Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 3 Ψήφοι

Μαθήματα Ιαπωνικών στην Ελλάδα: Φροντιστήρια κτλ.

• Please log in to reply
383 replies to this topic

#331 Liac0s

Liac0s

Starting...

• Members
  • 2 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2012 - 16:54

Ναι το ξέρω ... ;) Συγνώμη.

Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση! Δεν ξέρω αν γνωρίζεις από αυτά αλλά μήπως έχεις ιδέα πόσα χρόνια θέλει για να πάρω το ανώτατο πτυχίο? Σύμφωνα με ότι έχω διαβάσει είναι κάπου στα 4 (Λογικά μαζί με καλοκαιρινά μαθήματα).

#332 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2012 - 18:38

στη θεσσαλονίκη νομίζω μόνο η Γεωργιάδου κάνει θερινά μαθήματα αλλά αν δε σε δει να προχωράς δεν θα σε στείλει να παρεις πτυχίο. κανονικά θέλει 5 χρόνια απο οτι κατάλαβα, αλλά αυτό εξαρτάται με το πόσο καλός είσαι εσύ.
ξέρω άτομο που τελείωσε και πιο νωρίς επειδή και τα έπαιρνε γρήγορα και διάβαζε πολύ. Αν είσαι αρκετά καλός μπορείς
να πηδήξεις τάξεις. αν πας στο παλιό thread Πάντως θα βρεις ολες τις πληροφορίες.
βασικά ας το κάνουν Merge οι Moderators.

#333 Azz Azzoth

Azz Azzoth

Kneel before ME!

• Members
  • 4 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens, Greece

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2012 - 00:22

θα ηθελα να εχω καθηγητη ιαπωνα... αν ξερει κανενας κανα καλο φροντιστηριο πουθενα γαλατσι, ηρακλειο, νεα ιωνια ας μου πει!

A faint clap of thunder. Clouded skies, perhaps rain comes. If so, will you stay here with me?

#334 Benzaiten

Benzaiten

Starting...

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2012 - 00:07

εγω ψαχνω αν εχει στα γιαννενα κανα φροντιστηριο ή οτιδηποτε...αν καποιος γνωριζει κατι ας μου πει!! sankyou~! :)

oopsie...kinda late I guess xD!
Αν ενδιαφέρεσαι ακόμη για μαθήματα Ιαπωνικών για αρχάριους στα Ιωάννινα μπορείς να επικοινωνήσεις σε αυτό το email--> lsjclasses@live.com για περαιτέρω πληροφορίες :)

#335 Diakritikos

Diakritikos

Starting...

• Members
  • 36 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2012 - 13:48

BUMP

Μπορώ να ρωτήσω γιατί θέλετε όλοι εσείς να μάθετε Ιαπωνικά; Φιλικά το λέω.

#336 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2012 - 18:07

BUMP

Μπορώ να ρωτήσω γιατί θέλετε όλοι εσείς να μάθετε Ιαπωνικά; Φιλικά το λέω.

理由なんて要らない!

ホビーだよ、ホビー。

#337 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιανουάριος 2013 - 22:55

στα Speak άρχισε να διδάσκει η φίλη μου η Mio :P

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Erisadesu: 29 Ιανουάριος 2013 - 22:55

#338 Erza

Erza

Loki'd

• Members
  • 13 Δημοσιεύσεις:
  • LocationHueco Mondo

Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2013 - 20:16

Ρε παιδιά ξέρει κανείς αν διδάσκει κάποιος ιαπωνικά στη Σύρο;Αν οχι το αποκλείω να μάθω;Τα χρειάζομαι για μεταπτυχιακό.. :deadga6:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#339 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2013 - 16:57

Aν καποιος διδασκει ιαπωνικα η θελει να παρακολουθησει μαθηματα ιαπωνικων (ιδιαιτερα) ας μου στειλει αμεσα (εντος την εβδομαδας) ενα μηνυμα

#340 Surma

Surma

Starting...

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2014 - 11:42

Γειά σας! Είμαι πτυχιούχος Ν1 και παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα Ιαπωνικών στην Αθήνα. Τιμή συζητήσιμη. Όποιος/όποια ενδιαφέρεται, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου με DM ή στο e-mail: suurma.90@gmail.com για να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες. Ευχαριστώ!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Surma: 25 Ιανουάριος 2014 - 14:18

#341 Alpasar

Alpasar

Anime Newbie

• Members
  • 157 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2014 - 22:10

Παιδιά έχει παρακολουθήσει κανείς μαθήματα στο useyourbrain στο Αιγάλεω; Ξέρετε αν κάνουν καλό μάθημα;

Δημοσιευμένη  εικόνα

#342 8tails

8tails

アニメ マスター

• Members
  • 406 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2014 - 13:07

γνωρίζει κανείς που βρίσκεται η shihou-chan ; υπαρχει στο φορουμ καποιος γνωστός της; ξερω ότι διδασκει σε δυτικα προαστια και είναι καλη στη δουλεια της

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από 8tails: 04 Αύγουστος 2014 - 17:42

#343 Reborn_2

Reborn_2

Starting...

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2014 - 14:58

Παιδιά έχει παρακολουθήσει κανείς μαθήματα στο useyourbrain στο Αιγάλεω; Ξέρετε αν κάνουν καλό μάθημα;

γνωρίζει κανείς που βρίσκεται η shihou-chan ; υπαρχει στο φορουμ καποιος γνωστός της; ξερω ότι διδασκει σε δυτικα προαστια και είναι καλη στη δουλεια της

Ενδιαφερομαι και εγω να αρχισω μαθηματα αλλα ειμαι αναμεσα σε ιδιαιτερα και φροντηστηριο. Το αιγαλεω με βολευει και λογω αποστασης αλλα θα προτιμουσα ιδιαιτερα για αυτο ενδιαφερομαι για να επικοινωνησω με shihou-chan! :)

#344 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Αύγουστος 2014 - 04:54

Ενδιαφέρομαι και εγώ να κάνω ιδιαίτερα μαθήματα Ιαπωνικών. Ρωτάω εδώ για να μην πάω εντελώς στην τύχη κάπου. Εάν κάποιος μπορεί να μου προτείνει κάποιον καθηγητή/καθηγήτρια ας μου στείλει ένα mail στο acidarrow@gmail.com . Μένω Αθήνα, Αμπελόκηπους.

#345 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Αύγουστος 2014 - 07:22

Αν καποιος ενδιαφερεται για μαθηματα Ιαπωνικων με την Shihou-chan

ας μου στειλει pm για να δωσω στοιχεια επικοινωνιας ;)

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg