Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 3 votes

Μαθήματα Ιαπωνικών στην Ελλάδα: Φροντιστήρια κτλ.

• Please log in to reply
383 replies to this topic

#196 cyber_john

cyber_john

決められた運命

• Members
  • 226 posts

Posted 15 September 2010 - 22:32

Δυστυχως για μια ακομη φορα δεν μου ανοιγουν οι σελιδες :roar: αλλα δεν πειραζει θα τα δω απο αλλο υπολογιστη. Ευτυχως παντως που μου ειπες οτι ειναι απο 23/24 γιατι οι εγγραφες στην Αγγλικη Φιλολογια ειναι 27 και δεν σκοπευα να ανεβω πριν απο αυτο Αθηνα.
Χιλια Ευχαριστω!!

Φαντάζομαι έχεις εγκατεστημένο το Acrobat Reader για το live link του .pdf και δε σε ρωτάω τα αυτονόητα. Posted Image

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείς να απευθυνθείς και στα τηλέφωνα 210–3613261, 210–3688204 ή 210-3638232, νομίζω είναι ανοιχτά από Δευτέρα εώς Παρασκευή μέχρι τις 19:00.

Πάντως αν δεν έχεις βγάλει Φοιτητική ταυτότητα μέχρι τότε (επειδή χρειάζεται για την εγγραφή), μπορείς να προσκομίσεις το μηχανογραφικό επιτυχίας στη θέση της.

serpe7.jpg

#197 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 939 posts

Posted 15 September 2010 - 23:15

για οσους θυμουνται οτι το διδασκαλειο ειχε ενα σαιτ που δεν λειτουργουσε
πλεον υπαρχει αυτο---> www.didaskaleio.com

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#198 Boby-chan

Boby-chan

Starting...

• Members
  • 12 posts

Posted 16 September 2010 - 11:39

Φαντάζομαι έχεις εγκατεστημένο το Acrobat Reader για το live link του .pdf και δε σε ρωτάω τα αυτονόητα. Posted Image

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείς να απευθυνθείς και στα τηλέφωνα 210–3613261, 210–3688204 ή 210-3638232, νομίζω είναι ανοιχτά από Δευτέρα εώς Παρασκευή μέχρι τις 19:00.

Πάντως αν δεν έχεις βγάλει Φοιτητική ταυτότητα μέχρι τότε (επειδή χρειάζεται για την εγγραφή), μπορείς να προσκομίσεις το μηχανογραφικό επιτυχίας στη θέση της.

Ναι, ναι, πηρα τηλεφωνο και μου εξηγησαν αρκετα πραγματα. Επισης αγγαρεψα μια φικη να μου ανοιξει το αρχειο στο δικο της υπλογιστη. Ευχαριστω παντως!!!!
Εχετε βοηθησει πολυ ολοι εδω. :blingeye2:
Let's plunge ourselves into the roar of time, the whirl of accident;
may pain and pleasure, success and failure,
shift as they will
- it's only action that can make a man. :borednn9:

#199 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 16 September 2010 - 23:48

Γνωρίζετε ποια είναι οι διαφορά μεταξύ των τμημάτων Α1-Α4 στα ιαπωνικά του διδασκαλείου ξένων γλωσσών του πανεπιστημίου Αθηνών ?

Posted Image

#200 Boby-chan

Boby-chan

Starting...

• Members
  • 12 posts

Posted 17 September 2010 - 01:38

Γνωρίζετε ποια είναι οι διαφορά μεταξύ των τμημάτων Α1-Α4 στα ιαπωνικά του διδασκαλείου ξένων γλωσσών του πανεπιστημίου Αθηνών ?

Ουπς... Δεν θα το ελεγα... :blurah5:
shift as they will

#201 elfi-chan

elfi-chan

Starting...

• Members
  • 5 posts

Posted 17 September 2010 - 09:56

βασικα επειδή την ίδια απορία είχα κ γω, προχθεϛ που πήγα τουϛ ρωτησα...ολα τα α1,2,3,4 είναι πρώτη ταξη(αρχαριοι)..απλα είναι χωρισμενοι σε τμηματα γιατί είναι κ διαφορετικεϛ οι ωρες..απ'οτι μου είπανε στην γραμματεια κάθε χρόνο ξεκινάνε περιπου 80 άτομα στα ιαπωνικα οποτε λογικό είναι να υπάρχουν διάφορα τμηματα κ σε διαφορετικεϛ ωρες..απο κει κ πέρα λογικά διαλεγειϛ ποιο τμημα σου ταιριάζει ανάλογα με τις ώρεϛ που σε βολεύουν..

Edited by Nighteyes, 17 September 2010 - 11:02.
greeklish converted

#202 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 939 posts

Posted 17 September 2010 - 10:26

τα τμηματα ειναι τα παρακατω

(οι πεντε στηλες αντιστοιχουν στις μερες της εβδομαδας)
απλα οπως καταλαβαινετε στα τμηματα 18-21 τον πρωτο καιρο θα γινεται χαμος
αφου βολευει τους περισσοτερους.
αν κανετε λιγο υπομονη θα δειτε οτι για διαφορους λογους καποιοι αλλαζουν τμημα η
σταματανε με αποτελεσμα να γινεται το μαθημα με φυσιολογικο αριθμο μαθητων
εμεις απο 32 στο τελος καταληξαμε 15!

xhH5lXP.jpg

#203 Boby-chan

Boby-chan

Starting...

• Members
  • 12 posts

Posted 17 September 2010 - 13:01

βασικα επειδή την ίδια απορία είχα κ γω, προχθεϛ που πήγα τουϛ ρωτησα...ολα τα α1,2,3,4 είναι πρώτη ταξη(αρχαριοι)..απλα είναι χωρισμενοι σε τμηματα γιατί είναι κ διαφορετικεϛ οι ωρες..απ'οτι μου είπανε στην γραμματεια κάθε χρόνο ξεκινάνε περιπου 80 άτομα στα ιαπωνικα οποτε λογικό είναι να υπάρχουν διάφορα τμηματα κ σε διαφορετικεϛ ωρες..απο κει κ πέρα λογικά διαλεγειϛ ποιο τμημα σου ταιριάζει ανάλογα με τις ώρεϛ που σε βολεύουν..

Ερωτηση : Ποσες ωρες την εβδομαδα προβλεπονται?? Φανταζομαι ο αριθμος ειναι ιδιος ανεξαρτητως του τμηματος...
Επισης επειδη οι εγγραφες της σχολης μου αρχιζουν αργοτερα απο τις εγγραφες για το Διδασκαλειο διαβασα οτι πρεπει να παω εκει το Μηχανογραφικο, ισχυει? Και αν ναι τι κανω απλα πηγαινω το χαρτι που δηλωσα? Περιεργο μου φαινεται μιας και αυτο δεν πιστοποιει απαραιτητα πως ειμαι φοιτητρια .
shift as they will

#204 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 17 September 2010 - 13:38

Σήμερα κατέθεσα τα δίδακτρα για τα Ιαπωνικά.

Posted Image

#205 elfi-chan

elfi-chan

Starting...

• Members
  • 5 posts

Posted 17 September 2010 - 13:46

λοιπον οι εβδομαδιαιες ωρες ειναι 6..δυο 3ωρα...στην αρχη το πιστευω οτι θα γινεται χαμος απο ατομα μεσα στο τμημα αλλα μετα ελπιζω οτι θα σπασει ο κοσμος..δε ξερω βεβαια..σου λεω μονο οτι ακουω απο αυτους που εχουν παει..
λπν οσον αφορα τωρα το θεμα επδ εισαι πρωτοετης πιστευω οτι μπορεις να πας με το χαρτι βεβαιωσης που σ εχουν δωσει απο το σχολειο σ που λεει σε ποια σχολη εχεις περασει..για καλο κ για κακο παρε μαζι σ κ το μηχανογραφικο(κ οτιδηποτε εχει να κανει με χαρτι επιτυχιας πανελληνιων κ εισοδου σε καποια σχολη)..εχε καλυτερα αντιγραφα ολων αυτων των χαρτιων αλλα κ τα πρωτοτυπα μαζι σ..θα τους εξηγησεις οτι εισαι πρωτοετης κ θα καταλαβουν.δε πιστευω να υπαρξει προβλημα..μπορεις κ να τους παρεις τηλεφωνο για να το επιβεβαιωσεις..
ελπιζω να σ βοηθησα λιγο κ να μην σε μπερδεψα κι αλλο..

Σήμερα κατέθεσα τα δίδακτρα για τα Ιαπωνικά.

ρωτησες μηπως τπτ αλλο??οποιαδηποτε πληροφορα...η μηπως σ ειπαν κατι εκει??

Edited by Nighteyes, 17 September 2010 - 14:46.
merge

#206 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 17 September 2010 - 14:11

Όχι,δεν ρώτησα,μιας και κανονικά,σήμερα γινόντουσαν οι εγγραφές για τα Αγγλικά,αλλά επειδή ενδιαφερόμουν για δύο γλώσσες,μπόρεσα να πάρω την αίτηση και για τα Ιαπωνικά.

Posted Image

#207 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 939 posts

Posted 17 September 2010 - 14:13

λοιπον επειδη το ζαλισαμε πολυ το πραμα:

τα δικαιολογητικα ειναι τα εξης

οι εγγραφες για την πρωτη ταξη Ιαπωνικων ειναι 23&24 Σεπτεμβριου
η διαδικασια εχει ως εξης:
πηγαινεις την προηγουμενη απο την ημερα εγγραφης (δηλαδη 22 η 23) για να παρεις
αριθμο προτεραιοτητας και την αιτηση εγγραφης οπου δηλωνεις και το τμημα
στο οποιο θελεις να γραφτεις(συμφωνα με το πινακακι που εχω επισυναψει σε προηγουμενο
ποστ) Α1~Α4. εκεινη την ημερα πρεπει να εισαι απο τις 12:00 ωστε να παρεις μια θεση στα πρωτα
νουμερα (τα θρανια της αιθουσας που γινονται οι εγγραφες ειναι αριθμημενα) γιατι καθε τμημα
συμπληρωνεται με αυξοντα αριθμο(τουλαχιστον θεωρητικα γιατι παλι σαλατα τα κανει η γραμματεια
και γραφονται υπεραριθμοι)
κατα τις 13:30 περναει ο υπαλληλος της γραμματειας για να δωσει τις αιτησεις(δηλαδη θα φατε στη μαπα
1,5ωρα για 5 λεπτα δουλεια!)
την επομενη ημερα με συμπληρωμενη την αιτηση και αφου εχετε τα υπολοιπα
δικαιολογητικα πατε παλι στη γραμματεια και τις ωρες που καθοριζονται απο τον αυξοντα
αριθμο που πηρατε την προηγουμενη μερα

και εισαστε ετοιμοι,
για αλλες πληροφοριες στειλτε μου μηνυμα για να μην φορτωνουμε το τοπικ!

Edited by acid black cherry, 17 September 2010 - 14:36.

xhH5lXP.jpg

#208 Boby-chan

Boby-chan

Starting...

• Members
  • 12 posts

Posted 17 September 2010 - 14:56

Ναι ενταξει, τα περι εγγραφης τα εχω. Δεν φαινεται ιδιαιτερα δυσκολο. Μονο λιγο κουραστικο... Ευχαριστω και συγγνωμη για την αναστατωση.
shift as they will

#209 Mort_Doyal

Mort_Doyal

Starting...

• Members
  • 4 posts

Posted 17 September 2010 - 16:48

Εγώ που δεν είμαι φοιτητής θα μπορέσω να πάω? Και, επειδή έχασα τις ημερομηνίες εγγραφής, αν πάω στις επαναληπτικές που γράφει είναι η ίδια διαδικασία?
Επίσης μπορεί κάποιος που έχει παρακολουθήσει εκεί μαθήματα να μας πει τη γνώμη του? Αξίζει, γίνεται δουλειά ή κλασσικό δημόσιο???

#210 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 939 posts

Posted 17 September 2010 - 17:02

εξαρταται απο το ποσοι εχουν ηδη γραφτει, θα πρεπει να παρεις τηλεφωνο στην γραμματεια
στα 210–3613261, 210–3688204 ή 210-3638232
και θα σου πουν τι θα κανεις.
να ξερεις οτι για να πεσουν τα ευρω ειναι ικανοι να γραψουν 150 ατομα για μια αιθουσα
30 ατομων! εκει ειναι και το προβλημα οτι μπορει να γραφτεις αλλα να γινεται χαμος!
εγω μπορω να πω μονο για τα Ιαπωνικα(δεν ξερω τι συμβαινει στις αλλες γλωσσες
και εννοω στα Ιαπωνικα λογω της δυσκολιας της γλωσσας στη διαρκεια της χρονιας
οι μαθητες ολο και λιγοστευουν αλλα σε γλωσσες οπως τα Γαλλικα η τα Ισπανικα
δεν το νομιζω!)
το μαθημα για μενα αξιζει αλλα παντα να θυμασαι οτι ειναι υποκειμενικο το ζητημα αυτο!
και βεβαια ζητημα του κατα ποσο θα δεσει η χημεια του τμηματος και αν υπαρχουν
καποιοι που θα τραβανε το τμημα μπροστα δινοντας κινητρο και στους αλλους και...και...

xhH5lXP.jpg