Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 3 votes

Μαθήματα Ιαπωνικών στην Ελλάδα: Φροντιστήρια κτλ.

• Please log in to reply
383 replies to this topic

#211 cyber_john

cyber_john

決められた運命

• Members
  • 226 posts

Posted 17 September 2010 - 19:58

επειδή έχασα τις ημερομηνίες εγγραφής, αν πάω στις επαναληπτικές που γράφει είναι η ίδια διαδικασία?

Εκεί που γράφει επαναληπτικές στο πρόγραμμα, είναι οι επαναληπτικές εξετάσεις του Σεπτεμβρίου για όσους δε πέρασαν την τάξη στο διαγώνισμα του Μαΐου, δεν έχει σχέση με την εγγραφή. Αν κάποιος χάσει την προθεσμία μπορεί να γραφεί αργότερα σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία που δίνουν, μόνο όμως αν υπάρχουν κενές θέσεις.

btw, η αίθουσα 5Γ γνωρίζει κανείς αν βρίσκεται στο κυρίως κτίριο ή στο παράρτημα της Ερεσσού;

serpe7.jpg

#212 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 939 posts

Posted 17 September 2010 - 20:08

http://www.didaskaleio.com/index.php?topic=75.msg283#msg283

Ερεσσου 6 πεμπτος οροφος

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#213 Boby-chan

Boby-chan

Starting...

• Members
  • 12 posts

Posted 20 September 2010 - 14:32

Πηρα τηλεφωνο στο Διδασκαλειο και μου ειπαν οτι αν θελω να πιασω καλη σειρα θα πρεπει, τη μερα που δινουν τους αριθμους προτεραιοτητας, να παω απο νωρις. Τωρα μηπως ξερει κανεις ποσο νωρις να παω? Μην παω κατα τις δεκα και περιμενω 3μιση ωρες μονη μου...
Let's plunge ourselves into the roar of time, the whirl of accident;
may pain and pleasure, success and failure,
shift as they will
- it's only action that can make a man. :borednn9:

#214 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 939 posts

Posted 20 September 2010 - 14:36

βρε παιδακι μου στην προηγουμενη κιολας σελιδα ακριβως πριν
απο δικο σου ποστ εγραψα τη διαδικασια!

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#215 cyber_john

cyber_john

決められた運命

• Members
  • 226 posts

Posted 20 September 2010 - 16:40

Πηρα τηλεφωνο στο Διδασκαλειο και μου ειπαν οτι αν θελω να πιασω καλη σειρα θα πρεπει, τη μερα που δινουν τους αριθμους προτεραιοτητας, να παω απο νωρις. Τωρα μηπως ξερει κανεις ποσο νωρις να παω? Μην παω κατα τις δεκα και περιμενω 3μιση ωρες μονη μου...

Απ' ότι θυμάμαι τις αιτήσεις τις δίνουν στη 13:30 στην αίθουσα και πρέπει να είσαι μιάμιση ώρα νωρίτερα εκεί, δλδ κατά τις 12:00. Είναι υπερβολή να πας από τις δέκα, δεν αλλάζει τπτ. Μην σου πω ότι κι από τις 12:00 είναι υπερβολή, εγώ είχα πάει μισή ώρα νωρίτερα την πρώτη χρονιά & ήμουν μια χαρά.

Πάντως και καθόλου να μην πας την προβλεπόμενη ώρα & να προσέλθεις μόνη σου το απόγευμα και πάλι θα μπορέσεις να πάρεις αίτηση, αλλά καλό είναι να πας όταν πρέπει επειδή εξηγούν όλες τις λεπτομέρειες για την επόμενη μέρα που είναι η εγγραφή. Πρώτα θα σας δώσουν μια φωτοτυπία στην οποία αναγράφονται τα τμήματα και οι ώρες τους και βάσει αυτής διαλέγεις το τμήμα που σε βολεύει περισσότερο.

Edited by cyber_john, 20 September 2010 - 17:01.

serpe7.jpg

#216 Boby-chan

Boby-chan

Starting...

• Members
  • 12 posts

Posted 21 September 2010 - 10:00

βρε παιδακι μου στην προηγουμενη κιολας σελιδα ακριβως πριν
απο δικο σου ποστ εγραψα τη διαδικασια!

Το εχω διαβασει. Παρολα αυτα ο υπαλληλος του Διδασκαλειου μου ειπε να ειμαι εκει νωριτερα απο οτι λεει στην ανακοινωση, δηλαδη πριν τις 12/12:30 .
Let's plunge ourselves into the roar of time, the whirl of accident;
may pain and pleasure, success and failure,
shift as they will
- it's only action that can make a man. :borednn9:

#217 mindzblack

mindzblack

0101010101010101001

• Members
  • 16 posts
  • LocationAthens Goudi

Posted 21 September 2010 - 11:38

Καλημέρα σε όλους...!!! Μέχρι πιν τα αποτελέσματα των πανελλαδικών υπολόγιζα πως θα είμαι Αθήνα και πως θα άρχιζα μαθήματα στο ΚΟΚΚΟΡΗΣ... Δυστηχώς ή ευτυχώς όμως, πέρασα στα Ιωάννινα :hot::beaten: (οπού τούλαχιστον θα σπουδάσω αυτό που θέλω :if:) και θα ήθελα, αν κάποιος από το Forum γνωρίζει, να μου προτείνει κάποιον καθηγητή για ιδιαίτερα, με τον οποίο έχει κάνει μάθημα στα Ιωάννινα και ξέρει αν είναι καλός... Επείσης αν κάποιος γνωρίζει άτομα που κάνουν μαθήματα, ακόμα και αν δεν έχει κάνει μάθημα μαζί τους, θα με βοηθούσε πάρα πολύ...:nod: Ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων....
Για να γνωριστούμε καλήτερα:

Κάντε με ADD στο Facebook!!!!

Και στο Youtube Channel μου!!!

#218 windolphin

windolphin

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 21 September 2010 - 16:37

Καλησπέρα!

Παραδίδω ιαπωνικά μαθήματα, γραφή και επικοινωνία σε βασικό επίπεδο και προετοιμασία για την κατοχή των διπλωμάτων Ν4 & Ν5.
Μένω στην Κηφισιά και μπορώ να διδάξω στον χώρο σας.
Τιμή 20ευρώ/ώρα.
Προτεινόμενο ωράριο 1,5 ή 3 ώρες την εβδομάδα.

Όποιος ενδιαφέρεται παρακαλώ να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 6937904804 ή στείλτε e-mail στην διεύθυνση tsifrika@gmail.com.
:ureshii:

Edited by windolphin, 25 September 2010 - 00:27.

#219 ninata

ninata

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 22 September 2010 - 16:34

Παιδιά γεια χαρά! ξέρει κανένας τίποτα για το Τζανέτος στην Κάνιγγος? Πήγαινε μια γνωστή και έκανε ιδιαίτερο και ήταν σούπερ ευχαριστημένη από περιβάλλον και καθηγήτρια. Τη λένε Μίκι το άλλο δεν το ξέρω μόνο ότι είναι παντρεμένη με Έλληνα. Καμμία άλλη ιδέα για κάπου κοντά στην ακαδημίας ή ομόνοια? :kill4u:

#220 Gikoskos

Gikoskos

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 26 September 2010 - 15:20

γεια σας ειμαι καινουργιος εδω και θελω να μαθω γιαπωνεζικα, για το JAPANESE LANGUAGE SCHOOL GEORGIADOU ποσες ειναι οι ωρες εβδομαδιαια και ποσα τα διδακτρα;

#221 angelique7

angelique7

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 23 October 2010 - 19:23

Καλησπέρα σε όλους,
είμαι (κι εγώ) σε φάση αναζήτησης καθηγητή για ιδιαίτερα μαθήματα στα ιαπωνικά. Τώρα (το Δεκέμβριο) δίνω το 4κιου αλλά ουσιαστικά με δική μου προετοιμασία (η παλιά καθηγήτριά μου έχει φύγει από το καλοκαίρι για εξωτερικό).
Βλέπω ότι οι περισσότεροι το κατέχετε το θέμα και γι αυτό θα ήθελα να ζητήσω τη βοήθειά σας. Αν έχετε να μου συστήσετε κάποιον καλό καθηγητή ή καθηγήτρια, στειλτε μου pm παρακαλώ :) Επίσης, αν είναι δυνατόν, σε λογικές τιμές (δυστυχώς δεν έχω τη δυνατότητα να πληρώνω πάνω από 25-30 ευρώ την ώρα...) Μένω στα βόρεια, αλλά κατεβαίνω συχνά και στο κέντρο.
Ευχαριστώ πολύ!

#222 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 12 November 2010 - 00:15

[Άμπαλος mode on/] Ξέρετε πως λειτουργεί το Google Japanese Input γιατί το κατέβασα,αλλα δυσκολεύομαι κατά την χρήση του....[/Άμπαλος mode off]

Posted Image

#223 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 12 November 2010 - 02:52

Παιδια πατε καλα; Τι τιμες ειναι αυτες; Εγω γιατι πληρωνω 14 ευρω τη μιαμιση ωρα και εσεις ζητατε 20+ για μια?

Ημαρτον ρε παιδια, να πω οτι ειστε και Ιαπωνες ή αποφοιτοι καποιου Ιαπωνικου πανεπιστημιου οκ.. Αλλα επειδη βλεπω και τι κυκλοφορει εκει εξω, χαμηλωστε λιγο τις ταριφες..
Windolphin μην το παρεις προσωπικα, απλα για να λες κιολας οτι παραδιδεις για Ν4/5, σημαινει οτι δεν εχεις τελειοποιησει τη γλωσσα. Η τιμη ειναι παραλογη.

Μην θεωρησετε αυτο το μηνυμα προσβλητικο, απλα την εχω πατησει και μιλαω απο προσωπικη εμπειρια και με αφορμη το ποστ της angelique7 που ελεγε οχι πανω απο 25-30 Ευρω την ωρα, δεν μπορουσα να μην τα πω!

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#224 shihou-chan

shihou-chan

Anime Fan

• Members
  • 142 posts

Posted 12 November 2010 - 12:02

Σχετικά με τις τιμές στην Ιαπωνική γλώσσα να αναφέρω ότι δεν είναι δυνατόν τα Ιαπωνικά να τα πληρώνεις όσο τα Αγγλικά ή τα Γαλλικά! Ελπίζω να καταλαβαίνετε όλοι το γιατί!:hmmm:
Από κει και πέρα υπάρχει ανάμεσα στις καθηγήτριες των Ιαπωνικών μία πολύ συγκεκριμένη τιμή από την οποία ξεκινάει το κόστος. Δεν μπορεί κάποιος να το ξευτιλίζει στα 10ευρώ(αν και συμφωνώ ότι θα ήταν πολύ ευχάριστο για όλους τους μαθητές) αλλά θεωρώ και υπερβολή να χρεώνουν κάποια άτομα 60 ή και 70 ευρώ τη 1,5 ώρα! Δηλαδή έλεος! Αυτό είναι υπερβολή!:burningbe3:
Ακόμη να αναφέρω ότι ανάλογα με το επίπεδο αλλάζει και η τιμή! Δεν μπορεί να πληρώνει 20 ευρώ την ώρα ένας μαθητής του Ν5 και την ίδια τιμή κάποιος του Ν2 για παράδειγμα!
Από κει και πέρα αν ένας καθηγητής αποφασίσει να κάνει κάποια πιο προνομιακή τιμή σε κάποιον μαθητή του, γνωστό του κ.τ.λ. είναι καθαρά δικό του θέμα. :byejg9:

#225 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 12 November 2010 - 14:23

Σχετικά με τις τιμές στην Ιαπωνική γλώσσα να αναφέρω ότι δεν είναι δυνατόν τα Ιαπωνικά να τα πληρώνεις όσο τα Αγγλικά ή τα Γαλλικά! Ελπίζω να καταλαβαίνετε όλοι το γιατί!:hmmm:

Όχι για να μαι ειλικρινης δεν καταλαβαινω. Μήπως μπορεις εσυ ή καποιος 'αλλος να γινεις πιο κατατοπιστική;

stasou%2520mygdala.jpg