Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Μαθήματα Ιαπωνικών στην Ελλάδα: Φροντιστήρια κτλ.
Posted 09 September 2010 - 13:07
Posted 09 September 2010 - 22:29

Posted 12 September 2010 - 20:36
Posted 12 September 2010 - 21:09

Ευχαριστω παντως !
may pain and pleasure, success and failure,
shift as they will
- it's only action that can make a man.

Posted 12 September 2010 - 21:11
i aku the shape-shifting master of darkness...
Posted 12 September 2010 - 21:17
αν θυμάμαι καλά 150 και δεν έχει εγγραφη
καλα ρε 150 ευρω στο συγκεκριμενο και 1600 ευρω στην Ξυνη?? ρε πανε καλα?? δηλαδη ελεος...παντως οσοι μενετε Θεσσαλονικη θα προτεινα τη Buena Vεntura μιας που ειναι εντελως δωρεαν..

made them reach the bottom...For those who learned to fail, failure was a
chance to reach the top and be successfull !!
ExoNViruS
<+bezdim> psofen Sie bitte
Posted 14 September 2010 - 13:11

Posted 15 September 2010 - 00:53
ειναι αρχειο pdf το κατεβαζεις και το διαβαζεις!
Ναι το καταλαβα αλλα καποιο προβλημα πρεπει να εχει ο υπολογιστης μου. Δεν το ανοιγει. Αληθεια μηπςσ ξερεις ποσο κοστιζουν τα μαθηματα στο Διδασκαλειο?
shift as they will

Posted 15 September 2010 - 10:48

- Φοιτητές Πανεπιστηµίου Αθηνών 315,00 € ανά γλώσσα
- Φοιτητές άλλων ελληνικών Α.Ε.Ι. & Τ.Ε.Ι. 350,00 € ανά γλώσσα
- Εργαζόµενοι και άλλοι ενδιαφερόµενοι 400,00 € ανά γλώσσα
Posted 15 September 2010 - 11:18
Ναι το καταλαβα αλλα καποιο προβλημα πρεπει να εχει ο υπολογιστης μου. Δεν το ανοιγει. Αληθεια μηπςσ ξερεις ποσο κοστιζουν τα μαθηματα στο Διδασκαλειο?
Ρε παιδια αυτο το Διδασκαλειο που στο καλο βρισκεται? να φανταστω Αθηνα??

made them reach the bottom...For those who learned to fail, failure was a
chance to reach the top and be successfull !!
ExoNViruS
<+bezdim> psofen Sie bitte
Posted 15 September 2010 - 12:00
Edited by Nighteyes, 15 September 2010 - 14:55.
greeklish converted
Posted 15 September 2010 - 21:11
Γεια σας. Ειμαι καινουργια εδω αλλα ενδιαφερομαι σοβαρα για τη γλωσσα. Ειμαι (συντομα θα ειμαι βασικα) πρωτοετης στο Τμημα Αγγλικης Φιλολογιας στην Αθηνα και μου ακουστηκε καλη ιδεα το Διδασκαλειο. Δεν θα ηθελα να ξοδεψω περιττα χρηματα αν γινεται αλλα αν δεν υπαρχει αλλη λυση τοτε οκ, φροντηστηριο, ιδιαιτερο οτι να ναι. Ομως πειτε μου αξιζει? Ή ενναλακτικα το Διδασκαλειο κανει δουλεια? Εστω για αρχη. Και αν γνωριζετε ποτε αρχιζουν τα μαθηματα ...
Για πληροφορίες σχετικά με το Διδασκαλείο τσέκαρε εδώ
Εδώ μπορείς να δεις το πρόγραμμα εγγραφών για το νέο έτος
Ίσως σου φανεί λίγο γραφειοκρατική η διαδικασία, αλλά δεν είναι τπτ το ιδιαίτερο. Οι εγγραφές για Α' Έτος είναι 23 & 24 Σεπτεμβρίου, αν το αποφασίσεις πρέπει να προσέλθεις την προηγούμενη μέρα για να πάρεις αριθμό προτεραιότητας και την επόμενη απλά προσκομίζεις τα δικαιολογητικά που χρειάζεται έχοντας καταθέσει τα χρήματα της εγγραφής στον τραπεζικό τους λογαριασμό. Θα δεις όλες τις λεπτομέρειες στο πρόγραμμα.
Αφού είσαι φοιτήτρια στη Φιλοσοφική (εκεί φαντάζομαι είναι η Αγγλική Φιλολογία (εγώ είμαι στην Ιταλική)) που υπάγεται στο Καποδιστριακό, θα έχεις τη μεγαλύτερη δυνατή έκπτωση δλδ 315 ευρώ για έναν χρόνο.
Για τα δύο πρώτα χρόνια είναι μια χαρά, μην ανησυχείς. Βέβαια αν θελήσεις να συνεχίσεις πέρα από τα βασικά στη συνέχεια καθώς δυσκολεύουν αρκετά τα πράγματα στο 3ο έτος, ίσως να θέλεις να σκεφτείς και το ενδεχόμενο των ιδιαίτερων, αλλά μέχρι τότε έχει ο Θεός.
Posted 15 September 2010 - 21:37
Ευτυχως ειμαι στην πρωτη. Αν και οι τιμες ειναι καλες γενικα. Ευαριστω πολυ!!!!Boby-chan aftes einai oi times...de kserw se poia katigoria anhkeis..
- Φοιτητές Πανεπιστηµίου Αθηνών 315,00 € ανά γλώσσα
- Φοιτητές άλλων ελληνικών Α.Ε.Ι. & Τ.Ε.Ι. 350,00 € ανά γλώσσα
- Εργαζόµενοι και άλλοι ενδιαφερόµενοι 400,00 € ανά γλώσσα
shift as they will

Posted 15 September 2010 - 21:40
Για πληροφορίες σχετικά με το Διδασκαλείο τσέκαρε εδώ
Εδώ μπορείς να δεις το πρόγραμμα εγγραφών για το νέο έτος
Ίσως σου φανεί λίγο γραφειοκρατική η διαδικασία, αλλά δεν είναι τπτ το ιδιαίτερο. Οι εγγραφές για Α' Έτος είναι 23 & 24 Σεπτεμβρίου, αν το αποφασίσεις πρέπει να προσέλθεις την προηγούμενη μέρα για να πάρεις αριθμό προτεραιότητας και την επόμενη απλά προσκομίζεις τα δικαιολογητικά που χρειάζεται έχοντας καταθέσει τα χρήματα της εγγραφής στον τραπεζικό τους λογαριασμό. Θα δεις όλες τις λεπτομέρειες στο πρόγραμμα.
Αφού είσαι φοιτήτρια στη Φιλοσοφική (εκεί φαντάζομαι είναι η Αγγλική Φιλολογία (εγώ είμαι στην Ιταλική)) που υπάγεται στο Καποδιστριακό, θα έχεις τη μεγαλύτερη δυνατή έκπτωση δλδ 315 ευρώ για έναν χρόνο.
Για τα δύο πρώτα χρόνια είναι μια χαρά, μην ανησυχείς. Βέβαια αν θελήσεις να συνεχίσεις πέρα από τα βασικά στη συνέχεια καθώς δυσκολεύουν αρκετά τα πράγματα στο 3ο έτος, ίσως να θέλεις να σκεφτείς και το ενδεχόμενο των ιδιαίτερων, αλλά μέχρι τότε έχει ο Θεός.
Δυστυχως για μια ακομη φορα δεν μου ανοιγουν οι σελιδες

Χιλια Ευχαριστω!!
shift as they will