Ας μπουμε!!

(Μεσα στο εστιατοριο)
-Nick:δεν υπαρχει πολυς κοσμος!!
-Alf:να παρει ειναι μονο δυο ατομα ολα κι ολα...
-Dawn:Προφανως αυτο συμβαινει εξαιτιας των εργων που γινονται!Ο κοσμος δυσκολευεται να περασει και να ερθει στο εστιατορειο!
-Nick:Ελατε παιδια,μη στεναχωριεστε!Ειναι αρκετοι για εσας τους δυο!!
-Alf:Εχεις δικιο!!Αλλα πως το κανουμε??Παμε και τους λεμε θελουμε μαχη??
-Dawn:Νομιζω πως δεν θα χρειαστει!!Ερχονται εκεινοι σε εμας!!
-George:Γεια σας παιδια ειμαι ο George και απο εδω ο φιλος μου ο Jim!
-Alf:Χαρηκαμε!!Ειμαι ο Alf και απο δω η Dawn και ο Nick!!
-Jim:Παρομοιως!!Λοιπον παιδια τι θα λεγατε για μια διπλη μαχη??
-Dawn:Θα πουμε ναι!!
-George:Ωραια λοιπον,θα χρησιμοποιησουμε δυο ποκεμον η καθε ομαδα!!
-Jim: Οποτε ειστε ετοιμοι!
-Alf:Gible διαλεγω εσενα!!
-Dawn: Togebi παμε!!
-George:Τurtwig πηγαινε!
-Jim:Staravia διαλεγω εσενα!!
-Nick:Turtwig ε???Πολυ καλη επολογη!!
-George:Turtwig ενεργειακη μπαλα στο Gible!
-Jim:Staravia αεροπορικος ασσος στο Togepi!
-Alf:Gible αποφυγε με σκαψιμο!!
-Dawn:Togepi κανε ενα γλυκο φιλι!!
-Jim:Staravia....οχι!!Ζαλιστηκε!!
-Alf:Καλος ελιγμος Dawn!!Gible τωρα χτυπα το Turtwig!
-George:Turtwig μολις βγει ριξε φυλλα ξυραφι!
-Nick:Παιδια προσοχη!!!Αυτη η επιθεση σε μια διπλη μαχη χτυπαει και τα δυο ποκεμον!
-Dawn:Togepi μετρονομος!!
-Nick:αυτο κι αν ειναι τυχη!!Ο Μετρονομος εβγαλε ψυχισμο!!
-Dawn:Togepi στειλε τα φυλλα ξυραφι στο Staravia!!
-Jim:Staravia...
-George:Turtwig!!
-Alf:Σε ευχαριστω Dawn!!Gible τωρα ριξε οργη του δρακου στο Staravia!
-Jim:Staravia συνελθε και αποφυγε το με γρηγορη επιθεση!
-Alf:Να παρει....!Εφτασε τοσο κοντα!
-Jim:Τωρα Staravia κοκορισμα!!
-Nick:Ωχ να παρει!Με αυτη τη επιθεση θα αναπληρωσει ενεργεια!
-George:Turtwig φυλλα ξυραφι!!
-Dawn:Togepi γοητεια!
-Alf:Gible.....
-Dawn:Togepi οχι!
-Nick:Πολυ καλος συνδυασμος!!Ενω το staravia ανακτουσε δυναμεις,το Tutwig επιτεθηκε με μια μαζικη επιθεση!Η γοητεια δεν εκανε και πολλα πραγματα!απλα αποδυναμωσε λιγο την επιθεση,αλλα παρολα αυτα τα ποκεμον σας χτυπηθηκαν!
-Jim:Staravia αεροπορικος ασσος στο Gible!
-George:Ενεργειακη μπαλα στο Togepi,Turtwig!
-Dawn:Togepi....
-Alf:Gible!
-Nick:Δεν παει καλα....
-George:Tutwig φυλλα ξυραφι!
-Alf:Gible Οχι!!
-Dawn:Τοgepi!
-Nick:Τωρα καταλαβα!!Το στυλ μαχης τους μοιαζει με το δικο δου Alf!Δεν αφηνουν τον αντιπαλο τους να αντιδρασει χτυπωντας με πολλες και δυνατες επιθεσεις!!Τι εχετε παθει εσεις οι δυο!!Μπορειτε να τους νικησετε!!
-Alf: Dawn εχει δικιο!!!Gible σηκω!!Gible???
-Dawn:Μη μου πεις πως....
-George:Εξελισσεται!!!
-Alf:Gabite!!!Τελεια!!!
-Nick:Πρωινος ηλιος ε???Διολου κακο!!Θα αναπληρωσει ενεργεια!!
-Alf: Dawn ας τελειωνουμε!!Gabite νυχι του δρακου στο Staravia!
-Nick:Τι θα βγει αραγε αυτη τη φορα??
-Dawn:Εκρηξη εστιασης ηταν αυτο???Τελειο!!
-George:Turtwig...οχι!!
-Jim:Staravia!!
-Nick:Νομιζω πως εχουμε νικητη!!
-George:Turtwig επεστρεψε!
-Jim:Staravia γυρισε!!
-George:Παιδια εξαιρετικη μαχη!!Alf το Gabite σου σκιζει!!
-Jim:Και το Togepi,Dawn φαινεται να ελεγχει αρκετα καλα το μετρονομο!!
-Alf:ευχαριστουμε!!
-Dawn: Ολη αυτη η μαχη μου ανοιξε την ορεξη!!Τι λετε να παμε να παραγγειλουμε???
-Alf:ΜΕσα!!
-George:Εμεις εχουμε ηδη παραγγειλει,οποτε θα ηταν χαρα μας αν ερχοσασταν στο τραπεζι σας!
-Dawn:Κανενα προβλημα!Nick,παμε??
-Nick:Να σας πω την αληθεια δεν πειναω!!Θελω να δωσω μαχη,αλλα δεν υπαρχει κανεις αλλος!
-Σερβιτορα:Κι εγω γιατι ειμαι εδω???Ας δωσουμε μαζι μαχη!!
-Dawn:Και οι παραγγελειες???
-Σερβιτορα:Θα σας παρει αυτη εκει η σερβιτορα τις παραγγελιες σας!!Prinplup διαλεγω εσενα!
-Nick:Τελεια!!!Weavile πηγαινε.....

Οντως το φαγητο σε αυτο το εστιατορειο ηταν πολυ ‘’καυτο‘’!!!Και φυσικα αναφερομαι και στις μαχες που δωσαμε!!Χαρη σε αυτες,το Gible μου εξελιχθηκε σε Gabite και το Togepi της Dawn αποκτησε σημαντικη εμπειρια μαχης!Κι αφου απολαυσουμε και ενα πολυ ωραιο γευμα θα συνεχισουμε προς τη πολη pastoria!!!

#96 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2009 - 14:04

31.Πιανοντας ποκεμον στο Μεγαλο Βαλτο...!!
Η σημερινη μερα μας βρισκει λιγα βηματα εξω απο τη πολη Pastoria οπου σταματησαμε προκειμενου ο Nick να πιασει ενα ποκεμον που συναντησαμε τυχαια!!
-Nick:Shellos θα γινεις δικο μου!!Weavile διαλεγω εσενα!!
-Dawn:Alf εξηγησε μου κατι!!Τα Shellos κανονικα δεν ειναι ροζ,αυτο εδω γιατι ειναι μπλε???
ick:ενας μυθος λεει πως το βουνο Coronet χωριζει το Sinnoh σε δυο μερη!Για αυτο τα Shellos στο ανατολικο τμημα ειναι ροζ ενω στα δυτικα ειναι μπλε!!
-Alf:Το Sinnoh εχει περισσοτερους μυθους παρα ποκεμον!!
-Nick:XAXAXAXAXA
-Dawn:Nick προσεξε,το Shellos θα σου ξεφυγει!
-Nick:Εχεις δικιο!Weavile σκοτεινος παλμος!!
lf:αντεπιτιθεται με παλμο νερου!!
-Nick:Weavile νυχι της σκιας!!
-Dawn:το πετυχε!!
-Nick:Weavile ακτινα παγου
-Alf:Nick προσεξε επιτιθεται με βομβα λασπης!!
-Nick:Weavile αποφυγε το με νυχι σκιας!
-Dawn:Καλη αποκρουση!
-Nick:Weavile οχι!!
-Dawn:Το Weavile χτυπηθηκε!
-Alf:Aυτη η κρυμμενη δυναμη εκανε μεγαλη ζημια!!
-Nick:Weavile σηκω!!
-Dawn:Nick επιτιθεται με χτυπημα με το σωμα!
-Alf:Αυτο το Shellos ειναι πολυ ωραιο!!!
-Nick:Weavile αποφυγε το και χτυπα το με σκοτεινο παλμο!!
-Alf:Βρηκε στοχο!!
-Nick:Τελειωσε με σκοτεινο κοψιμο!!
-Dawn:Τωρα ριξε τη Pokeball!
-Nick: Pokeball παμε!!!
.....................................................................................................
-Dawn:τα καταφερε!!
-Alf:Μπραβο nick!!To επιασες!
-Nick:Weavile τα καταφεραμε!!Πιασαμε το Shellos!!Nομιζω πως ηταν σκληρη μαχη και πως θελετε κι οι δυο ξεκουραση!Τι θα λεγατε να πηγαιναμε στη πολη Pastoria και στο κεντρο ποκεμον εκει!Ειναι μονο λιγα μετρα απο εδω!!
-Alf:Συμφωνουμε!!Ετσι θα αγωνιστω γρηγοροτερα για το 4ο εμβλημα μου!!

(Στη πολη Pastoria)
-Alf:δεν το πιστευω πως ο γυμναστης λειπει!!Τωρα θα πρεπει να περιμενουμε μεχρι αυριο!!
-Dawn:Μην στεναχωριεσαι Alf!τωρα θα εχεις περισσοτερο χρονο για να προετοιμαστεις!!
-Nick:Σωστα!!Η νοσοκομα Joy δεν μας το ειπε για να στεναχωρηθεις αλλα για να προετοιμαστεις για τον αυριανο αγωνα!!
-Dawn:Σωστα!!Θυμησου πως ο γυμναστης ειναι ειδικος στα ποκεμον του χορτου!
-Alf:Καλα ειναι ολα αυτα,αλλα τι θα κανουμε μεχρι αυριο???Δεν μπορουμε να πεσουμε για υπνο απο τωρα!Ειναι ακομα απογευμα και η νοσοκομα γιατρεψε τα ποκεμον μας!!
-Nick:Eχω μια ιδεα!Αφου βρισκομαστε στη πολη Pastoria μπορουμε να παμε στο Μεγαλο Βαλτο!!
-Dawn:Στο Μεγαλο Βαλτο???
-Nick:Ναι!!Ειναι κατι σαν τη Ζωνη του Σαφαρι,αλλα στο Sinnoh!!
lf:σαν να λεμε πως θα πιασουμε ποκεμον δηλαδη!!Τι καθομαστε λοιπον??Φυγαμε!!
-Dawn:Παμε!!

(Στο Μεγαλο Βαλτο)
-Ρεσεψιον:Παιδια μπορειτε να μπειτε,αλλα μονο για λιγο γιατι η ωρα ειναι περασμενη και πρεπει να κλεισουμε!!
-Dawn:Δεν θα αργησουμε!!
-Alf:Λιγα λεπτα ειναι αρκετα!!
-Ρεσεψιον:Ωραια λοιπον!!Οριστε οι ειδικες pokeballs που θα χρησιμοποιησετε για να πιασετε τα ποκεμον που βρισκονται στο βαλτο!!ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ!!Δεν πρεπει να χρησιμοποιησετε κανενα απο τα ποκεμον σας!!Κατανοητο??
-Dawn:Φυσικα!!
-Ρεσεψιον:Τοτε!!Καλη διασκεδαση!!
................................................................................................................
-Alf:Οταν ειπατε βαλτος,δεν φανταζομουν κατι με τοση πολυ λασπη!
-Dawn:Alf τι λες!!Βαλτος=λασπη!!
lf:ΚΑι που βρεθηκε τοση λασπη επιτελους???
-Nick:Ολος αυτος ο τοπος ηταν θαλασσα παλια!!Τα νερα υποχωρησαν κι ετσι εμεινε αυτος ο βαλτος!Ολα αυτα τα ποκεμον ηρθαν μετα και τον εκαναν σπιτι τους!!Ετσι η ομοσπονδια ποκεμον αποφασισε πως πρεπει να τα προστατεψει και για αυτο δημιουργησε αυτες τις εγκαταστασεις!Ζουν πολλα ποκεμον εδω!Κι αυτο γιατι ειναι ωραιο το κλιμα κι εχει και τροφη!!
-Dawn:Ωραια ιστορια!!
-Alf:Μπλα μπλα μπλα....
-Nick:Δες το απο τη καλη του τη πλευρα!!Εχουμε δει τοσα ποκεμον!skorupi,Maril,Quagsire,Carnivine,Bibarel,κτλ.!
-Alf:Ναι και δεν εχουμε καταφερει να πιασουμε ουτε ενα,ετσι οπως ξεγλυστρανε μεσα στη λασπη!!Συν οτι θελω να πιασω ενα διαφορετικο ποκεμον!!Ενα ποκεμον που να μην ειναι χωμενο μεσα στις λασπες!!
-Dawn:σαν αυτο εκει???
-Alf:Ακριβως σαν αυτο!!
-Nick:ενα Ralts!!
-Alf: pokeball φυγε!!!!
-Dawn:αυτο ηταν γρηγορο!!!
-Nick:Πραγματικα!!
................................................................................................................
-Alf:NAI!!!επιασα το Ralts!!
-Dawn:Συγχαρητηρια Alf!!!
-Nick:Ελπιζω τωρα να σταματησεις τη γκρινια!
-Alf:φυσικα!!!!
-Dawn:ΑΧ!Δεν μπορω!!Θελω να πιασω κι εγω ενα ποκεμον!!Σημερα εχετε πιασει κι οι δυο απο ενα ποκεμον!!Πρεπει να πιασω κι εγω ενα!!
-Nick:Κοιταξε τριγυρω σου!!Διαλεξε ενα και πετα τη pokeball!!
-Dawn:Snorunt???δεν ειναι κακο!!Ενα ποκεμον παγου θα βοηθουσε αρκετα στους διαγωνισμους!!pokeball παμε!!
.............................................................................................................
-Dawn:Δεν το πιστευ!!!!Βγηκε απο τη pokeball!!
-Nick:Γρηγορα ας το κυνηγησουμε!!
-Alf:ΠΑμε!!
...........................................................................................
-Alf:Ελπιζω να αξιζει το κοπο γιατι μου εχει βγει η γλωσσα με τοσο τρεξιμο!!
-Nick:Μη την αγχωνεις κι αλλο Alf!!
-Dawn:ΑΧΑ!!!Τωρα σε εχω στριμωξει!!Ηρθε η ωρα να γινεις δικο μου!!pokeball πα..
-Μεγαφωνο:ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ!Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΤΩ ΤIΣ POKEBALLS ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ!
-Dawn:δεν το πιστευω!!Αυτο λεγετε γκαντεμια!!
lf:Ελα Dawn!!Μη σκας!!Θα σου δωθει ξανα η ευκαιρια να πιασεις καποιο ποκεμον!
-Dawn:Ναι,αλλα θα ειναι Snorunt???
-Nick:γιατι οχι???
-Alf:Παμε τωρα!!Πρεπει να γυρισουμε στο κεντρο ποκεμον και να ετοιμαστουμε για την αυριανη μου μαχη!!
-Dawn:Καλα!Σκεφτηκες καθολου ποια ποκεμον θα χρησιμοποιησεις???
-Alf:Πανω κατω ναι!!Αφου ο γυμναστης χρησιμοποιει ποκεμον τυπου νερου,θα χρησιμοποιησω σιγουρα το Sceptile!To Drapion με το ηλεκτρικο του δοντι θα εχει μεγαλα αποτελεσματα!
-Nick:Πιστευω πως χρειαζεσαι αλλο ενα ποκεμον!!Νομιζω πως ο γυμναστης εδω χρησιμοποιει 3 ποκεμον!!
-Alf:τοτε ισως χρησιμοποιησω το Gabite!Θα το μαθουμε αυριο!!Η επιλογη μου βασιζεται απο το τι αντιμετωπιζω...

Eτσι με δυο νεα ποκεμον στην ομαδα μας γυρναμε στο κεντρο ποκεμον,ανυπομωνοντας για τον αυριανο αγωνα που θα κρινει αν θα παρω το 4ο εμβλημα μου ή οχι!!

#97 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2009 - 14:07

32.Floatzel Vs Floatzel!!!
Η μεγαλη μερα επιτελους εφτασε!!Σημερα θα δωσω τη μαχη μου για το 4ο εμβλημα της περιοχης Sinnoh!!Ειμαι πολυ αισιοδοξος καθως πιστευω πολυ στα ποκεμον μου!!Η χθεσινη εκπαιδευση απεδωσε καρπους κι ετσι δεν εχω κανενα αγχος!!Για αυτο,το πρωι ξυπνησα,πηρα πρωινο με τα παιδια και υστερα ξεκινησαμε ολοι μαζι για το σταδιο της πολης Pastoria!!
-Dawn:Alf φαινεσαι μια χαρα!!
-Alf:Ναι!Δεν ειμαι καθολου αγχωμενος!!Πιστευω πως θα τα παμε καλα,αλλα κι αν δεν τα καταφερουμε με τη πρωτη,το σταδιο θα παραμεινει εδω για μια δευτερη προσπαθεια!!
-Nick:Πολυ καλη προσεγγιση Alf!Παρολα αυτα πιστευω πως θα τα καταφερεις!!
-Alf:Σας ευχαριστω πολυ παιδια!!Η αναμονη τελειωσε!Μπαινω μεσα!!

(Μεσα στο γυμναστηριο)
-Wake:ΩΩΩΩ!!Ενας διεκδικητης!!Εχει καιρο να ερθει εδω ενας διεκδικητης!!
-Dawn:Περιεργο αυτο!!Ο Jeffry δεν θα επρεπε να ειχε περασει απο εδω...???
-Alf:Ποιος ξερει...οταν τον δουμε θα τον ρωτησουμε!Αυτο που προεχει ειναι αυτη η μαχη!!
-Wake:Λοιπον???Με ποιον απο εσας θα παλεψω???
-Alf:Με εμενα!!Ειμαι ο Alf απο τη πολη Pallet της περιοχης Kanto και ειμαι εδω για να σε προκαλεσω σε μαχη για το εμβλημα του σταδιου σου!
-Wake:Ηρθες απο το Kanto???Αξιοθαυμαστο!!Πως θα μπορουσα να αρνηθω!!Ας καλεσουμε το διαιτητη!!Ειμαι ο Wake!
-Διαιτητης:Ειναι επισημο!!Ειναι ο αγωνας για το εμβλημα του σταδιου,αναμεσα στο γυμναστη Wake και τον διεκδικητη Alf!Η καθε πλευρα θα χρησιμοποιησει 3 ποκεμον!Ξεκινηστε οταν θα ειστε ετοιμοι!!!
-Dawn & Nick:Καλη επιτυχια Alf!!
-Alf:Ευχαριστω παιδια!!

-Wake:σαν γυμναστης θα κανω εγω τη πρωτη κινηση!Gyarados διαλεγω εσενα!!
-Alf:Gyarados ε???(Το ποκεμον του ειναι τελειως αδυναμο στις ηλεκτρικες επιθεσεις και θα ηταν καλο να κρατησω το Sceptile για το τελος!Οποτε...)Drapion διαλεγω εσενα!!
-Wake: Drapion??τι ετοιμαζεις??Gyarados υδραντλια!!
-Alf: Drapion αποφυγε το και χτυπα το Gyarados με σταυρωτο δηλητηριο!!!
-Dawn:Βρηκε στοχο!!
-Wake:Gyarados σηκω!!!Υπερακτινα!!
-Alf: Drapion αποφυγε το και χτυπα με δυνατο δαγκωμα!
-Wake:Υδατινη ουρα!!
-Nick:Καλη αντεπιθεση!!Το Drapion δαγκωσε την υδατινη ουρα κι ετσι χτυπηθηκε κι εκεινο...
-Dawn:Πραγματι!Νick λυσε μου μια απορια!!Γιατι ο Alf δεν χρησιμοποιει το ηλεκτρικο δοντι???
-Nick:Ειναι απλο!!Ξερει πως ο Wake δεν ειναι χθεσινος και ξερει πως κατι ετοιμαζει!Ετσι θελει να τον χαλαρωσει ωστε να νομιζει πως δεν κρυβει καμια εκπληξη και την καταλληλη στιγμη θα τον πιασει απροετοιμαστο!
-Wake:Gyarados υδραντλια αλλη μια φορα!
-Alf: Drapion αποφυγε το και χτυπα με σταυρωτο δηλητηριο!!
-Wake:Gyarados σκυψε!!
-Dawn:το απεφυγαν κι οι δυο!!
-Wake:Ειναι εκπληκτικο!Το Drapion σου ειναι πολυ γρηγορο και καταφερνει να αποφευγει τις διαφορες επιθεσεις μου!Εισαι πολυ καλος εκπαιδευτης Alf!!
-Alf:Ευχαριστω Wake!!Drapion χτυπα με δυνατο δαγκωμα!
-Wake:Ωρα για αντεπιθεση!!Gyarados ριξε οργη του δρακου!!
-Alf: Drapion!!
-Wake:Gyarados υπερακτινα!!
-Alf: Drapion οχι!!
-Dawn:Ωχ οχι!!Δεχτηκε πολυ δυνατα χτυπηματα!!
-Nick:Ναι αλλα δεν επεσε ακομα!!
-Wake:Gyarados υδραντλια!!
-Alf: Drapion σηκω και χρησιμοποιησε το ηλεκτρικο δοντι σου!!
-Wake:Το ηξερα πως κατι ετοιμαζες!!Δεν εχαψα το κολπο σου!Gyarados υδατινη ουρα!
-Dawn:Ωχ οχι!!Το καταλαβε!!
-Wake:Gyarados!!!
-Alf: Drapion!
-Διαιτητης:Και οι δυο πλευρες ειναι ανικανες για μαχη!!
-Nick:Ενδιαφερον!!
-Dawn:Πως εγινε αυτο??
-Alf:Βλεπεις Wake ημουν ενα βημα μπροστα!!Περιμενα πως δεν θα τη παταγες ετσι και πως θα εκανες αντεπιθεση με την υδατινη ουρα,ωστοσο το Drapion μπορει να χτυπηθηκε αλλα ειχε ηδη δαγκωσει την ουρα του Gyarados το οποιο υστερει σημαντικα σε ηλεκτρικες επιθεσεις!!
-Dawn:Καταλαβα!!

-Wake:Πολυ εξυπνο Alf!!Αλλα δεν εχασα ακομα!για αυτο μη βιαζεσαι να χαρεις!!Quagsire διαλεγω εσενα!!
-Alf:Sceptile πηγαινε!!
-Wake:Τωρα δεν κρυβεσαι πλεον....
-Alf: οχι φυσικα!!Κανενα κρυμμενο χαρτι!Θελω να τελειωνουμε γρηγορα!!Sceptile φυλλο λεπιδα!!
-Wake:quagsire σιδερενια ουρα!!
-Nick: Ουαου!!Δεν εχω δει κανεναν να χρησιμοποιει ετσι τη σιδερενια ουρα!!
-Dawn:Ναι!!Το να τη χρησιμοποιεις σαν αμυνα σε μια τοσο δυνατη επιθεση ειναι ρισκο!!
-Alf:Να παρει!!
-Wake:Αληθεια Alf!Περιμενες να μην εχω τροπο αμυνας απεναντι στις επιθεσεισ χορτου???
lf:Ετσι λες???Για να δουμε αν θα καταφερεις να αποφυγεις κι αυτο!!!Sceptile καταιγιδα φυλλων!!
-Wake:Quagsire προστασια!!
-Dawn:Ωχ οχι!!
-Alf:Ετσι ε???Sceptile καταιγιδα φυλλων αλλη μια φορα!!
-Dawn:Νick διορθωσε με αν κανω λαθος,αλλα η καταιγιδα φυλλων δεν γινεται πιο αδυνατη καθε φορα που τη χρησιμοποιει ο Sceptile!??!
-Nick:Ακριβως Dawn!!Φαινεται πως ο Alf αρχισε να παρασυρεται!!
-Alf:Δεν ειναι δυνατον!!Η προστασια αποτυγχανει αν χρησιμοποιηθει πολλες φορες!Για αυτο Sceptile φυλλο λεπιδα!!
-Wake:Αρχισες τις βεβιασμενες κινησεις!!Quagsire σιδερενια ουρα!!
-Alf:Να παρει...!!(Οποια επιθεση κι αν κανω ο Wake την αχρηστευει!!Δεν μπορω να χρησιμοποιησω ξανα τη καταιγιδα φυλλων γιατι θα αποδυναμωθει κι αλλο,οσο για το φυλλο λεπιδα θα συνεχισει να το αποφευγει με τη σιδερενια ουρα κι ας μη ξεχναω και τη προστασια...!Τι θα κανω???)Sceptile ψαλιδια-Χ!
-Wake:Quagsire προστασια!!
-Dawn:την απεφυγε ξανα!!
-Nick:Κι αυτο ειναι το μικροτερο κακο!!Δες το Sceptile!!Ολες αυτες οι επιθεσεις απαιτουν πολυ ενεργεια και τωρα εχει κουραστει...
-Alf: (O Sceptile κουραστηκε!!Αυτο ειναι!!Ο Wake χρησιμοποιει το Quagsire αμυντικα για να εξαντλησει τον αντιπαλο του και μετα τον αποτελειωσει!Τοτε θα ειναι απροστατευτος....)Sceptile νυχι του δρακου!!
-Wake:Προστασια!!
-Alf:Sceptile oxi!!!
-Wake:Τωρα Quagsire ακτινα παγου!!
-Alf:Ωραια προσποιηση Sceptile!!Τωρα ειναι η ευκαιρια μας!!Καταιγιδα φυλλων!!!
-Nick:Δεν βλεπω τιποτα!!
-Alf:Καταλαβα το παιχνιδι σου Wake!!Παλευες αμυντικα για να εξαντλησεις το ποκεμον μου και μολις βρηκες τη καταλληλη στιγμη επιτεθηκες,αλλα ημουν ετοιμος για σενα!!
-Wake:Το βλεπω!!Και τωρα και τα δυο ποκεμον μας ειναι εκτος μαχης!!
-Διαιτητης:Και τα δυο ποκεμον ειναι ανικανα για μαχη!!
-Dawn:Αλλη μια ισσοπαλια!
ick:Φαινεται πως ολα θα κριθουν τωρα!!
-Alf:Sceptile επεστρεψε!!Ησουν τελειος!
-Wake:Γυρισε Quagsire!!
-Διαιτητης:Διαλεξτε το τελευταιο σας ποκεμον!!

-Wake:λοιπον Alf εχω καιρο να απολαυσω μια τοσο καλη μαχη!Αλλα ολα τελειωνουν εδω!!Floatzel παμε!!
lf: (Floatzel??Κανενα απο τα ποκεμον μου πλεον δεν πλεονεκτει!Το Monferno μειονεκτει,το Gabite επισης και οσον αφορα το Ralts δεν εχω προλαβει ακομα να δω τις δυναμεις του!Οποτε μενει μονο...)Floatzel διαλεγω εσενα!!!
-Dawn & Nick:FLOATZEL???
-Wake:Αυτο κι αν ειναι ενδιαφερον!!!
-Alf:Floatzel ανεμος ξυραφι!
-Wake:Floatzel ανεμος ξυραφι κι εσυ!!
-Dawn:Φαινεται πως ειναι ισαξιοι!!
-Wake:Floatzel δυνατο δαγκωμα!
-Alf:Floatzel αστερακια!!
-Wake:Floatzel οχι!!
-Alf:Floatzel υδατινο τζετ!
-Wake:Floatzel υδατινο τζετ κι εσυ!
-Nick:Χτυπηθηκαν κι οι δυο!!
-Alf:Floatzel ανεμος ξυραφι!!
-Wake:Floatzel αποφυγε το με υδατινο τζετ και υστερα κανε δυνατο δαγκωμα!
-Alf:Floatzel χτυπα το οσο κανει υδατινο τζετ με αστερακια!!
-Wake:Floatzel!!
-Dawn:Αυτη η μαχη ειναι μαχη σωμα με σωμα!!Ελπιζω ο Alf να βγει νικητης!!
-Wake:Εχεις εκπαιδευσει πολυ καλα το Floatzel σου Alf,αλλα δεν θα χασουμε!!Floatzel,εστιαμενη γροθια!
-Alf:Floatzel δαγκωσε τη γροθια του με δοντι του παγου!!
-Wake:Ωχ οχι!!Floatzel!!Floatzel???
-Dawn:Nick κοιταξε!!Το Floatzel παγωσε!!
-Nick:Δεν εκπλησσομαι!Η δυναμη της επιθεσης του Floatzel του Alf,περασε στο σωμα του Floatzel του Wake και παγωσε!Αυτη ειναι η ευκαιρια του alf!
-Alf:Floatzel ας τελειωνουμε!!Aνεμοι ξυραφι!!!
-Wake:Floatzel οχι!!!
-Διαιτητης:Το floatzel ειναι ανικανο για μαχη!!Νικητης του σημερινου αγωνα ειναι ο διεκδικητης Alf!!
-Dawn:Τα καταφερε!!
-Nick:Μπραβο Alf!!!

-Wake:Floatzel επεστρεψε!!!Αlf εσυ και τα ποκεμον σου ησασταν καταπληκτικοι!!Οριστε!!!Σου αξιζει αλλοστε!!
-Alf:Επιτελους!!Το 4ο εμβλημα μου!!
-Dawn:Συγχαρητηρια Alf!!
ick:Φαινεται πως εφτασες στη μεση!!4 ακομα και θα μπορεσεις να συμμετασχεις στη κατηγορια Sinnoh!!
lf:σας ευχαριστω παιδια!!Και σενα Wake!!Φαινεται πως τωρα ηρθε η ωρα να επιστρεψουμε στη πολη Hearthome και στη Fantina!!Το 5ο εμβλημα περιμενει εκει!!!
-Dawn:Ωραια λοιπον,οσο πιο γρηγορα φτασουμε εκει τοσο πιο γρηγορα θα μαθω που θα διεξαχθει ο επομενος διαγωνισμος ποκεμον τον οποιο θα κερδισω κιολας!!!
-Nick:Τι περιμενουμε τοτε???Ας φυγουμε!!!Wake αντιο!!
-Wake:Αντιο παιδια!!Αχ εσεις οι νεοι!!Τιποτα δεν σας σταματαει!!

Η σημερινη μαχη λοιπον εκλεισε με νικη!!Επιτελους κραταω στα χερια μου το 4ο εμβλημα μου και τωρα σειρα εχει η fantina και το 5ο εμβλημα!!Τελικα δεν γυρισαμε μετα το διαγωνισμο της πολης Solaceon οπως της ειχαμε υποσχεθει!Παει αρκετος καιρος που εχουμε να τη δουμε και ειμαι σιγουρος πως δεν θα ειναι μια ευκολη μαχη αφου θα εχει δυναμωσει αρκετα....!

#98 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2009 - 14:14

33.Η μανσιον ποκεμον...!!!
Επειτα την εκπληκτικη μαχη που ειχα με τον Wake,τον γυμναστη της πολης Pastoria,η οποια κατεληξε σε νικη,επομενη σταση σε αυτο το μεγαλο ταξιδι ηταν η πολη Hearthome!Δυστυχως ομως ο πιο κοντινος δρομος ηταν δυσβατος,γιατι εκτος απο τις πολλες λακουβες με τα λασπονερα που συναντησαμε-πεσαμε-επιασε ενα τρομερο κρυο και μια καταρακτωδης βροχη,με αποτελεσμα να ψαχνουμε απεγνωσμενα να βρουμε καταλυμμα!!
-Dawn:Κρυωνω και εχω γινει μουσκεμα!!Νομιζω πως θα κρυωσω!!
-Alf:Κανε ενα κουραγιο Dawn,πιστευω πως θα βρουμε καπου στεγνα και ζεστα να μεινουμε!
-Dawn:Τα νευρα μου...!Τι εχει παθει τωρα τελευταια ο καιρος???Οταν πρωτοηρθαμε στη περιοχη Sinnoh δεν ειχε τοσο κρυο...
-Nick:Η αληθεια ειναι πως το κλιμα στη περιοχη Sinnoh δεν ειναι ουτε για μενα οικειο!!Ειναι πλεον πιο κρυο απο οτι θυμωμουν...!
-Dawn:Τι σημαινει αυτο???
-Nick:δεν ξερω....!!Ισως ευθυνεται καποιο ποκεμον??‘Η ισως φταιμε οι ανθρωποι που μολυνουμε το πλανητη...
-Dawn:Δεν το πιστευω...Εδω θα αφησουμε τα παγωμενα κοκκαλακια μας :’-(
-Alf: Dawn ηρεμησε επιτελους!Θα ζησουμε αρκετα ωστε να φτασουμε στο πρωταθλημα ποκεμον και στο μεγαλο φεστιβαλ!!
-Dawn:Αυτο ξαναπες το!!
-Alf:Θα το ξαναελεγα προκειμενου να ξεχαστεις,αλλα μολις ειδα κατι που μοιαζει με μανσιον...
-Dawn:Μανσιον??
-Nick:Mα φυσικα!!Σε αυτο το δρομο ειναι η μανσιον του κυριου Backlot!
-Alf:Εχει ολοκληρη μανσιον???Θα εχει αρκετα λεφτα φαινεται...
-Dawn:Και αρκετο χωρο για να μας φιλοξενησει το βραδυ!!
-Nick:Ετσι ειναι!!Και το καλυτερο δεν σας το ειπα!!Ειναι φιλος με την οικογενεια μου!
-Dawn:Που σημαινει πως σε ξερει!!Τι περιμενουμε ακομα τοτε???Ας παμε μεσα!!
ick:Ε...
-Dawn:ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ ΠΙΣΩ ΕΙΣΤΕ???ΕΛΑΤΕ!!
lf:Γυναικες....

(Mεσα στη μανσιον...)
-Butler:Κυριε Nick!!Τι εκπληξη!!Ο κυριος μου θα χαρει να σας δει!!
-Alf:Κυριε???
-Dawn: (χιχιχιχιχιχιχιχιχι)
-Nick:Ειπατε κατι???
-Alf & Dawn: Οχι!!
-Butler:Λοιπον κυριε???Πως μπορω να σας βοηθησω???
-Nick:Ταξιδευουμε προς τη πολη Hearthome και επειδη ο καιρος εξω ειναι χαλια,θα θελαμε να περασουμε εδω τη νυχτα και αυριο αν ο καιρος ειναι καλυτερα,θα φυγουμε!
-Butler:Μα φυσικα!!
-Dawn: Ο κυριος Backlot δεν θα εχει καποιο προβλημα???
-Backlot: Οχι φυσικα!!Δεν εχω κανενα προβλημα,ειναι το λιγοτερο που μπορω να κανω για το Nick!
-Nick: Backlot!!!
-Backlot: Butler πηγαινε να ετοιμασεις τα δωματια!!Γεια σου Nick!!Αυτα τα παιδια ειναι φιλοι σου???Θα μου τους συστησεις??
-Nick:Φυσικα!Ειναι η Dawn και ο Alf!ταξιδευουμε πολυ καιρο μαζι!!
acklot:Το γνωριζω αυτο!!Λοιπον παιδια χαρηκα και ειστε ευπροσδεκτοι να μεινετε οσο θελετε!
-Alf:Χαρηκαμε!!
-Dawn:Σας ευχαριστουμε κυριε!!
-Backlot:Δεν χρειαζεται να με ευχαριστεις Dawn!!Λοιπον,φανταζομαι πως τα ποκεμον σας και εσεις θα ειστε πεινασμενοι!Τι θα λεγατε αν πηγαιναμε στο κηπο μου να κολατσισουμε???
-Alf:Ε...θα..
-Nick:Θα λεγαμε ναι!!
-Dawn:ΝΑΙ??
-Backlot:Ας πηγαινουμε τοτε!!Ακολουθηστε με!Butler!!Φαγητο στο κηπο!
-Dawn: (Nick τρελαθηκες???Καναμε τοσο κοπο για να ξαναβγουμε στο κρυο???)
-Nick: (Dawn δεν ξερεις τι λες!!Ο κηπος του κυριου Backlot ειναι πασιγνωστος σε ολη τη περιοχη Sinnoh επειση πολλα σπανια ποκεμον για τη περιοχη τον επισκεπτονται!)
-Dawn: (Με τοσο κρυο ολα τα ποκεμον θα εχουν κρυφτει)
-Nick: (Λαθος!Ο κηπος του κυριου Backlot προστατευεται!Ετσι δεν πεφτει η βροχη!)
-Alf: (Nαι,αλλα το κρυο μπαινει..)
-Nick: (Δεν θα το συζητησουμε αλλο!!Θα παμε τελος!!Ο κυριος Backlot εχει μεγαλο καμαρι για το κηπο του και αφου θα μας φιλοξενησει και προσφερθηκε να μας τον δειξει θα παμε)
-Dawn: (Kαι γιατι δεν μας τον δειχνει αυριο το πρωι??)
-Nick: (Dawn...ουτε να το σκεφτεσαι)
-Dawn: (Καλα)

(Εξω στο κηπο...)
acklot:Εδω ειμαστε!!Μπορειτε να βγαλετε τα ποκεμον σας και να φατε και εσεις!!
-Alf:Sceptile,Monferno,Drapion,Floatzel,Gabite,Ralts ωρα για φαι!!
-Nick:Charizard,Weavile,Mothim,Shellos βγειτε εξω για φαγητο!!
-Dawn: B...BB..Blastoise,Wormmmadam,L...Leafeon,Togepi φαι!
-Backlot:Γιατι μιλαει ετσι η Dawn???
-Nick:Κρυωνει λιγο!!
-Backlot:Και γιατι δεν το λες τοση ωρα??Butler παλτο!!
-Butler:Αμεσως!!
-Backlot: Dawn εισαι καλυτερα??
-Dawn:Πολυ!!Ευχαριστω!
-Backlot:Μπορουμε να φαμε τωρα!!
-Nick: Backlot δεν θα ενοχλουμε τα ποκεμον στο κηπο με τοσο θορυβο που κανουμε??
-Backlot:Δεν το νομιζω,ο κηπος δεν εχει αρκετα ποκεμον χαρη στο κρυο κι οσα ειναι ακομα εδω,εχουν κρυφτει για να προστατευτουν!
-Dawn:Κριμα και ηθελα να δω καποια απο τα σπανια ποκεμον σας!!
-Backlot:Την επομενη φορα Dawn!!Alf γιατι εισαι σιωπηλος??
-Nick:Ετσι ειναι ο Alf!Oταν τρωει δεν μιλαει...!!
-Backlot:ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
.................................................................................................................
-Alf:Το φαγητο ηταν τελειο!!
-Dawn:Και μετα το φαγητο τι ακολουθει???
-Nick:Ενας καλος υπνος!!
-Backlot:Συμφωνω!!
-Alf:Πισω στις pokeballs ολοι!!
-Nick:Και εσεις!Γυριστε!!
-Dawn: Blastoise,Wormadam,Leafeon γυριστε!Μα που ειναι το Togepi?
ick:Εκει περα!!Κατι ψαχνει μεσα στο κηπο!
-Dawn:Togepi γυρισε αμεσως εδω!!
acklot: Dawn βαλτο γρηγορα μεσα στη Pokeball!Στα ποκεμον του κηπου δεν αρεσει οταν καποιο ποκεμον εισβαλει στη περιοχη τους!
-Dawn:Togepi επεστρε...Togepi?????
-Nick:Τι ηταν αυτο???
-Backlot:Φανηκε σαν χτυπημα μετεωριτη!
-Dawn:Nαι αλλα απο που ηρθε??
-Alf:Απο εκεινο το Clefairy!
-Nick: Οντως υπαρχουν σπανια ποκεμον στο κηπο σου
-Dawn:Togepi...εισαι καλα??Μα τι κανεις??
-Nick:Πιστευω πως χρησιμοποιει μετρονομο επειδη θυμωσε!
-Dawn:Togepi οχι!!Σταματα!
-Backlot:δεν σε ακουει Dawn!
-Alf:τι ηταν αυτο??
-Nick: Ουρανιο uppercut
-Backlot: dawn το Clefairy επιτιθεται με διπλο χασουκι!Bαλε το Togepi στη pokeball!
-Dawn:Togepi επεστρεψε!Να παρει το αποφευγει συνεχεια!
-Alf:σε αυτη τη περιπτωση βοηθησε το να κερδισει τη μαχη!
-Dawn:Ωραια!!Togepi μετρονομος!!Υπερακτινα!!Τελεια!
-Backlot:Προσοχη Dawn!Επιτιθεται με εστιασμενη γροθια!
-Dawn:Φαινεται πως το Clefairy ειναι του αντιθετου φυλου!Togepi ελξη!!
-Alf:Ναι!!Πετυχε και αστοχησε!
-Nick:Κοιταξε!Κανει μετρονομο!
-Dawn:Togepi μετρονομος κι εσυ!
-Backlot:Εστιασμενη εκτοξευση!dawn αυτη η επιθεση θα κανει μεγαλη ζημια ετσι και πετυχει!
-Dawn:Ελα Togepi!Δωσε κατι καλο!!πιτσιλια???Togepi προσπαθησε να αποφυγεις!!Togepi!!!!!
lf:Δεν βλεπω τιποτα με τοσο καπνο...
-Backlot:Εγω βλεπω κατι!
-Nick:Ναι!Μοιαζει με λαμψη...
-Dawn:Togepi!!!
-Alf:Δεν θα το ελεγα!!Dawn κοιταξε καλυτερα!!
-Dawn:Το Togepi εξελιχθηκε!!
-Nick:Togetic!Πολυ ωραια!!
-Backlot:Φαινεται πως το Clefairy το εσκασε!!
-Dawn:Ποιος νοιαζεται??Εχω ενα Togetic!!!
-Alf:Mπραβο Dawn!!
-Dawn:Togetic,εισαι τελειος!!!
-Nick:Και μετα απο αυτο ας παμε για υπνο λοιπον!!
-Dawn:Togetic εσυ τι λες???Ωραια!!Επεστρεψε!!
-Alf:Kαληνυχτα Backlot!!
-Backlot:Καληνυχτα παιδια!!

(το επομενο πρωι..)
-Butler:καλημερα παιδια!!
-Alf:Καλημερα!!
-Nick:Φαινεται πως ο καιρος ειναι καλυτερος σημερα!
-Butler:Πολυ καλυτερα!Ειναι μια ηλιολουστη ημερα η σημερινη!!
-Alf:τι περιμενουμε λοιπον???Ας ξεκινησουμε για τη πολη Hearthome!Η μαχη μου για το 5ο εμβλημα περιμενει!!
-Dawn:Alf μην εισαι αγενης!Το γυμναστηριο θα ειναι εκει!Πρεπει πρωτα να χαιρετησουμε το κο Backlot!
-Butler:Πολυ ευγενικο απο μερους σας,αλλα ο κος Backlot εχει φυγει!Ειχε καποιες δουλεις!
-Nick:Σε αυτη τη περιπτωση,δωσε τις ευχες και τα ευχαριστω ολων μας στο Backlot για τη φιλοξενια του!!
-Butler:Θα τις δωσω κυριε!!Καλο ταξιδι!!Και κυριε Alf!!Καλη επιτυχια!!
-Alf:σε ευχαριστω!!Παμε λοιπον!!

Και καπως ετσι καταφεραμε να προστατευτουμε απο τη βροχη,ενω παραλληλα το Togepi της Dawn εξελιχθηκε σε Togetic μετα απο μια εκπληκτικη μαχη με το Clefairy!Τωρα ειναι πιο δυνατη για τον επομενο διαγωνισμο!Οσο για μενα...!!Fantina!Ερχομαι!!!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Rihardil: 14 Μάιος 2009 - 14:13

#99 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2009 - 14:19

34.Enter the ghost-type!!!
Φαινεται πως εχει περασει αρκετος καιρος απο τοτε που βρεθηκαμε στη πολη Hearthome!!Σημερα ομως ειμαστε εδω,οχι για καποιο διαγωνισμο,αλλα για τη μαχη μου στο σταδιο της Fantina που θα καθορισει αν θα κερδισω το 5ο μου μεταλλιο ή οχι!Το μονο πραγμα που με αγχωνει ειναι πως η Fantina ηταν δυνατη και τωρα που εχει περασει καιρος θα εχει γινει ακομα δυνατοτερη και το γεγονος οτι χρησιμοποιει ποκεμον τυπου φαντασματα δεν το κανει πιο ευκολο!Απο την αλλη ομως κι εγω τοσο καιρο δεν κοθομουν,εχω γινει πολυ πιο δυνατος απο οτι ημουν στο διαγωνισμο...
-Dawn:Alf εισαι καλα??
-Nick:Φαινεσαι αφηρημενος!Τι σκεφτεσαι??
-Alf:Συγγνωμη παιδια!Σκεφτομαι τη μαχη μου στο σταδιο!
-Nick:Alf μην ανησυχεις!Θα τα πας περιφημα!Εχεις πολυ καιρο που προετοιμαζεσαι για αυτη τη μαχη!
-Dawn:Σωστα!!Εχεις σκεφτει ποια ποκεμον θα χρησιμοποιησεις???
-Alf:Αν θυμαμαι καλα,η fantina μου ειχε πει πως στη μαχη μας θα χρησιμοποιησουμε 3 ποκεμον κι αφου χρησιμοποιει ποκεμον τυπου φαντασματων θα χρησιμοποιησω σιγουρα το Drapion και το Monferno αφου τα ποκεμον φαντασματα υστερουν απεναντι σε ποκεμον τυπου δηλητηριου και πυγμαχου!
-
Nick:Πολυ καλες επιλογες Alf!!
-Dawn: Οποτε μενει ενα ακομα ποκεμον...
-Nick:To Ralts υστερει
-Dawn: Αρα μενουν ο Sceptile,o Floatzel και το Gabite
-Alf:Θα δουμε,δεν ξερω ακομα!!!
-Dawn:Νομιζω πως θα το μαθουμε αμεσως!!
-Fantina:Alf,Dawn,Nick!!!Παει καιρος!!
-Dawn:Fantina!!
-Fantina:Τι κανεις Νick??Dawn??Πως πανε οι κονκαρδες??
-Nick:Μια χαρα Fantina!
-Dawn:Μου μενουν μονο 2!!
-Fantina:Πολυ καλα!!!Εσυ Alf??
-Alf:Εχω ηδη 4 εμβληματα και ειμαι εδω για να κερδισω το 5ο μου εμβλημα!
-Fantina:Εξαιρετικα Alf!Δυο ακομα απο τοτε που πρωτοσυναντηθηκαμε!Μπραβο!Αλλα δεν θα κερδισεις ευκολα εδω!!Ας περασουμε στο κυριο μερος!!

(Mεσα στο γυμναστηριο)
-Fantina:Alf εισαι ετοιμος!!
-Alf:Φυσικα!!
-Διαιτητης:Ωραια λοιπον!!Ειναι επισημη η μαχη μεταξυ της αρχηγου σταδιου Fantina και του διεκδηκητη Alf!Καθε πλευρα θα χρησιμοποιησει 3 ποκεμον και μονο ο διεκδηκητης εχει δικαιωμα για αλλαγες!!
-Dawn:Καλη επιτυχια Alf!!
-Nick:Κερδισε!!
-Διαιτητης:Ξεκινηστε!!

-Fantina:Gengar διαλεγω εσενα!!!
-Alf:Monferno πηγαινε!!
-Fantina:Gengar γροθια της σκιας!!
-Nick:Alf προσεξε αυτη η επιθεση ειναι πολυ γρηγορη και δυνατη!
-Alf:Ε τοτε θα αντεπιτεθω με μια εξισου δυνατη επιθεση!Monferno γροθια mach!
-Fantina:ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!Νομιζεις πως μια επιθεση τυπου πυγμαχου θα αγγιξει το Gengar!!
-Alf:Monferno...
-Fantina:Μπορει οι επιθεσεις τυπου φαντασματος να μην εχουν πολυ μεγαλο αποτελεσμα με τα ποκεμον τυπου πυγμαχου,αλλα θα επρεπε να γνωριζεις πως οι επιθεσεις τυπου πυγμαχου δεν εχουν κανενα αποτελεσμα στα ποκεμον φαντασματα!
-Alf:Το ηξερα Fantina!!
-Dawn:Να παρει!!Ο Alf φαινεται πως ειναι ακομα αγχωμενος!!
-Nick:Alf!!συνελθε!!
-Fantina:Gengar μπαλα σκιας!
-Alf:Monferno αποφυγε το και χτυπα με φλογοβολο!!
-Fantina:Gengar!!
-Alf:Monferno φλεγομενος τροχος!!
-Fantina:Gengar ....
-Nick:Αυτος ειναι ο Alf που γνωριζουμε!
-Alf:Μπραβο Monferno!Φλεγομενος τροχος αλλη μια φορα!!
-Fantina:Gengar υπνωση!!
-Dawn:Ωχ οχι
-Alf:Monferno!!Ξυπνα!!
-Fantina:Gengar ονειροφαγος!
-Dawn: Οχι αυτη η επιθεση!!Ετσι με ειχε νικησει το Wartortle μου η Hilary στο περσινο διαγωνισμο της πολης Lavender με το Νoctowl της!!
-Nick:Και δυστυχως ο ονειροφαγος θα κανει πολυ μεγαλη ζημια στο Monferno αφου εχει και στοιχεια πυγμαχου!Για να μη πουμε πως το Gengar θα αναπληρωσει τη χαμενη ενεργεια του!
-Alf:Monferno οχι!
-Fantina:XAXAXAXAXAXAXA!Νομιζες πως θα ημουν τοσο ευκολη αντιπαλος??Gengar ονειροφαγος ξανα!!
lf:Μοnferno....
-DawnFantina δεν μαχεται μονο ως εκπαιδευτης,αλλα και ως συντονιστρια και αυτο τη κανει ποιο δυσκολη αντιπαλο!
-Fantina:Gengar Ονειροφαγος!!
-Alf:Ξυπνα Monferno!!
-Dawn:Ναι!
-Alf:Monferno φλογοβολο!!!
-Fantina:Gengar!!
-Alf:Monferno φλεγομενος τροχος!
-Διαιτητης:Το Gengar ειναι ανικανο για μαχη!!
-Fantina:Gengar επεστρεψε!!Ησουν πολυ καλος!!Μα πως τα καταγερες ομως??Αφου το Gengar ειχε αναπληρωσει τη δυναμη του
-Alf:Η φλογα,η ειδικη ικανοτητα του monferno ενεργοποιειται οταν η ενεργεια του ειναι πολυ χαμηλη,τοτε οι επιθεσεις τυπου φωτιας γινονται δυνατοτερες!Μπραβο Monferno!!
-dawn:Αυτο ηταν παρατριχα!!Αν δεν ξυπναγε τη τελευταια στιγμη θα ειχε χασει!
-Nick:Ναι αλλα ειναι πολυ κουρασμενο!!

-Fantina:ας συνεχισουμε!!Drifblim διαλεγω εσενα!!
-Dawn: Drifblim??
lf:To Drifloon εξελιχθηκε!!Monferno γυρισε!!Drapion διαλεγω εσενα!!
-Fantina: Drifblim μπαλα σκιας!
-Alf: Drapion δυνατο δαγκωμα!
-Fantina:Αυτο ηταν δυνατο χτυπημα!!drifblim δυσοιωνος ανεμος!
-Alf:Drapion σταματα το με σταυρωτο δηλητηριο!!
-Fantina:Καλη αποκρουση Alf!Drifblim ριπη ανεμου!
-Alf: (Αφου το Drifblim εχει και στοιχεια αερα,μια επιθεση ηλεκτρικου τυπου θα το αποτελειωσει μετα το δυνατο δαγκωμα)Drapion αποφυγε το και χρησιμοποιησε δοντι του κεραυνου!!
-Fantina:Θα πεσω αλλα θα σε παρω μαζι μου!!drifblim εκρηξη!
-Dawn:Εκρηξη???
-Alf:Drapion???
-Διαιτητης:Και τα δυο ποκεμον ειναι ανικανα για μαχη!!
-Fantina:Γυρισε Drifblim!!
-Alf:Drapion επεστρεψε!Μα πως??
-Fantina:Απλο!Ειδα πως το drapion ειναι πολυ γρηγορο και δυνατο και αφου εκανες αρκετη ζημια στο drifblim αυτη η επιθεση ηταν η μονη μου επιλογη!
-Dawn:το σχεδιαζε απο την αρχη!
-Alf:Να παρει!Επεσαμεσα στη παγιδα!!Συγγνωμη Drapion!!

-Fantina:Και τωρα το τελευταιο μου ποκεμον!!Mismagius!
-Alf:Και το Misdreavous??
-Dawn:εξελιχθηκε κι εκεινο!!
-Alf:Monferno διαλεγω εσενα!
-Fantina:Mismagius αεροπορικος ασσος!
-Dawn:TI??
-Nick:Δεν μπορει να αποφυγει αυτη την επιθεση!
-Alf:Αφου δεν μπορω να το αποφυγω....Monferno αντεπιθεση με φλεγομενο τροχο!!
-Dawn:Δεν βλεπω τιποτα!
-Διαιτητης:Το Monferno ειναι ανικανο για μαχη!
-Alf:Monferno επεστρεψε!Ησουν πολυ καλος!!
-Fantina:Καλη κινηση Alf!Οφειλω να ομολογησω πως δεν περιμενα κατι τετοιο!!
-Alf:Eυχαριστω Fantina!(Nα παρει το Mismagius ειναι πολυ δυνατο και με αυτο τον αεροπορικο ασσο το Sceptile δεν θα βοηθησει πολυ και χαρη στην ειδικη ικανοτητα του οι επιθεσεις τυπου εδαφους δεν το επηρεαζουν,συνεπως..)Floatzel διαλεγω εσενα!!!
-fantina:XAXAXAXAXAXA!Θα χασεις Alf!!Μismagius μαγικα φυλλα!
-Nick:Δεν ειναι δυνατον!!
-Dawn:Κι αυτη ειναι μια επιθεση που δεν μπορει να αποφυγει!!
-alf:Floatzel αντεπιθεση με αστερακια!!
-Dawn:Ευτυχως!Τα αστερακια εξουδετερωσαν τα φυλλα
-Fantina:Εισαι πολυ καλος Alf!Λιγοι εχουν αποκρουσει μια τετοια επιθεση!!
-Alf:ευχαριστω Fantina!!Floatzel τωρα υδατινο τζετ!
-Fantina:Mismagius!Αυτο ηταν γρηγορο!!
-Alf:Και δεν ειδες τιποτα ακομα!!floatzel δοντι του παγου!!
-Fantina:Mismagius!
-Dawn:Παγωσε!!
-Fantina:Mismagius!
-Alf:Floatzel τελειωσε με ανεμο ξυραφι!
-Fantina:Μα αυτη η επιθεση δεν εχει αποτελεσμα σε ποκεμον φαντασματα!
-Alf:Μα δεν στοχευω το Mismagius,αλλα το παγο!Σκεψου,τι θα γινει οταν σπασει ο παγος??Ολα τα κομματια θα χτυπησουν το Mismagius!
-Fantina:Ωχ οχι!!
-Διαιτητης:Το Mismagius ειναι ανικανο για μαχη!Νικητης του αγωνα ειναι ο Alf!!
-Nick:τα καταφερε!!
-Fantina:Mismagius γυρισε!!Alf συγχαρητηρια!!Οριστε το εμβλημα του λειψανου!!Το αξιζεις!Δεν εχω ξαναδει κανεναν να αψηφα τα πλεονεκτηματα οπως εσυ Alf!!
-Dawn:Μπραβο Alf!!
-Nick:Επιτελους το 5ο σου εμβλημα!!
-Alf:Ναι!!
-Dawn:Τωρα θελω πολυ να κερδισω την επομενη κονκαρδα μου!!
-Fantina:Νομιζω πως μπορω να βοηθησω σε αυτο!!Τις επομενες μερες θα λαβει χωρα ενας διαγωνισμος ποκεμον στη πολη Celestic!!
-Nick:Η πολη Celestic δεν βρισκεται πανω απο τη πολη Solaceon???
-Fantina:ακριβως Nick!!
-Dawn:Ειναι στο δρομο που ειχαν κλεισει τη προηγουμενη φορα τα Psyduck?
-Dawn:ωραια λοιπον,ας ξεκινησουμε!!
-Fantina:XAXAXAXA!!Kαλη τυχη Dawn!Kαι Alf καλη τυχη στα επομενα 3 εμβληματα σου!!
-Alf:σε ευχαριστω Fantina!!!
-Fantina:Να σαι καλα!!Aντιο παιδια!Nick να τους προσεχεις!!
-Nick:Εγινε!Αντιο!!

Ετσι αφου κερδισα το 5ο εμβλημα μου,ενας νεος προορισμος μας δοθηκε!!Η πολη Celestic και ο επομενος διαγωνισμος ποκεμον της Dawn!Και πολυ συντομα θα βρισκομαστε εκει,αφου η πολη Solaceon ειναι λιγα βηματα απο τη πολη hearthome και η πολη Celestic βρισκεται ακριβως πανω απο τη Solaceon!

#100 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2009 - 14:22

35.The Adamant & Lustrous Orb!!
Ο δρομος προς τη πολη Celestic δεν ηταν μακρυς και ετσι γρηγορα φτασαμε στο σημειο οπου τη προηγουμενη φορα τα Psyduck ειχαν κλεισει το δρομο χαρη στο πονοκεφαλο τους!Δυστυχως και αυτη τη φορα τα πραγματα δεν φαινοντουσαν να ειναι διαφορετικα,αφου τα Psyduck ηταν ακομα εκει!!
-Dawn:Να παρει!!Αυτα τα Psyduck ειναι ακομα εκει!Πως θα περασουμε τωρα?Ποση ωρα θα καθονται εκει!Θα χασω τον επομενο διαγωνισμο ποκεμον!
-Alf:Dawn ηρεμησε!Ειμαι σιγουρος πως καποια λυση θα βρεθει!
-Dawn:Εχεις δικιο!!Εχω δυο λυσεις!! Α)Να τα πολεμησουμε!! Β)Να τα πιασουμε!! Διαλεξτε μια!!
-Cynthia:Νομιζω πως εχω μια καλυτερη λυση!!
-Dawn:Cynthia!!Παει καιρος!!
-Cynthia:Πραγματι!Πως παει το ταξιδι σας!
-Nick:Μια χαρα!!
-Cynthia:Εμβληματα??Κονκαρδες??
-Alf:Εχω 5 εμβληματα!
-Dawn:Κι εγω εχω 3 κονκαρδες και πηγαιναμε προς τη πολη Celestic οπου διοργανωνεται ενας διαγωνισμος εκει προκειμενου να κερδισω τη 4η κονκαρδα μου!
-Nick:Aλλα αυτα τα Psyduck εχουν κλεισει το δρομο!
-Cynthia:ειστε τυχεροι!Η πολη Celestic ειναι η πολη που μεγαλωσα και πηγαινω να δω τη γιαγια μου και επειδη ξερω πως τα Psyduck Κλεινουν συχνα το δρομο προμηθευτηκα απο ενα καλο φιλο μου στο Johto αυτο το φιλτρο που θα θεραπευσει το πονοκεφαλο των Psyduck!
-Dawn:τελεια!!
-Alf:Ευχαριστουμε Cynthia!!!
-Cynthia:Μη το ξαναπειτε δεν κανει τιποτα!!
..................................................................................................................
-Cynthia:Νομιζω πως τωρα μπορουμε να προχωρησουμε!!
-Dawn:Ναι!!Τωρα θα προλαβω τον επομενο διαγωνισμο μου!
-Nick:Τωρα εξηγουνται πολλα!!
-Alf:τι εννοεις??
-Nick:γιατι ασχολεισαι τοσο με τη μυθολογια ποκεμον!Και τη τελευταια φορα που σε ειχαμε δει στη πολη Eterna μελετουσες μυθολογια!
-Cynthia:Πως το εξηγεις Nick??
-Nick:Λοιπον,αφου καταγεσαι απο μια πολη σαν τη Celestic ειναι λογικο!
-Cynthia:Πολυ σωστα!
-Dawn:Καντε μια μεταφραση!!
-Cynthia:xaxaxaxaxa!Η πολη Celestic ειναι η πιο ιστορικη πολη ολοκληρης της περιοχης Sinnoh!Υπαρχουν πολλα μνημεια που εξηγουν τη δημιουργια του κοσμου!Λεγεται πως η πολη Celestic υπαρχει απο τοτε που δημιουργηθηκε το Sinnoh!!
-Dawn:Τρομερο!!
-Alf:Το Sinnoh εχει πολλους μυθους!!
-Nick:επισης στη πολη Celestic φυλλασονται οι σφαιρες Adamant Και Lustrous που λεγεται πως ειναι οι πετρες δυο αρχαιων ποκεμον που δημιουργησαν το Sinnoh!Το Dialga αφεντη του διαστηματος και του Palkia αφεντη του χρονου!!
ickAlf:Τελεια ιστορια!!Θα θελα πολυ να συναντησω αυτα τα ποκεμον!
-Cynthia:δεν θα ειναι ευκολο γιατι λενε πως κατοικουν σε αλλα συμπαντα!
-Dawn:Η πολη celestic ειναι πολυ ωραια!Χαιρομαι που ο διαγωνισμος ποκεμον γινεται εκει!
-Cynthia:Μπορειτε να τη δειτε με τα ματια σας πλεον!!Φτασαμε!!

(Στη πολη Celestic)
-Alf:ειναι πολυ ομορφη!
-Nick:Ακομα και τα κτιρια ειναι παλια!!
-Dawn:Εχει εναν ιστορικο αερα σιγουρα!!
-Cynthia:Dawn σε αυτο το κτιριο θα γινει ο διαγωνισμος ποκεμον,θα ηταν καλυτερα να πας να γραφτεις!!
-Dawn:Εχεις δικιο!!Θα μπω μεσα!Μη πατε πουθενα!!
-Alf:Cynthia να σε πωτησω κατι??
-Cynthia:Φυσικα Alf!
-Alf:Ξερεις κατι για τα τρια ποκεμον που κατοικουν στις τρεις λιμνες στο Sinnoh??
-Cynthia:Υπαρχει μια τοιχογραφια που τα δειχνει,θα σας παω αμεσως μολις η Dawn βγει απο το χολ του διαγωνισμου!
-Dawn:Για μενα λετε??
-Cynthia:Περιπου!!Ας πηγαινουμε!!
-Dawn:Που παμε??
-Nick:Θα σου εξηγησω στο δρομο!!
..............................................................................................................
-Cynthia:Eδω ειμαστε!!
-Alf:Αυτη η τοιχογραφια ειναι πολυ ωραια!!
-Nick:Δειχνει πως τα τρια θρυλικα ποκεμον αλληλοεπηρεαζονται και επηρεαζουν και ολο το κοσμο!
-Alf:Λογικο αφου εχουν δωσει τη λογικη,το συναισθημα και πνευμα στους ανθρωπους!
-Dawn:Και τι ειναι αυτα τα κυκλακια!
-Cynthia:Kανεις δεν εχει καταφερει να το καταλαβει....!Και απο εδω μπορειτε να δειτε τις σφαιρες Adamand και Lustrous!!
-Alf:Το νιωθετε κι εσεις??
-Nick:Εκπεμπουν μια περιεργη ενεργεια!!
-?????:Cynthia??γυρισες??Πολυ χαιρομαι!!
-Cynthia:Καθηγητη Charon!Ποσο χαιρομαι που σας βλεπω!Να σας γνωρισω τους φιλους μου!Alf,Dawn και Nick!
-Charon:Χαρηκα παιδια!!
-Nick:Κι εμεις!
-Cynthia:Ο καθηγητης εργαζεται στη πολη και προσπαθει να ερμηνευσει τις τοιχογραφιες!!
-Charon:Ετσι ειναι!!
ick:Cynthia κατι δεν παει καλα!Αυτες οι σφαιρες μοιαζουν σαν να λιωνουν!
-Cynthia:Τι?Καθηγητα αφαιρεσε το τζαμι!
-Charon:Αμεσως!!
-Cynthia:Δεν το πιστευω!Nick εχεις δικιο!Ειναι γλυπτα παγου!Αυτο σημαινει πως καποιος εκλεψε τις σφαιρες!!Παιδια παμε εξω!!
-Alf:Εσεις???
-Cynthia:Τους ξερετε??
-Dawn:Δυστυχως ειχαμε τη τιμη!!
-Nick:Eιναι η ομαδα Galactic!!
-Mars:Χαιρομαι που δεν μας εχετε ξεχασει!!
-Jupiter:Χα!Αυτο το κοριτσι ακομα τριγυρναει μαζι με τα αγορια!!Φαινεται πως δεν μπορει να τα βγαλει περα μονο του!
-Dawn:Ετσι λες???
-Jupiter:Ετσι ειναι!!
-Dawn:Εσενα σε νικησα παντως!!
-Jupiter:ΓΓΚΚΚΡΡΡΡ!
-Celestic:Γιατι κλεψατε τις σφαιρες???Φανταζομαι οχι επειδη ειναι ανεκτιμητες??
-Mars:Οχι!!
-Alf:Θα θελουν την ενεργεια που εχουν,οπως ακριβως θελαν την ενεργεια απο τους ανεμομυλους τις κοιλαδας Windworks!
-Nick:Για να μην αναφερθουμε στην ενεργεια απο την εξελιξη και την εκολαψη των ποκεμον!
-Jupiter:Εσεις φαινεται σαν να γνωριζετε πολλα!!
-Mars:Ποτε δεν θα τους παει το μυαλο τους για το τι θελουμε ολη αυτη την ενεργεια!!
-Alf:Για δοκιμασε!!
-jupiter:Για το νεο κοσμο!
-Nick:Νεο κοσμο??
-Mars:Σας το ειπαμε πως δεν θα καταλαβαινατε!
-Cynthia:Δεν εχει σημασια!!
-Dawn:Σωστα!Σημασια εχει να παρουμε πισω τις σφαιρες!
-Mars:Εσεις???Καλο!!
-Cynthia:Νομιζεις πως μπορεις να τα βαλεις με μας??
-Jupiter:Γιατι οχι??Skuntank-Golbat διαλεγω εσας!
-Mars:Purugly-Golbat διαλεγω εσας!
-Cynthia:Διπλη μαχη ε???Alf τι λες??
-Alf:Μεσα!Sceptile διαλεγω εσενα!Καταιγιδα φυλλων!
-Cynthia:Garchomp πηγαινε!Σεισμος!!
-Dawn: Βlastoise παμε!Υδραντλια!
-Nick:Charizard φυγαμε!!Αστραπιαια λαμψη!
-Mars:Ωχ οχι!
-Jupiter:Δεν βλεπω τιποτα!!
-Charon:ειστε τελειως ανικανοι???Σας ειπα να ειστε διακριτικοι και τα κανατε σαν τα μουτρα σας!Αχρηστοι!
-Cynthia:Charon??τι λες??
-Charon:Μα καλα πιστευες πως τοσο καιρο δουλευα απλα για την αποκρυπτογραφηση των τοιχογραφιων??
-Alf:Μη μου πεις πως εισαι ο 3ος διοικητης??
-Charon:Οχι!!Ειμαι ο καθηγητης που βοηθαει την ομαδα Galactic στις ερευνες της!
-Cynthia:Δεν το πιστευω!!
-Saturn:Εγω ειμαι ο 3ος διοικητης και ξερω καλα ποιοι ειστε!Μας χαλασατε αρκετες φορες τα σχεδια αλλα δεν θα το κανετε αυτη τη φορα!!Ηρθε η ωρα να φυγουμε!
-Cynthia:Δεν προκειται!Garchomp Giga Impact!
-Alf:Sceptile καταιγιδα φυλλων!
-Dawn:Blastoise υδραντλια!
-Nick:Charizard φλογοβολο!
-Jupiter:Skuntank κανπος!
-Mars:Golbats προστασια!!
...........................................................................................................
-Cynthia:Εξαφανιστηκαν...
-Alf:Και πηραν μαζι τους τις σφαιρες!
-Cynthia:Να παρει!Πως τους αφησα να παρουν τις σφαιρες κατω απο τη μυτη μου και αφησα τον charon να με κοροιδευει τοσο καιρο...
-Dawn:Cynthia μη στεναχωριεσαι!Κανεις δεν επαιρνε στα σοβαρα την ομαδα Galactic τοσο καιρο!Κανεις δεν θα καταλαβαινε τη σκευορια!
-Nick:Τωρα ομως πρεπει να λαβουμε τα μετρα μας!
-Alf:σωστα!Για να φτασουν ως εδω και να κλεψουν τις σφαιρες ετοιμαζουν κατι μεγαλο!
-Dawn:Τι ομως??
-Nick:Κατι που να εχει σχεση με το νεο κοσμο!
-Alf:σταθειτε μια στιγμη!Θυμαστε τι ειχε πει ο Dimi στη κοιλαδα Windworks???

(flashback)
-Dimi:Ελεγαν πως ηθελαν μονο ποκεμον και την ενεργεια από τους ανεμωμυλους!Ειπαν επισης και κατι για ένα νέο συμπαν!!
(end of flashback)

-Alf:Προσπαθουν να δημιουργησουν ενα νεο συμπαν!!
-Nick:Ναι αλλα πως θα το κανουν αυτο??
-Dawn:Μπορουν να το καταφερουν με τις σφαιρες??Και τι σχεση εχει η ενεργεια που μαζευουν???
-Cynthia:Δεν ξερω δυστυχως!Πρεπει να μελετησω κι αλλο τη μυθολογια αν θελω να βρω απαντησεις σε αυτα τα ερωτηματα!
-Alf:Ναι αλλα δεν μπορουμε να κατσουμε με σταυρωμενα τα χερια!
-Cynthia:Δεν θα κατσουμε!Θα συνεχισουμε τις ζωες μας και παραλληλα θα βρουμε τις απαντησεις που ψαχνουμε!Μην ανησυχειτε παιδια!!Αν μαθω κατι θα σας ειδοποιησω!Αυτο που εχετε να κανετε ειναι να συνεχισετε το ταξιδι σας!Dawn αυριο ειναι ο διαγωνισμος σου και Alf το επομενο γυμναστηριο σου βρισκεται στη πολη Canavale που βρισκεται κοντα στη Jubilife!
-Dawn:Εχεις δικιο cynthia!!
-Alf:Γυμναστηριο στη Canavale σου ρχομαι!!!
-Cynthia:Ετσι μπραβο!!Εγω θα ειδοποιησω την αστυνομια και τους πολεμιστες ποκεμον!!

Σιγα σιγα το σχεδιο της ομαδας Galactic φαινεται να φανερωνεται,αλλα εχουμε ακομα πολλα ερωτηματα που πρεπει να απαντησουμε!Οσο για τις σφαιρες μπορει να τις πηραν αλλα δεν θα τις εχουν για πολυ ακομα!!Αυτο που προεχει τωρα ειναι ο αυριανος διαγωνισμος ποκεμον της Dawn!!!

#101 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2009 - 14:25

36.Arival of a ri-Val!!!
Επειτα απο το φιασκο με την ομαδα Galactic και την κλοπη των σφαιρων,η Cynthia εφυγε προκειμενου να βρει στοιχεια για τις σφαιρες που θα μας οδηγησουν στην ομαδα Galactic,ενω εμεις συνεχιζουμε το ταξιδι μας που σημερα μας φερνει στον διαγωνισμο ποκεμον την πολης Celestic!
H Dawn φαινεται αρκετα προετοιμασμενη και ο διαγωνισμος ποκεμον οπου να ναι αρχιζει!!

(Στα παρασκηνια)
-Alf:Dawn ολα καλα??
-Dawn:φυσικα!!
-Nick:Αποφασισες ποια ποκεμον θα χρησιμοποιησεις??
-Dawn:φυσικα!!To Leafeon και το Togetic!
lf:Dawn η Cynthia μου ειπε λιγο πριν φυγει πως οι επομενοι διαγωνισμοι θα ειναι πιο δυσκολοι γιατι ο καιρος για το μεγαλο φεστιβαλ πλησιαζει!
-Dawn:Τι θα πει αυτο!
-Alf:Τιποτα που μπορει να σε αγχωσει!Απλα υπαρχουν πολλες πιθανοτητες το πρωτο μερος των επομενων διαγωνισμων να εχουν διπλες παρουσιασεις και στο δευτερο μερος να περνανε μονο 2 συντονιστες!
-Dawn:Kαταλαβα!!
-Alf:Αλλα εχεις διαπρεψει και σε αυτες τις παρουσιασεις οποτε μην ανησυχεις!!
-Dawn:Το μονο πραγμα που ανησυχω τωρα ειναι για το διαγωνισμο που ξεκιναει!!
-Nick:Ξεκιναει ε??Πρεπει να παμε να κατσουμε!!Καλη επιτυχια dawn!
-Alf:Καλη επιτυχια!!
-Dawn:ευχαριστω παιδια!!
Γκτουπ!
-Alf:Αου!!Γιατι βλεπω αστερακια??
-Nick:Alf εισαι καλα??
-Alf:Τι εγινε??
-Nick:Επεσε πανω σου αυτη η συντονιστρια!!
-Val:Ωχ!!1000 συγγνωμη!!Εισαι καλα??
-Alf:ημουν και καλυτερα!!
-Val:συγγνωμη!Ειμαι η Val!
-Alf:Ειμαι ο alf κι απο δω ο φιλος μου ο Nick!
-Nick:Χαρηκα!
-Val:Παρομοιως!Συγγνωμη που ετρεχα ετσι,αλλα εχω αργησει για το διαγωνισμο!
-alf:Δεν πειραζει τοτε!!Πηγαινε να ετοιμαστεις!
-Nick:Θα ειμαστε εκει εξω για να σε δουμε!!
-Val:ευχαριστω παιδια!!εκει εξω??Δεν θα αγωνιστειτε??
-Alf:Οχι!Ηρθαμε να δουμε τη φιλη μας τη Dawn!
-Val:τη γνωστη???Εκεινη που κερδισε το Μεγαλο Φεστιβαλ στη περιοχη Kanto???
-Val: Αρα εσυ εισαι ο πρωταθλητης Alf!
-Alf:Ναι!!
-Val:Χαιρομαι που σε γνωριζω!!Ανυπομωνω να βρω και τη dawn!!Γεια σας παιδια!!
-Alf:Γεια!!
.......................................................................................................
-Val: Ολα πανε χαλια σημερα!
-Dawn:εισαι καλα??
-Val:Οχι!Εχω αργησει για το διαγωνισμο!επεσα πανω σε ενα παιδι και δεν μπορω να φτιαξω τα μαλλια μου!
-Dawn:Θα σε βοηθησω εγω!!Ειμαι η Dawn!
-Val:H φιλη του alf??
-Dawn:Ναι που το ξερεις??
-Val:Ειναι το παιδι στο οποιο επεσα πανω!
-Dawn:χαχαχαχαχα
-Val:Χαιρομαι που σε γνωριζω απο κοντα!Ειχα ακουσει τοσα για σενα και τον Alf και τωρα σας γνωριζω επιτελους!!
-Dawn:Ειναι ετοιμα!
-Val:ευχαριστω Dawn!Και μη νομιζεις πως θα φοβηθω επειδη εισαι πρωταθλητρια!!
-Dawn:δεν περιμενω κατι τετοιο Val!ας βαλουμε κι οι δυο τα δυνατα μας!!

(Στην αρενα της μαχης)
-Lillian:Κυριες και κυριοι,καλως ηρθατε στο διαγωνισμο ποκεμον της πολης Celestic!Παρα τα τελευταια γεγονοτα αποφασισαμε να κανουμε το σημερινο διαγωνισμο γιατι οι ανθρωποι χρειαζονται χαρα στη ζωη τους!!!Ας μη καθυστερουμε λοιπον,υπαρχει μια κονκαρδα που περιμενει καποιο απο τους σημερινους συντονιστες να κερδηθει!Κι αυτη ειναι μια απο τις 5 που απαιτουνται για τη συμμετοχη των συντονιστων στο Μεγαλο Φεστιβαλ!!Και επειδη ο καιρος για το μεγαλο φεστιβαλ πλησιαζει,θελουμε να εξετασουμε την ετοιμοτητα των συντονιστων κανοντας μια ανατροπη και περνοντας στο 2ο γυρο μονο τους δυο καλυτερους συντονιστες!
-Alf:Ωχ οχι!!
-DawnCynthia ειχε δικιο!!!
-Lillian:Ας ξεκινησουμε με τη πρωτη διαγωνιζομενη!Dawn!!
-Alf:Να τη!!
-Nick:Καλη τυχη!!
-Dawn:Leafeon διαλεγω εσενα!!!
-Lillian:Και η pokeball του Leafeon απελευθερωσε ενα σωρο φωτεινα αστερακια!!!
-Dawn:Leafeon διελυσε τα αστερακια με μαγικα φυλλα!!
-Lillian:Και τα μαγικα φυλλα συγκρουονται και διαλυονται με τα αστερακια δημιουργωντας μια πολυχρωμη λαμψη σε ολο το σταδιο!
-Dawn:Leafeon μπαλα σκιας!!!Και μετα κοψτην με φυλλο λεπιδα!
-Lillian:Η μπαλα σκιας κοπηκε στη μεση δινοντας μια σκοτεινη οψη στο LEafeon
-Dawn:Kαι τωρα τελειωσε με φωτοσυνθεση!!
-Lillian:Και η σκοτεινη λαμψη γινεται λαμπρη!!Ηταν μια εξαιρετικη παρουσιαση απο τη dawn!!Aς περασουμε στον επομενο συντονιστη

(Στα παρασκηνια)
-Val:Πολυ ωραια παρουσιαση Dawn!!
-Dawn:σε ευχαριστω πολυ!!Aνυπομωνω να δω τη δικια σου!!
Οι επομενες παρουσιασεις ηταν πολυ ωραιες αλλα καμια δεν συγκρινοταν με της Dawn στα ματια τα δικα μου και του Nick!κι ετσι συντομα φτασαμε στη τελευταια συντονιστρια!!
-Lillian:Και τωρα η τελευταια συντονιστρια!Val!!
-Alf:Επιτελους!!
-Nick:Καλη τυχη!!
-Val:Finneon τα φωτα ειναι πανω σου!!
-Nick:Finneon???Εχω ακουσει για αυτο το ποκεμον!Το αποκαλουν Beautifly της θαλασσας!!
-Lillian:H pokeball του Finneon ελευθερωσε ενα κυμα απο καρδιες!!
-Val:Finneon κανε δαχτυλιδι νερου ωστε να παγιδευσεις τις καρδιες!!
-Lillian:Εκπληκτικο!!Ολες οι καρδιες εχουν παγιδευθει μεσα σε αυτο το δαχτυλιδι το οποιο,ουαου,διασπαται σε μικροτερες φουσκες!!
-Dawn:Εκπληκτικο!!Αυτο χρειαζεται πολυ εξασκηση!!
-Val:ΚΑι τωρα Finneon σπαστα με ασημενιο ανεμο!!!
-Lillian:Εκπληκτικο!
-Dawn:Πολυ ομορφο!!
-Alf:Απλα...
-Nick:τελειο!Να γιατι λεγεται Beautifly του νερου!
-Lillian:Και με αυτη τη τελευαταια παρουσιαση τελειωνουμε εδω το πρωτο γυρο του σημερινου διαγωνισμου!Σε λιγο θα εχουμε τα αποτελεσματα για τον δευτερο γυρο!!

(Στα παρασκηνια)
-Dawn:Val ηταν εκπληκτικη η παρουσιαση σου!Ειμαι σιγουρη πως θα περασεις σιγουρα στο 2ο γυρο!
-Val:Eυχαριστω πολυ Dawn!Θα βρεθουμε αντιμετωπες και θα νικησω!!
-Alf:Dawn,Val τελειες οι παρουσιασεις σας!!
-Dawn:Ευχαριστουμε!!
-Nick:Ησασταν πολυ ωραιες!Και γνωριστηκατε κιολας!!
-Val:Ναι!Η dawn με βοηθησε με τα μαλλια μου!
-Lillian:Και τωρα τα αποτελεσματα για το 2ο γυρο!!Οι δυο καλυτεροι που περναν στο τελικο ειναι η Dawn και η Val!!
-Dawn & Val:Ναι!!!
-Alf:Μπραβο κοριτσια!!
-Nick:Συγχαρητηρια!!
-Lillian:Συντονιστριες ελατε στη σκηνη για τη τελικη μαχη!!
-Nick:Alf παμε κι εμεις στις θεσεις μας!!
-Alf:ΚΑλη τυχη!

(Στην αρενα)
-Lillian:Συντονιστριες εχετε 5 λεπτα στη διαθεση σας!!Ξεκινηστε!!
-Val:Yanmega τα φωτα ειναι πανω σου!
-Dawn:Togetic διαλεγω εσενα!
-Alf:Yanmega??Δεν θα ειναι ευκολο!
-Nick:Πραγματικα!Εχει μια ειδικη ικανοτητα που ανεβαζει τη ταχυτητα του σε καθε γυρο!Η dawn πρεπει να προσεχει πολυ!
-Dawn: (δεν θα ειναι ευκολο χαρη στην ικανοτητα του Yanmega!Πρεπει να ειμαι προσεκτικη)
-Val:Yanmega αρχαια δυναμη!
-Dawn:Togetic αρχαια δυναμη κι εσυ!
-Alf:Ειναι ισοβαθμοι!!
-Val:Yanmega ατσαλινα φτερα!
-Dawn:Togetic μαγικα φυλλα!
-Lillian:Καλη αποκρουση!η Val χανει ποντους!
-Val:Yanmega σηκω!!Εκρηξη εντομου!
-Dawn:Togetic προσπαθησε να το αποφυγεις!Togetic...
-Lillian:Φαινεται πως βρηκε το στοχο και η Dawn χανει ποντους!
-Dawn:Togetic μετρονομος!Φλογοβολο??Τελειο!
-Val:Yanmega αποφυγε!
-Lillian:Το Yanmega προσπαθησε να αποφυγει αφου γινεται ολο και πιο γρηγορο χαρη στην ικανοτητα του αλλα το φλογοβολο το πηρε στο φτερο!
-Dawn:Μπραβο togetic!!
-Val:Πολυ καλα Dawn αλλα δεν θα χασω!
-Dawn:Αυτο θα το δουμε!!Togetic διπλη κοψη!
-Val:Yanmega δαγκωμα εντομου!!
-Dawn:Togetic!Αυτο ηταν γρηγορο!!
-Val:Τωρα το Yanmega μου ειναι πραγματικα γρηγορο dawn!!
-Dawn:Τιποτε δεν τελειωσε ακομα!!Togetic μετρονομος αλλη μια φορα!
-Val:Yanmega ας τελειωνουμε εκρηξη εντομου!
-Dawn:Βγηκε προστασια!!Ναι!!
-Lillian:Τελος χρονου!!
-Dawn:Ηταν πολυ ωραια μαχη Val!
-Val:Πραγματι!!
-Alf:Ποια κερδισε αραγε???
-Lillian:Και νικητρια ειναι η Val!!!
-Val:Ναι!!Κερδισα τη 3η μου κονκαρδα!!
-Dawn:Μπραβο Val!Σαν κι εμενα!!Σου αξιζει!Μπραβο!!
-Val:Σε ευχαριστω Dawn!
lf:Dawn λυπαμαι!
-Dawn:Mη λυπασαι Alf!!Ολα πηγαν καλα!!Ηταν λογικο!Με ολα αυτα που εγιναν χθες δεν μπορουσα να σκεφτω καθαρα ωστε να αντιμετωπισω τη γρηγοραδα του Yanmega!!Την επομενη φορα!
-Val:Το ακουσα Dawn!Θα περιμενω!!
-Nick:Μπραβο σου Val!!
-Val:σας ευχαριστω παιδια!!
-Lillian:Κι ετσι κλεινει ενας ακομα διαγωνισμος ποκεμον...

-Val:Λοιπον τι θα κανετε τωρα??
-Alf:Νομιζω πως θα παμε στη πολη Canavale οπου βρισκεται το επομενο γυμναστηριο!!
-Dawn:Εσυ τι θα κανεις Val??
-Val:Θα ψαξω για αλλους διαγωνισμους ποκεμον!!Χρειαζομαι ακομα δυο κονκαρδες για το μεγαλο φεστιβαλ!
-Nick:ΚΑλη τυχη Val!
-Val:ευχαριστω παιδια!!Θα τα ξαναπουμε!!
-Alf:Λοιπον Dawn τωρα που εφυγε πες μας τι εγινε εκει??
-Dawn:Ηταν πολυ δυνατη ξερετε και αυτη η γρηγοραδα με αιφνιδιασαι και δεν σκεφτομουν καθαρα!Νομιζω εχω να δω τοσο δυνατο αντιπαλο απο το Μεγαλο Φεστιβαλ!
-Nick:Μη φοβασαι dawn!αλλοστε κερδισες το Μεγαλο Φεστιβαλ!
-Dawn:Μπορει αλλα τωρα ειναι διαφορετικα!Μαζι της ενιωθα οτι βαζω σε κινδυνο το Togetic κι οτι δεν ημουν αρκετα δυνατη για να τη κερδισω!
-Alf:Γιατι ετσι??
-Dawn:Δεν ξερω!
-Alf:Dawn ακουσε με!Μπορει να ηταν δυνατη,αλλα το Togetic δεν επεσε!Ο χρονος σε εκανε να χασεις δεν σε εβγαλε KO!
-Dawn:εχεις δικιο!
-Alf:Και μηπως ολο αυτο το θεμα του κινδυνου εχει να κανει με την ομαδα Galactic??
-Dawn:......
-Nick:Dawn δεν εφταιγες εσυ που το εσκασαν!Δεν ηταν θεμα δυναμης,αλλα θεμα στρατηγικης!Ειχαν οργανωσει πολυ καλα το σχεδιο τους!Για αυτο μη νιωθεις αδυναμη!
-Alf:σωστα!Σε μια τετ-α-τετ αναμετρηση θα τους κερδιζαμε,οπως το εχουμε ξανακανει!
-Dawn:Εχετε δικιο παιδια!!Συγγγνωμη Togetic!!!
-Alf:Και τωρα που ειναι ολα καλα,ας ξεκινησουμε για τη πολη Canavale!!

Μπορει αυτος ο διαγωνισμος να εληξε με ηττα για τη Dawn,αλλα εχουμε αρκετο καιρο ακομα μεχρι το Μεγαλο Φεστιβαλ!Επομενος σταθμος ομως ειναι η πολη Canavale και η μαχη για το 6ο εμβλημα μου!!

#102 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2009 - 14:26

37.Προσπαθωντας να τηλεμεταφερθουμε...!!
Υστερα απο τις προσφατες περιπετειες στη πολη Celestic το ταξιδι μας στη περιοχη sinnoh συνεχιζεται με επομενο σταθμο τη πολη Canavale!Το μονο προβλημα ειναι οτι η Canavale βρισκεται κοντα στη Jubilife και εμεις ειμαστε πολυ μακρια!
-Dawn:Καποιος τροπος θα υπαρχει παιδια!Σκεφτειτε!
-Nick:Η αλήθεια ειναι πως εχει δικιο!Εχουμε περασει ξανα απο ολες τις πολεις και θα ειναι πραγματικα χασιμο χρονου να τις ξαναεπισκεφτουμε!
-Dawn:Ακριβως!Αlf μπορει να χασω καποιο διαγωνισμο ποκεμον αν αποφασισουμε να γυρισουμε στη Jubilife με τα ποδια!Ειναι πολυ μεγαλο το ταξιδι!
-Alf:Παιδια καταλαβαινω τι λετε κι εγω θελω να αγωνιστω για το 6ο εμβλημα μου,αλλα τι μπορουμε να κανουμε,να παμε πετωντας στη Jubilife???H να τηλεμεταφερθουμε??
-Nick:Bingo!!
-Dawn:Bingo???
-Nick:Μπορει να μην εχουμε καποιο ποκεμον για να πεταξουμε,αλλα σιγουρα εχουμε καποιο ποκεμον για να τηλεμεταφερθουμε!
-Alf:To Ralts!!!Εχεις δικιο!!
-Dawn:Τελεια!Τι περιμενουμε τοτε??
-Alf:Υπαρχει ενα προβλημα!Δεν εχω εξετασει ολες τις δυναμεις του Ralts απο τοτε που το επιασα!Ισως να μην ειναι τοσο ευκολο!
-Nick:Δεν χανουμε τιποτα να προσπαθησουμε!
-Alf:Υποθετω πως εχεις δικιο!Ralts διαλεγω εσενα!!Ralts χρειαζομαστε τη βοηθεια σου,μπορεις να μας τηλεμεταφερεις ολους στη πολη Jubilife???
-Dawn:Νομιζω πως αυτο σημαινει ναι!
-Alf:Ωραια!!Ralts τηλεμεταφορα!
.................................................................................................................
-Nick:Δεν μου μοιαζει με τη πολη Jubilife!!
-Dawn:Νομιζω πως τηλεμεταφερθηκαμε ελαχιστα!!Γυρω στα 10 μετρα!
-Alf:Ralts μη στεναχωριεσαι!!Εισαι πολυ μικρο ακομα για να τηλεμεταφερεις τοσο μεγαλο φορτιο!!
-Nick:Τι κανουμε τωρα??
-Alf:Μαχη ποκεμον!!Ετοιμασου Nick!!
-Dawn:Γιατι μαχη???
-Alf:Θα βοηθησει το Ralts να δυναμωσει και να μας παει στη πολη Jubilife!!
-Dawn:Kαλη ιδεα!!
-Alf:Ralts εσυ τι λες???Ωραια!!Nick ετοιμασου!!
-Nick:Ετοιμος!Shellos διαλεγω εσενα!!
-Alf:Μπορεις να εχεις τη πρωτη κινηση!
-Nick:Shellos παλμος νερου!
-alf:Ralts διπλη ομαδα!
-Dawn:Το απεφυγε!
-Nick:Shellos βομβες λασπης!
-Alf:Ralts στειλτα πισω με συγχηση!
-Nick:Shellos!!Ωραιες κινησεις Alf!
-Alf:Ralts μπραβο!Τα πας πολυ καλα!!
-Nick:Shellos χτυπημα με το σωμα!
-Alf:Ralts τηλεμεταφορα!
-Nick:Να παρει!Το απεφυγε ξανα!Shellos κρυμμενη δυναμη οταν εμφανιστει!
-Alf:Ralts διπλη ομα...Ralts!!
-Nick:Επιτελους το χτυπησα!!Shellos τωρα βομβα αποβλητων!
-Alf:Ralts σηλω και τηλεμεταφερσου!Μετα κανε συγχηση!
-Nick:Shellos οχι!!
-Dawn:Το Ralts ειναι δυνατο!Ελεγχει με συγχηση το Shellos!!
-Αlf:Μπραβο Ralts!!
-Nick:Shellos...
-Dawn:Μπραβο Ralts!!
-Alf:Ralts???
-Nick:Τι γινεται???
-Dawn:Νομιζω πως εξελισσεται!
-Alf:Kirlia ε???Τελειο!!!?Kirlia ας τελειωσουμε!!Μαγικα φυλλα!!
-Nick:Shellos βομβες λασπης!
-Dawn:Καλη αποκρουση Nick,αλλα δεν θα νικησεις!Kirlia τηλεμεταφορα και μετα μαγικα φυλλα!
-Nick:Shellos!!!!Γυρισε!!Alf πολυ καλα!!
-Dawn:Νομιζω πως το Kirlia ειναι πολυ δυνατο πλεον!!
-Alf:Κι εγω το πιστευω!!Μπραβο σου Kirlia εισαι πολυ ωραιος!!
-Nick:Νομιζω πως του αρεσε ο επαινος!!
-Alf:Τι λες Kirlia???Θελεις να ξαναπροσπαθησουμε??
-Dawn:Ωραια!!!
-Alf:Kirlia τηλεμεταφορα στη Jubilife!!
.................................................................................................
-Nick:Koιταξτε!!!
-Dawn:Η πολη Jubilife!!!
-Alf:Kirlia τα καταφερες!!!Μπραβο ειμαι πολυ χαρουμενος για σενα!!!
-Nick:Μπραβο σου Kirlia!!
-Dawn:Σε ευχαριστουμε!!
-Alf:Τωρα μπορουμε να παμε στη πολη Canavale!!Εισαι ο καλυτερος Kirlia!!
-Dawn:Παμε!!

Το Κirlia τα καταφερε πολυ καλα!!Οχι μονο εξελιχθηκε απο Ralts χαρη στη μαχη μου με το Νick,αλλα καταφερε να μας τηλεμεταφερει στη πολη Jubilife!!Tωρα η Canavale ειναι πολυ κοντα!!Οπως και η μαχη μου για το 6ο εμβλημα μου!!!

#103 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2009 - 14:27

38.Στο νησι Iron...!!!(Galactic Version)
Επιτελους,η πολη Canalave ή,η πολη καναλι αλλιως,αφου απο εδω ερχονται και φευγουν πολλα καραβια!Ξακουστη σε ολο το Sinnoh!Εδω βρισκεται το επομενο γυμναστηριο ποκεμον οπου σκοπευω να κερδισω το 6ο εμβλημα μου,αλλα αυτη η μαχη θα πρεπει δυστυχως να περιμενει λιγο ακομα!!
-Alf:Τι???Το γυμναστηριο ειναι κλειστο??
-Dawn:Τοσο τρεξιμο για το τιποτα...
-Nick:Alf δεν πειραζει,τωρα θα εχεις λιγο ακομα χρονο για να προετοιμαστεις για τη μαχη σου!
-Alf:Ισως εχεις δικιο!!Αλλα τι θα κανουμε τωρα??
-Nαυτης:Συγγνωμη παιδια,αλλα σας ακουσα να μιλατε χωρις να το θελω!!Ειμαι ο Travor και ειμαι ναυτης!Ο γυμναστης μας ο Byron,εχει παει στο νησι Iron για να εκπαιδευσει τα ποκεμον του!Θα μπορουσα να σας παω με τη βαρκα μου εαν θελετε αφου θα ανοιξω πανια προς τα εκει ουτως η αλλως!
-Alf:Τελεια!!!Χαρηκα Travor ειμαι ο Alf,κι απο δω οι Dawn και Nick!
-Dawn:Χαρηκαμε!!
ravor:Και εγω παιδια!!Λοιπον,ανεβειτε στη βαρκα!!
..................................................................................................................
-Travor:Λοιπον,εδω ειμαστε!!!
-Alf:Σε ευχαριστουμε πολυ Travor!
-Dawn:Ναι!Φαινεται πως τωρα εχουμε κατι να κανουμε!χαχαχαχα!
-Travor: Ο γυμναστης μας συνηθως εξασκειται με τον Riley!!Ειμαi σιγουρος πως αν το συναντησετε θα τον αναγνωρισετε αμεσως γιατι εχει παντα μαζι του ενα Lucario!
ick:Σε ευχαριστουμε πολυ!!Εσυ δεν θα κατεβεις εδω??
-Travor:Οχι!Εγω κατευθυνομαι προς την αλλη πλευρα του νησιου!!
-Alf:Ωραια λοιπον!Καλη συνεχεια Travor και σε ευχαριστουμε!
-Travor:Xαρηκα που βοηθησα παιδια!!Τα λεμε!!Καλη επιτυχια με τη μαχη σου Alf!
-Dawn:Δεν ηταν και πολυ ομιλητικος κατα τη διαρκεια του ταξιδιου!
-Nick:Μπορει να ντρεποταν Dawn...
-Alf:Και τωρα??Θα ψαξουμε ολο το νησι για αυτους τους δυο??
-Dawn:Ισως να μη χρειαστει!!
ick:H Dawn εχει δικιο!Alf κοιτα,μοιαζει σαν μπαλα αυρας!!
-Alf:Παμε να δουμε!!

-Byron:Bronzor μπαλα τζιρου!
-Riley:Lucario μπαλα αυρας!
-Byron:Tα καταφερατε και οι δυο σας καλα!Μπραβο σας!!
-Riley:Ας μη βιαστουμε Byron,αυτοι ηταν μονο καποιοι απο τα μελη της ομαδας Galactic που εχουν ερθει στο νησι!
-Alf & Dawn & Nick:ΤΙ???Η ΟΜΑΔΑ GALACTIC ΣΤΟ ΝΗΣΙ?
-Byron:Ποιοι ειστε εσεις??
-Riley:Και πως ξερετε για την ομαδα Galactic!
lf:Συγγνωμη που επεμβαινουμε!Ειμαι ο Alf και απο εδω οι φιλοι μου,ο Nick και η Dawn!Ηρθαμε στη πολη Canalave με σκοπο να αντιμετωπισω εσενα Byron για το εμβλημα του σταδιου σου!
-Dawn:Το σταδιο ομως ηταν κλειστο κι ετσι ενας ναυτης μας εφερε εδω προκειμενου να σε συναντησουμε byron!Ειπε πως θα προπονησαι με τον Riley!
-Nick:Οσο για την ομαδα Galactic τους εχουμε συναντησει και αντιμετωπισει κι αλλες φορες και για να βρισκονται εδω δεν εχουν καλο σκοπο!
-Byron:Kαταλαβα!!Συγγνωμη αν ημασταν καπως αγενεις!!Η αληθεια ειναι πως αυτο ειπα στους κατοικους της πολης Canalave!!
-Riley:Αλλα βασικα εγω ειδοποιησα τον Byron να ερθει στο νησι οχι για εξασκηση,αλλα γιατι μελη της ομαδας Galactic εχουν εμφανιστει και τα ποκεμον του νησιου αρχισαν να συμπεριφερονται παραξενα!Η Cynthia μας ειδοποιησε ολους προκειμενου να εχουμε το νου μας!!
-Byron:Και μολις νικησαμε καποιους απο αυτους,ο διοικητης τους λεγεται πως ειναι στη σπηλια!
-Alf:Ωραια λοιπον!Ας μπουμε μεσα!!

(Μεσα στη σπηλια Iron)
-Jupiter:Αυτο το κυνηγι ηταν μια αποτυχια και σιγουρα θα εχουμε τραβηξει τη προσοχη αφου τα ποκεμον αρχισαν να συμπεριφερονται παραξενα απο τα μηχανηματα που εγκαταστησαμε,για αυτο ετοιμαστειτε να φυγουμε!
-Alf:Δεν προκειται!!
-Jupiter:Παλι εσεις???Δεν θα μαθετε ποτε να χανετε,ή μηπως θελετε να σας υπενθυμισω τη συνεβει στη πολη Celestic??
-Dawn:Μπορει να πηρατε τις σφαιρες αλλα δεν θα σας αφησουμε να χαλασετε την αρμονια του νησιου!
-Jupiter:XAAXAXAXAXAX!’’Tην αρμονια του νησιου’’!Ποσο ηλιθιοι μπορειτε να γινετε??
-Byron:Αρκετα!!Η φευγετε αμεσως,ή θα τα βαλετε με ολους μας!!
-Jupiter:Κανενα προβλημα!!Golbat πηγαινε!Χρησιμοποιησε ομιχλη και μετα μπαλα σκιας!
-Dawn: (Moιαζει σαν συνδυασμο διαγωνισμου)
-Nick:Charizard βγες και διωξε το καπνο!
-Dawn:Togetic βοηθησε το Charizard!
-Alf:Sceptile καταιγιδα φυλλων!
-Riley:Lucario μπαλα αυρας!
-Byron:Μπαλα τζιρου Bronzor!
-Jupiter:Αποφυγε το Golbat!!
lf:Ο καπνος εφυγε αλλα ηρθαν κι αλλα μελη της ομαδας Galactic!
-Dawn:Κοιταξτε ολα αυτα τα Golbat και τα Skuntank!
-Jupiter:Καλη τυχη,γιατι για να με πιασετε πρεπει να περασετε απο αυτους!!Golbat γυρισε!
-Alf:Κανενα προβλημα!!Sceptile,ψαλιδια-Χ
-Byron:Bronzor συχγηση!
-Riley:Lucario κοντινη δραση!
-Nick:Charizard αστραπιαια λαμψη!
-Dawn:Togetic αρχαια δυναμη!
-?????:Ανοητοι!Αφηνετε τα συναισθηματα σας να θολωνουν τη κριση σας!!Golbats και Skuntanks ομιχλη!
...................................................................................................................
-Ολοι:Γκουχου Γκουχου Γκουχου!
-Nick:Charizard διωξε το καπνο!
-Dawn:Εξαφανιστηκαν!
-Nick:Πρεπει να τους παραδεχτουμε ομως,ειναι πολυ γρηγοροι!!!
-Riley:Μπορει να εφυγαν αλλα τα ποκεμον ειναι ακομα αναστατωμενα!!
-Byron:Kαι ερχονται κατα πανω μας!!!ΤΡΕΞΤΕ!!
-Alf & Nick & Βyron & Riley:Πισω στις pokeballs!
-Dawn:Togetic μετρονομος!!!Ναι!!!Αυτο που θελαμε!!Θεραπευτικη καμπανα!!!
-Nick:Αυτο θα πει τυχη βουνο!!
-Byron:δεν ξερω αν ηταν τυχη η οχι,αλλα βοηθησε στο να ηρεμησουν τα ποκεμον!!
-Dawn:Μπραβο σου Togetic!!!Γυρισε!!
-Riley:εξαιρετικη αντιδραση!Μπραβο!
-Alf:Dawn δειχνεις σκεπτικη ομως,τι συνεβει??
-Nick:σωστα!!Καταφεραμε να διωξουμε την ομαδα Galactic χωρις απωλειες και τα ποκεμον του νησιου ειναι μια χαρα!!
-Dawn:Να!!Σκεφτομαι πως οι επιθεσεις που χρησιμοποιει η Jupiter μοιαζουν πολυ με συνδυασμους επιθεσεων σε διαγωνισμους ποκεμον!!
-Alf:Τι θα πει αυτο??
-Dawn:Θυμαστε τι σας ειχα πει στη πολη eterna πριν καιρο???

(flashback)
-Dawn:Καλα ειμαι!Απλα η Jupiter μου θυμιζε καποιο πολύ γνωστο προσωπο….!!Αλλα μαλλον η ιδεα μου θα είναι!
(end of flashback)

-Dawn:Mετα μας διεκοψε ο Tyler!!
ick:Ναι!Εγω θυμαμαι!
-Alf:Λοιπον,θυμηθηκες με ποια μοιαζει??
-Dawn:Νομιζω πως ναι!!
-Riley:Αυτο ειναι πολυ ωραιο!
-Byron:Nαι,γιατι ετσι θα καταφερουμε να τη προσεγγισουμε και θα μαθουμε την επομενη κινηση της!!
-Nick:Ποια ειναι λοιπον Dawn??
-Dawn:Μια συντονιστρια ποκεμον που εχουμε συναντησει σε αρκετους διαγωνισμους,αλλα δεν εχει καταφερει να περασει ποτε στο 2ο γυρο!Δεν ξερω ουτε το ονομα της!
-Alf & Nick:TI??
-Riley:Tελειος συγχρονισμος!!
-Dawn:Γιατι?
-Riley:Γιατι,στη αλλη πλευρα του νησιου Iron αυριο θα διεξαχθει ενας διαγωνισμος ποκεμον,κι απο οτι εχω καταλαβει εισαι κι εσυ συντονιστρια!Οποτε μπορεις να συμμετασχεις και για να συναντησεις τη Jupiter,αλλα και για την κονκαρδα!!
-Dawn:τελεια!!!!Ενας διαγωνισμος ποκεμον!!!Και αν νικησω θα εχω 4 κονκαρδες!!!Ναι!!
ick:Ναι,αλλα τι μας λεει πως θα παρει μερος η Jupiter??
-Alf:Μια συντονιστρια δεν θα εχανε καμια ευκαιρια για να λαβει μερος σε οποιοδηποτε διαγωνισμο!
-Dawn:Σωστα,ακομα και αν δεν τα καταφερνει να περασει στο 2ο γυρο!
-Nick:Και πως θα τη προσεγγισουμε??
-Riley:Αυτο θα το αναλαβει η Dawn!!Θα τη βοηθησει να βελτιωσει τις τεχνικες της ωστε να περασει στο 2ο γυρο!
-Alf:Κι αν η Jupiter δεν δεχτει τη βοηθεια της Dawn?
-Riley:Θα δεχθει για να μη κινησει τις υποψιες!
-Byron:Ωραια λοιπον!!!Riley θα πας μαζι τους!!Εγω πρεπει να γυρισω στο γυμναστηριο!Και Alf!!Θα σε περιμενω οταν τελειωσει ο διαγωνισμος!!Αν συμβει κατι ειδοποιηστε με!!
-Riley:Μεινε ησυχος!
-Byron:Αντιο παιδια!Και σας ευχαριστω για τη βοηθεια σας!!dawn καλη επιτυχια στο διαγωνισμο,και δωσε σε αυτην να καταλαβει!!
-Dawn:Εγινε!!
-Riley:ας ξεκινησουμε και εμεις γιατι αλλιως δεν θα προλαβουμε να δηλωσουμε συμμετοχη!!
-Alf:Φυγαμε!!
-Dawn:4η κονκαρδα,σου ρχομαι!!!

Κι ετσι,μπορει να αποτρεψαμε τα σχεδια της ομαδας Galactic ακομα μια φορα,αλλα τιποτα δεν εχει τελειωσει ακομα!Ο κινδυνος που ονομαζεται διοικητης Jupiter παραμενει ακομα στο νησι,κι η dawn,ειναι ετοιμη για το πιο δυσκολο διαγωνισμο της καριερας της,αφου πρεπει να βοηθησει τη Jupiter να περασει στο 2ο γυρο,προκειμενου να την προσεγγισει και παραλληλα να αγωνιστει για τη 4η κονκαρδα της!

#104 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2009 - 14:30

39.Στο νησι Iron...!!!(Contest Version)
Υστερα απο ενα εξαντλητικο ταξιδι μεσα απο τη σπηλια Iron,φτασαμε στο υπολοιπον μισο του νησιου Iron,οπου διοργανωνεται ο διαγωνισμος ποκεμον που θα λαβει μερος η Jupiter και η Dawn!!Το ερωτημα ομως ειναι,η Dawn θα προλαβει τη προθεσμια??
-Riley:Dawn εδω ειμαστε!Πηγαινε αμεσως να δηλωσεις συμμετοχη!!!
-Dawn:Εφυγα!!
-Alf:Ευτυχως που προλαβαμε!
-Nick:Ναι!!Ειχα την εντυπωση πως δεν θα τα καταφερναμε!
-Riley:Tελος καλα,ολα καλα λοιπον!Παμε στο χολ του διαγωνισμου,μηπως και συναντησουμε τη Jupiter!

(Στην υποδοχη)
-Alf:Λοιπον??
-Dawn:Γραφτηκα!!
-Riley:Ναι!!
-Nick:Παιδια κοιταξτε εκει περα!!Ειναι ο Travor!
-Riley:Ποιος ειναι ο Travor?
-Alf:Ο ναυτης που μας εφερε στο νησι!
-Dawn:O Travor??δεν ηξερα πως ηταν συντονιστης!Travor...
-Travor:Dawn!Παιδια!!Χαιρομαι που σας βλεπω!
-Nick:Ωστε ειχες σκοπο να συμμετασχεις στο διαγωνισμο ε?
-Travor:Ναι!!riley χαιρομαι που σε βλεπω απο κοντα!!Βλεπω πως συναντηθηκατε!!Αυτο σημαινει πως Alf κερδισες το εμβλημα σου??
-Alf:Οχι!Ο Byron γυρισε στο γυμναστηριο και θα περιμενει εκει για τη μαχη μας!Εσυ δεν φαινεσαι πολυ καλα!
-Travor:Dawn ντρεπομαι πολυ!!Αφησα τη ζηλια να με κυριευσει!
-Dawn:τι εννοεις??
-Travor:Οταν προσφερθηκα να σας φερω στο νησι Iron με τη βαρκα μου δεν καταλαβα ποιοι ησασταν,αλλα οταν συνηδειτοποιησα πως εισαι συντονιστρια και μαλιστα απο τις καλες,δεν ηθελα να σας πω οτι εδω γινεται καποιος διαγωνισμος,γιατι φοβομουν πως θα ερθεις να λαβεις μερος και τοτε θα εχανα σιγουρα....για αυτο και δεν ημουν και πολυ ομιλιτικος...!Συγγνωμη dawn!!!
-Dawn:Δεν πειραζει Travor!!Μπορει να μην ειναι σωστο αυτο που εκανες,αλλα εσυ ησουν αυτος που μας εφερε στο νησι και το γεγονος οτι προσφερθηκες απο μονος σου σημαινει πως εισαι πολυ φιλοτιμος!
-Travor:Σε ευχαριστω Dawn!
-Dawn:αν θες να με ευχαριστησεις φροντισε να εισαι στο 2ο γυρο!!!
-Travor:Κι εσυ επισης!!Αντιο σε ολους τωρα,παω για μια ειδικη εξασκηση!!
-Alf:Αντιο Travor!!
-Dawn:Ωχ οχι!!
-Nick:Τι συνεβει??Βρηκες τη Jupiter??
-Dawn:Οχι,η Val ειναι εδω!
-Alf & Nick:H Val???
-Riley:Ποια ειναι αυτη??
-Nick:Eιμαι μια συντονιστρια απο την οποια η Dawn εχασε στο τελευταιο διαγωνισμο της κατα παραξενο τροπο!
-Riley:Τι θα πει αυτο??
-Alf:Θα πει πως ενω η Dawn ηταν πολυ αισιοδοξη μολις αρχισαν τη μαχη τους εκεινη αρχισε να νιωθει πως δεν ειναι αρκετα καλη και αφησε να την αιφνιδιασουν!
-Riley:...........
-Nick:Σκεφτεσαι κατι??
-Riley:Περιπου....!Η dawn φοβαται ακομα πως θα χασει?
-Dawn:Οχι δεν φοβαμαι,αλλα ηδη ειχα αρκετη πιεση στο να κερδισω αυτη τη κονκαρδα χαρη στη Jupiter και στο Travor και τωρα ηρθε και η Val!
-Riley:ΚΑταλαβαινω!!Μην αχγωνεσαι Dawn!!εσυ να εχεις εμπιστοσυνη στα ποκεμον σου και θα βρεις ολες τις απαντησεις!!
-Dawn:Αχα!
-Val:Παιδια!!!!
-Dawn:Γεια σου Val!
-Val:Δεν περιμενα να σας βρω εδω!
-Alf:Να που μας βρηκες ομως!
-Val:ΧΑΧΑΧΑΧΑ!Εχεις ακομα 3 κονκαρδες Dawn?
-Dawn:Ναι!
-Val:Κι εγω!!Ειμαι εδω για τη 4η κονκαρδα μου!
-Dawn:Μη βιαζεσαι Val!Πρεπει να περασεις εμενα πρωτα!!
-Val:Εχεις δικιο!Δεν εισαι ευκολη αντιπαλος,για αυτο καλο θα ηταν να αρχισω την ειδικη μου εκπαιδευση αμεσως!!Θα τα πουμε αργοτερα παιδια!
-Riley:Μηπως πρεπει κι εμεις να αρχισουμε μια ειδικη εκπαιδευση??
-Nick:Σωστα,ας βοηθησουμε καποιον!χεχε!
-Alf:ΚΑι ποιο ειναι το ιδανικο μερος για την εξασκηση των συντονιστων??
-Dawn:Η αυλη του κεντρου ποκεμον!!
-Riley:Φυγαμε λοιπον!!

(Στην αυλη του κεντρου ποκεμον)
-Riley:Dawn νομιζω πως πρεπει να ειναι εκεινη εκει!!
-Dawn:αυτη ειναι!Μπραβο riley!!Ευχηθειτε μου καλη τυχη!!
lf:Καλη τυχη!!
-Dawn:Γεια!!Ειμαι η Dawn!
-Jupiter: (Να παρει!!Η χαζη με τα μπλε μαλλια)
-Dawn:Σε εχω δει να σε συμμετεχεις σε πολλους διαγωνισμους,αλλα δεν εχεις περασει στο 2ο γυρο!
-Jupiter: (θα μας κανει κι αυτη κριτικη???Αν ειχε κι αυτη τις δουλειες της ομαδας Galactic δεν θα ειχε χρονο για να προετοιμαστει για τους διαγωνισμους)
-Dawn:Εχω χασει κι εγω προσφατα,θελεις να προπονηθουμε μαζι??
-Jupiter:Γεια σου Dawn!!Σε ξερω καλα!!Ειμαι η Jup....η Isabela!Πιστευω πως εχω πολλα να μαθω απο εσενα οσον αφορα τις παρουσιασεις και ισως καταφερω να περασω στο 2ο γυρο αυριο,οποτε δεχομαι!!
-Dawn:Τελεια!Blastoise,Wormadam,Leafeon και Togetic ας της δειξουμε πως να κανει τις επιθεσεις της να φαινονται ωραιες!!
-AlfDawn τα καταφερε!!
-Riley:Ωραια!!Ας παμε να ξεκουραστουμε τωρα γιατι αυριο πρεπει να ειμαστε προετοιμασμενοι για ολα!
-Nick:Kαι θα αφησουμε τη Dawn μονη της??
-Riley:Μην ανησυχεις Nick!H Jupiter αποκλειεται να κανει κατι μεσα σε τοσο κοσμο!Απλα θα συνεχισει να δουλευει με τη Dawn!
-Nick:Ωραια τοτε!

(Το επομενο πρωι στην αρενα του διαγωνισμου)
-Lillian:Φιλες και φιλοι των ποκεμον καλως ηρθατε στο διαγωνισμο του νησιου Iron!!Σημερα οι συντονιστες θα αγωνιστουν για αυτη τη κονκαρδα η οποια μπορει να χρησιμοποιηθει για τη συμμετοχη στο Μεγαλο Φεστιβαλ!!
-Alf:Εχω αγωνια για αυτο!
-Nick:Δεν χρειαζεται!Η dawn μας ειπε πως δεν της αποσπασε τιποτα χθες το βραδυ,εκαναν μονο προπονηση!
-Alf:Μα για αυτο εχω αγχος!Αν δεν απεδωσε η προπονηση η Dawn δεν θα εχει την ευκαιρια να ξεμπροστιασει τη Jupiter μπροστα στο κοινο στο δευτερο γυρο!Συν οτι με την Val και τον Travor να συμμετεχουν κι εκεινοι σημερα κανεις δεν ξερει αν η Dawn θα φτασει στο 2ο γυρο!
-Riley:Ηρεμησε Alf!Εσεις μου ειπατε πως η Dawn δεν ειναι τυχαια και πως κερδισε το Μεγαλο Φεστιβαλ του Kanto!Συνεπως θα εχει καποιους ασσους στο μανικι της!
-Alf:Στο τελευταιο διαγωνισμο ομως η Dawn εχασε απο τη Val και αφου συμμετεχει ξανα,αυτο δινει περισσοτερη πιεση στη Dawn!
-Nick:Ολα καλα θα πανε!!Μιλαμε για τη Dawn!!!

(Στα παρασκηνια)
-Dawn:Απλα θυμησου οσα ειπαμε χθες βραδυ και θα τα πας περιφημα!
-Isabela:Ευχαριστω πολυ Dawn!(Μα τι εχω παθει!!Δεν πρεπει να τη συμπαθω!Ειμαστε εχθροι)
-Val:ελπιζω να εισαι ετοιμη Dawn γιατι θα νικησω αυτη τη φορα!
-Dawn:Αυτο θα το δουμε!
-Travor:Οχι αν περναει απο το χερι μου!!
-Dawn:Θεουλη μου!(Αν τα καταφερω σημερα,ορκιζομαι να κερδισω το Μεγαλο Φεστιβαλ)

(Στην αρενα του διαγωνισμου)
-Lillian:ΚΑι ας ανοιξει η αυλαια με το πρωτο συντονιστη μας!!To Travor!!
-Travor:Mantyke διαλεγω εσενα!!
-Lillian:Πολλες φουσκες απελευθερωθηκαν απο τη Pokeball του Mantyke!
-Travor:Mantyke κλεισου μαζι με ολες τις φουσκες μεσα στο δαχτυλιδι του νερου!!
-Alf:Ουαου!
ravor:Τωρα Mantyke αρχισε να σπας τις φουσκες με φτερωτη επιθεση!
-Lillian:Ενας εξαιρετικος συνδυασμος,καθως οι φουσκες διαλυονται και το δαχτυλιδι αλλαζει συνεχως χρωματα!!
-Travor:Τωρα Mantyke Bounce
-Lillian:ΚΑι με αυτη την επιθεση το Μantyke βγαινει χωρις να σπασει το δαχτυλιδι νερου!
-Travor:ΠΑγωσε το με ακτινα παγου και μετα σπαστο με κουτουλια!!
-Lillian:ΚΑι αυτο ηταν το τελος μια εξαιρετικης παρουσιασης!!!Και συνεχιζουμε με την επομενη συντονιστρια μας!Val!!
-Val:Lopunny διαλεγω εσενα!
-Lillian:Και φαινεται πως ηρθαν οι αποκριες στο σημερινο διαγωνισμο αφου ολο το σταδιο γεμισε με κομφετι απο τη Pokeball του Lopunny!
-Val:Lopunny περιεβαλλε τον εαυτο σου μεσα στο μαγικο καθρεφτη!!
-Lillian:Και κανεις δεν βλεπει το Lopunny αφου ειναι κλεισμενο μεσα στους καθρεπτες!
-Val:Μπαλα σκιας!
-Lillian:Και φαινεται πως το Lopunny σπαει τους καθρεπτες με ενα εκπληκτικο τροπο χωρις να χτυπησει απο τη μπαλα σκιας,αλλα δημιουργωντας πολυ ωραια χρωματα!
-Val:Kαι τωρα τελειωσε με θεραπευτικη ευχη!!
-Lillian:ΚΑι ειναι το τελος!!Val σε ευχαριστουμε πολυ!Και τωρα η επομενη διαγωνιζομενη...
-Alf:Αυτη η Val,ειναι καθε φορα καλυτερη!
-Nick:ΚΑι ο Travor δεν παει πισω!
-Riley:Εχετε πιστη στη dawn παιδια!!

(Στα παρασκηνια)
-Dawn: (Ο ανταγωνισμος ειναι πολυ μεγαλος!Αυτοι οι δυο σιγουρα ηξεραν τι εκανα εκει εξω..)
-Jupiter:Σε λιγο ερχεται η σειρα μου!Και μετα εισαι εσυ Dawn,μη το ξεχνας!
-Dawn:ΚΑλη επιτυχια!!Val,Travor εκπληκτκες παρουσιασεις,αλλα περιμενετε για να δειτε τη δικη μου!!

(Στην αρενα του διαγωνισμου)
Ακολουθησαν πολλες ωραιες παρουσιασεις,αλλα καμια ανταξια του Travor η της Val!Και ετσι φτασαμε στις δυο τελευταιες συντονιστριες!
-Lillian:Και τωρα η προτελευταια συντονιστρια μας!!Η Isabel!
-Alf:Αυτη ειναι!!
-Isabel:Carnivine πηγαινε!!
-Lillian:Και ενα σωρο πολυχρωμα αστερακια γεμισαν το σταδιο μας!
-Isabel:Τωρα Carnivine διελυσε τα ολα με σπορους σφαιρες!
-Lillian:ΚΑι χαρη σε αυτη την επιθεση πυροτεχνηματα φωτιζουν την αρενα!
-Isabel:Ενεργειακη Μπαλα!!Και τελειωσε με δυνατο μαστιγιο!
-Lillian:Kαι αυτο το ραπισμα εκανε την ενεργειακη μπαλα να σπασει σε πολυ μικρους κοκους!
-Nick:Φαινεται πως η Dawn εκανε πολυ καλη δουλεια!!!
-Lillian:ΚΑι λιγο πριν τα τελικα αποτελεσματα,ας δουμε τι εχει να μας δειξει η τελευταια συντονιστρια μας για σημερα,Dawn!!
-Riley:Να τη!!
-Alf:Καλη τυχη!!!
-Dawn:Wormadam!!!Τα φωτα ειναι πανω σου!!
-Nick:Wormadam???
-Alf:Παει καιρος απο τοτε που το χρησιμοποιησε σε διαγωνισμο!!
-Lillian:Μια τεραστια καρδια καλυπτει το Wormadam!
-Dawn:Wormadam σιδερενιο καφαλι!
-Lillian:Και αυτη η καρδια εσπασε σε πολυ μικροτερες!
-Dawn:Wormadam διελυσε τες με κρυμμενη δυναμη!!και τελειωσε με προστασια!!
-Lillian:Κι ετσι οπως διαλυονται οι καρδιες το Wormadam ρεεται απο πολυχρωμα φωτα αλλα και απο το φως της προστασιας!!Μαγευτικο!
-Riley:Τωρα καταλαβαινω γιατι κερδισε το Mεγαλο Φεστιβαλ!
-Alf:Ηταν απο τις καλυτερες παρουσιασεις της!
-Nick:Φαινεται πως λειτουργει καλυτερα κατω απο πιεση!!

(Στα παρασκηνια)
-Jupiter:Dawn τελεια η παρουσιαση σου!!Νομιζω πως εισαι σιγουρα στο 2ο γυρο!
-Dawn:τοτε θα τα πουμε εκει Isabela!
-Val:τοτε αυτο διαμορφωσε τη τετραδα!!
-Travor:Ακριβως!
-Lillian:ΚΑι τωρα η ωρα που περιμενατε,οι 4 φιναλιστ που περνανε στο 2ο γυρο ειναι η Val,o TravorIsabela και.....

#105 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2009 - 14:34

40.Τhree rivals in a row...!!!
Ο διαγωνισμος ποκεμον του νησιου Iron βρισκεται σε εξελιξη,καθως η Dawn λαμβανει μερος,οχι μονο για να διεκδικησει τη 4η κονκαρδα της,αλλα και για να ξεσκεπασει την ομαδα Galactic!Ετσι λοιπον περιμενουμε ολοι με αγωνια να ακουσουμε τα ονοματα εκεινων που περνανε στο 2ο γυρο του διαγωνισμου!!
-Lillian:Και τωρα η ωρα που περιμενατε,οι 4 φιναλιστ που περνανε στο 2ο γυρο ειναι η Val,o TravorIsabela και η Dawn!!
lf:Φιου!!Παρατριχα!
-Nick:Ευτυχως!!
-Riley:Ωραια λοιπον!!Παμε να τη συγχαρουμε στα παρασκηνια!

(Στα παρασκηνια)
-Isabela:Μπραβο Dawn!!!
ravor:Μπραβο σε ολους μας!
-Val:Και τωρα οι μαχες!!!
-Riley:Dawn μπραβο σου τα καταφερες!!
-Alf:Συγχαρητηρια και στους υπολοιπους παιδια!!!
-Isabela:Ευχαριστουμε!!
-Lillian:Και τωρα θα κληρωθουν τα ζευγαρια του διαγωνισμου!!Το πρωτο ζευγαρι ειναι η Val VS Travor!
-Dawn:Αυτο αφηνει εμενα και την Isabela!
-Isabela: (Να παρει,δεν μπορω να δωσω μαχη εναντιον της,αυτη με βοηθησε να φτασω ως εδω!Μα τι εχω παθει??)Eτσι φαινεται!!
-Lillian:Το πρωτο ζευγαρι ας ερθει στη σκηνη!!
-Dawn:Παιδια πρεπει να σας πω κατι!
-Nick:Πες μας!
-Dawn:δεν νομιζω πως μπορω να το κανω αυτο!Δεν μπορω να την αναγκασω να ομολογησει μπροστα στο κοινο!
-Alf:TI???Mα Dawn ειναι μια απο τους κακους!Εχει δημιουργησει τοσα προβληματα και ποιος ξερει ακομα τι σκοπευουν να κανουν αυτη κι οιμοιοι της!
-Dawn:Το καταλαβαινω αυτο,αλλα δουλεψε πολυ σκληρα και ειναι πολυ κοντα στα ποκεμον της και με το να καταστρεψω εκεινη,χτυπαω και τα ποκεμον της!Μολις βγαζει αυτη τη διαστημικη στολη ειναι σαν να γινεται αλλος ανθρωπος!
-Nick:Αυτο δεν τη κανει καλη ομως!
-Dawn:Ουτε κακη!Μπορει να αναγκαστηκε να μπλεξει με αυτους παιδια!Σκεφτειτε το!Αλλιως ποιος ο λογος να συμμετεχει σε διαγωνισμους ποκεμον??Δεν σας ζηταω να τη συγχωρησετε για οσα εκανε,απλα δωστε της μια παραταση!
-Riley:H dawn εχει δικιο παιδια!Δεν μπορουμε να την αναγκασουμε να το κανει αυτο!Dawn μπραβο!Συμπεριφερθηκες σαν μια πραγματικη πρωταθλητρια!
-Dawn:Ευχαριστω Riley!!
-Alf:Δεν πειραζει!!Θα εχουμε την ευκαιρια να τους πιασουμε την επομενη φορα!!!
-Nick:Nαι!!Τωρα πηγαινε και κερδισε τη 4η κονκαρδα σου!Εμεις θα μεινουμε εδω!!

(Στην αρενα)
-Lillian:Μενουν λιγοτερο απο ενα λεπτο και φαινεται πως και οι δυο συντονιστες εχουν σχεδον ισους ποντους!!
-Travor:Gyarados υδατινη ουρα!Yanmega αποφυγε το και χρησιμοποιησε αρχαια δυναμη!!
-DawnVal χρησιμοποιει παλι το Yanmega αλλα αυτη τη φορα θα ειμαι προετοιμασμενη!!!
-Riley:Αυτο ειναι το πνευμα!!
-Travor:Gyarados υπερακτινα!
-Val:Yanmega εκρηξη εντομου!!
-Lillian:Αυτο ηταν!!!Τελος χρονου!!Νικητης ειναι η Val!!!
-Val:Ναι!!Μπραβο Yanmega!!Travor ηταν εξαιρετικη μαχη!
ravor:Πραγματι!!Τελεια!!Καλη τυχη στο τελικο!!
-Lillian:Και τωρα!!Dawn και Ιsabela,ελατε στη σκηνη!
-Dawn:Ετοιμη??
-Isabela:Φυσικα!!
-Alf:Καλη τυχη Dawn!!
-Dawn:Togetic διαλεγω εσενα!!
-Nick:Δεν ηξερα πως θα χρησιμοποιησει παλι το togetic!
-Riley:Τι εννοεις??
-Nick:Το χρησιμοποιησε και στο τελευταιο διαγωνισμο εναντιον της Val και του Υanmega της...!
-Riley:Τωρα βγαζουν πολλα νοημα!!
-Alf:Τι θα πει αυτο?
-Riley:Θα καταλαβετε σε λιγο τι εννοω!
-Isabela:Ambipom διαλεγω εσενα!
-Alf:Φαινεται πως η Jupiter χρησιμοποιει διαφορετικα ποκεμον απο εκεινα που μας επιτιθενται!
-Lillian:Συντονιστριες εχετε 5 λεπτα!Ξεκινηστε!
-Isabela:Ambipom αστερακια!
-Dawn:Togetic απεκρουσε τα με μαγικα φυλλα!!
-Lillian:ΚΑι η Isabela χανει ποντους χαρη στην εκπληκτικη αποκρουση της Dawn!
-Nick:Δεν ηξερα πως εμαθε στο togetic αυτη την επιθεση!!
-Isabela:Ambipom εστιασμενη γροθια!
-Dawn: (Η εστιασμενη γροθια θα αποτυχει αν το Ambipom χασει την αυτοσυγκεντρωση του)Τοgetic μαγικα φυλλα αλλη μια φορα!
-Isabela:Ambipom!
-Dawn:Togetic μπραβο!Διπλη κοψη!
-Isabela:Ambipom αντεπιθεση με σιδερενια ουρα!
-Dawn:Togetic διπλη κοψη αλλη μια φορα!
-Isabela:Ambipom διπλη ομαδα τωρα!
-Dawn:Το περιμενα αυτο!Τωρα Togetic μαγικα φυλλα!!Να μια επιθεση που δεν μπορεις να αποφυγεις ουτε με τη διπλη ομαδα!
-Isabela:Ambipom οχι!
-Lillian:Και οι ποντοι της isabela κατεβαινουν γρηγορα!
-Dawn:Togetic τελειωσε το με αρχαια δυναμη!
-Isabela:Ambipom ησουν εκπληκτικος!!Γυρισε!!
-Lillian:Kαι νικητρια ειναι η Dawn!!
-Dawn:Μπραβο Togetic!!
-Isabela:Εκπληκτικη μαχη dawn!!Σου αξιζει να περασεις στο τελικο!!
-Dawn:Ευχαριστω Isabelα!Κι εσυ ησουν εκπληκτικη!
-Isabela:Σου υποσχομαι πως απο εδω και περα θα συμμετασχω σε οσους περισσοτερους διαγωνισμους ποκεμον μπορω για να κερδισω τη συμμετοχη μου στο Μεγαλο Φεστιβαλ!
-Dawn:Eτσι μπραβο!
-Lillian:Και λιγο πριν το μεγαλο τελικο ενα ολιγολεπτο διαλειμμα!!

(Στα παρασκηνια)
-Alf:Ωραια νικη!!
-Dawn:Tα χρωσταω ολα στο Togetic!!Και μαζι θα κερδισουμε τη Val και το Yanmega της!!
-Nick:Ετσι μπραβο Dawn!!
-Riley:Λυπαμαι που θα σας το χαλασω,αλλα το Togetic δε φαινεται το ιδιο ενθουσιασμενο που θα αντιμετωπισει το Yanmega!
-Dawn:Τι θελεις να πεις??
-Riley:Dawn χθες που σε εβλεπα να εξασκησε με τα ποκεμον σου,ειδα πως ειστε πολυ κοντα!!Σαν μια οικογενεια,ακριβως οπως θα επρεπε,ενω λιγο νωριτερα εμαθα πως εχασες απο τη Val στο τελευταιο διαγωνισμο κατα ενα παραξενο τροπο!Δεν βλεπεις πως ολα αυτα συνδεονται??
-Alf:Συνδεονται??
-Nick:Δεν θα το μαντευα ποτε!
-Riley:Οταν ενας εκπαιδευτης ειναι τοσο κοντα με τα ποκεμον του,μπορει και επικοινωνει μαζι τους και κατα ενα παραξενο τροπο περναει ο ενας συναισθηματα στον αλλον!
-Dawn:Θελεις να πεις πως τη προηγουμενη φορα ενιωθα ετσι γιατι στη πραγματικοτητα ενιωθα τα συναισθηματα του Togetic??
-Riley:Ακριβως!!
-Dawn:Μα Togetic δεν υπαρχει λογος να νιωθεις αδυναμο!!Εισαι πολυ δυνατος και εισαι σημαντικο μελος της ομαδας μου!
-Riley:Μερικες φορες δε φτανει μονο αυτο,αλλα χρειαζεται και η επιβεβαιωση!
-Alf:Και πως θα το Togetic θα επιβεβαιωθει αν δεν εχει το κουραγιο να ξεπερασει τους φοβους του??
-Riley:Θα εξελιχθει!
-Nick & Dawn:Θα εξελιχθει??
-Riley:Ακριβως!Ετσι θα νιωσει πιο δυνατο και ωριμο,ακριβως οπως ειναι τα υπολοιπα ποκεμον της ομαδας σου και θα καταφερει να αντιμετωπισει τους φοβους του!
-Dawn:Togetic....θελεις να γινει κατι τετοιο???
-Nick:Αυτο πιστευω πως σημαινει ναι!!
-Alf:Ωραια ολα αυτα,αλλα ποτε θα προλαβει να εξελιχθει!Το διαλειμμα τελειωνει σε λιγο!
-Riley:Ειναι απλο!Μηπως εχετε μαζι σας καποια λαμπρη πετρα??
-Nick:Ναι εχουμε!!Η Dawn και ο alf ειχαν κερδισει σε ενα τουρνουα και αυτο ηταν το επαθλο!
-riley:Τελεια τοτε!Βγαλτην και αστη στο πατωμα!!
-Dawn:Togetic οριστε!!
-Alf:Κοιταξτε!!Αρχισε να λαμπει!!
-Dawn:Togekiss!!!Τελειο!!!Τι λες λοιπον Togekiss??Παμε να κερδισουμε τη 4η κονκαρδα μας???
-Travor:Καλη τυχη Dawn!!!
sabel:Καλη επιτυχια!!
-Dawn:Eυχαριστω παιδια!!
-Alf:Δειξτης πως το κανουν Dawn!!

(Στην αρενα)
-Lillian:Αυτο ειναι φιλες και φιλοι των ποκεμον!!Ο τελικος του σημερινου διαγωνισμου!!Απο τη μια πλευρα η Val!Και απο την αλλη η Dawn!!Η νικητρια κερδιζει αυτη την εξαιρετικη κονκαρδα!Εχετε 5 λεπτα!!Ξεκινηστε!!
-Val:Εδω ειμαστε παλι Dawn!!Υanmega παμε!
-Dawn:Togekiss τα φωτα ειναι πανω σου!!
-Val:Togekiss???
-Lillian:Και η Dawn κανει την εισοδο της με ενα νεο εξελιγμενο Togekiss!!
-Val:Yanmega δαγκωμα εντομου!!
-Dawn:Αποφυγε το togekiss και ριξε μπαλα αυρας!!
-Val:Yanmega οχι!!
-Lillian:Και χαρη στην εκπληκτικη ταχυτητα του Togekiss η Dawn καταφερνει ενα εκπληκτικο χτυπημα στο Yanmega!
-Alf:Μπραβο dawn!
ick:Ναι!!
-Val: (Πρεπει να ειμαι προσεκτικη!Φαινεται πως ειναι πολυ δυνατο)Yanmega ατσαλινα φτερα!
-Dawn:Togekiss κοψιμο αερα!!
-Val:Yanmega!
-Lillian:Ακομα ενα απευθειας χτυπημα απο τη dawn και το Togekiss που κοστιζει ποντους στην Val!!
-Val: (Οι απευθειας επιθεσεις δεν εχουν αποτελεσμα!Θα προσπαθησω να επιτεθω απο μακρια)Yanmega εκρηξη αντομου!
-Dawn:Togekiss extreme ταχυτητα!
-Val:Yanmega οχι!
-Dawn:Και τωρα,αποτελειωσε το με ουρανια επιθεση!
-Val:Yanmega....
-Lillian:Και με αυτον τον εξαιρετικο συνδυασμο το togekiss βγαζει εκτος μαχης το Yanmega!Νικητρια του σημερινου διαγωνισμου ειναι η Dawn!!!Συγχαρητηρια Dawn και Togekiss!!
-Dawn:NAI!!!!
-Jupiter:Για δες την!!!Ισως να την ειχα υποτιμησει!!
ravor:Ημουν σιγουρος πως θα κερδιζες!!
-Val:Yanmega γυρισε!!Συγχαρητηρια Dawn!!Με επιασες απροετοιμαστη με το Togekiss!Θα ηθελα να ειχα κι εγω ενα τοσο δυνατο ποκεμον!
-Alf:Τα καταφερε!!
-Riley:ΤοTogekiss εμαθε ενα σωρο νεες επιθεσεις με την εξελιξη του!Και η dawn τις χρησιμοποιησε τη καταλληλοτερη στιγμη!
-Alf:ενα πραγμα δε καταλαβα ομως!Η ουρανια επιθεση δεν αργει κανονικα??Πως την εκτελεσε τοσο γρηγορα??
-Nick:Eυκολη απαντηση!!Πηρε εξτρα δυναμη απο την extreme ταχυτητα!!
-Alf:Πολυ εξυπνο αυτο!!
-Lillian:Και ο σημερινος διαγωνισμος ποκεμον κλεινει με αυτη την απονομη!!Συγχαρητηρια Dawn,Togekiss και Wormadam!!
-Alf:Μπραβο dawn!!
-Riley:Συγχαρητηρια!!
-Dawn:Σας ευχαριστω ολους!!Επιτελους η 4η κονκαρδα μου!!!

(Εξω απο το χολ του διαγωνισμου)
-Dawn:Τωρα εχει σειρα ο Byron και η μαχη σου για το 6ο εμβλημα!!
-Alf:Ακριβως!!
-Travor:Αυτο σημαινει πως γυριζετε πισω στη πολη Canalave??
-Nick:Aκριβως!!
ravor:Ωραια!Τοτε θα σας γυρισω εγω κι ισως να μου μαθεις κι εμενα μερικους καλους συνδυασμους οπως εκανες με την Isabela!
-Riley:Η οποια Isabela ειναι που??
-Val:Την ειδα να φευγει αμεσως μετα το τελος του διαγωνισμου!!
-Alf:Καταλαβα!!Ας ειμαστε ετοιμοι για ολα!!Riley εσυ θα μεινεις εδω??
-Riley:Φυσικα!Το Lucario κι εγω εχουμε πολυ δουλεια να κανουμε!!
-Dawn:Κι εσυ Val??
-Val:Εγω λεω να παρω το πλοιο απο εδω για τη πολη Snowpoint!Θελω να πιασω ενα ποκεμον τυπου παγου,κι αυτο το μερος ειναι το ιδανικο!
-Alf:Εις το επανυδειν λοιπον!!
-Riley:Καλη τυχη σε ολους,και σε σενα Alf!Θα τη χρειαστεις εαν αντιμετωπισεις το Byron!
-Alf:Ευχαριστω!
-Val:Σωστα!!Ευχομαι συντομα να εχεις το 6ο εμβλημα σου!Και Dawn!Θα τα πουμε στο Μεγαλο Φεστιβαλ!
-Dawn:Εγινε!!
-Travor:Ηρθε η ωρα λοιπον!Επιβιβαστειτε!!
-Alf:Γεια σας παιδια!!!
-Riley & Val:Αντιο!!
-Nick:Antios!

Ετσι λοιπον,ο δυσκολοτερος διαγωνισμος της Dawn εκλεισε με νικη για εκεινη!Μια νικη που θα θυμαται για πολυ καιρο!!Και καθως φευγουμε μακρια απο το νησι Iron,η μαχη για το επομενο εμβλημα μου,ερχεται ολο και πιο κοντα!